עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי יש לי היום RADEON 7000 ישן AGP שעובד עם CATALYST מלפני 3 שנים בערך... WIN XP המחשב שלי מחובר *רק* לטלויזיה דרך TV-OUT S-VIDEO אני מחליף את הכרטיס ל RADEON X1600PRO AGP, ורציתי לדעת: 1. אם אני פשוט מחליף כרטיסים, האם הדרייבר הישן יעבוד, ואני אראה תמונה במסך ה-TV ? 2. אני רוצה לעשות UPGRADE לדרייברים לגירסה האחרונה, באתר של ATI כתוב לעשות REMOVE לדרייברים הישנים לפני ההתקנה של החדשים. האם שאני אעשה REMOVE אני לא אקבל יותר תמונה ב-TV? כלומר... איך אוכל להתקין את הדרייבר החדש ? תודה

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  2. Started by לוח שנה,

תודה.

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by er0101,

סתם מתוך התעניינות, מה הסדר גודל של ביצועים של 8600GT 256MB בSLI? בשביל SLI צריך בדיוק אותו כרטיס? אותו GPU ב2 הכרטיסים או מה?

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by Swed,

האם 9800GTX נכנס במארז NZXT TEMPEST פתחתי נושא בפורום מארזים אבל אפחד לא עונה שם וזה דיי חשוב לי..

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  5. שלום לפורום ! ראשית, אני קורא את הפורום מזה כחודשיים (רק עכשיו הצטרפתי), פשוט תענוג שנית, אני עומד לקנות PX7600GT Extreme של Leadtek (הרבה בזכות ההמלצות החמות עליו בפורום), בעיקר משום שיש לי Radeon X550 שהגיע עם המחשב. אלא שעם המארז הגיע ספק-כוח גנרי 300W ואני לא משוכנע כלל שהוא יחזיק את הכרטיס. האם כדאי ללכת גם על: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4016 ?? ובכלל האם ה- 7600GT Extreme שווה את ש +1000 ש"ח ? מה דעתכם ? תודה

• 10 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Palit nVIDIA GeForce 9600 SMART 1GB או ATI Raedon 4350 HD 1GB? תודה.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  7. שלום וברכה לכולם! רציתי להודות לכם ולומר שנעזרתי ואני נעזר עדיין רבות בפורום הזה לכל רכיבי המחשב. שנית, רציתי לשאול באופן כללי אם יש לי כרטיס מסך של GAINWARD בדגם ספציפי בשבבי NVIDIA, ואותו דגם ספציפי ב-GIGABYTE. איזה עדיף ואיזה יותר איכותי, אמין וחזק. אני לא מדבר על המחיר אלא על איכות המוצר. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by tjehuda,

שלום, האם זה יהיה אפשרי לחבר שלושה מסכים למחשב שיש לו 2 Geforce 8800 GTS 640 mb? לכרטיס זה יש שני יציאות מסך, אז ביחד זה 4 יציאות. אבל, הכרטיסים מחוברים דרך SLi, האם אני עדיין יכול לחבר שלושה מסכים? הם יהיו מסודרים בצורה: מסך קטן (15") בצד ימין, מסך גדול (20") באמצע, ועוד מסך קטן (15") בצד סמאל. תודה רבה, טל

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  9. יש את ATI של AMD שמוציאה את הצ'יפ של הכרטיס מסך הוא לא שונה באף אחת מהחברות שמוציאות את הכרטיס השאלה שלי מה כל כך שונה בלוחות עצמן, בכרטיס עצמו אם יש בכלל כלומר למה הכרטיסים של SAPHIRE ו ASUS יותר יקרים מ GIGABYTE ו POWERCOLOR (לא משנה מי באמת יותר יקר או יותר זול) ואלו הבדלים לפעמים של יותר מ 100 שקל, מוזר לי, יש באמת משהו שונה או שזה רק השם של החברה כמו מרצדס שאני משלם הרבה בגלל זה (ואין לי מרצדס, הלוואי היתה לי) תודה רבה

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by Mentally ill,

איך הכרטיס הנ"ל למשחקים על פלטפורמת מחשב p4 1.5Ghz 256Rdram intel garibaldi 850d הוא הוצע לי במחיר של 350 יד שנייה, משתלם? תודה על התשובות.

11. Started by LIOR42,

ברצוני לקנות כרטיס מסך GEFORCE 9500 GT עם זכרון 1GB ושאלתי היא האם היציאה של המסך הסטנדרטי תכנס ג"כ לכרטיס החדש אצלי בכרטיס הישן יש את הכניסה הכחולה המוכרת

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  12. שלום, זה המחשב שיש ברשותי היום: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz Motherboard Name Gigabyte GA-965P-DS3 System Memory 2048 MB DDR2-800 DDR2 SDRAM Video Adapter NVIDIA GeForce 7600 GT 256 MB הוא עונה על כל צרכי ואני לא רואה צורך להחליפו עד שהיום רציתי לשחק במשחק sniper ghost warrior 2 ולא ניתן לשחק עקב הכרטיס מסך הנמוך מידי לדרישות המחשב אודה לכם מאוד להמלצה לכרטיס מסך טוב שיעשה את העבודה - מחיר עד 600 ש"ח כמו כן אני מעדיף כרטיס של Nvidia ולא ATI אני לא משחק הרבה עד שיש משחק ששווה את הזמן, כמו כן לא משחק ברזולוציות גבוהות מידי.. יש הרבה כרטיסי מסך שכיבכול עולים פחות אבל הרבה יותר טובים מעלה שעולים יותר עדיפות לכרטיס שיכול להחזיק כמה שנים לפני החלפתו …

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by snop,

שלום.. שאלתי היא כזו - איזה כרטיס מסך יותר טוב ? אני מתכנן לקנות מחשב חדש והנה חלק מהרכיבים שיהיו לי ב"ה : מעבד - Core2Dou E6600 2.4 לוח אם - Asus P5W DH Deluxe אני יודע שהכרטיס מסך של Asus מתאים, השאלה האם הכרטיס של Sapphire יתאים ואם הוא נחשב בכלל טוב ? הנה קישורים לשני הכרטיסים : Asus : http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3179 Sapphire : http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2960 אז מה יותר טוב ? ומבחינת מחירים יש מצב לירידת מחירים ? כי ראיתי בהודעה אחרת שה-X1900XT אמור לרדת.. יש צפי מתי ? וחוץ מזה ראיתי שיש גם X1900XT של Asus מי יותר טוב מבין שתי החברות ? תודה רבה על העזרה

• 11 תגובות
    • 704 צפיות
  14. מומלץ לקנות את הכרטיס הזה? התמורה למחיר משתלמת?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  15. מה יותר טוב MB Gigabyte FX6600GT 128 MB || Sapphire Radeon X800GT 128? זה משהו שמעניין אותי !!!

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  16. שלום ראיתי שיש עכשיו ירידת מחירים של ה8800GTS איזה כרטיס עדיף מבין ה2 INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB DDR3 PCI-E או הקליבר שנמכרים ב1300 +- או Twintech NVIDIA® GeForce 8800GTS 512MB DDR3 שנמכר ב1250 +- מצד אחד ידוע שהGTS נותן ביצועים טובים יותר.. מצד שני הנתונים הטכניים של הGT יותר טובים 700 לעומת 650 ליבה ו 2000 זיכרון לעומת 1940 של הGTS אני יודע שהקירור של הGT הנ"ל מצויין ויהיה אפשר לעשות עוד OC נחמד איתו את הקירור של הGTS אני לא מכיר ואני לא יודע אם הוא טוב בכלל.. איזה כרטיס עדיף? מבחינת ביצועים ללא OC האם הGTS יתן ביצועים טובים יותר? האם לGTS יש פוטנציאל OC גבוהה ? או שהקירור שלו לא מספיק טוב? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  17. Started by a-v-i,

חברים, אני צריך את עזרתכם בבחירת מסך LCD בגודל 17" אבקש חוות דעת על הדגם הבא http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1340193 התקציב שלי מוגבל ולכן הבחירה הזולה תודה מראש!

18. הזמנתי מחשב עם מסך dell 2007WFP וכרטיס מסך של פליט 7600GT 256mb שמעתי שלמסך כזה מומלץ לקחת כרטיסי מסך בעלי זיכרון יותר גבוה מ 256? האם זה נכון? המסך שלי יעבוד כראוי?

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by hmimo,

יש לי כרטיס מסך 7800GTX EXTREME 256 של LEADTEK האם אני יכול להוסיף לו איכשהו ל512? תודה

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  20. שלום כולם... אני רוצה לדעת איך זה שהכרטיסי מסך החזקים בעולם בקושי מריצים משחק שיוצא היום על ההגדרות הכי גבוהות?!?!? ועוד היום! מי יודע מה יהיה בעוד שנה... ואיך זה שה-XBOX מריץ את המשחקים טוב יותר מחשב רגיל? מחשב רגיל יותר טוב בהכול (חוץ מהמעבד) מהקונסולה, ובטח שבכרטיס מסך. גם PS2 שיצא ב-1999 מריץ משחקים באיכות מצויינת אפילו למחשבים של ימינו???? תודה לעונים...

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by simon 23,

כרטיס Innovision GeForce 4 mx440 se 128MB DDR הוא טוב ?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by xcalibur,

אהלן, אני מחפש להביא מחו"ל 680 GTX אבל מתלבט של מי בדיוק. יש איזו גרסאת SUPERCLOCKED מומלצת או משהו בסגנון? כמו כן, איזה ספק מומלץ בהנחה ואקנה שניים כאלו? תודה, X

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by EAD,

בהנחה שלא רוצים "לזרוק" כסף, וברור שכל אחד יכול להגיד "כן יותר טוב כמה שיותר, אם אתה יכול תשים גם 5 כרטיסי מסך בו זמנית". עד כמה באמת שווה להוציא עוד על כרטיס מסדרת 4870 נוסף? אני מסתכל בהרבה מבחני ביצועים, ולרוב אין הפרש ביצועים גדול כול כך, יש משחקים שבכלל לא יודעים לנצל עוד כרטיס( CRYSIS לדוגמא). ו4870 הוא כרטיס חזק למדי בעצמו (בחלק מן המבחנים אף עוקף את 280GTX של NVIDIA שעולה פי 2 יותר!). אז מה עדיף, לקנות כרטיס 4870 אחד, או לקנות שניים, או לקנות 280GTX כשזה מגיע לנטו ביצועים וגם בהתחשב בתועלת לעומת מחיר? ובהנחה שמשחקים כמובן ברזולציות גבוהות (1900 על 1200 לדוגמא), כי אחרת כל כרטיס יספיק (לרזולציה של 1280 על 1024 גם 8800 ב900 שקל יעשה את העבודה מעל ומעבר)

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  24. שלום! לפני שנה בערך קניתי כרטיס [glow=red,2,300]AIW Radeon 9700 PRO 128MB[/glow] באיזה שהו שלב המאוורר הפסיק לעבוד - ואז הכרטיס התחיל לעשות בעיות. הוצאנו את הכרטיס, ואז מתישהו, לא זוכר מתי, בטח שמישהו ניסה לסדר את הכרטיס... ואז... טוב תסתכלו לבד בתמונה! מה אני יכול לעשות עכשיו? האם יש חנות בארץ שיכולה לעזור לי לסדר את זה? או שפשוט לקנות מאוור חדש ולהבריג את הישן החוצה והחדש פנימה? כמה באמת מסובך וקשה ובעייתי זה יכול להיות? כמה כסף בערך זה הולך לעלות לי (כל אחת מהאפשרויות...)? יש מצב שאני יחכול לסדר את זה רק בחול? אולי בכלל עדיף לי לקנות כרטיס חדש? תודה רבה על העזרה! זאב.

25. Started by McJ,

שלום....היום התקנתי את הקירור של זלמן לכ.מסך שלי... הטמפ ירדה ב20 מעלות אבל בזמן משחק(בדקתי בספלינטר סל) יש כל מיני נקודות לבנות ועצמים(נגיד פתאום יש משו שניראה תכמו מוט) שלא שייכים...למישהו יש מושג מה קרה? אולי הגוף קירור לא יושב טוב? השתמשתי גם בAS3(עם זה משנה)

דיונים חדשים בפורומים