עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by מאיה גרינברג,

מה עדיף ? GIGABYTE HD 4670 1GB ב 380 ש"ח או PALIT 9600GT 128BIT 512 ב 420 ש"ח ? http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=628 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3059 או לקחת PALIT 9600GT 1GB ? ב 440 ש"ח ? http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=996

2. Started by urielka,

איזה כרטיס עד 1300 ש"ח כדי לקנות עם אפשרות לאובר קולקינג?

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by bigdady,

ביקורת על geforce 4 440mx 128ddr ואיפה אפשר לראות מה הביצועים שלו וכרטיסים דומים לו

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by אבשה,

אז ככה יש לי מחשב חדש אתם יכולים לראות בצד<<<למטה יש לי מבך 22' של AOC ואת הכרטיס מסך שרואים במפרט ורציתי לדעת אם אני יכול לשים 1600x1200 או שכדי יותר נמוך כדי לא להרוס משהו?? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  5. הכרטי שיש לי כרגע הוא גיגהבייט 6600 וכנראה שבק חיים.

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  6. http://www.vr-zone.com/articles/Graphics_Slugfest%3A_ATI_Radeon_HD_4850_CF%2C_HD_4870%2C_HD_4870_CF_vs._NVIDIA_GeForce_GTX_260%2C_GTX_280/5935-1.html תהנו ATI במערך CF פשוט מעולים, אפילו במשחקים שהם PURE NVIDIA כמו CRYSIS הם מנצחים!

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  7. ועוד שאלה, האם בכפולי ליבה הכל מוכפל, כלומר האם יש גם כפול צינורות עיבוד וורטקסים(לדוגמא: בGTX יש 48 צינורות עיבוד)?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  8. אהלן, כרטיס המסך שלי מדגם gainward nvidia 250GTS 1024MB מרעיש בצורה בלתי נסבלת. התקנתי את הדרייברים העדכניים, פרקתי את המאוורר וניקיתי אותו אך לצערי ללא הועיל.. יש לכם המלצות? ד"א מדובר בשימוש במנוחה.. למעשה אני לא משחק במחשב כלל וכל השימוש שלי במחשב מסתכם באינטרנט/סרטים. בדקתי בעזרת rivatuner - טמפרטורת הכרטיס עומדת על 60 מעלות ואחוזי הפעלתו עומדים על 60%. מחיפוש ברשת לא הצלחתי למצוא מאוורר חליף לכרטיס כדי להחליפו.. לעזרתכם אודה! הרעש כל כך מוגזם שהוא אף מפריע למי שמחוץ לחדר תודה!

• 11 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by avner_s,

השאלה שלי האם גם שאתם נכנסים למשחק הסך עושה פאק פאק משהו כזה, הרעש כמו שמחליפים מגה הרץ, והאם זה צריך להיות ככה ?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  10. Started by שלמה הדג,

לא מזמן ביקשתי מכם המלצות למסך, והמליצו לי על ה-Viewsonic E70F+SB מ-logicpc. דיברתי עם אחד מעובדי החנות והוא אמר שהמסך הנ"ל לא במלאי ושהוא ממליץ על ה-Samsung 793MG. שאלתי היא: האם שווה לי לקנות את הסמסונג עכשיו, או לחכות שבוע ל-Viewsonic? בנוסף, ברצוני לדעת אם אחד המסכים טוב מהשני באופן משמעותי. תודה.

11. Started by Gimel,

אחי קנה מסך LCD של BENQ (כן, אני יודע שהוא לא משהו) במקום מסך CRT של LG שהיה מחובר קודם למחש. בשלב כלשהו בשנתיים האחרונות התקנתי על מחשב הזה משהו שיגרום למשחקים לעבוד בקצב ריענון של 85HZ. אבל אני לא זוכר מה זה היה. עכשיו כל משחק שמפעילים לא נותן תצוגה על המסך החדש. (out of range) ניסיתי לשנות את הריענון בדרייבר של הכרטיס (גיפורס 6800) - לא עזר. ניסיתי לקבוע ריענון עם RIVATUNER - עוזר להציג את הקוביה באיבחון dxdiag, אבל משחקים פשוט קורסים לגמרי ולא עולים כשהתוכנה הזו רצה ברקע עם עקיפת קצב ריענון. מה עוד אפשר לנסות מלבד התקנת מערכת מחדש?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by Rahat lokum,

מעבד E6700 OC 3.200 כרטיס 8800GTS 512 G92 OC מה שקורה אני משחק rise and fall או Mediveal 2 total war שני משחקים בהם יש ריבוי של יחידות על המסך. ברגע שיש נגיד 100-200 חיילים על המסך הפריימים מתחילים לרדת, אחרי שיש 400-500 הם כבר ב30... האם משהו מגביל את המערכת? את שני המשחקים אני משחק על הפרטים הכי גבוהים, וגם כשהפריימים גבוהים יש לאגים\תקיעות קטנות כאלה, זה משגע אותי D:

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  13. סורי אני כותב מאייפון וזה נשלח לי פעמיים אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  14. שלום לכם רציתי לדעת האם הכרטיס מסך GTX 470 מתאים למארז COOLER MASTER 590? והאם הוא יכול לגרום לצוואר בקבוק במחשב שלי? I5 750 4GB DDR3 1600 SeaSonic ‎620W ASUS P7P55D EVO

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  15. Started by ilanit,

היי, אני לא יודעת אם אני בפורום הנכון.. בכל מקרה יש לי כרטיס מסך חדש של geforce 9800 GT עד היום הייתי בחיבור רגיל לכרטיס המסך הקודם עם מסך LG 1970 HR אבל כיום התחברתי עם DVI כי אין לו יציאה רגילה..בקיצור, זה נראה זוועה...כואב בעיניים והאיכות ממש לא חדה כמו קודם.. .משהו לא ממש מסתדר לי..ולפי הבנתי DVI אמור להיות יותר חד וטוב..אז מה בדיוק הבעיה?? :-\ צריכה להוריד משהו? לעדכן? לסנכרן? לקנות כבל חדש?? כי על הכרטיס יש 2 כניסות ואני מחוברת לשחורה ולא ללבנה כי ללבנה הכבל לא מתאים... רעיון למישהו? :-[ תודה מראש,

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  16. Started by Noblesse,

יש לי בעיה עם המסך המפען שלי, MAG XJ 500T. אני צריך תוכנה שתגביר את הגמה/בהירות במסך. בזמן משחקים זה בא יותר לביטוי החושך, וישנם משחקים שאין אפשרות להגביר את הבהירות. בGF2 יש לי אפשרות בדריברים להגביר את הגמה, אבל בbanshee אין לי שום אפשרות במאפיני תצוגה לשנות את הבהירות. מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  17. Started by roc,

שלום גיליתי היום משהו מאוד מוזר!!!!!!!!!!!!! תמיד לא הבנתי איך התוצאות שלי ב3DMARK כאלה נמוכים למחשב שלי,רק עכשיו גיליתי שהMEMORY CLOCK שלי מתחת לממוצע !!!!!!!! יש לי GainWord FX5200 ורשום לי 266 MEMORY CLOCK כשלחבר שלי יש אותו כרטיס רק של MSI ותמיד אני מתפלא למה אצלו עובד יותר טוב!!! ולו יש 400MHZ,הלכתי לאתר NEWEGG ראיתי גם שם,כל כרטיס כמו שלי הוא בעל 400MHZ MEMORY CLOCK !! אני לא כל יודע איזה כרטיס יש לי של GAINWORD כי משהו כמו 2/3 כרטיסים של FX5200 להם,לכרטיס שלי אין מאורר רק סינק,מה עושים??

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  18. Started by bluemail,

לי יש את גירסת ה AGP המעבדים החדשים דורשים כרטיס ל PCI-X למישהוא יש פתרון ??? (כרטיס שווה ערך או מתאם או רעיון חדש )

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  19. Started by nargila,

שאלה gf4 sdram vs gf4 ddr מה ההבדל בOC ?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by mzlbat,

היי קניתי את זה Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample ואני בודק את מהירות הזגרון וכתוב לי 1100 ואני בודק כרטיסים אחרים באינטרנט וכתוב שמהירות הזיכרון 2000 איך זה ? הכרטיס שלי 625 GBU CLOCK - SHADER 1348 MEMORY 1100 כרטיס אחר ( BFG NVIDIA GeForce GTX260 ) 655MHz 1404MHz 2250MHz ( בסדר זה עבר אוברקלוק אבל תסתכלו על המימורים קלוק ) וזה הסטנדרט של הכרטיסים האלה 576MHz 1242MHz 1998MHz מישהו יסביר לי בבקשה מה מתרחש כאן ?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  21. שלום לפורום ! ראשית, אני קורא את הפורום מזה כחודשיים (רק עכשיו הצטרפתי), פשוט תענוג שנית, אני עומד לקנות PX7600GT Extreme של Leadtek (הרבה בזכות ההמלצות החמות עליו בפורום), בעיקר משום שיש לי Radeon X550 שהגיע עם המחשב. אלא שעם המארז הגיע ספק-כוח גנרי 300W ואני לא משוכנע כלל שהוא יחזיק את הכרטיס. האם כדאי ללכת גם על: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4016 ?? ובכלל האם ה- 7600GT Extreme שווה את ש +1000 ש"ח ? מה דעתכם ? תודה

• 10 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by Tbox27,

טוב אז ככה , בכל המדריכים שקראתי בפורום לא הצלחתי להבין אם יש הבדל בין הגירסא של הדריברים שמיועדים לכרטיסים שנבנו ע"י ATI עצמה לגירסא של הדריברים שמיועדים לכרטיסים שנבנו ע"י חברות כמו ג'יגהבייט וכ'..... זה ישנה הרבה אם אני יתקין הפוך בינהם ? ועוד שאלה יש 2 דריברים אחד בשפות אנגלית צרפתית וגרמנית אני חושב, והשני יש בו 24 שפות אחרות .... מה להוריד ? ואם מישהו יוכל לתת לינק לדריברים POWERED BY ATIכי אני לא מוצא מאיפה להוריד אותם והלינקים במדריך לא עובדים ...

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by X-BLADE,

מה יותר חזק לפי דעתכם בלי קשר למחיר.... זה לא מעניין אותי לאיזה כרטיס יש ביצועים גבוהים יותר בתכלס? תודה...

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  24. יש לי את הכניסה שאני מחבר ל8800 ואני רואה שצריך שתיים כאלה אמרו לי בדיון הראשי על המבצע של ה260 שאני אקבל מתאם יחד עם הכרטיס ...אבל לא קיבלתי שום כלום עם הכרטיס...אפילו לא דרייבר ובטח של מתאם אז איפה אפשר להשיג דבר כזה ומה זה בדיוק??

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by Musicangel,

דיי אני משתגע כבר זה מחרפן אותיייי!! יש לי כרטיס מסך sapphire 4870 ובתקופה האחרונה (התחיל בערך לפני 4 חודשים כזה) יש לי איתו בעיות כאשר אני משחק נגיד GTA SAMP אחרי כמה דקות (כל פעם Zה משתנה) המסך הופך להיות אדום כזה פסים או שחור או שפוט הופך לריבועים(זה פחות קורה) ואז אני חייב לעשות ריסטרט..כבר שלחתי את המחשב לתיקון כמה פעמים ובדקו אתץ הכרטיס ואמרו שאין שום דבר הכרטיס תקין..וזה משגע אותי אני לא יודע מה לעשות,אני לא יכול לשחק ככה יש למישהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים