כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
זה למחשב רגיל של דוד שלי הוא לא רוצה להשקיע יותר גם ככה יש לו ילדים קטנים.. וזה מה שנתנו לו באותו טווח מחירים תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1443 זה נראה דיל ממש טוב. כרטיס מומהר עם ג'יגה זכרון במחיר של כרטיסים HD4850 רגילים או מומהרים בלבד. יש למישהו REVIEW על הכרטיס? הכי מעניין אותי איך הוא מבחינת השקט.. תודה
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום חברים מחר אני קונה את המסך 1970HR ויש לי כרטיס מסך דיי ישן ללא חיבור DVI רציתי לדעת אם כדי לי לקנות כרטיס מסך חדש (נראה לי שכן) אבל השאלה היותר חשובה היא איזה כרטיס אני צריך השימושים שלי הם עבודה משרדית,אינטרנט וסרטים ולא למשחקים!! ושתהיה יציאה לטלויזיה... תודה חברים חשוב לי...
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני שבוע עברתי לויסטה ועכשיו איכות הסרטים/סרטונים קצת פחות טובה משהיתה ב XP. (השחור הפך לאפור, התמונה פחות חדה ויש פחות פירוט בצבעים). זה קורה גם עם המקודדים של הוינדוס, גם עם DIVX וגם עם המקודד המובנה של התוכנה VLC. אשמח לעזרה, תודה!
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
חברה אני צריך כרטיס מסך PCIe הציעו לי 6600 או 6600 GT בדקתי וזה מעט יקר לי. איזה כרטיס זול יותר ישנו שהוא מספיק טוב למשחקים? בערך עד 600 ש"ח
-
- 11 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום חברס, נמאס לי מה ג'יפורס 8600 שלי ואני רוצה להשתדרג, בעיקר בשביל שאוכל לשחק פארקריי 2 כמו בנאדם. קצת חיפשתי ויש לי התלבטות: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1141 או HD4670 או twintech 9600gt xt אבל משומש מחבר שיש לו אותו רק חודשים ספורים או המלצה אחרת. ספק שברשותי או hec 350W ואני מניח שהוא יחזיק את הכרטיסים הללו במידה ואני לא רוצה לעשות oc.. מפרט בצד. תודה מראש, אור
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הרבה פעמים שמעתי את הדבר הזה.... ??? מה זה בעצם ואיך עושים את זה ...?? זה יעזור לעוד הרבה שרוצים לדעת.... תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום יש לי PALIT 7600 GS[br]פורסם בתאריך: 20.09.2008 בשעה 22:29:10 מצטער שזה ככה בטעות לחצתי שלח תגובה...תערכו את זה או משהו כזהבקיצור יש לי PALIT 7600 GS חבר שלי הצליח להגדיר לי את המסך טלוויזיה -יש לי טושיבה ישנה אבל פירמטתי את המחשב התקנתי את הדרייברים הכי חדשים-הורדתי מהאתר של נווידיה ואין שום אפשרות להגדיר את הטלוויזיה, וגם חבר שלי ניסה ולא הצליח הכרטיס בכלל לא מזהה שהיא מחוברת... מה אפשר לעשות מישהו יכול לעזור ??
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המסך שלי היום MAG 796FDII ששירת אותי באמת כמו שצריך למסך דק. התקציב שלי הוא 1700 שקל (גג). קראתי את התרד למעלה וקראתי ביקורות באינטרנט ולפי מה שהבנתי סאמסונג שולטים בשוק ומציעים את האיכות הכי טובה. ראיתי שבבאג מוכרים דגם חדש פיווט דיי בזול 721S. מה דעתכם? ללכת עליו או על מסך LG? איך המסכים של MAG ו BENQ?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי אותו על ווינדאס 2000 ושאני מתקין אתל הדריבר שהורדתי מהתאר שלהם(lifeview.com) אז אחרי ההתקנה הוא נותן לי תהודעה הבאה
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
המפרטים: TV BOX 1280 (מחיר 420 שקל) http://www.maximus.co.il/Product.aspx?productid=1493 AVerTV Super 007 (מחיר 230 שקל) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_203&products_id=9483&PHPSESSID=a2fae1264e89f466f90e5ebc8b320175 המטרה להפוך את מסך המחשב לטלויזיה. מישהו מכיר אחד מהם או שיכול לייעץ?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אחי קנה מסך LCD של BENQ (כן, אני יודע שהוא לא משהו) במקום מסך CRT של LG שהיה מחובר קודם למחש. בשלב כלשהו בשנתיים האחרונות התקנתי על מחשב הזה משהו שיגרום למשחקים לעבוד בקצב ריענון של 85HZ. אבל אני לא זוכר מה זה היה. עכשיו כל משחק שמפעילים לא נותן תצוגה על המסך החדש. (out of range) ניסיתי לשנות את הריענון בדרייבר של הכרטיס (גיפורס 6800) - לא עזר. ניסיתי לקבוע ריענון עם RIVATUNER - עוזר להציג את הקוביה באיבחון dxdiag, אבל משחקים פשוט קורסים לגמרי ולא עולים כשהתוכנה הזו רצה ברקע עם עקיפת קצב ריענון. מה עוד אפשר לנסות מלבד התקנת מערכת מחדש?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
האם E6300 יעשה צוואר בקבוק ל8800GTS 320mb/640mb?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
למשחקים... מה אתם אומרים על המסך הזה? BENQ LCD 17" FP731S 1870 ש"ח ואיזה כרטיס מסך כדי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
קניתי במרדנית מחשבים R9600 ULTRA של GIGABYTE ואני רציתי להחליף אותו לR9800 PRO128DD יש לך רק של GIGABYTE הוא עולה 1670 ואין אפשרות להחזיר תכרטיס ולקבל תכסף חזרה רק לקחת כרטיס אחר במקום האים ה9800 PRO של גיגה בייט שווה משהו? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
המחשב שלי מורכב מ- מעבד- Intel® Core i3 CPU 530@ 2.93GHz, with passive ninja 2 rev.b cooling Intel® HD Graphics צ'יפ גרפי על המעבד. לוח גיגה בייט- H55M-USB3 haupauge tv card Memory: 4096MB RAM enermax eco 80+ 500 w active - ספק כוח . Antec p182 - מארז. כונן קשיח- סמסונג. בכוונתי לשדרג כרטיס מסך. משיקולי עבודה שקטה, עדיפות לכרטיס עם קירור פאסיבי. הכרטיסים המועמדים הם hd 7750, או gtx650 (לא ti). ידוע לי של- 7750 גרסת אולימייט עם גופי קירור פאסיבי. ל- 650 לא ברור לי מה קורה בנושא. (קראתי שלגרסת ti של msi יש קירור סייקלון יחסית שקט, לא ברור מה קיים ב- 650 ה'רגיל'). בלוח 4 סלוטים של pciex. העליון ביותר הוא x16 pciex. 2.0 והתחתון הוא x4. בגלל גודל ה- ninja שיושב …
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי NVIDIA צפויים להשיק את הכרטיסים החדשים? האם משתלם לחכות להם?או לירידת המחירים שהם יגרמו לדעתכם? אין לחץ כרגע לקנות כרטיס מסך חדש. מצטער,כרגע ראיתי שמישהו שאל שאלה דומה היום.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים עדיף?? ולמה? nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe או nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe או nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe או nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe תרשמו לי מקום 1 2 3 4 ובבקשה אם אתה יכולים תנמקו למה כדי שאני ילמד..
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
המחשב הוא : מעבד E6750 4 גיגה זיכרון DDR 3 - 1333 ספק של TT - 550 TR2 השימושים העיקריים הם משחקים . מחפש כרטיס שיהיה בערך מקביל לביצועים של הכרטיס הקודם שלי שהלך לעולמו - 9800 GTX כרגע עומד על הפרק - 6770 ... אשמח להערות והמלצות נוספות
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה ימים התנתקה התקשורת בין המחשב למסך. כלומר, המסך הופך לשחור, והנורית מתחילה להבהב, ממש כמו במקרה של כיבוי המחשב. רק שהמחשב לא נכבה, הוא ממשיך לפעול. כשאני מפעיל מחדש את המחשב, המסך שוב פועל. עם הזמן המסך נכבה יותר ויותר פעמים, עד לרמה של "ניתוק" המסך מספר פעמים ביום. כדי לשלול בעיה במסך, חיברתי מסך אחר עם כבלים אחרים - גם הוא נכבה באותה צורה. אני צריך עזרה. מה אפשר לעשות בבית כדי לאתר את הבעיה? אם זו בעיית חומרה, הבעיה תהיה רק בכרטיס מסך, או שיכולה להיות בלוח-אם? המחשב: CORE2D 9500GT המחשב בערך בן שנה מקווה שתעזרו, תודה
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מת כבר לקנות מחשב וחשוב לי מאוד לדעת אם זה נכון, כי פשוט כל חנות מחשבים אומרת שלא, אבל יש כאלה שאומרים שכן. ואני מאמין שפה אני אקבל את התשובה הנכונה...
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
אהלן יש לי מחשב HP SFF בעל ספק של 240W השאלה איזה כרטיס (PCIe) ניתן להצמיד לו שייתן את הביצועים הכי טובים למשחקים? תודה
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מקבל מלוגיק את הX1900XT של ספיר ב 2550 ואם תהיה ירידה בשבוע הקרוב אז המחיר יתעדכן לפיה אם כדי לי או שכדי לקנות אותו מנועב או מKSP כי המוכר שיגע אותי על החברה שהיא חשובה ועד העכשיו הבנתי שהיא לא כל כך חשובה וגם שזה לא טוב שחנות עושה יבוא אשי ושזה פגעה באחריות תוכל לעזור לי ולהסביר לי מה קורה פה? האם הוא מנסה לעבוד עלי או שמה הוא צודק (כרגע הזמנתי ואני מחכה רק ל E6600 שיגיע סוף חודש ) בבקשה תוכלו לעזור לי אני משקיע הרבה כסף ואני לא רוצה שיעבדו עליי תודה מראש (אני מצטר אם נקבתי בשמות של חנויות אם אסור לי אני ישנה סליחה)
-
- 13 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אבא שלי נוסע למזרח ואני מתלבט אם לקנות שם כרטיס מסך... האם הסחורה במזרח מבחינהת רכיבי מחשב שווה...האם היא זולה יותר .. זה דיי דחוף..
-
- 10 תגובות
- 736 צפיות
-