עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש, AXP2400 GA7VAX 256DDR 2700 וכו'... הכרטיס שעכשיו יש לי הוא SAPPHIRE R9000 PRO. האם כדאי לי להחליף ללידטק TI4400 או לחכות ? אחרי הכל המחשב יהיה מחשב חזק ואני לא מאמין שה-4400 יוכל להציג כזה שיפור משמעותי מה-R9000. בכל אופן אני חושב שכדאי לחכות קצת על עוד ה-R9000 עושה את העבודה, מה דעתכם ?

2. Started by useless,

טוב, אז ככה -- אני צריך לקנות כרטיס מסך חדש כתחליף לסירוס לוג'יק המיושן (והמעוור) שלי. אבל, מאחר שאינני "גיימר" ובקושי משחק במשחקים (חוץ מכמה ישנים ומזדמנים), בעל תקציב זעום של עד 600 שקלים, ואחר התייעצות עם כמה חברים, הגעתי למסקנה שהכרטיס האידיאלי בשבילי יהיה מסדרת ה MX הזולה. וע"פ כך, התקשרתי למספר חנויות ועשיתי סקר קטן. ה geforce 440mx 64 ddr עולה בממוצע 450 שקלים. ה- 128 sdram עולה 525 שקלים. ובין שניהם אני מתלבט, האם להשקיע את הכסף על הזיכרון? אגב, בעל חנות אחד אמר לי משהו לא כ"כ מובן על זה שבכרטיס השני שציינתי(128 sdram) החברה שינתה את הצי'פ למשהו שיתאום את הזיכרון החדש, ובעצם יצא שאני אשלם יותר כסף בשביל פחות תמורה. בו במקום זה נשמע לי מגוחך, אבל מאחר שאינני מב…

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. בצער רב וביגון אני פותח ת'רד זה,מסך ה-Eizo L685 שלי נפל קרבן לשקע סורר,כל התהליך נמשך שניות עד למיתתו הסופית והמוחלטת. מכיוון שאין לי עוד 11000 ש"ח להשקיע במסך,החלטתי לחזור ל-CRT,התלבטותי העיקרית היא בין הנציג מבית Mitsubishi,Diamond Plus 93SB,לבין הנציג מבית Iiyama,ה-IIYAMA PRO 454 . בין שני המסכים יש הבדל די גדול במחיר ואני די בטוח שהשפופרת שלהם זהה,עזרו לי בבקשה לי להגיע להחלטה. *המלצות על מסכים אחרים יתקבלו בברכה. ד"א- ירדתי מ-ViewSonic כי המסך שיש לאחי קיבל דיסקולרציה מגעילה בפינות ואני לא מוכן לקחת סיכון שכזה דבר יקרה שוב.

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by shaulking,

אני רוצה שתסבירו לי קצת על הכרטיס הזה שמעתי שהוא מדהים ואני רוצה פירוט תגידו לי גם מתי הוא יגיע לארץ וכמה הוא יעלה?

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by The_Byter,

יש ?

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by King Of Action,

האם ברגע שחברות ייצור הצ'יפים של כרטיס מסך ( נבידיה , אטי ) מורידות את המחירים אז כך גם חנויות המחשבים מחויבות להוריד את המחירים של הכרטיס שבו הוזל הצ'יפ ? אני שואל כי בעקבות סקר מחירים שעשיתי מצאתי את הכרטיס של הרקולס 8500 le במחיר מסוים בחנות מסויימת ובשני חנויות אחרות המחיר היה גבוה ב-300 עד 400 ש"ח והחנויות השניות נחשבות לחנויות אמינות וזולות בדר"כ. כשהתקשרתי לחנות הראשונה שבה מחיר הכרטיס הכי זול המוכר אמר לי שזה עניין של עדכון ושהמחירים של הכרטיס הנ"ל ירדו בארץ ושהם טרחו והספיקו לעדכן.

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by Phlip_dE-SuSsa,

כבר שבועיים שאני נהנה מהרדאון 9700 החדש שלי כל משחק רץ על 1600x1200 ללא כל בעיה . היום התקנתי Unreal 2 והמחשב נחנק לא ניראה לי שהוא ממש מבין מה אני רוצה ממנו ה- loading... בין שלב לשלב לוקח כמה דקות והארד דיסק נחנק וזה עוד כלום בהתחלה ניסיתי לשחק על 1600x1200 אבל עינינים לא ממש זזו אז הורדתי את ה-AA FF וזה ממש לא עזר אז הורדתי רזולוציה ל-1280x1024 ועדיין זה רץ גרוע. הורדתי עוד ל-1024x768 זה כבר רץ בסדר אבל עדיין היו טקיעות מידי פעם . עכשיו אני מבין שחזרתי אחורה חזרה ליום שליפני שבועיים . אני שוב יכול לשחק ב-640x480 16bit כמו ביימי הג'י פורס mx200 המשך הסיפור שייצא ה-doom3 ;D

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. קודם כל, קניתי את הכרטיס הנ''ל מPCHARDWARE, אך משום מה הם שלחו לי את הכרטיס של ATI ולא של Sapphire למרות שאין הבדל בביצועים זה שימח אותי כי היו הרבה ויכוחים על זה ש Sapphire היא חברת קבר או לא... בכל מקרה, התקנתי את הכרטיס ו.. 1) יש מדבקה על הכרטיס עצמו שכתוב שהוא פרו, איך אני מברר שהכרטיס באמת Pro, יש לא פרו עם 128זיכרון? 2) שיחקתי קצת Dungeon Siege והוא רץ ב 30 fps ! זה נורמלי? אני זוכר שהGeforce 2mx רץ ב20 !? 3) שיחקתי בNeverwinter Nights ו... לפעמים התמונה נמרחת, או שמופיעות נקודות... זה נורמלי? ולפעמים קצת נתקע.. 4) קיבלתי ב3d mark 2001se את התוצאה 9219, זה נורמלי? (יחסית למחשב). יכול להיות שהבעיות הנ''ל קיימות כי יש לי Windows xp? תודה לעוזרים. ???

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by SuB,

הזמנתי שידרוג למחשב שלי (פנטיום 3, 733 מגה הרץ עם ג'י פורס 2 64 מגה) ברשת המחשבים "מורס" בראשל"צ. ביום ההזמנה אמרו לי שהכרטיס Gigabyte Radeon 9000 pro II 128 mb לא נמצא במלאי והוא צריך להגיע מחו"ל. לאחר שבוע וחצי של המתנה (הרבה לפי דעתי) הם הודיעו לי ביום חמישי שהכרטיס יגיע ביום שישי (אתמול). אבא שלי התקשר אליהם והם אומרים שיש בעיות עם המלאי והם יכולים לתת לי כרטיס יותר טוב במחיר זהה למה ששילמתי והוא Sapphire radeon 9100 128 mb, שלאחר בדיקה הבנתי שאין כזה כרטיס של החברה הזאת (שאני לא מוכן להתפשר על חיקויים! רק gigabyte) או שבכלל לא מחזיקים אותו בארץ. כשאבא שלי סיפר לי את זה בצהריים נורא התעצבנתי על הניסיון שלהם לעבוד עליי, ומחר אני הולך להתקשר אליהם ואם הם יגידו שיקח עוד …

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. השוויתי קצת מחירים של מסכי 17" LCD בזאפ, וגיליתי שבין הזולים ביותר (2300-2500 ש"ח) אפשר למצוא מסכים של חברות שלמיטב ידיעתי הן טובות, עם RT16... הנה כמה דוגמאות: Sony: http://zap.co.il/model.asp?model_id=30238 Acer: http://zap.co.il/model.asp?model_id=23554 Benq: http://zap.co.il/model.asp?model_id=30962 מבין שלושתם רק ל-Acer יש חיבור DVI, אבל סוני נותנים 4 שנות אחריות... עכשיו (כרגיל) השאלות... 1. נתחיל ב-WTF?! מסכים טובים עם RT16 לא אמורים להיות הרבה יותר יקרים? או שאני מפספס משהו? 2. אני מניח שעקב ה-RT הנמוך המסכים האלה אמורים להיות מספיק טובים למשחקים וסרטים? 3. והאם DVI באמת כ"כ חשוב? ה-4 שנים אחריות אצל סוני קורצות לי יותר... (כן, יש לי יציאת DVI בכרטיס מסך). תודה מר…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by nisi90,

כן אתם רואים טוב הX800 בגירסת PCI-Express עם תמיכה בPS 3 !!!! עוד צעד חכם של ATI כניראה שבמעכה הזאת הם הולכים לנצח גם תמיכה בPS 3 כמו ה6800 וגם ביצועים טובים ממנו!!! ATI RULZZZ

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by Dutchy,

שלום הציאו לי כרטיס Powercolor radeon 9800 pro 256bit במחיר של 1200 שקלים עכשיו חשבתי בהתחלה ללכת על הMSI RADEON 9800 PRO שהוא עולה 1380 שקלים, אבל עם שנה אחריות, לעומת זאת הציעו לי את אותו כרטיס עם 3 שנים אחריות במחיר של 1500 שקלים כרגע אין לי את הכסף להשלים ביניהם, אבל בכללי, האם שווה באמת להוסיף 300 שקל בשביל כרטיס מסך עם R360 וקירור טיפה יותר טוב?(בסיקור שכולם התלהבו מהכרטיס הראו שלקירור יש גם פדי יקור לזכרונות, זה לא נכון, לפחות לא בארצנו, נציד פנדה אמר לי שבגירסא שמיובאת לארץ אין את הפדים הללו) אני לא כזה גיימר, פשוט אני מעוניין שהכרטיס יהיה BANG FOR THE BUCK, אני מתכוון הכי שווה למחירו, כי הMSI עולה בארה"ב גרושים ואני מרגיש מנוצל. אני חוזר על שאלתי, האם 300 שקל עדי…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by tomer2004,

התקנתי AquaMark3 ועשיתי בדיקה לכטיס מסך , ואתם יכולים להגיד לי אם התוצאה הזאת טובה ביחס לכרטיס ולאוברקלוק שעשיתי: Sapphire 9800 Pro 128MB / 256Bit אוברקלוק : זיכרון 370 (740 ) מעבד 400 ... *ועוד שאלה אחת : איך אני משנה את מה שהתוכנה בודקת (רזולוציה , AA , Aniso , וכו') ? -מספיק פרטים או שצריך גם מפרט.. תודה לכל העונים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. חבר שלי אמר לי שהוא קנה איזה שהוא קירור מיד שניה וזה מה שהוא הגיע !!! אבל זה לא יכול להיות אני אם ה XT מגיעה בקושי ל 7500 עם קירור של זלמן אנשים תגידו לי אך ז היכול להיות מה הוא היה יכול לעשות שזה יגיע כאלה תוצאות ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by PT,

לקוח ישירות מהדף הראשי http://www2.hardocp.com/article.html?art=NjQyLDM= מוזר שעוד לא ראיתי אנשים מדברים על זה אני מרוצה מהתוצאה של ה9800XT במיוחד שקניתי את הפרו של MSI שעם קצת אוברקלוק יגיע לXT בלי בעיה ואם הוא מריץ דום3 על 45 פריימים עם X8 AF אז את האלף לייף 2 הוא יריץ על יותר וזה עושה אותי מאוד שמח

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Aviram,

אני רוצה לדעת איזה מסך דק טוב למשחקים, שימשיך להיות טוב אפילו ל-4 שנים. המליצו לי על Iiyama, אבל האם הם טובים? אם כן, אז מה ההבדל בן דגם E431S-W ל-E431S-W? מצאתי מסך דק של IBM, ואמרו לי שהוא לא ממש טוב.. זה נכון?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מה יותר מישתלם לי באותו סכום הכסף? : http://www.pandas.co.il/ product_info.php?cPath=609_273_800&products_id=4080 או http://www.pandas.co.il/ product_info.php?cPath=609_273_618&products_id=5382 או http://www.pandas.co.il/ product_info.php?cPath=609_273_94&products_id=5335 או http://www.pandas.co.il/ product_info.php?cPath=609_273_618&products_id=4970 תעזרו בקשה ... ואם יש לכם משהו יותר טוב להציע באותו סכומי כסף ומאתר פנדה אז תכתבו בקשה תודה מראש...

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Tzion,

לפני כמה ימים הלכתי לחנות לקבל התעה על מחשב עם הכרטיס מסך גיפורס 5200. אני לא מעודכן כבר איזה שנה לגבי ציוד חומרה וכדומה ורציתי לדעת איך נחשב הכרטיס הזה. איפה הכרטיס עומד ביחס לשאר כרטיסי הגיפורס, ובאיזה כרטיס של רידון הוא מתחרה. העלות שלו נדמה לי היא 450 ש"ח (של חברת גינוורד) אז אם כדאי לשנות את המפרט ולהחליף לכרטיס אחר באותה עלות רצוי שתגידו לי עכשיו כי אני צריך לתת תשובה ביום ראשון.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. האם הליבה בכרטיסי 9600 שונה מהליבה אצל 9600XT ? בעצם מה ההבדל בניהם חוץ ממהירויות השעון?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Transfer,

החלטתי ללכת על ה 5900XT, רק אני לא יודע של איזו חברה הכי עדיף? ה ALBATRON ששמעתי דברים טובים עליהם לא זמינים. היה להם FUCK בכל הפס יצור והם הפסיקו לייצר, אני לא יודע מתי המלאי יתחדש בכרטיסים תקינים, כך אמרו לי מפנדס. אז על מה אתם ממליצים? o_0

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by shlomik_i,

מה יותר בריא לעיינים מסך דק על קצב ריענון של 75 או מסך שטוח על קצב ריענון של 85?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום לכולם בימים אלה אני קונה מחשב ואני צריך כ.מסך שיעמוד ללא כל דופי בדרישות הבאות: 1. משחקים כבדים, והרבה... 2. צפייה בסרטים 3. חיבור לטלויזיה (יש לי 21 של טושיבה), כולל עבודה עם שני מסכים במקביל (של טלויזיה ומסך של מחשב) כרגע אני הולך בכיוון Radeon9600 xt 128 MB של ספיר, וזה בערך גם לפי התקציב שלי... יש כ.מסך שעדיף מזה??? נ.ב הבנתי שהכרטיסים של Radeon עדיפים משל nvidia בכל הנוגע לחיבור לטלויזיה... תודה מראש...

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Milk-Inc,

מה עדיף מבין השתיים: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MCHYNF910&Cat2Cat1ID=890&Cat2ID=1099 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MCPVWDX997&Cat2Cat1ID=890&Cat2ID=1099 תודה.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. הדריברים האלו פשוט מעולים! מומלץ לכולם!! דריברים מעולים! הם שיפרו לי את הביצועים בכל המשחקים(עוד לא בדקתי בנצ'ים) בכל משחק אני מצליח להעלות יותר רזולוציה... למשל NFSU שעד כו שיחקתי עם פילטרים 2XAA ו8XAF על רזולוציה 1024X768 , עכשיו אני מעלה ל1280X960 והמשחק עובד חלק לגמרי! ויפה!!! איכות התמונה מדהימה! אני כבר יתן כאן תמונות מסך וColin Mcrae Rally 04 Demo הייתי מצליח לשחק על הגדרות גבוהות רק על 800X600 , עכשיו אני על 1024X768 והכל רץ חלק!! אנריל 2004 דמו , המשחק היה רץ נחמד באיזה 30-40FPS על 1024X768 עם הגדרות גבוהות ו8X AF.. , עכשיו הוא רץ על 50-60FPS על אותם הגדרות! שיפור עצום!! מומלץ מאוד להתקין אותם! אני כבר יעלה תמונת מסך מNFSU ויעשה בנצ'ים.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by albert,

נשמע מוזר נכון? גם לי... אבל נראה לי זה דיי נכון. אני כבר עוקב אחרי ה9800PRO כבר דיי הרבה זמן (מתחילת ירידות המחירים) ושני האתרים האלו פשוט "נלחמים" זה בזה. אני יודע שזה מוזר, ואולי זה לא נכון אבל זה ממש כך. דוגמא: לפני חודשיים בערך המחיר היה 1600 וההבדל בין שני האתרים במחיר היה 10 -15 ש"ח (KSP היו יותר זולים), אני מדבר כמובן על הכרטיס של ספיר. טוב, מאותו זמן (ירדו המחירים) החבריות האלו מעדכנות את הכרטיס כל שבוע, וכל שהוע הן מורידות 10 -20 ש"ח כדי להיות יותר זולים. לפני שבוע המחיר של KASP היה 1530 ושל PCH 1546. אז זמן PCH הורידו 1529.95 (הבדל זניח) , מה KSP עשו? נכון, הוריד ל1490 (המחיר כיום). מלחמה או לא? בסופו של דבר אנחנו מרוויחים אז זה ממש סבבה.... נ.ב: אנ…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.