כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה למסך TFT איכותי, שישמש בעיקר למשחקים (כלומר לא משהו שצריך להתאים לצפייה בסרטים או משהו כזה..). אני לא יודע איך הענין של קצב ריענון עובד במסכי TFT אבל אני מחפש משהו שיוכל לעבוד ב100hz ברזולוציה של 1024X786. אין לי ממש תקציב כרגע אבל הייתי אומר שהוא נע באיזור ה2000-3500 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות כרטיס מסך למחשב של אחי בתקציב של 400 ש"ח מפרט המחשב: Windows: Windows XP5.1 (Build 2600) Service Pack 2 Internet Explorer: 7.0.5730.11 Memory (RAM): 1016 MB CPU Info: Genuine Intel® CPU 2140 @ 1.60GHz CPU Speed: 1604.7 MHz Sound card: Realtek HD Audio output Display Adapters: Intel® 82945G Express Chipset Family | NetMeeting driver | RDPDD Chained DD | Screen Resolution: 1280 X 768 USB Controllers: Detected: 5 host controllers. Manufacturer: Award Software International, Inc. Product Make: 945GZM-S2 Motherboard: Gigabyte Technology Co., Ltd. 945GZM-S2 המטרה העיקרית היא להפעלת המשחק PES…
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
היי. יש לי שאלה לגבי הרזולוציות.. נגיד ויש לי קרייסיס וורהד ושני כרטיסי מסך: 9800GTX+ ו 8800GT. נגיד ויש לי רזלוציה נמוכה, 1024*768. ב 8800GT אני שם הגדרות הכי גבוהות, ואני מקבל FPS מסויים, אז גם ב 9800GTX+ אני אקבל את אותו ה FPS בגלל הרזולוציה הנמוכה, או שיהיה שיפור משמעותי? כי ראיתי בנצ'ים של 8800GT ושל 9800GTX+ על רזולוציות נמוכות ויש שיפור משמעותי, במיוחד ב 1024*768. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית חדש זה המפרט שלו ספק כח 610W של חברת OCZ לוח אם גיגה בייט GIGABYTE GA-X48-DS5 זיכרון 4 גיגה DD2 במהירות 800MHZ של חברת OCZ מעבד Q9300 כרטיס מסך 9800GTX+ צורב DVD LG 22X ומארז של NZETX (מקווה שכך כותבים) ורציתי לשאול אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך חדש כמו GeForce GTX 275 ולחבר אותו עם מערך SLI לכרטיס מסך שלי יש לי בלוח האם שני סלוטים של PCI-E ושניהם ב16X כך ששניהם יעבדו באותה המהירות והשאלה שלי היא כך האם כדאי לי להשקיע או שזה סתם ביזבוז כסף והאם צריך להחליף את ספק הכח למשהו יותר רציני??? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אוקי ככה זה המפרט.. מעבד:e2180 @ 2.0 לוח:p5gc-mx\1333 (תומך pci-e) זיכרון: 2 ג'יגה הארדיסק:סמסונג 250 סטה 2 כ.מסך:מובנה 950 של אינטל ספק:500 של antec מארז:של space (אל דאגה הוא קריר) מערכת הפעלה:windows xp sp2 אוקיי הצרכים שלי הם כאלו.. פיפא,gta sa,pes 2009 ו-cod4 ! למרות שאת כולם חוץ מהקולאופדיוטי אני מריץ בצורה נחמד הייתי רוצה על המקס'.. אז מה מתאים.. תקציב לא מוגבל פשוט לא רוצה צוואר בקבוק.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים מנסה לחבר טלויזיה למחשב כדי לראות בטלוויזיה. יש לי Radeon X1800XT עם יציאת VIVO ו DVI. המתאם הוא מתאם HDTV, בתכלס הצלחתי לחבר ולקלוט תמונה (לפעמים שחור-לבן, לפעמים צבעוני....) אבל לרוב זה יצא שפועל. הקטע הוא שקניתי כבלים חדשים יותר ארוכים(RCA) כדי לחבר לטלוויזיה שנמצאת רחוק יותר, אבל עכשיו כשנזכרתי- כשאני מחבר את ה- TV אפשר לראות רק באחד מהמסכים (או טלוויזיה או מסך המחשב). וזה בעיה כי המחשב בחדר והטלוויזיה בסלון, ככה שאני לא אוכל לעבוד עם זה כי העכבר והמקלדת בחדר בתכלס אני רוצה למצוא את האפשרות של לעשות שיראו גם במסך של המחשב וגם בטלוויזיה כי אני יודע שיש אפשרות כזאת הקטע שאני לא מוצא את זה כבר כמה ימים... ראיתי שיש גם במדריכים את האפשרות הזאת... נ…
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני עומל על בניית מחשב חדש בתצורת HTPC לסלון שיוכל להריץ גם משחקים (על מסך chi-mei "22). יש לי מארז די מאעפן- אבל זו עובדה מוגמרת ואיני מעוניין להשקיע כסף בשידרוגו- [http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?cart=1163381347994755〈=heb&sku=S-280], כמובן שהספק ישודרג- לא לדאוג. הבעיה היא שיש לי 24 ס"מ ברוטו בין גב המארז לגב הספק- וכאן צריך להשתחל כרטיס מסך. תכלס נראה לי שיש לי כ22 ס"מ נטו (אם מחשיבים את גוש החיווט שיוצא מהספק, ש"למזלי הטוב" יצא בול מול הסלוט של ה PCI EX).בשיטוט ברשת מצאתי מידות שונות לכרטיס הנ"ל ונראה שהמצב לא משהו (על הקשקש). הכרטיס המתאים ביותר שמצאתי הוא גרסת הזלמן של GIGA (הוא קצר בס"מ וחצי), אך חבל לי להוציא עליו 100 ש"ח מיותרים רק בגל…
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
http://canadacomputers.com/index.php?do=ShowProduct&cmd=pd&pid=006598&cid=999.821 שווה 550 שקל?
-
- 12 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש,אני בכיוון של 9700 או פרו או רגיל. עכשיו שאני חושב על זה אולי עדיף לקנות את 9500 פרו ואז בעוד שנה או שנתיים להחליף או מעכשיו לקנות כרטיס חזק שיחזיק לטווח ארוך (ככה אני מקווה לפחות). תודה רבה על העזרה!!!
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
תקציב: 500~1000 חריגה מקסימלית: 200 שח מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס: גיימינג כבד האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? לא חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: לא עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): מזומן\אשראי. לא רלוונטי מפרט של המחשב: http://img411.imageshack.us/img411/1058/18375099.png ספק: PRO 82+ איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): AOC 19 INCH הערות ובקשות מיוחדות: אין
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
האם רוחב הפס של תקן ה-Thunderbolt יצליח לאפשר לכרטיסי דור ה-Ampere לפעול כהלכה? בקרוב נוכל לגלות זאת, תודות לדגמי ה-eGPU החדשיםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
- 1 follower
-
-
תנו לינקים מעניין אותי מזה עושה...אם אפשר לא בתמונות בדמו REALTIME
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
http://www.trustedreviews.com/article.aspx?head=16&page=3013 הרבה כרטיסים, אין תוצאות OC או רמת רעש.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אפצח בשאלה הראשונה - האם בעידן מעבדי core2 duo ישנה הצדקה לרכישת כרטיס עריכת וידאו למחשב, אם ברצוני לעבוד עם תוכנות עריכת וידאו כמו adobe premire או avid? האם כרטיסים אלו (כדוגמת כרטיסי matrox) מעניקים יתרון כלשהו? ואם כן, על איזה הייתם ממליצים? ולשאלה השנייה - על איזה כרטיס (מנוע גרפי) הייתם ממליצים נכון להיום, לעבודה עם ישומי עיבוד תמונה (photoshop) בהיבט של יחס עלות/תועלת (המינימום הנדרש)? ואחרונה חביבה - כרטיסי מסך מקצועיים(quadro/fireGL), אלה שעלותם מתחילה ב-4000 ש"ח ומעלה, מה יש בהם שאין בכרטיסים שמיועדים לגיימרים כבדים? מה הם נותנים? חפשתי מידע על כרטיסים כאלה כאן באתר אך לא ממש מצאתי.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם ההגדרות.. הראדון כמו שאתם בטח יודעים מוגדר עד X8 ואצלי זה על 4X ואי אפשר לשנות את זה ל-8X, זאת אומרת, אני משנה את זה ל-8X עושה ריסטרט והווינדוס לא עולה.. אם הבעיה מוכרת לכם עזרו לי בבקשה! תודה מראש. נ.ב יש לי ראדון 9700 לא פרו.
-
שלום רב! אני מעוניינת לקנות מחשב נייד המיועד בין השאר לשימוש בתוכנת ADT ואוטקאד - ז"א תלת מימד המליצו לי על כרטיס המסך הזה: ATI Mobiliti Radeon 9200 אין לי מושג מה זה אומר... מישהו יכול להסביר? ובנוסף... מה טווח המחירים של מחשבים ניידים עם כזה סוג של כרטיס מסך? מצאתי מחשב של LG שחשבתי שיתאים לצרכים שלי: http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=23402#description בפירוט כתוב שכרטיס המסך הוא:ATi Radeon X300(64MB) PCI EXPRESS) האם הכרטיס מסך הזה מספיק חזק? האם המחשב עצמו יתאים לצרכי? מה ההבדל בין כרטיס המסך הזה לבין מה שהמליצו לי? תודה רבה לכל הטורחים לענות!!!! :)
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
האם זה יתכן שהרדאון 9200 64 מגה 128 ביט יותר חזק מה גיפה 3 TI200 ? עשיתי לשניהם השוואה ב 3DMARK2001 ה 9200 על אתלון XP 2000+ עם 512 מ"ב DDRAM וה TI200 עם פנטיום 4 1.7 עם 256 מ"ב RDRAM וה 9200 קיבל בערך 800 נקודות יותר. נראה לכם הגיוני ש 9200 טוב יותר?
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, אז כמו בכותרת השאלה שלי היא אם אני זה יהיה המקסימום למסך 19" שלי ברזולוציה של 1280*1024 ? או שזה רק למסכי 22" ומעלה ?
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ללא מסך במקס' 2500 ש"ח - כרגע ההתלבטות הגדולה שלי היא כרטיס המסך- הכרטיס שמופיע במפרטים המומלצים בתקציב הזה הוא : 9600 pro שעולה סביב ה-600 ש"ח. הכרטיס הזה די מיושן כבר, האם לא עדיף לקנות כרטיס בן דור חדש יותר באותו טווח מחירים מבוסס PCI-E? למשל ה X-550 או X-600?
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 3Ghz זיכרון 2X 512 DDR I של קינגסטון לוח אם MSI PTT880 וספק ג'נרי של 300 וואט אני רוצה לקנות X1950 PRO ולהחליף את ה FX 5200 המיושן שלי אני לא מתכוון להתעסק יותר מדי עם אוברקלוק האם אני צריך להחליף את הספק כוח ביחד אם הכרטיס? ואם כן לאיזה ספק ממולץ להחליף?
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
בשעה טובה התחדשתי במסך חדש וכעת יש לי 2 מסכי 19" איכותיים (LG1920P בעל פאנל P-MVA ,ו-EIZO 1910 עם פאנל S-PVA ). על כל אחד בנפרד רואים מצויין עם כרטיס האונבורד הפשוט שלי (INTEL Extreme Graphics 2 על מחשב DELL ).כעת אני חייב כמובן כ. רגיל ע"מ לצפות בשני מסכים בו-זמנית. בזמנו קניתי כ.מסך AGPx8 עוד כשהיה לי מסך אחד.קניתי RADEON 9600 PRO ,והייתי בטוח שיראו יותר טוב מהאונבורד: 1. סוף סוף חיבור DVI ..... 2. 256 מגה זיכרון, 128bit ... חיברתי וראו בבירור פחות טוב..אני לא מתכוון למשחקים (אני לא גיימר בכלל) או סרטים אלא לתמונה עצמה. נאלצתי להחזיר את הכרטיס (שנבדק במעבדת החנות ונמצא תקין) ,ועד היום אני מחכה לזיכוי... אותו סיפורחזר על עצמו עם כרטיס n6200 של אסוס. (לא הלך עם ATI ,אז ני…
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של לידטק גרסת אקסטרים מהירות ליבה 590 מהירות זכרון 1600 יש הבדל משמעותי בין הכרטיס הנ"ל ל 7900GT? שווה לשלם 350 שקל ?
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2918#sp הכרטיס הזה, בהשוואה גסה לאיזה דגמים של Nvidia 4XX או ATI 5XXX הוא מקביל פחות או יותר?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי נייד אבל בלי יציאת TVOUT האם יש חיבור USB או משהוא כזה שיהיה מתאם בין הנייד לחיבור לטלויזיה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
טוב אחרי שאני מחבר בין המחשב לטלויזיה מה צריך לעשות משהו בהגדרות כדי שיראו בטלויזיה תודה.
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-