עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by m0tek,

היי חברה , אני משחק המון. שמתי לב לאחרונה שהכרטיס מסך שלי יחסית מג'עג'ע במשחקים חדשים (CRYSIS וחבריהם). אני רץ על לוח ASUS STRIKER EXTREME, עם 2 GB RAM , (מוסיף עוד 2) על E 6600. אני כרגע עם X1900XT של GIGABYTE ... השאלה שלי - האם כדאי לעשות CROSSFIRE (והאם זה אפשרי בלוח שתומך בSLI) - שהריי אפשר למצוא את ה1900 יחסית זול ב EBAY. האם זה צריך להיות בדיוק אותו כרטיס (לא דגם , אלא חברה!) ,או שמא כדאי לי להביא 8800GT חדש..(דיירקטאיקס 10 וחבריהם).. אני מדבר כרגע מבחינת עלות וביצועים , אנא זרקו את מחשבותיכם. תודה! (הועד!)

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  2. שלום לכולם.. חג שמח לכם... שאלה לכבוד החג.. אני מתכנן לקנות מסך דק שיהיה טוב.. אלה שני המסכים... Lite On 17' LCD זמן תגובה 8MS שניה-המסך מתאים הן למשחקי מחשב, הן לצפייה בווידאו על גבי צג המחשב והן לעבודה על תוכנות לעיצוב גרפי. רזולוציה מקסימלית SXGA 1280 * 1024 יחס ניגודיות 700:1 בהירות 300cd/m2. רמקולים מובנים זווית ראיה אופקית - 140 זווית ראיה אנכית - 130 צבע כסוף LG 17' LCD מסך LCD "17 דק שטוח Light view: מצבי צפייה אופטימאליים Text, Movie, Photo זמן תגובה (רענון) : ms12 ,מהיר במיוחד. זווית צפיה רחבה במיוחד : °160 יחס קונטרסט : 1:550 רזולוציה :1280*1024 75 Hz בהירות - 250cd תדר רענון אופקי: 83-30 Khz תדר רענון אנכי: 75-56 Hz שנאי חשמל : פנימי לנוחות מירבית. תפריט…

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  3. אני מדבר איזה חנות או מקום שאני יכול לקנות רק את הקופסאות היפות של הכרטיסי מסך???? אם יש אני אשמח לדעת כי אני אוסף אותם....!

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  4. בבקשה באתר פה זה מתחיל רק מגירסת 9500 מה אז אין כבר תמיכה לכרטיס הזה בבקשה תביאו לי דרייברים מעודכנים וחדשים הנה המפרט המלא של הכרטיס: ATI REDEON 9250 128MB AGP-8 חברה GECUBE הגירסה העכשווית של הכרטיס מסך שלי : 8.152 בבקשה הדרייברים האלה מהדיסק שקיבלתי והם ישנים בבקשה חדשים ומתאימים ~!!

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך במחשב של אחי, מ- GeForce FX 5400 למשהו קצת יותר טוב. חשבתי על ה- 6600 מיד שניה איפשהו (אם אתם מכירים אחד שמוכר תנו לי הודעה פרטית ) או על 6800 בתקציב של כ- 100 שקלים או קצת יותר אם זה יהיה שווה את זה. אז, אני צריך הצעות לכרטיסים זולים שיש איפשהו ביד שניה (כדוגמת סדרות 6 או 7 של nVIDIA) ושירוצו עם ספק 350W של Enermax. שיריצו משחקים אפילו על האיכות הגרועה ביותר - אבל שירוצו (מדובר על משחקים ישנים או לא הכי חדשים, לפני שנתיים שלוש +) נכון להיום אפילו משחקי רשת דיי אנונימיים רצים מעפן ++++++. תודה, ושבת שלום. עריכה: חיפשתי באמזון GeForce 6800 AGP, ותיראו מה קיבלתי, תוצאות של כרטיסים שמחירם 150-300 דולר. וואט דה הל?! מה הולך כאן? איך יכול…

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by deking,

שאלה בנושא

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by 54321,

לפני שבועיים קניתי את ה9600xt של sapphire לפי מה שהבנתי הכרטיס אמור להיות ככה http://www.pc-shop-waf.de/pc-shop-waf/ebay/Grafikkarte/9600xt256.jpg אבל מה שיש לי נראה http://graphics.tomshardware.com/graphic/20030416/radeon_9600-01.html כמו ה 9600pro יכול להיות שעבדו עליי?

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by Alon.R,

כותרת.... מדובר על כרטיס מסך של geforce 9800GT / 9600GT... תודה רבה

9. Started by Chura,

שלום אני מעוניין בכרטיס טלויזיה למחשב שלי, ע"מ שאוכל לחבר את הממיר למחשב ולראות בצד המסך... מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב ? אין לי טעם בכרטיס יקר או משו, רק אחד איכותי שיעשה את העבודה :-) תודה מראש, חן.

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by yochze,

הבהרה: זוהי אינה הודעה של קניה\מכירה, זה הודעה של בקשת עזרה בכמה כסף מומלץ למכור GeForce 4 MX440, יד שניה לאחר 3 שנים - אין שום תקלה. בברכה,

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  11. טוב אז אני מחפש מחליף ל7600GT שלי שלא סוחב לי סרטי HD. המטרה של הכרטיס מסך היא אך ורק סרטי HD, משחקים אני משחק אך ורק בפלייסטישן לא נוגע במחשב, המטרה של המחשב היא HTPC למטרת סרטי בלו-ריי בעיקר. חשוב מאוד שיהיה שקט ושיהיה בדיוק לצרכים שלי, לא צריך איזה כרטיס מפוצץ שיריץ משחקים הכי טובים ללא תקיעות כמו שהסברתי יש את הפלייסטישן בשביל זה. חשבתי על 2600XT אבל ראיתי שהמחליף כבר בדרך, יש רעיונות? מפרט נוכחי- D920-כן כן זבל של מעבד, אבל אוברקלוקר לא רע ומחזיק מצויין את הצרכים שלי P5WD2-P- של אסוס 975X 2GIGA 800MHZ- יש לי 4 סטיקים של 512. וכמובן ה7600GT הנוכחי.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  12. ברצוני לקנות כרטיס מסך למשחקים בסדר גודל של עד 1100 שקל. לכן חשוב שתקראו מה יש לי במפרט בכדי שאוכל להוסיף כרטיס מסך ללא צוואר בקבוק. חשוב להדגיש שאני משחק ברזולוציית מסך של 1024*768 ובנוסף אני מתכוון לשים 2 GB זיכרון. אם תוכלו להמליץ לי על שדרוג רכיבים נוספים אשמח. בתודה---Ydob

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  13. 19" LG F900P NEW Flatron Monitor + USB Hub

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  14. מה שבכותרת הכוונה היא שיש לי 8800GTS 320 ויש לי 2GB RAM אני יכול איכשהו לדוגמא לתת לGTS נגיד עוד 500MB מהRAM ?? (לא פיזית) כילו כשיגמר ה 320הוא ישתמש ב RAM .. אני צריך את זה לGTAIV אני יודע שזו שאלה מפגרת אבל יש תיקווה אז תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  15. Started by segev22,

קיבלתי מחנות זיכוי כספי על סך שווי הכרטיס הקודם שלי 8800GTS 640MB ועכשיו אני רוצה להביא את החדש.... מישהו יכול לומר לי איזה הכי כדאי להביא?(חוץ מBFG-הם לא עובדים מול היבואן שלהם) חשבתי על EVGA 8800GTS 512MB SSC...נראה לי שהוא הכי חזק בשוק כיום אני ישמח לשמוע עוד המלצות

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  16. יש לי RADEON9000PRO 64MB, כמו רבים אחרים לאחר התקנת ה3.4CAT החלו בעיות REFRESH RATE במשחקים וכו', התקנתי RAGE3D שהיה אמור לסדר את הבעיה, ואכן סידר על ידי הגדרות שונות בתוכנה, אתמול משהו מאוד מאוד מוזר קרה, בזמן שאני משחק בHL המשחק פתאום היה קודר וכיצאתי מהמשחק הDESKTOP היה גם חשוך, הרבה יותר מהרגיל, לא ידעתי מה לעשות, עשיתי RESET וזה לא עזר, בדקתי הגדרות צבע ב COLOR TAG בהגדרות הדרייביר ונכנסתי לשם הצבע הסתדר, אבל לאחר כניסה למשחק עוד פעם הבוהק ירד והמסך נהיה קודר וממש מקשה על המשחק. החלטתי לבדוק לעמוק את הבעיה, מחקתי את הדרייברים ואת התוכנה והתקנתי את הדרייברים שוב, סידרתי את הצבע לאחר ההתקנה וגם את רמת הבוהק וכשנכנסתי למשחק הצבע נשאר בדיוק כמו בDESKTOP וגם כשיצאתי החוצה…

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  17. Started by שבלול33,

אני מעוניין בכרטיס מסך לא מובן למה 285 לדוגמא יקר מ- 4870 1GB כאשר מבחני הביצועים אומרים הפוך

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by sn@sh,

בעיה שלי היא שהמחשב שלי מזהה את המסך וכתוב את דגם המסך proview 17-inch 769/769N ואני לא מצליח להגדיל את ההרצים במסך שלי! כיד לשפר את ה כ fps ב - cs אני כבר ניסית להוריד את ה reforce אבל הוא כותב לי שאין לי מוניטורים פנויים על המחשב ואז הורדתי את ה RivaTuner ואבל אני לא מוצא את הגירסה אם האפשרות להגדיל את ההרצים ואני לא יודע מה לעשות אז אם משהוא יודע משהוא לגבי זה או יכול לעזור לי שיפנה עלי פה~! תודה D:"

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  19. שבת שלום. יש לי כרטיס מסך 7950GT עם יציאת VIVO. תמונה מס'1 זה הכבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך. אני מחבר את היציאה הבודדת (זאת בלי החוטים הצבעוניים). לכבל (לא הפין) שבתמונה מס' 2. עכשיו לאן אני מחבר את הפין (שבתמונה מס' 2) ליציאה שיש בטלויזיה תמונה מס' 3. אם לא מובן אנא הגידו לי. תודה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 705 צפיות
  20. Started by niner,

מה זה retail , dvi, dh, oem? ולמה משמש כל אחד מהם?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  21. Started by alons126,

היי אם אני רוצה לקנות כרטיס מסך כפול ליבה כמו GTX590 או HD 6990 אני חייב תמיכה ב-SLI או CROSSFIRE בכדי להריץ אותם?

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by tal_levi1000,

יש לי כרטיס מסך שלא עובד כל הזמן שאני קורא ביקורות על כרטיסי מסך אני רואה תמונות שמראים את הליבה שקופה כמו ראי אני רוצה לראות את זה הוצאתי את ההיטסינק (הקירור הוא פאסיבי) וניקיתי את המשחה התרמית כמה שיכולתי עם אציטון וקיסמים איך אני מרים את המכסה הזה איפה שכתוב NVIDIA עם הלוגו? תודה מראש טל

• 10 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by Red-AnGel,

שלום רב ברשותי Shappire Radeon 9600xt ואני רוצה לדעת איזה דרייבר יתן לי את מירב הביצועים מהכרטיס שלי גם למשחקים וגם לסרטים... האם זה האומגה ? ואם כן מאיפה אני מוריד ? או את CATALYST ? נ.ב האומגה יש לו ממשק קל וטוב כמו ה CATALYST ? שאני יוכל פשוט לבחור גם טלווזיה וגם מסך של המחשב ולעשות שאחד יהיה ראשי וזה יהיה פשוט ולא מסובך? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  24. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בסגנון RADEON V9600 או GFORCE מקביל בטווח מחירים דומה (מחיר בינוני, לא מהחדשים יותר). אמרו לי בחנות לבדוק את המתח של לוח האם. האם יש בזה אמת ויש קשר לתפקוד הכרטיס? אם כן, איך אני יכול לבדוק את המתח בעצמי. תודה תודה

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  25. Started by t d,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, AGP בגלל שיש לי לוח אם ישן, הסתכלתי על ה7600GS של אסוס, וראיתי שיש שתי גרסאות, אחת רגילה ואחת SILENT, שהיא בעצם עם גוף קירור ללא מאוורר, רציתי לדעת אם זה מקרר באותה מידה או שצפויות בעיות התחממות אם אני אקנה אותו (אני לא מתכנן overcloak). ... בנוסף הספק כח שיש לי כרגע במחשב הוא 300W של HEC, האם זה יהווה בעיה? תודה

• 13 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים