עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הציעו לי בחנות גרסה של POWERCOLOR וגרסה של GIGABYTE, אותו הכרטיס באותו מחיר. המוכר המליץ על ה POWERCOLOR כי יש לו צלעות קירור שישמרו על הכרטיס יותר. מה אתם אומרים, יש הבדל בכלל?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  2. Started by stanly123,

היי , יש לי 2 כרטיסי מסך אחד HD 4870 והשני HD4850 , כמובן ש ה 4870 מחובר והשני שוכב לו בצד השאלה שלי כזאת האם ניתן לחבר את שניהם ב CF ? והשאלה השנייה היא האם ספק של 620W סיסוניק יספיק לזוג 4870 תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Started by haims84,

שלום לכם אנשים טובים, לאחרונה החלטתי על שדרוג המחשב, ואף סגרתי הכל (CORE I5, 4GB RAM,ATI 4890, לוח GA-P55-US3L וספק 550W של HEC ), כשעכשיו אני מתעמק בנושא הכ.מסך, אני חושש שייתכן ועשיתי בחירה שגויה ... אשמח אם תוכלו לפרט לי מה ההבדל בין 5770 ל4890 (1GB), ועד כמה קריטי הDX11 מול הDX10.1 וכמה אני ארגיש בהבדל ... בקיצור, חוץ מזה שה4890 חזק טיפה יותר, מה עדיף לקחת היום ?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  4. יש לי 8800GT רגיל וחבר מביא לי עוד אחד אך מומהר מהמפעל. האם ניתן לעשות איתם מערך SLI?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  5. היי יש לי מחשב די ישן: Board: Intel D850GB - i850 chipset, FSB=400MHz, AGP=4X CPU: P4 1.5GHz RAM: 640 RDRAM Power Supply: 300W Graphics Adapter: GeForce FX5500 אני שוקל לנסות לשדרג את כרטיס המסך (למשל ל- Radeon X1650Pro או GeForce7600GT). אני לא מצפה לביצועים מדהימים, והמטרה היא שהמחשב יעלה משחקים כמו Oblivion על רזולוציות נמוכות וכו' מה אתם חושבים? (חוץ מהאפשרות הברורה של לקנות סוף-סוף מחשב חדש )

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  6. טוב הלך הכרטיס מסך במחשב של אח שלי הכרטיס ז"ל היה 6800GT PCIE המפרט הוא AMD3500 1GB DDR זה לוח DFI LANPARTY נדמה לי NFORCE4 SLI וספק 450W איכותי לא זוכר כרגע את החברה אבל אני זוכר בטוח שזה לא ספק ג'נרי חשבתי בכיוון של 8600GT אם המחשב ינצל אותו? מה אתם ממליצים נגיד עד 700-800 שקל אה ושכחתי לציין שאני רוצה כנראה לקנות מחר ואני מראשון לציון אז SKYPC באזור ו KSP או זיגזאג אם אני לא בפורום הנכון בבקשה תעבירו

7. אני כבר הרבה זמן רוצה לקנות כ.מסך חדש (את המפרט של המחשב שלי אפשר לראות בפרופיל). המטרה: משחקים משחקים משחקים. בעיקרון הכ.מסך שלי נקנה לפני כשנתיים (אולי קצת יותר) ואני כל כך מרוצה ממנו כי עד עכשיו הוא באמת מריץ לי את המשחקים החדשים ביותר (חוץ מRainbow six:vegas לצערי) ומריץ אותם באמת יפה מאוד. המטרה לקנות כרטיס חדש שגם ממנו אוכל להנות למשך השנתיים הקרובות ככה. חשבתי על ה Nvidia 8800GTX, הוא אמנם מאוד יקר (סביבות ה-3K), אבל אם הוא שווה את זה אני לא אקנה אוכל איזה חצי שנה ואלך על זה... אז מה אתם אומרים?

8. איזה כרטיסי מסך טובים יש למשחקים כבדים? כמו NFS prostreet? זיכרון 512MB לא פחות תודה

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  9. Started by e.m,

יש לי שני מסכים של מאג CRT אותם אני מחבר לכרטיס ,בנוסף יש לכרטיס יציאת טלויזיה. הבעייה היא שאין אפשרות להפעיל את שני המסכים והטלויזיה אלא רק שניים בעת ובעונה אחת אני רוצה שהמסכים יפעלו בנפרד והטלויזה תציג פלט של וידאו. בהגדרות לא ניתן לבחור בריבוי של יותר משני צגים מישהו יכול להגיד לי האם ניתן בכלל לאפשר שלוש צגים דרך כרטיס זה? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by inon007,

היי, אני מתלבט בין המסכים הבאים: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2656 - LG http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1393 - LG http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=4356&zap=1 - SONY http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=294 SAMSUNG מה הקנייה הטובה ביותר מבין כולם?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  11. Started by Timewalker,

רציתי לדעת איזה קרור מתאים ל 1900XT. אשמח לראות השוואות. לפני כמה זמן ראיתי כאן POST שטען שבנועה יש SAPPHIRE 1900XT ב 2400 ש"ח שכולל קרור. לא ראיתי שם אזכור לקרור שם. יש חדשות בנושא?

• 10 תגובות
    • 671 צפיות
  12. יש לי כבל s-vhs איך אני משתמש איתו?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  13. Started by kinglol,

אני מתלבט לגבי הכרטיסים האלה ל-AGP שניהם עולים בסביבות ה-750 ש"ח איזה כדאי לי לקנות? 6800GS 7600GS או Radeaon R800Gto אני צריך אותו בעיקר בשביל משחקים.... תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  14. שלום , אני עומד להזמין מחשב ומתלבט בין שתי התצורות 1GB זיכרון + 7300GT או 512MB + 7600GS השימוש הוא בעיקר גלישה באינטרנט אבל אני רוצה גם יכולת לשחק מדי פעם (בעיקר סימולטורים של נהיגה) אשמח לעזרתכם בנושא. עודד

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  15. Started by guyfi,

שלום לכולם!!! איזה כרטיס לקנות? עד 400 ש"ח שיהיה AGP אני משחק בCALL OF DUTY FEAR ראיתי את הכרטיס הזה - BFG GeForce 6200 OC 256MB AGP עולה 400 ש"ח יש למשהו המלצות לכרטיס יותר טוב עד 400 ש"ח? איך הכרטיס הזה? הנה הרשימה מזאפ לכל הכרטיסים הרלוונטים http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-GraphicCard&DB58426=128836&DB68813=128828&DB68806=68807&DB68789=68791 תודה למשבים גיא

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by בייגל טוסט,

תראו מה הולך פה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=379220 לא יכול להיות שכל-כך הרבה חנויות טעו במחירון נכון?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  17. Started by yigal83,

קבלתי הצעה לקנות את המסך (חדש + אחריות 3 שנים) במחיר של 1500 ש"ח. את הנתונים עליו אפשרי למצוא בקישור הבא: http://www.agneovo.com/global/products/F-419.htm האם שווה את הקניה ? זו חברה שלא שמעתי עליה ולא מצאתי ביקורות על המסך הזה. השימושים למסך הן: סרטים/טלויזיה ומשחקים (פרט כמובן לאינטרנט ו Office). תודה על התגובות.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  18. Started by k_700,

אני רוצה לקנות כרטיס חזק מאוד למשחקים שיחזיק הרבה זמן....אני לא רוצה לעשות לו OC גדול ולא בשלב הזה לפחות.... עכשיו הטכנאי של נועה מחשבים אמר לי לקנות את הEVGA כי הקירור שלו יותר טוב.האם הוא שיקר עליי דרך אגב הEVGA הוא לא אחריות לכל החיים בנועה, הוא אחריות לשלוש שנים!! הם אמרו לי בפרוש.[/ האם יש כזה הפרש גדול בין הקירורים שלהם?והאם ההבדל בOC שהם מגיעים גדול ומשמעותי....

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  19. Started by Battlefield man,

מישהו אולי יודע מה טוב ויקר יותר לוחות של xpress 3200 או nforce 16x2. זה באמת התשובה של ati ?

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  20. Started by DOGMA,

Issues Resolved in Version 84.20 The following are changes made and issues resolved since driver version 84.12: Added support for the following products: GeForce 7900 GTX/GT (PCI-E) GeForce 7600 GT (PCI-E) GeForce 6800 GS (AGP) GeForce 6800, Windows XP: FixedHanger textures in space maps are not rendered in Star Wars Battlefront 2. Windows XP: Increased performance when playing F.E.A.R with antialiasing enabled. ftp://download.nvidia.com/windows/84.20

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  21. Started by gadits,

אני לא ממש גיימר רציני ובעיקרון אם אני כבר משחק אז זה באקסבוקס שלי אבל עדיין ......הג'יפורס 4 המעאפן שלי כבר לא שווה כלום ואני מעוניין בכרטיס מסך שיוכל להריץ את המשחקים החדשים באיכות טובה אבל לא מטורפת מוכן להשקיע 500 ש"ח עם חריגה של עד מקסימום 150 שח מהתקציב אז מהו כרטיס המסך הטוב ביותר שאוכל לקנות בסכום זה?

• 9 תגובות
    • 671 צפיות
  22. צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1500 שקל,שיהיה סבבה עם איכויות טובות שיריץ משחקים סבבה כאלה, כמובן תושבת PCIE עם מומלץ עם קירור טוב שיספק אותו (במסגרת התקציב (1500שקל)שהוצב)., תודה אחים, אבי

• 10 תגובות
    • 671 צפיות
  23. Started by Chura,

שלום אני מעוניין בכרטיס טלויזיה למחשב שלי, ע"מ שאוכל לחבר את הממיר למחשב ולראות בצד המסך... מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב ? אין לי טעם בכרטיס יקר או משו, רק אחד איכותי שיעשה את העבודה :-) תודה מראש, חן.

• 9 תגובות
    • 671 צפיות
  24. אוקיי אז ככה חבר של אבא שלי טס לתאילנד לפני שבוע וחצי בערך רציתי לדעת מה להגיד לו לקנות לי משם כדי לשפר את המחשב עד 1000 ש"ח בשקלים זה המחשב שלי Intel P4 2.6@3.0 GHz ASUS P4P800SE nVIDIA Fx5200 DVI SAMSUNG 120GB SATA 512x2 DDR 400MHz 1024 חשבתי על כרטיס מסך לאפיק AGP 7600GT מישהו יודע כמה הוא יעלה בתאילנד? ואם יש עוד הצעות חוץ מהכרטיס מסך כי סה"כ אני מאוד מרוצה מהמחשב חוץ מהכרטיס מסך שלי

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  25. ממה שהבנתי הR600 הולכים להיות קצרים יותר הם יכנסו למארז הזה?

• 7 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.