כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות את המחשב הזה.... דיסק קשיח: 80GB זכרון: 512MB/400 DDR לוח אם: SS939-2000/DDR1/SATA/AGP8 מעבד INTEL 2.8GH/755 CELEROM D מערכת הפעלה: XP אלה הדברים העיקריים.... עכשיו השאלה: אני מתכוון לשחק משחקים כגון GTA san andrass וכול אלה...עכשיו על המחשב הזה זה יעבוד כמו שצריך...???
-
- 10 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
זה לא בגלל שהמחשב שלי לא עומד בעומס או משהו, הסאונד נשאר קטוע גם אם אני עושה רינדור וגם בקובץ הסופי :'( בפרימייר הכל עובד יפה אבל אני מעדיף לעבוד עם הEDIUS יותר נוח לי.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
עלות מול תועלת: 2,000ש"ח < Quadro FX1400 1,160ש"ח < Quadro FX560 טבלה להשוואה: http://www.nvidia.com/page/qfx_el.html ]http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=3321&page=3] http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=3321&page=3 האם התוספת ל-FX1400 מוצדקת בהתאם לשיפור? תוכנות רלוונטיות: 3dsMax,Maya
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני עובד כרגע עם 2 מחשבים המחוברים בקופסת מיתוג, KVM (אותו עכבר אותה מקלדת ואותו מסך לשניהם). אני רוכש עכשיו LCD, שיש בו DVI, אך הבעיה שה KVM תומך רק ב חיבור VGA רגיל. יוצא מצב שאני לא יוכל להשתמש ולנצל את חיבורי ה DVI של המסך והמחשב. 1. האם יש פיתרון? האם קיים KVM עם DVI? 2. אם אני ישים מפצל, מ DVI ל VGA בכרטיס מסך (קיים כזה), ומשם למסך, האיכות תרד בעצם לא? (יקבל איכות של ה DVI?) תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תגידו מזה שיידרים ואיך זה מצטייר על המסך למי שיש תמונה שיעלה.. כי ראיתי שכרטיסי ATI לוקחים ב הלף לייף2 את NVIDIA בגלל שיידרים...רק בגלל זה הם לוקחים או שיש עוד משו?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יותר נכון 13748 היה לי Gforce 3 Ti 500 וקיבלתי בו 9200 עכשיו עם הכרטיס 9800 פרו אני מקבל תוצאה מזעזעת כזאת!! יש לי את הדרייברים 3.5 אני צריך לעדכן עוד משהו? למה?!?!
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני באמת לא מבין. עשו המון מחקרים בנושא ובסופו של דבר הגיעו למסקנה שהעין ה"מזוינת" ביותר שיש לבני אדם לא יכולה לשים לב ליותר מ-34FPS. אפשר לדעת למה ישנם אנשים שעושים מערכים משולשי כרטיסי מסך כמו ה-GTX280 אם זה המצב? ולמה ריצה של משחק על 34FPS לא נחשבת להרצה החלקה ביותר?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
-
-
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6530 מחיר מציאה. מה אני מפספס?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה AMD מייצרים ליבות גרפיות חזקות כמו HD6970, ואז מגבילים להן את הביצועים ומוכרים במחיר יותר נמוך (HD6950)? איך זה משתלם להם יותר מלייצר את הליבות הגרפיות ל HD6950 עם פחות מעבדים מאוחדים מלכתחילה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה - אני משחק CALL OF DUTY 4 , ואני בשלב עם הסירה. משום מה אני מקבל 10 FPS, אפילו ברזולוציה 1024. משהו לא הגיוני. המעכת היא E2160 2 GB 8800GTS 512 G92 המשחק פועל על WINDOWSX VISTA. האם זה הגיוני? ייתכן כי ה VISTA גורמת לביצועים המזוויעים האלו? אגב בדקתי ב FRAPS (וגם כמובן מרגישים שזה לא זז.
-
- 33 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אמרו שהapi החדש ישנה את הכללים אבל הוא יצא וכלום לא השתנה . איפה הפי שניים ביצועים ? איפה השילוב בין amd לnvidia במערכת אחת? איפה השיתוף זיכרון בין כרטיסים ? למה אין על זה שום דבר ביוטיוב ? דיברו כול כך הרבה אז למה פתאום שכחו הכול? למה משחקים לא מוציאים תמיכה ב12 ? למה אין שום תרד על זה בפורום הזה? אמרו שכרטיסי amd יוכלו לרנדר אותה סצינה עם כמה כרטיסים . מה שיכול לשפר מערכי cf . למה אף אחד לא משתמש הפיצרים האלה?
-
- 24 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
המשחק עובד מהר וטוב ולאחר זמן מתחיל לקרטע מדי פעם.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
למה באתר של NVIDIA מציגים משחקים לכל כרטיס , והמשחקים של ה 5200 הרבה הרבה יותר חדשים משל כל סדרת הטי איי? [אני מבין שהם רוצים למכור,והוא תומך DX9 למרות שאין משחק שם שמנצל את זה,אז למה הם לא מציגים משחקים יותר חדשים לסדרת הטיאייז?]
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
בזמן האחרון עם יציאת ה 780Ti לא ראינו ירידת מחיר של הטיטאן, מאוד מעניין אותי לדעת למה הטיטאן שחלש יותר מה Ti עדיין נמכר בתג מחיר של 1000 דולר. האם זה רק בגלל נפח הזכרון של 6GB?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מישהוא יכול להסביר למה כרטיסי HD5870 יקרים יותר מכרטיסי הסדרה החדשה HD6870? לצורך דוגמא שני כרטיסי ASUS (מ- KSP): HD 5870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E - 1730 Nis HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E - 1250 Nis
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך דק, ואנשים ממשיכים להגיד לי ש-IBM לא טובים.. אני רואה את התמונה של המסך, יש לו עיצוב שאני מאוד אוהב, אבל ממשיכים להגיד לי שהוא לא טוב.... אני בעיקר צריך אותו בשביל משחקים וסרטים. הנה פרטים: http://www-132.ibm.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=-840&langId=-1&partNumber=9818AC0&storeId=1 אני רוצה לדעת למה הוא לא טוב. והאם Iiyama טובים?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בכוונתי לקנות כרטיס מסך GF4 ואני מתכוונן לעבר 4200. פה באתר ממליצים על LEADTEC - רציתי לדעת למה ?. (הוא הכרטיס הכי יקר בקטגוריה). ומה רע כל כך ב ASUS או GAINWARD. משהו יכול להמליץ לי על מקום לקנות עדיף לא באינטרנט (מניסיון מר ביותר) אלא בחנות רגילה באזור ראשל"צ - רחובות - תל אביב.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה כרטיסי המסך של QUADRO הרבה יותר יקרים מכרטיסי המסך של חברות אחרות? ולמה באתר של ניבדיה בהורדה של הדרייברים הם נפרדים משאר הכרטיסים?
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי הוא 8800GTS 512MB. הדרייברים שלי הם מגרסא 195.62. אני רוצה לנסות לעשות OC לכרטיס עם 2.24 RIVATUNER, והוא אומר שהוא לא מזהה את הדרייברים של הכרטיס(תמונה מצורפת). לעוד מישהו יש את הבעיה הזו? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-