כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, אשמח לקבל המלצה למסך LCD 19 רצוי חברה שמעניקה שירות בבית הלקוח. המסך משמש בעיקר לטקסטים - אינטרנט WORD וכד'. רצוי עם כיוון גובה וכניסות USB אם אפשרי בתקציב הנ"ל. תודה!
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
המעבד הוא E2160 1.8GHZ לוח אם GA-945P-S3 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום רב למדור גרפיקה ;D אני הולך לקנות 9800, העניין זה שמן הסתם אני מעוניין לבזבז כמה שפחות כסף ולקבל כמה שיותר ביצועים טובים. שאלת "סיר הבשר": האם ניתן לקחת SE לעשות לו OC ולקבל ביצועים של PRO? ואם יש רעיונות יותר טובים מהתותחים פה, אנא הגידו. ארז
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כרטיס המסך Gigabyte nVidia Geforce 9800GTX 512Mb NX-98X512H-B שעולה 1600 שקל לבין INNOVISION Geforce 9800GTX 512MB DDR3 PCI-E שעולה 1550 שקל או בכללי אותו כרטיס רק של חברות שונות, או שכדי לי פשוט לשלב בין שני כרטיסי מסך INNOVISION Geforce 9600GT 512MB DDR3 PCI-E שעולים 880 שקל... אני יודע שיש הבדל קטן..אבל רציתי לקבל דעה מקצועית שתדריך אותי מה כדי לי לקנות כי אם אני קונה משו כזה יקר אני מעדיף כבר לקנות בזהירות.. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם זה עוד פעם אני, אור, הבחור שמשגע אותכם עם שאלות לא מהעולם הזה. בכל מקרה, יש לי שאלה, בעתיד הלא רחוק, אני עומד לשחק במישחקי הדירקסט 10, ברוב המשחקים כגון UT3,CRYSIS,CELLFACTOR ועוד כמה, יהיה צורך במנוע זה. עכשיו, לשאלה שלי, אני מתכנן ליקנות כרטיס פיזיקה בתור 1950PRO 512MB 256BIT, השאלה שלי האם יהיה צורך בכרטיס מסך שינוצל ככרטיס פיזיקה בחריצו, שתומך דירקסט 10, כדי להשתמש בו במישחקי דירקסט 10. והנה השאלה במובן יותר פשוט: האם כרטיס ה1950PRO שישומש ככרטיס פיזיקה יפעל במישחקי הדירקסט 10? מקווה שתוכלו לעזור לי על השאלה ה"מסובכת" הזאתי, אור כהן
-
- 14 תגובות
- 852 צפיות
-
-
טוב אז ככה... היום גיליתי שאין דבר יותר מאכזב מזה שאתה מקבל את המחשב שלך חזרה משדרוג (הוספת זיכרון דיסק קשיח והחלק החשוב ..החלפה של כרטיס מסך 7600gt עקב תקלה) וכשהוא חוזר ואתה מת לבדוק אותו אתה לא יכול :-\ טוב אזז קיבלתי את המחשב אבל הכרטיס החדש שהוא אותו דגם אבל עם גוף קירור כי הייתה לי בעיה ובישן והחליפו יש רק חיבורי dvi ולי מה לעשות יש מסך lcd לא dvi ואין לי כבל מתאים אז אני לא יכול לחבר מסך השאלה שלי האם יש כבל מתאם בין חיבור מסך רגיל לdvi והאם הוא יעבוד וכמה הוא אמור לעלות ?!?! ??? בבקשה תעזרו לי אני אחרי חודש בלי מחשב ...ואני מת לחזור לעבוד עליו ..
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לקנות מסך רחב של סמסונג השאלה שלי היא לא לגבי המחיר (שאני יכול להשיג בזול)אלא לגבי המסך עצמו. הדגם הוא כאמור SAMSUNG 226BW האם הוא מתאים לכרטיס מסך שיש ברשותי ? (כל המפרט רשום בצד) האם אני אוכל להפיק ממסך זה תועלת רבה,אני יודע שכדי להפיק את המקס יש צורך בכ.מסך 8800 עם 640 מגה.שבעתיד אני מתכוון לקנות,האם הכרטיס הזה מתאים למארז שלי ? חיפשתי גם פה וגם במקומות אחרים ולא מצאתי תשובה לכך. ובכלל האם מסך זה מומלץ ? ואם אפשר עוד שאלה שקשורה אמנם לפורום אחר אבל זה קשור לשאלה על המסך.האם הups של שהוא 650w יתאים ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ניסיתי לא מזמן להתקין לאפטר אפקט פלאג אין שנקרא ELEMENT 3D והוא אמור להכניס גישה לאובייקטים תלת מימדיים בתוכנה משום מה הפלאג אין לא עבד לי במחשב הנייח כרטיס מסך שלי הוא onboard intel(R) HD , אמנם עבד בלפטופ שיש בתוכו כרטיס מסך onboard AMD R5 redeon grafic מצורפת תמונה עם הדיבאג שעלה: שאלתי בפורום תוכנה ולא קיבלתי תשובה , לכן אני חושב שאולי הבעיה היא בכלל בכרטיס מסך למרות ששיחקתי איתו משחקי תלת מימד והוא עבד בסדר אם בכל אופן אני צריך כרטיס מסך אשמח להמלצה שפויה ב 200-400 ש"ח , אני אני בעיקר מתעסק בתיכנות ולא במשחקים
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלת תם. אם אני קונה שני כרטיסים של 970 ,נניח ביד שתיים,האם הם יהיו חזקים כמו כרטיס אחד של 1080 או שאין קשר והם יהיו חלשים יותר מה 1080 ,ואם הם אכן חזקים יותר ,מהפלוסים ומינוסים בסיפור הזה,
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי חברים. אני משתמש בשני מסכים. אבל כשאני רוצה לצפות בוידאו אני יכול לראות רק במסך אחד.. מישהו מכיר את התופעה?! הכרטיס מסך הוא: Ati Radeon x300SE תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
http://www.atlantic.co.il/product.asp?productid=692&CatCode=25 \ http://www.tamlil2100.co.il/Product.aspx?cid=1719&pid=13661 מה יותר טוב והאם המחיר שווה??? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
Radeon 9600 xt אם איזו חברה? ומה זה אומגה ועל איזה XT זה עובד תפנו אותי ל דיון הנכון תודה.
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בנוי בעבודה, כלומר מורכב מראש של HP. זה דגם מחשב / לוח אם: Hewlett-Packard HP Compaq 8000 Elite CMT PC מצאתי את זה: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?objectID=c01926344〈=en&cc=us&taskId=&prodSeriesId=4065894&prodTypeId=12454 כתוב שם לגבי כרטיסי מסך אבל נראה לי שזה יחסית ישן. רציתי לדעת אם למישהו יש מושג איזה כרטיס מסך ניתן להתקין עליו? יש לו X16. אני חייב שהוא יהיה אחד מהנתמכים ברשימה הבאה: במחיר סביר עד 500 שקל לדעתי זה יהיה בסדר. זה לא למשחקים אלא להחזיק את המסך שנפתח עליו דיון בפורום מסכי מחשב (27", רזולוציה 2560X1440). הוא לעבודה בלבד, לא משחקים. כרגע עובד עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם. נתוני מחש…
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
-
אני יודע שכבר היו כמה הודעות בקשר למסכים שונים אבל אני קונה מחשב בימים הקרובים ומתכנן לקנות מסך 17" LCD. הבעיה היא שאני קונה מיבואנים ואלה לא מייבאים את VIEWSONIC או SAMSUNG. ככה שאני נשאר עם BENQ , MAG ו LG. לפני שאני לוקח את אחד מהמסכים האלה (עם 16MS) אני רוצה לדעת - מי מייבא את מסכי הרקולס ? אם הייתי יודע מי היבואן - הייתי הולך על ה PROPHETVIEW 920 PRO DVI. כרגע מה שנראה זה שאני "אצטרך" לבחור ב MAG MS776 החדש. (אני יודע שכלנית היו מייבאים את הרקולס לפני שנה - שנתיים אבל במחירונים שלהם כבר לא מופיעים מוצרי הרקולס). מה דעתכם, דרך אגב, יש פה מישהו שכבר קנה את המסך הזה ויכול לספר עליו ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
סוף סוף הגיע לי הכרטיס אחרי די הרבה זמן מצידי שחיכתי אחרי ששלחתי את ה 7800GTX היה לי לאחריות בסוף החליפו לי אותו ב 8800GTX 640 בתוספת מצידי של 850 שקלים מה אומרים שווה ? באנצ'ים אין לי כוח לעשות כל כך אני אעשה יותר מאוחר ואעלה לכם תוצאות איזה בנצ'ים כדי לי לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות כרטיס מסך איכותי (למחשב ה-HTPC שלי) עם חיבור HDMI לחיבור ישיר לטלוויזית LCD HDMI 1.3a ידוע לי שקיימים כרטיסי מסך של חברת ATI עם חיבור HDMI אך אני לא מעוניין בהם. האם גם לחברת NVIDIA קיימים דגמים עם HDMI אם כן איזה? אולי לסדרת 9000 החדשה ? בתודה ובהערכה רבה איציק
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החליפו לי: ati sapphire hd2600 pro 256mb ddr3 OC שהיה תקול, ובמקומו קיבלתי: (nvidia leadtek px9500 gt 1024mb ddr2 hdmi (low profile (ספציפית ביקשתי Nvidia) רציתי לודא שהכרטיס החדש אינו נופל מהישן קצת מטריד אותי שהישן היה DDR3 והחדש DDR2 הסיפור המלא בהמשך
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני מתקשה להבין איך כרטיס שעולה 4000 שקל עושה coil whine. איך מאפשרים לדבר כזה לצאת מהמפעל? איך כרטיס כזה מגיע לבית של הלקוח לאחר שעבר שלל בדיקות במפעל, בחנות, ועדיין כשאני מריץ את המשחק הראשון אני שומע רעש של טרקטור מהמחשב החדש שלי. (הרעש במציאות הרבה יותר חזק מבסרטון). איזו בדיקת 24 שעות עשו בחנות אם אצלהם הם לא מצאו כלום ואני מהמשחק הראשון ועד האחרון שניסיתי רק מקבל את הרעש הזה. מה הם הריצו שם, שולה המוקשים? לפי המידע שיש לי המשלוח הראשוני שהגיע לארץ של כרטיסי GTX1080 Gigabyte G1 gaming כלל את הפאק הזה. זה כבר היה ידוע. אז איך הכרטיס עדיין הגיע למחשב שלי תקול אם אני לא "המשלוח הראשון"? בכוונה דחפו לי את זה כדי להפטר מהסחורה?
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה עדיף?.. ותגידו איך שניהם יחזיקו את כרייסיס?.. ובכלל את כל המשחקים החדשים שיצאו כאילו האם כדאי כבר להשלים ל640 או שגם ה320 יעשה את העבודה? ???
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מהלך מבריק - הרי HAVOK נמצא כמעט בכל משחק כיום. רק מוזר שחברה שבבעלות אינטל משתפת פעולה עם חברה בבעלות AMD http://www.tgdaily.com/html_tmp/content-view-37907-135.html
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
האם כדאי לי להתקין את ה-7000 (אולי זה 7200 אם אין כזה 7000) במקום הג'יפה 4 440 mx שלי?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הכרטיס צריך להיות עם חיבור HD שיחזיק טלויזיה 32 אינץ.
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
קודם כל מזל טוב לי קיבלתי אותו היום עכשיו יש לי כמה שאלות: איך אני מפעיל את הDVI? קיבלתי איתו מעין דבר כזה לטלויזיה כבר יעלה תמונה איך משתמשים מה עושים ? הכרטיס הוא VIVO איך אני משתמש בזה? הטמפ' 55 במנוחה איך זה? אם יש עוד משהו שאני צריך לדעת אשמח ;D [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-