כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
-
חייב להיות צ'יפסט של ATI PCI-E ליישומים משרדיים וגם משחקים (בעיקר NFS UNDERGROUND DOOM QUAKE וכו' ). לא מתכוון"לטחון" אותו יותר מדי... מה עם הבאים ? radeon x800GT 128MB radeon x1600pro 256MB
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
ראשית כל שלום לכולם והמון תודה לאלו שיתרמו מזמנם על מנת לעזור לי! לאחר מוזה לא ממש ברורה שנחתה על אבא שלי הוחלט כי בקרוב אוכל לרכוש לעצמי מסך וכרטיס מסך חדשים ולפני שאני ממהר לקפץ אל עבר החנות ברצוני לשאול מספר שאלות. 1)המסך בו אני משתמש כעת הוא ה-753DF של סמסונג שנחשב איכותי במיוחד, כגיימר כבד, האם כדאי לי להישאר עם המסך המאוד איכותי הזה או לעבור ל-LCD? אני מוכן לסבול ירידה קטנה באיכות לטובת מסך דקיק ומסוקס אך לא יותר מכך.כמו כן חשובה לי מאוד גם איכות הצפייה בסרטים (המתבצעת בד"כ ב-BsPlayer.( 2)שמעתי המון המון המלצות על המסכים של Nu Tech ודובר על כך שהם שווי ערך למסכים יקרים בהרבה. האם כך הדבר? איך המסך הזה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=343017 3)מאחר ואני מבין…
-
- 13 תגובות
- 832 צפיות
-
-
עברתי על הסקירת כרטיסי מסך לחודש מרץ - מדהים, עבודה מעולה של הכותב. העניין הוא שכל כרטיס מסך שמצא חן בעיניי היה PCI-X ובלוח-אם יש לי רק חריץ AGP אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך טוב, אשר יריץ משחקים ברמה סבירה (אפילו רזולוציה 1024X768 תספיק לי, אבל שקצב הפריימים יהיה טוב) רק כדי לסבר את האוזן - כרגע יש לי Radeon 9200se של Gigabyte - כרטיס מעולה, אבל כבר עבר זמנו ואני לא מצליח לשחק בF.E.A.R או אפילו Doom3 בצורה נורמלית. Empire at War עלה ורץ אצלי, אבל בהגדרות הגרפיקה הכי מינימליות שיש. הצילו...
-
- 12 תגובות
- 909 צפיות
-
-
קניתי לוח אם של אסוס האם כרטיס מסך של אסוס יעבוד טוב יותר עם לוח האם מאשר כרטיסי מסך של חברות אחרות?? אני יודע שיש חברות טובות יותר וכרטיסים טובים יותר אבל אני מדבר על כרטיסים שוים למשל 6600GT תודה
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
יש לי מסך Mag InnoVission 786PFs חדש שיש לו בעיה רצינית . בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש אני מכוון את ההגדרות של המסך (כמו הבהירות וה CONTRAST), ואז כשאני מכבה את המחשב כל ההגדרות מתאפסות ואני חייב לכוון אותם מחדש. הערה : כשאני מכבה את המחשב אני מנתק אותו מהחשמל, אבל אני לא חושב שניתוק מהחשמל עלול לגרום בעיה כזאת !!
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני צריך לרכוש כרטיס מסך למחשב נוסף שיש לי... השאלה מה עדיף לקנות x1900xt-x אחד או שני 7900gt ?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני הכל רק רציתי לציין שאני מקבל עוד כ10 שעות 7900GT ..אז השאלה לא בשבילי אלא כדי לעזור בהחלטה של חבר.. אני יודע את כל ההבדלים הטכנים שקיימים בין הכרטיסים.. כן כן את כולם..אז אין צורך להתחיל לפרט לי פה על ההבדלים בקלוקים / צינורות / SM3 וכו'.. אבל, ופה האבל הגדול - ה 7900GT עולה כ 2000 שקל לעומת ה X850XT שעולה היום כ 1400 בערך.. הבדל של כ 600 שקל.. אך להפתעתי במבחן של GAMESPOT למשחק אובליוזיון השוו בין המון כרטיסים ואפשר לראות שה X850XT עומד שם בכבוד ובדיוק באותו הFPS שמציג ה 7900GT.. http://www.gamespot.com/features/6147127/p-6.html בקיצור - עזרו לבן אדם להבין למה כדאי (אם בכלל) להוציא עוד 600 שקל עבוד ה 7900GT.. ומה אתם הייתם עושים במקומו - הבחור כבר ע…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בכל ההשוואות שראיתי ה-X1800XT קצת יותר טוב השאלה האם ה-X1800XT קצת יותר טוב בגלל שיש לו 512MB זכרון ? , לעומת 256MB ב-7900GT
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני זקוק לכרטיס מסך חדש.. עכשיו התקציב שלי בין 300 ל-600... http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/22849.חומרה1.rar זה המפרט שלי.. תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 522 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך +VIVO +DVI + TVO-OUT לא למשחקים, מצידי שלא יהיו לו ביצועי משחקים בכלל רק שיפעיל בצורה מהירה את פוטושופ CS2 ושיהיה בעל איכות VIVO טובה, למטרת העברת קלטות VHS ל-DVD וכמובן...מחיר הכי זול שאפשר תודה
-
- 13 תגובות
- 766 צפיות
-
-
ה-Ti4400 המזדקן שלי כבר זוחל זמן רב עם הדרייברים שהגיעו איתו. להפתעתי הרבה, ניסיתי להפעיל לאחרונה סתם משחק אחד והמשחק דרש שאני אעדכן את הדרייברים של הכרטיס מסך שלי בטענה ששלי הם ישנים מדי. הסתכלתי במדור ההורדות וראיתי לפחות 30 דרייברים שונים ואין לי מושג איזה מהם להתקין לכרטיס שלי. הקיימת ישועה?
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי למשו די טוב שיחזיק כמה שנים כדאי שרב המשחקים יעבדו בו טוב ויפה יש לי עכשיו nvidia Gforce 4 440mx לא משהו יקר...עד 700 שקל.. יש משהו שווה? תודה
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6858&CatCode=122 ממ אני לא מבין הרבה במחירים וכל זה אבל אתם ממליצים לקנות את הX800GTO2 באותו מחיר כדי להגיע באוברקלוק לכרטיס X850XT
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
יש לי Celeron D בOC עד 3.6Ghz 512MB זיכרון וכרטיס 9550. ספק Thermaltake 360W עם 18A על קו 12V אני רוצה לעשות שידרוג מכסימלי למחשב הנוכחי , כדי להחזיק מעמד עד ל- direct x10 , Vista , DDR3 כלומר עד אמצע השני של 2007 - עוד שנה , שנה וחצי אני גם אשדרג זיכרון עד 1.5 GB האם הX850XT הוא מספיק טוב , או שכדי לקנות את 7800GS בתוספת של 500 ש''ח ? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=XV-X850XT&cart=114590740371548〈=heb האם יש אלטרנטיבות אחרות ? האם היצר PALIT/XPERTVISION הוא בעייתי ? האם היו למשהו בעיות עם PLONTER בתוך ספק ? סליחה על כל כך הרבה שאלות
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
כי איזה אחד בפורום חומרה כללית אמר שהוא צורך 66 ומשהו וואט כמו ה6600gt ובאתר של הכרטיס מסך רשום מינימום 350 וואט מה נכון??
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אז היום בשעה טובה קיבלתי את הכרטיס וכל נראה עובד בסדר אבל אני חושב... שהספק שלי חלש לכרטיס הזה ,הספק שלי הוא "סאןשיין |480W נראה לי שהוא חלש לפי התוכנה coolbits זה מראה זה נראה לכם תקין : לפי AquaMark3 קיבלתי 76117 הספק בסדר למפרט הזה ? תודה לעוזרים מפרט : מפרט : AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego Gigabyte GA-K8NF-9 Ultra nVIDIA nForce4 Socket 939 Twinmos 1024MB DDR400 PC3200 LEADTEK WinFast PX7900 GT TDH Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב שצריך לסגור את הסטיקי ולהשאיר את המידע על הLCD ולכל מי שיש שאלה שיתן הודעה ,כי לא כולם נכנסים לסטיקי ולא כולם מגיבים וכשיש הודעה בפורום יש יותר תגובות ותגובות טובות וזה יותר עוזר מהסטיקי.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני רואה את המסך בטלויזיה... סבבה.. אבל כשאני מנסה להדליק סרט.. אני רואה אותו רק במסך של המחשב.. בטלויזיה אני רואה שחור.. וב"פול סקרין" אני רואה סגול (בטלויזיה) =\ למה זה ככה?!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש וראיתי שהמליצו על הגי פורס 7600GT אז נכנסתי לזאפ וחיפשתי שם את הכרטיס מצאתי אותו ועוד כרטיס מוזר ה7600GS ולא הבנתי בכלל מה ההבדל בין שניהם הביצועים או משהו כזה הקירור אז בבקשהאם מישהו יכול לעזור לי להבין מה שונה זה הייה אדיר . וגם ראיתי שיש באותו עמוד את ה7660GS שהיה רשום לפניו PX ושהוא במחיר הרבה יותר נמוך מה7600GS הרגיל ולא הבנתי מה השוני גם בזה זה טעות או משהו כזה מה במה זה שונה אחד מהשני ואני טיודע לכם מאוד אם מישהו יוכל להבעיר לי מה השנוי בין שניהם ואם מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה זה יציאת TV OUT בכרטיס מסך כי ראיתי שיש את זה בגי פורס 6600 ולא רשום ב7600GT אז בבקשה תעזרו לי בזה גם ותסבירו לי במה יציאת TV OUT עוזרת בכלל?
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום יש לי 9550 128 עכשיו ה ליבה עם 250 והזכרונות 200. זה נחשב ממש לכלום נכון? OC עד כמה הייה ללא פגע? תודה.
-
- 5 תגובות
- 520 צפיות
-
-
האם למישהו יש מדריך מלא על כרטיסי מסך והשוואה ביניהם?
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היום קניתי קרטיס מסך חדש 7600GT ויש לי בעיה איתו.... רציתי לדעת זה בסדר שהוא אל 48 מעלות חום מתי שאני לא מישחק ויש מישחקים מסויימים שעושים לי בעיות ..........
-
- 38 תגובות
- 2k צפיות
-