עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Pixeln,

תשמעו יש לי מחשב נוסף בבית פנטיום 2 128MB זכרון לוח של PCI בקיצור משהו עגלה... אני מעוניין למצוא כרטיס מסך שמסוגל לפעול בכאלה תנאים, עד 120 ש"ח אגב אם יש למישהו למכור אני אשמח אם תפנו אלי לאימייל horcruxn@gmail.com-בודק כל שעה או לאיסיקיו 1910909 נכנס פעם בשבוע ביום שישי....

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  2. Started by Ido.K,

http://www.galaxytech.com/news/36/6200A.htm אני מעוניין לקנות אותו אני מתכוון לפתוח צינורות עיבוד הוא מוצלח?! תודה ענקית לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by alonlior,

כרטיס מסך XFX GF7900GT 256MB DDR3 256MB/256BIT , CORE CLOCK 450MH לעומת זה (הבדל של 80 שקל) 256MB/256BIT , CORE CLOCK 470MH לעומת זה (הבדל של 90 שקל מה470) כרטיס מסך XFX GF7900GT 256MB DDR3 Extreme Edition וככה זה ממשיך השאלה שלי אם ההבדל הוא משמעותי והאם הוא מצדיק הבדל מחירים כזה, עד שכדאי לקנות את היותר יקרים

4. Started by ELiA,

אז ככה מה אני צריך? כרטיס מסך חדש למחשב אני צריך שהוא יהיה APG x8 רצוי שהוא יתמוך ב- SM3 וגם ב HDR תתנו לי בבקשה כרטיס לפי הדרישות שלי בתקציב של 1000 שקל של 1500 וגם ב 2000 תודה!

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by haimvrt,

יש דרייברים כאלה: NVIDIA Modified Drivers - שאנשים פרצו לתןך הדרייברים המקוריים ושינו דברים בשביל לקבל איכות יותר טובה וביצועים טובים ( או משהו כזה) אני מנסה לשחק במשחקים החדשים של היום כמו ghost recon החדש ו urben soldier אבל יש תקיעות קלות אבל מעצבנות 1.עכשיו הדרייברים המיוחדים האלה יכולים לעזור במשחקים שיש בהם תקיעות קטנות עד בינוני? 2. והאם אני מסכן את הכרטיס מסך שלי בהתקנת דרייברים אלו? תודה מראש מפרט המחשב שלי זה: פנטיום 4 2600 לידטק 6600gt זיכרון 256*256 = 512 (בדואל צ'אנל) וכו' שער יקרות

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  6. Started by pazer005,

מה עדיף בתכלס, כרטיס High-End אחד או שני כרטיסי Mid-End במערך SLI אן CrossFire?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  7. Started by RobiNooB,

קיבלתי תשובה מוזרה בצ'אט של HARDWARE רציתי לאמת פה כי זה נשמע לי לא הגיוני אבל בכל זאת אצלי המסך נעול על 100 REFRESH RATES בכל הרזולוציות... ו V-SINC נעול על ON תמיד ! לכל משחק . (דרך הדרייבר) ...דרך ה ATI TRAY TOOL לפי התשובה שקיבלתי שם מ2 אנשים שם ...יש לי קפיצות במשחקים כבדים כגון בטפילד2 לדוגמא , רק בגלל עניין ה V SINC שפועל. וזה למה ? כי בעצם אם אני משחק על REFRESH 100 קבוע + V SINC ON קבוע --משמע הכרטיס (GTO2 @ 16 P 530 \ 580) בעצם אמור לספק לי תמידית בכל שניה 100 FPS ולא לרדת מ ה 100 כדי שזה יסתנכרן עם ה REFRESH שלי הייטב ותתקבל תמונה חלקה תמיד !!! מה שלא הגיוני כמובן ! ..נו באמת .....BF2 משחק כבד ובחיים לא ייתן לי קבוע מעל 100 FPS אז הומלץ לי או לבטל את V SIN…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אם אני מחבר את המסך לכרטיס מסך עם כבל דיגיטלי יהיה הבדל משמעותי אם אני אחבר אותו עם כבל אנלוגי? אם יש לי בכרטיס מסך יציאה דיגיטלית ובמסך עצמו רק כניסה אנלוגית כדאי לחבר עם מתאם או עם כבל אנלוגי?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by DXT,

בוקר טוב P: המחשב שלי הוא כזה: P4 3.0ghz Radeon 9800 Pro 128mb Abit AI7 mobo with AGP only 512MB ddr400 golden dragon אני לא מעוניין כרגע לבצע שדרוג מלא של המחשב (ונדמה לי שאני גם לא ממש צריך..) אז חשבתי האם שדרוג של כרטיס מסך וזכרון (עוד 512 מגהבייט) יוסיפו משמעותית לביצועים של המערכת במשחקי מחשב? כלומר האם המעבד יהווה צוואר בקבוק? אם לא, אז איזה כרטיס במחיר של כ- 850 ש"ח יהווה את הקנייה הכי משתלמת עבורי (השדרוג כולו כאמור בסביבות ה1050 ש"ח)? אני כבר הרבה זמן לא עוקב אחרי השוק (ככה זה בצבא) אז אני די מבולבל מכל האופציות :-[ תודה מראש

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  10. כאשר אני מחבר את המסך ליציאת VGA רגילה הכול עובד. כאשר אני מחבר אותו ליציאת DVI-I בעזרת מתאם DVI-VGA ומדליק את המחשב המסך בהמתנה עד שמערכת ההפעלה עולה ואז הוא נידלק אבל נישאר חשוך (הנורה שלו מפסיקה להבהב ונישארת דלוקה). האם זה יכול להיות קשור להגדרות של הBAIOS? תודה מראש גל

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  11. Started by ALÞHA,

יש לי מעבד Athkon 64 במהירות של 2.2 ג'יגהרץ וכ' מסך של לידטק gf 6600gt extreme 1 ג'יגה זכרון קיבלתי תוצאה של 1572 נקודות. זה טוב?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  12. Started by ros,

קניתי היום כ.מסך FX6200 של PALIT 128 BIT 128 MB ואני מנסה לעשות פתיחת צינורות כמו במדריך אבל יש פה משהו שהוא הפוך הנה תמונה: אהה דבר ראשון רשום פה: NV43(A4,4x1,3vp) http://img503.imageshack.us/img503/9127/1238rl.jpg במדריך צריך לעשות ENABLE לBIT00 וזה כבר מאושר... מה לעשות?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by yigal83,

אני משדרג מחשב ישן (P 1.8GHz) ומחליף את כרטיס המסך שבו (TI500). אחד ממטרות המחשב (פרט לאינטרנט ומשחקים לא עתירי גרפיקה) הינו להציג וידאו על מסך LCD 19 (לחדר ילדים). מה עדיף - לקנות כרטיס מסך בינוני (DVI כמובן) וכרטיס טלויזיה (כניסה מאנטנה/וידאו מהסלון) או לקנות כרטיס מסך עם כניסת וידאו (AV) ולחבר את הוידאו מהסלון ישירות אליו ? האם כרטיסי הטלויזיה מגיעים עם שלט ? האם השלט רק לתחנות או גם לקול ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  14. לפני כיומיים הכרטיס מסך שלי Radeon 9600xt הלך לעולמו לא ידוע לי ממש איך ונגמרה לי האחריות לצערי... אז עכשיו אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש אך לא יודע מה לקנות המחיר שאני מתכוון להוציא כ 1000 שקל עד 1500 אפשר יותר אבל עדיף שלא אהה ו AGPX8 כמה אמרו לי לבחור את ה radeon x1600pro 512mb כ 1000 עד 1200 ש"ח אבל אני לא יודע כלום על אותו כרטיס ... חברה אמרו לי sapphire אם אני לא טועה... וכמה אמרו לי gforce 6800GS 512mb כ 1100 ל 1300 ש"ח גם לא יודע עליו ביצועים ממש וחברה נראה לי משהו pilat לא בטוח... הייתי שמח לקבל הצעות או חוות דעת על אותם כרטיסים שציינתי תודה מראש לעזורים....

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by yezer,

מה אתם חושבים על הכרטיס הנ"ל? (הוא בדיוק בתקציב שלי) הכרטיס הנוכחי שלי הוא 6200TC 256MB 64BIT מה אתם אומרים...? שווה להחליף?

• 15 תגובות
    • 890 צפיות
  16. Started by 6600GT,

יש לי agp, ואני רוצה לקנות את אחד מכרטיסי המסך הזה , שבדקתי ב-zap , מצאתי את שני סוגי הכרטיסי מסך האלה שהם אותו מספר דגם אבל ההבדל הוא בין pro ל gamer edition , אין לי מושג מה ההבדל , אני משחק הרבה ואני צריך משהו חזק למשחקים , מה עדיף משניהם? , צריך לציין שה gamer edition עולה 150 שקל יותר... תודה...

17. השאלה בכותרת.... תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by timac,

האם הקירור הזה: http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=40&data=1&disc= מתאים לכרטיס הזה: http://www.bfgtech.com/6800OC.html בבקשה רק מי שמבין טוב ויודע בוודאות שזה מתאים להגיד.. זה חשוב לי מאוד!! תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  19. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה לכרטיס גרפי. אני לא זקוק לביצועים הכי גבוהים. הוא צריך להיות מסוגל לתמוך במשחקים, גם חדשים, ברמה סבירה. אני לא מצפה ממנו להריץ משחקים בהגדרות הגבוהות ביותר. אני אשמח אם הוא יצליח להסתדר עם דברים שייצאו בשנתיים הקרובות, אפילו אם הוא יוגדר כדרישה מינימאלית להרצה... התקציב שלי נע בסביבות 500 ש"ח, וכבר הבנתי שזה לא ממש ריאלי... מצאתי את הכרטיס הזה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1483 הוא מתאים לדרישות שפרטתי? המחיר סביר? אתם מכירים משהו יותר טוב במחיר זהה פחות או יותר? תודה לכולם...

20. Started by shay33,

שלום איך אני בודק אם אני יכול לפתוח צינורות? ואם כן איך אני פותח אותם? מה התוכנה התוכננה עוד עושה חוץ מפתיחת צינורות? תודהה ;D

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  21. Started by eliranl,

מיועד למשחקים,חשבתי על 6800. מה אתם ממליצים בלי חריגות מהתקציב

• 7 תגובות
    • 559 צפיות
  22. Started by *Gal,

היי, רציתי להתלבט אתכם בקשר לרכישה של כ. מסך מסוג GeForce 6600 (256 Mb Ram) של חברת Gigabyte עבור אפיק Agp8X. הדגם המדוייק של הכרטיס הוא: Gv-n66256dp. כמו כן, הוא כולל קירור פאסיבי. יש לציין כי אני לא מעוניין לבצע בו OverClock. השאלה שלי היא האם הכרטיס יעבוד טוב על ערכת השבבים (Chipset), מסוג FX661 של חברת Sis לאחרונה שמעתי על מקרים רבים בהם כרטיסים מהסוג הזה נתקלים בקושי בעת הפעלה על צ'יפסט של SIS. האם הוא יספק את רוב הביצועים שלו על המפרט הבא, והצ'יפסט הנ"ל? :-X המפרט שלי: P4 2.4Ghz MB Ram 512. אני מעוניין להריץ בכרטיס זה משחקים שלא כבדים מ Gta San Andreas על הגדרות בינוניות (1024X768, ופילטרים X2) תודה, גל.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by fx-57,

אני רוצה לבנות מערך SLI במחשב שלי,השאלה אם זה משתלם,כמה ביצועים זה יכול להוסיף וכמה זה יעלה. המפרט שלי: AMD Dual Core 3800X2 64Bit Socket 939 Asus A8N SLI Premiuim Corsair Value Select CL 2.5 512X2=1GB Leadtek Geforce PX6800GS 256MB PCI-E READY FOR SLI WD 250GB SATA2 16MB CHACE LG 52*32*52 Philips DVD-RW 16X Thermaltek Soprano With Window Enermax 535Watt Ready For SLI ATX2.0 Thermaltek Smart Fan 120mm *2 Thermaltek Smart Fan 92mm Zalman 7700CU-B יש לי 6800GS כמו שאתם רואים. שווה לי אולי להחליף אותו ל7600GT ותנו לי רעיונות מה כדאי לעשות או לשדרג אם אני רוצה לעבור את 3DMARK 2005 בציון של 7500 לפחות. ואם אני רוצה ב3DMARK לעלות את הציון ל3700 לפחות,יענו שלא יקרטע.…

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  24. Started by lipa,

http://www.vr-zone.com/?i=3551&s=1

25. Started by NeptuneMB,

יש לי 800XL של PC, ובכל פעם שאני מתקין את הדרייברים של ATI מהאתר שלהם, אין לי את אופציית הOD..!!!.. למה זה?!?... זה לא אמור לבוא בילט אין?!...(גירסאות הCCC).. האם הכרטיס שלי לא תומך בזה או מה?!?.. מאיפה אני יכול להוריד את זה?!..

• 5 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים