כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום ויום ראשון שמח חבר שלי רוצה לקנות R9700 128MB DDR תוצרת הכרטיסים של ATI (לא השבב הכרטיס עצמו) והמפרט שלו הוא כזה: P4 1500MHz Williamate DDR-RAM 768MB (בנתיים 256 אבל אחרי ה R9700 אנחנו ניקנה עוד 512MB ראם) של DDR266 ה PC2100 לוח אם מוזר של VIA =\ משהו קקה סיני לא צריך ממש לפרט ספק כוח 350W כמה אתם אומרים הוא ינצל מה R9700? בבקשה בלי ניחושים אני שואל בפורום הזה כי אני חושב שאנשים פה יותר רציניים ויותר מבינים\מנוסים בחומרה אז למי שלא יודע אני מבקש מאוד לא להגיב כי זה עניין של הרבה כסף ואתם יודעים את זה. (1500) בתודה מראש מג'י :-* עריכה:הלוח אם תומך רק עד AGP 4X =\
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
המחשב בסרד הדרייברים מעודכדים אבל יש כמה משחקים שהוא בכלל לא נכנס להם!!! מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידאו (לא דיגיטלית!!) של חברת סוני וכרטיס מסך ג'יפורס 4 יש לי במצלמה חיבור של s-video כמו בכרטיס מסך ורציתי לדעת אם אני אוכל לראות את מה שמצולם במחשב או להיפך....????
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7870 XT ולמסך שלי יש רק חיבור כחול [VGA]. קיבלתי מתאם עם הכרטיס מסך אבל אני לא רוצה שהשימוש במתאם יהרוס תכרטיס מסך. לחבר תמסך עם מתאם לכרטיס מסך? או לחבר לחיבור מסך בלוח האם? זה רק זמני אני קונה מסך עוד שבועיים.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס הזה ויש לא שתי שאלות 1 זה האם אני צריך את הדריורים של asus? ושנית איזה תוכנה טוב כדי לי להשתמש ואם למישהוא יש אותו כרטיס ולוכד וידאיו שגדי לי את הצעדים ללכידת וידיאו תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
יש לי בעיה....אני לא ידוע לא ידוע אם לחכות לכרטיסי המסך שיתמכו ב DX10 או לקנות עכשיו כרטיס מסך...אני טס עוד שבועיים לניו יורק וכמו שהבנתי המחירים שם זולים ב 40%. ואני מתכנן לקנות שם כרטיס מסך חזק ביותר. עכשיו השאלה...האם כדאי לחכות עד שיצא DX10 ואז לקנות כרטיס או שלקנות כרטיס מסך עכשיו שאני יהיה בניו יורק? איזה כרטיס מסך כדאי לקנות? ואני מדבר על מחירים שהם עד 3500 ש"ח בארץ. והאם המחירים בניו יורק באמת זולים כל כך? ואפשר בבק/שה אתר להשוואות מחירים טוב...בארה"ב? תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
עד שקניתי את ה 9800GTX החלטתי לבטל בשביל לחכות לכרטיסים עם הלבה החדשה. מה אתם אומרים ? עדיף לחכות ? קראתי באיזה אתר ש 9900GT יהיה יותר מהיר מה 9800GTX 9900GTX יהיה יותר מהיא מה 9800GX2 זה נכון ? או שעדיין אי אפשר לדעת וזה רק השערות ומה אתם אומרים עליה, היא תצרוך פחות חשמל, תתחמם פחות ?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
בערך ב15 לחודש הבא אני קונה מחשב חדש ( :jump: ) ורציתי וכנראה אני קונה את הgeforce 7950gx2 או את הx1950xtx... תלוי בבאנצ'מארקים שלו... המחשב הזה אמור להחזיק אותי ל4 שנים הבאות (אולי שידרוג קטן פה ושם...) רציתי לדעת אם כדאי לחכות לגל הראשון של הכרטיסים של הDX10? האם הם יהיהו שווים משהו?
-
- 10 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני ממש לפני קניית כרטיס מסך ועוד כמה "תוספות" למחשב, והעיניין הוא שאנחנו בתקופה מאד מאד מטורפת של כרטיסים שיוצאים, הורדות מחירים - למשל הTI4600 שירד פתאום ל1200 שקל... כדאי להשקיע היום בTI4600 או לחכות עוד קצת ? תודה, kfir@jesta.co.il
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות GTX 570, כנראה ישאר עם Nvidia השאלה אם כדאי לחכות להשקה המובטחת של AMD ב9 לינואר, האם ירדו מחירים לכרטיס הזה? להערכתכם מתי זה יקרה, אם יקרה?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי 4850 SHAPPIRE כמה שאלות... אני רוצה לשדרג אותו.יש לי תקציב עד 1000. אני רוצה לקחת 4870 1G או 4890 השאלה אם לחכות איזה חודש עד שיצאו הכרטיסים עם DX 11 האם תהיה ירידה משמעותית בכרטיסים של 4870?או שרק איזה 100 שח אך הכרטיס הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=16292 אני יודע שכל הכרטיסים של ATI אותו הדבר. יש למישהו מושג למה תמיד GIGABYTE עולה יותר מSHPPIRE.האם יש ביניהם הבדלי מהירות שעון או קירור??? מעבד Intel Core2 Duo 2.66GHz 6MB E8200 Box CPU AT 3.7GHZ Gigabyte GA-P35-DS3L P35 DDR2 ATX Motherboard לוח ספק כח HEC (Herolchi) WIN-550UB 20/24 pin ULTRA QUIET Po Eagle-Tech DRAGON No P/S Blue Black Red ATX Case זכרון OCZ OCZ2RPR8002GK 4-4-4-15 (…
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אהלן, כבר 5 שנים שיש לי שני 260 GTX שסחטתי מהם את המיץ עד הפריים האחרון. נראה לי שהגיע הזמן לשדרג ובכלל להחליף את כל המחשב. נשאלת השאלה, בהנחה שאני לא כזה לחוץ, יש למה לחכות למרץ ש-NVIDIA תוציא את הסדרה הבאה או שאפשר לקנות כבר עכשיו? תודה, X
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהירות העברת מידע כפולה מזו המוכרת לנו כיום תוכל לספק עורקי תקשורת מתקדמים יותר לא רק לכרטיסי המסך שלנו, אלא גם לאמצעי אחסון, מוצרי רשת - ומארזי עיבוד שיבוססו על הדור הבא של ה-Thunderbolt לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
Ethereum miners are renting Boeing 747s to ship graphics cards and AMD shares are soaring https://qz.com/1039809/amd-shares-are-soaring-ethereum-miners-are-renting-boeing-747s-to-ship-graphics-cards-to-mines/ שתגמר כבר השטות הזו. אנחנו רוצים בחזרה את כל הכרטיסים האלו בלוחות המשומשים מציפים אותם בהמוניהם...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יצרנית השבבים נאלצת להודיע למשקיעים שלה כבר עכשיו על עיכוב של חצי שנה לפחות במעבר אל תהליך ייצור מתקדם של 7 ננומטר - ועל גישה עסקית חדשה שלא תפסול על הסף שימוש בייצור שבבים חיצוני במסגרת חלק מהמוצרים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
שלום, האם למישהו יש ניסיון עם הליבה הגרפיות שצויינו לעיל ? האם מצליח לראות סרטי HD וגם ב1080P ? ומה ההבדל בין שני הגרסאות? משמעותי?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
חברה יש לי כרטיס מסך gainward fx 5200 le אל תחשבו שהאותיות le מסמנות ביצועים גרועים זה הפיסיבי מהסוג הזה אז לנושא בדקתי וגיליתי שלליבה יש סטפינג b1 מה זה אומר ומה זה משפר? הינה תמונה
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מדבר על כרטיס PRO לא SE של CONNEC3D 256BIT יש אפשרות להפוך כרטיס כזה ל XT עם ליבה 350 (לא בדקתי פיזית זה מה שמופיע) יש לכרטיס 128 זיכרון HYNIX 2.8ns hy5du283222a f-28
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שמעתי שמועה שאומרת שבעוד 3חושים +- Nvidia הולכים להוציא ליבה חדשה מה אתה חושבים זה נכון או לא והאם שווה לחכות לזה כמה זה יעלה ?!
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
דור כרטיסי המסך החדש של AMD יגיע בעיכוב קל, אך אמור להציע לנו מגוון רחב יותר וגם יעילות משודרגת בכדי להצדיק את קיומו לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו מכיר אתר או מקום כלשהו שאני יכול לדעת דרכו מה הם הליבות של כל מיני כרטיסי מסך (בעיקר חדשים)?
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום חברים! מישהו יודע אולי מה העניין של ליבת quadro בכרטיסי מסך? מה מבדיל אותה מה-geforce? כי מבחינת הנתונים של הכרטיסים אני לא רואה הבדלים. לדוגמא: 8800GTX ultra, ו-quadro fx4600. למה אחד 1000$ בערך והשני1800$? אני יודע שבמחשבי עריכה כבדים (וידאו) שמים quadro. למה? מה היתרונות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
NVIDIA מציגה את אחד הדגמים היחידים בסביבה שגורם גם ל-GeForce RTX 2080 Ti להחוויר בהשוואה אליו - בכל הצורות והקטגוריות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שמתי לב במפרטי מחשב נותנים הרבה את לידטק ולא את BFG ה-BFG הוא OC2 מהיר יותר מלידטק לא? מישהוא יכול להסביר לי מה קורה פה
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-