כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אז כמוש אמרתי אני צריך כ.מ. לעריכה גראפית, עם תוכנות כגון פרימייר, פיינל קאט ועוד. אני מעדיף כ. של מטרוקס כי הייתה לי איתם חוויה נחמדה. אם יש משהו יותר טוב אני אשמח. ואני תריך כ.מ. לHTPC, בסגנון AIW עדיף עם HD. לכל אחד בנפרד 600$. תודה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי הורשתי לא מזמן לאחי את המחשב שלי ,מסוג פנטיום 4 2.0 512 זכרון ,כרטיס מסך MX 440 ולוח אם של אסוס מדגם: P4S333Mלוח סביר מאוד בזמנו ... המחשב עובד נהדר ועד כמה חודשים היה מריץ אץ רוב המשחקים בשוק אך לאחרונה הוא נתקל בבעיות והייתי רוצה לשדרג את הכרטיס מסך הבעיה היא שהלוח אם תומך ב AGPX4 האם יש כרטיס סביר שמותאם ללוח? והאם כרטיס AGPX8 יוכל לעבוד בחריץ של X4 ?"?? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול התקנתי ATI TOOL ולא מצאתי את האפשרות של המתחים... יש לי X1900XT-X ככה שהבנתי שאפשר לעלות מתחים דרך ATI TOOL אם מישהו יכול לתת לי איזה SCREEN SHOT של זה אני ישמח... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
לפני כשבוע שלחתי תגובה ושאלתי על מסך LCD אם הוא טוב או לא וככה והאם יש הצעות יותר טובות... לא שמתי לב שיש דיון מיוחד, אז הם אמרו לי שאסור לשאול פה ומחקו את ההודעה... הלו? מישהו עונה לי? כשאני שם הודעה חדשה קוראים אותה הרבה ושולחים לי תשובות... אבל כשאני שם אותה בדיון של 240 תגובות אתם חושבים שמישהו ישים לב בכלל? במיוחד כשהיא נעלמת לשני דפים אחורה בגלל התגובות החדשות? כדאי שתחשבו פעמיים! אני חושב שאני לא היחיד שנתקלתי בזה... תמצאו פתרון כמו לפתוח פורום במיוחד למסכים, למרות שאני אוהב את זה יותר עם התצוגה וגרפיקה, אז אל תגבילו ת'אנשים רק בדיון.
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
לילה טוב (אני קצת שתוי אחרי אכזבה מהולה באלכוהול בת"א, אז אעשה את זה קצר). אני מעוניין להחליף את ה 6600 שלי (בן שנה וחצי) למשהו קצת יותר טוב. המפרט שלי: P4- 3.0. 2GB RAM (4*512). ABIT 925 3RD EYE. המארז די סולידי עם ספק כח 520W. אחרי הקרטוע הרציני שסבלתי מהדמו של GRAW, החלטתי לשדרג. הכוונה היא לא לרכוש את ההכי טוב היום, אלא לקחת משהו כרטיס משובח שבעתיד יפעל במערך SLI / CF עם מחשב חדש. המחיר: יכול גם להגיע ל 2,000 שקל. אני בפירוש לא רוצה משהו שיכביד על המערכת, כי אין לי כח להתעסק ב OC. אודה על כל עזרה. ואשמח גם אם תשלחו לי בפרטי חנויות שאתם ממליצים לקנות מהם.
-
- 18 תגובות
- 904 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק פיפא גביע עולמי 2006 התחלתי לשחק עם ברזיל לא משנה זה סתם פירוט פתאום נתקע המשחק איזה דקה ואז יצא לגמרי ממנו מאז כל פעם שאני נכנס הוא רושם לי ככה : "FIFA World Cup 2006 Requires Hardware Graphics Acceleration" עוד לא עשיתי ריסט למחשב מאז שזה קרה....... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
http://www.galaxytech.com/news/36/7600GSDDR3.htm נקווה שהחמודים האלה יגיעו לארץ בקרוב ;D
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
Radeon® X850 PRO 256MB GDDRIII VGA + DVI + VIVO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4315 איך הכרטיס הזה(AGP) יחסית לX800XL במחיר 1400 שקל והאים יש אופציה טובה יותר במחיר הזה לAGP?
-
- 12 תגובות
- 795 צפיות
-
-
תשמעו יש לי מחשב נוסף בבית פנטיום 2 128MB זכרון לוח של PCI בקיצור משהו עגלה... אני מעוניין למצוא כרטיס מסך שמסוגל לפעול בכאלה תנאים, עד 120 ש"ח אגב אם יש למישהו למכור אני אשמח אם תפנו אלי לאימייל horcruxn@gmail.com-בודק כל שעה או לאיסיקיו 1910909 נכנס פעם בשבוע ביום שישי....
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
כרטיס מסך XFX GF7900GT 256MB DDR3 256MB/256BIT , CORE CLOCK 450MH לעומת זה (הבדל של 80 שקל) 256MB/256BIT , CORE CLOCK 470MH לעומת זה (הבדל של 90 שקל מה470) כרטיס מסך XFX GF7900GT 256MB DDR3 Extreme Edition וככה זה ממשיך השאלה שלי אם ההבדל הוא משמעותי והאם הוא מצדיק הבדל מחירים כזה, עד שכדאי לקנות את היותר יקרים
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/geforce7900-quad-sli.html פשוט להוסיף כסף בחינם. אפילו יש מיקרים ש 1900XT ב CF עובר את ה QUAD.
-
- 12 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין קניית X1600 ל6600GT העניין הוא שGT עולה יותר מX1600 באיזה 200 100 שח, וזה לא הגיוני כי בפורום כתוב שהX1600 יותר חזק... עכשיו אם תוכלו לעזור לי, בקשר לכמה כל אחד מהם עולה, איפה קצב הפריימים יהיה יותר טוב, 256 או 128 וכו'. מישהו אמר לי שלא כדאי לי לקנות את ה-X1600 כי הוא עושה בעיות עם משחקים מסוימים, כנראה משחקים של נווידיה או עוד סיבות לא מובנות לי, אם תוכלו לעזור לי אני אודה מאוד. וה-X1600 הוא X1600 PRO כמובן. תודה מראש. לא יודע מה ראיתם, אני כתבתי X1600
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מה עדיף בתכלס, כרטיס High-End אחד או שני כרטיסי Mid-End במערך SLI אן CrossFire?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
ורציתי לעדכן דרייברים כי המחשב מבצע ריסטרטים באופן עצמאי וכנראה כרטיס המסך הוא מקור הבעיה. נכנסתי לאתר שלהם ודי הסתבכתי עם איתור הדריבר המתאים. יש לי מערכת הפעלה של XP ומעבד אטלון של AMD 64 BIT . מישהו יכול לעזור לאתר לי את הדרייבר המתאים ?? באתר שלהם ???????????
-
- 7 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אם אני מחבר את המסך לכרטיס מסך עם כבל דיגיטלי יהיה הבדל משמעותי אם אני אחבר אותו עם כבל אנלוגי? אם יש לי בכרטיס מסך יציאה דיגיטלית ובמסך עצמו רק כניסה אנלוגית כדאי לחבר עם מתאם או עם כבל אנלוגי?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אממ... יש לי בעיה מאוד מעצבנת! כל פעם שאני משחק במשהו אז אחרי איזה רבע שעה מופיעה לי השגיאה הזאתי יש לי כרטיס מסך מסוג Radoen X600XT 128MB PCI-e דרייבר קטליסט 6.4 ניסיתי למחוק ולהתקין דרייברים מחדש וניסיתי לבטל את הVpu Recover... שום דבר לא עוזר...! מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות כרטיס עד 1200 שקל...לagp... אני משחק הרבה במשחקים (quake, fear , doom) מה אתם ממליצים? תודה...
-
- 14 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אז ככה מה אני צריך? כרטיס מסך חדש למחשב אני צריך שהוא יהיה APG x8 רצוי שהוא יתמוך ב- SM3 וגם ב HDR תתנו לי בבקשה כרטיס לפי הדרישות שלי בתקציב של 1000 שקל של 1500 וגם ב 2000 תודה!
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אז ככה מה אני צריך? כרטיס מסך חדש למחשב אני צריך שהוא יהיה APG x8 רצוי שהוא יתמוך ב- SM3 וגם ב HDR תתנו לי בבקשה כרטיס לפי הדרישות שלי בתקציב של 1000 שקל של 1500 וגם ב 2000 תודה!
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי מעבד Athkon 64 במהירות של 2.2 ג'יגהרץ וכ' מסך של לידטק gf 6600gt extreme 1 ג'יגה זכרון קיבלתי תוצאה של 1572 נקודות. זה טוב?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את המסך ליציאת VGA רגילה הכול עובד. כאשר אני מחבר אותו ליציאת DVI-I בעזרת מתאם DVI-VGA ומדליק את המחשב המסך בהמתנה עד שמערכת ההפעלה עולה ואז הוא נידלק אבל נישאר חשוך (הנורה שלו מפסיקה להבהב ונישארת דלוקה). האם זה יכול להיות קשור להגדרות של הBAIOS? תודה מראש גל
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע fx-5200 והוא מריץ משחקים בצורה זוועתית אז הגעתי למסקנה שהגיע הזמן לכרטיס מסך חדש. המפרט הנוכחי שלי: פנטיום 4 3.0gh ht פרסקוט תושבת 775 זיכרון גיגה (לא בדואל) ddr1 ולוח אם של אביט as8-v שתומך בagp8x. האם אתם ממליצים לי על sapphire x800GTO מהאתר newegg.com במחיר של 171 דולר? מה אתם חושבים על הכרטיס? ועוד שאלה,האם לפי דעתכם שווה בכלל להשקיע בכרטיס מסך לagp? ואייך הוא יתמודד עם ווינדוס ויסטה? בתודה מראש,דן.
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש דרייברים כאלה: NVIDIA Modified Drivers - שאנשים פרצו לתןך הדרייברים המקוריים ושינו דברים בשביל לקבל איכות יותר טובה וביצועים טובים ( או משהו כזה) אני מנסה לשחק במשחקים החדשים של היום כמו ghost recon החדש ו urben soldier אבל יש תקיעות קלות אבל מעצבנות 1.עכשיו הדרייברים המיוחדים האלה יכולים לעזור במשחקים שיש בהם תקיעות קטנות עד בינוני? 2. והאם אני מסכן את הכרטיס מסך שלי בהתקנת דרייברים אלו? תודה מראש מפרט המחשב שלי זה: פנטיום 4 2600 לידטק 6600gt זיכרון 256*256 = 512 (בדואל צ'אנל) וכו' שער יקרות
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
http://www.galaxytech.com/news/36/6200A.htm אני מעוניין לקנות אותו אני מתכוון לפתוח צינורות עיבוד הוא מוצלח?! תודה ענקית לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי agp, ואני רוצה לקנות את אחד מכרטיסי המסך הזה , שבדקתי ב-zap , מצאתי את שני סוגי הכרטיסי מסך האלה שהם אותו מספר דגם אבל ההבדל הוא בין pro ל gamer edition , אין לי מושג מה ההבדל , אני משחק הרבה ואני צריך משהו חזק למשחקים , מה עדיף משניהם? , צריך לציין שה gamer edition עולה 150 שקל יותר... תודה...
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-