עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Jules Winnfield,

אתם יודעים אם גם המחירים של הכרטיסי מסך יורדים?....ואם כן אז מתי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  2. האם גם בכרטיסים החדשים שמגיעים עם יציאת HDMI יש צורך לחבר את כרטיס המסך ללוח האם? או שהכרטיס מסך מגיע עם כרטיס קול מובנה בתוכו או משו כזה? הכוונה האם יש צורך לחבר את כרטיס המסך ללוח האם כמו בשאר הכרטיסים?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by TheDiesel,

אני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך Zotac GeForce RTX 3060 Ti Gaming Twin Edge OC LHR 8GB GDDR6. יש ל את הכרטיס GeForce RTX 2060 מה אומרים?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  4. Started by TheDiesel,

אני רוצה לשדרג ל-RTX 3070 TI ולהצמיד לו מסך 165Hz QHD. האם הביצועים במשחקים יהיו טובים?

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  5. Started by NTT,

שלום, אני מתכנן מחשב חדש עם מעבד Q9450,לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ואני גם עומד לקנות מסך DELL 2007WFP עם רזולוציה של 1680X1050 (אני תמיד משתמש ברזולוציה הטבעית של מסך LCD) אז המליצו לי על הכרטיס 8800GT, והרבה חברות מייצרות אותו - איזה חברה הכי כדאית? בינתיים לקחתי את ג'יגהבייט כי היא הכי זולה וגם הוא מגיע אצלה עם קירור של ZALMAN ובבדיקות טמפרטורה שאחד מהאתרים עשה לו, אז בחלק הכי חם שלו הוא הגיע לטמפרטורה של 48 מעלות. איזה חברה כדאי לי לקחת?וכדאי לי לקנות קירור נוסף לכרטיס? ואני חייב לציין: אני לא מתכנן OC! תודה רבה.

• 42 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by TheDiesel,

יש לי לוח אם B560M ומעבד INTEL CORE I5 10400F עכשיו אני רוצה לשדך למחשב אחד מהכרטיסים האלה: AMD Radeon RX 7800 XT Radeon RX 7700 Radeon RX 7600 איזה כרטיס מתאים?

7. Started by TheDiesel,

אני יש לי RTX2060 ואני רוצה לשדרג ל-RTX3070 יש לי את הספק הבא האם הוא מתאים

8. Started by TheDiesel,

יש לי את המפרט הבא: b560 aorus intel corei5 10400f nvidia GeForce rtx 2060. האם על הלוח הזה אפשר להרכיב RTX 3070?

9. Started by אבי10,

היי לגבי כרטיס מסך. אני יודע שבעבר לא היה אפשר לשדרג כרטיס מסך בלפטופ. האם היום אפשר להחליף את כרטיס המסך או לחבר כרטיס מסך ייעודי חיצוני למחשב הנייד?

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  10. אופציות: 1. 8400 GS NEW 2. gt210 3.hd5450 4. hd4350 איזה הכי כדאי מבניהם והאם יש אופציות אחרות מבלי לעלות את התקציב? תודה מראש רביב

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by tk4,

יש לי 9800 פרו... אני יודע שהוא לא תומך PS 3 ויצאו משחקים שדורשים את זה... רציתי לשאול אם יש תוכנה שעושה הדמיה ואז זה כאילו יש לי PS3 כי אני זוכר שיש איזה תוכנה שמאפשרת להעלות משחקים... הא ואם אני כבר מדבר על כרטיס מסך עוד שאלה: הכרטיס התחיל לעשות רעשים מעצבנים... יכול להיות איזה בורג השתחרר או משהו? כי הרעשים מאוד מעצבנים... הוצאתי אותו פעם אחת אבל לא הברגתי יותר ת'ברגים... יש מצב שזה יעזור או שלא כדאי לגעת? תודה

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  12. Started by NETANELKOREN,

שלום אני צריך כרטיס מסך לאחותי הקטנה ואני מתלבט בין 2 כרטיסים אני מבקש ממכם שלא תציעו כרטיסים כי עוד חצי שנה הערך אנחנו מחליפים לא כרטיס מסך שתומך DX10 אני צריך לבנתיים את חוות הדעת שלכם הכרטיסים הם: GEFORCE 7950 GT 512 MB או GEFORCE 7300 GT 512 MB SLI שני כרטיסים כאלה אז שזה יהיה GEFORCE 7300 GT 1024 MB תודה אני צריך המלצות עד יום חמישי ונא לא להציע כרטיסים כי עוד חצי שנה אנחנו משדרגים אז לבנתיים אנחנו צריכים שתגידו מי יותר טוב אני חשבתי על ה7950 GT ביי

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  13. Started by NETANELKOREN,

שלום. האם אפשר לדעת מה ההבדל בין 1950XT ל1950XTX הגירסה החזקה ומה מבין שני הכרטיסים יותר חזק . נתנאל קורן

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  14. Started by NIVV,

כמה כרטיסי מסך כאלה יריצו לי BFBC HIGH??? XFX HD-485X-ZNFC Radeon HD 4850 1GB 256-bit DDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card 1680x1050 הרוולוציה וגם אלהSAPPHIRE 100293-2GL Radeon HD 5570 2GB DDR3 PCI Express 2.1 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card

• 12 תגובות
    • 843 צפיות
  15. Started by L1ron,

שאלה: לכ.מסך שלי יש קירור פאסיבי קרי צלעות קירור הכרטיס הוא G8500 GT , בגלל שהוא היה חם והגיע ל70 מעלות במנוחה החלטתי לקנות לו מאוורר קניתי מאוורר בגודל של הצלעות קירור בערך שהוא 9ס"מ , הברגתי את הברגים שקיבלתי לחורים והוא לא נפתס שם לא משנה באיזה פוזיציה נסיתי שמתי את המאוורר על הצד שני של הכ.מסך שנגדי בעצם לצלעות קירור , וככה השארתי אותו בלי תמיכה כל שהיא, המעלות ירדו ב3-4 לא יותר.. השאלה שלי: בפועל עם הייתי מרכיב את המאוורר על הצלעות קירור כמה זה היה אמור להוריד בערך? כי עם זה היה עושה אותו דבר אין לי טעם להמשיך לנסות לחפש פתרון להרכיב את המאווורר על הצד התחתון דווקא.. תודה מראש לעוזרים

• 14 תגובות
    • 997 צפיות
  16. באתר של ספייר מצויין שמהירות הליבה היא 625mhz ושל הזיכרון 1800mhz http://www.sapphiretech.com/is/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 ומשום מה אצלי מהירות הליבה היא 500mhz והזיכרון 594mhz (ובטח בגלל שזה DDR אז זה בעצם 600*2 שזה 1200mhz אבל עדיין לא מספיק) נראה לכם הגיוני ?

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by tmrm,

יש לי ממיר של samsung בחדר, והיו לי איתו אינספור בעיות. עפ"י דבריהם של חברים וטכנאים, ידוע שיש בעיות עם הממיר הזה. אני הולך לצלצל לhot ולהיכנס באם אימם שיחליפו לי לממיר מסוג אחר. יש העדפה לממיר כלשהו? תודה

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  18. הגעתי ל 740/1070 בסטוק זה 600/900 אני נותן בביוס 105Mhz frequency ואין הבדל אני נותן +0.3V וזה לא עוזר שום דבר אז האם יש דרך להמנע מ-volt mod פיזי.. שמעתי שאפשר בחלק מהכרטיסים לעדכן לביוס אחר ושם כבר יש הגדרות של כמה וולט הוא יקח. עריכה: נתקלתי בזה http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?page=1&architecture=NVIDIA&manufacturer=Palit&model=8800+GT&interface=&memSize=512 זה הכרטיס מסך שלי. אני רואה שלפי הביוס הראשון למשל שהוא גם הכי חדש, המהירויות סטוק עולות למשל מ600 ל650 ומ900 ל950.. השאלה האם זה מעלה באותו יחס את המהירות שאני אגיע אליה במקסימום.. ואם אני ארצה לחזור למקור, כיצד עושים זאת?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by fers,

תישמעו אני רוצה להיות בטוח במשהו אני צריך תעזרה שלכם . הייתי אמור ליקנות את ה h4890 אבל היום יצא ה hd5830 שבערך באותו רמה שלו יותר חזק בכמה אחוזים בודדים ואם dx11 אז החלטתי ללכת עליו עכשיו המעבד שלי intel core 2 dou e7300 2.66 אני קונה ספק 550 w של ססוניק וקירור של mugen 2 למעבד עושה OC למעבד לכ 3.2-3.6 כי הלוח שלי מגביל אותי . לפי מה שאמרו לי לאחר ה oc לא אמור להיות לי צוואר בקבוק מה אתם אומרים? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  20. שלום בניתי מפרט ואני יכול להכניס לתקציב או 4850 עם יכולת לcf בעתיד או לקנות עכשיו את הכרטיס 4870 ובלי יכולת לcf בעתיד מה אתם אומרים??

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, אני מתכנן לרכוש את הכרטיס אך אני לא יודע של איזה סוג של הכרטיס כדי לקחת: Sapphire ,Gigabyte ,Force3D ועוד... אז מה יותר כדאי לקחת, והאם מישהו כבר קנה את הכרטיס? מפרט: מעבד: Intel Dual core E2180 2.1 GH זיכרון: 1GB כרטיס מסך: Intel 82945G Express CHipset Family מסך: 19 אינץ רחב חברה: acer

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by yos11,

איזה מסך יותר יותר טוב: LG F900P SAMSUNG 959NF תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  23. רכשתי לילד מיד 2 מחשב גיימינג סביר+ RYZEN 5 3600 16GBRAM המחשב הגיע עם כרטיס מסך gigabyte GeForce gtx1650 4GB https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1650OC-4GD/sp#sp במחשב הקודם שלו יש כרטיס Saphire Nitro RX580 8GB. https://www.sapphiretech.com/en/consumer/nitro-rx-580-8g-g5 המסך שישתמש בו הוא gigabyte G27F בגודל 27" https://www.gigabyte.com/Monitor/G27F/sp#sp הילד משחק בעיקר פורטנייט, וואלורנט - עדיין לא משחקים כבדים יחסית....(ככה אני מבין...) השאלה שלי מבחינת ביצועים/FPS ושאר מילים שאני פחות מבין.... בלי שום קשר לזה שסביר להניח ששניהם מתאימים לצרכים שלו. ----> איזה כרטיס מסך עדיף שיהיה לו במחשב? מה יתן לו ביצועים יותר טובים…

24. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי HD4870 של גיגבייט חדש עם מחשב חדש לוח גיגבייט P45 4 גיגה זכרון 2*2 קינגסטון E8400 קירור גיגהבייט במנוחה 23 מעלות ספק CHIEFTECH 550 איכותי העניין הוא שאני משחק משחקים כרגע GRID הכל על HIGH והמשחק טס העניין הוא שלפעמים יש לי לגים קטנים כלומר האטה של המשחק לשניה ואז הוא פשוט כאילו משלים את הפער וטס שניה קדימה דרייברים והתקנתם מחדש ולא עוזר(הסרה דרך YOUR UNINSTALLER) לכרטיס שונה ה XML של שליטה על הFAN למהירות גבוהה יותר ועדיין יש את הלגים מה לדעתכם הבעיה???

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. tl;dr - דלגו על הפסקה הבאה. טוב אז אני בטח לא מחדש שום דבר לאף אחד עם הדרמה של הדור הנוכחי של המעבדים הגרפיים. חשבתי על כך הרבה ואיך שאני לא מסתכל על זה - אני לא חושב ששווה או שפוי לשלם 4500 ש"ח פחות או יותר(וזה הולך לכיוון של יותר) על כרטיס עם 10GB זיכרון וביצועי RT סבירים מינוס שהמחיר המקורי שלו עומד על 2600-3000 שקל(לגרסאות היקרות יותר). מילא אם הכרטיס היה מציג שיגעון של RT וזיכרון שלא מכניס אותך לפרנויה. כנ"ל לגבי ה3070, הכרטיסים היותר טובים ביניהם אמורים לעלות בסביבות ה1800 שקל. אני לא יודע איך המחירים היו לפני ההשקה הזו, כי לא התעסקתי בחומרה איזה 10 שנים טובות, אבל אני זוכר שב2017 אחי קנה 1080 ב2800 שקל, ככה שזה מסתדר לי בראש. כרטיסי ה6800 לא הרבה יותר טובים…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.