עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by daniel1saida,

שלום אני חדש וזו הודעה ריאשונה שלי חבר שלי רוצה ליקנות מחשב והוא שאל אותי לגבי המיפרט הוא לא גימר רציני ויש תקציב 2000-2500 מקסימום אני ראיתי את זה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=6403 זה כמו ביצועם רגילים או שיש בעיות ומה אומר הOC קירור ? או שעדיף 9600 תודה לעוזרים פשוט אחלה פורום

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  2. Started by ori24,

לכל אלה שמתלבטים אם להוריד את הDRIVER החדש של ATI ,אני ממליץ בחום להוריד אותו,הוא ממש נותן שיפורים טובים בביצועים. יש לי מחשב 2.4GHZ ,זכרון 512DDR כרטיס 9800PRO והוא מריץ לי כרגע את DOOM 3 חלק על HIGH על 1024X768 ואת FAR CRY חלק על VERY HIGH על אותה רזולוציה כמו בדום. אני בכלל חושב שהDRIVER הזה נועד ספיישל בשביל DOOM 3.כי הוא ממש משפר את הביצועים של המשחק! מומלץ בחום!!

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  3. Started by ksn1981,

שלום לכולם, היות והכרטיס חדש ולמרות הסיקורים הטובים עליו, הספקתי כבר לקרוא שיש "בינתיים" בעיית דרייבר, האם מטעמים אלה או אחרים יש העדפה לחברה מסויימת (בארץ זה רק SAPHIRE או GIGABYTE) ?? מנסיונכם האישי -אפילו עם כרטיסים אחרים- איזה חברה נחשבת לטובה יותר ?? אולי כדאי לחכות לחברה אחרת בכלל (ASUS למשל)?? אשמח לכל עזרה

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  4. Started by WarNet,

היי, בדקתי ב-cpu-z את ה-PCI של הלוח אם. האם ה-Link Width מציין את השימוש של הכרטיס מסך בלוח אם? והאם אפשר להרים את זה ל-Max Supported? תודה.[br]פורסם בתאריך: 6.01.2011 בשעה 18:40:29 בדקתי ב-gpu-z ואותו דבר...האם יש דרך להעלות זאת? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  5. Started by icebreak,

למה טכנולוגית ה PUREVIDEO של NVIDIA, שמוצגת כ FEATURE בכל הכריטיסים, עולה כסף מעבר לקניית הכרטיס עצמו? לא נראה להם קצת חוצפה.... מישהו ניסה את זה וראה שיש שיפור אמיתי באיכות התמונה? http://www.nvidia.com/object/dvd_decoder_1.02-150-trial.html

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by CXC,

שלום. קראתי שעל המעבדים יש מאיצים גרפיים שיכולים לשפר את מספר הפריימים בשנייה במשחקים וכל מיני בנצ'מארקים שונים. רציתי לדעת אם I5 2500 יחד עם לוח אם ga-h61m-s2v-b3 יכולים לתמוך בזה, ואם כן אז מה אני צריך לעשות כדי להפעיל את זה... תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. רק לצורך עדכון רשמתי הודעה בנושא לפני כמה ימים, היה לי בעיה של זליגה בתחתית המסך ובחלק העליון, בסופו של דבר החלטתי להחליף, התוצאות --> עדיין יש זליגה באותה רמה כנראה שזו הרמה האופיינית לדגם הזה. לפחות קניתי לי שקט נפשי. בקיצור למי שקונה את הדגם הזה שיקח בחשבון שיש כמה יתרונות בולטים של איכות תמונה, וחברה טובה , DVI וכו' מצג שני יש חסרון של זוית צפיה נמוכה וזליגת אור יחסית בולטת על רקע שחור (טוב בולטת זה סובייקטיבית לי הכל בולט) לילה סעידה (טוב). :-*

8. בפאר קריי ראשית לא מצאתי אופציה לפילטרים בהגדרות גרפיקה..איפה הם נמצאים? ובקרייסיס 3 יש רק את הפילטר AA..אין את AF? ולמה בקרייסיס אין לי אפשרות של אולטרה? והאם כדאי לי להפעיל את הV-SYNC מה וזה בכלל? מצטער על השאלות החופרות אני אשמח אם תתנו לי תשובה לכל אחת,תודה מראש הכרטיס שלי GTX770 מעבד I5 4670 וזיכרון 8 ג'יגה.

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by fers,

תישמעו אני קונה ת hd4890 עכשיו אני לא יודע מאיזה חברה ליקנות POWECOLOR או SAPPHIRE אז ראיתי בכמה מקומות ש POWECOLOR גם יותר מיתשתלם וגם יש לו מערכת קירור יותר טובה אבל מהחברה SAPPHIRE הוא ניראה יותר איכותי וגם רשום באתר שהוא בא אם מערכת קירור הינה לינקים: powercolor :http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1819 sapphire : http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1557 אני שואל כי יש לי את אותו מאוורר כזה אם הכרטיס[יש בלינק תמונה של זה] כמו ב powercolor ב 9800gt אחד לאחד והוא עושה רעש בלתי ניסבל בדקתי והוא היחידי שאני מכבה ואין רעש. מה אתם אומרים? תודה לעוזרים וזה דחוף אחרי תשובות אני קונה אותו

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by icebreak,

לפני מספר חודשים קניתי את ה ATI RADEON 9600 PRO של חברת POWERCOLOR, ראיתי בעמוד הראשי וגם בכתבה http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20041018053632.html שנתגלו בשוק דגמים מזוייפים שהם בעצם דגמים חלשים יותר שעשו להם OVERCLOCK ... השאלה שלי, איך אני יכול לברר אם הכרטיס שלי מזויף (CHIPSET 9550) בלי כמובן להסיר את המאורר קירור והמשחה מעליו כדי לדעת... יש איזה תוכנה או משהו ? למישהו אחר גם יש כרטיסים מהחברה הזו ?

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by The Ball,

מישהו יודע בערך את התאריכים שהוא יגיע לארץ? כי אני חייב להחליף את המחשב שלי הוא לא זז ואני מחכה לו...

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by WarNet,

אהלן, בעבר כשהייתי מקיש מקש ימני בעכבר על שולחן העבודה,אחד מן האפשרויות הייתה ה-Control Panel של Nvidia. עכשיו זה לא מופיע... כשהייתי מחבר את המחשב ל-LCD אז הייתי צריך לסדר את הגודל של שולחן העבודה שלי כך שאני ייראה את כולו ולא את חלקו. ואת זה הייתי עושה ב-ה-Control Panel של Nvidia. עכשיו כשהוא אינו,אין לי אפשרות לסדר את זה. את הדבר הכי דומה לזה,מצאתי ב-הגדרות תצוגה שלי-->הגדרות מתקדמות-->GeForce 8800 GTS 512 ואז ב-Additional Properties יש את רוב האפשרויות שהיו קיימות ב-Control Panel שהיה לי אך מה שחסר,זה הסידור של הגודל של שולחן העבודה. יש לי את הדרייבר המעודכן ביותר(195.62) איך אני מסדר את זה? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by XTFriends,

יש הבדלים גדולים בינו לבין AGP? כי אני רוצה לקנות לוח והשאלה אם שווה לי עם ה-PCI-E או AGP.. אני רוצה ליקנות את ה-X800XT PE בגירסת PCI-E.. השאלה מה משתלם לי, ומה יהיה טוב לעתיד? תודה.

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  14. Started by RoniStyle,

ציטוט:"מפרט טכני: Core Clock: 750MHZ Memory Clock: 800MHZ (GDDR5 @ 3200MHZ effective) Memory Bus Width: 128-bit Memory Amount: 512MB Shader Units: 640 חיבור כח דרוש מהספק: חיבור אחד של 6PIN PCI-E יכולת אוברקלוקינג: (7\10) מחיר: 550-630 שקלים הערת העורך: כרטיס מסך המציג ביצועים פשוט מעולים ביחס למחירו הנמוך, עומד בקו אחד עם כרטיסים שנחשבים ליותר חזקים כמו 9800GTX וHD4830 " השאלה שלי איפה מוצאים את הכרטיס הזה במחיר 550-630? איפה אני יכול למצור את הכרטיס הזה במחיר 550 שקל? אני פשוט מתלבט בין זה ל 4830 של sapphire ב540 שקל

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  15. Started by ATL321,

יש לי שאלה: איזה חברה כדאי לקחת עם ה-8800 של ה320 מגה? ASUS,eVGa GIGABYTE וגם איזה גרסה של ה8800 עם 320 מגה הכי חזקה וטובה?

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  16. Started by NTT,

שלום,איך אפשר לדעת לכמה זיכרון יכול לגשת כרטיס מסך עם כמות BIT WIDTH מסויימת? ומה הBIT WIDTH מייצג?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by gal2,

האם יש תיקון לבעייה או איזה פתרון מסוים לבעייה בכרטיס ? יש משהו לעשות ? אני שואל כי אני שם לב לבעייה מסוימת במשחקים מסוימים ..אני יודע שאני לא יכול להריץ על ההגדרות הכי גבוהות אבל בכל זאת אני שם לב למשהו מוזר ... כמו גלים כאלה בזמן המשחק ,אין לי מושג איך לקרוא לזה . בכל מקרה זה המפרט שלי : i 5 4460 cpu @3.20GHZ G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 לוח אם Gigabyte G1.Sniper Z97 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 2xPCI-E, HDMI, DP gigabyte gtx 970

18. Started by kobibo,

אם יש לי את הדרייבר של אומגה 4.7 האם עלי להסיר אותו להתקין את ה- 4.7 של ati ואז להתקין את ה -4.9 בטא או שניתן להתקין אותו ישירות ללא צורך להתקין לפני כן את ה- 4.7 של ati ?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  19. Started by NETANELKOREN,

איך הקירור שלו. האם הוא טוב ושקט נתנאל קורן

• 34 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by NETANELKOREN,

לגבי הכרטיס GEFORCE 8800 GTS 640 MB לא משנה איזה חברה. כמה שאלות. 1.איך הכרטיס הזה במשחקים כבדים מאוד,האם המשחקים הכבדים מאוד עובדים חלק הוא איטי. 2.איך הכרטיס בסרטים. 3.מה הטמפרטורה של הכרטיס במאמץ ובמנוחה. 4.לכמה שנים הכרטיס הזה יכול להחזיק. 5.האם בעוד 3-4 שנים הכרטיס מסך הזה יהיה טוב והאם הוא יוכל לעלות משחקים כבדים. 6.האם הכרטיס מסך הזה יכול לעלות משחקים שתומכים לא רק בDX10 אלה גם במשחקים(כבדים מאוד) שתומכים DX9 7.איזה כרטיס מסך יותר טוב 512MB 1950XTX הוא 8800 GTS במשחקים כבדים מאוד שתומכים בDX9 8.איזה כרטיס יותר טוב 512MB 1950XTX או 8800 GTS מכול הבחינות. 9.איך הכרטיס מסך יעבוד במסך 19" 10.איזה כרטיס יותר טוב 8800 או הכרטיס הטוב ביותר של ATI שתומך בDX10 משהו עם 2900…

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by Hellcat,

היי חברה מה שלומכם? רציתי לדעת מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814143043 BFG Tech Geforce 7800GTX 256MB וגם לגבי המכיר שלו.... ואם אתם יכולים לקשר אותי לביקורות עליו... או אתרים לקניה במכירים יותר טובים (בארץ או בחו"ל) רב תודות!

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  22. שלום . אני רציתי לדעת על איזה כרטיס מדברים בדיוק שהוא aero זה לא שמו .. פרטים עליו ואם הוא בא ביחד עם המחשב?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  23. Started by SoftMaker,

בסוף למזלי לא היה את הכרטיס של powercolor כפי שאתם אומרים עכשיו אני מתכונן לקנות את של leadtek האם הוא כרטיס טוב? 128 ti42000 הוא עדיין עשיתי טעות? הסיגנון גרפיקה שלו יפה במשחקים? האם ישנה חנות שמוכרת את זה באותו מחיר כמו pchardware בסביבה של חולון? אנא עיזרו לי! האם יש בו וידאו אין?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. על מה מדובר בכלל? לכרטיס יש 2 חיבורי DVI וחיבור S-VIDEO, שבכלל לא תומך בHD... על איזה HDTV-OUT מדובר בכלל?

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  25. למה הרידון 7970 נראה רק חתיכה אחת שחורה ודקה ואילו ה7950 נראה כמו טנק ובא עם שני מאוורים למטה וכו ? מה העניין ?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.