עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by spektor,

המחשב שלי: מעבד - Intel e8400 לוח אם- gigabyte ga-ep35ds3 זכרון - 4gb DDR2 ספק כחספק כח-enermax modu82 525w רזולוציה:1680-1050 אני רוצה בעיקר למשחקים . תודה

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  2. Started by rget,

אהלן, בגלל שהאקסבוקס,קיבל rrod,אני נאלץ לעבור למשחקים במחשב,כרגע אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ את mass effect 2 כדי שאוכל לשחק כמו בן אדם ולא שכל שניה המחשב יתקע, המפרט שלי הוא: Intel® Pentium® Dual CPU E2180 @ 2.00GHz 4GB NVIDIA GeForce 8400 GS 256mb התקציב שלי הוא עד 800-900 שקל,איזה כרטיס מסך נורמלי אפשר לקנות בטווח המחירים האלו? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  3. הגעתי ל 740/1070 בסטוק זה 600/900 אני נותן בביוס 105Mhz frequency ואין הבדל אני נותן +0.3V וזה לא עוזר שום דבר אז האם יש דרך להמנע מ-volt mod פיזי.. שמעתי שאפשר בחלק מהכרטיסים לעדכן לביוס אחר ושם כבר יש הגדרות של כמה וולט הוא יקח. עריכה: נתקלתי בזה http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?page=1&architecture=NVIDIA&manufacturer=Palit&model=8800+GT&interface=&memSize=512 זה הכרטיס מסך שלי. אני רואה שלפי הביוס הראשון למשל שהוא גם הכי חדש, המהירויות סטוק עולות למשל מ600 ל650 ומ900 ל950.. השאלה האם זה מעלה באותו יחס את המהירות שאני אגיע אליה במקסימום.. ואם אני ארצה לחזור למקור, כיצד עושים זאת?

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  4. עכשיו שהחלפתי את הכרטיס מסך אני רוצה לחבר שני מסכים: האם אפשר במסך אחד לשחק ובשני למשל לגלוש ולעבוד בוורד או לגלוש או שלפחות לחלק את היישומים בין שני המסכים והאם אני חייב להתקין תוכנה מיוחדת בשביל זה?

5. Started by zahi,

מה אתם חושבים על inno3d 470gtx hawk האם הוא כרטיס טוב , והאם ספק כוח 610 וואט של pc power&coolig יספיק

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  6. חבר שואל בעצתי ונתקלתי כאן בבעיה,הוא הולך לקנות מחשב חדש אבל קרוב משפחה שלו מחו"ל אמר לו שהוא יביא לו כרטיס מסך עכשיו הדילמה מה עדיף? http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_68&products_id=1617&osCsid=241a8b2fafeb0a4cc0d45b899ef28a62 ולעומתו Leadtek Geforce FX6800 128 mb Retail A400TDH AGP A400TDH http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=821&osCsid=241a8b2fafeb0a4cc0d45b899ef28a62

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  7. Started by Chaos,

בהמשך לדיון הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=99953.0 הסתכלתי קצת באתרים השונים, וראיתי כי רוב הכרטיסים באים במהירות סטוק של 500/1000, כולל הכרטיס של חברת Leadtek, בניגוד למה שנאמר כי רק הכרטיס של XFX בא במהירות זו. אני מניח שהעובדה הזו לא נעלמה מלפניכם כשאמרתם זאת, אך הייתי רוצה לקבל פירוש לעניין הדבר הזה. בתודה מראש לעוזרים. עריכה: משום מה אינני מצליח ליצור קישור לקטוגריית ה 6600GT ב AGP של newegg, אך מהסתכלות שם נראה כי לרובם יש מהירות סטוק של 500/1000.

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  8. Started by GB,

שלום לכולם: אני חושב לקנות גיפורס 4 טי 4200 אבל מצד שני ראיתי ביקורות מעולות על הראידון 9500 פרו מה אתם חושבים : 1. כדי לקנות את הגיפורס או להשקיע יותר כסף ולקנות את הראידון? 2. בכמה ביצועי הראידון 9500 פרו יותר טובים משל הגיפוס?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  9. Started by Inzagi,

אני מתכנן לקנות 8800GTS חדש בשבועיים הקרובים. האם כדאי לחכות לכרטיסים החדשים של ATI שהבנתי שיעלו במחיר דומה? האם הם יותר טובים משמעותית מה8800GTS? מתי הם אמורים לצאת בארץ וכמה יעלו פה?

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  10. מישהו יודע באמת איזה ספק צריך ה6800U ??? תודה לעוזרים

11. Started by hachling,

שלום לכולם, רכשתי לפני כשנתיים מסך 7600 GT AGP. לפני מספר חודשים החלו להופיע במסך פיקסלים בודדים בכל מיני צבעים (גם בשלב הטקסטואלי שלפני עליית מערכת ההפעלה). בנוסף, בזמן משחקים אני רואה מריחות של אלמנטים מהמשחק במסך. למישהו יש רעיון מה הבעיה ואיך ניתן לתקן? תודה מראש,

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  12. היי, את המפרט ניתן לראות בצד. מסך DELL 2209WA. תקציב: 700 ש"ח. אין אפשרות ל-SLI על הלוח-אם הנוכחי לצערי הרב.

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  13. מפרט מערכת: AMD Duron 892MHz 256MB SD-Ram לוח אם K7 SEM C3 כרטיס מסך שמצוין למעלה הבעיה שלי היא שכל פעם שאני מפעיל משחק שמשתמש בתלת מימד המחשב נתקע לאחר דקה בערך (המחשב לא מגיב והצליל האחרון ברמקולים נשמע שוב ושוב ושוב...) והדרך היחידה לצאת מזה היא לאתחל את המחשב. בהזדמנויות מסוימות המחשב איתחל את עצמו והוציא דיווח שגיאה על הדרייבר של הכרטיס מסך. ניסיתי דרייברים של ASUS ו NVIDIA ללא הועיל. הדרייבר הנוכחי שלי הוא של NVIDIA V56.72 אותו הורדתי מאתר החברה. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה ו/או להמליץ לי על כרטיס מסך טוב יותר בסביבות ה500ש"ח שיתאים לAGPx4? תודה מראש! נ"ב יש לי כרטיס מסך מובנה על הלוח של SiS (הוא כרגע מבוטל, …

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  14. Started by שי ברזילי,

קניתי לא מזמן כרטיס מסך חדש GT430 1GB הכרטיס מריץ משחקים יפה מאוד כניראה שהכרטיס הזה יעבור למחשב של אחי! השאלה מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה מבחינת ביצועים וכו, Sapphire HD 6790 1GB GDDR5 אשמח אם תעזרו לי בנושא תודה! שי

15. Started by amir.o,

לא הצלחתי למצוא פרטים עליו באתר של אביט אז אם מישהו יכול להביא עליו קצת פרטים, ואם למישהו יש ניסיון עם הכרטיס- מה טוב ? קיבלתי את הכרטיס הזה - כי הקודם נדפק לי ,הוא היה של חברה עלומת שם

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  16. אני מתכוון לקנות מחשב חדש ומעוניין להשקיע בכרטיס מסך טוב, יציב וחזק למשך השנים הבאות תקציב : 1200-1400 המלצות בבקשה.. בתודה מראש Spid3R

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  17. Started by Dragongk,

יש לי כרגע את המסך הזה... (הגיע מאייבורי - ימח שמם) ואני קונה מפרט עם X800XL (יש דיון על הקנייה) ובכלל מחשב חזק.. AMD 3200 זכרון לOC לוח DFI וHD של SEAGATE... לדעתכם המסך שווה משהו ? או שהוא דורש החלפה מיידית... אם כן אז לאיזה מסך להחליף ? בכמה שיותר זול כי המחשב כבר לוקח את כל התקציב ואפילו 100-200 ש"ח יותר :\

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  18. עכשיו יש לי תכרטיס הזה 7870 בוסט מהקנייה הקבוצתית. קניתי טלוויזיה חדשה 4K הכרטיס תומך בזה? אני לא חושב . עשיתי עידכון לכרטיס מסך הכל טוב ויפה פתאום קיבלתי מסכים כחולים ועכשיו עברתי פה בפורום ראיתי עידכונים של AMD ואז ראיתי שהרבה אנשים סבלו מזה אז כן אני כמו כולם גם מחקתי את זה וחזרתי להגדרות ישנות עד שיצא עידכון טוב. בהתחלה חשבתי שזה מהטלוויזיה כי כל פעם שהייתי משחק בהגדרות של הכרטיס היה קופץ לי חלון כחול ואומר לי שהתוכנה של הכרטיס מסך לא עובדת טוב. עכשיו השאלה היא כזאת האם הכרטיס 7870 בוסט תומך ב4K? כאילו יש לי גם מסך של DELL ליפני שנה הוא 1080 FHD. אני עובד עם 2 מסכים המסך הגדול ליראות סרטים והשני של DELL למשחקים. עכשיו השאלה הי…

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  19. Started by idan007,

שלום, אני קונה בקרוב מחשב חדש שאמור לשמש למשחקים. עכשיו הבנתי שבקרוב יצאו כרטיסי מסך חדשים שיתמכו בDX10 ואין לי מושג אם כדי לי לקנות כרטיס נורמלי כמו 7900GS או לחכות לכרטיסים החדשים כי המחשב הזה אמור לשמש אותי לכ-5 השנים הקרובות מי שהוא יכול להמליץ לי מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  20. שלום החלטתי לשדרג את המסך ולעבור לרזולוציה של 1920X1080 . היום אני משחק על 1280X1024 עם 8800GT מומהר קלות, בעיקר WOW,CIV 5, Crysis 2, הם רצים טוב מאוד לרוב גם עם הגדרות גרפיקה הכי גבוהות. במעבר למסך החדש לדעתי ותקנו אותי אם אני טועה ה8800 כבר לא יסחוב... ואם לא מה שנשמע לי הגיוני אז נראה לי הכיוון של ה570. ובנוסף היום אני עם Enermax Liberty 500 שגם אני לא בטוח שיסחוב את השדרוג ל570 ואז נצטרך כבר לשדרג גם אותו (ניתן לראות מפרט מלא של המחשב בצד). אז... 1.האם מעבר לרזולוציה הגבוהה יגרור שידרוג כרטיס מסך? 2.האם שידרוג כרטיס מסך יגרור שדרוג לספק? 3. האם לא כדאי כבר להחליף מחשב עקב ריבוי השדרוגים??

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by Ido.K,

משתלם לי לקנות את המסך הזה מה דעתכם?! תודה ענקית לעוזרים,

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  22. Started by INON,

מה ההבדל בין המסך VP171s שעולה יותר יקר מגירסת הB ב 10 $ לשניהם בתכלס יש אותם הביצועים VP171s http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp171s/ vp171b http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp171b/

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by HNR,

קיבלתי את הכרטיס מחבר ואני רוצה להתקין אותו במחשב עכשיו יש לי 9600 חיברתי אותו והיה כתוב לי איך שהמחשב עלה Connect the graphic card power cable משהו בסגנון ... הבנתי שחסר לי כבל.. אבל אין לי מושג איך אני מוצא כבל כזה עכשיו לחבר שלי כבר אין אותו.. החיבור שלו נראה ככה: הריבוע הלבן עם 4 פינים || || V לפי מה שמצאתי באינטרנט הכבל נראה ככה: הדף של הכרטיס באתר של MSI - http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=720&maincat_no=130…

24. Started by אבי11,

שלום חברים - זקוק לעזרתכם יש לי כרטיס מסך gforce2 mx200 32mb w/t היצרן לא ידוע - לא מסומן על הכרטיס התקנתי אותו עם driver שהורדתי מהאתר של nvidia אבל זה לא עובד. אם מישהו יודע איפה ניתן למצוא דרייבר מתאים - אנא הודיעו לי ל- tzur_p@macam.ac.il תודה אבי

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  25. שלום. אני מתעניין בתחום כרטיסי המסך לכן חשוב לי להבין מושגים בגרפיקה ותצוגה. לכן חיפשת קצת פה ושם ומצאתי מידע על המושג רזולוציה. אני יודע שלכם המקצוענים והמבינים זה נראה כמו בדיחה לא מצחיקה אבל לי זה חשוב כי אני מעדיף לדעת את כל ההסבר הארוך הזה מאשר איזה משפט או שניים, ולכן כתבתי את כל ההסבר הזה ולא הסתפקתי במידע שיש באתר. בקצור אני צריך שתאשרו לי אם באמת זה נכון או שיש כמה דברים שלא נכונים אז כל ביקורת תתקבל בשמחה . בקיצור תקרא (לאט) ותגיבו בנוסף יש לי כמה שאלות שלא מצאתי עליהם תשובה אז אשמח אם אחר כך תענו לי (ובבקשה מי שלא יודע/בטוח שלא יגיב כדי שאני לא אתבלבל ) המושג רזולוציה מתייחס לכמות המידע הויזואלי הכוללת שמוצגת על המסך.בגרפיקה ממוחשבת יחידת המידע הגרפית ה…

• 6 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים