עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Dan1919,

שלום לכולם, עד עכשיו חשבתי שאני הולך לקנות את הx800GTO לאיגיפי,כי הוא הכי משתלם. עכשיו שנודע לי שיהיה ביולי 76gt לאיגיפי במחיר זול יחסית,אני מתלבט שוב. את הרדאון אני קונה ב170 דולר . האם אתם חושבים שה76 יעלה הרבה יותר מזה? במילים אחרות,שווה לחכות ליולי שהכרטיס יצא? בתודה מראש,דן.

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  2. Started by guybbc,

כנראה זה הייה הכרטיס המשתלם ביותר והחזק ביותר מבין הכרטיסים היקרים. http://www.theinquirer.net/?article=31719

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לחברי הפורום יש לי gt7800 של לידטק עד עכשו השתמשתי בדריברים של אנוידיה ושמתי לב שגם לידטק מוציאים דריברים משלהם השאלה שלי מה עדיף מבין שתיהם מישהו ניסה להשוות אם יש הבדל בביצועים ויכול לשפוך קצת אור על הענין בבקשה רק תשובות עניניות תודה לכולכם

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  4. Started by do-d,

המאוורר של הכרטיס מסך שלי החליט שהוא עייף והתחיל לעשות רעש, שלא היה מבייש אף נגריה. חבר הציע לשמן את הציר של המאורר ,ניסיתי, ועכשיו אפשר לדבר על המאורר בלשון עבר הוא לא מסתובב יותר. אני מחפש פתרון קירור לכרטיס ,אני יודע שרוב החברים פה לא מתים על הכרטיס אבל אני דיי מבסוט ממנו עושה את העבודה לא רע בכלל, בקיצור יש כאן מישהו שהלביש על הכרטיס הזה פתרון קירור כלשהו חוץ מהמקורי? אם כן, אם אפשר, פרטים כמו ייצרן רמת הרעש והמחיר. בכלל כל מי שמכיר משהו שכן מתלבש על הכרטיס מוזמן להגיב תודה

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  5. Started by eladbu,

אני מנסה להתקין דרייבר ל ATI8500 שלי והוא כל הזמן חוזר עם הודעה על RPC ניסית לנקות את הדרייבר הקודם ב DRIVER CLEANER PRO כח שלא נראה לי שנשאר שריד לקודם! מה עושיפ בעניין?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by syberpuppy,

קניתי אתמול מחשב חדש כולל מסך CRT חדש, MAG AX986 FS 19 inch, ומאז שהפעלתי אותו הוא מפיץ ריח חריף מאוד (שמוכר לי מעולם המחשבים איכשהו), למישהו יש מושג מה זה הריח הזה והאם הוא יעבור או שזו תקלה?

• 13 תגובות
    • 975 צפיות
  7. Started by composite,

שלום. אז כמו בכותרת, אני מתבלט בין שני כרטיסי ה- PCIe הללו. קראתי הרבה, ומסתבר שה- GTO לוקח באיכויות הגבוהות, אבל ממש לא מוצא חן בעיניי העניין שהוא אוכל חשמל מטורף!!! אם חסכנות חשובה לי, אז כדאי לי לקנות 7600GT? אני ממילא משחק ברזולוציות נמוכות, וממילא אני אעשה לו אוברקלוק נחמד... תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by eladbu,

האם ניתן להפוך 9800 רגיל ל9800 פרו הכרטיס עם זכרונות של הייניקס

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  9. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש מבוסס פנטיום D930 אני מחפש כרטיס טוב שיסחוב לי NFS MW וכאלה.. כמובן עם DVI האם זאת העסקה הכי טובה בטווח מחיר הזה? האם יש משהו יותר מששתלם שאני יכול להביא?? תודה רבה קובי.

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  10. Started by Shay0600,

למה כרטיסי המסך של QUADRO הרבה יותר יקרים מכרטיסי המסך של חברות אחרות? ולמה באתר של ניבדיה בהורדה של הדרייברים הם נפרדים משאר הכרטיסים?

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  11. Started by AVI.S.T,

יש לי 1200 ש"ח ואני רוצה לקנות כרטיס טוב שיחזיק לי שנתיים שלוש(PCI-E) ככה וכמה שווה כרטיס גיפורס 66000LE של גיגה ביטAGP8.

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  12. Started by Seadweller,

Sapphire ATI Radeon X1800GTO PCIe 256MB VS EVGA e-Geforce 7600GT CO PCX 256MB DVI Video Card מה יותר חזק מבחינת משחקים? מה כדאי לקנות?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  13. Started by barartzi,

איזה כרטיס מסך יותר טוב 7600gt של leadtek או 7600gt של gainward ????

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  14. Started by hardware maniac,

שלום, קודם כל מפרט בצד. דבר שני יש לי מסך מהדגם הבא: LG FLATRON L1710M (מסך LCD - 17 אינץ') אוקיי אז ככה:יש לי בעיה מוזרה עם הרזולוציות שלי:למשל ב FEAR אני מגיע אך ורק עד 1280x960x32 וב FIFA או FARCRY אני מגיע עד 1280x1024x32. השאלה שלי היא מדוע ישנם משחקים שאיני יכול להגיע איתם ל 1280x1024x32? אני חושב שזה לא המסך ולא הכ.מ מכיוון שישנם משחקים שאני אכן יכול להריץ על הרזולוציה הזאת.(1280x1024x32). אז..מה הבעיה?(ד"א כמובן שהרזולוציה קיימת במשחק-למשל ב FEAR יש עליו מלא בנצ'מארקים באינטרנט שמראים פריימים פר שניה על הרזולוציה הזאת). תודה מראש. ד"א אם זה לא הפורום הנכון אנא העבירו.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  15. Started by BUNG,

השאלה בכותרת, והיא מציקה לי המון זמן... תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  16. Started by yuyudodo,

האלן. יש לי ספק כוח 300 ואט. פנטיום 4 בתושבת 478 צורב וסדי וסאונד בלאסטר לייב עם פאנל קידמי. יש סיכוי שהספק כוח שלי יהיה מספיק חזק בשביל להתמודד עם X1600 PRO )256( ?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  17. תודה

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by AmosC,

למחשב ביתי רגיל (מבוסס Pentium D 805 או 930), המשמש בעיקר לאינטרנט וכו', וקצת משחקים קלים של הילדים - שום דבר כבד במיוחד - האם כדאי לקנות כרטיס מסך מובנה בלוח ולשדרגו בשלב מאוחר יותר או שכדאי לקנות כרטיס ברמה בינונית כמו ה-6600 הרגיל (לא LE וגם לא GT - משהו בסביבות ה-600 ש"ח)? מה דעתכם? במה יתבטא ההבדל ביניהם? אני מניח שכשיצא המשחק הכבד החדש של מיקרוסופט - ה-Vista - כרטיס OB שנקנה היום לא יסחוב, אבל גם לא בטוח שכרטיס בינוני כמו ה-6600. מצד שני, אם כיום אני לא ארגיש בהבדל - אולי עדיף לדחות את ההוצאה ולקנות בעוד כמה חודשים משהו חזק יותר. אם כרטיס OB - איזה לוח מומלץ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, אני מתלבט אם להחליף את לוח האם שתומך ב AGP, או למשוך איתו עוד שנה ופשוט לשדרג את הכרטיס מסך בהשקעה של עד 800 שקל לכרטיס AGP אחר. יש לי מעבד 2.4G 512MB זיכרון לוח P4S8X של ASUS כרטיס המסך הנוכחי שיש לי הוא V9180 של ASUS. בתכלס אני לא גיימר מובהק, והדרישות שלי הן לא בשמיים, אז לא נראה שיש צורך להשתדרג ל PCIEXPRESS, אבל ראיתי שכרטיסי PCIEXPRESS הם יותר זולים אז אולי זה צעד יותר משתלם כלכלית. אשמח להמלצות של כרטיסי מסך AGP בהתאם לתקציב ולמפרט, או לחילופין ללוח + כרטיס PCI EXPRESS במחיר שהוא לא יותר גבוהה. תודה מראש למי שיעזור!

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  20. gigabyte Nvidia Geforce 6600 256 MB N66256DP-E oem gigabyte ga-k8vm800m amd k8 3000+ 754 major 512 MB 400 DDR WD 80GB 800JD SATA בהפעלת משחקים NBA NFS ועוד, המשחק נתקע (קופא) תוך כדי משחק וממשיך אחרי כמה שניות וחוזר חלילה. האם בגלל חוסר בזיכרון מחשב? האם נדרש 1GB זיכרון מחשב, עבור כרטיס מסך Nvidia Geforce 6600 256 MB ? ???

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  21. Started by fanch,

שלום! בשעה טובה ומוצלחת רכשתי מסך לסד רחב (מקווה שזו לא הייתה טעות). בינתיים, הרזולוציה היחידה שלא מטשטת לי מלל היא רזולוציה של 1440על 900, שזו לאל ספק רזולוציה קטנה מדי. קצב הרענון הוא של 60 ואין לי אפשרות להגדיל אותו עם הרזולוציה הזאת. עם איזה הגדרות אני צריכה לשחק כדי שאני אוכל לעבוד וזה יראה הגיוני.? בינתיים, זה קטן מדי ואם אני משנה לרזולוציה אחרת אז זה גם מטשטש את המלל. מבחינת דברים אחרים רואים מצוין. סרטים ותמונות זה מציג מעולה, אבל את התוכן עצמו (פונטים וכו') זה מן מורח, מטשטש. אני מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי ואני אודה על כל תגובה/התייחסות. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  22. אני צריך מסך חדש אין לי הרבה כסף להשקיע האם כדאי ללכת לבדוק את המסך הנ"ל? יש אותו למישהו שהוא יכול להגיד את דעתו על המסך? ואם אין אותו איזה פאקים אני צריך לחפש במסך יד 2 (בן שנה וחצי על פי המוכר) מלבד שריטות צריבה ועוצמת הארה חלשה. האם יש עיוותים גיאומטריים שצריך לראות ואיך אני בודק (תעזרו לי פליז כי מחר אני קופץ אל הבחור.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  23. שלום לכולם, החלטתי לרכוש את הכרטיס הנ"ל על סמך כמה מבחנים שראיתי וגם המדריך בפורום עזר לי להגיע להחלטה הזו. הסוגייה היא כזו: הבנתי שהכרטיס שאני רוצה לקנות מגיע ב2 גרסאות, אחת עם 128MB GDDR3 השניה עם 256MB DDR2 בסך הכל אני מחפש איכות תצוגה גבוהה בווינדוס שאני בטוח ש2 הגרסאות יתנו לי ומבחינת משחקים אני משחק UT99, זאת אומרת שכאן אין בעיה.. ואני ירצה לשחק מדי פעם איזה NFL NHL NBA 2006 וגם איזה NFS MW לא חובה על פול גרפיקס עם פול אפקטס. סך הכל אני גם חייל שלומד אז אין לי הרבה זמן לשחק. אודה לכם על תשובה תודה רבה. ישנה גרסא של ספיר ב750 שקל בערך~ או של פליט גרסא גולדן עם מאוורר שקט, ב650~ איזה מהם כדאי לקחת? את השקט יותר לא?? באותה נשימה, גם ראיתי X800TO 128MB DDR3 ב700 שקל!!…

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  24. Started by Cupid Me,

חבר'ה איך מורידים bios ל-ATIWinflash? יש לי כרטיס מסך של ספיר ולא הצלחתי לעדכן ת'ביוס תודה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  25. Started by AVI.S.T,

מה זה מרונדר ומרונדר ממענוע המשחק ומה זה מפוברק?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים