כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
מקבל הודעה של VIDEO MODE NOT SUPORTED עד לעליית הווינדוס ,בווינדוס אין בעיה המסך עובד מדובר במסך של SAMSUNG 171S דק LCD
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
בעקרון הגרפיקה אותו הדבר רק המשחק מהיר יותר ובהגדרות הכי גבוהות שאפשר.. אבל לא יכול להגיד שיש הבדל גדול בין הכרטיסים,למה זה ככה? (אני עם מסך 19 CRT שטוח,1600 X 1200)
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך HD4850 ומערכת הפעלה ווינדוס 7. חיברתי את הכרטיס מסך לטלויזיה עם כבל VGA. הגדרתי ב CATALYST שהטלויזיה תעבוד וזה עובד. אבל הבעיה היא שרואים מטושטש ולא טוב... חשוב לציין שלפני שהיה לי 4850 וווינדוס 7, היה לי כרטיס מסך 5200FX עם ווינדוס XP עם חיבור VGA וראו מעולה .. ראו חד וטוב. מאז שעברתי ל 4850 עם WIN7 רואים מטושטש ולא איכותי כמו שראיתי פעם.... מה אני צריך לעשות? צריך קודק מסויים? דרייבר? הכרטיס מסך הזה אמור לתת תמונה יותר טובה מ 5200FX .. אני לא מבין את זה. אשמח לעזרה תודה!
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי חבר'ה, החלפתי את הכרטיס מסך במחשב מ geForce 64 ל MSI geForce 128. עכשיו, כשאני מריץ עכשיו סרטים רואים אותם נורא בהיר ועם ריבועים.. אני צריך לקנפג משו בדרייבר?? כי לא הצלחתי למצוא משו באפשרויות.. תודה על העזרה, אורן
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מאז שיש לי תמחשב(4 חודשים) אין לי טמפרטורה בכרטיס מסך!(מעצבן חבלז!!!) XFX GEFORCE 6600 128BIT 128MB DDR האם יש מישהו שיכול להגיד לי בודאות שאין לי חיישן טמפרטורה? ואם יש לי איך אני מתפעל אותו?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חיברתי את המסך גם דרך כניסה הרגילה וגם דרך DVI. דרך כניסה רגילה אני רואה בלי בעיה אבל דרך DVI אין שום דבר... האם מישהו יודע למה? תודה
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם. הגדרתי ב MSI AFTERBURNER שיציג לי ערכים של FPS וגם 1%+0.1% LOW את הFPS הרגיל הוא מראה לי אבל את ה 1% +0.1% הוא לא מראה לי במשחק... אני מפספס משהו? מצרף תמונה של ההגדרות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6600LE וחיברתי אותו לטלויזיה דרך TV OUT ואני לא רואה צבעים בטלויזיה רק שחור לבן. ניסיתי הכל שיחקתי בהגדרות שיניתי drivers כלום לא עוזר. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
חיברתי את הרדאון 9700 פרו שלי לטלויזיה ואני לא יכול לראות קבצי וידאו . אני מפעיל את הסרט אך רואים רק מסך שחור בטלויזיה במקם שאמור ליהיות סרט / קטע וידאו . העניין הוא שחיברתי גם radeon 7500 mobile לטלויזיה וגם שם לא רואים סרטי וידאו . זוהי טלויזיה שעם ה-MX400 שלי הכל היה בסדר כשחיברתי אותו לטלויזיה . ניסיתי על עוד טלויזיה וגם שם אותה בעיה . מה עושים ? תודה JOOK
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס G-force 2 וכאשר אני מנסה לראות סרט בטלויזיה אז אני רואה רק את המסגרת של החלון של המדיה פלייר אבל במקום בו הסרט מוקרן אני רואה רק שחור. יש למישהו מושג מה הבעיה???
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי, קניתי GEFORCE II MX400 NVIDIA 64 MB + TV OUT לצפיה של סרטים בטלויזיה. הכל בסדר, רק שהתמונה פרוסה רק על כ 80 אחוז של המסך ! המסך (21 אינץ) מותקן כמסך סטנדרטי. אני לא מוצא כל התיחסות לעניין שכזה בקינפוג של הכרטיס. מישהו יודע? תודה, שלומי
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 6200 של לידטק, יש לו יציאת HDTV או איך שלא קוראים לזה, חיברת את הכבל המצורף הממיר לS-VIDEO וחיברתי את זה לממיר של ייס בתור וידאו(כמו שעשיתי עם כרטיסים קודמים). בקיצור אני רואה את שולחן העבודה והכל אבל כאשר אני שם סרט במדיה פלייר או בתוכנה אחרת הוא לא מראה אותו על הטלוויזיה הוא מראה שחור...:\ מישהו יודע מה צריך לעשות?בדרייבר לא שניתי כלום בחרתי רק בקלון.
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
היי! נגיד ולמישהו יש geforce 6150 מובנה עם TVOUT, הוא מחבר לטלויזיה ורואה את הסרטים כמו שהוא רוצה והכל טוב חוץ מדבר אחד - הכתוביות בסרטים(אם הכתוביות מובנות וגם אם הן לא מובנות בסרט אלא באות בקובץ נפרד) לא נראות. במקום שאמורות להיות כתוביות יש פס שחור שמסתיר אותן! :s05: WTF? יש לכם הצעות לפיתרון הבעיה? תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי HTPC ושאני מחבר אותו לTV לא רואים כמו שצריך אני יודע שאיכות התמונה של הTV לא טובה כמו מסך מחשב אבל הבעייה העיקרית היא הפונטים שאי אפשר לקרא ניסיתי להגדיל את הפונטים אבל זה לא כל-כך עוזר. כרטיס המסך הוא hercules kiro 4500 64 mb. יש לי את הדריברים האחרונים. האם יש לבעייה פיתרון? תודה לכולם מראש
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לטלויזיה .. אבל יש לי בעיה אני לא רואה כל כך טוב דברים כתובים.. נגיד סרטים אני רואה מצויין יותר טוב מהמסך של המחשב ... אבל אם אני רוצה לראות דף אינטרנט למשל , אז רואים לא ברור . יש דרך אולי לראות באיכות יותר טובה ?לחבר נגיד מתאם מה- DVI של הכרטיס מסך לאחד החיבורים של הטלויזיה.?או משהו דומה?
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שקבלתי מחבר ...... כשאניח מדליק את המחשב המסך כולו זוהר בצבע לבן ואי אפשר לראות את מה שכתוב ....... אם רוצים לראות את מה שבמסך צריך להטות אותו קדימה ורק אז רואים ! מה הבעיה ? ואיך אפשר לתקן ?
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני לא יודע... מה קרה לו פתאום... לא נגעתי בהגדרות ופתאום רואים במסך נורא בהיר.... הנה תמונה שתסביר את העניין: http://img95.imageshack.us/my.php?image=untitled13mo.jpg בדסקטופ זה נראה בסדר... רק כשאני נכנס לתיקיות/תוכנה הבהירות כזאת מטורפת!!! תודה לעוזרים מראש נ"ב יש סיכוי שזה בעייה של המסך? (הפרטים שלו במפרט)
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
פתחתי עכשיו את ארבעת הצינורות ב6800nu שלי. נכנסתי לשחק ופתאום אני רואה שלא רואים טוב. רואים כל מיני נקודות קטנות שחורות כאלה על המסך. מה לעשות? (במחשב ככלי רואים טוב רק במשחקים לא רואים טוב)
-
- 12 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב הישן: ברגע שאני מדליק אותו אני לא רואה שום דבר על המסך, חוץ מהאות שהוא אומר לי "no signal detected" ומיד אחרי זה מופיע שוב השחור. במחשב אין כרטיס מסך ולכן כבל המסך מחובר ללוח. דבר נוסף שחשוב לציין זה שהבעיה הופיעה מספר פעמים בעבר ותוקנה על ידי הכנסה והוצאה של הכבל הכחול (אשמח לדעת מה שמו). אשמח הצעות לפיתרון. בן
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- יש לי "GEFORCE 4" מסוג MX עם TV OUT . בנוסף חיברתי כבל שחלק אחד שלו זה S-VIDEO וחלק אחר זה 2 החיברים הרגילים(הצהוב והשחור)שמתחברים לוידאו. אמורים כעת לראות את מה שעל המחשב במסך טלויזיה אך לא רואים זאת! למה? מה אני צריך להגדיר? בתודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
לא רלוונטי יותר אפשר למחוק! לא הצלחתי למחוק את זה בעצמי
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
יש לי ווינדווז XP וקניתי GEFORCE 4 .חיברתי את הTV OUT של הGEFORCE 4 לוידאו כדי שאוכל לראות את המחשב דרך הוידאו על צג הטלויזיה. רואים תמונה ברורה אך הבעיה שלא שומעים כלום מדוע?
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לילה טוב, מה הסיבה שאני מצליח לשמוע קול לאחר שביצעתי את כל הפעולות הנדרשות לביצוע המרת סרט ממצלמת וידאו????? כרטיס לכידה: neoDVDstandard4 תכנת עריכה: Studio Version 7 שימוש בכבל S-VIDEO מהמצלמה לכרטיס הלכידה. אשמח לתשובה מהירה.
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה?? ^ הכרטיס אמור לצאת בתחילת חודש דצמבר... מקור: http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20061023104107.html ועוד אחד: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35350 שימו לב למהיריות השעון! לליבה ולזיכרון! 36 צינורות עיבוד! 512/256MB 256BIT! זה אדיר לדעתי! באמת אפיק AGP לא ימות בקרוב! ופלוס עם הכרטיס מגיע קירור של ARTIC COOLING - accelero 2 ד''א אין בכלל הבדל מהאפיק AGP לPCIe!! אתם יכולים לראות פה: http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=471&card2=466
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-