עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מפתחת השבבים מקליפורניה ממשיכה לקצור את פירות השליטה בשוק העיבוד הגראפי וההתרחבות לתחומים חדשניים ומציגה צמיחה כלכלית בכל הקטגוריות אם למישהו עוד היה ספק – לשלוט בשוק כרטיסי המסך, ובפרט בחלקו העליון והיקר ביותר, באופן מובהק זה עסק משתלם בהחלט. NVIDIA, מפתחת השבבים שעושה זאת בפועל בשנים האחרונות, הציגה את הדיווח הכספי שלה עבור הרבעון הראשון של שנת 2016 (שהוא הרבעון הכספי הראשון של שנת 2017 עבורה), ובו הרבה סיבות טובות לשמוח – הכנסות של 1.305 מיליארד דולר שגבוהות ב-13 אחוז מאלו של הרבעון המקביל בשנה שעברה, ורווח נקי נאה של 263 מיליון דולר שמהווה זינוק של כ-41 אחוזים לעומת התקופה המקבילה אשתקד. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%9C%D7%90-%D7%A2%D7%95%…

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  2. הזמנתי כרטיס מסך inno3d geforce 6800 AGP מהחנות pcnow אחרי שבועיים שהכרטיס לא הגיע אלי ,קיבלתי שיחה מהחנות ואמרו לי שנגמר להם המלאי והם לא מצליחים לחדש אותו אז אם אני רוצה לבטל או לשדרג ב50 שקל לinno3d geforce 7600gs AGP הסכמתי לשדרג ושבוע אחרי זה קיבלתי את הכרטיס... היום שהפעלתי את המחשב קרץ לי לעין בפרטים של הכרטיס שמופיעים לפני הPOST שכתוב לי שם engineering edition - not for production use עכשיו זה טוב זה רע?מה אני צריך לעשות עם זה??

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  3. הסיבה לעיכוב הינה החוסר בשבבים בליטוגרפיה מתקדמת של 20 ו-16 ננומטרים, המסופקים למטרות אחרות ו\"דחופות\" יותר כמו לייצור שבבי סמארטפונים עבור חברות כמו אפל וקוואלקום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%90-%d7%a7%d7%9c%d7%94-%d7%93%d7%a8%d7%9b%d7%a0%d7%95-%d7%94%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%a4%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a9/

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אבא שלי רוצה לקנות טלויזיה לחדר שלו. הוא רוצה טלויזיה בגודל 25', רציתי לדעת כמה דברים חבר שלו הציע לו לקנות טלויזיה 25' LCD של LG במחיר בערך של 7000 שח וטלויזיה רגילה (עם הקופסא מאחורה אני פשוט לא מצליח להזכר איך קוראים לסוג הזה) אבל איכותית ב2500 שח. הוא מתעניין ב LCD רק במפני שזה דקורטיבי. אז אמרתי לו "אבא לא חבל להשקיע עוד 4500 שח רק בשביל יופי?" אז הוא אמר תשמע.... בלה בלה בלה אז השאלה שלי האם במסכי LCD רואים טוב יותר מאשר בטלויזיה רגילה? (איכותית כמובן) ומה עדיף בסופו של דבר? תודה.

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  5. Started by nore0,

גירסה 1.3.6.1042 ב-Catalyst אני רואה את הטמפ'

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  6. 6600GT רשמתי למטה ת'בעיה (לא רציתי לפתוח נושא חדש)

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  7. יש לי "GEFORCE 4" מסוג MX עם TV OUT . בנוסף חיברתי כבל שחלק אחד שלו זה S-VIDEO וחלק אחר זה 2 החיברים הרגילים(הצהוב והשחור)שמתחברים לוידאו. אמורים כעת לראות את מה שעל המחשב במסך טלויזיה אך לא רואים זאת! למה? מה אני צריך להגדיר? בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  8. לא רואה את הסמלים של המחשב שלי וכול אלה שבצד ניסיתי בפעם הראשונה לראות סרט בטלוויזיה רז הכנסתי את הכבל והעברתי את המצב לכפול עכשיו זה לא עבד והראה הודעת שגיאה וכשהפעלתי מחדש את המחשב כל הסמלים בצד נעלמו ואני לא יכול להחזיר את זה ממצב כפול למצב רגיל מה עושים ??? יש לי כרטיס מסך של nvidia geforce 2 וwindows 98

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by arik620,

שלום, קניתי לחברה שלי את הCHAINTECH MX440 128DDR והתקנתי אותו במקום הוודו 3000 שהיה רותח ומקפיא את המחשב, הכל טוב ויש TV-OUT, אבל בתוך החלון של הMICRODVD במקום הסרט יש שחור!! במחשב רואים את הסרט ובTV לא. בתוכנת הMedia player אין בעיה ורואים את הסרט בטלוויזה, אבל כמובן ללא כתוביות...(אני מכיר את הפלאג לכתוביות, אבל הוא מסורבל ולא מתאים לנגינה מדיסק) מישהו נתקל במשהו כזה? הצעות? פתרונים ופתרונות? אני ???

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  10. קניתי מחשב חדש עם כרטיס 8800 של ASUS. היה לי מסך 19 של PRIMEVIEW. עם המחשב הישן שמתי על 75MHZ. התקנתי את הדריבר האחרון מהאתר של NVIDIA. כשאני מנסה לסדר את הREFRESH RATE הוא מראה לי רק 60MHZ. (ה V של כל הREFRESH המתאימים לא מסומן) ניסיתי כל מני דברים אבל רק אחרי שחיברתי מסך אחר, ואז שוב את המסך שלי, הוא נתן לי לבחור 75MHZ. למשהו יש מושג איך פותרים את הבעיה מבלי לחבר צג אחר?

• 6 תגובות
    • 536 צפיות
  11. Started by elad-k1,

שלום יש לי כרטיס מסך רידאון 9800pro של ספיר עכשיו העברתי כבל sves בשביל ליראות עכשיו פעם אני רואה פעם לא מה יכול ליהות הבעיה?? אולי רוזולציה ? או איזה הגדרות שאני אמור לסמן?? בבקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  12. מקבל הודעה של VIDEO MODE NOT SUPORTED עד לעליית הווינדוס ,בווינדוס אין בעיה המסך עובד מדובר במסך של SAMSUNG 171S דק LCD

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  13. Started by bears,

בעקרון הגרפיקה אותו הדבר רק המשחק מהיר יותר ובהגדרות הכי גבוהות שאפשר.. אבל לא יכול להגיד שיש הבדל גדול בין הכרטיסים,למה זה ככה? (אני עם מסך 19 CRT שטוח,1600 X 1200)

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. היי יש לי כרטיס מסך HD4850 ומערכת הפעלה ווינדוס 7. חיברתי את הכרטיס מסך לטלויזיה עם כבל VGA. הגדרתי ב CATALYST שהטלויזיה תעבוד וזה עובד. אבל הבעיה היא שרואים מטושטש ולא טוב... חשוב לציין שלפני שהיה לי 4850 וווינדוס 7, היה לי כרטיס מסך 5200FX עם ווינדוס XP עם חיבור VGA וראו מעולה .. ראו חד וטוב. מאז שעברתי ל 4850 עם WIN7 רואים מטושטש ולא איכותי כמו שראיתי פעם.... מה אני צריך לעשות? צריך קודק מסויים? דרייבר? הכרטיס מסך הזה אמור לתת תמונה יותר טובה מ 5200FX .. אני לא מבין את זה. אשמח לעזרה תודה!

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  15. היי חבר'ה, החלפתי את הכרטיס מסך במחשב מ geForce 64 ל MSI geForce 128. עכשיו, כשאני מריץ עכשיו סרטים רואים אותם נורא בהיר ועם ריבועים.. אני צריך לקנפג משו בדרייבר?? כי לא הצלחתי למצוא משו באפשרויות.. תודה על העזרה, אורן

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  16. Started by Void,

מאז שיש לי תמחשב(4 חודשים) אין לי טמפרטורה בכרטיס מסך!(מעצבן חבלז!!!) XFX GEFORCE 6600 128BIT 128MB DDR האם יש מישהו שיכול להגיד לי בודאות שאין לי חיישן טמפרטורה? ואם יש לי איך אני מתפעל אותו?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by pentax,

אני חיברתי את המסך גם דרך כניסה הרגילה וגם דרך DVI. דרך כניסה רגילה אני רואה בלי בעיה אבל דרך DVI אין שום דבר... האם מישהו יודע למה? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם. הגדרתי ב MSI AFTERBURNER שיציג לי ערכים של FPS וגם 1%+0.1% LOW את הFPS הרגיל הוא מראה לי אבל את ה 1% +0.1% הוא לא מראה לי במשחק... אני מפספס משהו? מצרף תמונה של ההגדרות. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  19. Started by Make_Party,

יש לי כרטיס מסך 6600LE וחיברתי אותו לטלויזיה דרך TV OUT ואני לא רואה צבעים בטלויזיה רק שחור לבן. ניסיתי הכל שיחקתי בהגדרות שיניתי drivers כלום לא עוזר. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  20. חיברתי את הרדאון 9700 פרו שלי לטלויזיה ואני לא יכול לראות קבצי וידאו . אני מפעיל את הסרט אך רואים רק מסך שחור בטלויזיה במקם שאמור ליהיות סרט / קטע וידאו . העניין הוא שחיברתי גם radeon 7500 mobile לטלויזיה וגם שם לא רואים סרטי וידאו . זוהי טלויזיה שעם ה-MX400 שלי הכל היה בסדר כשחיברתי אותו לטלויזיה . ניסיתי על עוד טלויזיה וגם שם אותה בעיה . מה עושים ? תודה JOOK

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by maverick,

יש לי כרטיס G-force 2 וכאשר אני מנסה לראות סרט בטלויזיה אז אני רואה רק את המסגרת של החלון של המדיה פלייר אבל במקום בו הסרט מוקרן אני רואה רק שחור. יש למישהו מושג מה הבעיה???

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  22. Started by shlomi_x,

היי, קניתי GEFORCE II MX400 NVIDIA 64 MB + TV OUT לצפיה של סרטים בטלויזיה. הכל בסדר, רק שהתמונה פרוסה רק על כ 80 אחוז של המסך ! המסך (21 אינץ) מותקן כמסך סטנדרטי. אני לא מוצא כל התיחסות לעניין שכזה בקינפוג של הכרטיס. מישהו יודע? תודה, שלומי

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by CrashZone,

יש לי 6200 של לידטק, יש לו יציאת HDTV או איך שלא קוראים לזה, חיברת את הכבל המצורף הממיר לS-VIDEO וחיברתי את זה לממיר של ייס בתור וידאו(כמו שעשיתי עם כרטיסים קודמים). בקיצור אני רואה את שולחן העבודה והכל אבל כאשר אני שם סרט במדיה פלייר או בתוכנה אחרת הוא לא מראה אותו על הטלוויזיה הוא מראה שחור...:\ מישהו יודע מה צריך לעשות?בדרייבר לא שניתי כלום בחרתי רק בקלון.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  24. Started by DimaX,

היי! נגיד ולמישהו יש geforce 6150 מובנה עם TVOUT, הוא מחבר לטלויזיה ורואה את הסרטים כמו שהוא רוצה והכל טוב חוץ מדבר אחד - הכתוביות בסרטים(אם הכתוביות מובנות וגם אם הן לא מובנות בסרט אלא באות בקובץ נפרד) לא נראות. במקום שאמורות להיות כתוביות יש פס שחור שמסתיר אותן! :s05: WTF? יש לכם הצעות לפיתרון הבעיה? תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  25. Started by f_b_i,

שלום לכולם עשיתי HTPC ושאני מחבר אותו לTV לא רואים כמו שצריך אני יודע שאיכות התמונה של הTV לא טובה כמו מסך מחשב אבל הבעייה העיקרית היא הפונטים שאי אפשר לקרא ניסיתי להגדיל את הפונטים אבל זה לא כל-כך עוזר. כרטיס המסך הוא hercules kiro 4500 64 mb. יש לי את הדריברים האחרונים. האם יש לבעייה פיתרון? תודה לכולם מראש

• 0 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.