כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה... היום, לאחר שאחי הקטן שיחק ב Starcraft כמה שעות, שמתי לב שגודל התצוגה קטן מאשר גודל המסך (מקווה שניסחתי את זה נכון) . לאחר שאני מכוון את ההגדרות במסך שיציג גודל תצוגה בהתאם לגודל המסך, אני שם לב שקצוות המסך (בשני הצדדים) מעוגלות ולא ישרות! ניסיתי לשחק עם ההגדרות, לא הלך... לא ידעתי מה לעשות אז התעלמתי מזה. יותר מאוחר, אני קולט שהמסך מתחיל להתעוות. הקצוות (למעלה ולמטה) מתחילות להתקרב זו לזו ולסגור פערים, כל התצוגה התעוותה, קווים לבנים ואפורים החלו לרוץ על המסך (כאלו כמו שהיו בכבלים הלא דיגטליים בעבר הרחוק...), סוף העולם....... כיביתי והדלקתי את המסך, הוצאתי אותו מהחשמל והחזרתי - כל זה רק עזר לשניה בדיוק. בסוף עשיתי ריסטראט. שהמערכת הפעלה עלתה, עדיין היו את ה…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי , קיבלתי אתמול כרטיס 9800GTX של INNO3D במהלך התקנה של דרייבר חדש מהאתר ומהדיסק אני מקבל את השגיאה הבאה : התמונה מצורפת חשבתי שיש לי בעיה עם התקנת הווינדוס XP שלי אז פירמטתי והתקנתי ווינדוס ויסטה ( גם בשביל לנצל את הDX10) וכשהתקנתי את הדרייבר המתאים קיבלתי שוב את אותה שגיאה !?!?!?! אני אובד עצות חברה כל עזרה תתקבל בברכה... [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כנסו לכאן http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=597513 מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
היי, אני שוקל לשדרג את כרטיס המסך שלי ל-GTX460. האם זו תהיה החלטה נבונה בהינתן המפרט שלי (בצד ימין)? ואם כן, של איזו חברה ועם כמה זיכרון?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אהיה בארה"ב בחודש הבא וצריך המלצות לכרטיס גרפי עם יכולות VIVO איכותיות לצורך הקלטת תוכניות מממיר דיגיטלי בעיקר וכמובן שיוכל גם לתפקד כמכונת משחקים ראויה לשמה. ראיתי באתר של טום שיכולה להיות בעיה עם כרטיסי Geforce מסויימים : http://www6.tomshardware.com/graphic/20020522/ti4400_4600-02.html" לגבי ה-TVOUT: "In our last roundup of 21 GeForce3 Ti cards, we criticized the poor TV-output offered by these boards. Unfortunately, this situation has not improved with the GeForce4 family..." לגבי ה-VIDEO-IN: "The image quality offered by some cards shows a very different picture altogether, though - quite literally. On our reference monitor, an Iiyama Vision Master Pro 511, the o…
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
2535 עם הכל בסטוק לגמרי הכרטיס והכל,זה כרטיס עם ליבת r360 ,התוצאה היא 2535 כמו שהזכרתי בהתחלה. התוצאה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב עם win xp pro וכרטיס מסך fx5200 מהדור החדש יותר עם יציאות vga dvi ו s-video. מסך מחשב של asus שמחובר בdvi לכרטיס מסך. רכשתי מסך lcd וחיברתי אותו ליציאת vga של הכרטיס. לאחר שעות וייסורים רבים של משחק בהגדרות (למה זה תמיד סרט??!!! ) הגעתי למצב שבשניהם רואים טוב במצב של שכפול(תצוגה זהה). בהגדרות המסך של הווינדוס הגדרתי את ה asus כצג ראשי. אבל כאשר מפעילים את מצלמת האינטרנט או אפילו סרטון וידאו שנשלח במייל(למשל youtube או אפילו סרטון mediaplayer) מסך הטלוויזיה(lcd) מחשיך. מסך המחשב ממשיך לעבוד כרגיל, פותח את המצלמה והסרטים ללא כל בעיה. כאשר אני סוגר את האפליקציה מסך הטלוויזיה חוזר להראות את המחשב כרגיל. מה הסיבה? מה הפתרון? תודה רבה ויום טו…
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש יציאת DVI בכרטיס GeForc 4 FX5200 128MB ואם לא בכולם אז בשל אילו יצרנים יש? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום איזה כרטיס מסך כדאי למחשקים כמו Fifa , Call of dute וצפייה בסרטים INNOVISION GEFORCE 9600GSO 512MB DDR3 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4604 או SAPPHIRE RADEON HD4670 HDMI 512MB DDR3 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3966 שאלה2 : מזה ה GSO שצמוד למספר 9600GSO
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
כרטיס מסך 6600gt עם לוח אם sli (אפשרות שידרוג בעתיד) או באותו תקציב בערך: כרטיס ati x800 128mb בצירוף לוח אם nv4 ultra ללא sli מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
תקציב - עד 300 ש"ח לא למשחקים/HD ושאר טכנולוגיות...
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Asus M4A88T-M שתומך בטכנולוגית Hybrid CrossFireX. קראתי שבטכנולוגיה הזאת אתה יכול להרכיב מערך CrossFire של הכרטיס מסך שלך + הכרטיס המובנה שעל הלוח אם. הכרטיס מסך שיש לי הוא Ati Hd 5770 והכרטיס המובנה שיש לי על הלוח אם הוא Ati Hd 4250. איך אני אמור להפעיל את זה ? ואם זה בכלל ישתלם לי מבחינת ביצועים ?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם חייב עזרה דחוף יש לי מחשב ישן של לנובו ולפני כחודש המסך הפסיק לפעול חיברתי את המחשב לטלוויזיה ועדיין לא רואים. כנראה שהכרטיס מסך דפוק. היום אני חייב להוציא מסמך כלשהו מהמחשב ,האם יש דרך להוציא את המסמך . אשמח לקבל עזרה בהקדם זה דחוף. תודה
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אני רוצה למכור את הכרטיס ולקנות כרטיס טוב בסביבות 1000 שקל כמה הוא שווה אכשיו ובכמה אני יכול למכור אותו?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לחבר שלי לוח אם שתומך בcross fire יש אליו כרגע sappire x1600 האם כדי לו לשהקיע ולהוסיף בכרטיס מסך שני מאותו דגם או "להסתפק" בsappire x1800xt
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אין לי צורך במשחקים אני פשוט רוצה לראות סרטים FHD בטלויזיה והבנתי שהכבל HDMI מעביר גם קול אשמח לקבל המלצה אגב המעבד שלי הוא E8400 הלוח שלי הוא של גיגבייט מדגם G31M-ES2L
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שכאשר אני שם את המאוורר של הכ.מסך על 30% אז הטמפ' במנוחה היא 54 מעלות... שאני שם על 50% אז הטמפ' היא 47 במנוחה.. רציתי לדעת מה אתם אומרים שכדי לי לעשות... לשים בריווה טיונר על אוט'?50%?30%? מה אתם חושבים שכדי לי לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הצלחתי לעשות בהצלחה OC לHERCULES 3D PROPHET 9800 PRO שלי! העברתי את מהירויות הליבה והזכרונות לאותן מהירויות של ה9800 XT (ליבה: 412 זכרונות: 365X2=730) ויש לי שיפור אדיר! קודם כל לא היה לי שום תופעות לוואי! בלי ריצודים בלי קווים/ריבועים שחורים, כלום! עם המחשב הזה: פנטיום 4 2.4A 768 ראם מסוג 2100 לוח אם ASUS P4S533-MX וכמובן Hercules 3D Prophet 9800 Pro 128 MB הצלחתי להגיע מ-קצת יותר מ-5000 (איזה 5100 בערך...) ל- 5740!!! כמובן שאם הזכרונות (של המחשב) היו מהירים יותר (נגיד דואל 400) הייתי עובר את ה-6000! איזה יופי הא? ;D
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש תוצאות של הביצועים של הכרטיס ?Radeon X1600 PRO 512MB או הגירסא של ה-256mb מול כרטיסים שונים(6800,6600,X800GTO) אם אפשר תוצאות של ה-agp אבל גם אפשר pci-e והאם יש הבדל משמעותי בין ה-512mb ל-256mb לעתיד הרחוק? ובכלל הכרטיס הזה שווה משהו?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
כמה הוא עולה עכשיו ? כי אני זוכר קניתי אותו לפני שנה ב-1100 שקל .
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך כדי לשחק במשחקים החדשים ברזולוציה גבוהה. התקציב שלי הוא כ350 שקל , חריגה ל-400. יש לי כבר 2 אופציות ואשמח לדעת מה דעתכם.. מצאתי את הכרטיס radeon 4850 ב-90 דולר (342 שקל) מ EBAY ואת הכרטיס radeon 4650 ב288 שקלים איזה מהם יותר טוב ומה יותר משתלם,ואם יש אופציות נוספות שעדיף לקנות בטווח הזה?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
האם זה משנה כל כך מהי הסיבה שPCI EXPRESS יותר זולים מAGP X8
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני מחפש כרטיס מסך PCI-E באזור ה 500 ש"ח. קראתי את רשימת הכרטיסים המומלצים ומצאתי שבאזור ה 500 ש"ח, המשתלם ביותר הוא 7300GT sonic. בדקתי בכמה אתרי השוואות (Tomshardware, Gpureview) , וראיתי שדווקא ה X800GTO חזק מהם. אני טועה איפשהו? תודה!
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ספק שקניתי באייבורי EZCOOL 500W והמחשב לא נדלק לי החלפתי כרטיס מסך פשוט והכל עובד לדעתכם הבעיה בכרטיס מסך או בספק עם הספק הקודם ה X1800 עבד לי בסדר גמור עם הספק החדש גם עבד לי טוב אך לאחר חודשיים הפסיק לעבוד ( כל שאר המאוורים עובדים )
-
- 12 תגובות
- 693 צפיות
-
-