עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by adamshar,

שלום לכולם. אני מתלבט בין 2 הכרטיסים הנ"ל. מכיר את היתרונות של ATI לגבי הפעלת HDR ו AA יחד, מה שאין ל nVidia אבל עדיין... מעדיף אולי את ה 7900GT. רוצה לשמוע דעתכם... תודה.

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  2. Started by babu,

אני גם ככה קונה כמה דברים אז חשבתי לקנות גם כרטיס מסך ואולי עוד כמה דברים אולי חשבתי לקנות 8800 GTS של EVGA עכשיו מה ההבדלים בין 340 MB 512MB 640MB מה הכי משתלם ? הכרטיסים שהחברה הזאת הוציאה הם טובים אני לא מכיר אותה כל כך !

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  3. איזה תוצאה צריכה להיות לה 6800u בה 3DMark05 בערך?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by Apet,

אני רוצה לשחק BattleField2 , קניית Sapphire ATI X800GT 256 mb ב - 1050 ש"ח נראית כאופציה הכי טובה. למישהו יש הצעה יותר טובה ?

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  5. יש לי 2 כרטיסי x850xt רגילים בממשק PCI-E, יש אפשרות לעשות ביניהם Crossfire? יש לי לוח תואם. תודה.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  6. תכנסו בבקשה בati tray tools לhardware ואז לsystem information מה כתוב לכם בDisplay adapter? אצלי רשום רק ATI Radeon Graphics Processor AGP (0x4E44) כשאני כמעט בטוח שפעם היה רשום לי radeon 9700 pro... אני לא בטוח שאני צודק אבל זה מוזר,כאילו הדרייברים פתאום לא מזהים את הדגם של הכרטיס וכותבים את הסוג בכלליות...וזה נראה לי מאז ששדרגתי לגרסא הכי חדשה של ati tray tools...אני טועה או שבאמת צריך להיות כתוב לי הדגם שמה?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  7. בערך זה לקח 5 שניות,המסך הפך מתקין לחלוטין לשחור,יש למישהו מושג למה? בדקתי את המגעים והכל בסדר...

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי את כרטיס המסך Nvidia GTX 970. לאחרונה יש לי בעיה מוזרה- בהפעלה של יישומים גרפיים, בעיקר משחקים, כרטיס המסך שלי "מתרסק"- המסך מחשיך, ואז חוזר לפעולה, ואז אני מקבל את ההודעה - "NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, version 361.43 stopped responding and has successfully recovered" אחרי כן, לפעמים אני יכול להמשיך לשחק, ולפעמים המשחק ו/או המחשב כולו קופא ואני חייב לאתחל. הרצתי בנצ'מרק, ומלבד התרסקות קטנה בהתחלה, הוא חזר לפעולה ועבד באופן חלק. הטמפרטורה המקסימלית אליה הכרטיס הגיע היא סביבות ה-66 מעלות. מבדיקה בגוגל, מסתבר שיש המון גרסאות חוזרות לבעיה הזו, וכפועל יוצא גם המון פתרונות שונים. לא ברור לי אם מדובר בבעית…

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  9. יש לי Gigabyte Fx 6800 128mb .. עכשיו קניתי אותו די ממזמן והביצועים שלו לא בדיוק כמו שחשבתי שיהיו... אני מקבל ציון של 4000+- ב3DMark 2005 ולפי הביצועים שחשבתי שיהיו לו זה לא מספיק... בקיצור... בדקתי בeverest והMemory Clock שלו הוא 351Mhz למרות שהוא אמור להיות 700... וכך גם מסומן בדרייבר.. ברגע שאני מנסה לעשות overclock ליותר.. הוא מצליח אמר שהוא מצליח ..בeverest הוא לא משתנה והטמפרטורות מתחילות לצנוח... מה הבעיה פה?? תודה מראש לעוזרים...

• 11 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by huber,

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3415

11. Part Number X1050 256MB DDR2 Memory & Bus Width 256 MB GDDR / 128 bit Core Speed 400 MHz Memory Speed 200 MHz x 2 HyperMemory up to 512 Output DVI/CRT Interface PCIE x16 Pixel Pipelines 4 Direct X Support 9.0 TV Connector S-Video

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by Idanbs,

יש אפשרות לחריגה קטנה..

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by tsahiii,

צריך המלצה לכרטיס עד לתקציב בכותרת תודה לכל מי שעונה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  14. Started by arthur16,

מי מהמסכים האלה יותר טוב אני יועד שה30S הוא יותר חדש אבל בלי DVI אבל אין לי בכרטיס מסך יציאת DVI - האם יש הבדל בתמונה עם DVI? בקיצור תעזרו לי בבקשה לבחור תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  15. אז ככה. הכרטיס המיושן שלי כבר לא מריץ כמעט כל משחק חדש שיוצא לשוק בגלל שהוא תומך רק עד DX8.1. אז הגיע הזמן לקנות כרטיס מסך חדש. אז חשבתי על ה-6800NU ב1180 שקל אצל נעה. השאלה היא, האם המעבד והלוח אם שלי, AMD Athlon XP2400+ ו-GIGABYTE 7VAX לא יהיו צוואר בקבוק רציני? אני ממש לא יודע וממש לא רוצה לבזבז כסף סתם, אני אקנה לוח אם ומעבד רק עוד שנה, אז עדיף לשאול מאשר סתם לזרוק כסף. תודה מראש כולם.

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by A-L-o-n,

עם אוברקלוק למעבד q6600 ל3.0 ghz ישפר את הביצועים של הכרטיס מסך? דרך אגב... הכרטיס של פאליט אוברקלוקר טוב?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  17. SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 512MB GDDR5 PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 TOXIC 512MB GDDR5 PCI-E???????? ומה הכוונה ל TOXIC?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  18. יש לי את הבעיה גם בגוטיק וגם LORD OF THE RINGS BATTLE FOR MIDDLE EARTH 2, ונדמה לי שראיתי בעוד משחק...אולי אובליוויון , כאילו ש ה SHADER 3.0 לא עובד על המקסימום...מכירים ? שההצללות ברמה נמוכה אז רואים לא חלק כזה עם ריבועים וכולי... ??? עריכה: ב ATI CATALYST CENTER או מה שזה לא יהיה -הורדתי את ה AI שלו ואז הצללים נראים בסדר יחסית עם קצת מיצמוצים אבל כל ההשתקפויות נעלמו בשלג והאיכות של התמונה ממש ירדה...

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by ashkenazone,

6800GS בתצורת SLI מציג ביצועים עדיפים בצורה ניכרת על ה7800GT, נכון? וגם ההבדל מחירים לא גדול, אז בלוח תואם SLI זה יותר משתלם לא? זה יציג ביוצעים עדיפים גם בעתיד?

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by biggie,

איזה עדיף לי הדרייבר הרשמי של ATI או אומגה דרייבר? אם זה עוזר יש לי radeon 9600 xt...

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by Fenomeno,

Minimum: CPU: 800 MHZ - 1 GHZ GeForce 3 TI/ATi 9600 Pro RAM: 256 MB RAM Standard: CPU: 1,7GHZ-2GHZ GeForce 4 TI 4400/4600/ATi 9700/Pro RAM: 512 MB RAM Optimal: CPU: 2.5 GHZ - 2.8 GHZ GeForce 5800FX/5900FX/ATi 9800 Pro RAM: 786-1024 MB RAM :

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  22. Started by Doori,

שלום, קיבלתי אתמול את ה6800 של אמ אס אי, אבל כשאני מפעיל את המחשב, יש לי על המסך כל מיני צבעים וצורות...וגם שאני מנסה להתקין את בדרייבר זה כותב לי שזה לא עבר את הלוגו של ווינדוס או משהו כזה....בבקשה תעזרו....אני מייואש... :'( :'(

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by Dimer,

ראיתי ב-X-BIT את הכרטיס הזה של MSI שכרגע הוא כרטיס קונספט אבל אני ממממממממממאוד מקווה ש-MSI ימכרו אותו ובמחיר סביר! http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20050601233856.html מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  24. היי כולם.. לאבא שלי הלך הכרטיס מסך, היה לו Radeon X1950XT עם 256MB זיכרון. כמו כן יש לו Pentium D 925 3.0Ghz. מחר אמורים לתת לו כרטיס חלופי חדש, מקביל או טיפה יותר מתקדם (מאחר ואת הכרטיס הספציפי הזה כבר לא מייצרים) השאלה שלי היא, איזה כרטיס מקביל יכולים לתת לו? ואיזה כרטיס לדוגמא ברמה אחת למעלה יכולים לתת לו? והאם המעבד שלו לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס החדש יותר? תודה..

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  25. שמעתי שלא טוב לעלות הכל עד הסוף כי זה גוזל מה fbs של הכרטיס מסך .אבל גם שמתי לב אם אני מוריד הכל אז רואים במשחקים זוועה {ברזולוציה מקסימלית} משהו יכול להסביר לי איך להגדיר בצורה הנכונה שאני יראה מצויין במשחקים ולא יגזול מהירות? ככה הגדרתי את ה 3d זה טוב בתמונות. אפשר לעלות רק 4 תמונות אז זה לבנתיים> הנה לינק של כל ההגדרות > http://img110.imageshack.us/my.php?image=444444lk2.jpg [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים