עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by FatallChill,

אז ככה כולם פה מציאים לי geforce 6600 של ג'יגביט שעולה 680 ש"ח בארך ולי אין ממש תקציב ומצאתי את זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5938 אז רציתי לדעת אם הוא מספיק בשביל משחקי מחשב חדשים כי לי יש עכשיו 5200 Gforce (לא לצחוק) וזה לא סוחב כלום.!

2. מה טוב יותר? אני יכול לבחור אחד מהם..

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  3. הלך לי הכרטיס מסך שלי X1800GTO. כל הבעסה זה שהוא הלך לפני ששמתי לו את הACCLERO TWIN TURBO. לכן אני מחפש כרטיס מסך טוב עם ביצועים טובים במחיר טוב מצאתי את ה8800GT 256MB ב300 שקלים זה מחיר נורמלי לכרטיס? האם כדאי לי לקנות אותו ? ד"א עם אתם מציעים לי כרטיס מסך אז חשוב שהוא יהיה מותאם לTWIN TURBO כי אני מתכוון להשים אותו על הכרטיס שאני אקנה. נ.ב שאלה קטנה אחרונה שמתי את הTT על הכרטיס ממש לפני כמה ימים האם אני יהיה חייב להחליף משכה טרמית?חייב בכל מקרה?

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  4. ערב טוב, החלטתי היום לנקות את המחשב פתחתי הכל הכל, הוצאתי את הכרטיס מסך, ספק כח, מאוורים הכל פירקתי את הלוח אם מהמארז והכל ועברתי על הכל עם פד אלכוהלי כמו שיש בבתי חולים 70% חיברתי הכל כמו שאני יודע בחזרה, ועכשיו אין תצוגה בכלל בכלל על המסך... יש רק נורה כתומה, אבל היא אמורה ליהות ירוקה ואמורה להראות משהו חיברתי מחשב מאוד ישן מאוד מאוד ואצלו הכל עובד על הכרטיס מסך המובנה שלו, כי אין לו כרטיס מסך רציתי לחבר את הכרטיס מסך שלי עליו - אי אפשר, הוא ממש ישן הלוח אם ושלי לא מתחבר אליו... אין לי עוד מחשב אחר לנסות ואני אובד עצות המחשב עובד, המאוררים עובדים, הראם מחובר כמו שצריך המסך לא הבעיה כי ווידאתי זאת - הוא עובד במחשב הישן בכרטיס מסך המובנה שלו זה פעם ר…

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  5. עכשיו שהחלפתי את הכרטיס מסך אני רוצה לחבר שני מסכים: האם אפשר במסך אחד לשחק ובשני למשל לגלוש ולעבוד בוורד או לגלוש או שלפחות לחלק את היישומים בין שני המסכים והאם אני חייב להתקין תוכנה מיוחדת בשביל זה?

6. Started by mistaarvim,

כמו שכולם יודעים יש בנועה את הכרטיס מסך הזה ב 2150 ש"ח, כל יום שעובר המחירים יורדים יש למישהו מושג על מקום שמוכר את הכרטיס בזול יותר? לא חייב באנטרנט.. בטעות כתבתי את זה בפורום הזה, אם אחד המנהלים יוכל להעביר את התרד למקומו הטבעי.. תודה..

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  7. Started by House M.D.,

לפי מה שהבנתי, כאשר משתמשים ב SLI 8x ישנו איבוד ביצועים של אחוזים בודדים מהכרטיסים, לא משהו משמעותי. ניקח לדוגמא SLI של GTX 560 ו - SLI של GTX 580 . בשני המקרים, לפי מה שהבנתי מחיפוש בגוגל, הירידה בביצועים בשימוש ב SLI x8 היא כמה אחוזים בודדים. אבל אם הסיבה לאיבוד אותם אחוזים היא המהירות של העברת נתונים בין הכרטיסים ללוח אם שיורדת, אז איך המערך השני לא מוגבל הרבה יותר מהמערך הראשון? הרי המהירות של האפיק זהה בשני המצבים, והמערך השני אמור להעביר כמות גבוהה יותר של מידע מאשר המערך הראשון. אשמח להבהרה בעניין, אם לא הסברתי טוב אנסח יותר טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  8. Started by ili,

לא מצאתי שם השוואה בנושא

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  9. Started by pergola,

באיזה סלוט כרטיס הפיזיקה ישתמש? יכול להיות שבסלוט PCI E X16? ואז אם אני קונה CF ובסלוט אחד שם כרטיס מסך ובסלוט השני כרטיס פיזיקה לאמשנה איזה..? או שצריך משהו מיוחד שמתאים לכרטיס מסך כמו היום שצריך 2 כרטיסי מסך אותו הדבר..?

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by Ohad19,

בשעה טובה התחדשתי ב HD 4870 . רציתי להיות בטוח שאני מחבר אותו נכון לספק. לכרטיס יש שתי כניסות של 6 פינים. לספק גם יש שתי יציאות של 6 פינים כתומות. האם עליי לחבר שני כבלים מהיציאות 6 פינים הכתומות בספק לכרטיס ? יש עוד כמה מתאמים שבאו עם הכרטיס וההסבר שם לא ממש ברור... תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  11. הורדתי את הCATALYST CS ואחרי שהרצתי את הWIZARD והכל הוא לא נפתח יותר... איך אני מסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  12. Started by no_way,

תקציב: 500~1000 חריגה מקסימלית: 200 שח מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס: גיימינג כבד האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? לא חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: לא עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): מזומן\אשראי. לא רלוונטי מפרט של המחשב: http://img411.imageshack.us/img411/1058/18375099.png ספק: PRO 82+ איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): AOC 19 INCH הערות ובקשות מיוחדות: אין

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  13. Started by Pure-Gold,

אני עומד לרכוש בתקווה בחודש הקרוב מחשב והתקציב מאפשר גם 9800GX2 עכשיו נשאלת השאלה האם שווה לרכוש את הכרטיס הזה כיום כאשר ביולי יוכרז 9900 מה שאומר שהוא יהיה בארץ בערך בעוד 3-4 חודשים אם לא מאחור יותר. האם כדאי בכל זאת לרכוש את ה 9800GX2 ? לרכוש כרטיס תומך DX10 פשוט יותר (אולי 8800GT?) או להישאר לבנתיים עם כרטיס המסך הנוכחי שלי שהוא 7800GTX ? תודה (נא לפרט שיקולים בבקשה).

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  14. היי ערב טוב , אני צריך את עזרתכם . אני חושב כבר הרבה זמן שיש לי בעיה בכרטיס מסך - הציונים מראים ציונים נמוכים , הכל מאוד איטי , ושלא לדבר על תוכנות מורכבות אני מתעסק בעיצוב ואני אוהב שהמחשב יכול להיות מספיק חזק כדי להחזיק . אני מצרף - העתק של מפרט כפי שנקנה לפני מספר שנים - אני לא רוצה לשקיע יותר מידי אני רק הוסיף ששדרגתי כבר את הזיכרון ל4 לפני שנתיים בקיצור אני אשמח לעזרתכם - לקבל שם של כרטיס מסך - עד 300 +- ש"ח שיהיה לי הכי מתאים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  15. Started by שי ברזילי,

קניתי לא מזמן כרטיס מסך חדש GT430 1GB הכרטיס מריץ משחקים יפה מאוד כניראה שהכרטיס הזה יעבור למחשב של אחי! השאלה מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה מבחינת ביצועים וכו, Sapphire HD 6790 1GB GDDR5 אשמח אם תעזרו לי בנושא תודה! שי

16. Started by Dragongk,

יש לי כרגע את המסך הזה... (הגיע מאייבורי - ימח שמם) ואני קונה מפרט עם X800XL (יש דיון על הקנייה) ובכלל מחשב חזק.. AMD 3200 זכרון לOC לוח DFI וHD של SEAGATE... לדעתכם המסך שווה משהו ? או שהוא דורש החלפה מיידית... אם כן אז לאיזה מסך להחליף ? בכמה שיותר זול כי המחשב כבר לוקח את כל התקציב ואפילו 100-200 ש"ח יותר :\

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by DakloN,

הספק הזה יספיק? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6489 או שיש משהו יותר טוב במסגרת התקציב?

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by danikos,

http://www.logicsupply.com/products/bcm970012 לא מצאתי אף חנות בארץ שמוכרת אותו ... תודה .

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  19. אני רוצה להעביר את מסך המחשב גם לטלביזיה בסלון ולכן אני צריך כרטיס מסך עם שתי יציאות, אחת למסך והשנייה לטלביזיה בHDMI הדרישות מהכרטיס מסך לא גבוהות... אבל שיוכל להריץ את הממשק של WIN7 חלק. עדיף קירור פאסיבי!! אני יכול לשלם עד 500 אבל אם לא הכרחי אז עדיף פחות. יש לי לוח אם GA-P35-DS3 של ג'יגהבייט מה שאומר שיש לי PCI Express x16. לא אכפת לי להוסיף 100 שקל למחיר אם זה אומר שהכרטיס יהיה מחברה טובה ואמינה יותר. תודה! נ.ב. המסך שלי הוא dell 2007FP שהוא 20" ברזולוציה 1600x1200 יחס 4:3 הטלביזיה LCD "32 ברזולוציה 1366x768 יחס 16:9 אני כמובן מעדיף כרטיס שידע להוציא את הרזולוציות הטבעיות של המסכים שלי. נ.נ.ב ראיתי שצריך לוודא שהספק יכול לתמוך בכרטיס... אז הספק שלי הוא Enermax 400W E…

20. Started by slip,

הם יקרים ברמות מה הקטע איתם

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  21. Started by asilic,

הי יש לי ראדון 8500 BUILT BY ATI ורציתי להתמש בTV -OUT שלו כדי לראות סרטים על הטלויזיה ויש לי כמה שאלות: 1)איך האיכות של הTV -OUT של הכרטיס? 2)איך מפעילים את ה TV -OUT? 3)מה הצורה הכי טובה לחבר את זה לטלויזיה?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by RayZ,

לפעמים,המסך משחיר וחוזר לעצמו אחרי 5 שניות, לפעמים זה קורה 7 פעמים ברציפות. בדקתי, הכרטיס,הכבלים,הכל מחובר כשורה. המסך - תקין. הכרטיס מסך גם נתקע במשחקים ובסרטונים.. מה לא? והוא בעל הדרייבר הכי חדש שיש מאן-וידיה.

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by roey12,

הכרטיס מסך שלי היום לא מריץ פשוט כלום . אני רוצה לחדש, אבל לא להשקיע יותר מ-250. כמו כן אני לא גיימר, סך הכל אני רוצה פוטבול מנג'ר שירוץ השנה ועוד שנה שנתיים. אני לא כל כך מבין, הבנתי רק שצריך שזה יתאים ללוח אם , אין לי מושג. מחכה להמלצות.. Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 3 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name WINXPSP3 User Name Administrator Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 2600 MHz (13 x 200) Motherboard Name Intel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type AMI (08/28/03) Communication Port…

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  24. Started by sn@sh,

בעיה שלי היא שהמחשב שלי מזהה את המסך וכתוב את דגם המסך proview 17-inch 769/769N ואני לא מצליח להגדיל את ההרצים במסך שלי! כיד לשפר את ה כ fps ב - cs אני כבר ניסית להוריד את ה reforce אבל הוא כותב לי שאין לי מוניטורים פנויים על המחשב ואז הורדתי את ה RivaTuner ואבל אני לא מוצא את הגירסה אם האפשרות להגדיל את ההרצים ואני לא יודע מה לעשות אז אם משהוא יודע משהוא לגבי זה או יכול לעזור לי שיפנה עלי פה~! תודה D:"

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  25. שלום לכולם. תכננתי לרכוש את ה 7970,אבל לאחר שראיתי את המחיר במכירה הקבוצתית,עלתה בראשי דילמה האם להוסיף עוד כ 600 שח ולרכוש 2 כרטיסי 7950 שיחוברו ב CF.כל הרעיון מתבסס על חיבור לשלושה מסכים של DELL U2312 עבור משחקים כגון BF3,DIRT3 וכו'. התקציב הראשוני היה כ 2000 ש"ח עבור הכרטיס אך אין בעיה לחרוג קצת אם זה כדאי.המפרט שלי היום: i5 2500K 4.2g asrock z68 extreme4 g skill 4 gb ssd m4 128gb seasonic s12-2 620w לא מתכנן OC אבל אם תהיה לי את האופציה,אז למה לא. תודה רבה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים