עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by unknown,

רציתי לדעת אם תהיה בעיית תאימות לכרטיס המדובר עם לוח אם של אסוס(לא חדש כל כך, ומכאן שאלת התאימות) עם הדגם P5KPL-VM לינק: http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=i5ktecSJbqQKaa0x&content=specifications תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by mor_shalev,

דבר ראשון לפעמים אני שומע צפצוץ כזה מהכרטיס מסך וכשאני סוגר את המסך הצפצוף מפסיק (שאני מדליק בחזרה הצפצוף חוזר) הצפצוף ממשיך כדקה ומפסיק.. זה אמור להיות ככה? (אני לא יודע כל כך איך להסביר לכם איך נשמע הצפצוץ.. יש לזה צליל מאוד מאוד גבוה עד שקשה לזהות מאיפה הוא מגיע ) ודבר שני, לפעמים שאני נכנס כדי לראות את הטמפרטורה של הכרטיס מסך הוא מראה לי את זה... ולפעמים רואים כרגיל כמו שצריך.. למה זה??

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  3. יש את ATI של AMD שמוציאה את הצ'יפ של הכרטיס מסך הוא לא שונה באף אחת מהחברות שמוציאות את הכרטיס השאלה שלי מה כל כך שונה בלוחות עצמן, בכרטיס עצמו אם יש בכלל כלומר למה הכרטיסים של SAPHIRE ו ASUS יותר יקרים מ GIGABYTE ו POWERCOLOR (לא משנה מי באמת יותר יקר או יותר זול) ואלו הבדלים לפעמים של יותר מ 100 שקל, מוזר לי, יש באמת משהו שונה או שזה רק השם של החברה כמו מרצדס שאני משלם הרבה בגלל זה (ואין לי מרצדס, הלוואי היתה לי) תודה רבה

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by Ancient1,

ככה סתם ! למה ! ? ! HD4870 , ויסטה 32

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by nited,

נשרף לי כרטיס משך 7600GS ואני מחפש כרטיס מסך חדש, אשמח להמלצה לכרטיס מסך מתאים במחיר סביר( יעני 300-400 ש"ח) מפרט המחשב - Operating System Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 CPU Type DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200) System Memory 2048 MB NVIDIA nforce 430I תודה

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by cyberX,

אח שלי רוצה כרטיס מסך חדש למחשב שלו וזה המפרט שיש לו CPU : DualCore pentium D 925, 3GHz mother board : GA-945GZM-S2 GPU : GF 7300LE 256MB 2 גיגה זיכרון 800 האם בכלל אפשר לחבר את הכרטיס בלוח אם הזה ? והשאלה היא אם נגיד הוא יחליף ל-9600GT או 3870HD אז זה יפעל כמו שצריך או שהמעבד יעשה צוואר בקבוק לכרטיס ?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  7. Started by EAD,

בהנחה שלא רוצים "לזרוק" כסף, וברור שכל אחד יכול להגיד "כן יותר טוב כמה שיותר, אם אתה יכול תשים גם 5 כרטיסי מסך בו זמנית". עד כמה באמת שווה להוציא עוד על כרטיס מסדרת 4870 נוסף? אני מסתכל בהרבה מבחני ביצועים, ולרוב אין הפרש ביצועים גדול כול כך, יש משחקים שבכלל לא יודעים לנצל עוד כרטיס( CRYSIS לדוגמא). ו4870 הוא כרטיס חזק למדי בעצמו (בחלק מן המבחנים אף עוקף את 280GTX של NVIDIA שעולה פי 2 יותר!). אז מה עדיף, לקנות כרטיס 4870 אחד, או לקנות שניים, או לקנות 280GTX כשזה מגיע לנטו ביצועים וגם בהתחשב בתועלת לעומת מחיר? ובהנחה שמשחקים כמובן ברזולציות גבוהות (1900 על 1200 לדוגמא), כי אחרת כל כרטיס יספיק (לרזולציה של 1280 על 1024 גם 8800 ב900 שקל יעשה את העבודה מעל ומעבר)

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by 2130TOMER,

מכירה מוקדמת של 4870X2 :-[ תיראו איזה מחיר הוא כבר עלה לאתרים של חנויות החומרה בעולם כהזמנה מוקדמת, בעלות של 5% פחות ממחיר כרטיס המסך המתחרה - ה GTX 280 אבל אני מאמין שהמחיר ירד מאוד http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1346 אגב הכרטיס המסך החדש של ATI יושק ביום שלישי הקרוב. הוא מציג ביצועים מאודד מרשימים יש לו מלא ביקורות באינטרנט (ניראות אמינות מאוד ) חוץ מקרייסיס הוא עוקף את ה GTX 280 בכול המיבחנים ותחשבו מה יצא מ CF שלו

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  9. שלום רב אם זה הפורום הלא נכון אנא העבירו אותו בכל מקרה, בשעה טובה קנינו טלוויזיה 32 של LG אבל, כאשר אני מחבר את המחשב הנייד שלי דרך יצירת הS-VIDEO (חמישה פינים) שלו לRCA הרגיל (כמובן דרך מתאם), אני מקבל ריצודים אני חייב לומר כשהייתי מחבר ככה לטלוויזיה רגילה זה לא היה קורה אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by yair_b,

‏HD 4830 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ כרטיס של shpir ב 630 שקל או ‏9800GT Synergy 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ של zotac ב640 שקל מי שיוכל לעזור אודה לו מאוד

11. היה לי כרטיס מסך של 8600GT של GIGABYTE והחליפו ל 9600GT של INNOVISION INNOVISION היא חברה בסדר?

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by HumanFly,

שלום, ברשותי הכרטיס 260GTX סופרקלוקד עם ליבת 216 של EVGA. תהיתי אם ישנה אפשרות להפוך אותו לQUADRO FX שיתמוך ב CUDA ובמאיה\מקס בצורה יותר טובה ומבלי לפגוע בביצועי המשחקים האם ישנה אופציה לעשות סופטמוד ואשמח לשמוע על הצלחות \כשלנות ממישהו שכבר ניסה תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by shay2028,

ברשותי 6600GT agpx8 אני רוצה המלצה לכרטיס למשחקים שיהיה טוב משמעותית ממנו בתקציב 300 עד 350 ש"ח את הכרטיס הכי חזק ל AGP שנכנס לתקציב מעבד 2.8 פרסקוט 1 גיגה זכרון תודה!

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by XPHHSRPHD,

הי, לפני כמה זמן ביקשתי המלצה למפרט למחשב חדש שאני רוצה לקנות, באשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=360262.new הבעיה היא שהכרטיס מסך שהמליצו לי עליו חסר במלאי, אז רציתי לבקש המלצה לכרטיס מסך דומה בבקשה שכדאי לקנות במקומו. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  15. שלום אני עדיין מתלבט בשדרוג כרטיס מסך ויש לי אפשרות לקנות דרך חבר במחירים זולים. את ה HD4850 Sapphire הגרסא הרגילה במחיר של 700 ש"ח את ה Gigabyte HD4850 עם קירור של ZALMAN ב 720 ש"ח או את ה +SPARKLE 9800GTX במחיר של 780 ש"ח כרגע יש לי צג 17" אבל אני מתכנן לשחק על טלוויזיה 32" , השאלה היא איזה מבין הכרטיסים הכי מומלץ והאם המעבד שלי לא יגביל את אחד מהם. תודה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  16. איך לכבות את זה? זה אפשרי בכלל? הפיזיקה הזו מורידה FPS משמעותי?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  17. Started by rjjb7,

יש לי מחשב HTPC המחשב ניתן עם כרטיס מסך מובנה של intel integrated. בנוסף, יש למחשב 2 חריצי הרחבה לכרטיסי מסך (אחד AGP ואחד PCIE) ניסיתי לחבר את כרטיס המסך לטלויזיית LCD באמצעות כבל VGA דו-כיווני רגיל אך לא רואים מסך. לכן, הוספתי למחשב כרטיס מסך של GeForce2 וכעת חיברתי אליו את הVGA מהLCD ואכן רואים תמונה כמו שצריך. ברצוני לצפות במקביל ב-2 מסכים - מסך הLCD ומסך המחשב הרגיל שלי. הבעייה היא שברגע שמחברים את הGeForce לLCD ובמקביל מחברים את המסך הרגיל לintegrated (גם דרך כניסת VGA), רואים מסך אך ורק בLCD. מה מקור הבעייה וכיצד ניתן לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by meir1234,

שלום, אני מעוניין לקנות לבן שלי את המשחק PES 2012 הדרישות המומלצות למשחק הם: PES 2012 Recomended System Requirements : Windows XP SP3, Vista SP2, 7 Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor 2GB RAM 8GB free hard disk space DirectX 9.0c compatible video card. 512MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 or AMD/ATI Radeon HD2400 or better) DirectX 9.0c compatible sound card DirectX 9.0c or higher (included on Disc) Windows compatible USB Gamepad 1280 x 720 monitor resolution נתונ המחשב שלי: יציאת PCI-E ספק כח ג'נרי אבל בהספק 450 וואט (קניי אותו בIVORY הם טוענים שהוא מספק 450 וואט - אמיתי ) כיום יש לי כרטיס מסך GEFORCE 8500GT יש לי 3gb זיכרון מעבד שעונה לדרישות איזה כ…

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  19. Started by alons126,

היי אם אני רוצה לקנות כרטיס מסך כפול ליבה כמו GTX590 או HD 6990 אני חייב תמיכה ב-SLI או CROSSFIRE בכדי להריץ אותם?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by rani,

אז ככה. יש לי GT 545 של EVGA ואני הבנתי שהליבה שלו זו אותה הליבה של ה GTX 550 Ti ליבת GF116 יש לליבה הזאת 192 מעבדים אבל ב 545 רק 144 פתוחים. עכשיו אני מכיר את האופציה לצרוב ביוס אחר על הכרטיס כמו של ה 550 וככה בעצם לפתוח את כול ה 192 מעבדים המאוחדים. אופציה זו אני מכיר מסדרה ישנה יותר של כרטיסי מסך אם כי של AMD, וגם דבר כזה היה קיים בחלק מהמעבדים של AMD אם אני לא טועה. בכול אופן האם זה אפשרי בכרטיס הזה? http://www.evga.com/articles/00637/ תודה

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by Ronenosh8,

אני מחפש כרטיס מסך למשחקים קלים (Counter strike) ושיריץ לי סרטי full hd בצורה טובה התקציב: 400 ש"ח במידה וכדאי אז שיהיה עם חריגה קלה (עד 500) מפרט: AMD X2 4800 2.5GHZ Asus m2a-mx Seasonic 430W WD 320G 7200rpm

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by IME3,

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  23. Started by rony1880,

היי איזה מהם יותר חזק? רוני

24. Started by moshe88,

התקציב הוא 3500 עד 4000 כולל מסך 22 הרדיסק בין טרה לחצי המטרה משחקים ברמה גבוהה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  25. חג שמח לכולם!! ולילה טוב שמי עומר הורוביץ אני מחפש כרטיס מסך למחשב חדש שטכנאי מרכיב לי אני מתלבט בין 5870 VAPOR-X או 5870 רגיל,אבל יש גם את ה-5770 שהוא נראה סבבה אבל אומרים שהוא נמוך ועדיף לקנות אחד יותר טוב היום שנמצא בשוק אז מה אתם ממליצים לכרטיס מסך תקציב עד 2000 ש"ח תודה רבה לעזורים לילה ושיהיה לכולם חג שמח וכשר!!!! :)

• 0 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.