עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מחפש בימים אלה כרטיס ביד שנייה. הנה הצעה אחת, רציתי שתעזרו לי ותגידו לי אם הכל פה באמת אמין. מדובר על הכרטיס 6800GT PNY הנה השיחה בינינו: איזה ספק-כח יש לך במחשב? הכרטיס צריך ספק כח של לפחות 300 וואט נקי אההה... איך אני יכול לבדוק? אתה צריך לפתוח את המארז ולהסתכל מה רשום על הספק אין איזו תוכנה שיכולה לברר את זה...? לא שידוע לי המחירים של ספק כזה נעים בין 100 שקל ועד 500-1000 שקל יש לי ספק ספייר, 400 וואט אמיתי, במחשב החדש שמתי 475 וואט תבדוק אם הספק שלך מתאים, אם לא אני יכול למכור לך את שלי ב140 ש"ח זה ספק טוב עם 2 מאוורים , שעבד מצויין עם הכרטיס מסך **************************************************************************************************************** זה ב…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום אני רוצה לקנות את המאקבוק החדש מה אתם חושבים על הכרטיס מסך שלו Intel GMA 950 graphics processor with 64MB of DDR2 SDRAM shared with main memory

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  3. Started by DDgeva,

קודם כל, מזל טוב לי. הזמנתי Palit X800 GTO 256MB AGP. יהיה מותקן והכל (אחריי פירמוט) בעוד שבוע +-. אני רק רוצה לוודא שהוא יתאים לשאר חלקי המחשב שלי.. בבקשה תענו מהר כדי שאני אוכל לבטל את ההזמנה אם חס וחלילה הוא לא מתאים: P4 3.0 Ghz Socket 478 1GB RAM Asus P4S800D

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. קניתי היום geforce 6600 ואני לא מצליח לראות טמפ בדרייבר ..... יש לי גם rivatuner אם זה עוזר... מה עושים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  5. Started by gpdude,

במה x1800gto טוב יותר מ7600gt? אם בכלל

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  6. שלום לכולם, באמת אני בהתלבטויות פה וכבר לא מצליח להבין מה הולך. ראיתי שהX1600PRO הוא תקציבי אומנם אל ביצועי בהתאם וכבר עם עוד קצת התאמצות עדיף להביא את ה7600GS המרעיש. איך הכרטיס המוזכר בכותרת בעלות של 1000 שקל בדיוק? איפה הוא עומד מול 76GS ואם מישהו יוכל להביא לי בנצ' אני ישמח כי אני לא מוצא באמת באמת תודה לכולם ואני מצטער על כל השאלות תודה רבה קובי יש לו 12 צינורות DUAL DVI HDTV לעתיד.. גמובן תומך בSM3 וHDR

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  7. Started by stojakovic,

העניין הוא שאני מתכנן לקנות כרטיס מסך (AGP).. ואני רוצה לדעת אם הדבר היחיד שמשפיע על התאימות שלו למחשב זה החיבור...(AGP/PCI-E) אני מפחד לקנות את הכרטיס ואז בסוף, הוא לא יעבוד לי על המחשב מסיבה כלשהי... בכל מקרה אני רוצה לקנות את הכרטיס X800GTO הזה- http://www.isracomp.com/define.asp?idd=3491 ויש לי את הלוח אם הזה: קישור לאתר של היצרן:http://tw2005.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8SG800.htm השאלה שלי היא אם הכרטיס יעבוד כמו שצריך<? תודה 8)

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  8. החלטתי שאני לא רוצה לקנות מחשב בזמן הקרוב, אלא רק קצת להשתדרג. במקרה גם מצאתי מישהו שמוכר Asus V8460 Ultra Deluxe Geforce 4600 TI ב-500 ש"ח, הבנתי שזה הכרטיס החזק ביותר בסדרה. אין לי בעיה לקנות את הכרטיס, אבל השאלה שלי היא האם אני אקבל ביצועים טובים יותר במשחקים? כרגע יש לי TNT2 וכשניסיתי להריץ NFS:U1, המשחק לא זז בכלל (פחות מ-2FPS כנראה) וכם היו רק 3 צבעים (ירוק, לבן ושחור) - כלומר, אי אפשר לשחק. האם הכרטיס החדש יתן לי ביצועים טובים יותר? האם אוכל להריץ משחקים חזקים כמו NFS:MW? אשמח לקבל תשובה, המפרט למטה בחתימה.

• 9 תגובות
    • 540 צפיות
  9. Started by DDgeva,

אתם יודעים במקרה אם אני מזמין כרטיס מסך ומאוורר וחס וחלילה טפו-טפו-טפו אחד מהם לא עובד טוב \ מתחמם יותר מדי \ יש לי בעיות איתו.. תוך כמה זמן אני יכול להחזיר?

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  10. בבקשה תנו לי הצעות כאלה ותגידו לי כמה זה עולה כי פשוט אין לי מושג.. ואיך קוראים לזה

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  11. Started by Michael-K,

אני צריך המלצה על כרטיס מסך ב 2000 שח שיהיה להרבה זמן ו טוב! תודה רבה רבה לעוזרים זה בשביל חבר שיל ו הוא עומד לקנות את המחשב רק בעיה ב כרטיס מסך..

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  12. Started by DDgeva,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש.. עד עכשיו חשבתי לקנות את הX800 GTO.. אבל כרגע התפנו לי עוד 500 ש"ח לתקציב (בערך 1300 ש"ח סה"כ). נתונים שאולי יעזרו לכם לעזור לי: מפרט המחשב: P4 3.0 Ghz HT 1024MB RAM GF FX 5700LE MB: Asus P4S800D הלוח אם תומך רק בAGP. התקציב שלי: 1300 ש"ח עד מקסימוווםם 2000 ש"ח (אני אצטרך לעבוד בחופש כדי להשלים ת'הפרש). אני שוקל כמה אפשרויות: 1. לקנות את הX800 GTO בכל זאת ולחסוך כסף. 2. לקנות לוח אם חדש שתומך בPCI-E וכרטיס מסך PCI-E שעולה בערך כמו הX800 GTO. 3. לקנות לוח אם חדש שתומך בPCI-E וכרטיס מסך PCI-E שעולה הרבה. מה לדעתכם כדאי לי לעשות? אני צריך את הכרטיס לשנה אחת בלבד ואני צריך אותו למשחקים. ואם לדעתכם כדאי לי את אופציות 2 או 3, תציעו בבקשה לוח אם וכר…

• 5 תגובות
    • 515 צפיות
  13. Started by natan805,

תמיד הסתפקתי מה יותר חזק מימה עד שהחלטתי לשאול בפורום הזה אז בבקשה מי שבאמת בדק ומבין בדבר הזה שיענה לגבי כרטיס מסך גיפורס gt 6600 או כרטיס מסך 6600 gs תמיד היה נראה לי שפשוט שה gt הוא החזק ומשום מה אמרו לי שזה טעות וה gs הוא היותר חזק בלי קשר למחיר .למי שיש תשובה ובדק ומבין שיענה .תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. sapphire- Radeon 9800NP 128MB 256bit AGPx8 *לא עבר אוברקלוק. אני רוצה למכור את הכרטיס הנ"ל. כמה יתנו לי עליו לדעתכם ?

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  15. כמובן שהמסך צריך להיות האיכותי והטוב ביותר בסכום הזה. מטרת המסך - עבודה רגילה (לא תהיה בו תצוגה של משחקים כבדים או סרטים ככול הנראה). תודה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  16. יש לי מעבד p4 3.2ghz prescott, PGA 478 ואני מעוניין לדעת איך אני יריץ את 7600GT עם הלוח אם הבא => http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294&products_id=9707 1) האם תיוצר איזושהי מגבלה בעקבות המעבד ולוח האם בהרצת הכרטיס מסך או שאין חשש והכרטיס ירוץ בצורה הטוב ביותר?

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  17. Started by ex_,

במחשב הראשי אני משתמש ב crt של viewsonic המסך כבר בן 5 כל מה שאני קורא על lcd מבחינת שימושי גרפיקה ומשחקים זה לא מספיק מה גם שיש הגבלה לרזולוציה מסויימת שזה מעצבן הפלוסים של lcd מובנים(היום הזמנתי L1750B ) אבל הטכנו' הזו מוגבלת לשימושים די סטנדרטים(צודק?) יש טכנו' חדשה שתהווה תחליף אמיתי ל crt?? בעתיד הקרוב?? יש למה לחכות או להתפשר על lcd מהשורה הראשונה?

• 67 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. איך יעבוד Leadtek Geforce 7600GT Extreme עם לוח האם ASUS P5RD1 ? ובכלל כרגע יש לי Intel Pentium 4, 3200 MHz ולוח אם Asus P4S800D אז הASUS P5RD1 יעבוד לי טוב עם המעבד ועם ה7600GT? אם לא, אני פתוח להצעות תודה לכל המגיבים

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  19. קניתי 6600GT 128MB DDR3 ואמרו לי שיש יותר טובים במחיר שלו? אשמח לשמוע הצעות?

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  20. Started by eladbu,

מה אתם אומרים על ה 6800 גי אס של פאליט http://www.palit.com.tw/en/products/nv_agp_6800GS-Super.html ב 1100 שח

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  21. http://www.bfgtech.com/6800GTOC.html

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by arm123,

השאלה היא האם כידי לקנות אותו ב 1000 שקל זה דחוף מכיוון שאני צריך להחליט בחצי שעה הקרובה. תודה מראש לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by shirNoshe,

אני עם VIEWSONIC כמו במפרט ועובד תמיד על 1024*768 בקצב 85. היום ניסיתי במשחק ובאינטרנט להעלות את הרזולוציה מעל זה ואני מקבל תמונה אובלית(כמו ביצה).למה זה קורה? ושאלה שניה לגבי LCD של חבר-אם הוא לא עובד ברזולוציה טבעית אז יש חוסר בהירות של התמונה(כלומר תמונה לא ברורה,ולפעמים מטושטשת),במשחק זה לא קורה,יש מצב שבמשחקים יש שינוי של המסך שלא קורה בטקסט ובמצב אינטרנט?

• 7 תגובות
    • 496 צפיות
  24. הכרטיס הוא Radeon 9250 256MB 128Bit של חברת ספיר תומך ב-AGP 8X. הלוח אם הוא INTEL GARIBALDI D850GB . מחיפוש שעשיתי בגוגל הבנתי שהלוח אם תומך ב-4X, אני לא מבין בלוחות אם אבל שמעתי שחלק מלוחות האם בעלי תמיכה ב-4X יכולים "לקבל" גם כרטיס של 8X, האם גם הלוח אם שרשמתי לעיל יכול לקבל כרטיס כזה? עוד שאלה אחת בהזדמנות, שמעתי שההבדל בין 4X ל-8X מבחינת ביצועים הוא לא כל כך ממשי, האם זה נכון ?

• 10 תגובות
    • 748 צפיות
  25. אני כולי מתרגש בא לחבר ואני רואה שהכרטיס לא נכנס!!! הוא יותר גדול ומהסלוט שיש לי מה אפשר לעשות??? אני יודע שזה בגלל שזה כרטיס PCI EXPRESS וזה גודל שונה... יש דרך לפטור את זה? איזה מתאם או משו?

• 10 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים