עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כן כן, היבואן CD-LOG מוכר את ה-7950GX2 מתוצרת Leadtek. למי שלא יודע כרטיסי ה-GeForce 7950GX2 של nvidia, הם בעצם שני לוחות PCB כאשר כל אחד מהם מכיל שבב G71 אשר רץ ב-500MHz ו-512MB של זיכרון במהירות 1200MHz, כלומר סה"כ 1GB של זיכרון (נראה שהשוק הראשוני מגודל הזיכרון של הכרטיס המסך אשר דורשת מערכת ההפעלה Vista, לא יהיה מצודק כאשר הכרטיסים שיוצאים היום מתחילים להגיע בגדלים מטורפים). הלוחות מחוברים במערך SLI, מה שכנראה יצור את הכרטיס החזק ביותר בשוק יותר מ-Radeon X1900XTX של החברה המתחרה ATI. היחוד של הכרטיס הזה הוא האפשרות לתקוע שתים כאלה ולחבר גם אותם ב-SLI כלומר לקבל 4 ליבות, וכך להגיע ל-Quad SLI. http://www.theinquirer.net/?article=32042

• 42 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by T-Flash,

למרות שהביקוש לכרטיסי AGP מתקדמים הולך ופוחת, חברות כרטיסי המסך לא מתכוונות להפסיק את הייצור שלהם. מבין הכרטיסים של NVIDIA, סדרת כרטיסים 6600 הייתה הבחירה הנפוצה והמשתלמת ביותר למי שהיה לוח תומך AGP. ככל הנראה סדרת 7600 תחליף את סדרת 6600 בכרטיסי AGP. האתר HKE PC פירסם סקירה על הכרטיס MSI 7600GS AGP. הנתונים של הכרטיס לא שונים מגרסתו של הכרטיס ל PCIE: 12 צינורות עיבוד. 400MHZ מהירות לליבה ו 800MHZ מהירות לזיכרונות. 128BIT רוחב פס לזיכרונות. 256MB של זיכרון DDR2. בהשוואה ל X1600P ל AGP, הכרטיס 7600GS AGP לא מפסיד פעם אחת! וההבדל בינהם הוא גדול! ואילו בהשוואה עם 7600GS PCIE הכרטיס ל AGP לא מנצח פעם אחת אפילו!, אבל ההבדל ביניהם הוא כמה אחוזים בודדים. המחיר של הכרטיס אמור להי…

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  3. Dell LCD 19" E196FP זה מסך טוב ב1400 שקל??

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  4. Started by giloman,

רציתי לדעת האם זה נכון שלמשל עדיף שיהיה 50 FPS יציב , לא יעלה ולא ירד במקום 50-80 שכל הזמן משתולל? תודה ...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by meaho,

פיתום כול המשחקים פועלים הצלי אים באגים כאלה כול מי ני קווים בבקשה עזרה

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  6. שלום, חבר שלי רוצה לקנות כ.מ חדש למחשב הנייד שלו-הוא נקנה לפני 3 שנים ואין לו מושג במחשבים.הוא רוצה לקנות כרטיס נחמד בסביביות ה 600-650 שקל בעיקרון שיריץ משחקים כמו פיפא 2006 ו הפיפא החדשה (מונדיאל). *בקיצור עצות לכרטיסי מסך. ** האם GeForce 5700FXLE של MSI יתאים בחיבורים? תודה מראש,תום.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  7. Started by Make_Party,

יש לי לוח אם Asus P5S800-VM (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) לצערי עכשיו אני רוצה ליקנות כרטיס מסך חדש אבל הלוח שלי לא תומך בה PCI-E כדי לי ליקנות לוח חדש? הוא שעדיף לי ליקנות כרטיס של AGP יש לי תקציב של 3000שקל ואם להחליף לוח אז איזה לוח וכרטיס מסך אתם ממליצים? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 530 צפיות
  8. עד עכשיו היה לי ATI 9600XT ולאחרונה החלפתי ל-X1800GTO (וגם לוח כמובן). בכרטיס הישן כשהייתי רוצה לצפות דרך המחשב בסרטים על גבי הטלויזיה הייתי עושה קליק ימני על ה-CONTROL PANEL ואז באחת האפשרויות היה מתג בין תצוגות והייתי רואה את המחשב על גבי מסך הטלויזיה מה שלא קורה כרגע עם הכרטיס החדש כי פשוט אין לי את האופציה הזאת. איך אני עושה את זה ?

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  9. Gigabyte GeForce 6600GT 128MB AGP GV-N66T128VP Bulk או Sapphire ATI Radeon X1600 Pro 256MB AGP המחיר אותו דבר בארך..ואני מתאר לעצמי שה1600 אוכל אותו....אבל סתם כדי להיות בטוח אני שואל את המומחים של HWZONE!.. תודה!

• 12 תגובות
    • 713 צפיות
  10. היי, אני עובד כרגע עם מחשב Celeon 1.2@1.6, לוח מבוסס Apollo Pro 133T של PC PARTNER ו 8500LE. מערכת ההפעלה: Windows ME. גרסת Catalyst: 6.2. זו הגרסה הכי חדשה שזמינה ל ME. המסך הוא Polyview V398, עם רז' מיטבית של 1440x900. אני לא מצליח להגיע לרז' הזו משום מה (במחשב שלי אפשר, זה המחשב של אמא שלי). איך אפשר לסדר את זה? תןדה

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  11. http://www.bfgtech.com/6800GTOC.html זה הכרטיס..אממ..או שרק צריך לחבר אותו ללוח וזהו ?בלי חשמל נוסף ..?

12. תוכנה לעריכת תמונות ללא תשלום בחסות גוגל, מיועדת לציבור הרחב ומציעה אפשרויות רחבות לביצוע כגון סידור וארגון התמונות במחשבך, עיבוד התמונות, הוספת אפקטים לתמונות, טיפול בעיניים אדומות, בבעיות תאורה, קונטרסטיות וכדומה, אומנם לא פוטושופ... מן הסתם, אבל יש אפשרויות מדליקות לאפקים שלא מוצאים בשום מקום אחר! אפשרות לעשיית דיסק כמתנה, שיתוף התמונות ברשת, אפשרות נתינת שמות לאלבומים ולתמונות לפי תאריך, מיקום וכדומה ממש כמו אלבום אמיתי, התוכנה היא ללא פרסומות וללא התקנת מוצרי ספאם ופרסום במחשבך, היא חופשית וחינמית לחלוטין, התקנה פשוטה ומהירה והסרה פשוטה ומהירה: גוגל פיקאסה

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  13. Started by roKp,

איפה אני יכול להשיג את הכרטיס מסך הנ"ל במחיר היכ זול בארץ? ומה המחיר הכי זול? לא חשוב לי החברה...

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני רוצה לשדרג את המחשב בתקופת הקיץ/קצת אחרי כרגע יש לי כרטיס AGP.. אני לא רוצה לקנות כרטיס חדש רק בשביל PCIX ועם תמיכה בDIRECX 9 בלבד מישהו יודע צפי?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אני יכול להביא כל כרטיס מארה"ב אשמח אם תגידו לי מה הכרטיס הכי טוב שקיים כיום ל AGP תדרגו לי 5 כרטיסים בבקשה. תודה מראש.

16. אהלן, יש לי DEll latitude 510 חדש ואני לא מצליח לחבר אותו לטלוויזיה. הוא כן מתחבר למקרן. יש למישהו מושג? לא הצלחתי למרות נסיונות שונים... יש לו יציאת S-VIDEO תודה

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  17. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש nVIDIA GeForce 6800GS 512MB Palit או Radeon X1800GTO 256MB Sapphire אבל אין לי מושג איזה מהם מתאים למחשב שלי... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  18. כמו שכתוב בכותרת- אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לטלוויזיה, קראתי בהודעות אחרות שיש כרטיסים ומתאמים מיוחדים, אך לא הצלחתי למצוא אף אחד כזה. מישהו מכיר אופציה כלשהי לחבר אותו באיכות טובה ובכמה שפחות כסף? תודה!

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  19. Started by yakir8,

שלום איזה כרטיס מסך יותר טוב 6200 או 9600? תדוה מראש

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  20. האם הכרטיס מסך 2100# LEADTEK 7900GT 256MB EXTREME PCI-E DDR3 CORE 520HZ MEMORY 1430MHZ יתאים למשחקים הכבדים ברזולוציה 1600X1200 ובכל הדברים האחרים על הכי גבוה (סביבה וכדומה) בלי ANTI LAYSING או איך שרושמים את זה או שאני צריך לקנות כרטיס מסך יותר משוכלל?? ואיזה אם צריך

• 51 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by tgen,

אני מתכוון לקנות מחשב עם 7900GT השאלה היא איזה חברה עדיפה יותר: Gigabyte או Leadtek? שמעתי דעות לכאן ולכאן ואם בסופו של דבר Leadtek יותר אמינה למה Gigabyte יקרה יותר? ההבדל במחירים תלוי בעיקר בבאנדל שהחברות מציאות? איך זה עובד?

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  22. היי, אז במזל טוב קניתי את הכרטיס והתקנתי. כעת צצו כמה שאלות: 1. איך אני יודע אם הכרטיס מחובר לספק כוח (חיברתי אבל אני לא בטוח אם עשיתי נכון)? האם כשאין חיבור, המחשב לא עולה? 2. לוח האם שלי הוא של ASUS P4S800D, כשהמחשב עולה יש טפט שהוא ברירת מחדל של הבורד, כעת הטפט נראה הרוס כאילו ברמת 16BIT של צבע. איך אני מתקן את זה? 3. כרטיס המסך הקודם שלי היה גם הוא של ספיר 9600XT והיה לו בדרייבר OC מובנה וניטור טמפרטורה. כעת בדרייבר שהתקנתי אין לא את זה ולא את זה (התקנתי את המקורי שהיה על הדיסק שקיבלתי). האם אין תמיכה לפונקציות האלו בכרטיס הזה? אנא עזרתכם, תודה רבה, אופיר

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  23. Started by raananan,

שלום, אני מתחיל לתכנן מערכת מחשב חדשה לגמרי. אני אחכה ליציאת מעבדי קונרו. בינתיים אני רוצה לחקור קצת על כרטיסי מסך. אני לא גיימר מטורף (בינתיים אני לא משחק), אני סטודנט שאין לו הרבה זמן להשקיע על משחקים. אבל אני רוצה כרטיס מסך שיתאים לויסטה (כלומר לכל הממשק הגראפי החדש שלהם) ועם אופציה להתחיל לשחק. התקציב שלי עומד על 600 שקל בערך למרות שאם יש משהו מומלץ שעובר את זה אז אני מוכן לשקול. אני מקווה שמחירים ירדו בקרוב אבל אני רוצה לשמוע חוות דעת על כרטיסים. רציתי לדעת קודם האם כדאי לקנות כרטיס מסך יותר "פשוט" אבל עם יותר זיכרון (כלומר 512) או כרטיס מסך יותר "טוב" אבל עם פחות זיכרון (כלומר 256). אני מתכוון למשל האם כדאי לקנות את Radeon X1600PRO 256MB Sapphire או את Radeon X1300 …

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  24. Started by vivalir,

היי (: אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואין לי שמץ של מושג בכרטיסים האלה P: רציתי לדעת מה חשוב שיהייה בכרטיס טוב, ואיזה כרטיס כדאי לי לקנות... התקציב שלי זה 300-400 (כמה שיותר זול, מבורך הצרכים שלי זה להקליט תוכניות טלוויזיה, ולהקליט ממצלמות וידאו (דרך S-video וכבל סאונד), ולהקליט מהפלייסטישן 2, ושיהייה באיכות כמה שיותר טובה, שלט לא חובה. רציתי לדעת גם אם זה אפשרי לחבר ממיר אחד גם לטלוויזיה, וגם לכרטיס טלוויזיה (איזשהו מפצל...) או שאני יצטרך כל פעם לחבר את החיבור של הכבלים למקום אחר? תודה מראש, אביב (:

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  25. Started by barak_11,

Leadtek Winfast 7950 GX2 512MBX2 נכנס לפנדה כרגע במחיר דיי הזוי של 4464 ש"ח. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14050 לא ראיתי אותו עדיין באתר של לידטק, מצחיק ;D עריכה: חיפשתי סקירות בגוגל ללא הצלחה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים