כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אני לא ממש מבין בנושא, לכן אני מעוניין בדעתכם ;D GTS 640MB + INFINITY שתי מאוררים +Q6600 P35 DS-3 2GB XMS2 CL4 תוצאה: 9439 (אחרי OC חמוד, 2.8GHZ למעבד) תודה רבה ! רז
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי, קצת החוצה מהגיימינג הפעם. מבקש המלצה לכרטיס מסך למחשב חדש שאני מרכיב. השימוש בו יהיה לאינטרנט ותכנון, ועיקר העניין הוא תוכנת SOLID EDGE. (כרגע גרסה 5) עד כמה שאני יודע כל חווית השימוש במחשב ובתוכנה יקבעו על פי הכרטיס מסך שיבחר. (המעבד כנראה יהיה I5, עם 8GB RAM) לגבי תקציב - אין לי כוונה ללכת לכרטיסים החזקים שעולים 2500 4000 ש"ח... אני מחפש משהו בתחום הביניים שיעשה את העבודה שכרטיס גיימינג לא יעשה במקרה הזה. אשמח לתגובות והמלצות מאנשים שהשתמשו אפילו בעבר... תודה רבה! ניר
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול כמה שאלות.. הקצב רענון מסך תלוי ברטיס מסך או במסך עצמו כי לפי הדריברים הכרטיס מסך שלי 7800GT אמור לתמוך בקצב רענון גבוה אבל הוא מראה לי שהמחשב מסוגל עד 60 mhz וזה נראה לי מוזר הקטע הזה.. יכול להיות שהבעיה היא במסך ולא בכרטיס עצמו? בנוסף לזה החום של הכרטיס הוא כ 47 מעלות כשהוא לא במשחק או משהו... אה ועוד משהו הכרטיס מסך והמסך מחוברים בשני אינפוטים אחד זה HD15 והשני זה דרך DVI-D אני שם את זה על הדי וי אי אבל מה עדיף יותר מבינהם??? המסך שלי תוצרת sony דגם SDM-S74
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום איזה כרטיס מסך יותר טוב זה: GeForce 6600GT (500/1000) 128MB DDR-III 128bit 8-Pipes PCX - Leadtek WinFast TDH retail זה: Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV-NX66T128VP 128MB DDR III RETAIL או זה: PNY GeForce 6600GT PCI-E 128MB DDR III
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
יש את ההתלבטות הזאת בעיקר בין 5850 לבין 6850 למה הרבה מאוד אנשים ממליצים ללכת דווקא על ה5850 ולא על הכרטיס החדש שהוא יותר חדיש , יותר ביצועיסט , יותר קריר?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מקווה שזה המקום הנכון לשאול, אם לא אז נא להעביר. קניתי 3080 משומש למשחקים (רזולוצית 4K בריענון של 60 הרץ) והוא מכיל 3 יציאות DisplayPort ויציאת HDMI אחת. יש לי שני מוניטורים להם אני רוצה להתחבר ואני צריך עזרה בבחירת כבלים וחיבורים. -האם המרה בין שני הפורמטים תגרום למגבלות ו/או בעיית איכות? -בהנחה שאני מתחבר בצורה זהה בין המחשב למוניטור, מה עדיף? DisplayPort או HDMI -ישנם הבדלים בין יצרני הכבלים? אני רואה כבלים זהים ב 7 ש"ח ו 30 ש"ח. -אשמח לקבל המלצה על כבלים טובים.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, המחשב שלי אמור להגיע מחר כשאני הזמנתי כרטיס מסך של Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail . המחיר שלו הוא 1000 ש"ח. השאלה היא אם לא עדיף באותו המחיר ללכת על ה HD 4850 ? לאחר קריאת מבחנים רבים וחיפוש בפורום אני אובד עצות... מה אתם אומרים ? תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
מישהו קנה או מכיר ויכול לספר לי קצת מי ומה ולמה וכמה ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הוא לא אמור להיות יותר טוב מה 7600GT והרבה יותר זול מה GTX או ה 7900GT? גם לא ראיתי אותו בהמלצות של כרטיסי המסך ליוני..
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לפני כשלוש שבועות התקלקל לי הכרטיס שהיה עוד באחריות. הכרטיס הוא - GIGABYTE GeForce 6800GT 256mb DDR3 - PCX - Retail. שלחתי את הכרטיס לספק. היום הודיע לי הספק שהיבואן טען שאין יותר כרטיס כזה והוא מוכן לתת לי כרטיס במקום - 7600GT ושאלתי האם כדאי ? כמובן שאני יבקש כרטיס חדש... לפי בנצ'מארק של האתר הבא ה - 7600 חלש יותר בפילטרים AA לינק... http://www.computerbase.de/artikel/hardware/grafikkarten/2006/test_geforce_7600_gt_7900_gt_7900_gtx/11/
-
- 11 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי "GEFORCE 4" מסוג MX עם TV OUT . בנוסף חיברתי כבל שחלק אחד שלו זה S-VIDEO וחלק אחר זה 2 החיברים הרגילים(הצהוב והשחור)שמתחברים לוידאו. אמורים כעת לראות את מה שעל המחשב במסך טלויזיה אך לא רואים זאת! למה? מה אני צריך להגדיר? בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני יודע שזה נדוש לשאול, אבל השוואה הזו לא מצאתי ואני חייב לדעת עוד היום. אז מה יותר טוב? שנייהם עם 128MB וכמובן בעקבות ה SE עובדים ב 64bit. יש אולי הצעות אחרות ברמת מחיר שלהם? (ולא... אין תקציב גדול מזה... 430 ש"ח זה המקסימום אי אפשר למתוח). תודה רבה לכולם.
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי אנשים.. אני רוצה לקנות כ.מסך אז איך הוא http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1556 משתלם ? אני משתמש ברזולוציה 1920X1200 הכרטיס מסך זה יתאים לרזולוציה זו ? תודה
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על כל תגובה אז ככה קניתי מארהב כרטיס מסך של לידטק 6800LE אחרי שפתחתי לו את השידרים הסגורים וקצת אוברקלוק תוך כדי משחק הכרטיס נדפק וכרגע הוא לא מסוגל להאיץ תלת מימד המחשב פשוט מאוד נתקע ולא מגיב.כניראה שהגזמתי קצת עם עם האוברקלוק :-) אז אני מחפש את היבואן הרשמי של לידטק בארץ בתקווה שהם יחליפו לי את הכרטיס ניראה לי שיש אחריות בינלאומית וכל חנות מחשבים שאני מתקשר אליהם אומרים לי שאין להם את הטלפון שלהם מוזר משהו. כל מי שיודע משהו אם יש אחריות מי היבואן ומה אפשר לעשות תעזרו בבקשה בתודה מראש חי
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסים, מצד אחד כרטיס שאני יודע שיעשה את העבודה כי כבר ראיתי אותו בפעולה אצל חבר, (ממש לא משנה איזה זה זה לא העיקר) ויש לי אפשרות להשיג את הכרטיס הזה (קבלו לינק למטה) בממש זול (דרך אבא של החבר וגם זה ממש לא משנה) אם אותם אפשרויות בדיוק אבל אין לי מושג איך הוא בחיים לא ראיתי אותו.....(הכרטיס הוא של Pinnacle) אם למישהו יש מידע לגביו....שווה..לא שווה...אני ממש אשמח http://www.pinnaclesys.com/ProductPage.asp?Product_ID=6&Langue_ID=2&menuDown=sum דרך אגב יש לי מעבד פנטיום 4 2.53, ואם למישהו יש הצעות לכרטיס אחר אני גם אשמח
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
קודם כל אני צריך כרטיס מסך שנגיד יהיה בגרפיקה כמו לפחות הXBOX1 הציעו לי לקח את הכרטיס מסך GFORCE 8500 GT ,איך הכריס מסך הזה?יש איתו טישטושים הוא טוב?אולי במחיר שלו עדיף לקחת משהו אחר? ואולי בכלל שווה לי לקחת את הגיפורב 8800GT שעולה 1400 שקל ,ואם כן אז בכמה הוא יותר טוב מהכרטיס מסך הראשון ואם ההפרס בסכום שווה את ההשקעה בכלל?
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המותג הזה ? ARKTEK , מצאתי כרטיס שלהם ב 763 שקל ממש נמוך 1660 TI .
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז השאלה הראשונה נוגעת לחיבור כ. המסך לטלויזיה, יש לי כרטיס GeForce 2 MX 400 של Hercules עם יציאה לטלויזיה ויש לי כבל שנכנס ליציאה של הטלויזיה על הכרטיס מסך, אבל הוא קטן מדי בשביל הכניסה של האנטנה בטלויזיה והוא לא נכנס. רציתי לדעת איזה כבל בדיוק אני צריך. לגבי השאלה השניה, אני רוצה לקנות כ. מסך Radeon 9500 Pro ואין לי מושג איפה אקבל את השירות הכי טוב ואת המחיר הכי טוב, אז אני מעוניין לשמוע המלצות לגבי חנויות ממכם, עדיף קרוב לנתניה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום אנשים אני קונה מחשב חדש ורציתי המלצה לכרטיס מסך(PCI-E).אני עובד בפוטושופ וחוץ מזה אין לי צרכים מיוחדים. שמעתי שיש כרטיסים שעובדים 128BIT ו256BIT זה ישנה לי במשהו? חשוב לי גם שיוכלו להריץ את הממשק הגרפי החדש של ויסטה. תודה מראש amitos80
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
טוף אז סידרתי את האינטרנט ואני מבקש לינק לדרייבר של הכרטיס מסך הבא: radeon 9600 SAPPHIRE ממ אם אפשר שזה יכלול את הכל בתוך הדרייבר אני מתכוון גם לדרייבר של הכטיס קול וכו'. עוד דבר אילו עוד דרייברים אני צריך חוץ מכרטיס מסך וקול? תודה.
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
Albatron Technology, a leading IT solutions provider, recently announced the world's first AGP-8x to PCI-Express bridge card. The "ATOP"(AGP-To-PCIe) bridge card will allow a user to use their existing AGP-8x VGA card in a mainboard designed for PCI-Express resulting in considerable savings in upgrade expenditures. Because the AGP 8x standard has been around for a while and continues to provide more than adequate graphics performance, there still exists a large base of users with very capable AGP 8x VGA cards. Until now consumers have been hesitant to upgrade to a mainboard with the PCI-Express standard because it would also mean having to purchase a new PCIe VGA card. W…
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, קניתי 6600GT AGP של LEADTEK. בחלק של הטמפרטורות כתוב (במצב IDILE) GPU CORE - 48 AMBIENT - 39 האם זה תקין ולמה הכוונה ב- CORE ו- AMBIENT? תודה
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי מחשב בן 4 שנים שלמעשה עד היום הייתי ממש גאה בו, הוא הריץ לי את כל המשחקים שאהבתי ברמה סבירה את טובה מאוד, אתמול נשברתי, Deus Ex החדש לא רץ לי לצערי ברמה נורמלית ככה שאני אשמח לעזרתכם בחיפוש (אם הדבר אפשרי בכלל) לכרטיס מסך שיקפיץ אותי ויחזיק לי עוד איזה 4 שנים (אם שוב פעם הדבר אפשרי) כמו הכרטיס המסך האחרון עיקרי המחשב שלי הם: AMD ATHLON 2X 4800 4 gig 800 MHZ geforce 8800GT אני מוכן להשקיע אם יהיה בזה תועלת בכרטיס מסך קצת יותר יקר, הייתי רוצה גם לבקש שהכרטיס יתמוך בצורה טובה ב BF3 המבוסס ובא אבל כמו שאני מכיר את המשחקים של DICE הם יהיו מאוד תלויים במעבד לצערי ככה שאני לא תולה על זה יותר מדי תקוות הצעות?
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-