כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אז מה עושים חברה מה אני צריך לעשות בדיוק? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום. אני מתעניין בתחום כרטיסי המסך לכן חשוב לי להבין מושגים בגרפיקה ותצוגה. לכן חיפשת קצת פה ושם ומצאתי מידע על המושג רזולוציה. אני יודע שלכם המקצוענים והמבינים זה נראה כמו בדיחה לא מצחיקה אבל לי זה חשוב כי אני מעדיף לדעת את כל ההסבר הארוך הזה מאשר איזה משפט או שניים, ולכן כתבתי את כל ההסבר הזה ולא הסתפקתי במידע שיש באתר. בקצור אני צריך שתאשרו לי אם באמת זה נכון או שיש כמה דברים שלא נכונים אז כל ביקורת תתקבל בשמחה . בקיצור תקרא (לאט) ותגיבו בנוסף יש לי כמה שאלות שלא מצאתי עליהם תשובה אז אשמח אם אחר כך תענו לי (ובבקשה מי שלא יודע/בטוח שלא יגיב כדי שאני לא אתבלבל ) המושג רזולוציה מתייחס לכמות המידע הויזואלי הכוללת שמוצגת על המסך.בגרפיקה ממוחשבת יחידת המידע הגרפית ה…
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, נכנסתי ל- Manual של הכרטיס TI4800 של חברת GainWard TI4800SE. והיה רשום כך: "Windows will allow displaying its desktop on TV But DVD Playback is not possible..." והם מסבירים בהמשך כי ה- DVD מגיע עם הגנת Macrovision - MV7. ולכן הם לא מאפשרים את יציאת ה- TVout כאשר מריצים DVD. " DVD Decoder software will be stopped from oparetaing" רציתי לדעת אם מישהו נתקל בזה בפועל או בכרטיס זה ספציפי או באחר (חברה אחרת) ? והאם בכרטיסים נוספים המבוססים על Nvidia גם קיימת ההגנה הזו ??? בתודה מראש, גיא. מצורף החלק ב- Manual שמדבר על מה שהצגתי
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
התקנתי את הקטליסט 3.8 וקראתי פה שזה גרם לעלייה חדה בטמפרטורה של הכרטיס איך אני בודק אם אין חיישן {עם חיישן חיצוני??} ועוד שאלה האם כדאי להתקין 3.9?{אני מקבל עם ה-3.8 15500~ ב-2001 , ו - 5800-5900 ~ ב-2003}האם זה יגרום לעלייה בביצועים תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- המפרט: AMD 4200 +@2800MHZ HD4870 OCZ 2GB מדובר בספק הבא:CHIEFTEC GPS 550 AB A smart-power יש מצב אני משדרג גם את המעבד בקרוב ל E8400 אז בבקשה צריך תשובה מדויקת ובטוחה למה כי הספק הזה עולה רק 270 שקל
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
ערב טוב לבעלי הכרטיס GF6600 מהם הדרישות מערכת של הכרטיס? http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=172 http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N66128DP.htm והאם הספק שלי יריץ את הכרטיסים?
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני שוקל להחליף את ה-4850 ב-9800 GTX+ האים זה כדאי והאים אני אראה שינוי בביצועים אני קצת מאוכזב מה-4850
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בחתימה שלי מופיע המפרט מחשב שלי. האם במצב הזה 1900XT 512 יחזיק? אם לא, איזה ספק כח מומלץ והכי זול כדאי לקנות ? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שזה לא יהיה כ"כ אפקטיבי ומספיק ה 64 מגה... ולחסוך 150 שקל???????? זקוק גם להמלצות לחנויות באזור ראשון והסביבה עם מחירים סבירים....
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מעוניין ליקנות אותו רציתי לדעת עם המיפרט שלי בסדר בישבלו E6600 ספק ToughPower 550 2GB RAM לוח GA-965P-DQ6.
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי לכולם. רציתי לדעת אם יש אפשרויות טובות יותר מהחינמיות המוכרות לניקוי רעש מסרטים. ניסיתי כמעט כל קומבינציית קוד פתוח אפשרית - גם VDUB וגם AVISYNTH עם כמעט כל פילטר אפשרי. כולל convolution3d, peachsmoother, vague denoiser וכו'. מעבר לכך, אני מחפש תוכנת עריכת סרטים נחמדה להוספת אפקטים, מעברים, וכיוצ"ב. אני מחפש משהו לא מסובך מדי. מישהו יכול להמליץ?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Radeon 9800 Pro אבל אני פוחד שבגלל שהוא PS 2.0 אז עדיף לחכות ל 6800 שהוא PS 3.0, והוא יוכל להריץ בצורה מעולה גם משחקים שיצאו בטכנולוגיה החדשה בעוד שנה +... אז מה אתם אומרים ? תודה
-
- 11 תגובות
- 693 צפיות
-
-
http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDMSI7800GTX&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1820 לדעתי זאת טעות..
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג 9800GT יש לי כבל 5 מטר של Sakal עכשיו חבר שלי בטעות חיבר אותו ללוח אם ומאז הכרטיס מסך לא מזהה את הHD רק הלוח אם. איך אני פותר את זה? לפני שחבר שלי חיבר את הHD ללוח אם הכל עבד כראוי.
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
איזה תוצאה צריכה להיות לה 6800u בה 3DMark05 בערך?
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הכרטיס מנועה והם טרם החזירו לי תשובה האם זה נורמלי. מישהו יודע מה פשר הסימונים? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי x850xt רגילים בממשק PCI-E, יש אפשרות לעשות ביניהם Crossfire? יש לי לוח תואם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הדור הבא של ATI ו- NVIDIA ישוחרר לשוק רק ביוני 2009 רשום שהם עוברים ל 40nm http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20081015152651_ATI_RV870_and_Nvidia_GT216_Expected_to_Arrive_by_Late_June_2009.html חסר להם שלא
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יהיה הבדל בביצועים של הכרטיס מסך אם אני ישתמש בדרייבר ה Catalyst או בדרייבר הרגיל?
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אז ככה. קניתי מחשב לפני כשנה או פחות אפילו והוא הגיע עם כרטיס מסך: GeForce 4 MX 440 SE. עכשיו אני רוצה לשדרג(כל אחד שהוא גיימר היה) ואני צריך שתעזרו לי: יש לי חיבור AGP 8X והבעיה שכרטיסי המסך שאני רוצה הם PCI EXPREESS. ישנם עדיין כרטיסים של AGP 8 אבל לא הרבה. יש אפשרות לשדרג ל PCI E? אגב אני מתלבט בין: ATI RADEON 9550 ATI Radeon A9250 אני מצטער אם זה לא המקום הנכון לא שמתי לב. SORRY
-
- 10 תגובות
- 693 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4431
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הכרטיס הזה נחשב טוב?... רק רציתי לדעת... כי אם אני משלם 800 שקל אני אמור לקבל כרטיס ברמה גבוהה.. (?) על לוח Gigabyte GA-K8N51GMF והאם זה שהכרטיס הוא sli זה יתן לי משו לעתיד?.. אם יש לי pcie בודד
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
שלום, במחשב שלי מותקנים 2 כרטיסי 4850 ב CF. בחודשים האחרונים המחשב התחיל לכבות את עצמו בכל פעילות מאומצת. בעצה של חבר בדקתי כל כרטיס בנפרד באמצעות OCCT (גם לאחר שניקיתי אבק חיצונית) וגיליתי שלא משנה באיזו רזולוציה מדובר (הורדתי אפילו ל 1024 על 768) , 2 הכרטיסים (כל אחד בנפרד) מגיעים ל 120 מעלות תוך דקה, ואז המחשב מכבה את עצמו. האם הם התקלקלו ?מה ניתן לעשות כדי להשמיש אותם ? תודה
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
סוף סוף אחרי הרבה זמן קניתי את המסך שרציתי.. עלה לי 1827 בבאג + נוזל לניקוי מסכי LCD! בסה"כ אני נראה לי מרוצה חוץ מזה שזה בהיר בטירוף!! צריך להתרגל לזה.. עכשיו דבר ראשון, גיליתי שיש פיקסל אחד שרוף בצד ימין למטה(בערך בלמעלה של שורת ההתחל) האם להתקשר ולנסוע להחליף את המסך או שזה דבר זניח??? (בהתחלה נסעתי לרחובות שם חיברנו את המסך ומצאנו פיקסל שרוף, אח"כ נסעתי לרשל"צ לקניון הזהב ושם בדקנו גם את המסך ולא גיליתי פיקסלים שרופים, אבל עכשיו בבית אני מגלה אחד!) בנוסף בהגדרות של המחשב ב: PROPERTIES\SETTING\ADVANCED\MONITOR\SCREEN REFRESH RATE כמה הרץ צריך לשים????[ האפשרויות הן 60,70,72,75,76) זה היה על 60 אבל אולי צריך על הכי גבוה?? אני לא מבין בזה !! בנוסף המסך בהיר מאוד, ככה כל …
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-