עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by moshen1169,

1.קראתי את הביקורת בפורום בין ה260 ל4870 ואני עדיין מבולבל מה לקחת מביניהם מבחינת עלות תועלת .אני מתכוונן לשחק במשחקים כבדים כמו far cry על רזולוציות של 1920על 1200 קול אוף דוטי החדש שאמור לצאת? 2.פאר קריי 2 ו call of duty החדש שיצא בקרוב יתמכו בקודה ופיזיק איקס של nvidia?

2. Started by MODI,

בערך ב15 לחודש הבא אני קונה מחשב חדש ( :jump: ) ורציתי וכנראה אני קונה את הgeforce 7950gx2 או את הx1950xtx... תלוי בבאנצ'מארקים שלו... המחשב הזה אמור להחזיק אותי ל4 שנים הבאות (אולי שידרוג קטן פה ושם...) רציתי לדעת אם כדאי לחכות לגל הראשון של הכרטיסים של הDX10? האם הם יהיהו שווים משהו?

• 10 תגובות
    • 713 צפיות
  3. למי אין כרטיס של nVidia לא להתקין בכלל גם למי שיש לא הייתי ממליץ גרררררררררררררררר גם כן תואם לכל חומרה גראפית.... :pissed:

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by haimvrt,

בסוף אני קונה את 6600gt מהאתר הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=25_342&newitem=true אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך ככה שיהיה בקופסה סגורה עם כול הכבלים והתוכנות והמשחקים "עם יש" אז איזה לקחת? איזה יצרן הכי טוב ככה שהכרטיס מסך יהיה איכותי? מה זה Retail?

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by meir1234,

שלום, אני מעוניין לקנות לבן שלי את המשחק PES 2012 הדרישות המומלצות למשחק הם: PES 2012 Recomended System Requirements : Windows XP SP3, Vista SP2, 7 Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor 2GB RAM 8GB free hard disk space DirectX 9.0c compatible video card. 512MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 or AMD/ATI Radeon HD2400 or better) DirectX 9.0c compatible sound card DirectX 9.0c or higher (included on Disc) Windows compatible USB Gamepad 1280 x 720 monitor resolution נתונ המחשב שלי: יציאת PCI-E ספק כח ג'נרי אבל בהספק 450 וואט (קניי אותו בIVORY הם טוענים שהוא מספק 450 וואט - אמיתי ) כיום יש לי כרטיס מסך GEFORCE 8500GT יש לי 3gb זיכרון מעבד שעונה לדרישות איזה כ…

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  6. Started by generalA,

מי יכול להמליץ על LCD רצוי של פיליפס או של LG במחיר +-1500 ש"ח רק של 20 אינץ. והאם המסכים של chimei נחשבים איכותיים ? תודה !

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by pumbatal,

שלום לכולם קניתי אתמול כרטיס 6800GT של MSI (חדש, לא משומש) הכרטיס 256MB DDR3 מהירות ליבה 350 מהירות זיכרון 1000 אבל WIN ו הדרייברים של NVIDIA מזהים את הכרטיס כ6800LE (לעזאזל) דרייברים שניסיתי (מקוריים בדיסק, 77.77, 77.72 של MSI) שום דבר לא עובד אם אני בוחר לבד להתקין 6800GT אז בWIN הוא מופיע GT וב CONTROL PANLE של NVIDIA הוא מופיע כ 6800LE השאלות שלי הם כאלו 1. האם מישהו יודע (יש לו רעיון) על פיתרון לבעיה ? 2. האם נתקלתם בזה בעבר (עם כרטיסים אחרים) ? 3. האם זה פוגע לי בביצועים ? 4. מה אמור להיות הציון של 6800GT עם דרייברים 77.77 במהירויות STOCK ב 3DMARK05 ? אני מאוד מקווה לתקוה ממישהו

• 10 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by NightElf,

שלום לכולם... ראיתי פה באחד הפורים שמישהו זרק שהויסטה יהיה מותאם לכ. מסך של 256bit. האם השמועה הזדונית נכונה?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  9. מסך DELL 18" FP1800 הוא מחובר למחשב עם הכבל הרגיל (חיבור כחול) ולחשמל. ראיתי שהגיע עם המסך כבל שאפשר לחבר למסך מצד אחד, ולמחשב (USB) מצד שני. בשביל מה זה טוב ?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by meird,

חברים, אני מחפש כרטיס מסך אימתני, אין לי מגבלת תקציב אני פשוט רוצה את הכרטיס הטוב ביותר שקיים היום בשוק. זה עבור צפייה בעשרות מצלמות. חשוב לי שהיציאה תהיה יציאת RGB (מתחבר למסך LCD 46 אינץ'. אני אשמח לקבל המלצות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by Idan-h,

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDMSI7800GTX&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1820 לדעתי זאת טעות..

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  12. Started by Discreet,

יש לי כרטיס מסך מסוג 9800GT יש לי כבל 5 מטר של Sakal עכשיו חבר שלי בטעות חיבר אותו ללוח אם ומאז הכרטיס מסך לא מזהה את הHD רק הלוח אם. איך אני פותר את זה? לפני שחבר שלי חיבר את הHD ללוח אם הכל עבד כראוי.

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by RayZ,

שלום לכל חברי הפורום.. אני צריך את עזרתכם.. (שוב) נבדקתי אצל רופא עיינים ועלי לעשות טיפולים בעתיד, אבל בינתים.. אני חייב מסך חדש שפחות יכאיב לעיניים. אז ככה השאלות שלי: 1) LCD פחות מכאיב לעיינים? 2) על איזה מסך הכי כדאי ללכת? 3) אם כבר LCD אז של איזו חברה? אני אשמח להשאר עם מסך CRT.. תוכלו גם להמליץ לי על דגמים טובים?

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  14. מחפש אתר שמראה את המקומות של הכרטיסים לפי הסדר כאילו מה הכי חזק עד להכי חלש יש דבר כזה? לא חייב את כל הכרטיסים שהיה את החדשים

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  15. Started by TAsraf,

אוקי,חשוב לציין לפני זה שהרגע ניקיתי את הגוף קירור של הכרטיס מסך שלי ואת כל המחשב. החלטתי לנקות את הכרטיס מסך אחרי חודשיים בערך מהפעם האחרונה שניקיתי אותו בגלל שהתחילו להופיע לי ארטיפאקטים במשחקים כמו Jericho ,COD4 ועוד. ניקיתי את הכרטיס ואפשר לראות שהטמפ' צנחו בערך ב20% עכשיו למה אני מתלונן על זה? כי בגלל שיש לי את הכרטיס הזה שנה ועד היום אפילו שהוא הגיע לטמפ' הכי קיצוניות (120 מע' 124 מע' צלזיוס) הוא לא עשה ארטיפאקטים והמשיך לפעול מעולה! אפילו לא נכבה! לא נמס! לא כלום! המשיך! עכשיו אחרי שנה שיש לי את הכרטיס אני מתחיל לראות את הארטיפאקטים כבר באזור ה80 מעלות 76 מעלות זה מעצבן כי הליבה הזאת אכן חמה ואין מה לעשות חוץ מאו לקנות גוף קירור או לשים משחה חדשה (חצי מהמש…

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  16. לא אכפת לו הוא רוצה agp והוא לא רוצה לשדרג פשוט הכרטיס מסך הכי חזק לagp וכמה הוא יוציא ב3dmax

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  17. המפרט הוא לוח אם של amd 770 4 GB 1066 phenom 2 630 פתוח לארבע ליבות ספק 400W antec איזה כרטיס מסך הכי כדאי לקנות בתקציב הנתון?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by Yellow,

הכרטיס הזה טוב? http://www.gigabyte.com.tw/VGA/Products/Products_GV-RX80256D.htm

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by liransho,

אני רוצה להפוך את המצלמה המעפנה שלי למצלמת ריגול. האם יש למישהו תוכנה שיכולה לצלם תמונה כול זמן קצוב, עדיף שתיהיה חבויה ותיסגר רק על פי פקודה שלי... הסרטה רגילה תופסת לי מלא מקום כי אני מפעיל את המצלמה ל10 שעות כול יום....

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by m1ke,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1443 זה נראה דיל ממש טוב. כרטיס מומהר עם ג'יגה זכרון במחיר של כרטיסים HD4850 רגילים או מומהרים בלבד. יש למישהו REVIEW על הכרטיס? הכי מעניין אותי איך הוא מבחינת השקט.. תודה

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by דנדן,

מה קורה חברה? מה דעתכם על הכרטיס הזה? GeForce 7900 GT KO SUPERCLOCKED של EVGA http://www.evga.com/articles/304.asp הוא שווה משהו? הוא חזק? אני חושב לקנות אחד משומש, ולא חדש, אז תגידו לי איך הוא מבחינת כרטיס ולא מחיר... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  22. מחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד core I5 לוח אם GigaByte GA P55 Ud3R זיכרון G.skill 4GB(2GB X2) 1033MHz ספק כוח Seasonic S12 Energy Plus 650W קיים מסך 22" ואני מעוניין בין השאר לשחק במשחקים בהגדרות מקסימליות על רזולוציה מקסימלית, גם עכשיו וגם בעתיד במשחקים כבדים חדשים שיצאו. ההתלבטות שלי היא בין שלושת הכרטיסים החדשים של ATI והיא בעיקר על שאלת ה- תועלת\מחיר. אני קונה את זה בנפרד מארה"ב והמחירים הם כאלה: HD5770- 180$ שזה 685 ש"ח HD5850- 260$ שזה 990 ש"ח HD5870- 390$ שזה 1485 ש"ח מה אתם ממליצים לי לקנות?

23. רציתי לדעת איפה יש יותר השפעה במשחקים במעבד הגרפי או זיכרון, למשל ב-Shadows מה שיותר קובע זה מהירות המעבד הגרפי, סתם דוגמא. למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  24. שלום, כמה שאלות.. 1. רציתי לדעת אילו כרטיסי מסך תומכים בטכנולוגיית הייבריד קרוספייר, איזה כרטיסי מסך משתלבים עם ערכת השבבים 780G ומנצלים את היכולות שלה? חיפשתי במלא מקומות ולא מצאתי.. מצאתי רק מידע על תמיכה בקרוספייר, אבל אני חושב שזה שונה מהייבריד קרוספייר 2. במידה וארצה לעשות OC ל780G, אני אצתרך להוסיף קירור? 3. זה אפשרי לעשות OC גם לערכת השבבים וגם לכרטיס הנוסף שעובד איתו בתצורה היברידית? 4. 780G + כרטיס נוסף, נאמר 3450, לאיזה כרטיס מסך של NVIDIA ניתן להשוות את הביצועים של השילוב? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  25. Started by The Winter King,

פתחתי את הקופסא וראיתי את המדבקה (שאי אפשר לפספס) שאומרת לחבר את הכרטיס לספק. מכיוון שזה פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה, רציתי לדעת אם זה נכון?

דיונים חדשים בפורומים