כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס מסך הוא 5850 אקסטרים של ספייר והבעיה היא שלפעמים כל התמונה במסך קופצת לשנייה שמאלה וחוזרת, ניסיתי להחליף דרייבר וזה אל עזר, הכרטיס מסך עבר OC +הוספת מתח(אבל זה קרה גם לפני הOC) , זה לא ממש מפריעה לי (כי זה קורה פעם פעמיים ביום לא יותר) אבל השאלה שלי היא אם הבעיה הזאת +OC +הוספת מתח יכולה לגרום נזק לכרטיס או לקיצור חייו ? ואם יש דרך לסדר את הבעיה ללא מימוש אחריות(בעיקר בגלל שכנראה לא יביאו לי אחריות אחרי הOC)
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
כן כן, אני יודע שהנושא נטחן מלאא פעמים, עשיתי חיפוש, קראתי על המסכים - אבל עדיין אני לא יודע מה לקחת .. על מה אתם ממליצים ?! .. (אין הפרש גדול בין המחירים שאני משיג אותם - ככה שבגלל זה ההתלבטות) מצד אחד יש את ה - Samsung 730BF שהוא מסך מתקדם מאוד - 4ms וכו' .. אבל מצד שני יש את ה - Samsung 913N שהוא גם מסך מתקדם ..8ms, ניגודיות 1:800, 19 אינץ' (!) .. על מה אתם יותר ממליצים ?! ??? תודה רבה מראש ..
-
- 11 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום , הייתי רוצה לקבל חוות דעת על הכרטיס : [h=1] Sapphire Radeon HD 7850 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E[/h]
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
ברשותי 6600GT agpx8 אני רוצה המלצה לכרטיס למשחקים שיהיה טוב משמעותית ממנו בתקציב 300 עד 350 ש"ח את הכרטיס הכי חזק ל AGP שנכנס לתקציב מעבד 2.8 פרסקוט 1 גיגה זכרון תודה!
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף sapphire hd3870 ב1260 ש"ח או zotac 8800gt ב1350 ש"ח או bfg 8800gt oc2 ב1440 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היסתבכתי מכל סוגי הדריברים אז עכשיו תוכלו לתת לי קישורים מדוייקים לכל דריבר ודריבר. חיפשתי המדור ההורדות ומצאתי שם 2 עמודים לדריברים מה צריך להוריד את כולם??? ועוד דבר אין לי שום בעיה במשחקים אבל אני חושב שכדאי שתמיד יהיה כל הדריברים מה דעתכם נ.ב יש לי 9700 נון פרו של הרקולס
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני ראוה נוראה כהה במסך בזמן משחקים והבהירות מכוונת על 100 המסך מחובר בחיבור דיגיטלי איך אני מסדר שהמשחקים יראו קצת יותר בהירים (ולא זה לא בגלל שאני מסתכל מהצד או משהו)
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני מעוניין להשקיע במסך LCD איכותי מאוד. אני לא סגור על הגודל, (17-18-19 אינץ') לכן אשמח לשמוע הצעות שונות. אני מעוניין במסך שיהיה כמה שיותר ביצועיסט, וללא חסרונות נפוצים של מסכי LCD. אני מוכן להשקיע כמה שצריך, עם תקציב מוגבל של נניח 3000 ש"ח. אני מקוה (תתקנו אותי אם אני טועה) שבתקציב כזה ניתן לקנות מסך שיתרונות הנוחות והיופי לא יבואו בו על חשבון הביצועים שלו במשחקים וסרטים. תודה !
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מתי זה יצא? והאם זה יבוא יחד עם לוחות אם בתושבת יותר חדשה, כי אני יודע שאנו בדור השלישי ואם יהיה PCI-E2 כנראה יהיה דור רביעי, לא?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אז מה עושים חברה מה אני צריך לעשות בדיוק? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
טוב, חבר שלי רוצה לקנות את הכרטיס (רשום למעלה) לינק למוצר http://www.amazon.com/gp/product/B0002MW018/002-9982253-7994460?v=glance&n=541966&n=507846&s=pc&v=glance איך הכרטיס עצמו החברה, הקירור של הכרטיס. ותגידו זה לא אמור להיות בגירסת 256 BIT מה יש גירסה של 128BIT או שזה טעות באתר.
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
זה Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128VP PCI-e 128Mb VIVO Bulk Video Card ב1150 שח או Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-e 128Mb Bulk Video Card ב 1000 שח
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
2 6600 GT בSLI (של לידטק לדוגמא) או 6800GT של לידטק? תודה יונתן
-
- 12 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש לגמרי ולמרות זאת התופעה הייתה גם במחשב הקודם. בשניהם יש כרטיס nvidia Geforce בישן יש geforce 4 mx 440 בחדש יש geforce fx5200 הבעיה היא שכאשר אני מריץ סרט divx כלשהו (גם xvid) בטלווזיה התמונה של הסרט לא חלקה...כלומר...כאשר בסרט עצמו יש תנועה אופקית איטית, ימינה או שמאלה, הפריימים מתעכנים רצועות רצועות...יש כזה דיסטורשין בתמונה. ניסיתי הרבה קודקים ופליירים...וגם אני משתמש בדרייבר הכי מעודכן של הכרטיס מסך. מישהו פעם התנסה בבעיה? מישהו יודע איך לפתור אותה? זה ממש מרגיז...הסרט לא רץ חלק בטלוויזיה....בעיקר בתנועות אופקיות או תנועות חדות ומהירות...מוזר... אני כרגע משתמש בקודקים של Lionetwork
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
3dc Hyper z (אני חושב שככה קוראים לזה) Z-Buffer UltraShedow שיידרים מישהו יכול להסביר לי עליהם בהרחבה או להביא לי אתרים שמסבירים עליהם?
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הנה קובצי התוצעות של UT2003 לאחר בדיקה עם 3.2 ועם 3.4. אתם תראו לפי התאריכים ה3.2 הוא לפני חודש והחדש מהיום. חשוב לציין שלא נעשו שום שינויים במערכת בינתיים ולא הותקנו תוכנות חדשות.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
להלן המפרט (או מה שיש...) KSP : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3453 האתר של החברה: http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=134 לא מצאתי אזכור לחברה הזאת בשום מקום, היא פשטה רגל ? שווה לקנות את זה? אני גר בירושלים ואני קונה מKSP וזה היחיד שנשאר להם בתקציב שלי (עד 500 ש"ח).... למי שלא הבין אותי, אני סגור כבר על ה7300GT אבל החברה הזאת אני לא סגור.....
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום אנימתלבט איזה מסך כדי לי לקנות הראשון הוא ViewSonic VA712 17" LCD והשני הוא "AOC LM728 17 ההבדל בינהם הוא 100 ש"ח יותר ל AOC מה יותר כדי המסך עצמו הולך להיות בשביל עבודות משרד ולא משחקים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אתמול הגיע אליי לבית כרטיס מסך שהזמנתי שהוא 7600gt agp ולאחר שחיברתי אותו ללוח אם שלי שהוא msi 865pe platinum הרצתי אותו על משחקים שונים כדי לראות שיפור ביחס radeon 9800 pro 128 mb (ויש שיפור גדול מאוד) ואז רציתי לבדוק אם התוכנה שציינתי מזהה את הכרטיס כדי שאני יוכל לעשות אוברקלוק עליו. מסתבר שלא. התוכנה חוץ מלהציג את השם והחברה של הכרטיס לא מראה כלום. שום מהירויות ושום צינורות. האם יש פתרון לבעיה או שזה משהו שקשור לביוס של הלוח אם שלי (שהוא של 2004). דרך אגב ניסיתי להפעיל את התוכנה ati tool כדי לעשות אוברקלוק אך התוכנה אומרת שאין לי כרטיס מסך במחשב. למה?
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחיל להעביר קלטות וידאו ישנות למחשב שלי, אז בשלב הראשון אני מבקש המלצה על כרטיס טלויזיה/לכידת וידאו טוב .משהו במחיר סביר ואיכותי. בנוסף ,הייתי שמח אם מישהו יכול להפנות אותי למדריכים שמסבירים איך לבצע לכידת וידאו ואיך לשפר את איכות התמונה והסאונד של הסרטים תודה
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני גם ככה קונה כמה דברים אז חשבתי לקנות גם כרטיס מסך ואולי עוד כמה דברים אולי חשבתי לקנות 8800 GTS של EVGA עכשיו מה ההבדלים בין 340 MB 512MB 640MB מה הכי משתלם ? הכרטיסים שהחברה הזאת הוציאה הם טובים אני לא מכיר אותה כל כך !
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
חברים, אני מחפש כרטיס מסך אימתני, אין לי מגבלת תקציב אני פשוט רוצה את הכרטיס הטוב ביותר שקיים היום בשוק. זה עבור צפייה בעשרות מצלמות. חשוב לי שהיציאה תהיה יציאת RGB (מתחבר למסך LCD 46 אינץ'. אני אשמח לקבל המלצות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי התלבטות לכמה כרטיסי מסך: Radeon 9200 128 MB DDR ב 450 ש"ח Radeon 9200 SE 128 MB DDR.... ב- 380 ש"ח G-Force 4 Ti 64 MB DDR ב 420 ש"ח G-Force FX 128 MB DDR ב 450 ש"ח מה ההבדלים ביניהם? מה לדעתכם הכי טוב במחירים האלו? (הבנתי של- Radeon אין תמיכה ב Diretx 9)
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אחרי אינספור שמועות והדלפות, אנחנו סוף סוף זוכים להיכרות רשמית עם דגמי ה-Pascal הראשונים למחשבים ניידים - והם זהים כמעט לגמרי לדגמים השולחניים המוכרים לנו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-