עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם אחרי שידרוג הרסיבר אני מחפש כרטיס מסך עם יציאת HDMI שיודע על גבי היציאה להעביר גם סאונד חשוב שידע להעביר גם dolby TrueHD וגם DTS HD Master Audio תקציב - עד 400 שקל שימושים - סרטי HD תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  2. שלום יש לי לוח עם 2 חריצי PCI-E מדגם MA790X-UD4P שתומך בCF אבל יש לי GTX260 ועוד סתם כרטיס שזרוק אצלי בצד 9500GT DDR3 האם אפשר לעשות איתם ככה שה9500GT יעבוד רק ככרטיס פיסיקס? והאם שווה בכלל לשים את ה9500GT ככרטיס כזה?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  3. אורח
    Started by אורח,

שלום, המפרט שלי הוא: E8400 4GIGA 260GTX. מסך SAMSUNG 240T עכשיו אני מתלבט אם לשדרג את הכרטיס ל 5850 החדש, כשאני משחק אני חייב לשחק על ההגדרות הכי גבוהות אפילו אם זה פוגע בFPS, עכשיו השאלה שלי אם כדאי לשדרג? מה יהיו הבדלי הביצועים? (OC מתוכנן) או כדאי לחכות לחדשים של NVIDIA או בכלל להישאר עם ה260GTX שלי?

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by Charlie17,

אוקי אז ככה חברים, אני עורך...גרפיקה דו ותלת...אך אני יותר מתמקד בדו...אז מהבחינת ביצועים איזה מאלה יותר מתאים לי? תודה רבה מראש!!! צ'ארלי17

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  5. Started by .:עופר:.,

שלום לכולם. לפני כמה ימים התנתקה התקשורת בין המחשב למסך. כלומר, המסך הופך לשחור, והנורית מתחילה להבהב, ממש כמו במקרה של כיבוי המחשב. רק שהמחשב לא נכבה, הוא ממשיך לפעול. כשאני מפעיל מחדש את המחשב, המסך שוב פועל. עם הזמן המסך נכבה יותר ויותר פעמים, עד לרמה של "ניתוק" המסך מספר פעמים ביום. כדי לשלול בעיה במסך, חיברתי מסך אחר עם כבלים אחרים - גם הוא נכבה באותה צורה. אני צריך עזרה. מה אפשר לעשות בבית כדי לאתר את הבעיה? אם זו בעיית חומרה, הבעיה תהיה רק בכרטיס מסך, או שיכולה להיות בלוח-אם? המחשב: CORE2D 9500GT המחשב בערך בן שנה מקווה שתעזרו, תודה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  6. שלום לכם רציתי לדעת האם הכרטיס מסך GTX 470 מתאים למארז COOLER MASTER 590? והאם הוא יכול לגרום לצוואר בקבוק במחשב שלי? I5 750 4GB DDR3 1600 SeaSonic ‎620W ASUS P7P55D EVO

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  7. אני רוצה לקנות Radeon 9800 Pro אבל אני פוחד שבגלל שהוא PS 2.0 אז עדיף לחכות ל 6800 שהוא PS 3.0, והוא יוכל להריץ בצורה מעולה גם משחקים שיצאו בטכנולוגיה החדשה בעוד שנה +... אז מה אתם אומרים ? תודה

• 11 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by Moo,

בהרבה משחקים שאני משחק יש היבהוב כזה שקצת קשה להסביר. הדריברים 3.9 כרטיס RADEON 8500 64MB . נתקלתי בזה בפיפא וב NBA החדשים ועוד כמה משחקים. ומקס פיין 2 בכלל לא עולה לי. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  9. Started by arbel-ru,

שלווווווווווום הקשבתי להצעתכם וקניתי בסופו של דבר את כרטיס מסך R9600XT256 MB עד עכשיו לא היה לי אפשרות לבדוק אותו על משחקים אבל יש לי שאלה קטנה בקשר למשחק COUNTER STRIKE אחרי שהתקנתי את הכרטיס המשחק לא עובד לי על רזולציה של 1600על 1200 ובכרטיס ה G FORCE4 440 הוא עבד מצוין ומשום מה אני לא מצליח להגדיל את גודל המסך עצמו הוא אומר לי שאני במקסימום של הגודל

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by i.k,

מישהו יודע מי היבואן של חברת Albatron בארץ ומה כתובת האתר שלו?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  11. פתחתי דיון בפורום מפרטי מחשב בקשר למפרט לחבר שלי. בנתיים הכל הסתדר חוץ מהכרטיס מסך. איזה כרטיס מסך כדאי לקנות בתקציב של עד 800 שקל? אני יודע שהיה עדיף להשקיע עוד 200-300 שקל לכרטיס טוב אבל אין מה לעשות הוא לא מוכן לשלם יותר אז מה כדאי לקנות בתקציב הזה?

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by sariti,

חבר מעוניין למכור הדגם 9700 רגיל אני מתעניין במחיר כמה לדעתכם ותודה על העזרה אלי ;D

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  13. איך אני עושה את זה? אני יודע מה צריך לחבר וכל זה אבל מה אני אמור לכוון בוידוא כדי שתהיה תצוגה גם לטלוויזיה?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  14. יש לי "GEFORCE 4" מסוג MX עם TV OUT . בנוסף חיברתי כבל שחלק אחד שלו זה S-VIDEO וחלק אחר זה 2 החיברים הרגילים(הצהוב והשחור)שמתחברים לוידאו. אמורים כעת לראות את מה שעל המחשב במסך טלויזיה אך לא רואים זאת! למה? מה אני צריך להגדיר? בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by iliyaman,

שלום לכם ! יש לי את הכרטיס המסך GTX560 Ti Super OverClock יש לי את הלוח אם הבא : Biostar TP67+ אני רוצה לחבר את הטלוויזיה למחשב בשביל לראות סרטים . קניתי כבל HDMI , ושמתי לב שהיציאה על הכרטיס המסך שלי היא מיני HDMI , ולא HDMI גדול , ולכן החלטתי לחבר את ה- HDMI ללוח אם . הבעיה , שלא משנה מה אני עושה , אני לא מקבל תמונה בטלויזיה כשהכבל מחובר ללוח אם . מה לעשות ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  16. אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי ולקנות חדש שיתאים ללוח אם. רציתי לדעת איזה כרטיסי מסך אני יכול לקנות בשביל לשחק במשחקים כבדים. כרטיס משחק נוכחי:intel g41 express chipset מעבד 3.1GHz , יצרן: MSI דגם:MS7592

17. קניתי מסך SDMX95FוSony. כאשר אני מחבר חיבור דיגיטלי אז זה לא עובד. רק האנלוגי עובד. הפנתי את השאלה לפורום מסכי LCD של הפורומים האלו אבל לא קיבלתי פיתרון. אולי באמת אני צריך לגשת לחנות מחשבים (הכרטיס מסך באחריות) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=238926.0 איך פותרים את הבעיה? לכן עכשיו אני משתמש בחיבור אנלוגי. כאשר חיברתי דיגיטלי אז הצלחתי להגיע למסך שבו זה מראה שזה טוען את המערכת הפעלה windows xp אבל לאחר מכן זה עבר למצב power saving. זאת אומרת חיסכון בחשמל. ניסיתי להתקין את הדרייבר אבל עדיין זה לא עבד לי בחיבור דיגיטלי. גם שניסיתי להפעיל את מערכת ההפעלה לינוקס suse אז זה עצר בטעינתה. זה המסך: http://zap.co.il/model.asp?model_id=471978

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  18. אני צריך את הכרטיס: GeForce 8600GT אם 512MB ו256BIT איזה חברה אתם חושבים מייצרת את הכרטיס הטוב ביותר אם הצי'פ הנ'ל? ואם יש לכם כרטיס יותר טוב להציע ב750 למשחקים...אתם מוזמנים מה אתם חושבים על: PALIT GeForce 8600GT SUPER 1GB DDR2 - RETAIL

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  19. שבת שלום. יש לי כרטיס מסך 7950GT עם יציאת VIVO. תמונה מס'1 זה הכבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך. אני מחבר את היציאה הבודדת (זאת בלי החוטים הצבעוניים). לכבל (לא הפין) שבתמונה מס' 2. עכשיו לאן אני מחבר את הפין (שבתמונה מס' 2) ליציאה שיש בטלויזיה תמונה מס' 3. אם לא מובן אנא הגידו לי. תודה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 679 צפיות
  20. Started by babu,

איזה 8800GT הכי משתלם מבין החברות? שמתי לב שיש כאלה שנותנות אותו אם קירור ללא הבדל כספי ניכר ! קראתי פה באיזה דיון שאין הבדל בין 88GT 256MB ל 88GT 512 MB מישהו יכול להמחיש מה ההבדל להראות באנ'צ או משהו? אני רוצה לקנות מחשב בשבועות הקרובים ! אני יודע שעדיף לי כבר לחכות לסדרה 9 אבל מישהו יכול להעריך כמה שיותר בדיוק כמה זמן זה יקח?

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by Ac-Boy,

שלום =] יגיע לידי עוד מסך CRT.. אני רוצה להניח אותו לרצפה ולחבר אותו ל7600GT שלי.. לאחר שאני מחבר אני מקבל את אותה התמונה כמו בLCD שלי שמונח על השולחן? ואיך אני מסדר שזה יהיה אחרת ואם יש צורך (אם קיים בכלל דבר כזה) שהLCD שלי יהיה המאסטר [הראשי] ואיך אני מסדר שבמסך הCRT יוצגו דברים שונים?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  22. לא למשחקים אבל שיוכל להריץ משחקים שיצאו עד 2006. ושיוכל להריץ בריל: http://www.youtube.com/watch?v=tSSdljODC_0 http://www.youtube.com/watch?v=eYU4QA-ddOA&mode=related&search= תקציב - 600 גג. רצוי בסביבות 400-500. למחשב חדש, ללא OC. האם צריך 512MB או שאפשר להסתפק ב-256MB?

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  23. Started by לוח שנה,

תודה.

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by rubberDucky,

רכשתי לאחרונה את ה8800GTS 320MB SUPERCLOCKED... עכשיו אני רואה שיצא ה-GT החדש שנראה שעולה עליו בביצועים, יש לי כמה שאלות: 1. האם נראה הבדל באמת משמעותי במשפיע בשנתיים הקרובות בין שני כרטיסי מסך האלה? 2. האם יש טעם להחליף את ה-GTS שלי ב-GT? או שגם ה-GTS שקניתי יחזיק את הכל מספיק טוב ויפה בשנתיים הקרובות?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  25. שלום חברים המפרט המלא שלי נמצא למטה. אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך לכרטיס שיתאים לחוזק המחשב, כשדי ברור שאין טעם לקנות 8600 עם מעבד +AMD3000 . השאלה היא האם שווה לי להשקיע אפילו 1000-1500 שקל בכרטיס למחשב כזה, כשעוד שנה לכל היותר אני יחליף את הכל. אני משחק כרגע Titan Quest שעובד סביר. רציתי לשחק ב-Oblivion אבל זה לא ממש הלך. בתודה coldstorm

• 8 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.