עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום יש לי את הכרטיס מסך ATI READON X800XL 256MB ומעבד AMD 64 3200+ ראיתי באתר שיש קישור לעידכון חדש... 5.4: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1113081505,95832, אבל יש שם (בלינק למטה) כמה גירסאות של העידכון ואני לא יודע איזה יתאים לי.... איזה הכי יתאים לכרטס מסך שלי? תודה יאללה 2יי 2יי

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  2. מה לעשות אני בור יש לי כרטיס מסך X700 של ג'יגהבייט קיצר אני לא יודע איך לחבר את הקאבלים שיראו בטלויזיה ואני גם לא יודע איך אני גורם לתצוגה להיות על הטלויזיה יאנו יש תוכנה או מה צריך לעשות X700 פרו 128 תעזרו לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  3. היום סוף סוך אחרי חודשים רבים הביאו לי את הדרייברים של הוודו 3 הישן שלי , התקנתי את הדרייברים וכאשר אני נכנס להגדרות מסך>מתקדם ,אני לא מוצא שם אפשרות כדי לראות בטלוויזיה . אוליי יש איזשהי תוכנה כי TV-TOOL לא עובדות עם וודו ועוד במיוחד עם וודו 3

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  4. ?? אני חיברתי הכול והתקנתי את הדריבים החדשים אבל זה לא עובד.... מישהו יכול להביא לי סקריןשוט של המקום או פשוט להסביר לי? תודה מראש וביי

5. יש לי בעיה בזמן שאני צופה בסרטים בד"כ מסוג WMV או בסרטים שנותנים לצפות באתר של קשת... אני רואה את הצבעים ככה... יש לי מסך L194WT של LG וכרטיס מסך סאפיר RADEON 1600 PRO הנה דבר שימחיש את הבעיה תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  6. אני ממש מתלבט אם למכור את ה 1080 שלי ב sli. ולהביא את ה ti יחיד או זוג. מה דעתכם?

7. ב"ה שלום חברים מה שלומכם ? אני מביא בפניכם 4 חברות גדולות של כרטיסי מסך ותראו בעצמכם שכל הכרטיסים בדיוק אותו הדבר כולל מאוורר שגם זה לא יכלו או לא היה להם זמן בגלל החגים לעשות מחדש משהו יפה יותר ומשוכלל . 1- http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px6800_gstdh_1.html 2- http://www.gigabyte.com.tw/VGA/Products/Products_GV-NX68G256D-B.htm# 3- http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=160# 4- http://www.club-3d.com/productshow_vga.php?ordercode=CGNX-GS686&l=en כרטיס מנצח חבל על הזמן ובתכנון שלי לקנות אותו אבל מה דעתכם על הנושא ? האם יגיעו כרטיסים יותר מושקעים מהחברות האלה שנראה לי עשו צחוק קצת גם אני יכול להדביק מדבקה על המאוורר עם …

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by windshear,

היי כרגע אני מתלבט בין 2 כרטיסים 1)SAPPHIRE R9800 PRO 2) GAINWARD GEFORCE FX 5900 128MB מה לקנות ? תעזרו לי בבקשה

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by Lirux,

מי לוקח בביצועים? gto2 פתוח ועם אובר קלוק לפחות לxtpe או 7600gt עם אובר לאן שהוא יגיע?

• 52 תגובות
    • 3k צפיות
  10. שלום לכולם, בהתחלה הייתי סגור על 770 ואז אמרתי שכדאי לחכות וראיתי ש-290 הוא אחלה בחירה, ואז חיכיתי שיצא לו קירור טוב ואז כבר הורידו את המחיר של 780 ל-2250 (מדבר על סטארט PC) ועכשיו אני כבר סגור על אחד מהשניים ונתתי לעצמי דד ליין שעוד שלושה שבועות אני קונה אחד מהם, MSI 780 או R9 290 עם קירור מתקדם, מה שיבוא קודם עכשיו אני קורא כאן כתבה שבמרץ NVIDIA תוציא את כרטיסי הדור הבא. כאילו באמת? עכשיו אני כבר חושב שעדיף לחכות, רק שלושה חודשים וכלום לא בוער, אבל אז זה יהיה "רק שלושה חודשים" למשהו אחר וככה יצא מצב שאני רק מחכה כמו טמבל מה כדאי לעשות? באמת לחכות ולקנות משהו מהטכנולוגיה החדשה או לקנות R9 290 / GTX 780? ראיתי פה שאפשר להפוך 290 ל-290X, כמה זה מסובך? זה כדאי או מסוכן מידי…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by sagim194,

טוב אז ככה לפני בערך שנתיים קניתי את ה HD4870 כשהוא רק יצא ועשיתי טעות שקניתי אותו בגירסת 512 MB. משחקים כבר לא רצים לי חלק בגלל זה ורציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו כדי להגדיל את הזיכרון במקום לקנות כרטיס חדש. תודה.

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  12. יש בהגדרות של ה- 3d בכרטיס מסך העדפות מרקם וורמת פירוט מרחד )mipmap) ושאני מפעיל אותם ולא את הפילטרים המשחק נראה כאילו אני משתמש בפילטרים ואפילו נראה יותר טוב משהו מוכן להסביר לי יותר על הדברים הנ"ל? והאם יש צורך להפעיל אותם שמפעילים פילטרים גם?

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  13. קניתי כרטיס מסך של GIGABYTE RADEON X1300 מודל GV-RX13128D-RH. לא פתחתי עדיין ולא יודע אם כדאי למכור אותו ולהוסיף עוד 200-250 ש"ח לכרטיס טוב יותר. אני רואה הרבה סרטים ולא GAMER רציני. מידי פעם משחק, האם כדאי להישאר עם הכרטיס או למכור ולשדרג??? ואם כן לאיזה כרטיס??? תודה רבה!!!!

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  14. יש ברשותי מכשיר פלשטישן 2 כמו לרובכם אני חושב.... טוב ניגש לבעיה הגרפקיה במכשיר התישנה וזה לא מה שזה היה פעם העם יש דרך לשפר את הגרפיקה אני יודע שמעתי על כל מני כבלים שמשפרים והתבלבלתי.... אז אני שואל אותכם. עכשיו הגרפקיה של ה ps2 יפה אבל הטלויזה הורסת אותה העם יש איזה כבל שמשפר ?!

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  15. היי יש לי כרטיס מסך leadtek 8800gts 640mb בבדקה ב- bios ראיתי שכרגע הוא מכוון לעבוד במתח של 1.5v זה הגיוני כזה מתח נמוך ?? בכמה הוא אמרו לעבוד ? תודה

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  16. זוכרים שלפני שבוע רשמתי לכם שאני לא מצליח להפעיל תמחשב במצב רגיל רק בגלל שהתקנתי תגירסא החדשה של הדרייברים אז תשמעו: לא הצלחתי להפעילו עשיתי שחזורים,כל מה שניתן וזה לא עזר :-[ אז פירמטתי תמחשב אתמול התקנתי תגירסא החשה של הדריביירם 4.11 ושוב אני לא מצליח להפעיל תמחשב במצב רגיל(רק' ב vga modr ) מה עושיםםםםםםםםםםםםם :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :nixweiss:

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  17. היי, אני עובד כרגע עם מחשב Celeon 1.2@1.6, לוח מבוסס Apollo Pro 133T של PC PARTNER ו 8500LE. מערכת ההפעלה: Windows ME. גרסת Catalyst: 6.2. זו הגרסה הכי חדשה שזמינה ל ME. המסך הוא Polyview V398, עם רז' מיטבית של 1440x900. אני לא מצליח להגיע לרז' הזו משום מה (במחשב שלי אפשר, זה המחשב של אמא שלי). איך אפשר לסדר את זה? תןדה

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  18. יש לי כרטיס מסך HD4850 ובעבר הצלחתי להוציא קול דרך הHDMI, כעת אני לא מצליח כי ההתקן נעלם לי מרשימת "התקני ההשמעה" בווינדוס 7. מישהו יודע איך להחזיר אותו? ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר הבסיסי של ATI. אני משתמש בATT במקום CCC אם זה משנה. הינה תמונה תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by zoloboy,

כאשר אני מנסה להפעיל את אופצית ה anti alisting המשחק חוזר לרזולוציה 480x640 מישהו יכול לתת רעיונות מה הבעיה

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  20. אוקיי אז ככה אני עם 4870 , אחרי שהתקנתי ווינדוס 7 בפעם הראשונה הייתי עם 9.7 , יצאו גרסאות חדשות ולא יכולתי לעדכן , אמרתי חפיף , אחרי שראיתי שקיבלתי תוצאה ממש נמוכה בVANTAGE והייתי צריך גם פירמוט פירמתי והצלחתי להתקין 9.12 , עכשיו אני מנסה להתקין 10.2 ושוב אותה בעיה - אחרי שכבר ניסיתי למחוק הכלללל עם DRIVER SWEEPER אחרי שמורידים את הדריבר הוא מחלץ את ההתקנה , בוחרים שפה ואחרי זה INSTALL , ישר הוא יצא לי ורושם שהתוכנית נסגרה , לא יודע מה לעשות , אין לי כח לפרמט וכרגע אני בלי דריבר בכלל.

21. טוב רציתי לעדכן דרייבר אז מחקתי את הדרייבר הקודם ועכשיו לא משנה איזה דרייבר אני מתקין אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב זה כאילו לא התקנתי דרייבר, נפתח לי חלון של חומרה חדשה אבל" בהוספה הסרה של תוכניות "יש את ההתקנה של הדרייבר. ניסיתי למחוק את הדרייבר אפילו Driver Cleaner ואז להתקין אבל גם זה לא עזר.... מה עושים ???

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  22. שלום לכולם, התקנתי מעבד ולוח אם חדש. פרמטתי את המחשב, התקנתי דרייברים, והגעתי לדרייבר של הכרטיס מסך (R9 280X) הורדתי את הדרייבר הכי מעודכן מהאתר של AMD, ושאני לוחץ על ההתקנה אני מקבל את ההודעה הבאה: תודה רבה על העזרה, שתהיה שבת שלום וחג שמח אנשים יקרים!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אהלן יש לי בעיה מוזרה , אני משתמש בנייד של ACER מדגם ASPIRE 4740G ומותקן בו כרטיס 310M , כמה דרייברים שלא הורדתי ואני מנסה להתקין זה רושם לי שאין תאימות בין הדרייבר לכרטיס ולכן לא ניתן להמשיך את ההתקנה . מה יכולה להיות הבעיה, ניסיתי גם ידנית להתקין את הדרייבר וגם זה ללא כל הצלחה . תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Sake,

היי...אז פירמטתי את המחשב..שמתי את הדרייסרים החדשים של ATI Cat 4.2 ועכשיו משום מה אני לא יכול לעלות את הAGP Speed ???זה נשאר על off מה עושים בבקשה?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  25. חשבתם שספק 850 וואט בריא שרכשתם בתקופה האחרונה יבטיח לכם שנים רבות של שקט? לא בטוח ש-NVIDIA תסכים לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.