עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ליבות העיבוד בדור הבא של מפתחת השבבים הירוקה עשויות להיות הגדולות ביותר בשטחן מאז ומעולם, ללא חלוקה פנימית למספר שבבים נפרדים - ועם כמות טרנזיסטורים גדולה כמעט פי 3 מליבת ה-Ampere המתקדמת ביותרלכתבה

2. http://engadget.com/2006/01/10/dell-3007wfp-reviewed/ 2200$

• 12 תגובות
    • 971 צפיות
  3. באתר של TOMS מראים פרוייקט של מקרן ממסך LCD מפורק ששמים אותו על מטול שקפים: תוכלו לעיין לפני הקריאה : לחץ כאן **ראיתי לנכון לכתוב זאת כאן ולא במודינג,כי זה קשור יותר לתצוגה** בקצרה איך זה עובד והרעיון : מטול שקפים- מה שיש לכל בי"ס,ששמים עליו שקף,ישנה מנורה חזקה מתחת+פלסטיק שממקד את האור. למעלה יש עדשה שמפזרת את האור ומראה כדי לשבור את הזווית ל 90 מעלות. בגדול, כל שקף שתשימו תראו אותו מייד על הקיר בגדול, כלומר שאם שמים נגטיב/שיקופית, אז רואים אתה בגדול (כמו מקרן שיקופיות). כלומר, אם אני שם שיקופית שהיא בעצם תמונה סטטית, למה לא לשים מסך LCD (מפורק כמובן), שהוא בעצם בדיוק כמו שיקופית אך דינמית? לקחתי את זה ברצינות... להלן פרוייקט קטן + קישור לתמונות. לא הצלחתי להעל…

• 14 תגובות
    • 4.8k צפיות
  4. התקציב שלי זה עד 500 ש"ח 1. ProLink PixelView GeForce FX 5200 128MB 2. Gainward Geforce FX 5200 /Pro 660 128MB DDR DVI איזה כרטיס הייתם ממליצים לי ולמה?

5. Started by thebenjamin,

מתכנן רכישה בTMSFOX בהתחלה של PALIT היו הרבה יותר זולים אבל אז המחירים עלו והם השתוו לVAPOR -X בהפרש של פחות או יותר 100 שקל.. עכשיו המחיר של dual sonic 1GB ירד ל950 שקל ו vapor - x 1GB עולה 1175... לכרטיס של פאליט יש שנתיים אחריות ולשל סאפיר יש 3.. ואני לא יודע מה עדיף מבחינת ביצועים (או שהם די זהים..) שקט (שדי חשוב לי) וקירור.. שווה להוסיף את ההפרש כדי לקבל כביכול עוד שנה אחריות?

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by NIR20,

שלום יש לי תקציב ב700 שח ואני לא יודע איזה כ.מסך לקנות....

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by nadav1379,

אני רוצה להוריד דריברים לדוד שלי ואני לאיודע איזה כרטיס יש לו שאני לוחף על ההגדרות זה נותן לי "sis 650_651_M650_740 וצג FLATRON 775FT " אני לא יודע איזה כרטיס יש לו בשביל להוריד דריברים אם מישהו יכול להגיד לי איפה להוריד את הדריברים או לתת לי קישור להוריד אותם יש לי win98

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by UFO,

אני לא יודע איזה כרטיס מסך לבחור את ה-Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail או את ה- gigacube radeon 9600 pro 128mb game buster אבדלי מחירים: gigabyte-1120 gigacube-1038 מה לקחת מי שבאמת מבין בזה שיכתבו לי ואני מבקש אל תכתבו סתם כי זה בחירה לא קלה וכל דעה פה משפיע בבחירה הסופית. ומי שחושב שזה יעזור יש לי ביקורות על שני הכרטיסים: http://www.extremeoverclocking.com/reviews/video/GigaCube_9600Pro_1.html http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/gigabyte_r96p/index.html

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  9. של אזה חברה עדיף לי לקנות את הכרטיס מסך READON HD7970 : (למשחקים בעיקר) : של אסוס או ג'יגהבייט : בשני האתרים הפרסומות לכרטיסים כאלה מפוצצות שזה ממש מבלבל להחליט .. אין מפרט בינתיים - שאלה עקרונית . תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  10. Started by zomo,

?XFX FX5500 128MB TV? או ?RADEON 9550 128MB? או ?RADEON 9250 VIVO, DVI 128MB? או ?XFX FX5200 256MB TV ,DVI (128bit)? או ?XFX FX5200 128MB TV ,DVI (128bit) מה הכי כדי? התקציב לכרטיס מסך מקיסמום 460!

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  11. היי לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כי הקודם שלי התקלקל - Nvidia GeForce 6600. במהלך החיפושים אחרי כרטיס חדש אז נתקלתי בנתונים שונים של הכרטיסים ואני חושש שלא כל הכרטיסים יעבדו אצלי. מפרט המחשב: AMD Athlon 64x2 Dual Core Processor 5200 959 MB RAM PCI Express x16 DDR2 האם אני יכול לקנות כרטיסים שפועלים על PCI Express 2 ופועלים על DDR3 ? תודה רבה לכל העונים...

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום יש לי את הכרטיס מסך ATI READON X800XL 256MB ומעבד AMD 64 3200+ ראיתי באתר שיש קישור לעידכון חדש... 5.4: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1113081505,95832, אבל יש שם (בלינק למטה) כמה גירסאות של העידכון ואני לא יודע איזה יתאים לי.... איזה הכי יתאים לכרטס מסך שלי? תודה יאללה 2יי 2יי

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  13. מה לעשות אני בור יש לי כרטיס מסך X700 של ג'יגהבייט קיצר אני לא יודע איך לחבר את הקאבלים שיראו בטלויזיה ואני גם לא יודע איך אני גורם לתצוגה להיות על הטלויזיה יאנו יש תוכנה או מה צריך לעשות X700 פרו 128 תעזרו לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  14. היום סוף סוך אחרי חודשים רבים הביאו לי את הדרייברים של הוודו 3 הישן שלי , התקנתי את הדרייברים וכאשר אני נכנס להגדרות מסך>מתקדם ,אני לא מוצא שם אפשרות כדי לראות בטלוויזיה . אוליי יש איזשהי תוכנה כי TV-TOOL לא עובדות עם וודו ועוד במיוחד עם וודו 3

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  15. ?? אני חיברתי הכול והתקנתי את הדריבים החדשים אבל זה לא עובד.... מישהו יכול להביא לי סקריןשוט של המקום או פשוט להסביר לי? תודה מראש וביי

16. יש לי בעיה בזמן שאני צופה בסרטים בד"כ מסוג WMV או בסרטים שנותנים לצפות באתר של קשת... אני רואה את הצבעים ככה... יש לי מסך L194WT של LG וכרטיס מסך סאפיר RADEON 1600 PRO הנה דבר שימחיש את הבעיה תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  17. אני ממש מתלבט אם למכור את ה 1080 שלי ב sli. ולהביא את ה ti יחיד או זוג. מה דעתכם?

18. ב"ה שלום חברים מה שלומכם ? אני מביא בפניכם 4 חברות גדולות של כרטיסי מסך ותראו בעצמכם שכל הכרטיסים בדיוק אותו הדבר כולל מאוורר שגם זה לא יכלו או לא היה להם זמן בגלל החגים לעשות מחדש משהו יפה יותר ומשוכלל . 1- http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px6800_gstdh_1.html 2- http://www.gigabyte.com.tw/VGA/Products/Products_GV-NX68G256D-B.htm# 3- http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=160# 4- http://www.club-3d.com/productshow_vga.php?ordercode=CGNX-GS686&l=en כרטיס מנצח חבל על הזמן ובתכנון שלי לקנות אותו אבל מה דעתכם על הנושא ? האם יגיעו כרטיסים יותר מושקעים מהחברות האלה שנראה לי עשו צחוק קצת גם אני יכול להדביק מדבקה על המאוורר עם …

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by windshear,

היי כרגע אני מתלבט בין 2 כרטיסים 1)SAPPHIRE R9800 PRO 2) GAINWARD GEFORCE FX 5900 128MB מה לקנות ? תעזרו לי בבקשה

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by Lirux,

מי לוקח בביצועים? gto2 פתוח ועם אובר קלוק לפחות לxtpe או 7600gt עם אובר לאן שהוא יגיע?

• 52 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. שלום לכולם, בהתחלה הייתי סגור על 770 ואז אמרתי שכדאי לחכות וראיתי ש-290 הוא אחלה בחירה, ואז חיכיתי שיצא לו קירור טוב ואז כבר הורידו את המחיר של 780 ל-2250 (מדבר על סטארט PC) ועכשיו אני כבר סגור על אחד מהשניים ונתתי לעצמי דד ליין שעוד שלושה שבועות אני קונה אחד מהם, MSI 780 או R9 290 עם קירור מתקדם, מה שיבוא קודם עכשיו אני קורא כאן כתבה שבמרץ NVIDIA תוציא את כרטיסי הדור הבא. כאילו באמת? עכשיו אני כבר חושב שעדיף לחכות, רק שלושה חודשים וכלום לא בוער, אבל אז זה יהיה "רק שלושה חודשים" למשהו אחר וככה יצא מצב שאני רק מחכה כמו טמבל מה כדאי לעשות? באמת לחכות ולקנות משהו מהטכנולוגיה החדשה או לקנות R9 290 / GTX 780? ראיתי פה שאפשר להפוך 290 ל-290X, כמה זה מסובך? זה כדאי או מסוכן מידי…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by sagim194,

טוב אז ככה לפני בערך שנתיים קניתי את ה HD4870 כשהוא רק יצא ועשיתי טעות שקניתי אותו בגירסת 512 MB. משחקים כבר לא רצים לי חלק בגלל זה ורציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו כדי להגדיל את הזיכרון במקום לקנות כרטיס חדש. תודה.

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  23. יש בהגדרות של ה- 3d בכרטיס מסך העדפות מרקם וורמת פירוט מרחד )mipmap) ושאני מפעיל אותם ולא את הפילטרים המשחק נראה כאילו אני משתמש בפילטרים ואפילו נראה יותר טוב משהו מוכן להסביר לי יותר על הדברים הנ"ל? והאם יש צורך להפעיל אותם שמפעילים פילטרים גם?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  24. קניתי כרטיס מסך של GIGABYTE RADEON X1300 מודל GV-RX13128D-RH. לא פתחתי עדיין ולא יודע אם כדאי למכור אותו ולהוסיף עוד 200-250 ש"ח לכרטיס טוב יותר. אני רואה הרבה סרטים ולא GAMER רציני. מידי פעם משחק, האם כדאי להישאר עם הכרטיס או למכור ולשדרג??? ואם כן לאיזה כרטיס??? תודה רבה!!!!

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  25. יש ברשותי מכשיר פלשטישן 2 כמו לרובכם אני חושב.... טוב ניגש לבעיה הגרפקיה במכשיר התישנה וזה לא מה שזה היה פעם העם יש דרך לשפר את הגרפיקה אני יודע שמעתי על כל מני כבלים שמשפרים והתבלבלתי.... אז אני שואל אותכם. עכשיו הגרפקיה של ה ps2 יפה אבל הטלויזה הורסת אותה העם יש איזה כבל שמשפר ?!

• 9 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.