עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by David_Beckham,

אני לא מבין כבר איזה כרטיס מסך של ריידון יותר טוב .. הסדרה החדשה אמורה להיות יותר טובה לא ? אז תסבירו לי פה כי אני כבר הסתבכתי עם עצמי .. תנו לי דירוג או הסבר קצר וקולע ..

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  2. טוב הגיעה הזמן לקנות כרטיס מסך חדש ל AGP ... יש לי 9600XT כרגע הוא מצויין וסיפק אותי טוב .. אבל אני צריך יותר.. התכציב הוא עד 1200 +- שקל... אני רוצה שהכרטיס החדש יהיה טוב. חזק בעל טכנולוגיות חדשות ושיספיק לי לשנה בערך... ואז אני יקנה מחשב חדש.. לגמרי. המפרט עם זה חשוב: Intel P4 2.4Ghz @ 3.0Ghz Northwood ASUS P4S8X-X 1Gb of RAM Twinmos R9600XT הבעיה שלי בעיקר היא שרציתי לקנות 6800GS או 6800GT ב 1100 שקלים.. אבל אמרו לי שזה לא מסתדר עם צ'יפסט סיס יש לי 648... ושיהיו ארטיפקטים.. האם זה בטוח ? כי לא ראיתי שום בקורות רעות על סיס רק דברים טובים... באתרים כמו TOMS וכו.. אז אני רוצה לדעת עם באמת יש בעיה עם סיס ויש לכם הוכחות או שזה סתם שמועות שקרו לכמה אנשים..? אם אכן קיימת בעיה…

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  3. Started by sagi_10,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש אז אלה האפשריות שלי: 7900gt = 1500 nis x1900gt =1480 nis 1)מה יותר חזק בסטוק? 2)למי יש פוטנציאל אוברקלוק יותר טוב??(אין לי בעיה בהוספת מתחים דרך תוכנה) 3)איזה כרטיס צורך פחות חשמל? 4)תודה לעוזרים! :xyxthumbs: נ.ב אני מתכנן את האוברקלוק הכי גדול שאפשר עם שני הכרטיסים האלה!! אז השורה הסופית היא ביצועים אחרי אובר קלוק! עריכה: קראתי באינטרנט וראיתי שה-x1900gt משיג 9450 ב-3dmark 05 ואחרי אוברקלוק 11500 (למרות שנראה לי שאפשר יותר!!!)

• 13 תגובות
    • 893 צפיות
  4. אני עומדת לרכוש מחשב AMD athlon 3200 64 bit ואני מעוניינת בכרטיס מסך בסיסי (לצורכי אופיס וקצת גרפיקה דו מימדית - לא תוכנות מאד מסובכות. אבל לא למשחקים) איזה מבין השניים הבאים כדאי להעדיף? - GeForce 6200 או radeon X300 (שניהם 128 upto 256 )? מישהו אמר לי שהGeforce מעט יותר טוב לצרכי גרפיקה ומישהו אחר אמר לי אותו דבר על השני. יש שוני משמעותי ביניהם שעלי לקחת בחשבון? תודה מראש על כל תשובה!

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  5. Started by motir,

שלום למומחים, ראו כאן: http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2559 כרטיס X550, 128MB במחיר 270 ש"ח. זה זול משמעותית מכרטיסים אחרים שראיתי. איפה ה-CATCH? תודה מוטי

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  6. היי, אני צריך לקנות מחשב ואני מתלבט על הכרטיס מסך... 2 האופציות הינן: ASUS ATI Radeon EAX1600PRO/TD 512MB http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=415508 או GIGABYTE ATI Radeon X1600XT 256MB http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=392178 מצד אחד הפרו יותר זול ב-200 שקל ומגיע עם יותר זיכרון... מצד שני ה-XT יותר חזק עם זיכרון מהיר יותר אבל חצי בכמות וגם יציאת HDTV (לא שאני יודע אם זה משנה משהו... אבל אם זה משהוא שבבוא היום יתן לי TV-OUT נורמאלי זה שווה זהב...) תאמת אני לא איזה גיימר מטורף, אני משחק במחשב מידי פעם ויהיה נחמד שהכרטיס יוכל להתמודד טוב עם המסך שלי (20 אינטצ ברזולוציה של 1600X1200...) אבל בעיקר חשובה לי עבודה שוטפת מהירה ואיכותית (מבחינת איכות התמונה...) ברזו…

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  7. אני מדבר על הטכנולוגיה החדשה ש ATI וגםם NVIDIA משתמשות בדגמים החדשים של הכרטיסים AVIVO אתם מרגישים שיפור איכות באמת בסרטים \ TV OUT ? פיסקה ראשונה http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=95&page=3

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by angelos21,

מישהו יודע אם על הזמנת כרטיס מ-EBAY לארץ זה עובר דרך המכס ויש על זה מסים????

9. Started by larry_lurex,

שוב שלום לכל החכמים אחותי מגיעה עוד חודשיים מארה"ב, ובשיטוט קצר באיביי הבנתי שאפשר להשיג את ה7800 gs ב1500 ש"ח ופחות..(יש לי agp אז אין לי הרבה ברירות) רוב הכרטיסים הם מהדגם ומהחברה הזאת (שהיא מאוד נחשבת כמובן) http://cgi.ebay.com/BFG-GEFORCE-7800-GS-OC-AGP_W0QQitemZ8823050386QQihZ005QQcategoryZ40161QQrdZ1QQcmdZViewItem השאלה שלי, האם שווה להסתכן? הרי אם הוא ידפק בטעות (אבל עם חברה כזאת, מה הסיכויים?) הלך הכרטיס, או שיש מעבדות שיוכלו לתקן את זה בארץ? כי אם קונים בארה"ב האחריות תקפה רק שם...

• 11 תגובות
    • 870 צפיות
  10. אני מעוניין להתחדש לי בכרטיס מסך חדש ונחמד שיספק את צרכיי כגיימר כבד. התקציב הוא עד 1200 ש"ח (לא להיתפס לקטנות - מוכן להשקיע גם 1300 אם ההבדל בביצועים הוא קריטי ) במידה וזה משנה משהו המחשב מבוסס על לוח אם NF7 מבית aBIT וכולל מעבד 2.6 ג'יגה-הרץ של AMD. אני יודע שזה לא שייך לפורום אבל אולי מישהו פה יידע - בהתחשב בעובדה שלמחשב שלי יש רק חצי ג'יגה זיכרון פנימי רציתי לדעת האם אני ארגיש הבדל בין הוספה של חצי ג'יגה להוספה של ג'יגה (או במילים אחרות - האם יש הבדל בין ג'יגה זיכרון פנימי לג'יגה וחצי זיכרון פנימי). כמו כן אשמח לדעת האם באמצעות הוספת זיכרון פנימי יש סיכוי שאוכל לשחק (לא חייב על הפילטרים הגבוהים ביותר, כמובן שלא משחק רשת) ולהפעיל ברקע סבבהDC (תוכנה שפשוט קורעת את ה…

• 11 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by thegame998,

יש לי 1200 ש"ח אני רוצה כרטיס טוב שיספיק לי ל 3 שנים בערך שיפעיל תמשחקים החדשים לפחות על הגדרות בנוניות (ואת רוב הישנים על גבוה). נגיד המשחק CRYSIS בטלפליד החדש (לא זוכר תשם) Test Drive Unlimited Alan Wake ועוד איזה כמה שאוכים לצאת . ויש לי שאלה (לא רוצה לפתוח על זה דיון): גיפורס 7600GT מריץ את F.E.A.R על הגדרות הכי גבהות(נגיד יש לי מערכת מספיק טובה )? אפיקpci-e .

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by AlbertG,

שלום לכם Peeps, אני צריך עזרה בקניית כרטיס מסך חדש. אחרי שקניתי את אובליביאן שלא רוצה לעלות אצלי בגראפיקה נורמאלית זה הכה בי שאני חייב כרטיס מסך חדש. כי שאר המפרט שלי לא רע, יש לי מעבד 3.0 של אינטל, 2 ג'יגה ראם ואחלה מערכת סראונד בחדר עם כרטיס לא רע. אין לי תקציב ולא רצון כרגע להחליף את כל המחשב שלי בגלל זה אני תקוע עם לוח אם AGPX8, אני מחפש כרטיס מסך שיספק אותי לפחות לשנה הקרובה בטווח מחירים עד ל1500 בערך. תנו לי את הכי טוב שאני יכול, כי אני מצאתי המון אפשרויות ואני לא מבין מספיק בשביל להחליט מה טוב יותר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  13. Started by the godfather,

שלום רציתי לקבל חוות דעת לכרטיס מסך ATI Mobility Radeon X1600 graphics processor, dual link DVI support 256MB GDDR3 איך הוא יעבוד על המשחקים של היום והאם יש הבדל בין 256 ל mb128 באותה גרסה של כרטיס מסך תודה

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  14. Started by larry_lurex,

לאחר שיטוטים רבים באתרים ופורומים אני שוקל ברצינות לקנות את הכרטיס הזה http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/122_124/products_id/3122?osCsid=cd47faad5086b3dfe070ae92d2eef071 מה אתם אומרים? המחיר משתלם? איך הוא לאוברקלוק? http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/122_124/products_id/3121?osCsid=cd47faad5086b3dfe070ae92d2eef071 בהרבה יותר טוב?

• 16 תגובות
    • 993 צפיות
  15. Started by 9iu87y,

באתר הזה http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?N=2000380048+1069609639+1068109604&Submit=ENE&SubCategory=48 כתוב שכן אבל בזאפ אין אזכור לAGP רק לPCI-X

• 5 תגובות
    • 502 צפיות
  16. קניית כרטיס מסך חדש צריך עזרה! -------------------------------------------------------------------------------- קודם כל שלום לכולם... אני חדש בפורום הזה וזאת תגובה ראשונה שלי.. מקווה להשתלב פה. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ל AGP יש לי לוח של ASUS עם צ'פסט של SIS 648 הלוח הו ASUS P4S8X-X . התקציב הוא בסביבות עד 1200 שקל פלוס מינוס.. חשבתי על 6800GS אבל אמרו לי שזה לא מסתדר עם SIS האם זה נכון ?

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  17. Started by g1zey,

האם כרטיס מסך טוב יספק לי תמונה יותר טובה ? לדוגמא , אם יהיה לי את אותו מסך ו2 כרטיסי מסך שונים , האחד טוב והשני פחות האם אני ארגיש הבדל משמעותי באיכות התמונה ? אני מדבר כרגע על מצב רגיל כשאני רואה בדסקטופ ולא בתוך משחק או תוכנה .

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  18. ניתן איכשהו להשקיט את המפלצת הזאת? כל המחשב שלי שקט רק אותו אני שומע אפילו כשהוא לא חם והמחשב ב IDLE. אם אני משחק במשחק כבד אז הוא בכלל מתחיל לעשות רעש מעצבן. זה רעש שהוא היה עושה תמיד םשוט עכשיו אין לי כוח לסבול אותו כבר, אם הייתי יודע שהוא כזה רועש לא הייתי קונה אותו

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  19. Connect3D X1800GTO 256MB (1,250 ש"ח) או EVGA 7600GT CO 256MB (1,290 ש"ח) או ASUS EN7600GT/2DHT Extreme 256MB (1,005 ש"ח) או Albatron 7600GT 256MB (1,159 ש"ח) אוקיי, מצד אחד הרבה אומרים שהX1800GTO יותר חזק מה7600GT , אבל אני ראיתי בהרבה באנצ'ים שה7600GT לוקח . אם אתם אומרים שהX1800GTO באמת יותר חזק, אני אלך עליו . אם ה7600GT באמת לוקח , אז אני לא יודע איזה מהם לקחת (האלבטרון , האבגה היקר , או האסוס הזול בצורה מחשידה) . ד"א - מתוכנן OC , לא משנה איזה כרטיס אני אבחר . והמשחקים שאני משחק בהם (זה אמור לשנות לא?): Oblivion , RTW , WH40K , Hitman:BM , Cod2 .

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי לכולם אני משחק במשחק BF2 ברשת, עכשיו מה שקורה ש dice not nice איך שאני מכנה את החברה הזאת הוציאה איזה פאטץ' שגורם לי שאני לא מצליח להיכנס למפה ואני עף החוצה בידיוק בלחיצה שמכניסה אותי READY למשחק. יש לציין שזה קרה גם כמה פעמים לפני הפאטץ האחרון אבל לא בצורה כזאת. כולם אומרים לי שזה עדכון לכרטיס מסך, יש לי כרטיס של Gigabyte 1900XTX 512 ואני לא מצליח אף פעם לעדכן אותו מהאתר כי זה לא קל להתמצות באתר הזה, מה שאני בעצם מבקש פה זה לבדוק האם יש מצב שזה אולי בגלל בעיית קירור, או באמת רק עדכון, כרגע אני עם דרייבר שמגיע עם הכרטיס. ואם זה רק עדכון אשמח להכוונה בנושא זה או אולי פינוק עד ליד כי לשלוח אותי לאתר שלהם זה סיוט בשבילי למרות שאני לא כזה בור פשוט האתר הזה ספציפי מעצ…

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  21. שלום. אז יש לי שאלה אחת קטנה ועוד שאלה קצת יותר מורכבת והן: 1-מה אומר מספר התושבת של הכרטיס מסך. לדוגמה: geforce7900gtx pci-e x4. כלומר מה נותן ה-4 הזה, ובה הוא שונה מ-8 או 16?. 2-שאלה נוספת שלי היא: מה התפקיד של הכרטיס מסך. כלומר אני יודע שהוא צריך לעבד טקסטורות וכל זה אבל אני לא מצליח לקשר בינו ובין העבודה של הזיכרון הפיסי או המעבד, או הדיסק הקשיח. אז אם מישהוא יוכל לקשר לי קצת בין הדברים אני אודה לו מאד. 3-ושאלתי האחרונה היא למה כרטיסי המסך מגיעעים למחירים כאלו מופקעים?. כלומר 3000 שקל!, אפשר היום לקנות מחשב שלם בסכום הזה (אומנם לא איכותי אך כולל הכל). אז אם מישהוא יוכל לתת לי הסבר מושקע וברור אני יודה לו מאד. בתודה מראש :

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  22. איך הספק הכוח, xtreme p4 500w atx 12v, יעבוד עם כרטיס מסך כמו x1800 gto ?

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  23. חבר'ה מה ההבדל בין הפילטרים ביליניאר טריליניאר ואניסוטרופיק? תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. סדרת ה-Toxic החדשה מבית sapphire תגיע עם קירור מים מהמפעל והמחיר שלה יעמוד על סך של 580 דולר היא תיהיה מיועדת לאנשי אובר קלוק ולחובבי אקסטרים והעכבר ניסיונות החדש הוא המלך של ati כעת x1900xtx הנה קישור: http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=452 (הידיעה נלקחה מהאתר ממדור "מבזקים מרחבי הרשת").

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by JUDO007,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1557&products_id=9939 איך זה

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים