עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by AlbertG,

שלום לכם Peeps, אני צריך עזרה בקניית כרטיס מסך חדש. אחרי שקניתי את אובליביאן שלא רוצה לעלות אצלי בגראפיקה נורמאלית זה הכה בי שאני חייב כרטיס מסך חדש. כי שאר המפרט שלי לא רע, יש לי מעבד 3.0 של אינטל, 2 ג'יגה ראם ואחלה מערכת סראונד בחדר עם כרטיס לא רע. אין לי תקציב ולא רצון כרגע להחליף את כל המחשב שלי בגלל זה אני תקוע עם לוח אם AGPX8, אני מחפש כרטיס מסך שיספק אותי לפחות לשנה הקרובה בטווח מחירים עד ל1500 בערך. תנו לי את הכי טוב שאני יכול, כי אני מצאתי המון אפשרויות ואני לא מבין מספיק בשביל להחליט מה טוב יותר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  2. שלום. אז יש לי שאלה אחת קטנה ועוד שאלה קצת יותר מורכבת והן: 1-מה אומר מספר התושבת של הכרטיס מסך. לדוגמה: geforce7900gtx pci-e x4. כלומר מה נותן ה-4 הזה, ובה הוא שונה מ-8 או 16?. 2-שאלה נוספת שלי היא: מה התפקיד של הכרטיס מסך. כלומר אני יודע שהוא צריך לעבד טקסטורות וכל זה אבל אני לא מצליח לקשר בינו ובין העבודה של הזיכרון הפיסי או המעבד, או הדיסק הקשיח. אז אם מישהוא יוכל לקשר לי קצת בין הדברים אני אודה לו מאד. 3-ושאלתי האחרונה היא למה כרטיסי המסך מגיעעים למחירים כאלו מופקעים?. כלומר 3000 שקל!, אפשר היום לקנות מחשב שלם בסכום הזה (אומנם לא איכותי אך כולל הכל). אז אם מישהוא יוכל לתת לי הסבר מושקע וברור אני יודה לו מאד. בתודה מראש :

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  3. Started by sagi_10,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש אז אלה האפשריות שלי: 7900gt = 1500 nis x1900gt =1480 nis 1)מה יותר חזק בסטוק? 2)למי יש פוטנציאל אוברקלוק יותר טוב??(אין לי בעיה בהוספת מתחים דרך תוכנה) 3)איזה כרטיס צורך פחות חשמל? 4)תודה לעוזרים! :xyxthumbs: נ.ב אני מתכנן את האוברקלוק הכי גדול שאפשר עם שני הכרטיסים האלה!! אז השורה הסופית היא ביצועים אחרי אובר קלוק! עריכה: קראתי באינטרנט וראיתי שה-x1900gt משיג 9450 ב-3dmark 05 ואחרי אוברקלוק 11500 (למרות שנראה לי שאפשר יותר!!!)

• 13 תגובות
    • 893 צפיות
  4. קניית כרטיס מסך חדש צריך עזרה! -------------------------------------------------------------------------------- קודם כל שלום לכולם... אני חדש בפורום הזה וזאת תגובה ראשונה שלי.. מקווה להשתלב פה. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ל AGP יש לי לוח של ASUS עם צ'פסט של SIS 648 הלוח הו ASUS P4S8X-X . התקציב הוא בסביבות עד 1200 שקל פלוס מינוס.. חשבתי על 6800GS אבל אמרו לי שזה לא מסתדר עם SIS האם זה נכון ?

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  5. איך הספק הכוח, xtreme p4 500w atx 12v, יעבוד עם כרטיס מסך כמו x1800 gto ?

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  6. Connect3D X1800GTO 256MB (1,250 ש"ח) או EVGA 7600GT CO 256MB (1,290 ש"ח) או ASUS EN7600GT/2DHT Extreme 256MB (1,005 ש"ח) או Albatron 7600GT 256MB (1,159 ש"ח) אוקיי, מצד אחד הרבה אומרים שהX1800GTO יותר חזק מה7600GT , אבל אני ראיתי בהרבה באנצ'ים שה7600GT לוקח . אם אתם אומרים שהX1800GTO באמת יותר חזק, אני אלך עליו . אם ה7600GT באמת לוקח , אז אני לא יודע איזה מהם לקחת (האלבטרון , האבגה היקר , או האסוס הזול בצורה מחשידה) . ד"א - מתוכנן OC , לא משנה איזה כרטיס אני אבחר . והמשחקים שאני משחק בהם (זה אמור לשנות לא?): Oblivion , RTW , WH40K , Hitman:BM , Cod2 .

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני עומדת לרכוש מחשב AMD athlon 3200 64 bit ואני מעוניינת בכרטיס מסך בסיסי (לצורכי אופיס וקצת גרפיקה דו מימדית - לא תוכנות מאד מסובכות. אבל לא למשחקים) איזה מבין השניים הבאים כדאי להעדיף? - GeForce 6200 או radeon X300 (שניהם 128 upto 256 )? מישהו אמר לי שהGeforce מעט יותר טוב לצרכי גרפיקה ומישהו אחר אמר לי אותו דבר על השני. יש שוני משמעותי ביניהם שעלי לקחת בחשבון? תודה מראש על כל תשובה!

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  8. קודם כל שלום לכולם... אני חדש בפורום הזה וזאת תגובה ראשונה שלי.. מקווה להשתלב פה. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ל AGP יש לי לוח של ASUS עם צ'פסט של SIS 648 הלוח הו ASUS P4S8X-X . התקציב הוא בסביבות עד 1200 שקל פלוס מינוס.. חשבתי על 6800GS אבל אמרו לי שזה לא מסתדר עם SIS האם זה נכון ?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  9. שלום לכולם! אני מאוד מאוד מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי אבל אני לא יודע האם המפרט שלי שווה משהו או שינצל את תכונות הכרטיס כמו שצריך. התקציב הוא 800 בערך המפרט: לוח אם של ASUS 800 1024 DDR 3200 Intel pentum4 2.4 800 fsb fx5200 איכס וכל השאר פחות חשוב ד"א : במידה ואתם רואים שהמחשב שלי כן שווה את השדרוג אז תנו הצעות לכרטיסים הכי משתלמים. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  10. אני מועניין בקניית X1900XT מחו"ל... עכשיו השאלה היא איפה בארצות הברית אפשר לשלום בויזה...ולשלוח את הכרטיס למקום בתוך ארה"ב שהכתובת של בעל הכרטיס לא זהה לכתובת של המשלוח?... ודיי זול.. ואיפה יש אתר כמו זאפ לחנויות של מחשבים..

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  11. Started by 9iu87y,

באתר הזה http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?N=2000380048+1069609639+1068109604&Submit=ENE&SubCategory=48 כתוב שכן אבל בזאפ אין אזכור לAGP רק לPCI-X

• 5 תגובות
    • 502 צפיות
  12. Started by brk2k,

שלום ( ), אני מחפש מסך CRT בסביבות ה-500 ש"ח (פלוס מינוס 50 ש"ח) תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  13. אני מעוניין להתחדש לי בכרטיס מסך חדש ונחמד שיספק את צרכיי כגיימר כבד. התקציב הוא עד 1200 ש"ח (לא להיתפס לקטנות - מוכן להשקיע גם 1300 אם ההבדל בביצועים הוא קריטי ) במידה וזה משנה משהו המחשב מבוסס על לוח אם NF7 מבית aBIT וכולל מעבד 2.6 ג'יגה-הרץ של AMD. אני יודע שזה לא שייך לפורום אבל אולי מישהו פה יידע - בהתחשב בעובדה שלמחשב שלי יש רק חצי ג'יגה זיכרון פנימי רציתי לדעת האם אני ארגיש הבדל בין הוספה של חצי ג'יגה להוספה של ג'יגה (או במילים אחרות - האם יש הבדל בין ג'יגה זיכרון פנימי לג'יגה וחצי זיכרון פנימי). כמו כן אשמח לדעת האם באמצעות הוספת זיכרון פנימי יש סיכוי שאוכל לשחק (לא חייב על הפילטרים הגבוהים ביותר, כמובן שלא משחק רשת) ולהפעיל ברקע סבבהDC (תוכנה שפשוט קורעת את ה…

• 11 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by afikn,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב שיתאים למשחקי מחשב חדישים ומשוכללים. הבעיה היא שאין לי מושג ירוק בכל מה שקשור בכרטיסי מסך: דגמים, יכולות, חיבורים, מושגים בסיסיים, בקיצור אני לא מבין כלום. הבעיה היא שאני תקוע ען משחק מדהים שלא מתפקד בגלל כרטיס מסך ישן, ואני מעוניין לקנות כרטיס חזק ומשוכלל בסכום של עד 1500 ש"ח - לא משומש. אשמח לקבל הסברים בסיסיים על כרטיסי מסך, דגמים, יכולות, חיבורים, מושגים בסיסיים ואיזה כרטיס מומלץ ואיפה הכי כדאי לקנות.. תודה רבה-רבה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  15. Started by deso,

1)חייבים להשתמש בתוכנת VIVO בשביל לראות TVIN או TVOUT? 2)במקרה שנעשה TVINשל הטלוויזיה וTVOUT של המחשב,מה עושים במקרה שהמסך של הטלוויזיה קולט רק את ההתחלה (הטעינה של Windows) ואז מפסיק לקלוט את המסך של המחשב? 3)מה עושים במקרה שנעשה TVIN של הטלוויזיה וTVOUT של המחשב וזה קולט רק בשחור-לבן? 4)מה עושים במקרה שנעשה TVOUT של הטלוויזיה וTVIN של המחשב וזה קולט רק בשחור-לבן ובלי קול? תודה

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  16. שלום! כאשר אני מנסה לצפות בסרטון כלשהו באתר YouTube.com מופיעה לי שגיאה: http://img280.imageshack.us/img280/8377/flash0po.png מותקנת אצלי הגירסא הכי עדכנית של Flash ואפילו ShockWave. לגבי JavaScript אני לא בטוח, ב-IE שלי קמת האבטחה על Medium וזה אמור לאפשר דברים כאלה, אם הכוונה ל-Java (ולא לשפת תכנות) אז גם התקנתי את הגירסא הכי עדכנית של Sun Java. אנא עזרו לי - תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by JUDO007,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1557&products_id=9939 איך זה

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Vatos-Locos,

[13:59:37] <Vatos-Locos> קיבלתי מסך 17 אינץ יד שניה [13:59:39] <Vatos-Locos> של סמסונג [13:59:45] <Vatos-Locos> הבעיה שבגללה הביאו לי תמסך [13:59:53] <Vatos-Locos> זה בגלל שהציפוי התקלף [13:59:58] <Vatos-Locos> כנראה שמו לו חומר ניקוי או ענארף מה [14:00:04] <Vatos-Locos> וזה התקלף ונראה נורא [14:00:07] <Vatos-Locos> עכשיו אין הרבה מה לעשות [14:00:08] <Vatos-Locos> חוץ מלנסות [14:00:12] <Vatos-Locos> לקלף פשוט את כלללל הציפוי [14:00:15] <Vatos-Locos> ואז זה לפחות יהיה אחיד [14:00:23] <Vatos-Locos> איך אפשר לעשות את זה בדרך הכי פשוטה בלי לגרום הרבה נזק?

• 10 תגובות
    • 828 צפיות
  19. Started by iM-,

שלום לכם, יש לי כרטיס מסך דיי ישן (gf2 mx 200) ואין לו יציאה שתאפשר לי חיבור הכרטיס לטלוויזיה. אפשרות אחרת שחשבתי עליה היא לחבר את הטלוויזיה *במקום* המסך, אבל אני כלל לא בטוח שיש כבל שיתאים את החיבור הזה של המסך (לא זוכר איך הוא נקרא) ל RCA. האם יש דבר כזה? במידה וכן, כמה הוא אמור לעלות? תודה

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  20. הוא לא נותן לי את ההפשרויות שהוא היה נותן לי תמיד וזה לא משנה איזה גירסא אני מתקין הוא לא נותן לי כלום צירפתי תמונה כדי שתראו על מה אני מדבר למה אין לי את כל ההפשרויות של הכרטיס !!http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/7350.dfgfdgfdgdfgfdgfdg.jpg

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  21. קיבלתי ב 3dmark05 תוצאה שניראית לי עלובה 3290 או משו בסגנון wtf ? הכרטיס חדש, בן שבוע בקושי

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  22. Started by thegame998,

יש לי 1200 ש"ח אני רוצה כרטיס טוב שיספיק לי ל 3 שנים בערך שיפעיל תמשחקים החדשים לפחות על הגדרות בנוניות (ואת רוב הישנים על גבוה). נגיד המשחק CRYSIS בטלפליד החדש (לא זוכר תשם) Test Drive Unlimited Alan Wake ועוד איזה כמה שאוכים לצאת . ויש לי שאלה (לא רוצה לפתוח על זה דיון): גיפורס 7600GT מריץ את F.E.A.R על הגדרות הכי גבהות(נגיד יש לי מערכת מספיק טובה )? אפיקpci-e .

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by SpEcToR,

כאילו... הX1800XT מנצל את כל ה-512? או שזה רק בשביל המחיר... שבעצם גם 256 יהיה אותו הדבר..

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by Chymes,

מאחר ואני משתמש ב-AGP אפשרויות השדרוג שלי מוגבלות. בהתחלה חשבתי שאולי עדיף לשדרג את כל המערכת (מעבד, לוח אם, כרטיס מסך ואפילו מארז), אבל זה יוצא יקר מידי בשביל משכורת חייל. אבל אני עדיין רוצה ליהנות מאובליביון או HL2 בסופי שבוע. אינני עומד לשדרג את המערכת בשנים הקרובות, אז חשבתי שעדיף לקנות את הכרטיס החזק ביותר שיש כיום ליציאת AGP. הכרטיס הוא 7800GS, שעולה כ-2000 ש"ח. (תנו לינק אם ניתן לקנות את הכרטיס במחיר נמוך יותר). קראתי שזה כרטיס מפלצתי, אבל האם משתלם להשקיע כסף בכרטיס כל כך חזק למחשב מיושן? האם המערכת תסרס את הכרטיס? מפרט: AMD Athlon XP 2500@3200 512MB DDR 400 ABIT NF7 כונן קשיח די ישן. (אולי זה יכול להגביל...)

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. סדרת ה-Toxic החדשה מבית sapphire תגיע עם קירור מים מהמפעל והמחיר שלה יעמוד על סך של 580 דולר היא תיהיה מיועדת לאנשי אובר קלוק ולחובבי אקסטרים והעכבר ניסיונות החדש הוא המלך של ati כעת x1900xtx הנה קישור: http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=452 (הידיעה נלקחה מהאתר ממדור "מבזקים מרחבי הרשת").

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים