עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קצת מסקרן אותי מה בין הסידרה המיקצועית לביתית האים המיקצועית טובה יותר למישחקים גם בכמה היא יותר טובה Quadro 3450 .....GeForce 7950GX2 שני הדגמים האלה למשל בכמה ואיך יותר טובים הם האחד מהשני או ש רק בתוכנות התלת מימד במידול ורינדור ייראו ההבדלים ???

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  2. Started by enter,

eVGA 6800GS CO 256MB AGP SUPERCLOCKED או CONNECT3D Radeon X850 Pro 256MB GDDRIII + DVI + VIVO אותו מחיר תודה.

• 6 תגובות
    • 525 צפיות
  3. Started by DeNon1,

שלום לכולם! יש לי חבר שיש לו את אותו כרטיס מסך והוא הצליח לעשות עדכון שפתח לו עוד 4 צינורות עיבוד כשאני מנסה לעשות את העידכון הזה הוא רק משנה לי כמה דברים אבל הוא רושם לי שיש לי עדיין 12 צינורות עיבוד ולא 16 האם מישהו יודע משהו לגבי זה ומה אפשר לעשות? תודה מראש!

4. אחלה ביקורת למרות שאין לי זמן לקרוא את כולה אבל רואים שהיא ממש מקצועית כל הכבוד לדן איידלמן

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by SSSlider,

שלום רב לכולם ברצוני לשאול אם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה לעריכת תמונות ולהוספת קטעי וידאו בתודה רבה

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  6. הכרטיס מסך 7600GT? האם שווה את ההשקעה...? האם מקבלים תמורה לכסף? וכו'

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  7. טוב הגיעה הזמן לקנות כרטיס מסך חדש ל AGP ... יש לי 9600XT כרגע הוא מצויין וסיפק אותי טוב .. אבל אני צריך יותר.. התכציב הוא עד 1200 +- שקל... אני רוצה שהכרטיס החדש יהיה טוב. חזק בעל טכנולוגיות חדשות ושיספיק לי לשנה בערך... ואז אני יקנה מחשב חדש.. לגמרי. המפרט עם זה חשוב: Intel P4 2.4Ghz @ 3.0Ghz Northwood ASUS P4S8X-X 1Gb of RAM Twinmos R9600XT הבעיה שלי בעיקר היא שרציתי לקנות 6800GS או 6800GT ב 1100 שקלים.. אבל אמרו לי שזה לא מסתדר עם צ'יפסט סיס יש לי 648... ושיהיו ארטיפקטים.. האם זה בטוח ? כי לא ראיתי שום בקורות רעות על סיס רק דברים טובים... באתרים כמו TOMS וכו.. אז אני רוצה לדעת עם באמת יש בעיה עם סיס ויש לכם הוכחות או שזה סתם שמועות שקרו לכמה אנשים..? אם אכן קיימת בעיה…

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  8. Started by amit_amit,

שלום לכם רציתי לדעת האם הכרטיס הנ"ל טוב מאוד גם למשחקים או שעדיף כרטיס 7900 למשחקים?

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  9. eVGA 6800GS CO 256MB AGP SUPERCLOCKED נראה לי ממש אחלה למערכת AGP.. מחכה לשליח.. 1500 שקל כולל משלוח 3 שנים אחריות נקנה מנועה :-) המערכת AMD 64 3000+ @2300mhz 1024 ddr a-data kn8s s754 AGP

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  10. המחשב שלי כרגע בתיקון וכנראה הכרטיס מסך דפוק.. (ABIT X600XT 128MB PCIE) הוא יוחלף במסגרת האחריות.... כרגע אין להם את הכרטיס הנ"ל אלא את זה ABIT X600PRO 256MB PCIE... אני יודע שהXT יותר טוב, אבל עד כמה ההבדל משמעותי? אגב, אפשר לסמוך על באנצ'ים בTomsHardware? כי יש כאן כל מיני באנצ'ים של כרטיסים וביניהם שני הכרטיסים האלו... http://www23.tomshardware.com/graphics.html אגב2, כדאי לי להוסיף נניח 100 שקל ולקבל X700PRO או אפילו X700XT? אגב3, לאיזה כרטיס מסך הX600XT משתווה מNvidia וכמה אמורים להוסיף בשבילו? תודה מראש נ.ב: אל תציע כרטיסים אחרים...!

• 19 תגובות
    • 969 צפיות
  11. Started by angelos21,

חבר'ה אני צריך שתייעצו לי בקשר לכרטיס ATI X1800XT: איזה חברה כדאי לי לקחת, SAPPHIRE או GIGABYTE??? כי שתיהן נעות באותו מחיר. השאלה היא האם מבחינת ביצועים ברמה הגבוהה יש הבדלים כלשהם??? הבנתי שהכרטיס לא יתמוך ב-DX10, אז כדאי להשקיע בכרטיס יקר עכשיו?? עוד כמה זמן יכנס הDX10 למשחקי המחשב????

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אני מדבר על הטכנולוגיה החדשה ש ATI וגםם NVIDIA משתמשות בדגמים החדשים של הכרטיסים AVIVO אתם מרגישים שיפור איכות באמת בסרטים \ TV OUT ? פיסקה ראשונה http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=95&page=3

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי, אני צריך לקנות מחשב ואני מתלבט על הכרטיס מסך... 2 האופציות הינן: ASUS ATI Radeon EAX1600PRO/TD 512MB http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=415508 או GIGABYTE ATI Radeon X1600XT 256MB http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=392178 מצד אחד הפרו יותר זול ב-200 שקל ומגיע עם יותר זיכרון... מצד שני ה-XT יותר חזק עם זיכרון מהיר יותר אבל חצי בכמות וגם יציאת HDTV (לא שאני יודע אם זה משנה משהו... אבל אם זה משהוא שבבוא היום יתן לי TV-OUT נורמאלי זה שווה זהב...) תאמת אני לא איזה גיימר מטורף, אני משחק במחשב מידי פעם ויהיה נחמד שהכרטיס יוכל להתמודד טוב עם המסך שלי (20 אינטצ ברזולוציה של 1600X1200...) אבל בעיקר חשובה לי עבודה שוטפת מהירה ואיכותית (מבחינת איכות התמונה...) ברזו…

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  14. Started by angelos21,

מישהו יודע אם על הזמנת כרטיס מ-EBAY לארץ זה עובר דרך המכס ויש על זה מסים????

15. Started by The SONY Man,

שלום, אניי מעוניין במידע על השיטה של Nvidia עם כרטיסי ה GeForce ולוחות הnForce אני צריך מידע ומאמרים בעברית אשר מסבירים איך כל העניין החדש הזה עובד ואיך הסנכרון בין שני כרטיסי המסך עובד ואני יודע לכם אם תצרפו גם מאמרים אשר מראים קרב בין שני החברות הכוונה בין SLI לCF. ממש אם תוכלו להביא כמה מידע שאתם יכלוים על שני הטכנולוגיות האלה אני יודה לכם מאוד.

• 8 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by larry_lurex,

שוב שלום לכל החכמים אחותי מגיעה עוד חודשיים מארה"ב, ובשיטוט קצר באיביי הבנתי שאפשר להשיג את ה7800 gs ב1500 ש"ח ופחות..(יש לי agp אז אין לי הרבה ברירות) רוב הכרטיסים הם מהדגם ומהחברה הזאת (שהיא מאוד נחשבת כמובן) http://cgi.ebay.com/BFG-GEFORCE-7800-GS-OC-AGP_W0QQitemZ8823050386QQihZ005QQcategoryZ40161QQrdZ1QQcmdZViewItem השאלה שלי, האם שווה להסתכן? הרי אם הוא ידפק בטעות (אבל עם חברה כזאת, מה הסיכויים?) הלך הכרטיס, או שיש מעבדות שיוכלו לתקן את זה בארץ? כי אם קונים בארה"ב האחריות תקפה רק שם...

• 11 תגובות
    • 869 צפיות
  17. Started by the godfather,

שלום רציתי לקבל חוות דעת לכרטיס מסך ATI Mobility Radeon X1600 graphics processor, dual link DVI support 256MB GDDR3 איך הוא יעבוד על המשחקים של היום והאם יש הבדל בין 256 ל mb128 באותה גרסה של כרטיס מסך תודה

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  18. Started by er0101,

מה אתם מציעים? זו הדרישה היחידה

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  19. Started by David_Beckham,

אני לא מבין כבר איזה כרטיס מסך של ריידון יותר טוב .. הסדרה החדשה אמורה להיות יותר טובה לא ? אז תסבירו לי פה כי אני כבר הסתבכתי עם עצמי .. תנו לי דירוג או הסבר קצר וקולע ..

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by ilyadd,

היום לצערי הכרטיס מסך שלי (GeForce 4 mx440 64mb) נשרף אחרי 4 שנים (בשנה האחרונה הוא עבד בלי מאוורר). רציתי לדעת איזה כרטיס מסך טוב אני יכול לקבל ב500 שקל. אני לא ממש גיימר שדורש ביצועים גבוהים אז שהיה משהו לא בשמיים אבל שהיה טוב+ *ואפשר גם בפחות כסף*. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by g1zey,

האם כרטיס מסך טוב יספק לי תמונה יותר טובה ? לדוגמא , אם יהיה לי את אותו מסך ו2 כרטיסי מסך שונים , האחד טוב והשני פחות האם אני ארגיש הבדל משמעותי באיכות התמונה ? אני מדבר כרגע על מצב רגיל כשאני רואה בדסקטופ ולא בתוך משחק או תוכנה .

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  22. ניתן איכשהו להשקיט את המפלצת הזאת? כל המחשב שלי שקט רק אותו אני שומע אפילו כשהוא לא חם והמחשב ב IDLE. אם אני משחק במשחק כבד אז הוא בכלל מתחיל לעשות רעש מעצבן. זה רעש שהוא היה עושה תמיד םשוט עכשיו אין לי כוח לסבול אותו כבר, אם הייתי יודע שהוא כזה רועש לא הייתי קונה אותו

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  23. היי לכולם אני משחק במשחק BF2 ברשת, עכשיו מה שקורה ש dice not nice איך שאני מכנה את החברה הזאת הוציאה איזה פאטץ' שגורם לי שאני לא מצליח להיכנס למפה ואני עף החוצה בידיוק בלחיצה שמכניסה אותי READY למשחק. יש לציין שזה קרה גם כמה פעמים לפני הפאטץ האחרון אבל לא בצורה כזאת. כולם אומרים לי שזה עדכון לכרטיס מסך, יש לי כרטיס של Gigabyte 1900XTX 512 ואני לא מצליח אף פעם לעדכן אותו מהאתר כי זה לא קל להתמצות באתר הזה, מה שאני בעצם מבקש פה זה לבדוק האם יש מצב שזה אולי בגלל בעיית קירור, או באמת רק עדכון, כרגע אני עם דרייבר שמגיע עם הכרטיס. ואם זה רק עדכון אשמח להכוונה בנושא זה או אולי פינוק עד ליד כי לשלוח אותי לאתר שלהם זה סיוט בשבילי למרות שאני לא כזה בור פשוט האתר הזה ספציפי מעצ…

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא דורש ממנו הרבה.. כולה שיריץ לי כמה משחקים ישנים שאני אוהב(רצים גם על MX400) את המשחק UT99 אולי קצת CS וAOE3 המסך הינו VS VP730, זאת אומרת שהכרטיס יעבוד ברזולוציה של 1280 על 1024. חובה שתהיה לו יציאת DVI!! ראיתי את זה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1390 X600XT של ג'יקיוב, עם 128MB יש לציין שזו החנות ממנה אני קונה את המחשב לכן אעדיף לקנות משם בכל מקרה.. יש שם גם X1300 ב414, איזה מהכרטיסים יהיה יותר טוב בשבילי? גמו כן אהיה מעוניין גם בהצעות לכרטיסים מקבילים של NVIDIA. תודה רבה קובי. הX600XT מקביל ל9600XT?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by motir,

שלום למומחים, ראו כאן: http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2559 כרטיס X550, 128MB במחיר 270 ש"ח. זה זול משמעותית מכרטיסים אחרים שראיתי. איפה ה-CATCH? תודה מוטי

• 10 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים