עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by devilm,

אז ככה אני רוצה לקנות את ה QUDRO 1800 כי רוב הזמן אני עובד באפטר אפקטס ועריכת סרטים. אבל מדי פעם אני רוצה גם לשחק במשחקים עכשיו השאלה החשובה ביותר היא לאיזה כרטיס מסך רגיל ניתן להשוות את ביצועי המשחקים בכרטיס הזה? והאם ספק של ENERMAX PROU82 525W מספיק בשבלו?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  2. בולשיט ירוק או פופאי על תרד משודרג, מי יוצא לבדוק הכצעקתה ? http://www.tweaktown.com/news/13154/gt300_could_outperform_the_radeon_hd5870/ http://www.fudzilla.com/content/view/15535/1/ באיזה צבע רושמים FIGHT !! ?

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by YOR8,

אודה על חוו"ד עד כמה שווה - עלות תועלת - בין GFORCE 9600 GT 1G לבין GFORCE 9500GT. אני משתמש ממוצע משרדי + אינטרנט וילדים עד גיל 10. תודה

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  4. שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך למערכת htpc + יציאת hdmi שיהיה nvidia (בבקשה לא להמליץ לי על ATI ) התקציב 500 שקל ושמעתי על משהו שהיציאות hdmi לא תומכות בסאונד או משהו כזה, אשמח להסבר גם על העניין הזה תודה

5. שלום לכולם. היום קניתי את הכרטיס Palit GF220 1G D2 GeForce GT220 וחשוב לי לדעת - אני יותר רוצה אותו לראות סרטים מאשר משחקים, האם הוא תומך גם בצפיית סרטים בפורמט 1080p? תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  6. שלום וברכה לכולם! רציתי להודות לכם ולומר שנעזרתי ואני נעזר עדיין רבות בפורום הזה לכל רכיבי המחשב. שנית, רציתי לשאול באופן כללי אם יש לי כרטיס מסך של GAINWARD בדגם ספציפי בשבבי NVIDIA, ואותו דגם ספציפי ב-GIGABYTE. איזה עדיף ואיזה יותר איכותי, אמין וחזק. אני לא מדבר על המחיר אלא על איכות המוצר. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by fwafaw23,

יש ברשותי כרטיס מסך Inno 3D 8800GT 512MB Superclocked עם קירור iChill, כמה הוא שווה אם אני רוצה למכור אותו???

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  8. Started by Sheffer24,

שלום לכולם אני חדש בפורום ומודה מראש על כל עזרה. אז ככה הכרטיס מסך שלי (ati radeon 4800)מתחמם ממאוד כמובן כאשר אני מפעיל משחקים די כבדים ברזולוציה הכי גבוהה (לדוגמא grid, c&c 4)ומה שהיה קורה לאחר כמה דקות ששמעתי את המאוורר (של הכרטיס מסך) קורע את עצמו המחשב פשוט היה נכבה. אז בררתי ולמזלי האחריות עדיין תקפה. מה שרציתי לברר איתכם זה אם אני הם מחליפים לי בסוף את הכרטיס מסך ואין להם את אותו הדגם מה יהיה כרטיס בערך באותה רמת ביצועים אה כן לצערי החברה שמטפלת במחשב היא אייבורי לכן אני מבקש עזרה ממכם

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  9. יש לי כמה סרטי HD שאני רוצה להריץ אצל מישהו במחשב. (מדובר בקבצי MKV, X264, 720, בגודל של כ2 וקצת ג'יגה כל אחד) יש לו פנטיום D במהירות 3.0 וכרטיס מסך 6600, או 6600GT. האם זה ירוץ? (לנסות להתקין משהו ספציפי שיעזור?), או להשיג גרסה שהיא DVD רגילה

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  10. ה 4870 שלי החליט לעשות בעיות ומציג נקודות וקווים על המסך. קניתי אותו לפני שלוש שנים כמעט מחנות אמינה. עדיין באחריות. מה הנוהל בדרך כלל? האם חובה לספק לי כרטיס חלופי? כמו כן מה המקביל לכרטיס כזה היום. עד שאקבל תשובה מהחנות והיבואן נראה לי שבמידה ולא אקבל כרטיס חלופי ארכוש לי אחד. אף פעם לא מזיק. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  11. שלום אני קונה מחשב נייד ואני צריך קצת עזרה לגביי כרטיסי מסך. כבר הרבה זמן שאני לא מעודכן בשוק המחשבים והכרטיסים הכי חדשים שהיו כשהייתי מעודכן הם בערך הHD4870 X2 וה280GTX. אני רואה שמות של כרטיסי מסך ולמרות שנעזרתי בגוגל וחבריו, אני לא מצליח לקבל קנה מידה על הרמה שלהם. והנה הכרטיסים: Intel HD Graphics 3000 Geforce 310M Intel HD Graphics on board Integrated Intel® HD Graphics, Up to 1755MB DVMT‎ NVIDIA® GeForce® GT 420M , (With 1GB Dedicated, Up To 2747 MB TurboCache) AMD Mobility Radeon™ HD 6550M, With 1024MB dedicated graphics memory‎ מה הרמה שלהם ביחס לכרטיסים שאני מכיר? (למשל בהשוואה לHD4870 או 4850 וכ'ו) מה שאני צריך זה מידע על הכרטיסים, קנה מידה על הרמה שלהם ואם יש לכ…

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  12. Started by RONG23,

התלהטות בבחירת כ"מ למפרט i5 2500k 4gh gskil ripjaws asrock extreme 4 מה עדיף? gtx 570 או 6950 reference dual bios? או המלצה אחרת לכרטיס שאפשר להפוך ל 6970 ? הבנתי שיש בעייתיות מסויימת עם זה? תודה מראש

13. Started by Anonymous1,

היי, אני מתכוון לקנות כרטיס מסך מדגם RTX 3060 Ti, ראיתי שיש גרסאות עם שני מאווררים ואחרים עם שלושה. רציתי לשאול, כמה ההבדל משמעותי ומשתלם? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  14. 3 חודשים חלפו מאז יצא העדכון האחרון לדרייבר (12.10). מדוע הם משתהים כל כך הרבה זמן בשחרור העדכון? זה מתסכל מאוד לאור העובדה שבעבר היו משחררים דרייברים בתדירות של פעם בחודש.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  15. Started by A91187a,

סוף סוף אחרי הרבה זמן קניתי את המסך שרציתי.. עלה לי 1827 בבאג + נוזל לניקוי מסכי LCD! בסה"כ אני נראה לי מרוצה חוץ מזה שזה בהיר בטירוף!! צריך להתרגל לזה.. עכשיו דבר ראשון, גיליתי שיש פיקסל אחד שרוף בצד ימין למטה(בערך בלמעלה של שורת ההתחל) האם להתקשר ולנסוע להחליף את המסך או שזה דבר זניח??? (בהתחלה נסעתי לרחובות שם חיברנו את המסך ומצאנו פיקסל שרוף, אח"כ נסעתי לרשל"צ לקניון הזהב ושם בדקנו גם את המסך ולא גיליתי פיקסלים שרופים, אבל עכשיו בבית אני מגלה אחד!) בנוסף בהגדרות של המחשב ב: PROPERTIES\SETTING\ADVANCED\MONITOR\SCREEN REFRESH RATE כמה הרץ צריך לשים????[ האפשרויות הן 60,70,72,75,76) זה היה על 60 אבל אולי צריך על הכי גבוה?? אני לא מבין בזה !! בנוסף המסך בהיר מאוד, ככה כל …

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by O.G.D 2k5,

אני רוצה לקנות 2 כרטיסים ללוח MSI שלי שתומכת ב SLI ואני לא ממש יודע אם זה שווה, זה טוב, זה כדאי (כסף לא הבעיה), יש לי כבר את ה X850XT של ATI ןחשבתי לקנות בסוקט השני את ה6800U, זה יעבוד טוב בלי לפגוע אחד בשני וכדומה, בבקשה הסברים דחוף?????

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by yakir8,

שלום איזה כרטיס מסך יותר טוב זה: GeForce 6600GT (500/1000) 128MB DDR-III 128bit 8-Pipes PCX - Leadtek WinFast TDH retail זה: Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV-NX66T128VP 128MB DDR III RETAIL או זה: PNY GeForce 6600GT PCI-E 128MB DDR III

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  18. חבר שואל בעצתי ונתקלתי כאן בבעיה,הוא הולך לקנות מחשב חדש אבל קרוב משפחה שלו מחו"ל אמר לו שהוא יביא לו כרטיס מסך עכשיו הדילמה מה עדיף? http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_68&products_id=1617&osCsid=241a8b2fafeb0a4cc0d45b899ef28a62 ולעומתו Leadtek Geforce FX6800 128 mb Retail A400TDH AGP A400TDH http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=821&osCsid=241a8b2fafeb0a4cc0d45b899ef28a62

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by pumbatal,

שלום לכולם קניתי אתמול כרטיס 6800GT של MSI (חדש, לא משומש) הכרטיס 256MB DDR3 מהירות ליבה 350 מהירות זיכרון 1000 אבל WIN ו הדרייברים של NVIDIA מזהים את הכרטיס כ6800LE (לעזאזל) דרייברים שניסיתי (מקוריים בדיסק, 77.77, 77.72 של MSI) שום דבר לא עובד אם אני בוחר לבד להתקין 6800GT אז בWIN הוא מופיע GT וב CONTROL PANLE של NVIDIA הוא מופיע כ 6800LE השאלות שלי הם כאלו 1. האם מישהו יודע (יש לו רעיון) על פיתרון לבעיה ? 2. האם נתקלתם בזה בעבר (עם כרטיסים אחרים) ? 3. האם זה פוגע לי בביצועים ? 4. מה אמור להיות הציון של 6800GT עם דרייברים 77.77 במהירויות STOCK ב 3DMARK05 ? אני מאוד מקווה לתקוה ממישהו

• 10 תגובות
    • 680 צפיות
  20. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום, נכנסתי לאתר LOGICPC ושם כתוב כרטיס מסך FX5200 ב760 שקל בערך, זה המון לכרטיס המעפן הזה.!! http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2137 איך יכול להיות טעות?? חכו על תיפלו מהכיסא: FX 5200 ב1154 שקל WTF?? כטיס עלוב שעולה 320 שקל במחיר כזה? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3464

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by RunX,

שלום, יש לי רדאון 9600 XT חדש דנדש מארצות הברית. המחשב כולו חדש לחלוטין. פנטיום 4 - 3G זיכרון פנימי 512 dual channel של Kingston ניסיתי להפעיל call of duty, אבל משום מה זה מראה את זה עם הרבה שגיאות צבעים, והמחשב נתקע כל הזמן ובכלל כאילו הכרטיס מסך דפוק. נראה לי שזה בגלל שלא התקנתי DirectX 9.0b ניסיתי להתקין DirectX 9.0c אבל משום מה זה לא מתקין לי את זה. אני לוחץ על "הסכמה לתנאים" (באנגלית) ואז זה פתאום קופץ לי לחלון האחרון וכתוב לי שההתקנה הסתיימה, ואפילו לא היה את החלון שהאחוזים עולים.. וגם אני לא רואה את directx ברשימת התוכנות שמותקנות לי במחשב... ככה שנראה לי שזה בעייה ב DirectX מה לעשות ??? אני ממש נואש פה... כמו כן גם התקנתי את הדרייברים האחרונים לכרטיס המסך שלי. יש …

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by CybeR_CoM,

אני צריך המלצה למסך TFT איכותי, שישמש בעיקר למשחקים (כלומר לא משהו שצריך להתאים לצפייה בסרטים או משהו כזה..). אני לא יודע איך הענין של קצב ריענון עובד במסכי TFT אבל אני מחפש משהו שיוכל לעבוד ב100hz ברזולוציה של 1024X786. אין לי ממש תקציב כרגע אבל הייתי אומר שהוא נע באיזור ה2000-3500 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by avner_s,

השאלה שלי האם גם שאתם נכנסים למשחק הסך עושה פאק פאק משהו כזה, הרעש כמו שמחליפים מגה הרץ, והאם זה צריך להיות ככה ?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  24. זה מה שיש לי בבית הוא טוב בהשוואה למסכים אחרים או שלא ? הנה לינק נתונים על המסך http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=3103

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by smit,

שלום לכולם, אני מחפש ליקנות מסך 17" LCD, עם 8MS ויציאת DVI. חיפשתי מסך של VIEWSONIC, ומצאתי את המסך הזה שכיביכול עומד בדרישות שלי: ViewSonic 17 LCD VA712S http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5367 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_594_1278&products_id=6771 אבל שחיפשתי את המסך הזה באתר החברה לא מצאתי אותו.. חוץ מזה אם לוחצים 'לפרטים נוספים' באתר של לוגיק, מקבלים מידע שהמסך הוא 12ms ולא 8 כמו שכתוב. אבל מה שהכי מפריע לי זה שלא הצלחתי לימצוא את הדגם המדוייק הזה באתר של viewsonic , מישהו יכול לתת לי לינק למקור אמין שאני יכול להיות בטוח שזה מסך עם 8ms + DVI ?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.