עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לפני 8 ימים אמרתם שהכרטיס 2900XT אצלכם בבדיקה , מה קרה לו

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  2. חברה אל תיקנו יותר nvidia כי היא הוציא את כל האופציות של חיבור לטלויזיה והודיעה על כך רישמית ואנחנו נדפקנו למה כי לכל מי שיש geforce 8 ומעלה לא יוכל לראות יותר וידיאו כאשר הוא מחבר לטלויזיה ויותר מזה גם את האופציות הרגילות של גודל המסך המישני הם הורידו הם ממש מניאקים

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  3. לאחרונה התחילו תופעות מעצבנות במחשב כמו שאני פותח אותו והווינדאוז נפתח ברזולוציה מינמלית של פעם כאילו לא מותקן דרייבר של כרטיס מסך, מדי פעם לסירוגין גם מופיע המסך הכחול הזה, עדכנתי דרייברים, פירמטתי את המחשב, אך התופעות חוזרות ועושה הרושם שהכרטיס מסך התעייף. בכל מקרה מדובר במחשב קצת ישן, לא יודע איזה מהכרטיסים החדשים מתאים אליו הכרטיס מסך המדובר הוא: Gigabyte Geforce 9600GT 512MB GDDR3 הדגם המדוייק הוא: GV-NX96T512HP הלוח אם שיש לי: Gigabyte GA-P35-DS3L השימוש שלי בכרטיס המסך הוא בעיקר צפייה בסרטי HD בטלויזיה, לא משחקים ולא כלום, אין צורך בכרטיס מסך יקר ומפוצץ. חשוב שיהיה יציאת DVI פעמיים או אחד DVI ואחד HDMI תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  4. Started by DarkSight,

radeon 9800se vs fx5500 איזה כרטיס יותר טוב?? ;D

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  5. Started by shlomid,

היום פירקתי את הרטיס המסך שלי ATI Radein 9500 pro וגילית משהו מאוד מפתיע ומעניין ליד החיבור של המאורר לכרטיס ישנו ריבוע קטן בצבע אדום ובתוכו שני מספקים קטנים מאוד, לכל מפסק שני מצבים. המפסקים מסומנים על הלוח בשם SW1. אני מבקש מכל אותם אנשים בעלי אותו כרטיס שיעשו בבקשה בדיקה לראות האם המפסקים קיימים גם אצלם. והאם מישהו מוכן לשפוך אור בכל הקשור לתפקידם בכרטיס

6. Started by sronl77,

הי, משהו יכול להמליץ לי איזה כרטיס מהם עדיף בקניית מחשב חדש. המחשב מיועד בעיקר לעבודה ולצפיה בסרטים ASUS X300 SE (זכרון פנימי של 128Mb) או Gigabyte 6200 DVI + VGA 256m NX62TC256D8 (זכרון פנימי של 128Mb)

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  7. שלום לכולם , בקרוב אני רוצה לקנות מסך דק 17" למגוון מטרות , בין היתר גם למשחקים. המליצו לי על המסך החדש של SONY http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3212&catcode=236 המחיר שלו יקר ביחס לאחרים כמו סמסונג , LG ומשתווה לדגם היוקרה של VIEWSONIC בקטגוריה של 17". השאלה שלי האם למישהו יש נסיון ויצא לו לראות את המסך הזה בפעולה ? אני בכוונה מעדיף את הסוני על פני ה VIEWSONIC בגלל שאני מקבל עליו מחיר מיוחד.. האם לדעתכם הוא יהיה קנייה מוצלחת ? עוד נתונים עליו : http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start;sid=w4VncIUm5rVnU8ecuWdte8orl9kmFDeRlfc=?CategoryName=cpu_Displays_FlatPanelLCDs_17%22LCD&ProductSKU=SDMH…

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  8. אני מתלבט בין הכרטיס מסך במפרט לבין זה: GIGABYTE ATI Radeon HD2600XT 256MB PCIe או זה: Sapphire ATI Radeon X1650XT 256MB PCIe או מה שיש במפרט: Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe התקציב שלי 600¤ אשמח לקבל עזרה. הייעוד זה משחקים בינוניים + שלושתם באותו תקציב ככה שאני לא יודע מה יותר טוב, ואני די חדש פה והרצתי חיפוש ומשום מה אני לא מבין איך החיפוש מתנהל פה.. אשמח אם תעזרו . תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  9. Started by BeN-T,

מה ההיתם ממליצים לקחת ולמה? מסך 22 אינץ'. תודה. לילה טוב. בן.

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  10. Started by RayZ,

מה ההבדל בינהם? מה ההבדל בין 6600GT ו 6600 הרגיל?

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  11. חשבתי על R9800 PRO, אני לא רוצה משהו בומבסטי בסביבות ה 150-200 דולר...

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  12. חברי הפורום שלום. אתמול קיבלתי את המחשב החדש שקניתי, ואיתו כרטיס מסך 8600GT של Leadtek WinFast. עם הכרטיס הגיע כבל המוגדר ככבל HDTV. המבנה שלו הוא כזה: בצד אחד - חיבור S-VIDEO זכר של 9 פינים, שעליו כתוב VIDEO CARD. זה הצד שנכנס לכרטיס המסך (אין אפשרות אחרת). בצד השני ישנם 4 חיבורים: א. חיבור S-VIDEO נקבה של 4 פינים, שעליו כתוב S-VID OUT. ב. חיבור RCA ירוק, שעליו כתוב Y OUT. ג. חיבור RCA אדום, שעליו כתוב Pr OUT. ד. חיבור RCA כחול, שעלוי כתוב Pb/COMP OUT. בחוברת של הלוח כתוב ששלושת חיבורי ה RCA (האדום, הכחול והירוק) ביחד מהווים Component Out, והחיבור הירוק וחיבור ה S-VIDEO מהווים את ה Video Out. עכשו, החיבור הקיים והעובד בין המחשב הישן לטלויזיה עושה שימוש בכבל שהגיע עם כרטי…

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  13. אני מחפש כרטיס איכות ילא יקר מדי ישתמוך ב 4 מסכים למישהו יש המלצות על משהו נחמד הצעי לי בחנות שתי כרטיסי מסך האם זה כדאי או עדיף לקנות כרטיס אחד שתומך תודה

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by EPRO,

אני יודע שכבר דובר הרבה בנושא וגם חיפשתי בפורום וקראתי הרבה אבל אני רוצה תשובה אחת ברורה האם כרטיס 6600 ( לא GT) של ג'גהבייט שווה לקנות או שווה להוסיף עוד כ-400-500 ש"ח ל-6600GT גם של ג'גהבייט על לוח אסוס P5GDC DELUXE אשמח מאוד מאוד לקבל תשובה.

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  15. Started by crazydiamond,

שלום לכולם משחקים זה לא ממש החלק החזק שלי - האמת היא שאין לי הרבה זמן להקדיש לזה אך מתי שיש זמן אני אוהב לשחק ולהנות מגרפיקה חזקה על חומרה חזקה ואיכותית. השאלה שלי היא כזאת האם הכרטיס הזה: ATI RADEON 9800 XT 256 MB יעמוד בכבוד בכל המשחקים העכשוויים? אני מבין שרמתו כרגע היא ברמת 6600GTבערך שזהו כרטיס לא רע בכלל, איך ה 9800 מולו ובכלל מול הקונקורנציה ההמגווונת שיש כיום? בכל מקרה אל תציעו לי להחליף ל 6600GT או שאר ירקות, ה 9800 הוא הכרטיס הנבחר מבלי אפשרות לשנות את פרטי העסקה מה גם שאני מודה בזה שאני מאז ומתמיד העדפתי ATI על פני NVIDIA בכל מצב אז מלכתחילה האופציות שלי מוגבלות.

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  16. אני רוצה לקנות כרטיס מסך באיזור ה-800 שקל ואני כבר מבולבל לגמרי... איזה כרטיס מסך הכי טוב מבין אלה?? - Point Of View GeForce 6800 128MB - nVIDIA GeForce FX6600GT 128MB Gigabyte - Leadtek WinFast A6600 GT TDH ואם לדעתכם יש כרטיס יותר טוב במחיר שהזכרתי אשמח אם תמליצו לי עליו... תודה...

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  17. http://img.sharepixon.net/images/wgw.png לא מובן למה רוחב כרטיס מסך תמיד מתמלא לי ומראה בין 60%- 80% כאשר הזכרון שלוקח כרטיס המסך אפסי ה-GPU ברמה של 10%-15% מה לוקח את רוחב הפס בכרטיס מסך ?

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  18. המגזין PCWORLD מדרג את 10 מסכי "19 LCD הטובים ביותר : http://www.pcworld.com/reviews/article/0,aid,123858,pg,1,00.asp

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  19. Started by amit22,

יש לי כ5100 שקלים חדשים שקיבלתי היום אבל אני לא הולך להשקיע 1619 שקל בכרטיס מסך אני יוסיף עוד 256 ddr 333 ל256 שיש לי זה משתלם יותר מכרטיס מסך חברות כרטיסי המסך לא מבינות את זה כניראה אם המחיר היה יותר נמוך אז הכרטיס היה נפוצ כמו geforce 4 mx אבל לא שווה להשקיע כסף וכול כך הרבה בכרטיס מסך יש למישהיו מושג מתי המחירים של radeon 9800 ירדו מתחת ל1000 שקל?????

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  20. הינה קצת מידע מ-ati על x1800gto http://www.ati.com/products/radeonx1800/x1800gto.html

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  21. כיום יש לי GEFORCE 3 TI 200 . והוא כבר מתחיל להתעייף. ואני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש ופה מתחילה הדילמה כי אני לא מתכוון להחליף מחשב בשביל לעבור ל PCI EX ואני שוקל האם לקהות איזה 6800 ולהיות מבסוט עד הקניה הבאה שהיא תבאם כי לא יהיה מה לעשות איתו או לקנות 9600 PRO יש לי אפשרות לקנות במחיר סבבה חדש. או לקנות 9550 ולסחוב איתו את השנה הקרובה לפחות . השאלה אם אני ירגיש שיפור מהכרטיס הנוכחי שלי כי הוא יחסית חזק. אשמח לקבל עצות ממכם . יש לציין שאני משחק משחקים אבל אני יכול לחיות בלי פילטרים וכאלה רק שיעבוד חלק על 1024*768 או על 1152*816

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  22. Started by Salwaby,

השאלה שלי למעשה אם יש טעם בתקציב הנ"ל להשתדרג מ 560ti למשהו יותר איכותי ? אם כן, אז למה? תודה עריכה : מצאתי את הכרטיס הבא http://ksp.co.il/?uin=18663 HD 7950 BOOST 3GB מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  23. Started by moshemanov,

איזה כרטיס עדיף? אני רוצה לשחק BF3, מה יריץ אותו יותר טוב? אני מודע לעניין שאני כנראה יצטרך לשחק על הגדרות נמוכות אבל בכל זאת מה עדיף?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  24. המפרט ישן ביותר אבל אני לא הולך לבזבז עכשיו 7000 שקל למה עוד מעט אני מתגייס... אני רוצה פשוט כרטיס מסך שיתאים למחשב שלי ושיפעיל משחקים ברמה די טובה... המפרט הוא: לוח אם: MSI 865PE Neo2-V (MS-6788) זיכרונות: GSKILL DDR 1024MB 400MHZ 2.5-3-3-6 DUAL CHANNEL דגם: F1-3200PHU2-1GBNS מעבד: Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz דיסקים קשיחים: Drive Drive #1 - WDC WD800JD-00JRA0 (74 GB) Drive #2 - Maxtor 7V250F0 (233 GB) אגב הסכום שאני מוכן להוציא הוא עד 1000 שקל... ואם מפרט כמו שלי אני מאמין שכרטיס מסך עד 1000 שקל יעשה את המקיסמום עבור המפרט הזה... תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  25. סיפור ארוך... קניתי לפני 2.5 שנים כרטיס HD4870X2, הכרטיס התקלקל פעם ראשונה לפני חצי שנה והתקלקל שוב ושוב (בעיית חום כנראה)... KSP מציעים לי כרגע לקבל כרטיס חדש GTX480 של Inno3D... חייב תשובה מהירה! שווה או לא?

• 6 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים