כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום.... רציתי לשאול לאיזה סדרה נחשב הכרטיס מסך שלי: sapphire X1900gt סדרת הרידון או האול אין וונדר כי יש לי כניסת AVIVO
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני אמור לקבל את הכרטיס הזה ארוז בתוך קופסה או שהוא פשוט מגיע רק הכרטיס עטוף באיזה נייר מגן או משהו? פשוט אני רוצה לדעת כדי שלא יעבדו עליי..
-
- 13 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסך AGP בסביבות ה600 (או פחות אפילו) שיוכל להריץ חדשים (ממש לא חייב על הגדרות גבוהות) פשוט בינתיים הFX5200 שלי מקרטע אפילו על הגדרות נמוכות. חשבתי על משהו בכיוון ה6600 אבל לא ראיתי 6600 בממשק AGP. אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס טוב? ולשלוח גם קישור לחנות אם אפשר
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מעבד 6420 INTEL 2GB RAM 400 HEC חושב על כרטיס מסך בטווח המחירים של 400-600 ואני מתכנן אולי לקנות מסך 23 אינצ FHD חשבתי על GTS450 1GB השאלה שלי אם לא יהיה צוור בקבוק ?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
כותרת... יש הבדל גדול בין הביצועים? תודה. אני רוצה לדעת אם שווה לי להשקיע ב6800GS במקום 6600GT
-
- 9 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, אז ככה.. המאוורר של הכ"מ המעפן ביותר שקיים הלך. (FX 5200). ניסיתי לחזק, לקבע.. להפנות לליבה מאוורר אחר (80 מ"מ) אבל עדיין יש ארטיפקטים. את הכרטיס החרא והמקולל הזה קנו לי בלי שידעתי (נו, אבא.. בטענה שמה שביקשתי.. בזמנו [לפני שנתיים+ בערך] היה יקר מדי..]) אז נדפקתי איתו, שוב בלי ידיעתי חרא כרטיס. עכשיו, אני יודע שאין שום סיבה אפילו להשקיע כסף על הכרטיס הזה.. אז לשאלה שלי: - אני צריך בבקשה כ"מ טוב, בסביבות ה-300 שקל ~.. שיוכל להריץ משחקים עדכניים באופן חלק יחסית.. עכשיו, עם כרטיסי מסך שאני מזמין ומגיע אלי הביתה.. השאלה שלי אם ההתקנה היא קלה, אם פשוט צריך להוציא את הקודם מהתושבת על הלוח אם, ולהחליף.. ואם צריך התאמה עם הלוח אם.. אז הפרטים של הלוח אם (גם מעפן..) הם: Mothe…
-
- 9 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
החלפתי כרטיס מסך. הישן היה: GFORCE4 החדש הוא: RADEON9000 בעת הפעלת סרט עם כתוביות (בקובץ נפרד) אני לא מצליח לראות את הכתוביות ע"ג הטלביזיה אלא על מסך המחשב בלבד. האם מישהו מכיר את הבעיה ויכול להמליץ על פיתרון????? בתודה BONY
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
איזה מהאפרויות האלה : http://forums.ort.org.il/files/30/1591014/9994748.bmp (התמונה עולה לאט ...) אני צריך להפעיל או לסגור בשביל לקבל ביצועים גבוהים יותר .
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה ל AGP http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VC6800XTAGP&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1312 או שעדיף כבר את ה GS וכמה הכי זול שניתן להשיג אותו?AGP כמובן!
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
היי, יש לי לוח אם מדגם P5LD2-VM של ASUS. מחפש כרטיס מסך (PCI-EXPRESS) שיתאים לחיבור של המחשב לטלוויזיה 37 אינץ' עם חיבור HDMI.... עדיף גם שיוכל להפעיל משחקים פשוטים (אני לא גיימר כבד)... אשמח לקבל המלצות בתקציב של עד 300 ש"ח (כמובן שעדיף גם פחות). תודה
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט איזה כרטיס חדש לקנות 580 / 570 GTX, ניראה לי שאני אלך על ה580 האם יהיה לי צוואר בקבוק? i5 750 2.67 P55A UD3 GIGABYTE Enermax Mudo 82+ 625W 4GB 1333 1680X1050 הכרטיס יתחבר גם לטלווזיה FULL HD בעתיד הקרוב ד"א יש צפי למתי יצאו כרטיסים חדשים?
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל כ3 שנים יום אחד התוכנה הפסיקה לזהות אותו למרות שהדריבר מותקן חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי (לפי ההודעת שגיאה ff06107d&rev_11) שכנראה הביוס של הכרטיס הושחט\נהרס\נמחק וצריך לשים אותו מחדש עריכה: טוב הצלחתי הנה הפתרון למי שיש את אותה בעיה עם הכרטיס הזה 1)תורידו את זה http://tw1965.myweb.hinet.net/BTFLASH_BIN.ZIP 2)תצרבו את הקבצים שבפנים על bootable cd 3)תגיעו לדוס שמה תפעילו את הקבצים - btdump btclear bteeprom tv2kprom לפי הסדר תפעילו מחדש את המחשב תתקינו מחדש את הדריברים וזה אמור לעבוד
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית חדש זה המפרט שלו ספק כח 610W של חברת OCZ לוח אם גיגה בייט GIGABYTE GA-X48-DS5 זיכרון 4 גיגה DD2 במהירות 800MHZ של חברת OCZ מעבד Q9300 כרטיס מסך 9800GTX+ צורב DVD LG 22X ומארז של NZETX (מקווה שכך כותבים) ורציתי לשאול אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך חדש כמו GeForce GTX 275 ולחבר אותו עם מערך SLI לכרטיס מסך שלי יש לי בלוח האם שני סלוטים של PCI-E ושניהם ב16X כך ששניהם יעבדו באותה המהירות והשאלה שלי היא כך האם כדאי לי להשקיע או שזה סתם ביזבוז כסף והאם צריך להחליף את ספק הכח למשהו יותר רציני??? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש פה בפורומים וראיתי דיונים שבהם סוגדים לכרטיס ודיונים שבהם הוא לא שווה אפילו שקל... אני מבולבל \: אני צריך לדעת אם שווה לי לקחת את הכרטיס הזה או אם שווה יותר 6600GT 256MB כי אני יכול לבחור רק מבין שניהם אז אל תמליצו משהו אחר. גם לא מצאתי ביקורות לכרטיס הספציפי הזה בגוגל אז אני לא יודע באיזה רמה הוא.. ואם אפשר לכתוב את היתרונות והחסרונות שלהם אז אני אודה לכם מאד תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
השאלה היא האם ההבדל בין שני הכרטיסים האלה הוא גדול כלומר hd4870 הרבה יותר טוב מה-hd4850?? תודה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לא קיימת (לפי החיפושים שלי) גירסה אנגלית בלבד - לא "localized" של הדרייברים 44.03 של NVIDIA ל2000 וXP, אז ערכתי אותם בעצמי ויצרתי גירסה עם אנגלית בלבד, חוץ מזה הוספתי להם תמיכה ברזולוציות 768X576 (עובדת בטוח) ו 720X480 (הטלויזיה שלי לא תומכת אז אין לי מושג אם זה עובד) בשביל עבודה עם TVTOOL ברזולוציות האלה. הדרייברים עובדים בצורה מושלמת על המחשב שלי. אני מוסיף להודעה הזו את הקבצים nv4_disp.inf ואת nv4disp2.inf, צריך להחליף את הקבצים המקוריים בקבצים האלה והכל עובד מצויין. ניתן גם למחוק את כל קבצי השפות - nvr*.dll, nvwr*.dll וגם את כל קבצי העזרה (nvcp*.hlp) אבל חוץ משני הקבצים של האנגלית nvcpl.hlp, nvcpeng.hlp לא חייבים למחוק אותם, אבל לי הם הפריעו בעין. עריכה: הוספתי רשי…
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הגעתי ל 740/1070 בסטוק זה 600/900 אני נותן בביוס 105Mhz frequency ואין הבדל אני נותן +0.3V וזה לא עוזר שום דבר אז האם יש דרך להמנע מ-volt mod פיזי.. שמעתי שאפשר בחלק מהכרטיסים לעדכן לביוס אחר ושם כבר יש הגדרות של כמה וולט הוא יקח. עריכה: נתקלתי בזה http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?page=1&architecture=NVIDIA&manufacturer=Palit&model=8800+GT&interface=&memSize=512 זה הכרטיס מסך שלי. אני רואה שלפי הביוס הראשון למשל שהוא גם הכי חדש, המהירויות סטוק עולות למשל מ600 ל650 ומ900 ל950.. השאלה האם זה מעלה באותו יחס את המהירות שאני אגיע אליה במקסימום.. ואם אני ארצה לחזור למקור, כיצד עושים זאת?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים מנסה לחבר טלויזיה למחשב כדי לראות בטלוויזיה. יש לי Radeon X1800XT עם יציאת VIVO ו DVI. המתאם הוא מתאם HDTV, בתכלס הצלחתי לחבר ולקלוט תמונה (לפעמים שחור-לבן, לפעמים צבעוני....) אבל לרוב זה יצא שפועל. הקטע הוא שקניתי כבלים חדשים יותר ארוכים(RCA) כדי לחבר לטלוויזיה שנמצאת רחוק יותר, אבל עכשיו כשנזכרתי- כשאני מחבר את ה- TV אפשר לראות רק באחד מהמסכים (או טלוויזיה או מסך המחשב). וזה בעיה כי המחשב בחדר והטלוויזיה בסלון, ככה שאני לא אוכל לעבוד עם זה כי העכבר והמקלדת בחדר בתכלס אני רוצה למצוא את האפשרות של לעשות שיראו גם במסך של המחשב וגם בטלוויזיה כי אני יודע שיש אפשרות כזאת הקטע שאני לא מוצא את זה כבר כמה ימים... ראיתי שיש גם במדריכים את האפשרות הזאת... נ…
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית....יש לי כרטיס מסך של NIVIDA FX5200 ויש לי כבל שמחבר בין המחשב לטלויזיה... אני מחבר בינהם ואז נכנס למאפיינים(ושאר כל התהליך....) העניין הוא שרואים תצוגה אבל בשחור לבן... מה לא ניסיתי לעשות! שיניתי התקן שיחקתי עם כל ההגדרות...התקנתי את TVTOOL וגם שם שיחקתי עם ההגדרות ושוב...ללא תוצאות...מי שיודע ומבין ויש לו סבלנות להסביר לי שיצור איתי קשר באי סי קיו 303802451 ולמי שאין אי סי קיו אז שיחזיר תשובה לכאן (רק שזה יותר בעייתי כי אנ בקושי נכנס לכאן)....תודה אנשים אוהבים אותכם
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לפני כשנתיים מסך 7600 GT AGP. לפני מספר חודשים החלו להופיע במסך פיקסלים בודדים בכל מיני צבעים (גם בשלב הטקסטואלי שלפני עליית מערכת ההפעלה). בנוסף, בזמן משחקים אני רואה מריחות של אלמנטים מהמשחק במסך. למישהו יש רעיון מה הבעיה ואיך ניתן לתקן? תודה מראש,
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
חבר מעוניין למכור הדגם 9700 רגיל אני מתעניין במחיר כמה לדעתכם ותודה על העזרה אלי ;D
-
NVIDIA הוציאה את ה7800GS עם 512 מגה זיכרון לAGP כאשר יש לו 20 צינורות עיבוד...! http://forums.gamershell.com/index.php?act=ST&f=48&t=14451
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אהלן אהלן, כפי שתוכלו לראות בצד - זה המפרט שלי, כולל hd 4850 ומריץ vista 32bit/ מתעוררות לי כל הזמן בעיות עם הדרייבר (לאו דווקא החדש) והן כוללות קפיאות חוזרות עד אשר המשחק (במיוחד COD4) נתקע לגמרי, הקול קופא ויש צורך בריסטרט קליני.. ההודעה היא כמובן הודעה מה-TDR ... atikmdag had stopped working and has recovered זוהי כמובן בעיה נפוצה מאוד, וניסיתי את כל הפתרונות שמצאתי (בינתיים) ברשת הנה בקצרה השלבים: 1.הסרה מלאה של הדרייבר + ניקוי עם driversweeper. 2.התקנה של דרייבר גנרי של ויסטה. 3.התקנה ללא catalyst console , הדרייבר לבדו - דרייבר 9.8 4.התקנה של vista SP1/ 5. הסרה של העדכון KB952287 6. ביטול UAC 7. ניקוי ה-registery. קבלו כי ביטלתי כל אופצייה לחימום יתר או בעיית מתחי…
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם לצורך רזולוצית FHD מלאה במסך/טלויזיה LCD 42 יש הצדקה לשלם 400 ש"ח יותר וללכת על גרסאת הג'יגה?
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-