עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by satan,

הקצבי רענון צריכים להיות הרבה יותר גבוהים רזולוציה 1024X1280

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  2. היי לכולם השאלה שלי היא כזו יש לי 3 מסכים מחוברים למחשב 1-ראשי LCD 32" של LG 2מסך LCD 17" של VIEWSONIC - זה הרחבת תצוגה {מסך משני} 3 מקרן 84" של HP -הרחבת תצוגה {מסך שלישי} הLCD32 עובדת ברזולוציה של 1360 על 768 הLCD17 עובד על 1280 על 1024 והמקרן עובד על 1280 על 1024 אני רוצה שLCD 32 והמקרן ויציגו לי אותו תוכן כאילו שיכפול תצוגה אבל כל אחת ברזולוציה הטיבעית שלה האם זה אפשרי? אני עובד עם זוג X1950XTX במערך קרוספייר.. כמובן דריברים קטאליסט 7.2... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by Dvich,

http://www.trustedreviews.com/article.aspx?head=16&page=3013 הרבה כרטיסים, אין תוצאות OC או רמת רעש.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  4. Started by tripdd,

שלום לכולם, מצ"ב המפרט + ספק:hec 400tr-tf 400w מארז 6A19 כרגע כפי שניתן לראות יש לי 7600gt, אני מעוניין לשדרג לכרטיס יותר חדש, בעקרון אני מחליף רק בגלל שאני צריך יציאת hdmi לטלוויזיה אבל אם כבר אז לא איכפת לי לשדרג ושיריץ לי כבר עוד כמה משחקים, בעקרון התקציב הוא סביב ה500 ש"ח. אם אני אאלץ לשרדג גם מעבד אני אוסיף כמובן עוד כסף. מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  5. Started by lielz2,

המחשב לא היה פעיל הרבה זמן כי הלך לי הכונן קשיח וקניתי אחד חדש , שמו לי ווינדוס 7 והכל סבבה .. עכשיו המחשב ניתקע ממש כל כמה דקות ולוקח לו זמן עד שהוא משתחרר אז החזרתי את המחשב לטכנאי והיום לקחתי את המחשב חזרה והוא אמר שהכרטיס מסך שלי הוא מה שעשה את הבעיות ושהוא העביר לי את זה לכרטיס מסך המובנה במחשב , הקטע ההוא שהבעיה עדין קיימת .. הכרטיס מסך הוא היה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  6. היי אנשים, התחלתי לשחק FEAR combat ברשת עם כמה חברים. הקטע הוא שהם כל הזמן הורגים אותי... יכולות להיות כמה סיבות שהראשונה שבהן היא שאני חרא שחקן... אבל: כמעט כל הזמן נדמה שהם רואים אותי הרבה יותר מוקדם, והשאלה שלי היא זו: האם יכול להיות שבגלל שאני משחק עם כרטיס מסך On board (ASUS M2A VM-HDMI( אז מה שאני רואה הוא ב Delay קטן (שניה)? אני חייב לציין שהמשחק רץ חלק בלי תקיעות או מריחות. אם אוסיף כרטיס מסך, הביצועים של המשחק ישתפרו מבחינת מהירות? אם כן, איזה כרטיס מסך ממולץ וזול יש? לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI מעבד : AMD 4800 זכרון: 2GB תודה רבה, אייל

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  7. האם יש לו ביצועים טובים? כמובן ביחס למחירו...

8. השאלה בכותרת

• 10 תגובות
    • 695 צפיות
  9. Started by i.k,

מישהו יודע מי היבואן של חברת Albatron בארץ ומה כתובת האתר שלו?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  10. Started by idan007,

שלום, אני קונה בקרוב מחשב חדש שאמור לשמש למשחקים. עכשיו הבנתי שבקרוב יצאו כרטיסי מסך חדשים שיתמכו בDX10 ואין לי מושג אם כדי לי לקנות כרטיס נורמלי כמו 7900GS או לחכות לכרטיסים החדשים כי המחשב הזה אמור לשמש אותי לכ-5 השנים הקרובות מי שהוא יכול להמליץ לי מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  11. Started by shay2028,

ערב טוב לכולם. קניתי כרטיס מסך חדש HD4850 VAPOR X 512MB וכשאני משחק NEED FOR SPEED UNDERCOVER התמונה מקוטעת ניסיתי את כל הרזולוציות וללא הועיל מקוטע גם בהגדרות הכי נמוכות ואפילו ב 800x600 עם V-SYNC יש שיפור מסוים אך עדיין תמונה מקוטעת. הסרתי את המשחק והתקנתי מחדש אך כלום לא עוזר יש לי 4 גיגה זכרון של OCZ ומעבד E7400 המחשב חדש אחרי פורמט עם ןינדוס XP ודרייברים הכי חדשים 9.7 . אשמח לעזרה תודה.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by LIRON1,

שלום יש ברשותי כרטיס מסך GTX460 ומסך DELL U2311H ועוד מסך שכרגע לא בשימוש LCD פשוט של VIEWSONIC VG700 מה שאני צריך לעשות זה לחבר לחיבור DVI השני של הכרטיס מסך? או שצריך לשחק קצת בהגדרות? ואיך אני מחלקק את המסכים? כאילו במסך אחד אני משחק ובשני באינטרנט תודה רבה

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  13. Started by Rahat lokum,

מאוורר כוון ל100 :\ האם זה אופייני לחודשי הקיץ?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  14. התקנתי לאחרונה את BLACK OPS והמשחק חצי צולע. אני משחק עם הגדרות אוטומטיות. כמובן שאני יכול להוריד והעלות כרצוני אבל אני רוצה לשחק עם גרפיקה טובה +. המפרט שלי נמצא בחתימה שלי אני מנסה להבין האם הכרטיס מסך הוא צוואר הבקבוק או שמא המעבד או שניהם ביחד? האם קניית כרטיס מסך תוכל לפתור את הבעיה או שמצד שני שום דבר לא ממש יעזור וצריך כביכול מחשב חדש אשמח לעצות תודה

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  15. שלום הייתי רוצה לדעת מה כל כך הבל בין 9550 לבין 9600 במשחק עד כדי כך רואים את הבדל ינו זה הבדל של עוד 250 שקל בערך ותסבירו לי מה כל כך שווה את ה250 שקל האלו תודה למי שעונה על השאלההה :kopfpatsch: :yelclap: :yelclap:

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  16. יפה גם על מסך עלוב כמו שלי ? ולמה לעזאזל 2-3 דקות של סרט שוקלים 100-140 מגה ?? http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/content_provider/film/contentshowcase.aspx זה ניקרא High Definition משהו .. זה קשור ל HDTV ? או שזה פשוט HDTV ?!? עריכה: ראיתי את הדרישות להפעלה של סירטון ב1080P ... אממ WTF ?? זה דומה לדרישות של דום 3 לא של סירטון ...

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  17. Started by slip,

הם יקרים ברמות מה הקטע איתם

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  18. אז מה עושים חברה מה אני צריך לעשות בדיוק? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  19. קניתי מחשב חדש חיברתי את הX1950XT 256MB והתקנתי עליו את הדרייברים הכי עדכניים... (ויסטה) המחשב ריק וכל מה שבא לי מייד זה כמו כל פעם שקניתי כרטיס חדש - לבדוק אותו. פעם אחרונה שהתקנתי כרטיס מסך של ATI.. פשוט נכנסתי לאתר שלהם והיה להם מין תוכנות תלת מימד שפשוט הראו את הביצועים... היית יכול למשל לשלוט על פניה של בחורה יפה - או לטייל איזור טיבעי תלת מימדי... נכנסתי עכשיו ולא מצאתי.. הייתכן שאין? אם לאו אשמח לקבל לינק לאיזה מצגת תלת מימד - שתראה את ביצועי הכרטיס שלי! ATI X1950XT 256MB

20. Started by MODI,

בערך ב15 לחודש הבא אני קונה מחשב חדש ( :jump: ) ורציתי וכנראה אני קונה את הgeforce 7950gx2 או את הx1950xtx... תלוי בבאנצ'מארקים שלו... המחשב הזה אמור להחזיק אותי ל4 שנים הבאות (אולי שידרוג קטן פה ושם...) רציתי לדעת אם כדאי לחכות לגל הראשון של הכרטיסים של הDX10? האם הם יהיהו שווים משהו?

• 10 תגובות
    • 695 צפיות
  21. Started by manoa,

I am specifically targeting owners of a single HD3870, preferably overclocked. If you are running crossfire, please either disable crossfire for the testing or post your results with and without crossfire enabled. Please post a screenshot of your 3DMark06 score with the latest version of GPU-Z open and visible in the screenshot. Get the latest version of GPU-Z here: http://www.techpowerup.com/downloads/SysInfo/GPU-Z/ Please make sure you are running the latest drivers, which as of this post, are the 7.11 "hotfix" drivers. These may be obtained here: http://support.ati.com/ics/support/d...estionID=30533 Please note that even though it is called a "hotfix" by ATI, it is act…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  22. ^^^^^^ שווה להוריד למרות שזה בטא? יש שיפור מה66.93?

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  23. Started by sasmimo,

http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=5974 http://mardanit.co.il/files/pics/5974_f.jpg

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  24. הנה קובצי התוצעות של UT2003 לאחר בדיקה עם 3.2 ועם 3.4. אתם תראו לפי התאריכים ה3.2 הוא לפני חודש והחדש מהיום. חשוב לציין שלא נעשו שום שינויים במערכת בינתיים ולא הותקנו תוכנות חדשות.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  25. Started by ndv,

להלן המפרט (או מה שיש...) KSP : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3453 האתר של החברה: http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=134 לא מצאתי אזכור לחברה הזאת בשום מקום, היא פשטה רגל ? שווה לקנות את זה? אני גר בירושלים ואני קונה מKSP וזה היחיד שנשאר להם בתקציב שלי (עד 500 ש"ח).... למי שלא הבין אותי, אני סגור כבר על ה7300GT אבל החברה הזאת אני לא סגור.....

• 8 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.