כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
מקור: http://www.techpowerup.com/index.php?75685
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הופיע לי קודם מן עיוות באמצע משחק, ואחר כך, כשסגרתי את המשחק והגעתי לשולחן העבודה ראיתי שהרזולוציה השתנתה לרזלוציה הקטנה ביותר (600X800) צירפתי תמונה של ההפרעה במהלך המשחק.. איך ולמה זה קרה? תודה על העזרה [br]פורסם בתאריך: 19.10.2007 בשעה 05:44:29 עברו כבר כמעט 24 שעות ואני רואה שאין תגובות אז - UPצ'י.. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי, מנסה לחבר את הHD2400pro לLCD חדשה של HITACHI הרזולוציה הטבעית של הטלויזיה הוא 1366 על 768 אבל הגדרות הcatalist לא נותנות רזולוציה כזו. נסיון עם powerstrip לא עזר ונתן תמונה מעוותת ומקס של 30 הרץ. מישהו ניתקל בבעיה או יכול לתת איזשהו טיפ ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מה לוקח... X800XT מול GF6800 ULTRA? ומאיזה חברות שמייצרות את הכרטיסים הכי שווה לקנות...
-
- 9 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכם.. יש לי התלבטות רצינית ברכישה של כרטיס מסך, בין ה8500GT של NVidia לבין ה 1950GT של ATI. ההפרש ביניהם הוא שלוש מאות שקל, כשה1950GT יותר יקר. חשוב לציין שזה די כבר לי על הכיס, אבל אם יהיו הבדלים כלכך גדולים אז אני מוכן להוסיף. תודה.
-
- 10 תגובות
- 715 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב ולאט לאט מתברר לי שהוא יותר חלש ממה שחשבתי.... עד עכשיו שיחקתי רק דיאבלו 2 ואמריקס ארמי (שגם את זה הוא בקושי סחב...) ואני מאוד רוצה לשחק בדברים קצת יותר עדכניים... אבל לפני שאני מוציא כסף על משחקים אני רוצה להיות בטוח שאני יכול לשחק בהם... הדילמה - הכרטיס חלש... בדיאבלו 2 שעוד נחשב "קל" אני מקבל פריימים עצבניים במקומות כבדים....השגתי את ג'י טי אי וייס וממש אי אפשר לשחק בו...אני מפחד לחשוב מה יהיה אם אני יעלה עליו את האלף לייף 2 או פאר קריי... הכרטיס הוא sis 661fx און בורד (טעות...) יש לו 64מ"ב כביכול... אני עובד איתו על מצב 32מ"ב כי אני פשוט לא רואה הבדל כשאני מעביר אותו ל64 :s05: אני מתלבט בין לקנות כרטיס חדש לבין הוספת ראם - יש לי 256 והכרטיס מ…
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
המצב עכשיו הוא כזה, ה7970 עולה 1200 ש"ח (בקניית מחשב חדש) https://www.tms.co.il/product/13015 ו280X עולה 1440 ש"ח (גם בקניית מחשב חדש) https://www.tms.co.il/product/13001 כלומר,ההפרש בין הכרטיסים הוא 240 ש"ח, השאלה שלי האם הקפיצה במחיר מצדיקה את הבדל הביצועים ביניהם? ( שלפי מה שהבנתי הוא 5%-10% לטובת ה280X, אין לי ידע רב בנושא אז תקנו אותי אם אני טועה) אני למשל לא מתכנן לעשות OC, והמסך שלי הוא 22" , האם יהיה הבדל מורגש בביצועים בין שני הכרטיסים?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מפרט כזה P4 3GHz זכרון: 2GB לוח אם: ASUS P4V800X עם יציאה AGP כרטיס מסך : ATI 9600XT אני רוצה לקנות מחשב חדש...ואת המחשב עם המפרט למעלה אני מעביר לאחי והוא גיימר בינוני + עכשיו הלוח שלי הוא עם AGP ולכן אני מוגבל בבחירת כרטיס מסך טוב חדש...התקציב שלי הוא עד 950 גם שאלתי פה ושם אנשים הם הסבירו לי משו על צוואר בקבוק ודברים כאלה שלא כל כך הבנתי חשוב לציין שחשוב לי בכרטיס שהוא יעבוד טוב ויראה משחקים כבדים בצורה טובה וחלקה...נתנו לי גם 3 אופציות ואם יהיה צוואר בקבוק אז תנו לי פתרון...כי לא ניראה לי יש לי תקציב גם להחליף מעבד ati x9600pro 256MB 128bit pine nvidia 7600GS 512MB XFX 128bit ATI X1950pro 512mb 256bit ועוד אחד...שהרבה אנשים אמרו לי שזה הכרטיס המקסימלי שהמעב…
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אחרי אינספור שמועות והדלפות, אנחנו סוף סוף זוכים להיכרות רשמית עם דגמי ה-Pascal הראשונים למחשבים ניידים - והם זהים כמעט לגמרי לדגמים השולחניים המוכרים לנו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה של leadtek, חיברתי אותו לממיר של yes, אבל אני לא יודע איך אני יכול לראות טלוויזיה על מסך המחשב. אולי אני צריך איזה תוכנה? מישהו יכול לעזור לי...... אחים שלי, תודה לכל מי שמנסה.....
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום חברים מחפש כרטיס מסך לא יקר לצפייה בסרטים 4K אני עם לוח אסוס P7P55D וכרטיס מסך ATI 5800HD . תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
דבר ראשון לפעמים אני שומע צפצוץ כזה מהכרטיס מסך וכשאני סוגר את המסך הצפצוף מפסיק (שאני מדליק בחזרה הצפצוף חוזר) הצפצוף ממשיך כדקה ומפסיק.. זה אמור להיות ככה? (אני לא יודע כל כך איך להסביר לכם איך נשמע הצפצוץ.. יש לזה צליל מאוד מאוד גבוה עד שקשה לזהות מאיפה הוא מגיע ) ודבר שני, לפעמים שאני נכנס כדי לראות את הטמפרטורה של הכרטיס מסך הוא מראה לי את זה... ולפעמים רואים כרגיל כמו שצריך.. למה זה??
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיהיה בו VIVO,מתקדם מR9600P ואם אפשר לא SE : (אני לא עושה OC לכרטיס מסך) יש כזה כרטיס? ???
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני קונה מחר כרטיס חדש למערכת שלי יש לי איזה בעיה עם הכרטיסים של NVIDIA אז רק כרטיסים של ATI עובדים. אז ככה חשבתי על 2 דגמים שבטוח מחר אני לוקח הבית HD5750 עם 1GB זיכרון 256BIT רוחב פס, GDDR5 לדעתי כרטיס דיי משתלם והמחיר סבבה לגמרי HD5770 עם 1GB זיכרון 256BIT רוחב פס, GDDR5 לדעתי כרטיס גם דיי משתלם המחיר שלו קצת מופרז אבל כרטיס עוצמתי עכשיו אני קונה את אחד מהם בRSM.CO.IL ורק שם אז לא להציע יותר כלום, יש גם מחשבה ליקנות אולי HD4870/ HD4890 המחיר דיי דומה לHD5770 עכשיו יש לי עוד שאלה עד כמה הכרטיסים האלו יותר טובים מי HD4850 VAPOR X 512MB נגיד בהשוואה לHD5750 ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
חשבתי על אחד מאלה, יחס עלות ביצועים טוב? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981_1257&products_id=5470 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1243&products_id=4878 קצת פרטים: הוא רוצה להחליף את ה440MX שלו... ושמשחקים חדשים יעבדו קצת יותר טוב... אין צורך בכל הפילטרים וזה... רק שיעבוד... ושיתן את ההכי טוב לכסף
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מפרט מלא בפרופיל. למקרה שלא עדכנתי שם (אין לי כוח לבדוק) e2160 @ 3GHz HD 4870 @ 780MHz GPU / 1GHz Memory כל השאר לא השתנה ומופיע בפרופיל. תוצאה כללית - 9917 3DMarks תוצאה מפורטת: SM 2.0 Score - 3853 SM 3.0 Score - 5298 CPU Score - 2261 עכשיו, יש פה 2 שאלות/הצהרות: 1. כל מי שמתכנן את הכרטיס הזה על מערכת חלשה יחסית, ככה זה נראה :] 2. התוצאות סבירות? ככה זה אמור לצאת עם המערכת הזאת? גיא.
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט של המחשב שלי הוא: לוח אם:PC-PARTNER APOLO PRO 133MHZ עם ציפ של VIA מעבד:פנטיום 3 733MHZ זכרון:392 SDRAM 133MHZ כרטיס קול: סאונד בלסטר 128 ויברה כרטיס מסך:G-FORCE 4 MX 440 64 DDR ארדיסק 20 גי'גה WESTREN DIGITAL מערכת הפעלה:WINDOWS XP PRO הבעיה שלי היא כזאת כמעט בכל המשחקים שאני משחק במחשב רצים לאט ממש מקרטעים עם זה פיפא 2003 ,נבא 2003, היטמן2, ועוד הרבה משחקים שלדעתי צריכים לזוז מהר התקנתי דיירקט איקס 9 שידרגתי את הדרייבר של הכרטיס מסך להכי חדש מהאתר הזה הגרסה שלו 43.51 ועדיין המשחקים זזים ממש לאט יש למישהו מושג מה הבעיה למה המשחקים לא זזים כמו שצריך? תודה רבה למי שינסה לעזור לי
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
לפני כמה ימים ביצעתי פורמט ולאחריו התקנתי מחדש את הווינדוס {xp pro{ ואחרי זה היה לי בעיה אם הdirect 3d ולכן המון משחקים לא עולים לי אני התקנתי את הדרייבר של המסך ואת directx 9.0c כאשר נכנסתי לdxdiag הוא מבצע בדיקה ואז מציין שהיתה לי בעיה בהפעלה קודמת של direct 3d ושואל אם אני רוצה לדלג על ההפעלה שלו או לא כאשר אני לוחץ לא המחשב אינו מגיב :'( ???
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על כל תגובה אז ככה קניתי מארהב כרטיס מסך של לידטק 6800LE אחרי שפתחתי לו את השידרים הסגורים וקצת אוברקלוק תוך כדי משחק הכרטיס נדפק וכרגע הוא לא מסוגל להאיץ תלת מימד המחשב פשוט מאוד נתקע ולא מגיב.כניראה שהגזמתי קצת עם עם האוברקלוק :-) אז אני מחפש את היבואן הרשמי של לידטק בארץ בתקווה שהם יחליפו לי את הכרטיס ניראה לי שיש אחריות בינלאומית וכל חנות מחשבים שאני מתקשר אליהם אומרים לי שאין להם את הטלפון שלהם מוזר משהו. כל מי שיודע משהו אם יש אחריות מי היבואן ומה אפשר לעשות תעזרו בבקשה בתודה מראש חי
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני מצליח ליראות את הטלוויזיה במחשב אבל אני לא שומע מה עושים בבקשה יש לי גיפורס 4 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן, לגבי הכרטיס מסך 9600gt הכרטיס שווה את המחיר ששנמצא בקישור הבא: (או שיש פה משהו מוזר) http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28636&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE לפי דעתי הכרטיס ניראה טוב מאוד אפילו ישנה שנתים אחריות והמחיר מעולה אבל מה שמפריע לי בעיקר זהו התקנתו במחשב חיבורו באופן חומרתי הוא גדול ותופס שניי תושבות של כרטיסים. אשמח לעזרה בברכה , שרון.
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מישהו יודע אם קיימת אפשרות לקחת כרטיס מסך 1950XTX ואיכשהו לחבר אותו למחשב נייד חדש ? חיבור חיצוני אני מתכוון באמצעות איזה מתאם אם קיים. ואם כן צריך גם ספק כח חיצוני שיתן לו מתח? תודה.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
כמה שאלות לגבי כרטיס טלוויזיה איזה ערוצים הוא קולט האם אפשר לשמור נגיד תוכנית שאני צופה בו מה טווחה המחירים לכרטיס טלוויזיה פשוט, בבשביל לצפות במחשב ולקבל תמונה טובה עם אפשרות להקלטה. תודה
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-