כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי GeForce 7600GS ויש לי טלויזיה שאין לה חיבור ל S-video, לכן מצאתי דרך עילגת פחות או יותר לבחר את הכ. מסך לטלויזיה: מהכרטיס מסך יש לי כבל שיש לו 2 תקעים (אדום ושחור) אני לא יודע מה השם של זה, אבל בכל אופן, שניהם מחוברים לחתיכה קטנה שמאחדת את שניהם לתקע אחד, שאותו אני מחבר לחיבור ה video הצהוב בטלויזיה. בדרייבר 94.24 של nvidia, לפני שהם התחילו באשף החדש שלהם, יש אפשרות לעשות force TV detection, אני עושה את זה, והתצוגה בטלויזיה פועלת בלי בעיות (למרות שהסאונד מגיע מהמחשב). עד לכאן הכל טוב ויפה. הבעיה היא שבכל דרייבר מאוחר יותר, יש בעיה. המחשב עדיין מזהה מציג תמונה בטלויזיה, הבעיה היא שהיא מתעוותת לחלוטין. לא ממוקמת במרכז, שחור לבן, פסים באמצע... מעוות. אבל למרות זא…
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה נרשמתי לאתר הזה כי הרבה חברים אמרו לי עליו שהוא אחלה אתר וגם אני חושב כך אני כבר שבוע ימים מדפדף באתר זה והוא ממש מעולה קודם כל אני פונה לאחראים שלו לנעול את הנושא הזה בבקשה למה ? אני GAMER וככל GAMER אחר מחפש הכי טוב . אני כבר שבועים ימים שוקל לקנות כרטיס מסך טוב . בסוף הגעתי למסקנה לשני כרטיסים שונים ועלי לבחור אחד מהם ATI 3870 GEFORCE 8800 GT לאחראים .אני קראתי הרבה מאמרים ותגובות שונות על שני הכרטיסים האלה מהטוב עד הרע . והשוויתי בין שני הכרטסים הנ"ל בסוף החלטתי ללכת על 8800GT וזה לא כל כי כל הזמן הייתי עם ATI היה הרבה בלבולי מוח על הנושא הזה לא רק פה אלא בכל העולם כמו שראיתי א. לקנות את הכרטיס 8800GT זה ההחלטה שלי הסופית אבל בסוף קראתי שהוא מ…
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרגע כרטיס מסך 5700LE אני יכול לקנות את ה7600GS של LEADTEK האם השיפור בביצועים יהיה משמעותי? אם לא איזה כרטיס מסך כדאי? (כרגע יש לי AMD 3000 וג'יגה וחצי זיכרון) תודה
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
Leadtek PX8800GTS 640MB TDH PCIE מחשב בסדר גמור, אבל הוא אומר שאי אפשר להפעיל את המשחק עם HDR AA יחד, ואמרו לי שבכרטיס שלי כן אפשר, בואו תסבירו לי שוב בבקשה. ודבר שני, עם הכרטיס הקודם שלי 6800XT שחקתי באובליביון 4 על פול הגדרות אבל המשחק היה מלא טעינות ואי אפשר היה לשחק. שחקתי עם הכרטיס החדש שלי עכשיו, המשחק רץ כל כך חלק (כן הגדרות על פול - בדוקקקק) הכרטיס מסך שלי חושב שאני משחק דום 1 איך זה ה-ג-י-ו-נ-י
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום כולם... אני רוצה לדעת איך זה שהכרטיסי מסך החזקים בעולם בקושי מריצים משחק שיוצא היום על ההגדרות הכי גבוהות?!?!? ועוד היום! מי יודע מה יהיה בעוד שנה... ואיך זה שה-XBOX מריץ את המשחקים טוב יותר מחשב רגיל? מחשב רגיל יותר טוב בהכול (חוץ מהמעבד) מהקונסולה, ובטח שבכרטיס מסך. גם PS2 שיצא ב-1999 מריץ משחקים באיכות מצויינת אפילו למחשבים של ימינו???? תודה לעונים...
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
איזה מסך יותר טוב ? מה ההבדלים בינהם? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5911 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7307
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכם! המפרט שאני קונה בקרוב הוא כזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6400 (S775) - 2.13GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty 1257 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 727 ש"ח זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 1500 ש"ח כרטיס מסך: CONNECT3D X1950XT 256MB GDDR3 PCI- 1646 ש"ח צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK 200 ש"ח דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 443 ש"ח ספק: Enermax Liberty 400W ATX/BTX Dual CPU Support 434 ש"ח מארז: Thermaltake Soprano Black 439 ש"ח קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Low Noise 155 ש"ח מטרת המחשב היא בעיקר למשחקים ( כבדים ) ואני רוצה להתאים כרטיס מסך ח…
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
המפרט שלי כזה: מעבד אינטל E6300 זיכרון פנימי 1GB כרטיס מסך geforce 8800gts נגיד אני ישחק בקרבון על ההגדרות הכי גבוהות שהם עד הסוף כמה FPS אתם מעריכים שאני יקבל בבקשה תגידו לי זה חשוב תודה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בונה מחשב לבת שלי (גיל 3) משאריות של המחשב הקודם שלי. חומרה קיימת : ספק כוח + מארז + מאוררים בסיסים. לוח אם +ASROCK P4V8 כרטיס מסך GIGABYTE 9600 256 MB צורב DVD מעבד 478 פנטיום 4 2.8 GHZ עכבר של לוגיטק ומקלדת. דיסק קשיח 40GB WD אז כמו שכתבתי בכותרת מסך LCD שטוח כולל רמקולים. אני חושב לתלות את המסך על הקיר, וחשוב שיהיו לו רמקולים מובנים בגלל מקום בחדר הילדים. המארז עצמו אמור להיות על מדף רחוק מהילד השני ... (בן שנה). הילדה אמורה לשחק בקומפי ותוכנות בסגנון הזה, קצת לצייר וכ"ו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
האם כל משחק משנת 2003 עד לשנתנו יכול לתמוך בריבוי מסכים בו זמנית מקסימום עד שני מסכים..... תודה
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני שבוע עברתי לויסטה ועכשיו איכות הסרטים/סרטונים קצת פחות טובה משהיתה ב XP. (השחור הפך לאפור, התמונה פחות חדה ויש פחות פירוט בצבעים). זה קורה גם עם המקודדים של הוינדוס, גם עם DIVX וגם עם המקודד המובנה של התוכנה VLC. אשמח לעזרה, תודה!
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
* יש לי כרטיס מסך Sapphire Radeon X1600pro AGP בלי אוברקלוק. CCC 7.9 מותקן. * הספק הוא הספק הגנרי (הספק 300 וואט) שבא עם המארז (Foxconn TLA436SB) שמתי לב שבמשחקים החדשים יותר (Oblivion, Loki, באובליביון אני בלי AA ועם HDR ו-BLOOM לחלופין) לאחר זמן מה שאני משחק (נע בין 20 ל-40 דקות) המסך כאילו נכבה אבל המחשב מגיב לעוד כמה שניות (המקלדת עדיין מגיבה - קאפס לוק מדליק ומכבה את הנורה שלו) ואז הוא פשוט "קופא" והפתרון היחיד זה לעשות ריסט ידני. בהתחלה חשדתי שהכרטיס מסך מתחמם ואחרי שהתקנתי את ATITOOL ראיתי שהמאוור של הכרטיס מסך עובד קבוע על 20% בלי להתחשב בטמפרטורה אז שיניתי אז זה (מתחת ל55 מעלות 50%, מעל 55 85%, מעל 57 90%, מעל 60 95% ומעל 65 100%) ובנוסף הוספתי ממש מול הכרטיס מ…
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בסגנון RADEON V9600 או GFORCE מקביל בטווח מחירים דומה (מחיר בינוני, לא מהחדשים יותר). אמרו לי בחנות לבדוק את המתח של לוח האם. האם יש בזה אמת ויש קשר לתפקוד הכרטיס? אם כן, איך אני יכול לבדוק את המתח בעצמי. תודה תודה
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי GF2 ממש ישן עם 32MB (שתאמת מחזיק לי דווקא בינתיים ממש יפה) והשבוע הרצתי HWINFO ולמרבה הפתעתי שמתי לב שכתוב שהוא 128ביט! אני לא יודע אם זה מקובל בדרך כלל בכרטיסים האלה או לא, אבל אני מניח שלא כי יש מספיק כרטיסים שהם דיי חדשים ותומכים DX9 ויש להם רק 64 ביט, אז השאלה שלי בעצם זה אם זה אפשרי? אם זה נורמלי או שהכרטיס שלי קצת יותר טוב מבדרך כלל? ובמה זה יכול להתבאות ההבדל הזה בין כרטיסים אחרים? עוד שאלה, כרטיסי GF4 הם גם 128ביט? אגב המהירויות קצת גבוהות מGF2 רגיל כי קצת המהרתי אותו לא משהו רציני הוא ממש לא סוחב יותר מזה. תודה על התשובות וצירפתי תמונה
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_88&products_id=2484 חבר שלי קונה מהם מחשב חדש ואין להם את ה 5900XT (נשאר רק של INNOVISION) ואמרו שזה לא מומלץ אז הוא לקח 9600XT 256M כמו שלי ויש כאן את האולטימייט הזה הוא שווה יותר?
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מתכון לרכוש מחשב, ובו גם ASUS RADEON 9600XT. ראיתי שיש 2 דגמים לזה - TD, ו- TVD. ניסיתי לחפש מידע אך ללא הואיל. מה ההבדלים ביניהם? מה טוב יותר, ומה ההפרשים במחיר? תודה
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, נכנסתי לאתר LOGICPC ושם כתוב כרטיס מסך FX5200 ב760 שקל בערך, זה המון לכרטיס המעפן הזה.!! http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2137 איך יכול להיות טעות?? חכו על תיפלו מהכיסא: FX 5200 ב1154 שקל WTF?? כטיס עלוב שעולה 320 שקל במחיר כזה? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3464
-
שלום, אני הולך לקבל בימים הקרובים את הכרטיס יש לכם להביא לי המלצה על תוכנה ואפילו לינק ? תוכנת PVR בתודה, איתי
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
זה למחשב רגיל של דוד שלי הוא לא רוצה להשקיע יותר גם ככה יש לו ילדים קטנים.. וזה מה שנתנו לו באותו טווח מחירים תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הבעיה היא שאני לא מוצא דרייבר וכרגע המסך עומד על 60 הרץ ובתור PLUG and PLAY MONITOR והמסך הזה יכול להגיע ל- 75 הרץ ובלי הדרייבר אי אפשר להגדיל. גם האתר של MAG אין דרייברים וגם באתר הדרייברים המובילים ברשת.
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
רזולוציה 768X1366 <==== הרזולוציה של המסך . http://video.org.il/product.asp?productid=374 רזולוציה 1280X1024 <===== הרזולוציה העדיפה על ה - 7800GT של לידטק אתם חושבים שבמשחקים המסך יתעוות או משהו כזה ? .. הוא יהיה מחובר על DVI
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
רצתי לדעת האם הכרטיס מסך הזה הוא SLI או שצריך עוד אחד כזה שיהיה SLI? ודבר שני איך הכרטיס הזה באופן כללי Leadtek Geforce PX6800GT 256Mb Retail PCI-Express SLI
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום זה המסך LG L1730B מה דעתכם על המסך הזה? בכמה כסף הייתם מעריכים את שוויו? זה בישביל אח שלי אז זה בלי קשר להודעה הקודם שלי
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי עכשיו ת'כרטיס הנ"ל ואמרו לי שאפשר להפוך אותו בקלות ל6600GT. אז מישהו יכול בבקשה ללמד אותי איך אני פותח לו צינורות או הופך אותו לGT? תודה מראש אחים שלי
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-