עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kip,

קניתי לפני כמה חודשים Albatron 6600u, המוכר, כמובן, הציע לוח תומך SLI וכרטיסים תואמים אבל התקמצנתי... במקרה נתקלתי במבחן לכרטיס וכתוב שהוא תומך SLI!! מישהו מאשר? מה שצריך (בבוא הזמן) זה לקנות לוח מתאים ועוד אחד כזה (אם יהיה)? האם יתמוך בכרטיס אחר ובזה יחד? לא מבין בזה כלום... דרך אגב.. איך הכרטיס יחסית? אני די מרוצה... פשוט מחפש אישור המבחן היה אוהד ביותר... תודה

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by levelone,

אנא המליצו לי על כרטיס מסך שיספק ביצועים לפי מפרט המחשב שלי: אין לי הגבלת תקציב אבל הכרטיס מסך ישמש למשחקי רשת (כמו lord of the rings online, guild wars וכו') אז אני מניח שהמחיר לא אמור לעבור את ה800 שקלים שמספיקים לקנות ATI Radeoin HD 5770 1GB. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  3. לפי הסרטון הזה פה למטה , זה לא נראה כל כך - אלא אם כן פספסתי משהו? כרגע אני עם 3080 RTX , מרוצה מאוד, אך חושב לשדרג לקבל ביצועים טובים יותר - לכיון 80-90 פריימים לשניה. המחשב שלי: מסך - Alienware 34 Curved QD-OLED Gaming Monitor - AW3423DWF -משחק על רזולציה של 3440X1440 הגדרות - מעדיף לשחק על ההגדרות הכי גבוהות במשחקים לוח אם - ASUS STRIX Z370 F זכרון - 32GB

4. לפני כשלוש שבועות התקלקל לי הכרטיס שהיה עוד באחריות. הכרטיס הוא - GIGABYTE GeForce 6800GT 256mb DDR3 - PCX - Retail. שלחתי את הכרטיס לספק. היום הודיע לי הספק שהיבואן טען שאין יותר כרטיס כזה והוא מוכן לתת לי כרטיס במקום - 7600GT ושאלתי האם כדאי ? כמובן שאני יבקש כרטיס חדש... לפי בנצ'מארק של האתר הבא ה - 7600 חלש יותר בפילטרים AA לינק... http://www.computerbase.de/artikel/hardware/grafikkarten/2006/test_geforce_7600_gt_7900_gt_7900_gtx/11/

• 11 תגובות
    • 715 צפיות
  5. Started by רן.ט,

יש לי את הכרטיס הזה וכתוב פה באתר שיצאו דרייברים חדשים אז מישהו יכול לעזור לי ולומר לי איזה אני צריך להוריד כי אני לא מבין בזה??

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  6. Started by wollmann,

אני יודע שזה נדוש לשאול, אבל השוואה הזו לא מצאתי ואני חייב לדעת עוד היום. אז מה יותר טוב? שנייהם עם 128MB וכמובן בעקבות ה SE עובדים ב 64bit. יש אולי הצעות אחרות ברמת מחיר שלהם? (ולא... אין תקציב גדול מזה... 430 ש"ח זה המקסימום אי אפשר למתוח). תודה רבה לכולם.

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  7. שלום לכולם ברשותי מצלמה אלחוטית קטנה, שמשדרת למקלט שאפשר לחבר לטלויזיה אני מעוניין לקלוט את השידורים שלה במחשב (כולל אפשרות להקליט וידאו ממנה למחשב) האם יש בנמצא בשוק איזה התקן\כרטיס קטן וזול שאפשר לחבר למחשב לצורך זה ? בלא יותר מ-200 שקלים ? (יש לי כרטיס מסך GE-MX440, שמוציא אמנם החוצה מהמחשב לטלויזיה, אבל אין לו כניסה לוידאו מבחוץ (הוא VO ולא VI)

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  8. Started by pbl1,

לפני כמה ימים ביצעתי פורמט ולאחריו התקנתי מחדש את הווינדוס {xp pro{ ואחרי זה היה לי בעיה אם הdirect 3d ולכן המון משחקים לא עולים לי אני התקנתי את הדרייבר של המסך ואת directx 9.0c כאשר נכנסתי לdxdiag הוא מבצע בדיקה ואז מציין שהיתה לי בעיה בהפעלה קודמת של direct 3d ושואל אם אני רוצה לדלג על ההפעלה שלו או לא כאשר אני לוחץ לא המחשב אינו מגיב :'( ???

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  9. ברצוני להסיר דרייבר לכרטיס שלי בדרך בטוחה. אני מעלה שאלה זו בעקבות נסיון לא כל כך מוצלח בפעם האחרונה, שהסרתי דרך "הוספה או הסרה" אני יודע שיש תוכנות יעודיות על מנת להסיר בביטחה את הדרייבר. הורדתי תוכנה חינמית בשם - PCprosetup האם התוכנה מומלצת או שיש תוכנה עדיפה?. אשמח לקבל תגובות...(מיפרט בצד).

10. שלום רב! התקנתי את הGTX285 גירסת SUPERCLOCKED 2GB RAM של חברת EVGA הרצתי בנצ'מארק רק לגרפיקה בלי PHISIX. קיבלתי תוצאה של 11231. האם זה מעט מדי? אני מצרף תמונות ומידע על המחשב בPDF. [attachment deleted by admin]

11. אנחנו הולכים על מפרט כלשהו שכולל את כרטיס המסך GEFORCE GTS450 1GB DDR5 VGA/DVI/HDMI. המחשב אמור לתפקד כל יום, לעבודות גרפיות כבדות לצורכי פרנסה. מדובר במפעל שעוסק בעבודות גרפיקה, ועובד עם תוכנות גרפיות כגון: FREEHAND 11 PHOTOSHOP 8 Adobe Illustrator CorelDraw המפרט יוצא לנו בסה"כ כ-4,000 שקל והוא כולל מעבד I7, וכולל זכרון 8. כעקרון המפרט נראה מעולה, השאלה היא האם כרטיס המסך הנ"ך מתאים לעבודות גרפיות חזקות? הנה המפרט אם צריך: מעבד INTEL CORE i7 2600 3.4GHZ 8MB BOX G.CPU 1 לוח אם INTEL BUFFALO FLAT P67BA USB3 ESATA+ 2FW 1 זיכרון DDR3 4GB HyperX 1600Mhz CL9 KINGSTON 2 דיסק קשיח 1TB 64MB 7200RPM SATA III 6GB/s FAEX BLACK WD 1 כרטיס מסך כרטיס מסך - GEFORCE GTS450 1G…

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  12. ענקית הגרפיקה מכריזה על כרטיס מסך חדש, ה-GeForce RTX 4070 Ti. האם זה יהיה כרטיס המסך שיזניק את ההמונים קדימה?לכתבה

13. Started by Danman,

בעקבות מסעי למציאת מסך CRT איכותי, מצאתי מישהו שמוכר את המסך הנ"ל. מישהו מכיר את הדגם? אגב - דגמים נוספים שנתקלתי בהם בחיפושי - Samsung 959NF / Viewsonic p225F תודה

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  14. אין מה להוסיף. ואם כן חייב להתקין איך אני מסיר את האייקון של ATI ליד השעון למטה? (הוא של הקונטרול פאנל אם אני לא טועה.) תודה רבה ושבת שלום!

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  15. אני חשבתי לחבר לכרטיס עריכת וידיאו כבל יציאת וידיאו מהממיר ולקודד את זה במחשב עכשיו השאלה שלי איך אני עושה את שמעתי שיש אנשים שעושים את זה בעזרת כרטיס טלוויזיה ויש כאלה בעזרת כרטיס עריכת וידיאו אז אני צריך המלצה לכרטיס או טלויזיה או עריכת וידיאו שאני אוכל להקליט איתו למחשב. התקציב שלי נע בין 1000 ל 2000 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  16. Started by Troubled_Martyr,

לפני כשנה קניתי ATI Radeon 9200 VIVO. התקנתי את הדרייבר של ATI גירסה 7.94 שבא בחבילה של הכרטיס (יש לי Win 2000 Prof). בערך חודשיים מאוחר יותר עדכנתי את הדרייבר לגירסה החדשה שיצאה אז. כמה שבועות לאחר מכן התחילו לקרות לי נפילות של כרטיס המסך בזמן משחקים או סתם באמצע עבודה בווינדוס, והיתה מתקבלת הודעה שקשורה ל- VPU Recover. הנפילות נעשו תכופות כל כך עד שקרו מיד עם עליית הווינדוס. לאחר חיפושים רבים באינטרנט גיליתי שהמקור הסביר לבעיה הוא הדרייבר. הסרתי את הדרייבר של ATI והתקנתי במקומו Omega Driver (מהאתר www.omegadrivers.net). זה פתר לי את הבעיה לחלוטין באותו זמן. לפני חודש התחילו שוב נפילות באמצע משחקים. עדכנתי לגירסה החדשה של ה- Omega Driver, אבל זה לא עזר. המצב עכשיו הוא שכ…

17. שלום, אני מחפש כרטיס למפרט הבא: E8400 4GB DDR השימושים יהיו בעיקרם כלליים אך לעיתים יכללו גם: צפיה בסרטים (רגילים ו-HD) צפיה ועריכה בתמונות (צלם מתקדם) עריכת סרטי וידאו מעט משחקים (בשאיפה, כמה שיותר חדשים). בד"כ אני מהאנשים שנוהגים להתעמק ולרכוש את הידע בעצמם, דרך קריאת reviews וכו', אבל הפעם פשוט אין לי כ"כ הרבה זמן ולכן אני מבקש דעה מלומדת.. אשמח להמלצה מנומקת והרבה תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  18. אז ככה חיברתי תטלויזיה למחשב והכול טוב כשאני רואה סרט אבל רציתי לדעת אם אפשר שאני יראה גם תאיקונים וכול זה בצורה ברורה כי הרבה פעמים אני צריך לעשות בעמצא ואז צריך להחזיר את התצוגה למסך וכול זה אז בקיצור אפשר לעשות את התצוגה ברורה יותר ואם כן איך

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by RoyShefy,

רציתי לדעת איך אפשר לעשוות את זה חוץ משיטץ[ת צריבת הביוס. ניגמר לי החשק לעשות OC לכרטיס שלי.. אני רוצה להשאיר אותו כR9700P.. ורציתי לדעת איזה באיזה דרכים אפשר לעשות את זה חוץ מלצרוב ביוס

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by GREATTHUNDER,

?

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  21. אני מתכוון מבחינת קירור? ביצועים ? תודה

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  22. הלך לי הכרטיס מסך שלי X1800GTO. כל הבעסה זה שהוא הלך לפני ששמתי לו את הACCLERO TWIN TURBO. לכן אני מחפש כרטיס מסך טוב עם ביצועים טובים במחיר טוב מצאתי את ה8800GT 256MB ב300 שקלים זה מחיר נורמלי לכרטיס? האם כדאי לי לקנות אותו ? ד"א עם אתם מציעים לי כרטיס מסך אז חשוב שהוא יהיה מותאם לTWIN TURBO כי אני מתכוון להשים אותו על הכרטיס שאני אקנה. נ.ב שאלה קטנה אחרונה שמתי את הTT על הכרטיס ממש לפני כמה ימים האם אני יהיה חייב להחליף משכה טרמית?חייב בכל מקרה?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by ZacNaboot,

חיברתי את הטלווזיה שלי לכרטיס באמצעות כבל HDMI עכשיו אני מקבל רק תצוגה אבל לא צליל, יש לי כבל קטן שמצורף לכרטיס אבל צריך לחבר אותו ליציאה שנקראת spdif בלוח אם אבל הבעיה פה שביציאה שבלוח אם שלי יש בה 5 פינים והכבל הקטן שבא מהכרטיס יש לו רק שני חוטים איך אני מחבר את הכבל הזה כמו שצריך??

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  24. Started by יניב51,

שלום לכולם הפעלתי היום את coolbits וראיתי בהגדרות שהמהירות של השעון לא תואמת לזו שיש באתר של לידיטק... באתר לידיטק: GPU/Memory clock 450/1320MHz אצלי: GPU/Memory clock 450\660 רק לי ניראה שיש כאן משהו מסריח? זה לא הבדל קטן, זה פחות חצי! יכול להיות שיש משהו עם הדרייברים? התקנתי עם הדיסק שקיבלתי ורשום שיש לי דרייבר 91.45 האם להוריד משהו אחר? מקווה שתעזרו לי, יניב

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by eli33,

איזה כרטיס מסך עדיף X700 או 6600 רגיל אני מדבר על שתיהם עם יציאות pci-x ?? ומה ההבדל בניהם במחיר אני לא ממש גיימר מושבע אז ירדתי מה 6600GT שחשבתי עליו בהתחלה בגלל המחיר שלו .. ודרך אגב אמרו לי שה X700 בא עם קירור גז האם זה נכון??? ומה עדיף 6600 או X700 ...??? זה קצת דחוף כי כבר סיימתי עם כל המפרט רק בזה אני מתלבט תודה

• 8 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים