עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by MagnuM_47,

הכרטיס מסך שלי הלך לעולמו ואני צריך חדש צריך המלצה עד 1300 שח PCI-E

• 8 תגובות
    • 544 צפיות
  2. אני בעל מחשב שתומך רק ב AGP, כרגע עובד עם geforce 440mx. טבעי שאני מעוניין לשדרג כרטיס, הבחירה שלי הייתה (לפי הרבה דברים שקראתי ושמעתי) 6600GT (למרות שקראתי פה על 7300gs - אך לא מצאתי אותו בשום חנות עדיין). רציתי לדעת, במידה ואני לא מתכוון לבצע אוברקלוק לכרטיס, האם זה משנה מאיזו חברה אני קונה את הכרטיס (כלומר, gainward, xfx, gigabyte וכו'..). האם יש חברה שכדאי לשמור מרחק ממנה? במידה וזה משנה (משום שישנם הבדלים במחירים - כ200 ש"ח פה ולשם), באיזו חברה כדאי לי לבחור? באותה הזדמנות אני אגיד ששמתי עין על ה Gainward GeForce 6600GT 256MB AGP, האם זאת הבחירה נכונה ? P: במידה וצריך, המפרט שלי הינו: intel 2.6 ht 512 ddr 120gb תודה רבה מראש (אני יודע שיש הרבה נושאים בנוגע ל…

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  3. Started by Lirux,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב לעריכת וידיאו והוא רוצה כרטיס quardo של nvidia כי הוא חושב שזה יותר טוב לעריכת וידיאו... ואמרתי לו שעדיף לקחת לדוגמא geforce 7900 gt אתם לא חושבים ככה? אני צודק לגבי מה שאמרתי? עדיף לו לקחת quadro: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3291 או 7900gt: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4938

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  4. Started by !_Evil_!,

ATI Raedon X1600pro 250m 128Bit לא חייב מכונת משחקים אבל שיפעיל קול אוף דיוטי 2 כמו שצריך

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  5. Started by dragon772,

אני צריך הצעות לכרטיס במחיר בסביבות 1200 וגם הצעה לספר לא ג'נרי שיחזיק את הכרטיס שמוצע ואם אפשר חנות ממנה ניתן לקנות את הכרטיס והספק כמובן שזה ל AGP תודה.

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by dr computer,

שניהם ב300 שח...אם יש משו יותר טוב אחר להציע ב300 רק תגידו... ה6200 מפה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1228 וה9600 מפה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2159

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  7. Started by erap129,

רציתי לקנות את הכרטיס הזה - palit x800gto agp כי מוכירם אותו ב-2 חנויות בסביבות 800 שקל וזה מחיר די טוב לX800GTO AGP וחיפשתי עליו ביקורות באינטרנט ולא מצאתי כלום, אפילו לא אתר שמוכר אותו חוץ מחברת מחשבים אוסטרלית וזה נראאה קצת מוזר.. כדאי לקנות את הכרטיס הזה? :-\

• 28 תגובות
    • 1k צפיות
  8. או לפחות ספק שמוכר אותו במחיר דילר?? תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  9. אני רוצה את הכ.מסך הטוב ביותר שאוכל לקנות ביחס של עלות/תועלת בתקציב של מקסימום 550 ש"ח

10. Started by tombcatz,

סתם רציתי להראות לכם איזה קפיצה טכנולוגית עצומה עברנו ב-5 שנים האחרונות בתחום המשחקים... שימו לב-בסוף שנת 2000 החברה CRYTEK פירסמה תמונות מהמשחק החדש שלה,שכונה בזמנו "X-isle"...המשחק הזה בסופו של דבר בוטל,ובמקומו פותח FAR CRY על קונספט דומה....אבל בכל מקרה-המנוע של איקס אייסל הוא האבא של המנוע הגראפי של FAR CRY והנה התמונות שפורסמו בזמנו,שנחשבו למדהימות מבחינה גראפית,ואני זוכר שאני ממש התלהבתי מהגראפיקה....מה שקשה להגיד היום...המשחק נראה זוועה ועכשיו-בהשוואה למנוע הCRY ENGINE 2....5 וחצי שנים אחרי

• 12 תגובות
    • 956 צפיות
  11. ישנם כמה נקודות שאני לא סגור עליהם... 1. מבחינת כרטיס טלויזיה איזה מהבאים הכי טוב? Hauppauge PVR-150 MCE ATI Theater 550 Leadtek PVR2000 2. איזה כרטיס מסך הכי זול עם ביצועים סבירים שיריצו משחקים כגון Need For Speed זה פחות למשחקים, אבל אני יעדיף שאם אני ירצה לשחק מתישהו אני יוכל 3. שאלה לגביי שלטים. אני קונה מארז של "טרמלטק מוצרט" שבא עם שלט... ועם הכרטיס טלויזיה בא גם שלט... אני צריך את שתיהם?? אין שלט שישלוט על שתים הרכיבים הספציפיים ועם שאר מערכות ההפעלה של ה-HTPC בנתיים זה מה שעלה לי לראש אם יהיו עוד שאלות אני ישל תודה מראש!!!

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by shirNoshe,

אני מחפש מקור שיש בו את ההשואות בין הכרטיסים.לא בנצ'ים,אלא אתר שאם אני אראה לדוגמא NV6600GT אדע מה המקביל שלו(+/-) ב-ATI. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  13. בתקופה הקרובה יצא DXT10 ומה שאני מבין לא כל הכרטיסים יתמכו בDX10.....האם מישהו יודע אם סדרת 7 של כרטיסי NVIDIA תתמוך ב DX10? GeForce 7950 GeForce 7900 GeForce 7800 GeForce 7600 GeForce 7300

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Systema,

איזה כ"מ טוב יותר- 7600 GT של ASUS או של GB? (ואני לא מדבר על הבדלים קטנים מה יותר טוב?)

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  15. לאחר שראיתי שהכרטיס שלי (מה שמופיע במפרט), מריץ בלי AA או AF את Hitman החדש, זה די ביאס אותי... קניתי את המחשב בחודש ספטמבר 2005, אבל אני רואה שכבר עכשיו אני צריך לשדרג אותו... האם כדאי לי לשדרג את הכרטיס, או שווה לי לסחוב עם ה-X700 עד יציאתו של DX10? הכרטיסים שבטווח מחירים שלי הם בעיקרון X1800XT-512MB, 7900GT.... ואפילו הכרטיס X1900XT במחירו החדש-2400 שקל, מחיר שנראה לי מאוד משתלם, אבל תגידו לי האם זה באמת ככה... תודה לעוזרים מראש!

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  16. Started by angelos21,

חבר'ה אני לא בטוח, אבל נראה לי שהמחיר של ה1900XT של SAPPHIRE ירד בכמה מאות באתר של נעה!!! http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4758 בהתחלה תכננתי לקנות את ה- 1800XT אבל אני רואה שההפרש הוא יחסית נמוך, על איזה כדאי ללכת???? האם ה1900 חזק בהרבה מה1800???? ???

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. לפני כמה ימים לקחתי את הסך לתיקון והביאו לי מסך חלופי שלא עובד ברזולוציה של המסך הקודם, וכשאני מדליק את המחשב אז רק כאשר הוא מגיע לווינדוס הוא נכבה... אני צריך לדעת איך אני יכול דרך "מצב בטוח" (במצב בטוח הוא עובד) להקטין את הרזולוציה ושאני יוכל אח"כ להפעיל את המחשב מחדש ושזה ייפעל כשורה... (בעקרון לי אין בעיה להשאר בלי מסך כמה ימים אבל אבא שלי צריך את המחשב כי כל העבודה שלו על המחשב) תודה לעוזרים.. )

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  18. יש לי אפשרות לקנות את אחד הכרטיסים X1600Pro או FX6600GT באותו מחיר, שניהם ל-AGP 8X. עשיתי השוואה ביניהם באתר GPUReview וכל אחד מהם טוב במשהו ופחות טובה במשהו: [table][tr][td][table][tr][td]Info[/td][/tr][tr][td]Core Clock[/td][/tr][tr][td]Memory Clock[/td][/tr][tr][td]Memory Bandwidth[/td][/tr][tr][td]Shader Operations[/td][/tr][tr][td]Pixel Fill Rate[/td][/tr][tr][td]Texture Fill Rate[/td][/tr][tr][td]Vertex Operations[/td][/tr][tr][td]Framebuffer[/td][/tr][tr][td]Memory Type[/td][/tr][tr][td]Memory Bus Type[/td][/tr][tr][td]DirectX Compliance[/td][/tr][tr][td]PS Version[/td][/tr][tr][td]VS Version[/td][/tr][tr][td]Transistors[/td][/tr][tr][td]Process[/td][/tr][tr][td]…

• 31 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ggeell,

יש לי בעייה עם כרטיס מסך במחשב שקניתי . המחשב חדש . כנ"ל גם הכרטיס . כשאני מדליק את המחשב ובשנייה שאני מגיע לשולחן עבודה , המסך כאילו מרצד לשנייה ויש קווים אנכיים ...זה ממש לשנייה. כמו כן ,אותה בעייה כשאני לוחץ על האייקון של תוכנת ה-CATALIST של ATI שנמצאת קבוע בשורת המשימות (כשאני רוצה להכנס להגדיר מעבר לתצוגה ל-TV) . האם מישהו יודע מה הסיבה ? הכרטיס אולי פגום ? אולי משהו בגדרות ?למרות שעשיתי התקנת כרטיס דרך הדרייבר המצורף ללא שינוי הגדרות כלשהן . אגב, לא מצאתי עדכון דרייבר שאולי היה פותר את זה , אם בכלל. מישהו נתקל בתופעה ? תודה לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  20. היי, נא לספק כמה שיותר מידע, מאמרים בנושא יהיה נחמד. כמו כן, באתר של SiS (שזה הצ'יפסט של הבורד שלי) מסופק דרייבר SiS AGP(GART) Driver. מה זה? והאם זה הכרחי? כלומר האם ניתן להתקין את הדרייבר של Catalyst 6.5 ללא הדרייבר הזה? אני אחדד, בהתקנה מחדש של מערכת הפעלה, האם ניתן לדלג על השלב של התקנת הדרייבר ל AGP ולהתקין רק את הדרייבר של הכרטיס מסך catalyst 6.5 (אולי GART DRIVER מותקן אוטומטית? אין לי מושג). האם אני אמור לחוות ירידה בביצועים? עוד שאלה, ב control panel של catalyst מופיע הזיהוי ל AGPX8 האם זה אומר שהדרייברים ל AGP מותקנים כבר? תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  21. עד ללא מזמן היה לי תכרטיס של ASUS EN6600GT 256MB SLI PCI-E עד שהוא נשרף לי הלכתי למקום שקניתי ממנו במקרה זה MIDI-COM למי שמכיר את חברה הזאת ,בכל מקרה אמרו לי שאין להם יותר תכרטיס הזה אז בסוף הם הציעו לי לקחת במקום את EN7600GS SILENT 512MB של ASUSאז רציתי לדעת עם זה יצא שווה לי.????? והאם ה 7600GS SILENT 512MB SLI PCI-E עדיף על ה.........6600GT 256MB SLI PCI-E ? ? ? ? תודה.! http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=0&model=1090&modelmenu=1 לינק ל7600GS SILENT512MB SLI PCI-E http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=139&model=362&modelmenu=1 לינק ל-EN6600GT 256MB SLI PCI-E

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  22. Started by kobine,

הצלחתי לעשות שיראו תמונה אבל אני רואה בשחור לבן עשיתי מה שאומרים פה http://nvidia.custhelp.com/cgi-bin/nvidia.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=30&p_created=1096498220&p_sid=cORDvX9i&p_lva=28&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MTYmcF9wcm9kcz0wJnBfY2F0cz0wJnBfcHY9JnBfY3Y9JnBfc2VhcmNoX3R5cGU9YW5zd2Vycy5zZWFyY2hfZm5sJnBfcGFnZT0xJnBfc2VhcmNoX3RleHQ9YmxhY2sgYW5kIHdoaXRl&p_li=&p_topview=1 אבל כשאני משנה את הסוג חיבור לחיבור בננה ולpal only שזאת השיטת שידור של הטלוויזיה שלי המסך של הטלוויזיה נהיה בצבע לשניה ואז חוזר לכחול כאילו הטלוויזיה לא מחוברת בכלל למישהו יש פיתרון לזה?

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by omrit,

הורדתי סרט HDTV ברזולוציה מטורפת של 1920X1080. הסרט רץ אצלי חלק אבל מנצל בין 80%-90%! מהמעבד שלי!!! (athlon64@2.5GHZ) האם צריך קודקים מיוחדים/כ.מסך מיוחד, כדי לתמוך לגמרי בסרטי HDTV/H264?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by FeedMe,

מה אמורה להיות התדירות סטוק שלו?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  25. כמה כסף שווה Albatron FX6800GT משומש בן שנתיים עם שנה אחריות? http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=106

• 2 תגובות
    • 490 צפיות

דיונים חדשים בפורומים