כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
היי לאחרונה יצאו לוחות אם עם כרטיסי מסך משולבים וחיבור HDMI ותמיכה ב HDCP. האם זה כדאי לצורך סרטי HD בלבד? תודה
-
- 57 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ביני ובין חבר שלי נוצא ויכוח. השאלה הגדולה היא מי מייצר כרטיסי מסך HIGE END יותר חזקים. אני טוען שNVIDIA לקחו בקרב הזה וש-ATI איכזבו אך אם אתה מחפש חייב PCI-E ו- VIVO אז הם תחליף זול וטוב והוא טוען ש ATI לוקחים בכל מקרה. אז מי לדעתכם לוקח?
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך בטווח של 900 - 1200 שקל. (PCI express) כמובן. חשבתי על Radeon x1600pro 512MG שעולה בסביבות ה-1000. יש הצעות טובות יותר לנצל את הכסף? תודה.
-
- 12 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי שיש הרבה כרטיסים שמוכרים ביד 2 שעברו "כריה" mining. בגלל ה "כריה" מוכרים את הכרטיסים בחצי מחיר יש להם אחריות כ - שנתיים ראיתי בדיונים קודמים שבגדול כן מומלץ לקנות יד 2 אבל השאלה אם כדי לקנות כרטיס שעבר mining?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי האם יש כבר את הכרטיסים הנ"ל בגירסת AGP? אני מנסה להפעיל סרט HD DVD עם הנגן של XBOX 360 ואני לא מצליח לראות תמונה כלשהי. למרות שניסיתי גם עם התוכנה ANY DVD. האם זו בעיה של כרטיס מסך?
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
*הדיון שנפתח בפורום מפרטים יימחק* אני מתכוון לקנות כבר את המחשב שאני כבר חודש מחכה לו אבל כל פעם משהו גורם לי לעצור ואתמול הבנתי שבעוד כחצי שנה יוצאים כרטיסי המסך פסקל שהם מפלצות לא קטנות שמן הסתם שווה לחכות להם אז חשבתי בנתיים לקנות כרטיס סביר ולא את ה970 כמו שתכננתי ובעוד כחצי שנה לשדרג. המשחקים שבהם אני אשחק הם: Sims 4 NFS 2015 Mad Max GTA V ובעיקר משחקי רשת המפרט הוא כזה: i5 6600 Skylake Msi B150m Bazooka Seagate 1t baracudda SSD 120g x300 Nzxt s340 Glossy + VP550w Arctic Freezer 7 rev.2 על מה ממליצים ?
-
- 20 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שמעתי על סדרת כרטיסי מסך של NVIDIA שאמורים להיות מקצועיים. איזה כרטיס מסך עדיף למשרד שעובד עם 3D Studio MAX ??
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ראיתי אצל הדוב ... SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 128MB DVI = 1,561 nis SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 64MB = 1,247 nis SUMA GEFORCE 4 TI 4200 64MB = 1,064 nis אני אישית הייתי לוקח את TI4200 , בביקורות הם הגיעו עם ה SE רק ב 10MHz בזכרון יותר מהרגיל , המחיר פשוט פצצה .
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש חברות כמו GYGABYTE אשר באופן די עקבי מוציאות כרטסיי AMD במהירות שעון גבוהה יותר מאשר המהירות הבסיסית. למשל כרטיסי HD6870 מגיע ב-915MHZ לעומת 900MHZ. השאלה היא האם (ועד כמה) בכלל כדאי לקנות כרטיסים כאלו? האם הם כוללים מע' קירור טובה יותר? מה ההבדל בינם לבין כרטיסים עם המהירות הבסיסית שאפשר גם להם לעשות OC אם רוצים?
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
תראו איזה מחירים אני לא מבין את זה ! הכרטיסים הכי טובים עולים בסביבות 4000-4500 לא? אז מה זה הכרטיסים האלה?? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-GraphicCard&DB58426=128831&DB68806=68807
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי אני צריך לרכוש כרטיס מסך בסביבות 600-800 שקל, איזה שני כרטיסי מסך מהכרטיסים הבאים נחשב טוב ונכנס לתקציב? http://www.bug.co.il/productpage.asp?c=191&t=28 והבחירה צריכה להיות אך ורק מהקישור הנ'ל ! (יש לי שם זיכוי...) תודה
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי, במקביל לחיפוש שלי באינטרנט אני אפרסם גם פה. בעבודה שלי אנחנו רוצים להריץ את התוכנה שאנחנו מפתחים על מחשב נייד. מדובר בתוכנה גרפית, אבל לא כזו שדורשת מהכרטיס "כוחות סוס" (כלומר ביצועים גבוהים) אלא שימוש בכלל מיני שיידרים ופונקציות תלת מימד. כרגע התחנות עבודה שאנחנו רצים איתן כוללות כרטיס Quadro (מכל מיני דגמים - 3800, 4000 וגם חלשים יותר כמו ה-600), ועכשיו בלפטופים אני רצת פחות מכיר. בפעם הקודמת שבדקנו, לפני 3-4 שנים, הכרטיסים המובנים לא כללו את ה"פונקציות" שהיינו צריכים בשביל התוכנה (שוב, שיידרים, 3D, תמיכה ב-Open GL). יכול להיות שהכרטיסים ה"חדשים" של אינטל (כלומר ה-Intel HD Graphics 4000) יספיקו עכשיו? את הנייד שאנחנו שוקלים כרגע, אפשר לקבל עם 3 סוגי כרטיסי …
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום מדובר בנייד של ASUS בעל מעבד I7 וכרטיס מסך gtx 1050 בהגדרת מנהל התקנים של וינדוס 10 , מופע לי שני דרייברים זמינים ( 630 GRAFIC שבמעבד וה 1050 gtx) איך אני יודע איזה מהם פעיל ? במקרה שמחשב עובד עם ה630 אני מפסיד את ה GTX. תודה
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם! משהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך טוב בסביבות ה- 700 ש"ח, מקסימום 800 ש"ח. יותר לכיוון של רדאון! תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני יודע שהסקר לא כולכך מדורג טוב אבל ניסתי. תצביעו כדיייייי.
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מתוך התעניינות כללית בנושא , רציתי לדעת האם שווה לקנות לוח אם תומך PCI-E 2 שהוא יקר כיום בישביל לנצל אותו בכרטיסים החדשים שתומכים בו ?
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לרכוש כרטיס מסך חדש ושמתי לב לכרטיסי מסך בתצורת ITX, כמו זה לדוגמא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5369#ov כרטיסים בתצורה של ITX זולים יותר, השאלה היא למה ? הקירור יותר פשוט ? האם הכרטיסים האלו טובים כמו כרטיסים בגודל מלא ? מחיפוש באינטרנט לא מצאתי תשובות לנושא, תודה מראש, עידן.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אבק מצטבר על הכרטיס מסך ישפיע על הביצועים ואם כן איך אפשר לטפל ולמנוע את זה חוץ מניקוי תמידי..
-
- 13 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש ברשותי 2 כרטיסי מסך: GEFORCE 2 7700 TI GEFORCE 5500 FX רציתי לדעת באיזה מהם עדיף לי להשתמש מבחינת ביצועים ? שאלה נוספת היא: כשאני נכנס ל'מחשב שלי' כונני הCD אינם מופיעים כלל , כאילו בלעה אותם האדמה ממה זה נובע? כי הם פועלים כשאני פותח את ה TRAY אבל לא מופיעים... תודה מראש לעוזרים ! שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הבדלים בין סוגי המסכים השונים: XGA , SXGA , WXGA. אני מבין שמדובר במשהו שקשור ברזולוציה, והבנתי שלא ניתן לשנות אותה? הבנתי גם ש WXGA זה מסך יותר רחב בכמה זה מתבטא? האם זה שווה לשלם על זה ? (מישהו אולי קנה ומכיר את זה מקרוב?) בנוסף מה בקשר לכרטיס מסך בניידים, רציתי לדעת מה כדאי שיהיה המינימום ככרטיס מסך? הנייד לא שימש למשחקים אלא לאופיס, גלישה , צפייה ב divx , קטעי וידיאו ותמונות מדיגיטלית. מה הבדלים בין כרטיסי ה share ל dedicated ? (אני יודע שראשון משתתף בזיכרון הרגיל והשני עצמי אבל מעבר לכך) מה עדיף 32MB dedicated או Up to 64MB shared ? האם כאשר יהיה חסר לראשון זכרון הוא גם יפנה לזכרון הרגיל וישלים ל 64? האם ניתן להסתפק לצרכי ב ATI Mobilty Radeon 9200 או שצ…
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי מחשב HTPC ישן (Athlon X3), ואני עומד להתחדש בטלוויזית 4K חדשה. אני בטוח שהמעבד המסכן שלי לא יוכל לעמוד בניגון וידאו דחוס ברזולוציות כאלו. אם אני אקנה כרטיס מסך חדש, האם הוא יודע לבצע את העיבוד על כרטיס המסך? אם כן, אז לדעתכם המחשב יוכל לעמוד בניגון הוידאו? (אני אצפה בוידאו 4K דחוס מקומי ולא ב blue ray). תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האם יכול להיות ירידה בביצועים בגלל ספק כח חלש? על האריזה של ה1950XT רשום 450W ,והספק שלי 400W האם זה משפיה על הכרטיס ? למה האמת הביצועים לא משהו בוא נגיד אין הרבה הבדל בין ה7600GT שהיה לי.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לאחי הקטן כרטיס מסך פשוט למחשב עם קצת פז"מ עם משהו ברמה של מעבד E5300 ו2 ג'יגה DDR2 על לוח אם פשוט עם כניסת PCI-E X16. ראיתי בKSP מגוון לוחות בסביבות ה250-300 שקל ובמפרט שלהם לא מצאתי הבדלים. יש הבדל בין הכרטיסים השונים בכלל? יש אחד ספציפי מומלץ על גבי חבריו בטווח מחיר הזה? תודה :-)
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני קונה מחשב אבל ממש אין לי כסף ודרוש לי כרטיס מסך זול חשוב לציין שאני לא קונה את המחשב למשחקים כך שאני גם לא צריך משהו מיוחד רק לאינטרנט יישומי אופיס ומקסימום סרטים שאני מוריד בקאזה אז בבקשה תדרגו אותם לפי סדר עדיפויות: הכל כאן בסביבות 100-150 שח והם כולם משומשים! ge-force 2 mx 400 64mb SIS 315 geforce 2 mx nvidia 420 TNT 2 32MB ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-