כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף? X9600PRO 9600PRO FX6600 PCX6600 כולם: פחות או יותר אותו מחיר (זול) 256MB 128bit TV OUT DVI
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
העברתי s video מהטלויזיה לכרטיס והלכתי ל catalyst control center והפעלתי שמה צג שני. עכשיו, מופיע לי בטלויזיה המסך של המחשב ואני רואה הכל טוב, אבל כשאני מנסה לנגן סרט במקום הסרט אני רואה שחור ובמחשב עצמו רואים טוב רק ב tv ככה שחור, יענו אם אני עושה מסך מלא בטלויזיה רואים רבוע שחור... איך פותרים את זה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
מפרט המחשב: P 2.8 330 W ספק כוח - לא עושה לי בעיות. הרדיסק 80 G עוד חודש אני מוסיף עוד 250 G RAM 768 - עוד חודש יוסיף עוד אני חשבתי על הכרטיסים הבאים : NVIDIA 6800 או 6600 או ATI Radeon X1800GTO שיש אליו סיכור פה.. מה אתם אומרים? אני יודע שאני צריך ליקנות ספק כוח חדש אז תתחשבו קצת כי התקציב שלי מוגבל - אני מקבל מסכורת 1100 שקל עוד שובעיים אז אני יצתרך לקחת כסף מאבא שלי וגם תכננתי ליקנות אוזניות איכותיות אז... תשתדלו.
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב. המטרה של המחשב שלו היא בעיקר למשחקים. בינתיים יש לו מחשב די גרוע, ואני רוצה לעזור לו למצוא שידרוג כמה שיותר טוב למחשב שלו. זאת אומרת שלא יהיה לו צוואר בקבוק ושהכסף שלו יוכל לתת תמורה כמה שיותר טובה מבחינת ביצועים (הוא לא מתכנן OC או פתיחת צינורות עיבוד). התקציב שלו הוא 600 וההעדפה שלו היא לכרטיס בינוני שיוכל להריץ לו את המשחקים החדשים גם בעוד שנתיים (לא בצורה חלקה אבל גם לא נמוכה מדי). אז יש לו אפיק AGPX4 לוח אם שתומך ב-DDR עם שלושה סלוטים (יש לו סטיק אחד של 256 במהירות של-333MHZ) מעבד PENTIUM4 2.4GHZ (לא HT) אז אני חשבתי לעשות לו -Dual Channel במשהוא כמו 250 שקל (להוסיף עד סטיק של 256). ו-geforce 5500 ב-350 שנשארו (הוא יכול לחרוג מהתקציב רק …
-
- 7 תגובות
- 489 צפיות
-
-
http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=NVIDIA-Quadro-FX-4000SDP&affiliate=zap ?!?!?! 30 אלף שקללל!?!?!!? מה זה הדבר הזה?!? יש מישהו שישלם לכזה דבר??????? :s05:
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך לעזור למישהו לקניית כרטיס עד סכום 370 שח ל- AGP X8 מה ההמלצה שלכם מחשב 2.8 1.0 זיכרון
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
נכון היום שיוצא משחק כמעט תמיד יש אפשרות להתקין DirectX9 אז הייתי רוצה לדעת עם בעתיד תיהיה אפשרות להתקין DirectX10 אם כן איזה כרטים יתמכו בDirectX10
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.אני רוצה לקנות את הכרטיס Radeon X1900XT ( ) וראיתי ששתי יצרניות מיצרות אותו-GigaByte ו Sapphire.למה ההבדל במחיר הוא 600 שקל?זה לא אותו כרטיס?ואיזה חברה יותר טובה?אני שמעתי ששווה ללכת על Sapphire. שאלה שניה:מה ההבדל בין מסך דק LCD לבין מסך שטוח של CRT?ואיזה מהם מומלץ למשחקים?כמובן שהמחיר יהיה שווה את ההשקעה :. תודה.
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/reviews/1800gto/8/ משהו נראה לי מוזר בF.E.A.R כי אחרי הפעלת פילטרים הביצועים דווקא משתפרים יש מצב שהחליפו בטעות בין הגרפים?
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
קניתי XBOX בארה"ב המשדר ב- NTSC, והטלויזיה (שאמורה לתמוך ב- NTSC) מראה תמונה לא חדה ולא יפה. מה הפתרון? איפה אני משיג ממיר NTSC ל- PAL?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אאממ אז ככה כולנו יודעים שכרטסי הדור הבא כבר בפתח ובחודשיים הקרובים גם נראה אותם שוטטתי לי ברשת ומצאתי מידע על כל אחד מן הכרטסים החדשים, המידע נלקח מ: &http://www.ps3forums.com/viewtopic.php?p=454235 הכרטיס של nvidia כנראה סדרת ה8000 יהיה כנראה ככה: מה שכן לפי הנתונים הבאים של ati,הכרטיס שלהם שוב הולך לאכול את של nvidia תוכלו למצוא גם מאמר קטן בנושא מ: http://www.theinquirer.net/?article=31862 אני בת'כלס קצת פאן בויס של נודיה אבל הם לא בדיוק עומדים בציפיות שלי...וחבל.
-
- 30 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מה אומרים כל הכרטיסים חמודים קצת ? לפחות אפשר להסתדר איתם פה ושם ?!
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מה שהבנתי מפו הוא נכון, ואם לא אז תתקנו אותי בבקשה. vertex shader הוא מעבד גרפי, המשמש לייצרת אפקטים מיוחדים בסביבה תלת-ממדית, ע"י ביצוע פעולות מתמטיות על קודקודים (vertex), שמרכיבים כל חפץ בסביבה תלת-ממדית. לפני שכרטיסי המסך תמכו ב-DirectX 8.0, אפקטי הצל היו יותר מדי מורכבים ומסובכים להוצאה לפועל במשחקים, אך זה השתנה כשכרטיסי המסך התחילו לתמוך ב-DirectX 9.0. כיום מפתחי משחקים משתמשים ב-vertex shader ע"מ להפיח אשיות בדמויות שלהם, במשחקים תלת-ממדיים. (מקווה שלא עשיתי סלט גדול מידי :s05:)
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם המסך הזה: http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=977&CategoryID=326&Page=2 ? תומך ב-?Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E? זאת אומרת אם אני אוכל לשים את הכרטיס מסך הזה אני צריך לדעת כי אם לא אני קונה מסך אחר ומביא את זה לאחיות שלי תודה מראש לעוזרים פשוט אמרו לי שזה מסך שלא תומך בהרבה כרטיסים חדשים אז אני צריך לדעת כדי שאני לא יקנה כרטיס שלא יתמוך
-
- 9 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי בבית 2 כרטיסי מסך, אחד מהם לא בשימוש. רציתי לדעת אם אני יכול להפיק תועלת כלשהי בכך שאני אחבר את הכרטיס השני למחשב.. אם יש דרך כלשהי לחבר בין השניים, או לנצל את הזכרון גם של השני, או משהו בסגנון. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
את המפרט הטכני של שתי הליבות אתם כבר יודעים, אבל עד עכשיו לא ידענו למה באמת מסוגלות הליבות. האתר HKE PC פרסם בנצ'מארקים ראישוניים לשני הליבות. RV570XT (שאמור לקחת את המקום של X1900GT) מראה ב-10% יותר ביצועים מ 7800GTX512M ומ X1800XT512M. להתחשב בזה שהכרטיס יתומכר במחיר זול יחסית (בסביבות ה 1500-2000) הכרטיס דיי חזק. הבא בתור זה ה RV570XL (שכנראה אמור להלחיף את X1800XL) מראה ב 20% יותר ביצועים מ X1800XL ו 7800GT. זוהי הליבה המוגבלת של RV570XT, הקלוקים נמוכים יותר. קצת קשה לחזות את המחיר של הכרטיס, אבל מה שבטוח שהכרטיס יעלה פחות בצורה משמעתית מ RV570XT. ולבסוף, RV560 (שכנראה יחליף את ה X1800GTO) מראה ב 40% יותר ביצועים מ 6800GS. מוזר שכרטיס 128BIT יחליף כרטיס…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי חיבור s video שקניתי על מנת לחברו לטלויזיה אני מצליח לחבר את הכבל ולראות את תמונת המסך ע"ג הטלויזיה אבל ,וזה אבל גדול התמונה היא לא על מסך מלא אצלי בטלויזיה אלא קעורה. אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון . עכשיו האם העיניין הוא לשחק עם הפיקסלים של מסך המחשב? או שזה משהו אחר. מקווה שיש לכם פיתרון בשבילי.
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
טוב אז ככה למסך שלי יש יציאה לחשמל ויציאה לכרטיס מסך אבל החיבור לכרטיס מםך חסר לו פין אחד ככה שיש לו 14 פינים במקום 15 פינים כמו שתראו בתמונה הבאה אז האם תהיה לי בעיה כלשהי בגלל זה????? המסך שלי הוא:lg flatron775ft crt 17
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
בין כרטיסי ה-X1800GTO השונים. קיבלתי המלצות מאוד חמות על הכרטיס אבל כאשר חיפשתי אותו בזאפ מצאתי כמה וכמה דגמים ורציתי לדעת מה ההבדל ומהו המומלץ מכולם. אגב, מדובר בכרטיס בחיבור PCI או PCI-E? http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=x1800gto&radio1=on
-
- 10 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מתכנן קניה של הקונרו ב24 ביולי יש מישהו שיודע אם עד אז הם יצאו או מתי בערך הם יוצאים ואם שווה לחכות או לקנוט כבר את ה7600 גיטי או משהו בסגנון
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך leadtek px780GT ועכשיו פרמטתי את המחשב והביצועים שלו ממש גרועים (10 FPS בסין אפיסוד על הגדרות הכי נמוכות) מקודם הוא פעל אחלה מה קרה ומה צריך לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי לוח אם תומך AGP ולכן אני צריך כרטיס מסך לAGP ולא מסדרת 6XXX של אנבידיה. למה לא? כי הלוח אם שלי מבוסס צ'יפסט של סיס, ולפי מה שהבנתי, יש בעיות תאימות קשות, ועדיף לא להסתכן. בגלל זה, אני צריך כרטיס מסך של ATI. (לא שזה נורא כל-כך) כל מי שעומד להציע לי לעבור לpci-e שישכח מזה. למה? קודם כל, המעבד שלי בסוקט 478 וכל הלוחות של ה pci-e עם ה 478 גם נדירים מאוד, גם יקרים מאוד, גם ישנים מאוד, גם של חברות מעפנות ובקיצור- לא. ולקנות לוח אם חדש ומעבד חדש, זה כבר מחשב חדש, ואת זה אני אעשה בעתיד. לכן האופציה היחידה שלי היא כרטיס מסך לAGP של ATI שיחזיק לי לתקופה של שנה- שנתיים. עכשיו, האופציה המועדפת שלי היא ה X800GTO. אבל... יש לי 2 התלבטויות עיקריות. 1. האם ה X1600PRO לא יותר עדיף? …
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה רק אצלי שה Core Vid משתגע..? קופץ מ 1 ל 5 ולפעמים ל7 גם אני שואל בגלל שיש לי תקיעות במשחקים :=[ הכרטיס זה Leatek A6600TD. תודה :+]
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-