עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני ודוד שלי קנינו שני מחשבים זהים. AMD 64 3000+ וניס לוח של אביט AN8-ULTRA כרטיס מסך ג'יפורס 6600GT של ג'יגהבייט 512 זיכרון ו80 ג'יגה HD (סתם שיהיו לכם כל הפרטים, אולי זה יעזור במשהו) התקנתי את הוינדוס(עם SP2) ואת כל הדברים במחשב שלי והכל עובד מצויין וסבבה. כשאני מתקין את הוינדוס במחשב שלו, אז המחשב עולה וכשאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך (אלה שבאו עם הכרטיס וגם האחרונים מהאתר של NVIDIA) המסך פשוט עובר ל POWER SAVING MODE אחרי הריסט. יש מסך פוסט, רואים את הבאר של התקדמות טעינה של וינדוס אבל כשהמערכת עולה, לא רואים כלום... פירמטתי כבר פעמיים והתקנתי את הוינדוס מחדש ואז ישר את הדרייברים ולא עבד. המסך אגב הוא LG 1750HQ (LCD) אם זה קשור למשהו.... אודה לעזרה כי אני מש…

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי, אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך שיריץ משחקי ספורט כגון FIFA 12 , NBA ומשחקים בסגנון. מפרט המחשב שלי CPU Type Intel Core 2 Duo E6600, 2.4ghz Intel Westchester DG965WH לוח אם NVIDIA GeForce 8500 GT (512 MB) כרטיס מסך נוכחי 2GB RAM ספק 500W אני מעוניין שהמשחקים ירוצו על מסך 32FHD תקציב עד 700 אפשר חריגה קטנה תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  3. אבא שלי נוסע למזרח ואני מתלבט אם לקנות שם כרטיס מסך... האם הסחורה במזרח מבחינהת רכיבי מחשב שווה...האם היא זולה יותר .. זה דיי דחוף..

• 10 תגובות
    • 732 צפיות
  4. Started by RoyShefy,

רציתי לדעת איך אפשר לעשוות את זה חוץ משיטץ[ת צריבת הביוס. ניגמר לי החשק לעשות OC לכרטיס שלי.. אני רוצה להשאיר אותו כR9700P.. ורציתי לדעת איזה באיזה דרכים אפשר לעשות את זה חוץ מלצרוב ביוס

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  5. Started by mos86,

שלום, אני יודע שזה לא מומלץ, אבל המחשב ישן ואני לא רוצה להשקיע בספק. השאלה היא עד כמה זה מסוכן למערכת ? (אם זה ממש מסוכן אני פשוט אתפשר על GT520) על הספק כתוב: Voltage: 3.3V+ 25A 12V+ 16A 12V- 1A Current: 5V+ 40A 5Vsb+ 3A תודה רבה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  6. Started by HitmanX,

מזמן כבר הפסקתי לעקוב אחרי מה שהולך פה אז אין לי מושג מה כדאי ומה לא.. מה שאני יודע זה שאני צריך שיהיה PCIe תודה

7. Started by ilanb0,

מצאתי מסך שמתאים לי ושמובנים בו רמקולים. מאידך, קראתי כתבה על כך שכדאי לוותר על הרמקולים המובנים במסך כי הצליל שלהם עלוב. יש למישהו נסיון עם רמקולים מובנים?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  8. Started by ObakeFilter,

שלום לכם, בעזרתכם הנדיבה קניתי את ה-Gigabyte Nvidia Geforce 9600Gt, כרטיס מסך מצויין לכל הדעות. אבל יש בעיה קטנה, ברגע שאני מפעיל את המחשב, אני מקבל את ההודעה הבאה, והכרטיס מתחיל לעבוד בעוצמה קטנה מאוד (פחות משליש מעוצמתו המקורית, לפי דעתי) - למרות שהספק שלי בעיקרון אמור להתמודד עם הכרטיס - http://img514.imageshack.us/img514/9790/21532626006.jpg חרשתי על האינטרנט וגיליתי שאני אמור לעדכן את ה-BIOS שלי (אני יודע שזה מסוכן, אבל אני נואש), לכן פניתי אליכם, כדי לקבל סקנד אופיניון. האם תוכלו לעזור לי? לוח אם - GA-EG45M-DS2H מעבד - Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz מסך - LG W2271TC (למקרה שזה יעזור)

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  9. Started by okarmi,

שלום, החלפתי לוח אם (לצערי) וראיתי במדריך יש אזהרה בנוגע למתח הכרטיס המחובר לAGP. הAGP הוא של 1.5V ואסור לחבר אליו כרטיס שהוא 3.3V. אני מניח שהכוונה היא למתח ולא לגרסה בכל מקרה, יש לי N6200 של ASUS איפה אני מוצא מהו מתח הכרטיס? http://usa.asus.com/products4.aspx?modelmenu=1&model=484&l1=2&l2=7&l3=0&l4=0 תודה!

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  10. TRIPLEX MILLENNNIUM SILVER GF4 TI 4200 8X האים הכרטיס טוב?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  11. Started by rtr,

גם מחוייב ל 0 פיקסלים גם 8MS גם Contrast 1:700 ובהירות סבירה .. אז בלי נתונים כרגע .. איך הוא מול העיניים ? יש לו DVI ? איך הוא בהשוואה לסאמסונג 710T ? (בהתחלה חשבתי עליו אבל 20 פיקסלים עד להחלפה ?! ) כמובן ששכחתי את הלינק ... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_40_726&products_id=5061

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  12. שלום, יש לי מחשב שהיעוד שלו הוא בעיקר עבודה משרדית/ צפייה בסרטים ואינטרנט. הוא בעל מעבד Dual Core E5200 ובעל 4 ג'יגה זכרון פנימי. המחשב אינו מיועד למשחקים. כיום המסך מחובר לכ.מסך מובנה, אני מעונין לקנות כ. מסך שיוכל לתמוך ב-2 מסכים במקביל: 1. 1080*1900 פיקסלים 2. 1800*2500 פיקסלים אני מחפש כרטיס זול שיצליח להפעיל את שני מסכים במקביל. התקציב הוא עד 500 ש"ח עדיף פחות, אין לי עדיפות לחברה מסויימת. אם מבחינת עבודה משרדית אין הבדל בין כרטיס ב 500 ש"ח לכרטיס ב 300 ש"ח אעדיף את הזול... תודה מראש נתנאל

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  13. איך אני עושה את זה? אני יודע מה צריך לחבר וכל זה אבל מה אני אמור לכוון בוידוא כדי שתהיה תצוגה גם לטלוויזיה?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  14. אני יודע ששווה להעלות את התקציב אבל זה כבד עלי .אפשר לחרוג קצת אם זה ממש מומלץ.כרטיס מסך ברמה של x1950p מספיק לי אפילו.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  15. (עדיף לכיוון ה 1000 ולא לכיוון ה 1500)

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by mimzak,

המלצה לכרטיס מסך מעבד AMD2X3 TRIPEL זיכרון 4 ג'יגה לוח GB MA770 REV2 אחד מאלה מה עדיף או פחות מזה משחקים קלים בלבד לא גיימר עם מסך 19 LG רחב 1 Sapphire ATI Radeon 4850 1GB Vapor X GDDR3 HDMI ATI 711 שקל 2 Power Color ATI Radeon 4870 512MB GDDR5 HDMI 720 שקל 3 PowerColor ATI Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI 530 שקל 4 Sapphire ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI ATI Orginal Board 580 שקל 5 PowerColor ATI Radeon 5750 1GB GDDR5 HDMI 760 שקל 6 Sapphire ATI Radeon 4850 1GB GDDR3 HDMI 650 שקל מה עדיף מבחינת תמורה למחיר ולדרישות שלי אם יש משהו אחר אשמח להמלצה

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  17. היי הכרטיס הבא: Palit nVIDIA GeForce 9400GT Super 512MB PCIe מתאים למשחקים כמו GTA5 או red alert 3?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  18. אנשים תעזרו לי בבקשה אישית אני מעדיף כרטיס של nvidia המלצות ונימוקים בבקשה תודה דרך אגב יש לי מסך 19 אז רזולוציה של 1600 1200 תספיק לי

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  19. שלום לפני כמה ימים רכשתי מחשב די טוב (AMD 5200, 2 GB DDR2, לוח אם-MVA-VM HDMI, מארז ANTEC HTPC ) וקניתי בנוסף את הכרטיס טיוי הנ"ל. לאחר ההתקנה בעזרת הדיסק המצורף, גיליתי שאין בעצם תמונה משום מקור, לא מסרטים מהמחשב ולא משידורי טלויזיה... לכן אני פונה אליכם אולי מישהו כבר התמודד עם הבעיה או שיש למישהו הצעה לפתרון הבעיה :s05: דרך המדיה סנטר יש סירוב מוחלט להראות תמונת וידאו ודרך התוכנה -WINTV 2000 יש רק קול (ובשניהם נמצאו ערוצי טלויזיה). אם אני מקליט את השידור אז הוא כן מראה לי את ההקלטה עם התמונה... בקיצור איני יודע בדיוק איזה שאלות לשאול אך נראה לי שתיארתי את רוב הסיטואציות הבעיתיות... אז שוב תודה מראש למי שיעזור.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by gns,

קניתי כרטיס מסך חדש אם VIVO של חברת LEADTEK דגם WINFAST A170 64 DDR הכרטיס תומך AGP 4 והלוח אם של אסוס תומך AGP 4 בכרטיס האחרון של תמך בזה וגם הוא הראה לי את זה רשום בדרייבר שאני מתקין את הכרטיס ונותן לWIN XP PRO למצוא אותו לבד ולהתקין את הדרייברים שלו אז הוא מוצא שהוא תומך AGP 4 אבל שאני מתקין את הדרייבר שמגיע איתו או מוריד חדש מהאתר אז הוא מראה לי AGP 2 בדרייבר אני מחפש דרך להעלות חזרה את הכרטיס לAGP4 אם הדרייבר האחרון לGF4 440MMX

21. Started by yonatank,

שלום לכולם, יש לי מחשב ישן, בן 6 בערך, עם מעבד פנטיום D, שזה לוח האם שיש לו: http://www.motherboards.org/mobot/motherboards_d/MSI/PM8PM-IL%2B%2528MS-7222%2529/ אני מעוניין להחליף בו את כרטיס המסך, אבל אין לי מושג מהם הפרמטרים שלפיהם אני יכול לסנן את הכרטיסים שמתאימים לו. גם מבחינת יכולות המערכת, וגם מבחינת ההתאמה הפיזית, גודל החריץ וכו'. האם מישהו יכול לכוון אותי? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by itail,

תודה!

23. מפרט מערכת: AMD Duron 892MHz 256MB SD-Ram לוח אם K7 SEM C3 כרטיס מסך שמצוין למעלה הבעיה שלי היא שכל פעם שאני מפעיל משחק שמשתמש בתלת מימד המחשב נתקע לאחר דקה בערך (המחשב לא מגיב והצליל האחרון ברמקולים נשמע שוב ושוב ושוב...) והדרך היחידה לצאת מזה היא לאתחל את המחשב. בהזדמנויות מסוימות המחשב איתחל את עצמו והוציא דיווח שגיאה על הדרייבר של הכרטיס מסך. ניסיתי דרייברים של ASUS ו NVIDIA ללא הועיל. הדרייבר הנוכחי שלי הוא של NVIDIA V56.72 אותו הורדתי מאתר החברה. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה ו/או להמליץ לי על כרטיס מסך טוב יותר בסביבות ה500ש"ח שיתאים לAGPx4? תודה מראש! נ"ב יש לי כרטיס מסך מובנה על הלוח של SiS (הוא כרגע מבוטל, …

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  24. Started by moshemanov,

איזה כרטיס עדיף? אני רוצה לשחק BF3, מה יריץ אותו יותר טוב? אני מודע לעניין שאני כנראה יצטרך לשחק על הגדרות נמוכות אבל בכל זאת מה עדיף?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  25. Started by ITSIK86,

קיצר לפני 7 חודשים בערך קניתי מחשב חדש מKSP עם 7900GT כבר אחרי כמה חודשים הוא עשה מל בעיות ובאגים במשחקים ועיווטים בגראפיקה,נקודות צבעוניות על המסך אז הלכתי אליהם והם שמו לי 7900GT חדש של EVGA ועכשיו בערך 4 חודשים אחרי שקיבלתי מהם את הEVGA אז הבעיות חזרו,משחיקם מסויימים קורסים למסך כחול,יש נקודות צבעוניות לא קשורות על המסך זה התחיל מלפני איזה חודש ממש בקטנה,אבל מאז שהתקנתי את הדרייבר החדש של ה94 זה ממש התחזק אז מחקתי אותו ושמתי את הישן 93.71,וזה לא עזר עדיין הבעיות קיימות,יש באגים בגרפיקה ודברים כאלה ללכת אז שוב לקיאספי לבקש מהם כרטיס חדש או שזה בעיה בדרייבר? ומה הם יתנו לי היום כש7900GT כבר לא במלאי שלהם?

• 11 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים