כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם וסליחה על הברורת, מה ההבדל בין X800gto ל- x1300 או x1600? מי יותר טוב? אני רוצה כנראה לקנות את ה- X800gto, מאיפה מומלץ לקנות? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? אני יודע מה צריך לחבר וכל זה אבל מה אני אמור לכוון בוידוא כדי שתהיה תצוגה גם לטלוויזיה?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום, לאחי יש מחשב עם הנתונים הבאים: : Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHZ +AC Freezer7Pro, Gigabyte P35-DS3, Corsair 2GB 800MHZ X2 (Dual Channel), Albatron 8800 GTS 320MB, WD 2500AAKS (250GB), WD 500GB, Enermax Liberty 400W, Enermax Chakra 3052 + 2 x glacialTech120 fan (front+back), samsung`22 מריץ ווינדוס 7 64ביט יש לו יום הולדת וחשבתי לפנק אותו בכרטיס מסך חדש, כי כל המשחקים העדכניים כבר לא זזים אצלו. השאלה אם יש טעם להשקיע בכרטיס מסך במערכת כזאת? או שאולי צריך כבר לשדרג עוד דברים? התקציב הוא איזור ה600 שקלים, עם אופציה לחריגות. ואם כן, אילו חלקים כדאי? תודה רבה מראש! מקס
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מה ההיתם ממליצים לקחת ולמה? מסך 22 אינץ'. תודה. לילה טוב. בן.
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לא קיימת (לפי החיפושים שלי) גירסה אנגלית בלבד - לא "localized" של הדרייברים 44.03 של NVIDIA ל2000 וXP, אז ערכתי אותם בעצמי ויצרתי גירסה עם אנגלית בלבד, חוץ מזה הוספתי להם תמיכה ברזולוציות 768X576 (עובדת בטוח) ו 720X480 (הטלויזיה שלי לא תומכת אז אין לי מושג אם זה עובד) בשביל עבודה עם TVTOOL ברזולוציות האלה. הדרייברים עובדים בצורה מושלמת על המחשב שלי. אני מוסיף להודעה הזו את הקבצים nv4_disp.inf ואת nv4disp2.inf, צריך להחליף את הקבצים המקוריים בקבצים האלה והכל עובד מצויין. ניתן גם למחוק את כל קבצי השפות - nvr*.dll, nvwr*.dll וגם את כל קבצי העזרה (nvcp*.hlp) אבל חוץ משני הקבצים של האנגלית nvcpl.hlp, nvcpeng.hlp לא חייבים למחוק אותם, אבל לי הם הפריעו בעין. עריכה: הוספתי רשי…
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס ישן GIGIABYTE 980 G1 2*8 פינים חשמל בזמן אחרון הביוס הפסיק לזהות את הכרטיס מסך לאחר הדברים הרגילים כמו דריברים וכו... ניתקתי את הכבלים של החשמל 2 חיבורים 8 פין וחיברתי רק לחשמל של PCIE ווואלה הלוח והויינדוס פתאום מזהים לי את הכרטיס בצורה תקינה אבל לא ניתן לשחק כי חסר חשמל עכשיו חיברתי כבל בודד של 8 פין לאחד החיבורים וזה גם זיהה לי את הכרטיס כלומר רק כאשר מחבר 2 כבלים של 8 פין ביחד הכרטיס נעלם מהרדאר הכרטיס עצמו ניראה שעובד המאוררים עובדים הליד מופיע וכו.... ניסיתי לחבר 8 פינים בשני החיבורים בנפרד לבדוק אולי אחד החיבורים של הכרטיס מסך תקול אבל בשניהם עם חיבור בודד הכרטיס מופיע בווינדוס רק ספציפית שמחברים את שניהם נעלם מהרדר …
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
היי שלום לכולם ! יש לי מחשב נייד עם תוכנת הפעלה של ויסטה . אני מנסה לחבר את המחשב הנייד לטלויזית LCD 42 דרך כבל HDMI ולחלופין דרך כבל VGA. קבעתי דרך לוח הבקרה של כרטיס המסך, Nvidia 9300GS תצוגה כפולה Clone. במקרה של כבל ה-HDMI אי אפשר לבחור רזולוציה ונותרים שוליים רחבים שחורים מהצדדים. במקרה של כבל ה-VGA ניתן לבחור רזולוציה של מסך רחב, אבל התצוגה ב-LCD מתחילה להבהב בשחור. ניסיתי לשנות קצב רענון וזה לא עזר (האופציות לבחירה מתחילות מ-60 ומעלה). יש למישהו רעיון? אבי.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי כרטיס nvidia 8800 gts 640mb הכרטיס עבד לי מצויין עד שליפני כמה ימים הוא פתאום במשחקים התחיל "לקרוע את המסך" כאילו חלקים שלמים מהמסך נצבעו בצבע כלשהוא.. ואז אחרי כמה ימים זה זה התחיל לעשות את זה באופן קבוע גם מחוץ למשחקים.. האם הכרטיס שרוף? (אני יודע שזה הכרטיס בוודאות כי שמתי כרטיס אחר ועבד לי יופי..) תודה מראש לכל מי שעוזר..
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
השאלה בכותרת על המערכט המוזכרת בחתימה. תודה לכל העוזרים! ;D
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש בתקווה בחודש הקרוב מחשב והתקציב מאפשר גם 9800GX2 עכשיו נשאלת השאלה האם שווה לרכוש את הכרטיס הזה כיום כאשר ביולי יוכרז 9900 מה שאומר שהוא יהיה בארץ בערך בעוד 3-4 חודשים אם לא מאחור יותר. האם כדאי בכל זאת לרכוש את ה 9800GX2 ? לרכוש כרטיס תומך DX10 פשוט יותר (אולי 8800GT?) או להישאר לבנתיים עם כרטיס המסך הנוכחי שלי שהוא 7800GTX ? תודה (נא לפרט שיקולים בבקשה).
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום כפרות אני רוצה לקנות כרטיס מסך חזק +ספק כוח שיתאים לו בתקציב של 1600-1800ש''ח ( למשחקים כבדים כמובן) חריגה: 100 ש''ח .. מה הכי מומלץ למפרט הבא: INTEL CORE2Q 6600 לוח אם של אינטל p35/g33/g31 SamSung 1024 mb 800 mhz SamSung 1024 mb 800 mhz מארז : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697383 מסך : LG WIDE 19 INCH 2MS לא זוכר דגם מדיוק גם לא חשוב המסך מעולה לצערי רק 19 אינץ(הייתי צריך לחשוב על זה שקניתי את המחשב בזמנו).. ספק כוח כרגע 300W עם כרטיס 8600... ד''א יש לי ויסטה אז אם אתם ממליצים להוסיף גם זיכרון אז דברו.. תודה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הבנתי השGF8500 ו8400 הם כרטיסי וידאו ממש טובים, אבל אז אמרו לי שה ATI 2600 יותר טובים ושיש בהם גם כרטיס אודיו משולב.. מה עדיף? אולי גם ישמש למשחקים לא כבדים, אבל הכי חשוב שינגן עד1080P חלק לגמרי.
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הזמנתי היום את הכרטיס מסך הזה ויש לי בבית ספק כוח hec400trt ורק עכשיו שמתי לב באתר לדרישות ל 450w או יותר :kopfpatsch: מה לעשות ??? לבטל או שזה יחזיק ??? יש לי לוח gigabyte ds3l תשובה דוחפה תודה . http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf9/9600gt_oc.htm 2. Minimum 450W or greater system power supply (with 12V current rating of 30A)
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מה ההבדל בין המסך VP171s שעולה יותר יקר מגירסת הB ב 10 $ לשניהם בתכלס יש אותם הביצועים VP171s http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp171s/ vp171b http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp171b/
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני ראוה נוראה כהה במסך בזמן משחקים והבהירות מכוונת על 100 המסך מחובר בחיבור דיגיטלי איך אני מסדר שהמשחקים יראו קצת יותר בהירים (ולא זה לא בגלל שאני מסתכל מהצד או משהו)
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מעוניין להשקיע במסך LCD איכותי מאוד. אני לא סגור על הגודל, (17-18-19 אינץ') לכן אשמח לשמוע הצעות שונות. אני מעוניין במסך שיהיה כמה שיותר ביצועיסט, וללא חסרונות נפוצים של מסכי LCD. אני מוכן להשקיע כמה שצריך, עם תקציב מוגבל של נניח 3000 ש"ח. אני מקוה (תתקנו אותי אם אני טועה) שבתקציב כזה ניתן לקנות מסך שיתרונות הנוחות והיופי לא יבואו בו על חשבון הביצועים שלו במשחקים וסרטים. תודה !
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מתי זה יצא? והאם זה יבוא יחד עם לוחות אם בתושבת יותר חדשה, כי אני יודע שאנו בדור השלישי ואם יהיה PCI-E2 כנראה יהיה דור רביעי, לא?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות אחד מכרטיסי המסך הבאים (אל תתיחסו לחנות): Gainward Bliss GeForce 7300GT 256MB PCI-e http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=14323 או Gainward GeForce 6600 256MB PCI-e http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=8186 א.איזה כרטיס עדיף בהנחה ששניהם אותו מחיר וזה התקציב הנתון ? ב.המחשב מיועד לשימוש כללי וגם למשחקים(יריות בגוף ראשון FPS ואסטרטגיה RTS) בלי רזולוציות מטורפות. האם הם יספיקו לכך ? ג.האם יש כרטיס אחר אולי אפילו של ATI שיעשה עבודה יותר טובה באותו מחיר (גם ככה כבר חרגתי מתקציבי)? תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
היי פורום תצוגה וגרפיקה יש לי את הכרטיס nvidia geforce 5200 fx 128 mg ומחובר לו מסך LCD LG FLATRON L1511S ואני מעוניין להוסיף למחשב עוד מסך 4.5" כמו של רכבים וכתוב באתר שבשביל לחבר מסך כזה צריך שבכרטיס מסך יהיה Dual Display ואני לא יודע איך בודקים אם יש בכרטיס אז אם מישהו יודע אם Dual Display ל nvidia geforce 5200 fx 128 mg אז שיגיד לי ואם מישהו יודע איך בודקים אני גם ישמח לדעת תודה מראש לעוזרים INSTALL
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי היום לא מריץ פשוט כלום . אני רוצה לחדש, אבל לא להשקיע יותר מ-250. כמו כן אני לא גיימר, סך הכל אני רוצה פוטבול מנג'ר שירוץ השנה ועוד שנה שנתיים. אני לא כל כך מבין, הבנתי רק שצריך שזה יתאים ללוח אם , אין לי מושג. מחכה להמלצות.. Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 3 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name WINXPSP3 User Name Administrator Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 2600 MHz (13 x 200) Motherboard Name Intel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type AMI (08/28/03) Communication Port…
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך הזה? האם יש לו TV OUT? איפה אני יכול להשיג אותו וכמה הוא עולה?(ואיך הוא למשל מול ה- Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card ?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה שעבד עם התוכנה conference tv של lucky star אבל החלפתי את המערפת הפעלה שלי לחלונות XP ומאז הדרייבר לא מוכן להתקין את עצמו אתם מוכנים לתת לי פתרונות או דריברים חילופיים? multimedia video cotroller
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
2 6600 GT בSLI (של לידטק לדוגמא) או 6800GT של לידטק? תודה יונתן
-
- 12 תגובות
- 717 צפיות
-
-
סתם נכנסתי לאיזה אתר, ופתאום ראיתי תפירסומת הזאת תראו http://www.maxtheater.com/2479_xbox.html לא ממש הבנתי , מקרן קולנוע ביתי ב 17 דולר? קראתי את זה שוב, והבנתי לפי מה שהם אומרים זה גהוני הם משתמשים בעדשה שמשתמשת באור של המסך ומגדילה אותו ומקרינה על הקיר וכל זה תמורת סכום עלוב, הם גם מציינים שזה באיכות גבוהה בעל 175 אינץ... מעניין לא?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי לכולם חבר שלי קונה בקרוב כ.מסך חדש והוא יכול למכור לי את ה- 9800PRO שלו ב-700-800 ש"ח האם שווה לקנות או כבר להשקיע וללכת על כרטיס חזק יותר? איך לדעתכם הכרטיס הזה של ATI 9800Po מול כל התואמים האחרים בסדדרה ? תודה
-
- 14 תגובות
- 717 צפיות
-