כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שניהם של gigabyte דרך אגב http://tinyurl.com/6klt9r http://tinyurl.com/5ctyfz גם מעניין אותי לדעת מי מהם יותר חסכוני בחשמל
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני 3 ימים nvidia 6600GT (point of view)... שיחקתי משחקים כרגיל, לרוב קאונטר סטרייק. וכשהרצתי דום3 או היטמן או פארקריי, המחשב כאילו נתקע וניהיה פריז במסך, וצריך ללחוץ על הרסט בשביל שזה הסתדר. מיד עלה לי בראש שזה הספק כוח (HEC 300W) כמו שאני יודע המינימום זה 350. הלכתי לחבר הבאתי ספק 400W ג'נריק, אבל עדיין 400W ... עכשיו הנפילות ממשיכות ואין לי מושג מזה... זה נופל רק במשחקים DOOM3 / FARCRAY / HITMAN קונטר סטרייק זה לא נופל... יש מצב הכרטיס דפוק? מזה כבר יכול להיות? תודה לעוזרים, ותגובות לעניין בבקשה=] (דרייברים הכי חדשים מהאתר של point of view)
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, נושא בפורום מפרטים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=553805.0 טופס: http://www.tms.co.il/preview/spec/m6tnqf4w -------- עברתי על הארכיון של הפורום ולא מצאתי תשובה לשאלה הזאת. חיפשתי ברשת ומצאתי משהו, אבל לא ספציפי שמתאים לדרישות של הטופס שמילאתי בפורום מפרטים. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי להתאים את הגירסה של הכרטיס מסך הזה, שהכי מתאימה לי, למפרט שאני עתיד לקנות. GTX660, בלי OC שלי בעתיד. ב-KSP יש לא פחות מ-6 גירסאות כולל גירסה של "סופרקלוקד" וכולל שתי גירסאות של ASUS ששתיהן נראות זהות (ההבדל היחידי שמצאתי הוא "בבוסט קלוק"). ב-TMS יש 3 גירסאות - MSI, GB ו-Sparkle, כשכתוב בגירסה של הג'יגהבייט שזה מגיע עם קירור מתקדם ווינדפורס ואוברקלוק מהמפעל. אם אני לוק…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ברצוני לשאול לגבי הכרטיס האם הוא 2 x4 x8 ואיפה אפשר להשיג כזה כרטיס תקין ?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ניידי גיימינג חדשים יוכלו ליהנות סוף סוף גם מאיכות התצוגה של טכנולוגיית ה-G-Sync - וגם מהחסכון והיעילות של Optimus במקביל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי לאחר שביררתי מעל 10 כרטיסי מסך נשאר לי להחליט בין 2 כרטיסי מסך שהכי מתאמים לי מבחינה תקציבית ובשביל צרכיי. הראשון הוא רדון 9550 256 מגה , השני הוא ג'פורס 6200 גם עם 256 מגה , לשניהם מחיר זהה של כ - 440 שקל (בורב החנויות). אני מתלבט בין שניהם , המטרה העיקרית של הכרטיס החד הוא להריץ משחקים בצורה טובה יותר משמעותית מהג'יפורס 4 MX440 שיש לי כיום. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ערב טוב! לפני איסזה יומיים התקנתי דרייברים אומגה אחרי מחקתי ושמתי את הכי חדשים של NVIDIA מפה התחילה הבעיה.. כאשר אני נכנס אני לוחץ מקש ימני על קובץ כלשהו המסך מתכבה ונדלק תוך איזה שניה.. הסרטים לא עובדים (אולי בעיות קודק אני יבדוק ויחזיר תשובה) אני מפחד שקרה משהו לכרטיס בגלל ההאומגה הזה למרות שמשחק 2004UT עבד יפה על הגדרות גבוהות (עם הדרייבירים של נוידיה) ולא עשה בעיות... מקווה שזה בעיה קלה ולא רצינית.. תודה רבה :xyxthumbs: עדכון: רק שאני מתקין דרייבר מסוים זה עושה לי תבעיה הזאת בלי דרייבר בכלל אין את הבעיה
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם מאחר והכרטיס מסך 7900GT נדפק ומציג ארטיפקטים (בלי קשר לטמפרטורה) אני צריך כרטיס חדש בתקציב של 700 עד 1000 שקל. המפרט המלא של המחשב: Pentium D 930 3.0 GHz Corsair DDR-2 667 512 X 2 לוח אם GIGABYTE 8I945P-G ספק 480W גנרי שהגיע עם המארז לא יודע אם זה משנה אבל אני משחק בעיקר על רזולוציה 1280 על 1024. לא נורא אם יהיה צוואר בקבוק קטן אני חושב. ד"א אני לא רוצה כרטיס מסך שיהיה בעצם יותר חלש מהכרטיס שנדפק לי (אפילו מסדרה חדשה), זה יהיה מפגר לקנות כזה דבר. או באותה רמה או יותר חזק. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מחפש תוכנה ע"מ שאוכל להתקין את הדרייברים שבהם המחשב\כרטיס פעלו מצויין. תודה!
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מה אתם חושבים יהיה עוד כמה שנים בנושא הגרפיקה??? יהיה לה גבולות או שהיא תוכל רק להשתפר???
-
- 10 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אוכל לעבוד עם יציאת ה DVI (בעזרת מתאם) דואלית, עם שני מסכי CRT. כיום אני עובד ב RADEON9200 ללא בעיות, שני מסכי CRT על על כרטיס אחד, בעזרת המפצל. אבל אני חושב שבכרטיסים החדשים יציאת ה DVI היא שונה ולכן לא ניתן לעבוד DUAL אלא אם כן יש ממיר, זה נוכן? תודה. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, יש מלא ראשי תבות באנגלית בכותרת. אני יודע. השאלה בעברית - נניח שיש לי מחשב מיושן קצת - פנטיום 4 בתדר 3.0 גה"צ עם לוח אם מיושן עם תושבת גרפית AGP. עכשיו - אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה חדשה לגמרי (LCD או פלזמה) - שיש לה כניסת DVI או HDMI. ועכשיו לשאלות: 1. איזה כרטיס מסך במחיר שפוי, 200-300 ש"ח נניח, אני יכול לקנות לצורך העניין - אשמח לקבל המלצה לכרטיס עם DVI ולכרטיס שיש בו גםHDMI 2. אם יש כרטיס כזה - האם יש סיכוי להריץ HD עם תצורה כזו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה nvida 9500 1024mb למסך של "22 ? המחשב הוא כעקרון מחשב למשחקים אבל לא למשחקים כבדים מאוד (משחקים די בינונים)?
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
תקשיבו לא הייתי בטוח איפה לשים את התרד שלי.. אני מקווה שזהו המקום.. אז תקשיבו אני קונה מחשב מסקי אך אני רוצה כרטיס מסוים שאין להם.. הכרטיס הוא - EVGA GeForce GTX 260 Core 216 SSC - 55nm (ש"ח 1580) יש שם כרטיס דומה- (1728 ש"ח) BFG nVIDIA GeForce GTX 260 OCX MAXCORE אך הוא מומהר פחות, גרסת 65nm ויקר יותר ב140 שקל! ועכשיו יש לי שאלה - האם Skypc יוכלו לייבא לי את הכרטיס במיוחד בשבילי? (אולי בתוספת מחיר או משהו). יש גם אופציה אחרת לקנות את הכרטיס מfoxpc ואת שאר המפרט מSky.. אבל תהיה לי בעיה באחריות לא?? (ד"א sky מרכיבים לי את המחשב לא אני..) תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , היום קיבלתי בשעה טובה את הכרטיס מסך SAPPHIRE HD 3650 512MB GDDR3 AGP . חיברתי אותו למחשב והwindows vista לא מזהה אותו . הוא כותב לי במנהל התקנים מתחת למתאמי תצוגה "מתאם גראפי vga רגיל" . באתי להתקין את הדרייבר והוא מסיים את התקנה ועדיין לא מזהה אותו . יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איפה אפשר להוריד ביוס ל Innovision Tornado Geforce4 Ti4200 x4 ??? דחוף
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את הכרטיס הנ"ל, בפנדה, ב 570 ש"ח. האם הוא כרטיס טוב ? אני צריך משהו ברמה של טיפה יותר מ GTA3. כעת יש לי רדאון 7500, ו GTA3 עובד חלק, עד שיש הרבה פיצוצים למשל, ואז כל המשחק נתקע.... (הכרטיס אינו מתחמם כלל) ואני רוצה את הכרטיס הזה.... האם הוא יתן ביצועים ב UT 2003 ??? (אני כלל לא מכיר את המשחק....) וכמה להערכתכם אני יכול לבקש על הרדאון 7500 פרו שיש לי ? (הוא עלה 480 ש"ח) תודה רבה מראש !
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני חושב על הטווח מחירים של עד 600 ש"ח. ראיתי וחשבתי על הדגם הבא: הכרטיס של Inno3D דגם Nvidia 8500GT זכרון 256mb ddr2 במהירות 800Mhz. ליבה בתדר 460mhz. רציתי דעה לגביו אם שווה לי לקנות אותו עבור טווח המחירים שאותו הזכרתי(הכרטיס עצמו עולה 480). תודה לעוזרים..
-
- 10 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לקבל חוות דעת על הציון הזה... תסתכלו על המפרט של המחשב. הציון לא נמוך מדי?? כי ב-2005 קיבלתי 3362 וזה נראה לי בסדר...
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות אחד מכרטיסי המסך הבאים (אל תתיחסו לחנות): Gainward Bliss GeForce 7300GT 256MB PCI-e http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=14323 או Gainward GeForce 6600 256MB PCI-e http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=8186 א.איזה כרטיס עדיף בהנחה ששניהם אותו מחיר וזה התקציב הנתון ? ב.המחשב מיועד לשימוש כללי וגם למשחקים(יריות בגוף ראשון FPS ואסטרטגיה RTS) בלי רזולוציות מטורפות. האם הם יספיקו לכך ? ג.האם יש כרטיס אחר אולי אפילו של ATI שיעשה עבודה יותר טובה באותו מחיר (גם ככה כבר חרגתי מתקציבי)? תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אתמול קניתי מחשב זול של AMD 2400+ A-XP לוח אם -GYGABYTE 7S748 FSB/DDR400 הכי זול ב 350 שקל..זכרון של KINGMAX 256MBDDR 400...וכרטיס מסך של Sapphir ראדיון 9600 ANTLANTIS 256 MB DDR ... אז ככה .. התקנתי WINDOWS XP וגם 98 ויש לי את אותה הבעיה .. הבעיה היא שאני מפעיל משחק תלת מימדי מסוים הוא פשוט נתקע לי המסך פשוט מאוד דומם כלום לא זז ! אבל הסאונד ממשיך להתנגן פירוש הדבר שמערכת ההפעלה עדדין פועלת ברקע .. כנראה רק ישומים גרפים נתקעים .. פעם היתה לי בעיה דומה במחשב היישן שלי המשחקים היו נתקעים וגם הסאונד היה נתקע והדרך היחידה לצאת מזה הוא לעשות ריסטארט ... הבעיה הייתה הלוח אם .. אבל עכשיו לא נראה לי שזה הלוח .. נראה לי שזה הכרטיס מסך (מותקן S 3.7 מהדיסק המקורי) בגלל שזה רק הגרפ…
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כרטיס מסך ATI ישן... אני יצליח לשחק Metro 2033 ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4367 יקר מאוד הייתי אומר אבל אני מאמין שהמחיר ירד ...
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
איזה מסך יותר מולמץ? LG L1750SQ יש 8MS בזמן תגובה אבל אין חיבור DVI בLG L1730B יש 12MS ויש חיבור DVI. על מה כדאי ללכת?
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-