כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
2 6600 GT בSLI (של לידטק לדוגמא) או 6800GT של לידטק? תודה יונתן
-
- 12 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע התקנתי XP 64 bit ואיתו מקס 9 sp2 גם הוא 64 ביט. המוזר הוא שכל הפעולות בזמן אמת בתוכנה (שבעצם נעשה שימוש בכרטיס מסך) עובדות כל כך לאט! יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 8800gtx. משחקים רצים מעולה והכרטיס מסך מותקן כמו שצריך. עד לפני שבוע עבדתי עם XP ומקס 32 ביט וההבדל היה שמים וארץ בכל הנוגע לניהול והצגת פוליגונים. אין שום הגדרה בתוך התוכנה שאני מכיר שיכולה לגרום לשינוי. וכן, ניסיתי להריץ את התוכנה על direct3d ו-openGL, ושניהן נותנות תוצאות עלובות. מישהו מכיר את הבעיה? מישהו יכול לעזור לי? נאמר ש32 ביט היא אפשרות, אבל אפשרות מאכזבת שתוריד משמעותית את ביצועי הזיכרון.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
איזה תוכנת בדיקת מאמץ ניתן להריץ על מחשב בעל 2 כרטיסי מסך, כדי שהיא תחמם 2 הכרטיסים בו זמנית? (הכרטיסים לא מחוברים אחד לשני בעזרת NVLINK Bridge)
-
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מנסה לחבר את הHD2400pro לLCD חדשה של HITACHI הרזולוציה הטבעית של הטלויזיה הוא 1366 על 768 אבל הגדרות הcatalist לא נותנות רזולוציה כזו. נסיון עם powerstrip לא עזר ונתן תמונה מעוותת ומקס של 30 הרץ. מישהו ניתקל בבעיה או יכול לתת איזשהו טיפ ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני רוצה למכור את הכרטיס מסך שלי ואני לא יודע כמה הוא שווה הדגם הוא Gainword Geforce 4 Ti 4800 SE 128MB DDR DVI כמה אתם חושבים הוא שווה כיום?
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
'>לחץ כאן מה חושבים?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ישלי שתי כרטיסי מסך shappire 6850 ובמשחק קרייסיס 3 ישלי FPS טוב אבך הבעיה שנגיד ישלי 60 FPS פתאום זה נתקע לשניה וחוזר ל60 ואז נתקע וחוזר ל60 לא משנה אם אני עושה על LOW או על HIGH או על רזולוציה נמוכה או גבוה אני יכול להגיע ל100 FPS ועדיין יהיה תתקיעה המעצבנת הזאת למה??? בבקשה תעזרו
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכם איפה אפשר להשיג כבלים 9-PIN DIN TO VIVO ו 9- PIN DIN TO HDTV לכרטיס הנ"ל? קיבלתי אותו ללא כבלים, לא ברור למה. חג שמח ישראל
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום.. מה הכרטיס החזק היותר היום שיש לAGP?? ואמור לצאת משהו אחר בקרוב? אולי שווה לחכות... לפי מה שאני יודע 6800ultra זה הטופ שיש היום לAGP יש מצב שיצא 7800GT?? או משהו אחר...
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
מפרט מעבד : am2 amd 4600x2 65w 90nm לוח : albetron km51-pv series am2 זיכרון :{g skill 2048 gb 667 {1024x2 כרטיס מסך : x1950p 256mb 256bit ddr3 צורב : lg x18 dvdrw b דיסק קשיח : sata 2 samsng 7200 rpm 16mb 320gb דיסק קשיח 2 : maxtor ide 8mb 160gb מארז+ספק : 6a19b 400w hes [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני לא הכי מבין בכרטיסי מסך אבל יש לי שאלה איזה יותר טוב ATI RADEON 9200 PRO או Geforce FX 5700 תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ומסך DELL 2407WFP ברזולוציה 1900X1200. השימוש העיקרי יהיה לסרטים HD, אך אני רוצה להריץ משחקים חדשים בצורה "סבירה" ברזולוציה הטבעית שלו. הבנתי שלרזולוציות גבוהות כאלו צריך הרבה זיכרון (לכן אני מחפש 512MB). כרטיס רציני אני אקנה עוד איזה שנה כשיהיה קצת כסף אז אני מחפש כרטיס ביניים. לכן לא להגיב ב"אתה צריך לפחות כרטיס ב-1500 ש"ח " כי אני לא מתכוון להשקיע סכום כזה בינתיים. 1.האם לדעתכם הכרטיס מספיק למשימה זו? 2.איפה ניתן למצוא אותו בזול? מישהו מוכר יד שניה? 3.האם עדיף 8600gts עם 256? 4. כמה DDR2 לעומת DDR3 משפיע? נ.ב. רצוי שיהיה כרטיס שקט ללא מאוורר, אבל לא חובה. תודה לכל העונים.
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
הבנתי שאמורה להיות ירידה של 30 אחוז בביצועים(היום יש לי מסך 19"). האם עדיין אוכל להריץ משחקים ו"להנות" מהם בצורה חלקה? או שאצטרך להתפשר על האיכות בצורה משמעותית? תודה רבה! (המפרט בצד ימין)
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם כרטיס מסך במחשב שקניתי . המחשב חדש . כנ"ל גם הכרטיס . כשאני מדליק את המחשב ובשנייה שאני מגיע לשולחן עבודה , המסך כאילו מרצד לשנייה ויש קווים אנכיים ...זה ממש לשנייה. כמו כן ,אותה בעייה כשאני לוחץ על האייקון של תוכנת ה-CATALIST של ATI שנמצאת קבוע בשורת המשימות (כשאני רוצה להכנס להגדיר מעבר לתצוגה ל-TV) . האם מישהו יודע מה הסיבה ? הכרטיס אולי פגום ? אולי משהו בגדרות ?למרות שעשיתי התקנת כרטיס דרך הדרייבר המצורף ללא שינוי הגדרות כלשהן . אגב, לא מצאתי עדכון דרייבר שאולי היה פותר את זה , אם בכלל. מישהו נתקל בתופעה ? תודה לעוזרים .
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
למפרט הבא: AMD 2600+XP ABIT NF7 (nforce 2) 512ddr רוב תודות לעוזרים הנדיבים...
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום חברים מחר אני קונה את המסך 1970HR ויש לי כרטיס מסך דיי ישן ללא חיבור DVI רציתי לדעת אם כדי לי לקנות כרטיס מסך חדש (נראה לי שכן) אבל השאלה היותר חשובה היא איזה כרטיס אני צריך השימושים שלי הם עבודה משרדית,אינטרנט וסרטים ולא למשחקים!! ושתהיה יציאה לטלויזיה... תודה חברים חשוב לי...
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 512MB GDDR5 PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 TOXIC 512MB GDDR5 PCI-E???????? ומה הכוונה ל TOXIC?
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
השאלה שלי האם גם שאתם נכנסים למשחק הסך עושה פאק פאק משהו כזה, הרעש כמו שמחליפים מגה הרץ, והאם זה צריך להיות ככה ?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, היום יש ברשותי 8600GT. שאר המפרט שלי: Q9450 P43-DS3 של Gigabyte Enermax 525W pro +82 זיכרון כרגע 2GB אבל ישודרג ל 4GB אוטוטו מסכים 22" wide + מסך רגיל 4/3 17" התלבטתי בהתחלה בין ה 6870 ל GTX470 ולפי כל המבחנים ה 6870 עדיף פרט לכך שאין לו את ה physix וזה לא כ"כ קריטי לי עכשיו יש לי התלבטות נוספת אם בכלל ללכת על ה 6870 או לרדת לרמת המחירים של ה 6850/GTX460 מבחינת יחס עלות/תועלת. ובנוסף לכל זה אומרים לי לגבי ה 5850. בקיצור - הייתי סגור על ה 6870 אבל עכשיו שמעתי שאולי כדאי לקחת כרטיס קצת יותר זול. מה אתם אומרים ? 6870/GTX470 או בכלל ללכת על כרטיס יותר זול, וא כן אז על איזה ? תודה, גוסטב
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
פתחתי את הקופסא וראיתי את המדבקה (שאי אפשר לפספס) שאומרת לחבר את הכרטיס לספק. מכיוון שזה פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה, רציתי לדעת אם זה נכון?
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, נשרף לי הGForce FX5200 בגלל הפסקת חשמל. עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אבל לא משהו בשמיים, על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים עד 500 ש"ח? ושיתאים לי לסלוט בלוח אם זאת אומרת שיהיה באותו מבנה כמו הקודם. תודה לכל העוזרים!
-
- 12 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני אמור לקבל את הכרטיס הזה ארוז בתוך קופסה או שהוא פשוט מגיע רק הכרטיס עטוף באיזה נייר מגן או משהו? פשוט אני רוצה לדעת כדי שלא יעבדו עליי..
-
- 13 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי כולם.. לאבא שלי הלך הכרטיס מסך, היה לו Radeon X1950XT עם 256MB זיכרון. כמו כן יש לו Pentium D 925 3.0Ghz. מחר אמורים לתת לו כרטיס חלופי חדש, מקביל או טיפה יותר מתקדם (מאחר ואת הכרטיס הספציפי הזה כבר לא מייצרים) השאלה שלי היא, איזה כרטיס מקביל יכולים לתת לו? ואיזה כרטיס לדוגמא ברמה אחת למעלה יכולים לתת לו? והאם המעבד שלו לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס החדש יותר? תודה..
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-