כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
האם יש לו ביצועים טובים? כמובן ביחס למחירו...
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. פשוט אני קונה כרטיס מסך (7800 GT) ורציתי לדעת איך אני מחבר אותו כדי שאני אראה טלוויזיה במחשב... עוד שאלה-איך איכות הטלוויזיה בכרטיס הזה? עריכה האם אפשר להקליט דרכו וידאו אנלוגי למחשב? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף X700 או 6600 רגיל אני מדבר על שתיהם עם יציאות pci-x ?? ומה ההבדל בניהם במחיר אני לא ממש גיימר מושבע אז ירדתי מה 6600GT שחשבתי עליו בהתחלה בגלל המחיר שלו .. ודרך אגב אמרו לי שה X700 בא עם קירור גז האם זה נכון??? ומה עדיף 6600 או X700 ...??? זה קצת דחוף כי כבר סיימתי עם כל המפרט רק בזה אני מתלבט תודה
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
קודם כל שלום..ובוקר טוב הכי חשוב.. אוקי עכשיו לשאלה.. יש לי כרטיס מסך כמו שאתם רואים בחתימה GeForce 6200 TC ובע"ה עוד מעט יהיה לי 6600 השאלה שלי היא מה אתם ממליצים..דרייברים רגילים (הפצות רשמייות) או דרייברים מואצים (ערוכים)? ואילו דרייברים מואצים אתם ממליצים לי עדיף שהדרייבר המואץ יבוסס על גרסת 81.85 או 81.84? תודה מראש.. יהב..
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בעקרון ב19 או 21 CRT - יש הבדל נראה לעין בין 85 הרץ ל90 או 100?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
איזה הבדל יש בין הכרטיס ATI Radeon 9800 XT 256MB לבין Geforce 6600 gt ומי מבין השניים יותר טוב נותן ביצועים טובים יותר
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
יש למישהו driver ל geforce4 mx 440 with opengl
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בכוונתי לקנות אחד למערכת שלי (ראו מפרט) האם מישהו היו לו בעיות עם הכרטיס או שהוא עובד מצויין. נוסף על כך מה הם אפשרויות ה OC שלו - לא בחומרה. תודה מראש לכל חברי הפורום
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
היום פירקתי את הרטיס המסך שלי ATI Radein 9500 pro וגילית משהו מאוד מפתיע ומעניין ליד החיבור של המאורר לכרטיס ישנו ריבוע קטן בצבע אדום ובתוכו שני מספקים קטנים מאוד, לכל מפסק שני מצבים. המפסקים מסומנים על הלוח בשם SW1. אני מבקש מכל אותם אנשים בעלי אותו כרטיס שיעשו בבקשה בדיקה לראות האם המפסקים קיימים גם אצלם. והאם מישהו מוכן לשפוך אור בכל הקשור לתפקידם בכרטיס
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט של המחשב שלי הוא: לוח אם:PC-PARTNER APOLO PRO 133MHZ עם ציפ של VIA מעבד:פנטיום 3 733MHZ זכרון:392 SDRAM 133MHZ כרטיס קול: סאונד בלסטר 128 ויברה כרטיס מסך:G-FORCE 4 MX 440 64 DDR ארדיסק 20 גי'גה WESTREN DIGITAL מערכת הפעלה:WINDOWS XP PRO הבעיה שלי היא כזאת כמעט בכל המשחקים שאני משחק במחשב רצים לאט ממש מקרטעים עם זה פיפא 2003 ,נבא 2003, היטמן2, ועוד הרבה משחקים שלדעתי צריכים לזוז מהר התקנתי דיירקט איקס 9 שידרגתי את הדרייבר של הכרטיס מסך להכי חדש מהאתר הזה הגרסה שלו 43.51 ועדיין המשחקים זזים ממש לאט יש למישהו מושג מה הבעיה למה המשחקים לא זזים כמו שצריך? תודה רבה למי שינסה לעזור לי
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
הנה קובצי התוצעות של UT2003 לאחר בדיקה עם 3.2 ועם 3.4. אתם תראו לפי התאריכים ה3.2 הוא לפני חודש והחדש מהיום. חשוב לציין שלא נעשו שום שינויים במערכת בינתיים ולא הותקנו תוכנות חדשות.
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום . יש לי כרטיס מסך גיפורס 4 MX והוא כבר מתחיל לזייף או שמשחקים כבר לא עובדים עליו (הנסיך הפרסי ) אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב בתקציב הזה אבל לא יודע מה לקנות. יש לכם המלצה לדגם מוסיים ?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני רוצה למכור את הכרטיס מסך שלי ואני לא יודע כמה הוא שווה הדגם הוא Gainword Geforce 4 Ti 4800 SE 128MB DDR DVI כמה אתם חושבים הוא שווה כיום?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
איזה דריברים הכי טובים לביצועים במשחקים..??
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
יש לי בעיה הקליטה שכרטיס טלוויזיה שלי. הכרטיס של חברת MSI בשם TV Anywhere. אני משתמש בתוכנת WinDVR כדי לצפות בו. הקליטה ממש לא משהו ואני רואה פסים זזים לי על המסך. כבר התייאשתי ואני לא יודע מה לעשות. נסיתי לשחק בהגדרות ואין שם שום דבר שמצליח לי. הכרטיס מחובר לקיר באמצעות כבר זכר נקבה רגיל ישירות לקיר ואני מחובר בבית לדיגיטלי של HOT. אני לא קולט דרכו את כל הערוצים אבל זה הגיוני משום שאני מחבר את הכבל לקיר ולא לתוך הממיר. השאלות הן: מה הבעיה? איך אני מסדר את זה? מה יקרה אם אני יחבר אותו אותו בכל זכר נקבה דרך הממיר ומה יקרה אם זה יהיה עם כבל 3 צבעים?
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מצטער אם זה הפורום השגוי אבל הורדתי את הדרייבר החדש מרדאון לרדאון 9600PRO שלי וניסיתי להתקין ובאמצע ההתקנה הוא מעלה לי הודעת שגיאה וכותב : "setup was unable to complete the installation. try to setup your display adapter with a standard VGA driver before running setup." מישהו יכול לעזור לי?
-
- 10 תגובות
- 683 צפיות
-
-
באיזה חנות בארץ אני יכול למצוא GeForce FX 5900 XT Golden Limited ומה המחיר? שלחו לי את הלינק בבקשה
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הכרטיס שלי הוא geforce3 ti200. אתמול ניסיתי להפעיל סרט, והמדיה פלייר נתקע לי. חשבתי שזה עוד תרגיל של וינדוס עלי, אז התקנתי מחדש את הדרייברים של הוידאו, וניסיתי גם לפני זה להפעיל סרט דרך הBSPLAYER ושום דבר לא עזר. אז כצעד אחרון עשיתי SYSTEM RESTORE ללפני כמה ימים וגם זה לא עזר. הפעלתי את הDXDIAG ועשיתי את כל המבחנים של הVIDEO, ואף אחד מהם לא עבד אצלי. מישהו יכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי כרטים מסך של ASUS ge force4 ti4400 ו- 512DDR זיכרון ומעבד 2000 של AMD כפי שהבנתם יש לי מחשב חזק יחסית אההה ויש לי גם כונן DVD פה מתחילה הבעיה לאחרונה כשניסיתי לצפות בסרטים במחשב נתקלתי בבעיה על סרט שאני מריץ ולא משנה אם זה סרט שהורדתי מהרשת או סרט DVD שאני רואה בכונן בכל זה כאשר אני מפעיל אותו וצופה בו יש בו תקיעות קטנות ומעצבנות כאלה (כלומר תקיעות של מאית השניה כאילו נתקע הפריים) דברזה מאוד מפריע לי ומעיק על הצפייה יש לי את הדרייברים הכי חדישים של הכרטיס מסך וכמו כן חבית מקודדים חדשה (למרות שזו לא הבעיה כי גם בסרטי DVD יש אותה בעיה ) אני כבר אובד עצות בקשר לפיתרון הבעיה אנא עיזרו לי..... בתודה מראש MAVERICK86
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
http://www.allstarshop.com/shop/product.asp?pid=6164&sid=LURUEUWUQU2Q8J47FVMCR6H4Q1V3D71A#warranty מי שמבין שיסתכל פה על הכרטיס ויגיד לי אם זה זיכרון בצורת L או לא....... ואם זה לא- זה עדיין יכול להפוך ל9700? בתודה מראש שי.
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אין מה להוסיף. ואם כן חייב להתקין איך אני מסיר את האייקון של ATI ליד השעון למטה? (הוא של הקונטרול פאנל אם אני לא טועה.) תודה רבה ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש קאטץ' איפשהו בתצורה של הכרטיס...? ??? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1338
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה AVERVT ואיתו אני מצליח ללכוד וידאו באיכות נאה ביותר ממיר הכבלים ללא בעיות מאוחדות של וידאו ואודיו . לאחרונה ראיתי מספר המלצות על WinTV pvr-250 . השאלה היא אם כדאי לי להשקיע בכרטיס כרטיס הזה או פשוט להשאר עם AVERTV ??? האם איכות מ - WINTV תהיה גבוה מזו של AVERTV ??? ??? ??? bman
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-