עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zam,

חבר ביקש ממני לבדוק לו כרטיס עריכה ב- 300 ש"ח. אני לא מבין בנושא ולא יודע אם יש חיה כזו ולכן אני מבקש פה עזרה. יש לו P-4 עם DDR 512mb הוא רוצה כרטיס עם 3 יציאות RCA ולא S-VIDEO (לא יודע למה). הציעו לו את הכרטיס הבא: DVD EZ Marker PCI Aver Media Deluxe (אני מקווה שרשמתי את זה נכון) האם יש דברים בגו? יש למישהו המלצה, עצה? אציין שהבחור לא מקצועי.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  2. Started by Ro-K,

איזה כרטיס עריכה אתם מציעים עד 150 שח צריך שיהיה גם כבל DV, ושיתאים למצלמת וידאו דיגיטלית פנסוניק תודה

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by fish123,

אני רוצה ללכוד ולערוך וידאו מהTV למחשב... בתקציב של 2000 ש"ח חשבתי שאפשר לקנות כרטיס עריכה חזק למחשב או שאפשר לקנות מחשב קטן עם ביצועים חלשים עם כרטיס עריכה סביר של 500 ש"ח (מחשב שהוא נועד רק ללכידה ועריכה)... מה עדיף?

4. Started by gjook,

פתחתי את אוורסט...ופתאום גיליתי את השורה הזאת: PCI Device Pinnacle Systems Studio Deluxe FireWire האם זה אומר שיש לי Pinnacle Systems Studio Deluxe כאילו ידעתי שיש לי כרטיס לעריכת ווידאו , אבל זה אותו הדבל כמו הכרטיס הזה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=STUDIO-DELUXE&affiliate=zap זה נראה לי ממש מוזר.. אגב הוא נחשב טוב?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  5. שלום לכם ! אני מתעניין בנושא.ואבקש לדעת.עשיתי חיפוש גדול באינטרנט כולל.וראיתי שיש סוגים שונים של כרטיסי עריכה לקליטת חומר אנלוגי.(לא FIREWIRE ) 1.מה לדעתכם יותר יעיל נגיד USB2 או כרטיס PCI ? 2.מה הקטע של לכידת הרזולציה בכרטיס.שהבנתי בשיטוט שיש קליטה שונה בין הכרטיסים לנושא זה.כרטיס יותר יקר יתן בהכרח לכידה טובה יותר ? וכרטיס זול יתן איכות פחות טובה ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  6. Started by MBUCHMAN,

מבקש חוות דעת על כרטיס עריכת ווידאו 10 -RTX, לצורך העתקת סרטי ווידאו אנלוגיים ודיגיטליים למחשב. במידה ויש לך להציע דגם של כרטיס ,ידידותי, ויותר טוב, עד למחיר 4000 ש"ח, אשמח לקבל. (אין צורך בכרטיס למקצוענים) בברכה מוטי.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  7. Started by 114508534,

היי יש לי כרטיס עריכת ווידיאו והייתי רוצה לדעת עם איזה תוכנה אני יוכל להשתמש בוא והעם אפשר לחבר אליו ממיר ולהקליט סרטים למחשב. ???

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  8. Started by torchak,

אני צריך את עצתכם. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לקנות כרטיס עריכת וידאו טוב. יש לי כמה שאלות : א - איזה כרטיס מומלץ, שאני יכול לעשות עליו עריכות ברמה ושלא יעלה לי כמו אוטו...... ב- האם יש כרטיס שהוא כם כרטיס מסך והוא ברמה מספיק גבוהה....... ג- האם יש כרטיס כזה שיש עליו כניסת FireWaire.... כמובן שצריכים להיות עליו כניסות ויציאות וידאו אודיו.... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי לכולם, המחשב שלי: asus p4r 800vm כרטיס מסך אוןבורד של ati 9100 התקנתי את כרטיס עריכת הוידאו וזה לא מאפשר לי להפעיל את המחשב אלא רק במצב בטוח. הורדתי לו דרייבר EncoreDxr3 ונראה כי הוא הבעיה . מה אני צריך לעשות? אוליי הדרייבר לא מתאים . אם יש דרייבר מתאים אחר אודה מאוד תודה אגב לא הייתה אפשרות להסיר את הדרייבר ונאלצתי להוציא את כרטיס העריכה

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  10. היי! האם כרטיס עריכת וידאו של פינקל בסכום של 1000 ש"ח יכול לשמש גם ככרטיס מסך? תודה!

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by shlomik_i,

יש לי צורב DVD ואני רוצה להעביר את הסרטים המשפחתים ל DVD חלק נמצאים ב VHS חלק נמצאים בקלטות של המצלמה האנלוגית אז החלטתי לקנות כרטיס עריכת וידאו ולעלות את הסרטים למחשב ואז לצרוב אותם אני מחפש כרטיס עריכת וידאו עד 600 ש"ח עדיף שיוכל לעלות סרטים ברזולוציה של 752X576 שזאת רזולוציה של DVD אם יש לכם דגם מסוים שאתם ממליצים אליו או חברה שנחשבת טובה אני ישמח לקבל הצעות ?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  12. שלום ובוקר טוב! יש לי כרטיס מסך של פוינט אוף ויו דגם מספר P561 אם אני לא טועה... כשהיה לי במחשב עשה כל מיני שיבושים, כמו למשל הראה מלא נקודות של פיקסלים צבעוניים על המסך שלי. בדקתי והבעייה ל א במסך (נבדק עם מחשב אחר). אחרי שהוצאתי את כרטיס המסך והתחברתי לכרטיס מסך און בורד אז הכל הפך להיות בסדר ולדעתי אחת הבעיות נובעת מכרטיס המסך החיצוני. האם מישהו מכיר את הדגם/בעייה/ויש לו מענה עבורי? שתהיה שבת שלום ותודה מראש אני

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  13. Started by amirsd18,

האם אני יכול להשתמש בכרטיס ZOTAC 9400GT, 512MB, 128BIT, DDR2 בתור כרטיס PhysX, ושהכרטיס הראשי יהיה NVIDIA GeForce GTX570?

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  14. Started by aquarius,

http://www.xbitlabs.com/news/multimedia/display/20050901231620.html אני ממש לא יודע אם זה מתאים לקטגוריה הזאת אבל מילא

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. אני מחפש להוציא את המינימום ההכרחי. (עדיף פחות מ-250 שקל) בנוסף לאמור בכותרת, אני רוצה כרטיס של nvidia(לצורך תאימות לתוכנות שאני מיעד לו) ועם יציאת Component. עוד פרט קטן, אני מחפש כרטיס עם Feature Set A של VDPAU, כלומר לא עם ליבת G98\C77. מישהו מכיר כרטיס כזה בארץ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by rani_la,

שלום !!! קבלתי מחבר כרטיס פריסה. הבעיה שהוא לא יודע של אזה חברה הכרטיס.ואין לו את ה-DRIVER. יש על הכרטיס שני צי'פים של Philips. SAA7145 R2 SAA7111 יש לו חיבור PCI התקנתי אותו במחשב עם מערכת הפעלה XP הוא לא זיהה אותו. אם משהו יכול לעזור לי ? תודה...

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  17. Started by singera,

הגיע לידי אתמול כרטיס פריסה לDVD של קריאטיב האם ניתן להשתמש איתו בשביל צפיית DIVX במחשבים ישנים והיכן ניתן להשיג דרייברים או תוכנה כי באתר של קריאטיב אין תודה

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  18. אז ככה, WOW זה המשחק היחיד שאני משחק בו כרגע (כמו שאפשר לראות אין לי מפרט למשחקים) ובחלק מהמשחק ה FPS יורד למשהו כמו 15 וזה דיי מציק. השאלה היא מה הכרטיס הכי זול שאני אוכל לקנות שיתן לי שיפור ? תודה

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by RonCohen,

אני עכשיו רוצה לשדרג מה260GTX 216 לGTX570 עכשיו השאלה האם שווה להשאיר את שתי הכרטיסים מחוברים לא בSLI וכאשר הGTX260 יתפקד רק בתור כרטיס פיזיקס וGTX570 כראשי אז זה ישפר את הביצועים ??

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  20. Started by ShahafH,

שלום חברים! ברשותי HD4870 512MB שרכשתי מלפני כמה שנים ובזמן האחרון הוא התחיל לעשות לי צרות.. שמתי לב שהמאוורר שלו מחליט בעצמו על כמה לעבוד (100%) למרות שאני מגדיר שהוא יהיה 50... גם המחשב שלי נכבה לגמרי כשאני מריץ COD:MW3 על הגדרות גבוהות למרות שבעבר הרצתי על אותם הגדרות והכל היה בסדר.. הטמפרטורה של הכרטיס במנוחה זה 101 מעלות וזה מעל ומעבר למרות שעשיתי נקיון יסודי. נראה לכם שהכרטיס שלי מתחיל להידפק?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by maor676,

היי קניתי את הכרטיס הזה וראיתי שהוא הגיע עם קירור של 2 מאוררים במקום שלוש שכתוב. ידוע לכם על גירסה כזאת? זה משנה משהו? בחנות נאמר לי שזאת גירסה חדשה יותר של היצרן

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by MatanFrenkel,

שום לכולם, לחבר שלי יש את הספיר 4850 גרסאת הVapor, שנרכש ב900 ש"ח לפני פחות מ-3 שנים (במסגרת האחריות) הכרטיס התגלה כמקולקל (נבדק) והבחור בסניף טוען שהכרטיס שווה 300 ש"ח, שזה במילים אחרות, 5670 משהו כזה. זה אומר שחבר שלי עכשיו יקבל כרטיס שחלש משלו? האם הוא זכאי לכרטיס ב900 ש"ח או בכרטיס של השווי הנוכחי של הכרטיס שלו? בבקשה תעזרו, אני לא רוצה שחבר שלי ידפק.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  23. אני חשבתי על קניית כרטיס מסך למחשב השני שלי שיחזיק לי משחקים ב 1024 @ high (משחקים כבדים .. fear , oblivion , half-life2 ...) בלי שום קרטועים, חלק כמו תחת של תינוק. תקציב ? בין 700-1000 , כמה שפחות יותר טוב , שוב זה לתקופת זמן של חצי שנה בלבד (עד לשדרוג כללי) מפרט מחשב שני : P4 2.8 ghz 800 mhz presscot DDR 1024 samsung 400mhz וממשק AGPx8

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  24. Started by oren99,

נתקלתי כבר בכמה משחקים שצריכים DX11 שאין לי. איזה כרטיס חדיש אני יכול לקנות שיהיה טוב יותר ויכלול DX11, עד 600 ש"ח. עדיפות לפחות.

• 31 תגובות
    • 5k צפיות
  25. אהלן חברים. מפרט המחשב: זכרונות - kingston ddr3 4GB 133Mhz *2 מעבד - Intel i5 2400 לוח אם - MSI O67A-GD53 ספק - ANTEC vp550 Intel 330 180 GB - SSD כ. קשיח - 2 TB לא זוכר את החברה לצערי הרב נראה שהRadeon HD 7950 הלך. ניסיתי להפעיל אותו במספר מחשבים שונים, ולאחר מאמץ קצר כל המחשב נתקע (לא רק המסך, גם המקלדת לא מגיבה). לאחר שאני מתחיל מחדש את המחשב, המסך לא מקבל אות, ורק לאחר מספר רב של איתחולים המחשב עולה מחדש - וחוזר חלילה. בדקתי כבלים וכ"ו ולא הצלחתי לראות משהו חריג... בכל מקרה, אני מעוניין לקנות כרטיס חדש שיתאים למחשב בן ה3 שלי. המטרה של המחשב היא gaming (הוא בן 3 אז לא המשחקים הכי חדשים מן הסתם) ואשמח לכרטיס שיהיה יותר חזק מהקודם - כאשר כמובן הוא ישאר בטווח הביצו…

• 21 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.