כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש עם מעבד Athlon II 3X 435 ו- 4GB DDR3 במהירות 1333. הסוקט יהיה PCIe 2.0 (כנראה) והמסך שלי הוא 19 " עם רזולוציה טבעית של 1280X1024. השימוש של המחשב יהיה רב-תכליתי ויכלול כמעט כל שימוש אפשרי, אבל את החוזק של כרטיס המסך אני צריך רק למשחקים. הבנתי שה- 4770 הוא הכי חזק בטווח מחירים הזה וגם יאפשר לי לקנות ספק *יחסית* זול. הבנתי נכון?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טוב עד 500 ש"ח, הומלץ לי על ה X550 של ATI ועל ה - GeForce 7300 GT של Nvidia. אשמח לקבל המלצות והצעות, תודה. -- --
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני צריך למצוא כרטיס GeForce 7600GT עד 600 ש"ח האם זה אפשרי,או משהו יודע איפה אפשר לקנות?
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
זהו אכלתי אותה סופית אחרי שהתקנתי לאחי הקטן מחשב עושים עלי עליהום עכשיו חבר טוב שלי מתקרצץ בהגיעו לכמעט 30 שנה אני צריך כרטיס מסך עם 650 שקל אולי אולי בלחץ 700 עדיף ראדאון!!!!!!לא שקל יותר רוצה שיסחוב את כל המשחקים בכבוד בלי גימגומיישן לשיקולכם תנו לי משהו פצצה שאני יגיד לו תשמע זה ה x800 שלי אולי קצת פחות טוב!!אוי שכחתי לא pcix בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
טוב אז יש כרטיס אשראי של חייל אפשר לקנות מי אינטרנט נכון אני רוצה כרטיס עד 1000 שקל משהו פצצה ככה לפנק את עצמי יש לי מחשב קצת ישן אבל יש לו PCI-E והספק שלי של 500 המעבד של AMD 939 3000+
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של כ 2000 ש"ח. שמתי לב (ע"פ עמוד הבית שלהם) שלכרטיסים של MSI יש OC בלחיצת כפתור, לטענתם. מישהו מכיר את זה ? האם יש משהו דומה גם ליצרנים אחרים של כרטיסי מסך באותו טווח מחיר ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך את הכרטיס עבור המחשב שלי לסלון יהיה מחובר אך ורק אל הטלויזיה תווך המחירים המקסימלי הוא 1000 ש"ח אבל עדיף פחות
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת כמה יעלה כרטיס מסך שייתן לי את אותם הביצועים כמו של הleadtek 8800gts 320mb אבל שיהיה עם vivo, בשביל שאני יוכל להקליט סדרות מהטלויזיה למחשב. נא לכתוב את שם הכרטיס, לינק אם אפשר ומחירו[br]פורסם בתאריך: 21.08.2007 בשעה 17:20:36 אם אפשר בבקשה תשובה כי אני עומד לקנות מחשב
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-
-
סוף כל סוף המחשב הישן שלי חופשי לשמש לסרטים בלבד כרגע יש עליו voodoo 3 3500 ואני לא מצליח לגרום ליציאת טלויזיה שלו לעבוד בXP אז אני מחפש המלצה לכרטיס מסך שכל השימוש שלו יהיה לראות סרטים בטלויזיה לא אכפת לי לקנות משומש העיקר שהיציאת טלויזיה תהיה איכותית אז אם מישהו רוצה להיפטר מכרטיס ישן תשלחו לי הודעה אם מישהו יכול לעזור לי לגרום ליציאת טלויזיה לעבוד בXP אני בכלל אודה לו (פעם הצלחתי לעשות את זה ב2000 עם דריברים מאיזה אתר אני פשוט לא זוכר מאיפה ) תודה רבה ושנה טובההה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי שיש כרטיסי מסך של ASUS כדוגמת N7600GS Silent שאני מניח שיש לו קירור פסיבי האם גם הדגמים האחרים שלהם כמו N7600GT /2HDT ו ה- N79000GT TOP או ה - N7900GTX / 2HDT גם באים עם קירור פסיבי או עם מאוררים? ומה ההבדל בין הכרטיסים הנ"ל לבין ה - ATI מהדגמים EAX800 ואילך מי מהם נחשב יותר טוב ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלוםם אני מחפש כרטיס עריכה שיהיה אפשר להקליט בעזרתו מקלטות וידאו למחשב כלומר לחבר את הוידאו למחשב רצוי שיהיה איכותי ועד 450-500 שקל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
חבר ביקש ממני לבדוק לו כרטיס עריכה ב- 300 ש"ח. אני לא מבין בנושא ולא יודע אם יש חיה כזו ולכן אני מבקש פה עזרה. יש לו P-4 עם DDR 512mb הוא רוצה כרטיס עם 3 יציאות RCA ולא S-VIDEO (לא יודע למה). הציעו לו את הכרטיס הבא: DVD EZ Marker PCI Aver Media Deluxe (אני מקווה שרשמתי את זה נכון) האם יש דברים בגו? יש למישהו המלצה, עצה? אציין שהבחור לא מקצועי.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
איזה כרטיס עריכה אתם מציעים עד 150 שח צריך שיהיה גם כבל DV, ושיתאים למצלמת וידאו דיגיטלית פנסוניק תודה
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני רוצה ללכוד ולערוך וידאו מהTV למחשב... בתקציב של 2000 ש"ח חשבתי שאפשר לקנות כרטיס עריכה חזק למחשב או שאפשר לקנות מחשב קטן עם ביצועים חלשים עם כרטיס עריכה סביר של 500 ש"ח (מחשב שהוא נועד רק ללכידה ועריכה)... מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
פתחתי את אוורסט...ופתאום גיליתי את השורה הזאת: PCI Device Pinnacle Systems Studio Deluxe FireWire האם זה אומר שיש לי Pinnacle Systems Studio Deluxe כאילו ידעתי שיש לי כרטיס לעריכת ווידאו , אבל זה אותו הדבל כמו הכרטיס הזה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=STUDIO-DELUXE&affiliate=zap זה נראה לי ממש מוזר.. אגב הוא נחשב טוב?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכם ! אני מתעניין בנושא.ואבקש לדעת.עשיתי חיפוש גדול באינטרנט כולל.וראיתי שיש סוגים שונים של כרטיסי עריכה לקליטת חומר אנלוגי.(לא FIREWIRE ) 1.מה לדעתכם יותר יעיל נגיד USB2 או כרטיס PCI ? 2.מה הקטע של לכידת הרזולציה בכרטיס.שהבנתי בשיטוט שיש קליטה שונה בין הכרטיסים לנושא זה.כרטיס יותר יקר יתן בהכרח לכידה טובה יותר ? וכרטיס זול יתן איכות פחות טובה ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מבקש חוות דעת על כרטיס עריכת ווידאו 10 -RTX, לצורך העתקת סרטי ווידאו אנלוגיים ודיגיטליים למחשב. במידה ויש לך להציע דגם של כרטיס ,ידידותי, ויותר טוב, עד למחיר 4000 ש"ח, אשמח לקבל. (אין צורך בכרטיס למקצוענים) בברכה מוטי.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס עריכת ווידיאו והייתי רוצה לדעת עם איזה תוכנה אני יוכל להשתמש בוא והעם אפשר לחבר אליו ממיר ולהקליט סרטים למחשב. ???
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני צריך את עצתכם. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לקנות כרטיס עריכת וידאו טוב. יש לי כמה שאלות : א - איזה כרטיס מומלץ, שאני יכול לעשות עליו עריכות ברמה ושלא יעלה לי כמו אוטו...... ב- האם יש כרטיס שהוא כם כרטיס מסך והוא ברמה מספיק גבוהה....... ג- האם יש כרטיס כזה שיש עליו כניסת FireWaire.... כמובן שצריכים להיות עליו כניסות ויציאות וידאו אודיו.... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, המחשב שלי: asus p4r 800vm כרטיס מסך אוןבורד של ati 9100 התקנתי את כרטיס עריכת הוידאו וזה לא מאפשר לי להפעיל את המחשב אלא רק במצב בטוח. הורדתי לו דרייבר EncoreDxr3 ונראה כי הוא הבעיה . מה אני צריך לעשות? אוליי הדרייבר לא מתאים . אם יש דרייבר מתאים אחר אודה מאוד תודה אגב לא הייתה אפשרות להסיר את הדרייבר ונאלצתי להוציא את כרטיס העריכה
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי! האם כרטיס עריכת וידאו של פינקל בסכום של 1000 ש"ח יכול לשמש גם ככרטיס מסך? תודה!
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD ואני רוצה להעביר את הסרטים המשפחתים ל DVD חלק נמצאים ב VHS חלק נמצאים בקלטות של המצלמה האנלוגית אז החלטתי לקנות כרטיס עריכת וידאו ולעלות את הסרטים למחשב ואז לצרוב אותם אני מחפש כרטיס עריכת וידאו עד 600 ש"ח עדיף שיוכל לעלות סרטים ברזולוציה של 752X576 שזאת רזולוציה של DVD אם יש לכם דגם מסוים שאתם ממליצים אליו או חברה שנחשבת טובה אני ישמח לקבל הצעות ?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב! יש לי כרטיס מסך של פוינט אוף ויו דגם מספר P561 אם אני לא טועה... כשהיה לי במחשב עשה כל מיני שיבושים, כמו למשל הראה מלא נקודות של פיקסלים צבעוניים על המסך שלי. בדקתי והבעייה ל א במסך (נבדק עם מחשב אחר). אחרי שהוצאתי את כרטיס המסך והתחברתי לכרטיס מסך און בורד אז הכל הפך להיות בסדר ולדעתי אחת הבעיות נובעת מכרטיס המסך החיצוני. האם מישהו מכיר את הדגם/בעייה/ויש לו מענה עבורי? שתהיה שבת שלום ותודה מראש אני
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
האם אני יכול להשתמש בכרטיס ZOTAC 9400GT, 512MB, 128BIT, DDR2 בתור כרטיס PhysX, ושהכרטיס הראשי יהיה NVIDIA GeForce GTX570?
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/multimedia/display/20050901231620.html אני ממש לא יודע אם זה מתאים לקטגוריה הזאת אבל מילא
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-