כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שאלה לגבי הזמנים ש ATI ו- NVIDIA מביאים דרייברים: אני לא כל כך יודע לנסח את השאלה אבל אני ינסה... כמו שכולם יודעים החברות נותנות דרייברים לא רק כדי יהיו יותר אופציות למשתמשים בכרטיסי המסך אלה גם כדי שהכרטיסי מסך יהיו "מעודכנים" בשביל המשחקים החדשים שפותחו לאחר יציאת הכרטיס... ^^ודבר זה מאוד חשוב כדי שלא יהיו לדוגמא באגים למיניהם במשחקים...^^ וזאת השאלה: איזה חברה מביאה (מספקת לנו) יותר דרייברים בפחות זמן (לדוגמא מי מביאה יותר דרברים בשנה...)? [אין צורך לענות על השאלה בסוגרים, אני רוצה תשובה על השאלה המרכזית- שמחוץ/לפני הסוגריים] *דרייברים זה דבר חשב, אז מי מביא דרייברים בקצב יותר גדול? והאם יש חברה שמביאה דרייבר פעם ב... (ההפרש בין הוצאת הדרייברים זה מזה גדולים) ?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
האורגינלי? יהיו שיפורים משמעותיים לכרטיס שלי r9500 pro?
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6600LE וחיברתי אותו לטלויזיה דרך TV OUT ואני לא רואה צבעים בטלויזיה רק שחור לבן. ניסיתי הכל שיחקתי בהגדרות שיניתי drivers כלום לא עוזר. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
ובכן... בהתחלה חשבתי לבנות מחשב רק ליישומים המקצועיים שלי, אלא שמשחקים העתידים לצאת בקרוב ל-PC שכנעו אותי אולי לשדרג את המערכת שתאפשר לי גם לשחק משחקים בביצועים סבירים עד מעולים. אני לא רוצה להוציא אלפי שקלים על כרטיס מסך אבל יש לי כסף להשקיע, עד 1,500 ש"ח. אני לא בקיא כרגע בהיצע והשאלה היא איזו אופציה הכי משתלמת עבורי לתקופה של השנה הקרובה. האם לקנות שני כרטיסי VALUE ולשלב אותם במערך SLI\CROSS או לקנות כרטיס אחד מעולה? איזה כרטיס הכי משתלם ומה אפשרויות השילוב של כרטיסים במערך. אודה לכם על כל מידע שתתרמו למטרה. (אגב - הכל למען BIOSHOCK, למי ששמע)
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>אני ממש מתלבט בין שני הכרטיסים מה דעתכם??</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>הR600 של ATi שמתוכננת לתמוך תמיכה מלאה בSM4.0 שתכלול כמובן תמיכה בUnfied Shaders צפוייה להיות מהירה מאוד בישומי D3D10, אך מה בנוגע לישומי DX9 שאינם יודעים לנצל את ארכיטקטורת הUnfied Shaders? איך הכרטיס ידע אם המידע שמגיע אליו צריך להיות מעובד כגאומטריה או כפיקסל? לשם כך ATi יתכננו את הR600 עם יחידה מיוחדת שתדע לסנן ולהבדיל בין הסוגים השונים של המידע בDX9 ותדע לסווג אותם לגל צינור עיבוד, ביחד עם יחידות חלוקת העומס המאוד יעילות בליבות של ATi אנחנו צפויים לקבל ביצועי DX9 מרשימים לא פחות מביצועי הD3D10 המעולים שצפויים לליבה.</p><p><a href="<a …
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>שלום. רציתי לדעת אם הכרטיס: Sapphire ATi Radeon 9600Pro הוא כרטיס שמוגדר כ-Mid-End או-Low-End.</p><p>(לפי דעתי הוא האפשרות השנייה, אבל חבר שלי, בעל הכרטיס אומר שהוא קנה אותו לפני שנתיים ב-3000 שקל. ואני ממש לא מאמין לו. אני צודק או לא).</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>
-
- 6 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס 6600gt ואני חושב להוסיף לו עוד אחד בגשר כדי שאני אוכל לשחק בעיקר oblivion כמה משמעותי יהיה השינוי?
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני משחק את המשחק אמריקן ארמי , אבל ה-FPS שלי נורא נמוך (20-30) והמשחק רץ לי לא כל כך טוב (איטי לטעמי) . יש לי מחשב פנטיום 4 - 2400 , ג'יגה זיכרון ,כרטיס מסך RADEON 9600 PRO 256MB. כמוכן יש לי חשבון אינטרנט של גיימר , כך שהפינגים שלי נמוכים וטובים . אני לא יודע אם כדאי לי לשדרג , כי המחשב אמור להיות דיי טוב ומספיק למשחק הזה . יש לכם אלו המלצות , מה לעשות כדי שהמשחק ירוץ לי טוב מבחינה גרפית ? אשמח לקבל טיפים בקשר לכרטיס זה ובכלל , למחשב , אם יש משהו שכדאי לעשות . אם לא, אז נקנה את ה-RADEON 1900XTX ... תודה מראש , Predator
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש כרטיס מסך x850pro של connect3d אבל אני לא מכיר את החברה הזאת ממש אני יודע שהיא לא טובה כמו ספייר אסוס ו msi בגלל אני התלבטות אם לקנות את הכרטיס או לא, מה גם שלא מצאתי תמונות של הכרטיס הנ"ל וביקורות מישהו יכול להגיד לי האם החברה הזאת טובה ואיפה היא עומדת ביחד לחברות האחרות?
-
- 8 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום רב...לאחי יש את המחשב P2.4 256 DDR 80GB (המחשבים שפעם היו מוכרים בעיתונים) בקיצור הוא קונה אחד חדש ומפלצתי בקרוב ואני מתכנן להפוך את המחשב הנ"ל למחשב לסרטים שיהיה מחובר למערכת קולנוע ביתי... אז אני מחפש חיבור איכותי שאני יוכל לעשות זאת כי אני זוכר שפעם ניסיתי tv out וזה פשוט נוראי ! תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
עד להתקנת הדרייבר החדש של הקטאליסט החדש 6.6 יכולתי לראות את טמפ' הכרטיס ליד השעון למטה וגם במהלך המשחק, עכשיו משום מה אני פשוט לא רואה את הטמפ' יש משהו נוסף בהגדרות שצריך לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
מחפש מידע על כרטיס מסך טוב למשחקים כבדים בסביבות ה-600 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 658 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1500 שקל,שיהיה סבבה עם איכויות טובות שיריץ משחקים סבבה כאלה, כמובן תושבת PCIE עם מומלץ עם קירור טוב שיספק אותו (במסגרת התקציב (1500שקל)שהוצב)., תודה אחים, אבי
-
- 10 תגובות
- 668 צפיות
-
-
ראיתי כמה פעמים כשלא הייתי צריך תוכנות כאלה אפשר בבקשה אחת שתעבוד על האתר הזה http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-4189,00.html או זה http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/v/index.html תודה
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אצלי במנוחה- 75 מעלות, מאמץ- 100 מעלות ועולה (100% מאוורר) אז התקשרתי לנעה מחשבים, שמשם קניתי את הכרטיס, אמרו לי לשלוח להם לבדיקה במעבדה. הכרטיס הגיע לנועה שבור ומפורק, לא באשמתי ולא באשמת נועה אלא באשמת הדואר, ובקושי הצלחתי לשכנע את מנהל נועה מחשבים שישלח את זה למעבדה שלהם. עכשיו הם הצליחו לתקן את הכרטיס אבל אמרו לי מהמעבדה שהטמפרטורה אמורה להגיע ל-100 מעלות וזה תקין לכרטיס הזה (לא הגיוני לי לחלוטין וסותר לגמרי את המידע שמצאתי באנטרנט). לגבי השאלה מדוע הקלוקים נמוכים ממה שאמורים להיות מחר אשאל אותם. הקלוקים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=184991.msg1601463#msg1601463 יעזור לי מאוד אם תגידו לי מה הטמפ' שבאמת אמורה להיות במאמץ ובמנוחה, ומה לגבי הקלוקים תודה
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
למישהו יש מושג כמה +\- אפשר להגיע עם הכרטיסי מסך הבאים באובר קלוק?? 7300GT 256M שלPalit\gainward Leadtek WinFast PX7600GS TD256M Leadtek WinFast PX7900GT TDH 256M 6600gt במיוחד חשוב לי ה-7300 ומאיפה אני יכול להשיג כזה: http://product.pcpop.com/000029051/Index.html הוא של jetway
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היי כולם אני השבוע קונה כרטיס מסך חדש מפלונטר ,עכשיו יש שם את ה7600GT הרגיל שעולה 1100 ש"ח ויש את ה 7600GT Extreme שעולה 1192 ש"ח(שניהם של לידטק) השאלה שלי מה היתרונות של ה7600GT אקסטרים על פני הרגיל? האם צריכת החשמל של האקסטרים גבוהה בהרבה מצריכת החשמל של הרגיל?(יש לי ספק ג'נרי ואין לי כסף כרגע להחליף אותו ,הוא נדמה לי 300W) איך אני אמור לדעת שהספק יחזיק את הכרטיס?(אולי לפי הקלוקים שאני אראה בתוכנה אוורסט אחרי חיבור הכרטיס?) טוב אלה השאלות בנתיים : תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך בסכום של 1200 שקל בערך יש לי עדיפות לATI חשבתי על : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4961 יש למשהו אחר משהו אחר להציע בסכום הזה?
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני צריך עזרה במציאת כרטיס מסך שימצה את היכולות של המסך הזה שאותו אני רוצה לקנות. http://www.amazon.com/gp/product/B000BXEUDY/ref=pd_cp_pc_title/104-2859564-7869558?%5Fencoding=UTF8&v=glance&n=172282 חיפשתי פה בפורום כמה כרטיסים אבל אני לא מבין בזה כלל ואני מעדיף לשמוע מכם ישירות המלצות מאשר לקנות 'על עיוור'. חשבתי על ה-X300 או ה-X550. זה יתאים? הולך להיות לי על המחשב 1 GB זיכרון ואני לא רוצה שהכרטיס יקח ממנו זיכרון לפי חלק מהדברים שקראתי פה. אם לא בכרטיסים שציינתי אז איזה כרטיס כן יתאים שלא ייקח מהזיכרון של המחשב? תודה על העזרה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כרגע מחובר אצלי מסך אחד לחיבור ה-VGA... אם אני קונה מסך נוסף שהוא DVI, אבל אני רוצה שהוא ישמש כמסך "סרטים" זאת אומרת אני לא צריך שהוא יפעל כל הזמן, בנוסף לכך שהוא כנראה יהיה TV בפני עצמו... מה אני צריך לעשות? או שפשוט להפעיל את שניהם כרגיל, ואז להפעיל את הדרייבר שנותן להעביר בין מסך למסך-זאת אומרת שני "שולחני עבודה"... כשאני מפעיל דבר כזה, זה לא מחלק את חוזק המעבד והכרטיס מסך לשניים, וכך אני מפסיד מהיכולות של המחשב כאשר אני לא משתמש במסך השני, אבל הוא עדיין מחובר? אם צריך הסבר נוסף רק תגידו.... תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
תראו מזה שני כרטיסי 7300GT קורעים את 7900GT ב3DMARK אני ברצינות מתכנן ליקנוט אותם אם זה ככה זה יותר מ60% חיסכון ותראו ששם זה הכטיס עם ה256 ה128 יותר חלש מהגיטי מעניין איך יהיה ה512 http://www.pcpop.com/doc/0/143/143185_4.shtml
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-