כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי תקציב של עד 1300 שקל לכרטיס מסך למשחקים ועם vivo.
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
היי עכשיו ראיתי באנצ' שמראה כי ה68XT\DDR III שווה בחוזקו ל68NU DDR I האם זה הגיוני?? http://xtreview.com/review92.htm
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
טוב אז אני לא גיימר ולא עשיר... אני רוצה כרטיס מסך שאני יוכל לשחק מדי פעם משחקים...שמשעמם לי ככה.. העיקר שזה יעבוד חלק..!! לא איכפת לי איך רואים וכל זה... משהו זול...חמוד כזה... הרבה תודה עריכה: עד 400 שקל...
-
- 7 תגובות
- 572 צפיות
-
-
הכרטיס מסך fx 5500 שיש לי אותו כמעט שנה נותן לי לפעמים מסך שחור לשניה ולפעמים גם משאיר אותו ככה והמנורה של המסך הופכת לכתומה ואם יש קול אז הוא גם נתקע ומה שנשאר זה רק ריסטארט המנורה של המחשב לא תקועה או מהבהבת הרבה . זה קורה בזמן האחרון לפעמים כשאני נכנס לאתרים ורואה סרט.. מה שכן אני התחלתי להשתמש בכרטיס ב DVI לטלויזית lcd אז אולי הוא מתאמץ יותר החלפתי דרייברים כמה פעמים
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
חברה התקנתי ווינדוס מחדש והייתי בטוח שיש לי כרטיס מסך מסויים שגם יש לי את הדיסק דרייברים שלו... אחרי 100 פעם שניסיתי להתקין ולא הצלחתי... אבא שלי אמר לי שהוא החליף כרטיס מסך והוא לא יודע לאיזה ואיפםה הדיסק שלו... עכשיו אני צריך לדעת איזה כרטיס מסך יש לי כדי להוריד דרייברים מהאינטרנט... יש לכם אולי איזה דרך לדעת איזה כרטיס יש לי? תודה
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
בכל פעם אני מאתחל את המחשב קופצת לי חלון ההודעה הזה ... האם אני יכול להוריד אותה ? ההודעה התחילה בעקבות ההתקנה של הדרייוור החדש 90 . תודה .
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
היתי חייב לפתוח בשביל זה דיון!!!!!!!!!!! כולם ליראות אותו!חובהה!!!!בעברית קוראים לו "יצרים בדם ":nixweiss: על תינעלו!!!! תיראו את הסרט ותודו לי לסיכום: VATOS LOCOS FOREVERRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>אני ממש מתלבט בין שני הכרטיסים מה דעתכם??</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
6600GT: 8 צינורות מהירות ליבה : 500 מהירות זכרון : 950 memory bandwith : 16/.0 GB 7600GS: 12 צינורות מהירות ליבה : 400 מהירות זכרון : 800 (זכרון DDR2) memory bandwith : 12.8 GB עכשיו העיניין שאני יודע שב3DMARK ה7600 יקבל תוצאה יותר גבוה אבל זה לא משנה לי!! השאלה שלי מי יהיה באמת יותר טוב במשחקים כגון: AOE3, FIFA2006, UT99 אני לא משחק במשחקים שודרשים יותר מזה. עכשיו השאלה שלי אם ה6600שהוא יותר מהיר בתכלס יותר טוב בשבילי או שבכל מקרה כדאי ללכת על ה7600 כי ההבדל במספר הצינורות מכסה על מהירות הזכרון. תודה קובי אני יכול להשיג את 2 הכרטיסים באותו מחיר, של XFX שכחתי לציין שהמערכת היא: 930D 2GB DDR2 p5ld2 250GB SATAII 16MB
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
ATi Radeon X1300 עם הכרטיס הזה אניי יכול לשחק GTA san andress??? וזה יעבוד לי מהר?? לאט?? הסבירו בבקשה.. תודה
-
- 14 תגובות
- 880 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מעוניין לקנות את המחשב.... K8N51GMF 512MB DDR 400MHz WD80GB 7000 8MS SATA NVIDIA 6150 OQB+PEGx16 עכשיוו השאלה האם זה יעבוד לי במשחקים כבדים כגון GTA san andress ???? :s05:
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שקבלתי מחבר ...... כשאניח מדליק את המחשב המסך כולו זוהר בצבע לבן ואי אפשר לראות את מה שכתוב ....... אם רוצים לראות את מה שבמסך צריך להטות אותו קדימה ורק אז רואים ! מה הבעיה ? ואיך אפשר לתקן ?
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
קודם כל...אני שמח שעידכנתם למעלה את הכרטיסים הממולצים!! לאחר שקראתי והבנתי כי עדיף X1800GTO על פני 7600GT (נכון????).. אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים שהם בעצם הם אותו כרטיס, רק שחברות אוהבות לסבך לאנשים את החיים CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO עולה 1250 ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4961 או SAPPHIRE RADEON X1800GTO 256MB PCI-E עולה 1390 ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5019 "הבעיות" הם כאלה: 1. מצד אחד CONNECT3D היא חברה קצת עלומת שם..וSAPPHIRE חברה הרבה יותר מוכרת עם מוניטין.. 2. אבל מצד שני רשום שיש ב- GDDR3 CONNECT3D לעומת GDDR2 בוSAPPHIRE ...זה אומר שזה יפעל לי יותר מהר בקונקט? 3. ב-בוSAPPHIR…
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי את xfx 6600gt 128mb agp ויש את הביוס הזה http://www.mvktech.net/component/option,com_remository/Itemid,26/func,fileinfo/filecatid,930/parent,category/ מה שיש לי כרגע זה הביוס הראשון ששוחרר ב2004 האם הביוס ממאי 2005 יכול לשפר ביצועים או משהו?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אהלן איזה כרטיס טוב יותר? SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS עם BIOS פתוח של 16 PIPELINES או nVIDIA GeForce 7600GS 256MB Pine XFX או אולי Asus GeForce 7600GS 512MB DVI/HDTV PCI-E תודה
-
- 6 תגובות
- 522 צפיות
-
-
ראיתי מסך של מאג מדגם T906W ,מסך בגודל 19 אינץ רחב הינה המפרט המלא: נתוני המסך זמן תגובה: 8ms רזולוציה: 1440X900 גודל נקודה: 0.284 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 500 צבעים: 16.2 מיליון תדר רענון אופקי: 30~83 KHz תדר רענון אנכי: 55~75 Hz חיבורים VGA+DVI שלוש שנים אחריות ! רציתי לדעת איך הוא? יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
איך בהשוואה שתי הכרטיסים אחד לשני,שניהם באותו מחיר ולAGP
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום חבר'ה חבר שלי שמועניין לשדרג לכרטיס מסך חדיש יותר , בתקן AGP מחשב : סלרון 4 - 2400 לוח של אסוס , לא זוכר דגם 512 זיכרון ג'יפה 5200 מעפן דרישות : משחקים חדישים , כגון הוא נדלק על ה- PREY ששיחק אצלי ת'דמו .. עם ה- 9550 שלי ושיראה את הכי טוב שהוא יכול להוציא מהמחשב שלו כמובן גם מהכרטיס , אני יודע שסלרון זה שיט , לא צריך להסביר לי\לו אבל מה לעשות הוא תקוע במצב הזה ( ואין שום אפשרות לשדרג מלבד הכרטיס מסך ) . בכל מקרה המחיר שהוא כנראה יכול להוציא זה סביבות ה- 500-600 שקל .. אני צריך לשאול אותו שוב .. אז תנו בהצעות חברים . תודה רבה ול"ט
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
התקנתי דרייברים של אומגה ובחרתי בsoft modded 9800 se.... יש לי r9500 pro זה יכול להוות סכנה? (חימום יתר או משו?)..יש לי מתחת לכרטיס מאורר ג'נרי ששמתי בגלל שהמאורר האורגינלי של הרדאון היה טיפה בעייתי..מה אתם אומרים כדאי להשאיר ככה?
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, הבעיה היא כזאת: אני מנסה לבצע video capture ממצלמה אנלוגית. זאת לא הפעם הראשונה אבל עכשיו יש בעיה חדשה. הכניסה דרך 6600GT VIVO עם הדרייורים של WDM וזה עובד עם קלטת אחרת בסדר גמור. בתמונה ניתן לראות שיש פס לבן באמצע הפריים. הפס מופיע כמה שניות לאחר תחילת ההקלטה ונשאר שם. ניסיתי דרך יציאת קומפוזיט ו S-VIDEO במצלמה ויש את אותה תופעה. במסך של המצלמה הסרט מופיע בסדר. ניסיתי דרך מספר תוכנות (virtualDub, Windows MovieMaker, PowerDirector ) בכולם אותה תופעה. יש למישהו רעיון איפה הבעיה ???? טוב, מחוסר ענין לציבור העברתי את ההודעה לפורום תוכנה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=189625.msg1648344#msg1648344
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-