כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
מישהו קנה את הכרטיס?, מכיוון שהוא עולה 950שקל ואני פשוט מאוד לחוץ אם הכסף, מה הביצועים של הכרטיס?, האם למרות היותי DDR1 ומהירות זיכרונות נמוכה יותר עדיין עוקף את ה6600GT או שלא? אין עליו שום ביקורת ברשת ואני חייב לדעת את זה, זאת האופציה היחידה שלי, ואל תבקשו ממני להחליף ל256MB GDDR3 כמובן שהכרטיס לא בשבילי אלא לחבר שמאוד מאוד לחוץ על הכסף.. לא מצאתי שום ביקורת...
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מצטער אם זה הפורום השגוי אבל הורדתי את הדרייבר החדש מרדאון לרדאון 9600PRO שלי וניסיתי להתקין ובאמצע ההתקנה הוא מעלה לי הודעת שגיאה וכותב : "setup was unable to complete the installation. try to setup your display adapter with a standard VGA driver before running setup." מישהו יכול לעזור לי?
-
- 10 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי 6600GT ואני רוצה להחליף אותו במתקדם יותר!! אני רוצה למכור אותו ולהוסיף עוד 700 שקל בערך! זה שווה לי?? כמה אני יכול לקבל על הכרטיס מסך שלי??(הוא אצלי לא יותר מכמה חודשים) חשבתי להביא 7600GT כדאי לי?? איך הכרטיס הזה?? תודה ofeky1
-
- 12 תגובות
- 734 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות את המשחק ולהריץ אותו על המחשב נייד שלו . הכרטיס המוזכר לעיל זהו הכרטיס שיש לו במחשב נייד. דרישות המינימום ל BF2 הן : Minimum Specification CPU: 1.7 Ghz RAM: 512 MB Video Card: NVidia GeForce FX 5700, ATI Radeon 8500 or ATI Radeon 9500 with 128 MB of RAM Free HD Space: 2.3 GB Software: Windows XP and DirectX 9 הכרטיס מסך הזה שווה ערך למינימום כאן? לינק למפרט המחשב נייד שלו: http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=2894
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אוקיי - עומד לקבל מסך שני ואני תוהה אם מישהו ניסה או יודע אם אפשר לבצע סיבוב של 90 מעלות על מסך אחד מתוך שניים כאשר השני נשאר רגיל. דרך אגב אני מדבר על CRT (כן). אני חושב לשים אחד של 22 אינטש במצב רגיל ולידו 17 אינטש מונח על הצד במצב של 90 DEG FLIP . אני עובד על ATI כרגע.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום. האם ישנו קשר בין כרטיס המסך לבין גודל המסך האפשרי (מקסימלי) והרזלוציה? במילים אחרות, האם רכישה של מסך - למשל - 26" בעל רזלוציה של 1900X1200 (נניח) דורשת גם כרטיס מסך מתאים, או שכל כרטיס מסך יכול לבצע את העבודה? תודה
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי לוח SLI ו-9800GTX בודד. אני משחק על 1680X1050. בעיקרון כרגע הכל רץ חלק ואין בעיות ביצועים. התכנון המקורי היה לקנות כרטיס נוסף כשיהיה צורך, כלומר כשהביצועים יתחילו לרדת. הבעיה שלי היא שיצאו כ"כ הרבה כרטיסים מאז אפריל שאני כבר לא בטוח בכדאיות - לשדרג עכשיו יעלה 900-1000 ש"ח. יכול להיות שבקצת יותר כסף מזה אני יכול לקנות כרטיס בודד חדש שיעשה את אותה עבודה של שני GTX?? חיפשתי באנצ'ים של 2X9800GTX ולא מצאתי השוואות מול הכרטיסים החדשים... בקיצור, לחכות חודש חודשיים ולקנות עוד 9800 (כנראה הפלוס, אבל לא ממש משנה), עוד לחכות יותר וכבר לקנות משהו חדש וטוב לגמרי (או שני חדשים ;D)? הספק מספיק חזק, והרזולוציה שבה אני משחק לא תשתנה הרבה זמן.
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לאיזה כרטיס לפי דעתכם מגיע התואר הזה? אני מדבר על כרטיסים שנמכרים כיום, מכל טווחי המחירים- מיד ראנג', היי אנד וכו'. קחו בחשבון גם את היכולות שלו לאחר וולטמוד קטן, כי יש הרבה כרטיסים שפשוט הורידו להם את המתח שמגיע לליבה ולזיכרונות כדי שיהיו חלשים מהאחים הגדולים שלהם, ולכן הם מוגבלים בהמהרה.
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין שני כרטיסים הראשון הוא 9800 gtx 512 מגה של חברת לידטק והוא עולה 1700 והשני הוא 9800 gtx 512 מגה של חברת Twintech והוא עולה 1515 איזה כדי לי לקנות מהם איזה חברה יותר טובה ואמינה תאמת על החבה הזאת Twintech לא שמעתי מחכה לתגובות
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
גירסה חדשה למבחן הביצועים הגראפי הנודע מכולם מבטיחה להיות מאתגרת פי כמה מכל מה שזמין להורדה והרצה כרגע זה ממש לא סוד שתוכנות ה-3DMark לסוגיהן, מבית חברת Futuremark הפינית, הן אחת מההורדות החיוניות והבסיסיות ביותר לכל משתמש שמעוניין לבדוק את ביצועי מערכת המחשב שלו. כעת אנחנו מגלים שיש גירסה חדשה שנמצאת בפיתוח ברגע זה ממש, והיא מבטיחה להיות מתקדמת ומאתגרת עוד הרבה יותר. באירוע של יצרנית כרטיסי המסך GALAX (או Galaxy, לשעבר) בסין נחשף קטע מתוך מבחן הדור הבא של 3DMark, אשר יבוסס על תקן ה-DirectX 12 החדש בלבד ועל מערכת החלונות 10 בגירסאות 64 ביט בלבד, ומבטיח להיות בעל עומס גדול פי 5 להרצה ממבחן ה-Fire Strike העדכני והפופולרי – כאשר אנחנו מניחים כי מדובר בפי 5 לכ…
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יתאים לספק גנרי 500W? (מסילות 12V של 15A,16A) רשום על הספק MONO MODE אבל לא הצלחתי למצוא בגוגל שום חברת ספקים כזאת. יש לי מעבד Q6600 ולוח אם GA-G31M-S2L. יש לי מסך 20, ואני משחק בעיקר במשחקי אסטרטגיה ותפקידים.
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
רשום לי רק ATI 4800 SERIES איך אני יודע בדיוק איזה כרטיס יש לי?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי מסך 17'HITACHI (CRT) ישן מלפני 3 וחצי שנים ואני רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש למשחקים...מבלי להחליף מסך... המסך הזה יוריד מביצועי הכרטיס מסך שיהיה לי(6600GT)? אני מתכוון כאילו איך יראו את הביצועים...
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אחים שלי תעזרו לי ליבחור כרטיס מסך טוב בתקציב לא כל כך גבוה יש אחד GTX שאני שואל אותו והוא לא מבין כלום אז תכתבו תגובות ותגיו לי איזה כרטיס טוב בעינכם....!!!????
-
- 10 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הבנתי שאמורה להיות ירידה של 30 אחוז בביצועים(היום יש לי מסך 19"). האם עדיין אוכל להריץ משחקים ו"להנות" מהם בצורה חלקה? או שאצטרך להתפשר על האיכות בצורה משמעותית? תודה רבה! (המפרט בצד ימין)
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
חברה דרגו את החברות הבאות מבחינת אמינות טיב ואיכות ... ASUS GIGABYTE POWER COLOR SAPPHIRE MSI ולמה אני מבקש את זה... אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל הפעם אני רוצה כרטיס מקצועי וחזק, כזה שיריץ בכיף כל משחק שיש היום באיכות הטובה ביותר ובלי בעיות! התקציב שלי הוא 3000 ש"ח אשמח מאוד שתדרגו לי אותם כדי שאוכל לדעת איפה להתחיל, לפני שאני בוחר איזה צ'יפ אני רוצה לדעת מה החברה האמינה והטובה ביותר מבין אלו.. נ.ב מפרט המחשב שלי הוא: intel pentium 4 2.66MHz 512MB INTEL 845 תודה
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי, ברשותי מסך מאוד ישן שנקנה לפני חמש שנים AOC 7KLR הבעיה היא שהוא פשוט אינו נדלק... בינתיים אני עובד עם מסך זמני שקיבלתי מחבר... האחריות על המסך כבר פגה ממזמן והחנות ממנה הוא נקנה כבר אינה קיימת... מה לדעתכם עליי לעשות? נואש לעצות..
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
Sapphire ATI Radeon 800GTO 256MB DDR3 256MB Retail http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1243&products_id=13319 CONNECT3D Radeon X850 Pro 256MB http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4315 Gainward GeForce 6800GS 256MB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1557&products_id=14242 איזה מביניהם הכי טוב וכדאי ל AGP גם מבחינת החברות שמייצרות את הכרטיסים?
-
- 14 תגובות
- 733 צפיות
-
-
http://vr-zone.com/?i=3884 ויש לי שאלה הכרטיס היה אמור להיות אם שתיי ליבות ? ??? יש תמונות שמראות מאחורה את המסגרת הזאת ששם בקיצר נמצא הליבה אז ATI אמרו שהיה שתי ליבות? לא
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום רבותיי, חבר שלי מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש. עכשיו הוא לא כזה גיימר, הוא משחק מקס' במשחקי ספורט כמו פיפא לא יותר מזה זה בטוח. אבל הוא רוצה שלפחות זה יעבוד חלק. יש לו תקציב עד 400 ש"ח והוא רוצה להוציא מזה את המקס'. הסתכלתי על הכרטיסים הבאים: GIGABYTE GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E GIGABYTE 9500GT 1GB GDDR2 DX10 HDTV HDMI DVI PCI-E 2.0 אך לא הצלחתי לבחור איזה מהכרטיסים האלה לבחור. אשמח לשמוח עצות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הבנתי שביום שישי צפויה לצאת לשוק הסדרה החדשה של ה 6000 אני קונה עכשיו מחשב חדש ככל הנראה עם כרטיב 5670 512MB האם כדאי לחכות ליום ראשון או עוד כמה ימים או שזה לא אמור להשפיע בשבועות הקרובים? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס RADEON 8500 בעל יציאה S VIDEO עכשיו אני מעוניין לחבר את המחשב לוידאו ואז לצפות בסרטים בטלויזיה. אני מחבר את המחשב לוידאו כי אין לי יציאות VIDEO וAUDIO בטלויזיה. עכשיו רציתי לדעת איך קוראים לכבל שמצד אחד יש לו יצאת S VIDEO ומצד שני 2 יציאות לוידאו ולאודיו..
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס טלויזיה הזה (האפשרות היחידה של KSP) ורציתי לדעת כמה דברים עליו - א- אפשר לראות איתו טלויזיה דרך אות דיגיטלית? (YES) ב- אפשר להמיר בו קלטות אנלוגיות שצולמו במצלמת וידאו לקבצים? ג- איך האיכות בזמן הצפייה בטלויזיה? אפשר לראות טלויזיה ברזולוציה טובה על מסך מלא עם תומה חדה?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מצאתי במחסן כרטיס טלויזיה ישן, life view PAL עם צ'יפ fusion 878A, ולאחר חיפושים רבים מצאתי 2 דברים 1.תוכנה באתר של החברה שכאשר אני מפנה את ה"נמצאה חומרה חדשה" לתיקיה זה לא אומר שיש שם את הקבצים הנחוצים, ואם אני מתקין את התוכנה ואחרי רסטארט אני מפעיל את התוכנה, אני רואה מסך תצוגה שאמור להציג את מה שמחובר לכרטיס בצבע שחור ואז מקבל שגיאה של תוכנה זו ביצעה פעולה לא חוקית הsend dont send הטיפוסי. ובמנהל התקנים הכרטיס עדיין לא מזוהה 2.דריברים שמצאתי באתר לא רישמי, שאני מפנה את הוינדואס אליו הוא ישר מזהה את זה ומתקין את הדריברים, אבל מתי שהוא מסיים ישר רסטארט-הספק נכבה ונדלק. האם למישהו יש פתרון או הצעה כלשהי? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
(dont have Hebrew on my keyboard...sorry, buy you can reply in Hebrew) for a friends HP Laptop. I just cant find a place to download it from. i've searched Google and the forum. Thanks HF
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-