עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם מעוניין בהמלצות לכרטיס מסך המסוגל "לטפל" בזוג מסכי VGA ברזולציה אופקית 1200 מינימום ובתדר 85 הרץ מינימום. הכרטיס צריך להיות בעל אפיק AGP 8 , רצוי זיכרון מעל 128 מגה בייט. הכרטיס יורכב למערכת יעודית לעריכה (לא משחקים וכו..), תקציב 2500 ש"ח לערך. המערכת בנוייה: א. לוח אם חב' אסוס דגם NCCH-DL . ב. זוג מעבדים XEON 3.GHZ באס 800 . ג. זיכרון 2GIGA של חב' קינגסטון דגם (HYPER X (400HZ ג. כרטיס עריכה של חב' canopus דגם DVstorm2 תודה מראש לכל המשיבים רענן

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by okpimp,

שלום.... רציתי לשאול לאיזה סדרה נחשב הכרטיס מסך שלי: sapphire X1900gt סדרת הרידון או האול אין וונדר כי יש לי כניסת AVIVO

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by ShayGTi,

מישהו יודע מה מיוחד בגירסה הזאת? והאם היא מומלצת אל מול הגירסאות האחרות?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  4. http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/powercolor-x1900gt_10.html רשום 1900GT 620\1400 ויש עוד אחד רק בלי ה620\1400 מזה אומר?! ומזה שיש מספרים בהתחלה וקו חוצה כזה... למשל 1 ואז בסוף הקו הכחול יש 8

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  5. חיתוך משולש ייחודי ומקום עבור 12 שבבי זכרון מכל צד ממתינים בגרסת ה-Founders Edition של NVIDIA עבור כרטיס הדגל הגראפי הטרי לכתבה

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  6. Started by RunX,

שלום, יש לי רדאון 9600 XT חדש דנדש מארצות הברית. המחשב כולו חדש לחלוטין. פנטיום 4 - 3G זיכרון פנימי 512 dual channel של Kingston ניסיתי להפעיל call of duty, אבל משום מה זה מראה את זה עם הרבה שגיאות צבעים, והמחשב נתקע כל הזמן ובכלל כאילו הכרטיס מסך דפוק. נראה לי שזה בגלל שלא התקנתי DirectX 9.0b ניסיתי להתקין DirectX 9.0c אבל משום מה זה לא מתקין לי את זה. אני לוחץ על "הסכמה לתנאים" (באנגלית) ואז זה פתאום קופץ לי לחלון האחרון וכתוב לי שההתקנה הסתיימה, ואפילו לא היה את החלון שהאחוזים עולים.. וגם אני לא רואה את directx ברשימת התוכנות שמותקנות לי במחשב... ככה שנראה לי שזה בעייה ב DirectX מה לעשות ??? אני ממש נואש פה... כמו כן גם התקנתי את הדרייברים האחרונים לכרטיס המסך שלי. יש …

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  7. Started by daniel1234,

שני הכרטיסים באותו מחיר - +-800 ש"ח כבר הזמנתי מחשב עם לוח אם asus p5kc ויש בו אופציה ל-crossfire (מבחינתי אופציה לשידרוג עתידי) לכן לקחתי את SAPPHIRE 3870 512MB אני מתלבט אם להחליף את הלוח אם ל-asus p5q עם צ'יפסט חדש יותר אבל בלי crossfire ו-ddr3 ולהחליף את כרטיס המסך ל- zotac 8800gt 512MB (שהוא כרטיס מעט חזק יותר לפי מה שהיתרשמתי) מה אתם ממליצים לי לקחת? בבקשה תענו לי כי אני צריך לקבל החלטה כבר מחר. אלו שתי האופציות שלי אז בבקשה אל תציעו לי אופציות אחרות. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.leadtek.com.tw/3d_graphic/winfast_a350_tdh_lx_2.shtml תראו מה אתם אומרים במחיר של 1570ש"ח שווה??

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  9. Started by dani,

הג'י פורס fx 5900 או ה Radeon 9800 pro? אני רציתי לקנות את ה 9800pro של Msi אבל אז ראיתי כל מיני ג'י פורסים http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?categories_id=273&inc_subcat=1&manufacturers_id=&keywords=5900&dfrom=&dto=&pfrom=&pto=&x=39&y=12 מה הכי טוב מפה (או הראדון) עד 1500 שקל (1600 אפילו)

• 13 תגובות
    • 718 צפיות
  10. הזמנתי ביום ראשון ATI RADEON 9500PRO 128MB מ-PcHardWare ואמרו לי בשירות לקוחות שאני יקבל אותו ביום חמישי או ראשון, רציתי לשאול איך אני יודע אם הכרטיס שאני אקבל יוכל לעבור את המוד שהופכים אותו לרדאון 9700פרו בעזרת תוכנה? יש מאפיינים מיוחדים שצריכים להיות לכרטיס? אמרו לי שזה קשור במבנה הזכרונות, זה נכון? {הכוונה איך הם פרוסים על הכרטיס עצמו}. תודה מראש, מתן.

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  11. Started by nahoom12,

שלום אני דפוק במחשבים! תעזרו לי בבקשה. נחום כהן...

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by n14charlie,

מישהו יודע אם יש איזה בעיות עם הכרטיס הזה? או שהוא כמו כל 260 GTX? כי לא הצלחתי למצוא עליו כמעט ביקורות תודה

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  13. Started by ozeini,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך GIGABYTE 3870 512MB, יש אחד ב-850 ש"ח שהוא GDDR3 והשני 950 ש"ח שהוא GDDR4. האם שווה להוסיף את ה-100 ש"ח האלה רק בשביל זה?

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  14. Started by jetman,

שלום חברס, בסוף כן הלכתי על מערכת I3, הייתה בעיה באמת למצוע כרטיס מסך זמני עם TVOUT, אבל מצעתי ב TMS את 9400GT, לא קיבלתי איתו את המתאם שבדרך כלל בה עם כל כרטיס מסך כזה עם החיבור הנ"ל, היצרן הוא sparkle ,שלחתי מייל ל CD-LOG נראה מה יענו לי ,אבל עולי יש פה למישהוא אחד כזה שהוא לא צריך ? יש לי 2 שחבר פעם נתן לי אבל אני ממש לא בטוח עם הם מתאימים עליו ,אני ירכיב ת מערכת השבוע לעט לעט, אבל אני תשובה בינתיים לגבי המתאם ,כבל SVIDEO רגיל הבנתי שבעקרון יעבוד עם לשבור את הפלטיק הקטן הזה בטוח הפלא ג ולחבר בלי מתאם ,אבל לא רוצה להיסתכן ,בכל מקרהת גיבו לי למי שהיה ניסיום עם זה. תודה

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by R-D,

למה יש לי FPS של 45-60 עם כזה כרטיס מסך,כמובן שאני מריץ על ההגדרות הכי גבוהות שאפשר[אני מדבר על המשחק COD4] אבל לפי מה שידוע לי וממה ששמעתי ה-FPS אמור להיות יותר גבוה. עדכנתי את הדרייברים ועדיין לא עזר. המפרט שלי הוא: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHZ ASUS P5K SE Asus Geforce 8800GT G Skill 2GB RAM EZCOOL 450W

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by יניב51,

שלום לכולם. עדכנתי את הדרייברים, ולצערי שכחתי איך בפעם הקודמת הגדרתי שאני אשמע את הקול דרך הטלויזיה. הייתה אפשרות איפשהו ב CCC לבחור את הכרטיס קול של הכרטיס מסך, אבל משום מה הפעם אני לא מוצא. בבדיקות שעשיתי הקול עובר למסך טוב ( לוח הבקרה - קול - שם אני מצליח לעשות בדיקה על הכרטיס קול ושומעים בטלויזיה ). הבעיה שזה מסורבל כל פעם אחרי שמגדרים העברת תמונה לטלויזיה גם לקבוע יציאת קול חדשה, וכמו שאמרתי אני בטוח שלפני שעדכנתי דרייברים שיניתי את זה ככה שכל פעם שאני אבחר בפרופיל שיצרתי, הקול יעבור דרך ה HDMI. אני מנסה כבר שעה לחפור ב CCC אבל לא מוצא כלום :( מה שעשיתי פעם זה יצרתי 2 פרופילים אחד Dual ואחד Singel בסינגל זה היה מוגדר רק על המסך של המחשב ב Dual זה היה מוגדר…

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  17. Started by tomer_et,

כנאמר בכותרת... בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  18. הייתי יכול לקנות 8600 gt מה יותר טוב ?(לא אכפת לי ש ה 8600gt תומך ב dx10)

19. האם להחליף את ה6600GT ב7600GS למרות שהוא DDR2? ואני מתכנן לעשות OC.. אז מה עדיף? להחליף ל7600GS או להשאר עם ה6600GT? תודה

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  20. Started by Peri228,

שלום לפני חודשיים , הזמנתי מהדובים ( ימח שמם $@!@ ) את ה Hercules AIW 9800SE , עם הכוונה לפתוח את הכרטיס ל Pro . אחרי חודשיים של מריחות , והרבה זיוני שכל , הם החליטו להודיע לי שאין להם את הכרטיס במלאי , וש ATI כבר לא מייצרים אותו , וזה אחרי שהם היו בטוחים שהם שלחו לי את הכרטיס ! בכל מקרה , עכשיו אני צריך להוציא יותר כסף , ולקנות כרטיס טלוויזיה בנפרד :\ איזה כרטיס לקנות מסך ב 2000 שקל , ואיזה כרטיס טלוויזיה ב 500 שקל ? בעיקרון , יש לי כמה התלבטויות - Gigacube Radeon 9800 Pro Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro Powercolor Radeon 9800SE בקר לכרטיס טלוויזיה , לא שאני מבין בזה הרבה , אבל פעם המליצו לי על Leadtek Winfast TV2000XP Deluxe . הדבר שהכי חשוב לי בכרטיס , ז…

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  21. בכוונתי לקנות אחד למערכת שלי (ראו מפרט) האם מישהו היו לו בעיות עם הכרטיס או שהוא עובד מצויין. נוסף על כך מה הם אפשרויות ה OC שלו - לא בחומרה. תודה מראש לכל חברי הפורום

22. TRIPLEX MILLENNNIUM SILVER GF4 TI 4200 8X האים הכרטיס טוב?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  23. Started by CybeR_CoM,

אני צריך המלצה למסך TFT איכותי, שישמש בעיקר למשחקים (כלומר לא משהו שצריך להתאים לצפייה בסרטים או משהו כזה..). אני לא יודע איך הענין של קצב ריענון עובד במסכי TFT אבל אני מחפש משהו שיוכל לעבוד ב100hz ברזולוציה של 1024X786. אין לי ממש תקציב כרגע אבל הייתי אומר שהוא נע באיזור ה2000-3500 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  24. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש... הסיבה לכך זה הלופ האינסופי של הכרטיס מסך או כפי שרבים קוראים לזה ה"באג" של ה-VPU recover. אני צריך המלצה עד 500 ש"ח ולא כרטיס של ATI אני חוזר לא של ATI תודה ומקווה להרבה תגובות...

• 11 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by sronl77,

הי, משהו יכול להמליץ לי איזה כרטיס מהם עדיף בקניית מחשב חדש. המחשב מיועד בעיקר לעבודה ולצפיה בסרטים ASUS X300 SE (זכרון פנימי של 128Mb) או Gigabyte 6200 DVI + VGA 256m NX62TC256D8 (זכרון פנימי של 128Mb)

• 9 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים