כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום. לאחר זמן מה ששיחקתי במשחקי FPS החלטתי לשדרג את כרטיס המסך. יש רק בעייה אחת: אני לא יודע איך. אז בעקרון המטרה שלי היא להגיע לכרטיס מסך שמריץ משחקים כמו World Of Tanks, Battlefield ועוד בצורה חלקה (מעל ל-30 FPS). אני די חדש בתחום, ולכן אני לא יודע אילו כרטיסי מסך תואמים את הדרישות שלי, ואילו כרטיסי מסך תואמים את היכולות של המחשב שלי. הבנתי שלכל כרטיס מסך יש דרישות משלו, אבל אני לא יודע אילו מהן יש למחשב שלי ואני לא יודע איך לבדוק זאת. השאלות שלי הן כאלה: 1. אילו כרטיסי מסך תואמים את הדרישות שלי (ריצה חלקה של המשחקים שהצגתי מקודם)? 2. מהן הדרישות לכרטיסי המסך הללו? 3. כיצד אני מוודא שאותם כרטיסי מסך תואמים את המפרט של המחשב שלי? שלחו תשובה בהקדם, עומר.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום לאחר שהתייאשתי להמתין ל- R600 אני מחפש כרטיס טוב 8800 ,לא התרשמתי מ- 8800 760 MB לכן אני חושב שאני ילך על 8800 GTS הכרטיס צריך להכיל : 1. תוכנת אוברקלוקינג 2. אמין 3. תומך ב-וויסטה 64BIT 4. חיבור קומפוננט HDTV הצ עות מוסברות התקבלו בברכה
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-
-
האם יש מה לעשות עם מסך שירד ממנו הציפוי? :
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי לכולם. רציתי לדעת אם יש אפשרויות טובות יותר מהחינמיות המוכרות לניקוי רעש מסרטים. ניסיתי כמעט כל קומבינציית קוד פתוח אפשרית - גם VDUB וגם AVISYNTH עם כמעט כל פילטר אפשרי. כולל convolution3d, peachsmoother, vague denoiser וכו'. מעבר לכך, אני מחפש תוכנת עריכת סרטים נחמדה להוספת אפקטים, מעברים, וכיוצ"ב. אני מחפש משהו לא מסובך מדי. מישהו יכול להמליץ?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מצטער אם זה הפורום השגוי אבל הורדתי את הדרייבר החדש מרדאון לרדאון 9600PRO שלי וניסיתי להתקין ובאמצע ההתקנה הוא מעלה לי הודעת שגיאה וכותב : "setup was unable to complete the installation. try to setup your display adapter with a standard VGA driver before running setup." מישהו יכול לעזור לי?
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות את המשחק ולהריץ אותו על המחשב נייד שלו . הכרטיס המוזכר לעיל זהו הכרטיס שיש לו במחשב נייד. דרישות המינימום ל BF2 הן : Minimum Specification CPU: 1.7 Ghz RAM: 512 MB Video Card: NVidia GeForce FX 5700, ATI Radeon 8500 or ATI Radeon 9500 with 128 MB of RAM Free HD Space: 2.3 GB Software: Windows XP and DirectX 9 הכרטיס מסך הזה שווה ערך למינימום כאן? לינק למפרט המחשב נייד שלו: http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=2894
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
shalom kibalti mahshev hadash (mahar ani mesader ivrit) veani tzarih driverim hadashim vetovim le - Leadtek PX6800GT PCI-e Toda merosh
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
readon 9600 256mb tv out או G-FORCE 6600 256MB GT בנתיים כל מי ששאלתי כל אחד אומר אחרת אני כבר מבולבל והאם ב G-FORCE 6600 256MB GT יש tv out ??? מה עדיף לקחת 128 או 256 mb ? ולמה? אם יש לכם הצעות בשביל כרטיסי מסך אחרים בערך באוו תקציב כמו אלה שלמעלה אז בכיף תגידו אני פשוט קונה מחשב חדש ואין לי ממש מושג בכרטיסי מסך אני קונה אותו בשביל משחקים תודה ..
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני צריך עזרה יש לחבר שלי כרטיס מסך geforce 4 mx 440 מתוצרת galaxy ניסיתי לעדכן את הדרייבר דרך האתר של nvidia אבל המחשב לא קיבל את הדרייבר :-\ ניסיתי למצוא את האתר של היצרן כדי להוריד ממנו דרייבר עדכני אך ללא הצלחה ניסיתי למצוא את היצרן דרך google ודרך תוכנה בשם aida תעזרו לי למצוא דרייבר. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
בן דוד שלי מבין במחשבים מכר לי תכרטיס מסך שלו ב 400 שקל... Saphire Radeon x1950PRO 256MB מה אתם אומרים על הכרטיס? יריץ לי משחקים חדשים על איכות גבוהה?
-
- 10 תגובות
- 750 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יתאים לספק גנרי 500W? (מסילות 12V של 15A,16A) רשום על הספק MONO MODE אבל לא הצלחתי למצוא בגוגל שום חברת ספקים כזאת. יש לי מעבד Q6600 ולוח אם GA-G31M-S2L. יש לי מסך 20, ואני משחק בעיקר במשחקי אסטרטגיה ותפקידים.
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כמו שבוודאי הבנתם, אני צריך המלצה למסך LCD, בסכום של 6K (אבל אם יש משהו באמת טוב שעולה קצת יותר, מילא). השימוש יהיה תכנות בלבד - טקסט. אולי גם קצת בשביל לראות עליו טלוויזיה, אבל זה זניח. בשביל המשחקים אני שומר את האיזו T761 הנאמן שלי בצד. איך הסמסונג 193T? הוא לא הוחלף ב910T? מה לגבי מסכים של איזו? (נערך בשביל לומר שהאיזו L885 כבר לא מעניין אותי..)
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
אחים שלי תעזרו לי ליבחור כרטיס מסך טוב בתקציב לא כל כך גבוה יש אחד GTX שאני שואל אותו והוא לא מבין כלום אז תכתבו תגובות ותגיו לי איזה כרטיס טוב בעינכם....!!!????
-
- 10 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך עם מעבד גרפי חזק (6000 ומעלה) וזיכרון גדון 256mb ומעלה...והכי חשוב עם ממשק PCI רגיל(לא PCIE) אם מישהו יוכל למצוא לי חנות שמוכרת כרטיס אם הדרישות האלה זה יעזור לי מואד תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אם אפשר לקבל המלצה לכרטיס מחברה לא של ליטק כי יש להם אחריות קצרה ! על איזה כרטיס מסךהיתם ממליצים של גיגהביט ? בתודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4431
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב פנטיום 3, כרטיס מסך 128 מגה (נדמה לי SIS (בלי יציאות וכניסות מיוחדות)) וזיכרון 128 (או 256 הוא לא זוכר...) הוא רוצה לחבר מצלמת וידיאו של SONY למחשב (חיבור RCA צהוב) איזה כרטיס שווה את ההשקעה? כל הצרכים הם פשוט ללחוץ PLAY במצלמה, REC במחשב ואחר-כך הוא רוצה לערוך את הסרט במחשב... הוא לא יודע כמה הוא יכול להשקיע, הוא לא רוצה לקפוץ מעל לפופיק, מסתפק במועט ביותר... בבקשה תנו הצעות לכרטיסים, לטווח המחירים שלהם ואם הם שווים את מוצר/מזומן... תודה רבה, נדב (וגם רז...)
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
השאלה נעוצה בכותרת. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
קיבלתי היום את ה4850 וניתקלתי בבעיה, שאני מדליק את המחשב הוא עולה רגיל עד למסך התחלה של הויסטה ואז הוא פשוט מאבד את האות. הכרטיס הקודם היה 1950PRO, ניסיתי לחבר את ה4850 במחשב אחר חלש בהרבה והוא עבד!! מה אני עושה???
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היה לי כרטיס מדגם radeon 9800xt hercules מעוניין לקנות משהו... לוח אם - asus p4p800 deluxe מעבד - intel 2400c תקציב - 1000 שקל. תודה.
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
בני אדם , לכל מי שיש לו SMASUNG 959NF . אני צריך לדעת מה דעתכם על המסך הזה , איך החדות , איך הביצועים , איך הצבעים , בקיצור תספרו לי אם אהבתם אותו וכל זה , ובכלל האם אתם חושבים שעשיתם קנייה נבונה . מחכה לתשובה , בנאדם שרצה לקנות P95F+ אבל אין יותר בארץ ושוקל לקנות 959NF .
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
במחיר של עד 250 שקל.... ככה שאפשר יהיה לראות בו גם יס... תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 11 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המותג הזה ? ARKTEK , מצאתי כרטיס שלהם ב 763 שקל ממש נמוך 1660 TI .
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
- 1 follower
-
-
התוכן בכותר. PCIE כמובן. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-