עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ישנם דרייברים של אנווידיה שהם חדשים יותר מהפורסוויר 71.24? כי הדרייבר הזה עושה לי בעיות עם הנסיך הפרסי החדש.

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by Impreza,

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_88&products_id=2484 חבר שלי קונה מהם מחשב חדש ואין להם את ה 5900XT (נשאר רק של INNOVISION) ואמרו שזה לא מומלץ אז הוא לקח 9600XT 256M כמו שלי ויש כאן את האולטימייט הזה הוא שווה יותר?

3. Started by avizov2,

יש לי מחשב intel P4 2800 512 זיכרון.. עבר פירמוט לא ממזמן... מקודדים רק של xvid,divx,ac3 עכשיו יש לי גם מסך חדש LCD Samsung 760BF 4ms הכרטיס מסך שלי זה ATI רדון 9200 כל הדרייברים מעודכנים.. של הכ. מסך, של המסך עצמו.. ומשום מה שאני רואה סרטים (אני לא משחק במשחקים).. לפעמים יש מריחות כאלה שיש תזוזה מהירה.. כאילו המסך לא מספיק להציג את זה.. frame עולה frame זה ממש מפריע לראות את הסרט.. ולפעמים זה קורה באתרי אינטרנט שאני גולל עם הגלגלת של העכבר מהר.. עכשיו לא ייתכן שזה במסך הבעיה כי הוא 4ms זה לא מריחות כאלה.. אני נוטה לחשוב יותר שזה הכ. מסך.. יתכן? אשמח לשמוע את דעתכם!

• 12 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by moshik147,

פעם ראשונה פה כך ששלום מפרט :I7 950 לוח אם- gigabyte ud3r וכרטיס מסך ישן sapphire toxic hd4870 1g gddr5 התקציב סביבות 2000 ש"ח מתלבט בין 6970 ל-580 , או שאולי כדאי לחכות עוד חודש וחצי לסדרה החדשה של ati 7970 ? ראיתי כמה וכמה כרטיסים : http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3865#ov http://www.asus.com/Graphics_Cards/AMD_Series/EAH6970_DCII2DI4S2GD5/ http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX580_DCII2DIS1536MD5/ http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3830#ov ועוד שאלה על הדרך , בדגם האחרון GV-N580SO-15I אין יציאה של hdmi אלה של מיני hdmi האם זה משפיע ויש הבדל עם כרטיס מסך שיש לו יציאת hdmi 1.4a ? תודות רבות מראש לעוני…

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by Nahum2,

מדריך מישהו? האם זה מסוכן? כמה שיפור בביצועים ניתן להשיג?

6. טוב אז ככה כמו שאתם רואים יש לי שניי X1950XT ולאחורנה כל פעם שאני מריץ משחק (למשל סימס3 שאחותי רוצה לשחק) אז המחשב נתקע אחריי 10 דקות או שיש הודעה שהתבצע VPU RECOVER. הוצאתי את אחד הכרטיסים ונשארתי רק עם אחד בשביל לבדוק ועבד טוב,אחריי זה החלפתי בינהם ושוב אותה בעיה. בדקתי ב ATI TOOL את המעלות והכל ניראה תקין. (ליבה 62 מקסימום,זכרון 88 מקסימום) הקטע שלפעמים עוד לפניי שזה מגיע לזה,המחשב פשוט נתקע או שיש הודעה של VPU RECOVER. בווינדוס עצמו אין בעיות דרך אגב. לקחתי מאוורר ריצפתי ושמתי על המחשב ואז הבעיה לא קרתה,אבל גם בלי המאוורר הכרטיס לא עובר את המותר,מוזר לא? עוד דבר,עשיתי בדיקת ארטיפקטים ואחריי 3 דקות הוא התחיל להודיע על ארטיפקטים. (הכרטיס לא בOC ומעולם לא היה) ניראה שהכר…

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by kip,

GIGABYTE GV-R577D5-1GD-B מישהו יודע משהו על הכרטיס הזה? E6300 לא יהווה מחסום בשבילו? למה הוא משתווה או בכמה הוא יותר טוב מ... 4850? 4870? בכמה אפשר למצוא? תודה

8. כמו כרטיס USB שאז היה אפשר לקנות ולהוסיף מאחורי המחשב 2 יציאות האם יש את זה גם בHDMI כי אני לא רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי קניתי לפני שנתיים והוא מספק את הסחורה וכמובן איפה אפשר לקנות כזה דבר אם אפשר להביא לינק בבקשה... יש לי טלויזיה LCD שקניתי לחדר ואני מעוניין לחבר את המחשב עם HDMI ולא עם הקומפוננט הרגיל

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  9. החלפתי כרטיס מסך. הישן היה: GFORCE4 החדש הוא: RADEON9000 בעת הפעלת סרט עם כתוביות (בקובץ נפרד) אני לא מצליח לראות את הכתוביות ע"ג הטלביזיה אלא על מסך המחשב בלבד. האם מישהו מכיר את הבעיה ויכול להמליץ על פיתרון????? בתודה BONY

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  10. Started by gilad_mos,

הי אני משתמש ב ATI RadeOn 9200 ןמסך LCD של BENQ FP781. משום מה בזמן האחרון כשאני משנה את הרזולוציה של המסך, פשוט גודל התמונה המוצגת נהיה יותר קטן (התמונה מוצגת רק על חלק מהמסך). איך אפשר להחזיר את זה למצב נורמלי? תודה גלעד

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  11. Started by thelegend,

אם יש לי את המסך של המחשב הנייד ועוד שני מסכים אחרים , השאלה האם זה אפשרי שאני אחבר בעזרת כבל כלשהו את המחשב הנייד אליהם כך שאני אראה במסך אחד ובמסך של המחשב הנייד אותה תמונה ובמסך הנוסף תמונה אחרת, כלומר אני לא רוצה שאותה התמונה תופיעה בשני המסכים הגדולים אלא במסך של המחשב הנייד ועוד מסך ותמונה אחרת במסך נוסף?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  12. אני מתכוון מבחינת קירור? ביצועים ? תודה

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  13. האם להחליף את ה6600GT ב7600GS למרות שהוא DDR2? ואני מתכנן לעשות OC.. אז מה עדיף? להחליף ל7600GS או להשאר עם ה6600GT? תודה

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  14. חיפשתי באתר של ATI חיפשתי (ולא הבנתי) כאן באתר, גם בדיון המרוכז... :'( אם תמצאו אז בבקשה גם ל 98 וגם ל XP תודה HF

15. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.ebuyer.com/customer/products/index.html?rb=686953601&action=c2hvd19wcm9kdWN0X292ZXJ2aWV3&product_uid=63449 כמה זה בשקלים ובדולרים... ואתם אולי יודעים אם הם שולחים לארץ? כי אני לא יודע איפה לראות

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  16. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש... הסיבה לכך זה הלופ האינסופי של הכרטיס מסך או כפי שרבים קוראים לזה ה"באג" של ה-VPU recover. אני צריך המלצה עד 500 ש"ח ולא כרטיס של ATI אני חוזר לא של ATI תודה ומקווה להרבה תגובות...

• 11 תגובות
    • 699 צפיות
  17. Started by nivi125,

שלום אתמול שיחקתי CALL OF DUTY 5 ולפתע המחשב קרס לי, הפעלתי את המחשב מחדש ולא קרה שום דבר מיוחד כל שאר המשחקים עבדו כרגיל היום, שוב בזמן ששיחקתי CALL OF DUTY 5 קרס לי המחשב ( לא יודע אם זה המחשב או המשחק, מה שקרה זה שפשוט התמונה קופאת, ושום דבר לא מגיב) אחרי הקריסה, הלכתי לשחק קצת CALL OF DUTY 2 והמשחק זז בצורה ממש מגעילה אני לא יודע איך להסביר את זה, זה פשוט זז כאילו יש לי 30 FPS אבל בדקתי ויש לי 400 FPS דרך אגב, אותה בעיה קרתה לי בעבר לאחר שהתקנתי את הדרייבר הבטא החדש 182 הצלחתי לסדר את זה בכך שהתקנתי מחדש את הדרייבר 181 אם מישהו יודע מה הבעיה ? דרך אגב, המסך שלי הוא בדוק מגיע ל75MHZ וגם תמיד שיחקתי במשחקים על 75MHZ , אבל עכשיו המקסימום של המסך הוא 60MHZ, גם במשחקים וג…

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  18. שמועות חדשות מבטיחות לנו תקופה עמוסה ומלהיבה מחברת השבבים, למרות המחסורלכתבה

19. Started by יניב51,

שלום לכולם הפעלתי היום את coolbits וראיתי בהגדרות שהמהירות של השעון לא תואמת לזו שיש באתר של לידיטק... באתר לידיטק: GPU/Memory clock 450/1320MHz אצלי: GPU/Memory clock 450\660 רק לי ניראה שיש כאן משהו מסריח? זה לא הבדל קטן, זה פחות חצי! יכול להיות שיש משהו עם הדרייברים? התקנתי עם הדיסק שקיבלתי ורשום שיש לי דרייבר 91.45 האם להוריד משהו אחר? מקווה שתעזרו לי, יניב

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  20. Started by shlomid,

היום פירקתי את הרטיס המסך שלי ATI Radein 9500 pro וגילית משהו מאוד מפתיע ומעניין ליד החיבור של המאורר לכרטיס ישנו ריבוע קטן בצבע אדום ובתוכו שני מספקים קטנים מאוד, לכל מפסק שני מצבים. המפסקים מסומנים על הלוח בשם SW1. אני מבקש מכל אותם אנשים בעלי אותו כרטיס שיעשו בבקשה בדיקה לראות האם המפסקים קיימים גם אצלם. והאם מישהו מוכן לשפוך אור בכל הקשור לתפקידם בכרטיס

21. יש לי מחשב יחסית חדש זה המפרט שלו ספק כח 610W של חברת OCZ לוח אם גיגה בייט GIGABYTE GA-X48-DS5 זיכרון 4 גיגה DD2 במהירות 800MHZ של חברת OCZ מעבד Q9300 כרטיס מסך 9800GTX+ צורב DVD LG 22X ומארז של NZETX (מקווה שכך כותבים) ורציתי לשאול אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך חדש כמו GeForce GTX 275 ולחבר אותו עם מערך SLI לכרטיס מסך שלי יש לי בלוח האם שני סלוטים של PCI-E ושניהם ב16X כך ששניהם יעבדו באותה המהירות והשאלה שלי היא כך האם כדאי לי להשקיע או שזה סתם ביזבוז כסף והאם צריך להחליף את ספק הכח למשהו יותר רציני??? תודה רבה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  22. Started by danstr,

שלום איזה כרטיס מסך יותר טוב ולמה? 1. Gigabyte GeForce 8600GT 256ddr3 2. Gigabyte HD 3650 512ddr2 3. Sapphire Radeon HD 3650 512 ddr2 או שיש כרטיס מסך אחר שעדיף על ה8600gt עד 400 שח בערך.... ולמה אומרים שati יותר טובים מnvidia?? תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  23. Started by ATk,

אני מתכוון לקנות 4870 ATI יש לי מעבד C2D E6750 האם המעבד מהווה צוואר בקבוק?כדאי לשדרג? מן הסתם יש לי לוח אם P35 DS3L GIGABYTE

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  24. שלום אני צריך בקשה כרטיס מסך שאיתו אני יוכל לחבר למחשב 3 מסכים כן כן אני צריך 3 מסכים מטרה נוספת גם שיעבוד לי חלק high definition ומטרה נוספת שיעבוד יפה מאוד משחקים בינוניים כמו משחקי ספורט (פיפא פרו וכאלה ) בקשר לתקציב לכרטיס לא צריך אלא שפשוט יענה על המטרות האלה ולא יותר

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  25. Started by Ac-Boy,

אוקי ניתן לראות את המפרט מימין =] האם הוא מגביל את הכ.מ? כי אני מקבל 300 נק' פחות ב3DMARK06 אני אמור לקבל הסביבות ה3500 וקיבלתי 3200..

• 7 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.