כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אהלן, רציתי לדעת האם כדי לי להחליף את הRadeon 9600XT 256MB המזדקן שלי בX800GTO? האם אני ארגיש הבדל משמעותי בין הכרטיסים? לדוגמא: F.E.A.R בקושי רץ אצלי על הגדרות מזוויעות, איך הוא יעבוד על הX800GTO? וHITMAN 4 עובד אצלי על הגדרות MED LOW, הוא יוכל לרוץ על הכל HIGH עם פילטרים? וכיצד הכרטיס יתפקד עם המנוע החדש שלUT2007? שאר המפרט: P4 2.66GHZ לוח אם AGP- MSI 865PE NEO2-S 4*256 = RAM 1024 EverPower 350WAT (הספק יחזיק?). בבקשה לא להמליץ לי על כרטיסים נוספים שיקרים אפילו ב-100 שקל ממנו (הX800GTO עולה 830 ש"ח). אם הכרטיס איכשהו לא מסתדר עם המערכת אז בבקשה להמליץ על כרטיס ברמה שלו (לא 6600GT בבקשה) בלי חריגה מהתקציב. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 971 צפיות
-
-
לא ממש מבין בכרטיסי מסך .. אני רוצה משהו שיכול להריץ לי משחקים בצורה טובה. בערך 500 ש"ח AGP ... כרגע יש לי geforce 4 mx 440 שזה מתקופת האבן ולא מייצרים את זה בכלל לא ? אבל עד היום זה מריץ לי המון משחקים חדשים שיוצאים ... השאלה שלי האם כל כרטיס מסך ככה? נגיד אני אקנה כרטיס מסך עכשיו ב500 ש"ח לAGP ועוד איזה 5 שנים זה עדיין יריץ לי משחקים ? תודה!
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי יש לי את המשחק DESERT STORM הראשון וראיתי בתיקית ההתקנה שלו קובץ שנקרא data1.hdr האם יש קשר כולשהו בין הקובץ הזה לבין המונח HDR שמוכר לכולנו? האם פירוש הדבר שHDR היה כבר קיים לפני שנים?
-
- 11 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
מישהו יודע למה הדריברים החדשים שוקלים כל כך הרבה(60 מגה לעומת 30)? פעם הם שקלו בקושי 15MB.
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מבין פה בשמות של הכרטיסים!! נגיד ג'יפורס 7600 יותר טוב מ-7200 ואז המספר הגדול יותר טוב... יש שמות של כרטיסים... שלא רשום דברים כאלה... איך אני יודע מה יותר טוב??
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מדיי פעם כשאני מפעיל משחק הפילטרים לא עובדים ורק AA8X עובד מה יכולה להיות הבעיה ? כשאני מפעיל מחדש את המחשב הפילטר עובד שוב הכרטיס מסך 7600GT MSI
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני חש קצת דה ז'ה וו http://www.hexus.net/content/item.php?item=5850 מזכיר קצת את ה3D1 של GIGABYTE
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
NVIDIA GeForce 6600Le הכרטיס הזה טוב למשחקים כבדים?!?!?!?!? אם לא.. תמליצו לי על כרטיס זול וטוב למשחקים כבדים..
-
- 15 תגובות
- 791 צפיות
-
-
תיקון קטן לחדשה הנ"ל - הכרטיס כבר זמין בארץ.
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום.... טוב אז הבעיה שלי היא ככה: המשחק וורלד קאפ טס לי על המחשב הנייד...אין אפשרות לשחק(זה מהירות מטורפת ממש)ניסיתי לעדכן דריוורים אך זה לא עזר(פעם אחת זה עזר אבל הבעיה שוב חזרה) הכרטיס מסך שלי הוא: Intel® 82852/82855 GM/GME Graphics Controller (64 MB) הדיירקט X מעודכן...אין לי מושג למה זה... לא יודע מה עוד לעשות...
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש Sapphire Radeon X800GTO 256MB את הדגם הזה ל agp*8 והבנתי שיש בו 12 צינורות עיבוד לעומת ה 6600gt ששם יש 8 מהם ההבדלים בינהם? ואיפה אפשר לרכוש אותו לאי גי פי במחיר הכי זול אםפ בכלל ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
WTF WTF WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF :o :o http://www.dailytech.com/Article.aspx?newsid=2682 אבל לעומת זאת http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=32331 אני ממש מבולבל
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להיכנס לטלטקסט משהו יודע למה??
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מפרט בצד למעוניינים... אז ככה,לפני שבוע היה לי איזה כבל שנתקע במאורר של הכרטיס מסך לאיזה יום,והוא לא הסתובב כמו שצריך. שמתי לב פתאום שהטמפ' שלו על 93 מעלות במקום על 45. אחרי כמה ימים הרצתי 3D MARK05 וקיבלתי 4090 שכשקיבלתי את המחשב הוצאתי 6600 . היו מלא ארכיפקטים (ככה קוראים לזה??) בהרצה של הבדיקה וחלקה היתה עם מסך שחור ולא הוצגו התמונות הרגילות של הבדיקה. מה אני עושה? יש דרך ודאית לבדוק אם הכרטיס נדפק,אני לא יודע מה להגיד לחנות...
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD 1.8 זכרון 512 כרטיס מסך 5200FX. אני מתכננת בעוד בערך שנה לקנות חדש אבל בינתיים אני רוצה לשדרג אותו קצת. המחשב הוא למשחקים. אני מוסיפה לו עוד 512 זכרון והארד דרייב של 80 ג'יגה. יש לי תקציב של 600 700 שקל לכרטיס מסך. אפשר אולי לחרוג קצת. יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה.. קוראים לי יובל ,מירושלים ובן 16 . הכרטיס מסך העדכני שלי geforce 4 mx 440 קצת (הרבה) חרא אז כבר אני רוצה להחליף אותו. אני רוצה שתראו את המפרט שלי (צילמתי כמה תמונות שלדעתי הכי חשובות): אז כפי שאתם רואים יש לי AGP (לא יודע *8 או *4). עכשיו השאלה שלי כזאת. אני רוצה להחליף לכרטיס מסך (בעיקר משהו של nividia ). חשבתי אולי על 6800gt 7800gs. אני לא ממש מבין בזה. עכשיו אני לא יודע אם כדי לי להשקיע בAGP או כמו שראיתי שמישהו אמר, לעבור ללוח אם של pci -e דבר שנשמע לי יותר טוב. עכשיו מה שרציתי להגיד זה שאני נוסע לאמריקה וחשבתי שאולי אני אקנה את הרכיבים שם כי שם הרבה יותר זול לפי מה שראיתי באינטרנט באתרים של חנויות אמריקאיות מובחרות כמו jr,circuit…
-
- 12 תגובות
- 714 צפיות
-
-
קניתי 7600gt עכשיו אני ניכנס למשחקים ואין לי את הרזלוציה 1280 1024 בשום מקום המסך שלי זה mag 786 pfs למישהו יש מושג מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
מה המצב? אז ככה, הלך לי הכרטיס מסך אז אני רוצה לקנות אחד חדש ובהקדם כי כרגע אני מחובר לחיבור של הלוח אם. אני כמה זמן לא בטוח אם ללכת על 6600GT או על 6800GS אבל ברור שעדיף את הGS. אני גר בירושלים אז לא מצאתי ממש חנויות טובות קרובות אלי. חיפשתי ומצאתי בנעה מחשבים 6800GS SUPERCLOCKED שאני אפילו מוכן לשלם את המחיר עליו אבל השאלה שלי היא האם בטוח להזמין דרך האינטרנט מנעה מחשבים או בכלל כרטיס בשווי כזה, אני ממש רוצה אבל רק כדי להיות בטוח אני מוודא איתכם מה לעשות כי אני לא רוצה מלא סיבוכים בעתיד. הערה: אל תציעו לי כרטיסים אחרים כמו ה6800GT של INNOVISION ב1,100 שקל כי אני לא מעוניין, אני מוכן לשלם את מחיר מנעה מחשבים אבל עדיין אם מצאתם 6800GS יותר זול ובלפחות פחות ממאה שקלים מה…
-
- 32 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני יודע עד כמה השאלה הזאת מוזרה ותמוהה כאילו WTF הבאת לנו כרטיסים משנת תרפפו בתכלס שניהם Ti4200 אבל הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בניהם
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
כמו שבוודאי חלקכם יודעים, ATi מתכננת להוציא ליבה גראפית מחודשת בשם R580+. מה שמיוחד בה ומה שמבדיל אותה מהליבה הקודמת (R580) זה שהיא תשתמש בזיכרון GDDR4 שאמור להביא איתו מהירויות זיכרון גבוהות מן הרגיל. כמו כן, הליבה תיוצר בליטוגרפיה של 80 ננומטר וכך תקטין את העלויות של הייצור, את צריכת החשמל ופליטת החום. האתר The Inquirer מדווח כי הכרטיסים שיכילו את הליבה החדשה יקראו X1950XT ו X1950XTX. אין עדיין מידע על ביצועי הכרטיסים, אבל עם זיכרון GDDR4 במהירות גבוהה אמור להיות הבדל לא קטן. תאריך ההשקה של הכרטיסים הוא בספטמבר/אוקטובר של השנה. כמו שאפשר לנחש, הכרטיסים מיועדים למעטים מאוד - ליתר דיוק לא לבעלי קשיים כלכליים. היציאה של הכרטיסים מבוססי הליבה R600 צפויה בסוף השנה, לכן לא מש…
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חבר'ה!! אני מעוניין בכרטיס מסך לסלוט AGPX8, יש לי מחשב 3Ghz כבר שנה בערך. הכרטיס שאני מעוניין לקנות הוא בטכנולוגיית DDR3. האם המחשב שלי יכול לתמוך בכרטיס זה?? תודה מראש על העזרה!!!
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
cpu 1-Intel Pentium 4, 1995MHz, 512KB mem 480MB זה המחשב שיש לי לוח אם של ASUS X series P4S800-MX SE - EAYZ אני מחפש כרטיס מסך עם יציאת AGP בסביבות ה500-1000 ש"ח משו באיזור הזה שיתמוך כמה שיותר במשחקים אני קונה AGP כי אין כסף למחשב חדש כדאי את זה ATI Radeon X1600PRO 512MB DDR2 AGP VGA DVI TV או משו אחר ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אוי אוי אוי the irony ;D http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=32643
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני בהתלבטות יש לי עכשיו מחשב AMD 3000 939 לוח NF3 AGP וכרטיס מסך מגעיל אני רוצה להחליף את הכרטיס עכשיו יש לי 2 אופציות 1. לקנות את ה 7800GS לAGP ב300 דולר ונגמר הסיפור לעוד הרבה זמן עד השידרוג הבא 2. לקנות לוח עם ציפסט NF4 ו PCI-E ולקנות 7600GT (זה אחד מתחת ל78GT לא?) ב150-160 דולר מה שמשאיר לי עוד 150 דולר ללוח ובתקציב הזה אני יכול להכניס בקלות NF4 SLI אבל אני לא ישתמש בו אז אולי NF4U יש את הלוח הזה שהוא SLI אבל אני לא ממש צריך SLI ויש את זה שזה האולטרה אבל שמתי לב שגם לו יש 2 חריצי PCI-E אז חשבתי אם אני כבר הולך על לוח חדש לא שווה לי לקחת SLI ואז בעתיד לקנות עוד 76GT אחד כדי לשפר? אז מה אתם אומרים? מה כדאי לי? אני נראה לי יותר בכייון של לוח חדש וכרטיס 76GT אבל השאלה …
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-