עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by natan805,

יש שני כרטיסי מסך באותו מחיר 6800xt 128 mb או 6600gt 128 mb מה יותר חזק ומומלץ לי לקחת?

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  2. שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך Inndo3D Geforce 6600 (בבקשה על תגיבו בתגובות כמו "למה קנית inno3d?" "זה חרא של חברה" וכו') עכשיו יש לי חשש שהוא מתחמם יותר מידי איך אני יכול לדעת מה הטמפרטורה שלו ומה הטמפרטורה המוממלצת לליבה הזאתי? (גם במנוחה וגם במאמץ) תודה רבה לכולם!

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  3. Started by LOOSE,

שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך והלוח אם שלי ואני צריך המלצות לגבי הכרטיס מסך אני כמעט בטוח הולך על ה X1800GTO אבל אם אתם אומרים אחרת אז אני מוכן לשקול (ואם אפשר להמליץ על חברה טובה שלא יקרוס לי) לגבי הלוח אם אני לא מבין בזה אבל אני צריך שיהיה עם סקוט של AMD 939 ושלא יהיה לוח משהו מיוחד תנו משהו זול ואמין שיעשה את העבודה. ד'א אני מוכר R9600PRO 128MB Gigabyte 200שקל Gigabyte GA-K8NS-939 200 גם כן שמרתי את הקופסאות והדיסיקם הכל !

• 4 תגובות
    • 482 צפיות
  4. סוף סוף החלפתי את ה Galaxy 7600GS ל Evga 7600GS!!! סוף סוף קירור שקט! אין יותר אי-יציבות! למי שלא קרא את האשכול שלי, היו לי קריסות במחשב, אז אחרי הרבה בדיקות הגעתי למסקנה שזה הכרטיס מסך! היה לי כרטיס מסך של גלקסי, ופשוט בא לי להכניס כאלו מכות למי שהמליץ לי עליהם, פשוט ילדים קטנים חסרי חיים. לא מבינים בשיט בכרטיסי מסך, ראו שיש לו קירור אקטיבי אז ישר אמרו שזה יותר טוב, חירטטו שטויות כמו מהירות שעון של 1400 (כן בטח) ומהירות מעבד של 500 וזיכרון 1.2NS (עלאק). בסוף החלפתי ל EVGA, חברה הרבה יותר מוכרת, איכות יותר טובה, באנדל יותר עשיר. אני מרוצה המלצה להתרחק מ Galaxy!!!

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by timac,

איך אני יכול לבדוק טמפרטורה בזמן משחק?? תודה!!

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  6. מדובר ב-Radeon X800XL AGP *מחודש* ב-120$. עם משלוח אפשר להביא אותו לארץ ב-800 ש"ח. http://shop.ati.com/product.asp?sku=2984012 מה אתם אומרים? שווה?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  7. שלום לכולם אני רוצה להחליף מחשב בקרוב וכמו שאר העולם אני מחכה שיצא הקונרו, שיצאו קצת מבחנים,שאנשים יתנסו עליו ואז גם אני אקנה. עניין של חודש-חודשיים. עכשיו, העניין הוא שיש לי מישהו שבא בחודש הקרוב מארה"ב וחשבתי לקנות חלק מהרכיבים שם (כרטיס מסך, זיכרונות). אם אני רוצה לעשות את הקומבינה הזאת אז זה אומר שאני אצטרך להזמין את כרטיס המסך והזכרון כבר עכשיו (חשבתי על כרטיס 1900xt). השאלה היא האם צפויה איזו התקדמות ממשית, איזו פריצת דרך בכרטיסי המסך בחודש-חודשיים הקרובים ואז אני אתקע עם מחשב לא כ"כ מאוזן, או שאני יכול לקנות בשקט עכשיו ולהרכיב את המחשב בעוד חודשיים ? בנוסף, האם כאשר תצא VISTA זה ישפיע על כרטיסי המסך (למשל גירסאות מתקדמות יותר של ACTIVEX שהערטיסים של היום לא תומכים)…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by bennnn,

מצאתי כרטיס מסך של pny 7800 gs הדגם של ה 256 מגה ב 1580 שח ועכשיו זה נהייה באתר 3 שנים אחריות! האם זו מציאה ? כדאי לקנות? והאם pny נחשבת לחברה טובה? קישור http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12856&catid=603

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  9. Started by AC/DC,

אבא שלי קנה כרטיס מסך ליפני כמה חודשים ואני לא מוצא אותו באתר של החברה אני מוצא אבל זה קצת שונה בנתונים מאשר באתר http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=222&view=yes זההאתר הכרטיס הוא X1300 של HIS עם קירור חזק בימיוחד 20 DB COLING POWER -11 C' CROSS FIRE TURBO EDTION ICEQ PCI EXPRESS 256 MB 128 BIT SM 3.0 TV OUT DVI IN AVIVO HDTV OUT DUEL VGA DUEL LINK DVI PLATINUM PACK SOFTWARE BUNDLES רשמתי פה את רב הפפרטים שלרשום על האריזה קישור יש הכרטיס הזה שווה את המחיר שלו בארץ? בערך 600 אני חושב ? למישהו יש אותו .? אתם יכולים לאמר לי מה מהירות זיכרון וליבה שלו ? על האריזה רשום משהוא אחד ובאתר רשום משהוא אחר אבל בתוספת (BIOS) כלומר יכל להיות שאפשר להמהי…

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  10. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8142 בכרטיס הזה אין יציאה של מסך רגיל VGA איך אני אמור לחבר את המסך? לא סתם היו מוכרים אותו בארץ... צריכה להיות דרך... זה בעיה?

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  11. לאחר ששיחקתי ב-NFS:MW עם כרטיס המסך הנוכחי שלי, התאכזבתי מאוד מהגראפיקה שקיבלתי. התקנתי גם את המשחק החדש Devil May Cry 3 Special Edition, כאן בכלל לא הצלחתי לשחק (פרטים נוספים). החלטתי שאני קונה כרטיס מסך חדש שיתאים למחשב שלי ושיתן לי את הביצועים הכי טובים שאפשר בסביבות ה-1000 ש"ח. הדרישות הבסיסיות שלי הן - תמיכה בכל הטכנולוגיות החדשות (SM3.0 וכל השאר), 256BIT ומינימום 256MB זיכרון, הרצת משחקים חדשים על המקסימום, רצוי שיהיה כרטיס מסך מ-nVidia. תודה, יום טוב.

• 33 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by yuraxp,

קניתי את הכרטיס הנ"ל ב 820 שקל אשר החליף את ה FX5700. לפני זה שיחקתי ב משחקים כמו GW,PERY,MW בגילד וורס עבד די חלק אבל על פילטרים אין מה לדבר MW עבד על הגדרות בינוניות וגם לא היה מה לדבר עליו פלטרים פריי בכלל זחל שיחקתי על רזולוציה פרה-היסטורית של 640*480 הגדרות הכי נמוכות והמשחק נתקע באופן נורא. אובכן לאחר שתקנתי את ה1600 גילד וורס עובד חלק עם פלטרים MW עובד חלק עם פלטרים ובגלל שהכרטיס תומך PIXEL SHRADER 3 HDR המשחק ניראה נפלא.ו PREY עובד על רזולוציה 1024*768 הגדרות הכי גבוהות פלטרים AA*4 AF*8 והמשחק רץ 97% חלק להפליא. הכרטיס עצמו הוא של חברת SAPPIRE קירור שקט,הדאגה היחידה שלי הייתה לגבי הספק כיוון שיש לי ג'נרי 400,אבל הספק מחזיק. לסיכום במחיר שלו אני חושב הוא מעולה,הוא …

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Blackbird72,

כולם לagp! איזה כרטיס הכי חזק?

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  14. Started by MOFRA,

האם הוא שווה משהוא ? באיזה רמה הוא יהיה בערך

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  15. אני קונה ממישהו מחשב HTPC שייעודו ניגון תכני HighDefenition! בין היתר יש במחשב כרטיס בן שנה gforce 6800 128 mb שמחובר AGP. הבעיה היא שבאתר של Nvidia רשום שהכרטיס לא תומך בהאצת חומרה של תכנים המקודדים בH264.. (גם בתכנים רגילים וגם בתכני HD) השאלה היא האם ללא האצת הכרטיס מסך אוכל לנגן בכל זאת תכני HD מסוג H264? האם חיבור AGP באמת כל כך גרוע ולא טוב להצגת תכני HD? תודה!

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by stojakovic,

יש לי X800GTO ורציתי לדעת איפה אני יכול לראות את הטמפרטורות של הכרטיס באוורסט... גם רציתי לדעת מה פחות או יותר הטמפרטורות הסבירות לכרטיס... והאם תוכנת האוברקלוק שבאה עם הכרטיס טובה? (TRIXX) תודה.

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  17. Started by hd500,

וכמה הוא עולה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  18. Started by amitaihasnes7,

1-רציתי לדעת מי הוא המתחרה הישיר של ה-Geforce 7950GX2, מבית ATI. (האם זה ה-REDAONX1900XTX?). 2-(אני רוצה לבדוק האם הבנתי את הנשוא הזה בצורה נכונה). האם ההבדל בין אפיק PCI-E עם 16X יותר טוב מ-PCI-E עם 8X, הוא שה-16X מעביר 16 ביטים לשניה, והשני מעביר רק 8 ביטים לשניה. (דרך אגב בהנחה שזה נכון, לאן הוא מעביר אותם למסך?) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  19. Started by Blackbird72,

שלום לכלום,יצא לי לראות את הכרטיס הנ"ל http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579 ורציתי לשאול אתכם האם זה אמיתי?

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  20. Started by Dan1919,

שלום לכולם, חבר שלי מתלבט בין הכרטיסים הבאים: X1800GTO 256MB X1800XT 256MB הראשון עולה 1200 והשני 1600. האם ההבדל בביצועים שווה תתוספת של 400 שקל? בתודה מראש,דן.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by yakko,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם כרטיס Geforce4 MX 420 GO 32M עד לאחרונה חיברתי אותו לטלוויזיה והכל היה מצויין. לא מזמן ניסיתי לחבר אותו והגעתי למצב שלא מוצגת תמונה בכלל בטלוויזיה. אם מישהו מכיר את מסך ההגדרות של Geforce ב-winXp, אז נראה כאילו הכרטיס כן מזהה שמחוברת טלוויזיה (ז"א הוא נותן לי את האפשרות לבחור שהמסך השני הוא טלוויזיה) אבל פשוט לא מוצגת תמונה בכלל. אני לא יודע אם זו בעיה של חומרה או שאחת התוכניות בחלונות החליטה להפריע. (ד"א, אני יודע שאין בעיה עם הטלוויזיה בגלל שחיברתי מחשב אחר וזה עבד מצויין) 1. מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לבדוק את התקינות של הכרטיס? 2. יש למישהו רעיון מה קורה פה?? תודה

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  22. Started by mp91,

שאני מריץ משחק מחשב לא משנה איזה המחשב תמיד ניתקע. או שהמחשב ניתקע ולא נותר אלא לעשות ריסטרט או פשוט שהוא ניתקע המסך קפוא לכמה רגעים ואז זה יוצא מהמשחק ואומר לי את הבעיה הזו: http://img345.imageshack.us/my.php?image=vpu5oj.jpg

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  23. Started by xavi,

מחפש כרטיס מסך באפיק AGP 8 . חשבתי על ה ?Radeon X1600 PRO 256MB עולה 730 ש"ח ב KSP . יש עוד המלצות , שיפורים ?

• 3 תגובות
    • 481 צפיות

דיונים חדשים בפורומים