כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב בן שבועיים... מסך של MAG 19" 996PF וכרטיס מסך של leadtek 7800gt יש לי ריצודים מוזרים בכל החלק התחתון של המסך...לא כל כך שמים לב אלא אם מסתכלים טוב....וזה ב 85HZ אם אני שם את הריפרש ריטט ב 60MZ המסך ממש מרצד...כאילו הים נמצא אצלי במסך...ממש מלא גלים... וזה ברזולוציה של 1024*768 הסתכלתי בחפיף על רזולציות אחרות אך זה אותו דבר... מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי מת לי הכרטיס. TI4200 ששירת אותי נאמנה איזה 3 שנים. הוא אפילו מת לפני איזה חודשיים, ונאלצתי להשתמש בינתיים באיזה RIVA TNT2 מאובק שמצאתי באיזה ארון... אז עכשיו אני איתו. ואני עצלן, כל כך עצלן, שחודשיים אני סוחב עם כרטיס מסך שיותר זקן מאחי הקטן. בינתיים גם ניסו לתקן לי אותו, ללא הצלחה. כנראה שזה סופי. אבל זהו, הגיעו מים עד נפש. אני רוצה כרטיס נורמלי. ואם יש תחום בחומרה שאני לא מבין בו יותר מדי, זה כרטיסי מסך. וזה נובע מהסיבה העיקרית: אני לא גיימר. אז כן, פעם באף פעם אני משחק באיזה GTA, אבל בגדול, אני כמעט ולא משחק, ואם כבר כן, אז עדיף שזה יהיה קווסט, ועדיף שיהיה דו מימדי בגלל זה הTI4200 שירת אותי נאמנה הרבה זמן, ולא הצטרכתי להחליף אותו. אני מחפש משהו ברמתו לפחו…
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי מסך טלוויזיה 32" FULL HD אמנם אני לא כ"כ בעניינים לגבי מה הולך היום, אבל נראה לי שחיבור HDMI ממנו למחשב מתבקש. העניין הוא שאין לי כרגע כרטיס מסך או חיבור כזה במחשב מה מומלץ? המחשב הוא כפול ליבה E8400 עם 3GHZ ו2GB של RAM השימושים הם בעיקר לסרטים וקצת תוכנות כמו פוטושופ ופלאש תודה מראש :-)
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום לכם איפה אפשר להשיג כבלים 9-PIN DIN TO VIVO ו 9- PIN DIN TO HDTV לכרטיס הנ"ל? קיבלתי אותו ללא כבלים, לא ברור למה. חג שמח ישראל
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
Beast Canyon, הדור החדש במשפחת ה-NUC, זמין כעת לרכישה בעלות בסיס של יותר מ-1,700 דולרלכתבה
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
- 1 follower
-
-
אל תגידו תעשה חיפוש חרשו כבר על הנושא כי עשיתי חיפושים וקראתי 1000 נושאים פה בפורום וראיתי מיליון צדדים בקיצור השארתי 3 מתחרים ברשימה mag 796fd2 lg900p (הוא שטוח גם בפנים?) samsung 793mb מי הכי שווה בינהם ?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי חבר שמוכר לי כרטיס מסך של חברת ATI דגם 9800 pro עם זכרון של 128MB השאלה שלי היא איך ניתן לדעת ממנו איזה סוג כרטיס זה 128 או 256 bit שאלה שניה האם ההבדל הוא כל כך משמעותי ? (יש אולי למישהו לינק המשווה בין השתיים?) ושאלה אחרונה, בכמה כדאי לקנות אותו ? תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי חברים, שלום רב, פעם ראשונה שאני כותב פה... היה לי מחשב בין 5 שנים והשבוע השתדרגתי למחשב חדש וטוב הכולל Intel Quad Q9550 עם מאורר של ThermalTake (בנתיים לא עבר את ה-30 מעלות) לוח Asus P5QC OCZ 8GB RAM DDR2 800 Sapphire HD4870 512 MB Windows Vista 64 Bit ספק כוח 525W של Enermax Mudo Seagate 500GB + Westren 640GB הכל טוב ויפה, הוינדוס רץ מהר וסבבה. רציתי לדעת כמה דברים שהטרידו אותי ואני בטוח שתוכלו לעזור. 1. יש האופציה בדרייבר של ATI Overdrive המאפשר לעשות OC העניין הוא שכרגע האופציה נעולה, ואין בעיה לפתוח את ה- Unlock אני רק מפחד שאם אעשה את זה, האחריות על הכרטיס תבוטל, האם יש משהו בדבר? 2. ראיתי באתר של Sapphire שיש 2 גירסאות לכרטיס- האחת עם שהמאוור וכל הקירור בצבע א…
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקונטרול פאנל של אנווידיה יש אפשרות להפעיל פילטר שנקרא image sharpening (ברירת מחדל 0.5 מ1)..בתוכו יש גם סליידר של אופציה שנקראת ignore film grain..(בברירת מחדל 0.17 מתוך 1)כשהפעלתי את האופציה הזאת לראשונה משחקים נראו באמת חדים יותר.. אבל משום מה דברים נראים מאוד גרגיריים/קרקטוריים והצבעים אפרוריים יותר..לא ממש מוצא את המילה הנכונה..אבל משהו מכוער(אם יעזור אביא תמונה בהמשך).. ניסיתי לשחק עם שני הסליידרים..לקחת לקיצון..לאזן..אבל נראה שזה לא משפיע על המצב הזה... למישהו יש ניסיון עם הפילטר הזה ויודע להגיד כיצד מומלץ להשתמש בו?האם האופציה של ה ignore film grain כבויה כאשר הסליידר על 1 או על 0(הניסוח של האופציה לא ברור)? תודה …
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מעוניינת לדעת מה ההבדל בין מסכי סמסונג 730B ו740B וכמו כן אודה לכם אם תמליצו לי על מסך מחשב בתקציב של עד 1,500 ש"ח אם אפשר לקבל הסבר לאדם הפשוט שאינו מבין במונחים מקצועיים אך מאד מעריכה את האתר הזה כאתר לאנשים שמבינים בתחום, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום איזה כרטיס מסך יותר טוב זה: GeForce 6600GT (500/1000) 128MB DDR-III 128bit 8-Pipes PCX - Leadtek WinFast TDH retail זה: Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV-NX66T128VP 128MB DDR III RETAIL או זה: PNY GeForce 6600GT PCI-E 128MB DDR III
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אהלן חברים, רכשתי לאחרונה דיאבלו 3 והכרטיס מסך (8800 GT) עושה קצת בעיות..אני חושב שהוא שרוף. יש לי מעבד intel core 2 quad Q6600 2.40GHZ לוח אם של Gigabyte P35-DS3L 2 ג'יגה RAM של G.skill ספק כוח liberty elt400AWT בכל מקרה אני רוצה לשדרג לכ מסך חדש בתקציב של עד 500 ש''ח ורצוי אפילו פחות. יש עוד דברים שרצוי שאשדרג שלא עולים הרבה? אשמח לשמוע המלצות ! תודה רבה על העזרה אנשים!</blockquote>
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הזה FX 5900 XT 128MB DDR 256BIT אני מעוניין לקנות אותו אני מביא אותו ב 960 שח של גיגהבייט השאלה היא האם הוא שווה את המחיר? ואולי יש כרטיסים טובים ממנו במחיר הזה? לא ר9800 פרו בבקשה אני מת לאחד אבל זה עוד 500 שח וגם ככה אני מגרד 960 שח בלחץ!!!!! וגם מסתבר שלא 6600GT כי גם הוא יקר
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן...P2 450 MHz עם כרטיס מסך לא משהו (Riva TNT 16mb) ואני רוצה לרכוש כרטיס טלויזיה בשביל לראות טלויזיה במסך המחשב שלי, יש לי כמה שאלות.. האם האיכות תהיה גרועה יותר מאשר בטלויזיה רגילה? האם המחשב שלי מספיק חזק בשביל זה? ואיך אני בוחר כרטיס טלויזיה מתאים..?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
למשחק על רזולוצייה של 1680 על 1050,ההתלבטות היא בין 660 TI וHD7950. שאר המפרט בחתימה,הנטייה היא קצת יותר לכיוון ה660TI בגלל שהוא זול יותר(1650 לעומת 1800-1900). אשמח לתשובה טובה ומפורטת
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של הרקולס 8500LE שאני מנסה לחבר לטלויזיה בארה"ב לצורך TV OUT. ב-TV FORMAT SELECTOR תחת TV PROPERTIES ב-DISPALYS מופיעות רק אופציות PAL ובחיבור לטלויזיה NTSC רואים שחור לבן. יכול להיות שאין אופציית NTSC בכרטיס? איך ניתן לסדר זאת?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם הלך לעולמו 8500GT (איזה חיבור זה ? PCI-E רגיל,לא?) אני מחפש כרטיס מסך חדש פשוט (שימושים רגילים לאינטרנט וכו') , אך מידי פעם הכ.מסך יחובר לטלוויזית LCD בHDMI לסרטים (אם אפשר תומך HD כמובן ). צריך שיהיה תמיכה ב Dual view (שלא אצטרך לנתק פיזית את הכבל בכל פעם). צריך שיהיה חיבורים HDMI ו DVI . תודה וערב טוב.
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס עם יחס עלות ביצועים הכי משתלם שיש.אני מתלבט בין HD 4670 של Msi לבין sapphire http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6825 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6818 יש לי מעבד E6300 1.86 GHZ 2GB RAM OF Kingston Motherboard of Asus 945 ספק כוח 520 watt של gyro וכרטיס מסך 7300GT מסך "Sansung 20 השאלה שלי אם לא יהיה לי צוואר בקבוק? ואם אחד מהכרטיסים הנל" משתלם?.או שעדיף ללכת על 9600GT OR 9800GT?
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי את ה6200 של לידטק לא הטורבו קאש. ורציתי לדעת איך אפשר לחבר לו 2 מסכים תודה מראש יונתן 8)
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי 1000+- ש"ח לקניית כרטיס מסך חדש. המפרט שלי זה: AMD 2500 EPOX8RDA3+ זיכרון 256 מגה 400מה"צ ספק 400W איזה כרטיס אתם ממליצים? חשבתי על ה XfX 6600 256mb אבל ראיתי שהוא רק ב PCI אקספרס. מתי יגיעו לארץ גרסת ה AGP? או שאין בכלל גרסת AGP? איזה כרטיס אתם ממליצים לי ואיפה לקנותו?
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מישהו יודע מה מיוחד בגירסה הזאת? והאם היא מומלצת אל מול הגירסאות האחרות?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי 7600gs האם הוא יתמון המסך (lcd)עם רזולוציה של 1280X1024? ואם לא אז מה אתם יכולים להציע לי לא במחיר מופרח מדי...(Agp). תודה.
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
רציתי לקנות את המסך הנ"ל וכבר גם ככה אני מחכה משהו כמו שבועיים . לבסוף הובא לידיעתי שהיבואן לא יביא את המסך הזה בחודש הקרוב . בקיצור , אז לכל הממליצים על המסך , אין על מה להמליץ בינתיים . לתשומת ליבכם .
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי 2 כרטיסי מסך HD6870 ב CrossFire. ומסך של סמסונג T220P (משהו כזה) הבעיה שלי היא כשאני רוצה להציג את מה שרואים במחשב בטלויזיה. מפני שהרזולוציה של מסך המחשב היא 1920x1200. והטלויזיה היא ב 1920x1080. אם אני מציג את אותו דבר על שניהם, הרזולוציה של מסך המחשב הופכת ל 1920x1080 ואז הכל נראה מעוות. מעבר לזה, אם אני משחק במשחק מחשב, או מפעיל סרט, אני רוצה לראות את זה גם בטלויזיה. כרגע במצב Extended, תמיד אני חייב לגרור את הסרט (תוכנת VLC) למסך הטלויזיה כדי לראות אותו שם. ומשחקי מחשב אני לא יכול לראות (ככל שידוע לי) במסך הטלויזיה. מה אני צריך לעשות בשביל להתגבר על זה? האם זה בכלל אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי ערב טוב לפני יומיים רכשתי מחשב. קניתי את המחשב בלי מערכת הפעלה, אבל LOGICPC הביאו לי ויסטה אולטימייט 32 ביט של 30 יום. חשבתי אם כבר אז כבר.. הפכתי אותו לחוקי, אני חייב לציין שזאת הייתה הפעם הראשונה שאני משתמש בויסטה. התקנתי את כל הדרייברים והכל טוב, אני רואה שהמחשב מזהה את הכרטיס וכל החומרה בלי בעיה(כמעט). כשהתקנתי את COH זה לא נכנס למשחק ושולח את ההודעה הזאת: http://img152.imageshack.us/my.php?image=peoblemxz5.jpg . הPERFORMANCE INFORMATION מראה לי: http://img401.imageshack.us/my.php?image=problem2wn9.jpg . זה ממש מוזר כי בDEVICE MANAGER, ב8.9 CCC וכו' הוא מחובר:\ http://img391.imageshack.us/my.php?image=problem3rz1.jpg ד"א אם אני נכנס לזה הוא מראה שהכרטי…
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-