עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך של NVIDIA בלבד (אני עובד עם מערכת עריכה שלא תומכת ATI) שלא יעלה על 600 שקל ושיתן לי ביצועים טובים במשחקים למשל אני עובד עם מסך של סמסונג 22 אינץ' על רזולוציה מקסימלית של 1920 על 1200 -מקווה שלא טעיתי ב1200 ,יש משו שאפשר להמליץ עליו זה הספק שלי דרך אגב , , HEC TRT 400 תודה

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by timtim,

יש לחבר שלי כרטיס מסך של VOODO ורוב המשחקים החדשים לא עובדים! (voodo 16MB) אין לו אינטרנט, אז מה אפשר לעשות? לקנות כרטיס חדש? (הוא די קמצן...) אני יכול להוריד לו ולצרוב??

• 43 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by kashatxx,

לפי מה שהבנתי יש שתי חברות ATI ו-NVIDIA אז איך זה שיש NVIDIA של ASUS או ATI של MSI??? מה ההבדל בין החברות??

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by tamirgolan,

הכרטיס מסך יריץ את הויסטה חלק? איך הכרטיס?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by bennash,

האם intel express chipset family הוא intel hd כי קניתי משחק cities xl ורשום בדרישות המערכת שלו intel hd

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  6. היי, ערב טוב. שאלה לי פה לח'ברה המתמחים יותר. מ ההבדל האמיתי בין כרטיס מסך של מחשב לבין כרטיס מסך של קונסולה. הנושאים שברצוני לדעת (הבדלים בין כרטיס מסך הכי חזק של המחשב לכרטיס מסך הכי חזק של קונסולת משחקים) - מהי מהירויות של FSB מהירות תמונות לשנייה. - האם מחשב מסוגל להגיע לביצועים יותר טובים, מבחינת מהירות, צבעים ותמונה. - למה כן משתלם לי לקנות כרטיס מסך ב3000 במקום לקנות קונסלת משחקים (בכל מקרה מי שמקיע סכום כזה מן הסתם זה לגרפיקה טובה למשחקים) - מה העלויות וההבדלים במחירים - מה אתם ממליצים לי לקנות - מה הכרטיס מסך הכי טוב של המחשב ושל הקונסולה (כמו שרשמתי בנושא ה-4 הבדלים בעלויות כמובן) - כל כמה זמן מעדכנים כרטיס מסך של קונסולה (כי לפי הידע שלי כרסיך מסך של מחש…

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  7. כרטיס מסך של מחשב נייד 7150M נחשב חזק בשביל מחשב נייד?

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  8. הדגם של מחשב נייד ג'יפורס 8400M GS שווה לג'יפורס 8400 של מחשב בייתי ?? או שהוא שווה בכוחו לדגם נמוך יותר של ג'יפורס ביתי נגיד מהסדרת 7XXX ??

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by הקוסמת מארץ עוץ,

היי, מקווה שזה אכן הפורום הנכון. יש לי מחשב כמעט בן 4, שעדיין רץ כמו מלך. יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7300 LE, הבעיה היא בחיבורים: אם מחברים את המסך מאחורה ליציאת כרטיס המסך, אני מקבלת הודעה "נו סיגנל". רק כאשר מחברים את המסך לכרטיס המובנה בלוח האם אפשר להשתמש בו. בדקתי בביוס שהמחשב אכן מוגדר להשתמש בג'יפורס ולא במובנה, אבל הבעיה לא נפתרה. הסיבה שזה מפריע לי, היא שלעיתים קרובות אני צופה בסרט/סדרה כלשהי, יש לאג מסויים (לרוב רק התמונה, הקול ממשיך כרגיל) ושומעים שהמחשב ממש מתאמץ.אני רוצה לבדוק אם הבעיה הזו תיפתר במידה והמחשב ישתמש סוף סוף בג'יפורס. אגב, בדקתי שהכרטיס יושב טוב בסלוט שלו. מה ניתן לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  10. Started by acker16,

אני מנסה למצוא דרכים יצירתיות לפתור בעיה שמפריעה לי אני מנסה לשחק ב witcher 3 על מסך 4K ומקבל FPS של 35-40 על הגדרות בינוניות-גבוהות (בלי hairworks/ HBAO/ וfoliage high) יש לי כרגע SLI של שני 780 Ti בגרסה OC ל 1085 MHz ניסיתי לעשות OC אבל למרות שהטמפרטורות נשארות נמוכות (<80C) ברגע שאני מעלה יותר מ 50MHz מתחילים ארטיפקטים, כנראה שנפלתי על לפחות כרטיס אחד חלש ניסיתי להעביר physx למעבד וה FPS ירד ל20, כנראה שזה עובד רק במעבדים חזקים יותר , לי יש 6600K הלוח אם שלי: Gigabyte Z170 gaming 3 לא תומך בtri-way SLI וגם לא נראה לי שהייתי עושה את זה גם לו זה היה אפשרי המצב נסבל אבל הFPS הנמוך מאד מפריע לי, בוודאי שאין לי כוונה להוריד רזולוציה לרזולוציה שלא מתאימה למסך הרעיון ה"ש…

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של geforce חשוב לי כמובן שתהיה לו יציאת HDMI ושיוציא 1080p. התקציב הוא עד 350. זה חשוב לי בעיקר לסרטים לראות במחשב, כמובן שיש לי מסך full hd. יש כרטיס במחיר כזה שיעמוד בדרישות שלי? ואני לא הכי אוהב את חברת ati.... אני מודה לעונים. תודה..

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by royban,

שלום, איך ניתן לדעת ,לפי מפרט,האם הכרטיס מסך מוציא סאונד מיציאת ה HDMI שלו? תודה

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  13. זה המחשב שלי כרגע - Intel Core I5 750 2.66GHz 8MB LGA1156 GIGABYTE GA-P55A-UD3 (P55) LGA1156 I5 - ATX PATRIOT Sector5 Gaming Dual Channel DDR3 4GB 1333MHZ 9.9.9.24 PowerColor ATI Radeon HD5850 1GB DDR5 SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA 1 אני מחפש לשדרג לו את הזיכרון, לקנות כונן SSD וגם להחליף את הכרטיס מסך לאחד שמיועד לעריכת ווידאו בתוכנת פרימייר, אפטר אפקטס ואביד. מעוניין לדעת איזה כרטיס מסך עדיף לתוכנות אלה (כשקטגוריית המחיר היא בסביבות ה-2000 ש"ח) תודה רבה, יואב

14. Started by emil.shalom,

שלום חברים, רציתי לדעת אם יש או עתיד לצאת בקרוב כרטיס מסך שיתמוך באופן מלא ברזולציה של 8k. תודה רבה על העזרה.

15. שלום אני רוצה לבנות מחשב לעריכת וידאו לחבר ואני רוצה להבין כמה דברים : 1. יש כבר כרטיס לעריכת וידאו די וי סטרום 2 ותוכנת אידיוס איזה כרטיס מסך מומלץ GF8500 או GF8600 או כרטיס אחר ? 2. חבר שלי מעוניין לשדרג את המחשב , יש טעם להשקיע במעבד Q9450 ולוח אם GIAGBYTE P43 DS3 ? 3. יש במחשב הקודם ספק כוח קולר מסטר TRUE POWER 350W זה יכול להספיק לרכיבים שתוארו לעיל ? תודה יעקב

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  16. שלום. יש לי 6 מסכים בעסק (שמחוברים למפצל של 8) ומסך מחשב אחד. אני הולך לקנות מחשב עם i5. אני צריך כרטיס מסך חזק שיישדר ל2 היציאות ושיהיה לפחות 2GB. אני הולך לשדר דרך VIRTUAL DJ והיא עושה מיקסים בין 2 סרטוני HD 1080 נון סטופ (כולל אפקטים במעבר ביניהם) במחשב עם 2 מעבדים עם כרטיס קול מובנה בלוח אם הווידאו נתקע במעברים. אני רוצה להפעיל גם תוך כדי עוד תוכרנות,, לכן אני מעדיף חוזק מהכרטיס מסך גם. מה הייתם ממליצים לקנות? אני כרגע רק מרכיב את המחשב לבנתיים: (לא בטוח שהכל בכלל מתאים, הרכבתי מפחות או יותר ממה שהמליצו לי בKSP) דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core …

17. Started by iyehuda,

קניתי כרטיס מסך באינטרנט עבד 4 חודשיים מצויין לאחר 4 חודשים התחיל לעשות לי ריסטים פירקתי לו את הגוף קירור ושמתי משחה טרמית חדשה מאז כאשר אני מחבר את הכרטיס מסך אני רואה מסך ירוק מטושטש כזה מה יכולה להיות הסיבה ?

• 20 תגובות
    • 4.5k צפיות
  18. הגיע אלי כרטיס מסך Gigabyte GV-NX86T512H. אני לא ממש מבין, אבל השאלה שלי היא: מה הוא נותן לי? איזה כוח עיבוד גראפי יש לו בערך? מה הגבולות שלו? להבנתי, הוא כרטיס לשוק הבינוני של 2007, אבל אני לא באמת מבין מה זה אומר לגבי. אני רוצה להשתמש בו (אין לי כרטיס מסך נורמאלי). איזה משחקים כבר גדולים עליו (DX 10 ומטה כמובן). תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. משהו מוכן להסביר לי איך הכטיס הלא מוכר הזה שאף אחד לא מדבר כאן עליו עולה כל כך הרבה מה מיוחד בוא? תכנסו ללינק ותראו http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-Videocard&Manufacturer=&keyword=&minprice=&maxprice=&Param1=Quadro&OrderBy=Prod&x=20&y=9

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  20. Started by UV1,

קיבלתי המלצה באתר המפרטים כרטיס מסך לעיבוד תמונות וגרפיקה Sparkle nVidia GeForce 9800GT 512MB PCIe ¤563 האם הוא גם שקט ? אני מנסה לבנות מחשב שקט..

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  21. Started by amitey,

מחפש כרטיס מסך שקט למערכת HTPC שלי. כרגע יש לי HIS 3450 - לא משהוא. אני לא רוצה לשלם הרבה אז אל תציעו כרטיסים ב 2000 ש"ח. אני לא צריך את הכי חדש. מה שאני רואה זה סרטים ב HD (כונן BR) , קצת משחקים (PO 2009 ופיפא) ואינטרנט. חשוב שתהיה יציאת HDMI מובנת ללא מתאם . כל זה מתחבר לרסיבר טוב ולLCD HD. תודה מראש על ההצעות.

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  22. שלום, קניתי היום מחשב HTPC לחבר מ RSM הבעייה היחידה היא הכרטיס מסך GT430 שעושה הרבה רעש יחסית למחשב עצמו המחשב עצמו ממש ממש שקט (אפשר להגיד שלא שומעים אותו) דיברתי עם RSM והם אמרו שאין בעיה להחזיר אותו ולקבל אחד אחר המפרט הוא: Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Box Scythe Shuriken Rev B Gigabyte GA-H67M-UD2H-B3 H67 CHIPSET Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 WD 1TB 64MB Sata2 Green WD10EARS ANTEC NSK2480 HTPC Black or Silver TwinTech GeForce GT430 1GB GDDR3 128Bit-חרא כרטיס רועש כמו טרקטור

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by goniak,

מחפש כרטיס מסך ללא מאורר עבור 2 מסכי U2312HM בתקציב 400-500 ש"ח

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by MOFRA,

נכון להיום יש לי GFORCE 9500GT עם קרור פאסיבי. מחפש לשדרג למשהו יותר טוב דגשים: חיבור 1.1 PCI-E קרור פאסיבי מומלץ(בכל מקרה שיהיה שקט- חובה) זול(עד 300 שקל) מפרט: לוח אם של GIGABYTE GAG31M-S2C מעבד E5200 4GB זכרון כרטיס מסך נוכחי 9500GT עם 1GB זכרון ספק כוח של 400W גנרי המלצות יתקבלו בברכה תודה

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  25. מתלבט אם ההשקעה כדאית בין כמה דגמים למחשב סלוני להרצת סרטים, משחקים לא כבדים ומוזיקה. 1. Asus GeForece EN8600GT Silent/HDTP 256MB (קירור פסיבי) http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=514&l4=0&model=1642&modelmenu=1 יציאות DVI או GAINWARD Bliss 8600 GT 256MB HDMI SilentFx NVIDIA 8600 GT, 256MB DDR3, DVI-VGA-HDMI http://www.gainward.com/product/product_detail.php?products_id=138 גם קירור פסיבי אך עם יציאות DVI ו-HDMI - יקר יותר בכ-200 ש"ח. או ללא קירור פסיבי - יותר זול אך עדיין עם יציאות HDMI ו-DVI. leadtek GEforce PX8600 GT HDMI 256MB TDH קישור: http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?pronameid=380&lineid=1&act=1 אשמח להמלצה ע…

• 1 תגובה
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.