עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרטיס מסך ג׳יפורס 8400 וכנראה שמרוב החום אחד הרכיבים התבקע וממש נקרע כל החלק העלין שלו, ויש עוד שני רכיבים מנופחים שכנראה גם עומדים להתבקע ( רכיבים= גלילים קטנים בגובה 1-2 ס״מ) כאשר המחשב קר ולא עבד כל הלילה , אפשר להפעיל את המחשב אבל אחרי 2 דקות רואים שלג צבעוני ולא ניתן לראות כלום. אני מעדיף לתקן ולא לקנות חדש. איפה מתקנים כרטיסי מסך ? והאם הרכיבים הללו יקרים להחלפה ?

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  2. Started by E-T 24,

יכול להיות דבר כזה? רק 16 מגה זכרון? (מדובר בכרטיס יחסית חדש) לא הספקתי להבין בדיוק על מה מדובר, אבל הוא גם משתמש בזכרון SHARED, ועובד בטכנולוגית PCI-E אם אני לא טועה אז מדובר על צ'יפסט של NVIDIA מישהו יודע על מה מדובר? איזה דגם? השוואות ביצועים אם יש? המחיר בסביבות ה-650 ש"ח אם אני לא טועה, וזה אמור להיות הלהיט הבא בקרב התפרנים שבחבורה בנתיים לא ממש חיפשתי עליו, אבל הוא אמור להיות מאוד טוב (לפי ביקורות שנתנו עליו בחנות מחשבים), למרות שרוב הזכרון שלו הוא SHARED. בכל זאת... PCI-E X16.... אמור להיות מאוד מהיר, ובעל גישה מאוד מהירה לזכרון

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  3. Started by miki26,

יש לי כרטיס מסך עם ערכת שבבים של 6600 של NVIDIA יש לכרטיס יציאת VGA ,DVI ו TV . יש לי 2 מסכים 17 אינצ דקים שמחוברים אחד ליציאת VGA במסך והשני ליציאת DVI. אני מסתדר איתם מעולה הם מוגדרים כשולחן עבודה מורחב וההנאה לצפות בסרט על מסך אחד ולגלוש באחר גבוהה. הבעיה שחיברתי גם טלויזיה לחיבור הטלוויזיה אז לא היה ניתן לראות כלום בטלויזיה ,הטלוויזיה לא קיבלה שום סיגנל ומה שמצחיק זה שאם אני מנתק את המסך שמחובר ליציאת VGA רק אז הטלויזיה ניקלטת... האם אני פשוט טועה ואין כזה דבר לחבר לכרטיס מסך הנ"ל 3 מוניטורים??!האם אני חייב לוותר על מסך/טלויזיה ולהסתדר רק עם 2 מסכים/טלויזיה? ממש קיויתי שאני אוכל להמשיך לעבוד עם 2 מסכים ורק סרטים ושידורי טלוויזיה לראות בטלוויזיה ... בקיצור השאלה שלי אנ…

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  4. Started by rm6,

מיהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך טוב וזול עם tv out תודה

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by Titanium,

שלום חברים , יש ברשותי מחשב AMD 64 3000 MSI K8N NEO PLATINUM 512 TWINMOS ATI RADEON 9800PRO 256BIT 128MB עכשיו אני משחק במשחקים נלך להכי פשוט COUNTER STRIKE 1.6 אני מריץ את המשחק על FPS של 71 קבוע יש מקרים שזה יורד ל 60 ואז עולה אבל אמרו לי שעם מחשב כמו שלי המשחק אמור לרוץ על לפחות 90 100 זה רק מקרה ספציפי אחד.. האם יש איזה שהוא דרך לבדוק מה קורה ועוד שאלה מה זה פילטרים? יש משחקים שמתשמשים בזה אז איך אני פותח מי מה מו? אני ממש לא מבין בזה.. תודה רבה מראש

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מחפש כרטיס מסך פאסיבי שתומך ב-3 מסכים במקביל - קטן, קומפקטי וזול ככל האפשר. מה שמצאתי בינתיים תופס 2 סלוטים - מעדיף סלוט בודד. http://hwzone.co.il/community/threads/538321-%D7%AA-%D7%A8%D7%93-%D7%9E%D7%A1%D7%9B%D7%9D-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%AA%D7%97%D7%A0%D7%AA-%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%A9%D7%A7%D7%98%D7%94-%D7%95%D7%97%D7%96%D7%A7%D7%94-%D7%9C%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%98-%D7%91%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%94/page2?p=4836735&viewfull=1#post4836735 עדיף בלי מתאמים איזוטריים ויקרים כמו מיקרו DP או משהו בסגנון. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. לפני כ 3 ימים קניתי מ PCH Redaeon 9000 Pro 2 של ג'יגהבייט מהרגע שחיברתי אותו הוא לא עבד אז שמתי את הג'יפורס 2 שלי והכל עבד בסבבה עכשיו חשבתי אולי הכרטיס יעבוד שאני אשדרג אותו בוינדוס אבל עדיין לא עובד .... בדקתי את המתח של הכרטיס והוא על 1.5 אז מה אתם אומרים ? ניראה לי אני אקח איזה ג'יפה 4 MX בשביל ראש שקט כדי ??

• 38 תגובות
    • 4k צפיות
  8. Started by DarkMoh,

לא פתחתי את התרד בפורום מסכים משום שיש לי כבר מסך ואני לא מחפש אחד חדש. יש סיכוי ממש גדול שאני אשמע מאוד הזוי עכשיו: הבעיה שלי כרגע היא העובדה שיש לי מסך 32" ואני רוצה "להקטין" אותו בשביל משחקים. הסיפור מאחורי המסך הוא שקניתי אותו אחרי שהטלוויזיה שלי נשרפה. כשהבאתי אותו הביתה גיליתי שאין לי מספיק מקום בשביל מסך טלוויזיה ומסך מחשב, ובסוף חיברתי אותו כשניהם. כמו שאתם יכולים לתאר, הוא שואב את כל המיץ מכרטיס המסך שלי (8800GT) ובגללו אני לא יכול להריץ את אפילו FAR CRY 2 על ההגדרות הכי גבוהות. האם קיימת תוכנה או הגדרה כלשהי שתקטין את המסך? (כלומר - תאפשר לי לראות בפיקסלים של המסך את אותם הפיקסלים שאני אראה במסך 22" והשאר יהיה מוקף בשחור) כמו שאמרתי, יש סיכוי מאוד גדול שאני נש…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום! היום שמתי לכרטיס 9550 מאוור גדול יותר עליו, ופתאום הוא מריץ משחקים טוב יותר, למשל MOSTWANTED אני מריץ על 1204X768 בלי שום בעיה. כל זה בלי שום OC.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  10. Started by Kobb,

לאחרונה מת לי כרטיס המסך הנוכחי -128mb fx5200 בן 4-5 שנים. שימושים - בעיקר תוכנות גרפיות כגון פוטושופ וכו', לא 3D, ניגון סרטים וסטרימינג מהאינטרנט. אפס משחקים או וידיאו, לפחות כרגע ובטווח הנראה לעין. כרגע מחובר למסך CRT, אם יציאת DVI היא לא תוספת רצינית מדי אולי שווה לשקול, ייתכן ויגיע מסך LCD בעתיד הבינוני. המעבד - פנטיום 4 3GHZ, זיכרון 2GB. צריך עוד נתונים? המסך - מאג 996PF גם הוא בן 4-5, 19". יש לציין שמהכרטיס הנוכחי הייתי מבסוט מספיק - לא בטוח שאני צריך יותר. כן חשוב לי - אמינות, קירור, הצגת צבעים מדוייקת. מעוניין להוציא עד 200 ש"ח אם אפשר, אבל יכול לשקול יותר במידה ויורגש הבדל משמעותי בביצועים. *עריכה - לוח האם 865PERL, אני חושב שהתושבת של כרטיס המסך AGP. תודה,

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by haimovichi,

שלום, מחפש לקנות כרטיס מסך פשוט (אין לי מובנה) לעבודה משרדית וצפייה בסרטי HD. סכום - עד 250 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  12. Started by dolev7,

בוקר טוב לאחר הרבה התיעצויות נסגרתי על מחשב המבוסס על מעבד i3-530 ולוח אם H55 אין לי דרישות גבוהות מכרטיס המסך. מקסימום סרטים מפעם לפעם באיכות סטנדרטית, ובתחום המשחקים פיפא 2010 ורולרקוסטר טייקון 3 זה כרגע פסגת השאיפות של הילד בן ה-7, וגם זה לא חייב רזולוציות מקסימליות. מה שכן, מדי פעם אני עורך סרטים משפחתיים במובי מייקר, אבל למיטב הבנתי דווקא פה אין משמעות גדולה לכרטיס. על איזה כרטיס הייתם ממליצים? מבחינת תקציב אני מוכן להוציא גם 500 ש"ח, השאלה אם יש צורך בכלל? אולי עדיף משהו ב-200 ולשדרג בעתיד אם יהיה צורך? ושאלה של בורים, אפשר פשוט להשתמש בכרטיס המוסנה על הלוח אם למטרות שציינתי למעלה או שהוא ממש לא יעיל? תודה דודי דודי

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. האם אפשר להסתפק בכרטיס מסך : ATI RADEON VE 32MB DDR + DVI + TVOUT - AGP ( oem למשחקים מינימליים , סימולטורים , ועבודה עם גראפיקה , מספיק בשביל 2D . לא לגיימר כבד ואפילו לא ביינוני . עם מסך Sony 19" MultiscanE400 ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by biodome,

דרוש לי כרטיס פשוט (ללא משחקים) שיכול להריץ שלושה מסכים בו זמנית, עם DVI או HDMI. מעדיף קירור פאסיבי אם יש, לא חובב של רעש מאווררים קטנים. רצוי מתחת ל-400 שח אם קיים. רזולוציות 2560x1440 ועוד שניים 1920x1080

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. שלום, מחפש המלצה לכרטיס מסך לעבודה עם 2 מסכים. מפרט המחשב הוא: http://hwzone.co.il/specslist/view/33/ התקציב מוגבל - אין לי מושג כמה כרטיס צריך לעלות. לכן אבקש המלצה לכרטיס מתאים ואמין העבודה היא בעיקר בפוטשופ מעבד - Amd Athlon64X2 (AM2) 4800 2.5GHz Dual זכרון 2 גיגה ספק - כלול במארז

16. Started by KoM,

האם ללכת על ה-9400GT ? או ה-4350 שמציע גם HDMI ? או האם לחכות ?

• 48 תגובות
    • 5k צפיות
  17. מי יכול לעזור בדילמה על כרטיס מסך פשוט למחשב שצריך לשמש למיגוון מטרות כגון גרפיקה ווידאו ברמה ביתית חובבנית, משחקים, אופיס, סרטים וחיבורו כמערכת מולטימדיה לסלון. מה נותן תמורה הכי טובה לכסף? אנא צרפו הסבר קצר מדוע הכרטיס המומלץ הכי טוב כרטיס מסך : DDR3 ASUS PCI-EX 2.0 RADEON HD3650 SILENT 256MB 8600GT 512MB silent GeCube Radeon HD X2600XT 256MB PCIe

• 8 תגובות
    • 957 צפיות
  18. היי, יש לי מחשב שני בסלון שמטרתו היא בעיקר מולטימדיה (מדי פעם אני עובד שם או משחק משחקים קלים, אבל המטרה העיקרית היא מוזיקה וסרטים). בכרטיס מסך שיש לי בו הוא מאוד ישן אבל בעיקרון מספיק לי, הבעיה היא שמסיבה לא ברורה הS-VIDEO לא עובד (תוקע את המחשב לפעמים, בשאר פשוט לא מראה כלום בטלויזיה), הבעיה כנראה בכרטיס מסך. החלטתי בסוף לזרוק קצת כסף על העניין במקום להמשיך לנסות לעקוף את הבעיה. איזה כרטיס מסך מומלץ לצורך העניין? החיבור הו כמובן PCI-E, הלוח אם הוא P5KPL-CM של ASUS... אם ישתלם יותר להחליף ללוח אם חדש עם כרטיס מסך מובנה זאת בהחלט אופציה. רעש - לא מאוד עקרוני (אבל אני לא רוצה טורבינה בסלון). נצילות חשמל - זה יהיה נחמד. אחר - אופציה לחבר לשני מסכים ולטלויזיה (לא בהכרח ביחד…

19. Started by crazyfunk,

אני מרכיב מחשב למורה לסאונד שלי.. מאחר והוא לא ישתמש במחשב לצורכי גרפיקה או משחקים הוא יסתפק בכרטיס "חלש" מה שחשוב שיהיה לו קירור פאסיבי.. הדגש במיפרט הוא השקט... סדרת 7xxx יכולה להתאים במידה ולא יקר מידיי... טווח מחירים? 250+ העיקר שיהיה פאסיבי!

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  20. אהלן חברה! בקיצור... רציתי לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות כדי שירזיק לי לזמן הקרוב ... משהו דיי מינימלי...ובמחיר סביר. אני לא צריך משהו חייתי... תודה לכל העוזר!

21. Started by dor_g,

שלום! ברשותי GTX 460 OC עם 1 GB RAM בכל משחק שאני משחק אחרי איזה רבע שעה המשחק קופא הסאונד נתקע ויש על המסך ריבועים לבנים ושום דבר לא מגיב ואני חייב לעשות ריסטרט ידני למחשב. זאת לא בעיית התחממות בדקתי המארז שלי פתוח ונכנס אליו אוויר מה גם שיש לי 3 מאווררים במארז (בדקתי כיווני זרימת אוויר הכל תקין) והכרטיס לא מתחמם. באפריל לקחתי את המחשב לתיקון אמרו לי שהם בדקו וזו בעייה בהארדיסק. לפני 4 ימים קניתי הארדיסק חדש המערכת מותקנת מחדש על ההארדיסק. ועדיין זה עושה את זה בכל משחק שאני משחק בו. מה לעשות? אני כבר מיואש ניסיתי כל דרך אפשרית למחוק את הדרייברים עם Driver Sweeper ולהתקין מחדש גם לא עזר כלום לא עוזר! מה לעשות? אני לא רוצה לקנות כרטיס חדש זה כרטיס שעלה לי הרבה כסף.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by zik125,

שלום לכולם לאחרונה יש לי בעיה מוזרה שלא הייתה לי , מדובר במחשב חדש עם כרטיס מסך 4890 -כשאני משחק בקרייסיס כמה דקות אחרי שאני מתחיל לשחק המשחק קורס ואני מקבל הודעה שהדרייבר של הכרטיס הפסיק להגיב ולעבוד.זה לא קרה לי בשבוע הראשון לעבודה עם המחשב למה זה קורה ואיך אפשר לטפל בזה? מדובר במחשב חזק עם 6 גיגה זיכרון ואין הרבה תוכניות ברקע כשהמשחק עובד

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Paci,

שלום , שבוע שעבר אחרי שהכרטיס כנראה נשרף או משהו החליפו לי את הכרטיס ל EVGA GeForce 450 GTS. מאז שהתקינו לי אותו אני חווה קריסות בסגנון של עצירה של כמה שניות ואז מסך שחור ואחרי כמה שניות מגיע לדסקטופ עם הודעה בצד שכותבת ש "מנהל התצוגה של NVIDIA WINDOWS KERNEL קרס וביצע שחזור בהצלחה." זה קורה לפעמים סתם ככה באמצע גלישה באינטרנט אבל לרוב זה קורה במשחקים כבדים כמו Battlefield 3. וזה לא עקבי , כלומר לפעמים אני מצליח לשחק איזה שעה במשחק ויש פעמים שזה נתקע בין כמה שניות לכמה דקות. עשיתי כמעט כל דבר אפשרי , מחקתי דרייברים (DRIVER SWEEPER) והתקנתי מחדש , גם גרסאות ישנות, השתמשתי בתוכנות BENCHMARK ששם הקריסה התרחשה לפעמים אבל שוב , לא באופן עקבי. דבר נוסף ששמעתי שיכול לגרום זה ה…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by TM101,

יש לי כרטיס מסך RADEON X600 PRO ושאני מפעיל משחקים מופיעים קווים על המסך והמחשב נתקע או שהמסך מתכבה וצריך לעשות ריסט וושניסיתי לעשות בדיקת D3MARK דרך ATI TOOL גם אחרי שנייה המחשב נתקע והופיעו קווים צבעוניים על המסך ולפעמים קורה שמופיעים קווים גם אם אני לא מפעיל משחק והמחשב לא מתאמץ ניסיתי לבדוק מה הטמפרטורה בEVEREST ובתוכנות אחרות אבל זה לא מראה לי באיזה תוכנה אני יכול להשתמש כדי לראות את הטמפרטורה? זה יכול להיות גם משהו אחר חוץ מהתחממות של הכרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by 00Amir,

כיום ברשותי GTX460 שנרכש לפני כמה שנים טובות, אני לא משחק במחשב אבל מידי פעם יש לי חודש שיגעון ואז אני משחק בטלפילד4. חשבתי להחליף כ.מסך , לא כי חסר לי ביצועים אלה סתם.. בלי סיבה מיוחדת.. נתקלתי בכרטיס R9 285 compact וגם ב GTX 760 mini , כרטיסים קטנים עם כוח גדול. רציתי לשמוע המלצות או דיס המלצות לכרטיסים האלה, נראה לי סבבה לעבוד לכרטיס יותר קטן. תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.