כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
השאלה למעלה.. עכשיו הכרטיס שיש לי זה MX420 מעפעפעפעפעפאן...ואני משחק בעיקר וכמעט רק CSS..ולפעמים ה420 לא מספיק..יהיה שינוי גדול בכרטיס 9600xt...? והאם הוא שווה עכשיו לקניה ב-250 ש"ח..? *יש פה מישהו שעשה VMOD ל9600XT ?
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
שלום, אז כמו בכותרת השאלה שלי היא אם אני זה יהיה המקסימום למסך 19" שלי ברזולוציה של 1280*1024 ? או שזה רק למסכי 22" ומעלה ?
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אז ככה כרגע יש לי כ.מסך 8600GTS מעבד 6420 זיכרון 2GB אני שוקל לשדרג ל 4GB וספק 450 של HEC ולוח ASUS p5b-e (לא חושב שזה הכרחי אבל W.E) אז חשבתי לכיוון ה 4770 אבל אניחושב שהיה צוור בקבוק עם המעבד מה אתם אומרים ? והשאלה העיקרית היא אם אני ירגיש הבדל די גדול בין הכרטיסי מסך אני אוהב לשחק על כול ההגדרות המקסמיליות תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
סוף-סוף, חודש וחצי אחרי שהזמנתי אותו מהדובים הגיע לידי ה-Geforce 6800GT של לידטק שקניתי במיטב כספי. הסרתי את הדרייברים הישנים, הרכבתי את הכרטיס, התקנתי את הדרייברים שהגיעו איתו ויצאתי לדרך. התחנה הראשונה הייתה 3dMark03 שבישר על תוצאה מצוינת של 10,026 נקודות. עם זאת, שמתי לב שמדי פעם יש "קפיצות" קטנות בתמונה וחשדות התחילו להתעורר. הפעלתי את Fraps ובדקתי את הכרטיס על מיטב המשחקים שלי: BF1942, Splinter Cell ו-Call Of Duty על פירוט גבוה. קצב הפריימים לא ירד מתחת ל-60 אפילו לרגע, רוב הזמן היה מעל ל-100, ועדיין ראיתי קפיצות קטנות ומרגיזות מדי 20-30 שניות. אין לי שום מושג למה זה קורה, אנא עזרו לי. המערכת שלי: ECS 661fx Intel Pentium 4 Northwood 3.0 Ghz (Winfast A400 GT T…
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הינה המפרט+תמונות: http://www.viperlair.com/reviews/video/ati/r4xx/x800p/ אני קונה אותו ב-850 עם אחריות של שנה וחצי תגידו אם זה שווה -כמה עולה חדש -האם הוא כרטיס חזק עם ביצועים גבוהים תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אלה מפרטי המחשב שלי: Computer Type ACPI Multiprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) Motherboard Name Asus P5Q SE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB) (לא מספיק טוב בשבילי, כרטיס ממוצע "-" לפי מה שהבנתי) Monitor Samsung SyncMaster 931C/MagicSyncMaster CX930B (Digital) [19" LCD] (HVBLC28048) מתלבט בין שני כרטיסי מסך, אני מעוניין לבחור את האופצייה הכי מתאימה לפי מפרטי המחשב והיצע המשחקים כיום. 175$ EAH4850/HTDI/512M Specifications: Graphics Engine ATI Radeon HD 4850 Bus Sta…
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איפה אפשר להוריד ביוס ל Innovision Tornado Geforce4 Ti4200 x4 ??? דחוף
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
ככה רציתי לדעת יש חי כרטיס מסך 4870 והוא 80 מעלות ועכשיו הבנתי שאפשר להגדיל את מהירות המאוורר מה שרציתי לדעת זה כמה דברים 1 לטווח הארוך זה יכול לפגום בכרטיס ו 2 ברגע שאני מגביר את מהירות המאוורר זה פוגם באחרויות שלו תודה.
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, מדובר בתוספת למחשב שמיועד לסטודנט וצפיה בסרטים. אין שום שימוש למשחקים (אולי סוליטר ) תודה!
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
Omegadrive has released a new version of his popular modified driver. These drivers are based on ATI's catalyst drivers 5.12 and they include a customized version of ATI Tray Tools instead of Radlinker. These drivers offer exellent performance versus great image quality and are known by their great reputation. These are "optimized" drivers for the ATI Radeon family of video cards. They work with ANY RADEON VIDEO CARD built/powered by ATI, including all Mobility chipsets (Mb and up) Radeon All In Wonder -Radeon 7x00/VE/LE -Radeon 8500/LE -Radeon 9x00/SE/Pro/XT/TX -Radeon xX00/SE/Pro/XT/PE New in this release: * Based on the Catalyst 6.3 Official drivers. * Added a new wide…
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אם אתם יכולים לפרט ולתת לי מבחני ביצועים אז אני מאוד ישמח תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
קניתי כבל של RCA באורך 10 מטר... חיברתי אותו עם מתאם של tv out לחיבור RCA לכרטיס מסך ואת הצד השני לטלויזיה.... כשהפעלתי את הטלויזיה ראיתי תמונה בשחור לבן... אז ניסיתי לשנות במחשב בין סוגי ה pal ו ntsc אבל עדיין התמונה נשארה בשחור לבן... כשחיברתי את המחשב עם כבל RCA אחר, כן היה צבע. אז בדקתי את הכבל החדש בין הטלויזיה לוידאו והוא עובד מצויין.... וכששוב חיברתי אותו למחשב עדיין הוא הציג שחור לבן... ניסיתי גם לחבר את הכבל מהמחשב לוידאו ואת הוידאו לטלויזיה, אבל עדיין ראו שחור לבן הרצתי חיפוש בפורום וההודעה היחידה שהתקרבה לפיתרון התייחסה לכרטיסים של nvidia ולי יש ATI redeon 9200 של Sapphire .... אם מישהו חושב על איזשהו משהו שיכול לעזור אז שיכתוב בבקשה... :'( :'( תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום רב אשמח לקבל המלצות לכרטיס חדש של NVIDIA בלבד בלי אובר קלוקינג בעיקר למשחקים יש לי מארז וסםק כח די חדשים עלות מבוקשת 800-1000 ש"ח לכל היותר כרגע יש לי מסך לא משהו בכלל LG 1953R שגם אותו אני מעוניין לשדרג בקרוב מאוד למשהו טוב תודה
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם! רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי מומלץ מתוך אלא: (למערכת חזקה) HD 4890 1GB sapphire sapphire HD 4870 512MB HD 4870 Vapor-X 1gb sapphire GTX 260 Synergy 896MB zotac HD 4870 DK אל תתיחסו לכסף! תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
היי לכולם כמו כן מה שרשמתי בכותרת רציתי לקנות כרטיס פזיקיה AGEIA® PhysXTM "חלקיקים חכמים" אבל חיפשתי בכל אתרים אפילו בזאפ ואני לא מוצא בכלל ??? אז תעזירו לי מכם למצוא את ה AGEIA® PhysXTM בחניות בתודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בכרטיס מסך Sapphire ATI HD6850, 1GB GDDR5, אך לאחר ההחלפה יש לי בעיה, המחשב ניהיה יותר איטי ממקודם, גם במשחקים יש המון תקיעות שמתי לב בפאנל של הכרטיס מסך מהירות הליבה יורדת ל250MHz למה? והחום די גבוה 52 והייתי רגיל לסביבות ה40 בHD4850.. החלפתי את הכרטיס מסך שהיה לי HD4850, והבנתי שאמור להיות הבדל די גדול בין שניהם, שחיפשתי פה עבור אותה בעיה ראיתי גם עוד בחור שיש לו בעיה אבל לא מצאתי שם תשובה. המפרט של המחשב שלי: Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz@3.5GHz Gigabyte GA-EP43-DSL3 6GB DDR2 800Mhz Corsair 550VX 41A עשיתי טעות שהחלפתי?
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרגע כרטיס מסך 4850, מסך 17 אינץ. ספק: PC Power ULTRA-QUIET PSU: SILENCER® 500Watt ATX מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול לקנות? (ללא החלפת ספק כח). תודה
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום רב ! שני הדגמים עולים בסביבות ה2000 ש"ח ב-KSP, הייתי מעוניין לרכוש אחד מהם. רציתי לדעת איזה יותר נוח .. אני מתכוון יהיה יותר טוב למשחקים ואיזה פחות יכאיב בעיניים. או בכלל עדיף לי לקנות את ה- ?17'' 796 FD? ובכך לחסוך 1000 ש"ח. שתי שאלות נוספות: האם זה הדגם עם השפרפרת המיוחדת של סוני ? ואיזה מ-3 המסכים ייתנו לי את הביצועים הטובים ביותר .. (לפי דרוג) סורי על כל הקשות מקווה שתעזרו לי ..
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. אז ככה חבר טוב שלי בדיוק פותח עסק, והוא מעוניין לפזר בעסק שלו 15 מסכי מחשב דקים 17". מה שרציתי לשאול זה, האם ניתן לחבר את כל המסכים לממיר הדיגיטלי של YES או HOT ולצפות בטלוויזיה? (אם כן אז איך.) תודה רבה לכל העוזרים מראש.
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש במסך LG flatron 795ft plus ולפני כמה זמן הוא הוא התחיל לעשות בעיות. בהתחלה שאני מפעיל את המחשב המסך מזמזם עד שהוינדוס עולה שהוא עולה הזימזום מפסיק והמסך חוזר להיות בסדר. אחרי כמה זמן עבודה במחשב המסך משנה פתאום את מיקומו ואת גדול התצוגה לפעמים זז לצדדים ולפעמים ניהיה קטן או גדול מידי. יש למישהוא פתרון לזה? מזה יכול להיות?בעיה במסך? בעיה בכרטיס? תודה לעזורים
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום. מחר אני טס לדורם אמריקה לשבועיים ואח"כ אני יהיה 5 ימים בניו יורק. מכיוון שאני מתכנן לקנות מחשב חדש מספר ימים אחרי חזרתי לארץ,תכננתי לקנות כרטיס מסך בארה"ב,משום שהמחירים נמוכים בהרבה. אולם אני צריך את עזרתכם. אני רוצה כרטיס Geforce6800GT 256MB 256Bit והייתי רוצה לדעת מאילו חנויות מומלץ לקנות בניו יורק והאם יש סיכוי למצוא חנות שתמכור את הכרטיס במחיר קרוב ל350 דולר? איני רוצה לחרוג הרבה מקו ה350 דולר,ואם אין להשיג את הכרטיס במחיר קרוב למחיר הזה,הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס אחר מומלץ לקחת? חשבתי ללכת על Radeon9800XT 256MB 256Bit שאמור לעלות 350 דולר,אולם יחס ביצועים\מחיר שלו לא משתלם לפי מיטב הבנתי. תודה לעוזרים. זה מאוד דחוף,מכיוון שמחר אני טס חשוב לציין:הכרטיס נועד למש…
-
- 11 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
אהלן חברה! שמעתי שיש אופציה בכרטיסי המסך של nividia שנקראת full screen video שבה אפשר לראות במידה ומחברים לכרטיס מסך למשל מסך מחשב וטלוויזיה, בטלוויזיה סרט וידאו היוצא מן המחשב, בעוד שבמסך המחשב ניתן לראות את ה desktop ללא הסרט עצמו. קודם כל, האם הדבר נכון? שנית, האם יש את האופציה הנ"ל גם בכרטיס ati radeon asus 9600xt vivo ? תודה רבה!!! זה חשוב לי טילים!!!
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות את המשחק ולהריץ אותו על המחשב נייד שלו . הכרטיס המוזכר לעיל זהו הכרטיס שיש לו במחשב נייד. דרישות המינימום ל BF2 הן : Minimum Specification CPU: 1.7 Ghz RAM: 512 MB Video Card: NVidia GeForce FX 5700, ATI Radeon 8500 or ATI Radeon 9500 with 128 MB of RAM Free HD Space: 2.3 GB Software: Windows XP and DirectX 9 הכרטיס מסך הזה שווה ערך למינימום כאן? לינק למפרט המחשב נייד שלו: http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=2894
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-