כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני מתכוון לרכוש את אחד הכרטיסים שבכותרת. המחשב הוא מחשב משחקים על מסך של 19 אינץ'. המפרט שלי כרגע הוא : ASUS P5B Intel P965 Intel Core 2 Duo E6300 LEADTEK PX7900GS 256MB Mushkin 2GB DDR2-800 TAGAN 2FORCE TG530-U22 530Watt Active PFC (שני מסילות של 20 אמפר שאפשר לשלב למסילה אחד של 30 אמפר) והשאלות : א. האם הספק יספיק לכל אחד מהכרטיסים? הבנתי ש RADEON צורך הרבה. ב. האם המפרט כמו שהוא כרגע יהווה צוואר בקבוק לכרטיסים? אם כן, איזה רכיבים צריך לשדרג? תודה רבה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מזמין היום 4870 ויש לי אפשרות בחירה בין ג'יגה בייט לספיר (ההפרש במחיר הוא 100 ש"ח, הספיר יקר יותר), רציתי לדעת אם יש הפרש בביצועים בין 2 הכרטיסים ואם שווה להוסיף 100 ש"ח לספיר. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום איזה כרטיס מסך יותר טוב ולמה? 1. Gigabyte GeForce 8600GT 256ddr3 2. Gigabyte HD 3650 512ddr2 3. Sapphire Radeon HD 3650 512 ddr2 או שיש כרטיס מסך אחר שעדיף על ה8600gt עד 400 שח בערך.... ולמה אומרים שati יותר טובים מnvidia?? תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך של פיליפס 19 אינץ והבנתי שלא צריך עם מסך כזה cf אז אם לא צריך אז מה עדיף 4870 או 4850 ? ולוח אם אם אני יקח לוח אם זול יחסית של גיגבייט זה עדיין יתן לי ביצועים (330 שקל לוח אם)
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הנה שוט מGPUZ, האם לכרטיס יש 16 צינורות ?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום רב, איפה מבחינת ביצועים עומד הכרטיס שבכותרת לעומת כרטיסים אחרים ? האם משחק כדוגמת ה-gta החדש ירוצו עליו (גם אם לא בהגדרות מקסימום ) ? תודה
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מחפש כרטיס שיכול לספק קצת מיץ למשחקים כבדים, crysis WH בתור נקודת ייחוס. שיתמודד הכי טוב שאפשר עם רזולוציה של 1440X900. קחו בחשבון שת'כלס גם יד שנייה הולך (בשביל שלא יהיה ניגוד אינטרסים ושטויות, רק בהערכת מחיר..) לא אמור להיות צוואר בקבוק בשום חלק במערכת חוץ מהארנק - אני מעדיף שת'כלס הסכום הכולל לא יעבור ת'חצי - ז"א יותר לכיוון 500 ומטה. אם זה מעניין מישהו יש כרגע כרטיס מובנה שאולי אפשר לנצל(אני זוכר שב-NF690 היה איזה חידוש של להשתמש בשני כרטיסים, לא נראה לי שב-G41 יש אבל אני כבר מזמן לא מעודכן) לכרטיס המובנה יש גם HDMI ואני לא לחוץ על הקטע הזה. חשבתי על HD4850, אבל הוא כבר קצת מיושן ובכלל אני כבר לא סגור על מה הולך בשוק(צבא,בלאגנים) בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
טוב אז ככה כמו שאתם רואים יש לי שניי X1950XT ולאחורנה כל פעם שאני מריץ משחק (למשל סימס3 שאחותי רוצה לשחק) אז המחשב נתקע אחריי 10 דקות או שיש הודעה שהתבצע VPU RECOVER. הוצאתי את אחד הכרטיסים ונשארתי רק עם אחד בשביל לבדוק ועבד טוב,אחריי זה החלפתי בינהם ושוב אותה בעיה. בדקתי ב ATI TOOL את המעלות והכל ניראה תקין. (ליבה 62 מקסימום,זכרון 88 מקסימום) הקטע שלפעמים עוד לפניי שזה מגיע לזה,המחשב פשוט נתקע או שיש הודעה של VPU RECOVER. בווינדוס עצמו אין בעיות דרך אגב. לקחתי מאוורר ריצפתי ושמתי על המחשב ואז הבעיה לא קרתה,אבל גם בלי המאוורר הכרטיס לא עובר את המותר,מוזר לא? עוד דבר,עשיתי בדיקת ארטיפקטים ואחריי 3 דקות הוא התחיל להודיע על ארטיפקטים. (הכרטיס לא בOC ומעולם לא היה) ניראה שהכר…
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני יודע ששווה להעלות את התקציב אבל זה כבד עלי .אפשר לחרוג קצת אם זה ממש מומלץ.כרטיס מסך ברמה של x1950p מספיק לי אפילו.
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, כמה שאלות.. 1. רציתי לדעת אילו כרטיסי מסך תומכים בטכנולוגיית הייבריד קרוספייר, איזה כרטיסי מסך משתלבים עם ערכת השבבים 780G ומנצלים את היכולות שלה? חיפשתי במלא מקומות ולא מצאתי.. מצאתי רק מידע על תמיכה בקרוספייר, אבל אני חושב שזה שונה מהייבריד קרוספייר 2. במידה וארצה לעשות OC ל780G, אני אצתרך להוסיף קירור? 3. זה אפשרי לעשות OC גם לערכת השבבים וגם לכרטיס הנוסף שעובד איתו בתצורה היברידית? 4. 780G + כרטיס נוסף, נאמר 3450, לאיזה כרטיס מסך של NVIDIA ניתן להשוות את הביצועים של השילוב? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש בתקווה בחודש הקרוב מחשב והתקציב מאפשר גם 9800GX2 עכשיו נשאלת השאלה האם שווה לרכוש את הכרטיס הזה כיום כאשר ביולי יוכרז 9900 מה שאומר שהוא יהיה בארץ בערך בעוד 3-4 חודשים אם לא מאחור יותר. האם כדאי בכל זאת לרכוש את ה 9800GX2 ? לרכוש כרטיס תומך DX10 פשוט יותר (אולי 8800GT?) או להישאר לבנתיים עם כרטיס המסך הנוכחי שלי שהוא 7800GTX ? תודה (נא לפרט שיקולים בבקשה).
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
חיברתי את הכבלים הכל עובד ומהסך שלי פועל על 1680x1050 אז הוא עושה לי את הטלוויזיה(crt) גם ככה ואני לא מצליח לשנות בטלוויזיה רואים והכל רק שהרזולוציה גובה מידי לטלוויזיה ואז אני צריך לזוז עם העכבר לצד ליראות את כל השולחן עבודה סרטים וכו'... ניסיתי ללשנות וזה לא משנה זה מראה מסך רזולוציה גבוהה בלי צבעים טלוויזיה סוני 29 אינץ כרטיס מסך 4850 ati כבל-video
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
הלך לי הכרטיס מסך שלי X1800GTO. כל הבעסה זה שהוא הלך לפני ששמתי לו את הACCLERO TWIN TURBO. לכן אני מחפש כרטיס מסך טוב עם ביצועים טובים במחיר טוב מצאתי את ה8800GT 256MB ב300 שקלים זה מחיר נורמלי לכרטיס? האם כדאי לי לקנות אותו ? ד"א עם אתם מציעים לי כרטיס מסך אז חשוב שהוא יהיה מותאם לTWIN TURBO כי אני מתכוון להשים אותו על הכרטיס שאני אקנה. נ.ב שאלה קטנה אחרונה שמתי את הTT על הכרטיס ממש לפני כמה ימים האם אני יהיה חייב להחליף משכה טרמית?חייב בכל מקרה?
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי, חיברתי את המחשב למסך הטלויזיה אך התמונה פרוסה על כשלושת רבעי המסך בלבד. האם הבעיה בהגדרות המחשב או בטלויזיה? כבלים, לשם השוואה, אני רואה על כל המסך. מעניין אותי איך אתם רואים את התמונה - כמוני או על כל המסך? תודה, שלומי
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אפשר לעשות כזה דבר? יש איזה מקום שמסביר איך לחבר את החוטים אם אפשר בכלל
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
מי לדעתכם תשלוט בכרטיסי המסך ב2005?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אצל pchardware!~ יש radeon 9200 והגיע גם 2כרטיסים שונים GEFORCE FX 5800 של leadtek!
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
החלפתי כרטיס מסך. הישן היה: GFORCE4 החדש הוא: RADEON9000 בעת הפעלת סרט עם כתוביות (בקובץ נפרד) אני לא מצליח לראות את הכתוביות ע"ג הטלביזיה אלא על מסך המחשב בלבד. האם מישהו מכיר את הבעיה ויכול להמליץ על פיתרון????? בתודה BONY
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
שלום לכולם... בוקר טוב... הבוקר החלטתי להוציא את ה-Hercules Radeon 9800 Pro 128 שלי להסתכלות כללית כיוון שאני מתכנן להחליף שם את הקירור ושמתי לב לשני ג'מפרים/מתגים קטנים בתוך מין מלבן קטן ואדום ליד המאוורר... מישהו יודע למה הם משמשים?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
http://www.leadtek.com.tw/3d_graphic/winfast_a350_tdh_lx_2.shtml תראו מה אתם אומרים במחיר של 1570ש"ח שווה??
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
ATI Radeon X800, X600, X300, and Mobility Radeon X600 officially announced RADEON X600 is positioned as the mainstream base. It features: 4-stage pixel pipeline 2-stage vertex pipeline 500MHz core clock 740MHz memory clock Advanced AA & AF Finally, X300 is meant for inexpensive boards, but is company's first 0.11µm GPU: 4-stage parallel pixel pipeline SMARTSHADER 2.0, DX9 shaders SMOOTHVISION 2.1 16X Anisotropic Filtering, Multisample AA, Color Compression HYPER Z III נראה לא רע בכלל!! X300 בנוי אל 9600 וזה בדוק לפי מה שרשום הוא מן תערובת של 96009500 קרטיד לאתר המעולה:DIGIT-LIFE
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הג'י פורס fx 5900 או ה Radeon 9800 pro? אני רציתי לקנות את ה 9800pro של Msi אבל אז ראיתי כל מיני ג'י פורסים http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?categories_id=273&inc_subcat=1&manufacturers_id=&keywords=5900&dfrom=&dto=&pfrom=&pto=&x=39&y=12 מה הכי טוב מפה (או הראדון) עד 1500 שקל (1600 אפילו)
-
- 13 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
מישהו יודע איך מגידירים CLONE VIEW ב CONTROL CENTER של CATALYST??? הוא לא נותן לי להפעיל גם את הטלויזיה וגם את הצג מחשב ביחד (חיברתי בSVIDEO) עם 1800GTO2 לפי העזרה צריך לגרור את הצג טלויזיה ל PRIMARY DISPLAY ואז הוא אמור להראות CLONE VIEW, אבל הוא מראה לי רק SWAP DISPLAY ואם אני מנסה להפעיל את ה SECONDARY DISPLAY אז הוא לא נותן
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-