עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם! אני חושב שכרטיס המסך שלי פגום.החלטתי לבדוק את כרטיס המסך לאחר שגיליתי שאחרי שהמחשב נכנס למצב "שינה" אני לא יכול להדליק אותו רגיל, אני חייב לבצע ריסט דרך הכפתור. כמו כן, לפעמים הוא לא נדלק בפעם הראשונה שאני מפעיל אותו (גם אם הוא לא במצב שינה - כשהוא כבוי לגמרי) ואני צריך ללחוץ במקרה הזה גם על כפתור הריסט לאחר ההדלקה הראשונית. אחר כך מופיע מסך שחור עם כמה אפשרויות כמו - התחל את המערכת בצורה נורמלית, התחל בלי רשת, ועוד כמה אפשרויות (והמחשב מתחיל לספור 30 שניות), אתם בטח מכירים את המסך הזה. אחר כך יש מסך כחול bsod והודעת שגיאה x0000000016 משהו כזה (זה מסך מהיר שבו המחשב טוען אחוזים) הודעת השגיאה קשורה לכרטיס המסך. ואז המסך כביכול נכבה ונדלק מחדש ויש נקודות ק…

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by MrFantstic,

שלום. יש איזה שהוא סיכוי שהכרטיס הנ"ל לא יריץ ביושוק לפחות על הגדרות מינימליות? בכל פעם שאני מדליק את המשחק עם הכרטיס הנ"ל, הוא עושה את כל האינטרו ולפני שהוא נכנס לMENU, המשחק פשוט קורס וקופצת לי הודעה ש"לא ניתן לפתור את הבעיה באופן מקוון". שאר המפרט הוא: I7-2600 8GB RAM WINDOWS 7 64BIT תודה מראש על העזרה !

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  3. שלום לכולם רציתי לשאול אם יש בכלל הבדל משמעותי במסכים הנ"ל ואם כניסה של מתאם אנלוגי לדיגיטלי מעלימה את ההבדל? בתודה מראש צחי

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  4. Started by Shlompy,

אני קצת מבולבל מרוב השמות של הדגמים של הכרטיסים של ATI. פעם הם היו ממוספרים 9XXX. היום יש את X-300, X-800 וכו'. קניתי מחשב ואני מקבל איתו X-300. אין לי מושג בדיוק איפה הכרטיס הזה עומד ביחס לשאר הכרטיסים. השאלה שלי היא כזו, הוא יותר טוב מ RADEON 9250? יותר טוב מ RADEON 9600?

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  5. איך בודקים יש איזה תוכנה?

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  6. איזה כרטיס מסך מומלץ למשחקים עד 300 ש"ח ?

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך חדש ישן 8800 gts tdh 640 mb - אני לא יודע כיצד לבדוק האם הוא עובד כמו שצריך והדרייברים עובדים כמו שצריך בהתקנות כל מה שכתובעליו 3d vision אומר לי שהכרטיס לא נתמך ואני לא יודע אי לבדוק אם הכרטיס תקין ועובד איך אני יכול לבדוק?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  8. שלום, יש מלא ראשי תבות באנגלית בכותרת. אני יודע. השאלה בעברית - נניח שיש לי מחשב מיושן קצת - פנטיום 4 בתדר 3.0 גה"צ עם לוח אם מיושן עם תושבת גרפית AGP. עכשיו - אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה חדשה לגמרי (LCD או פלזמה) - שיש לה כניסת DVI או HDMI. ועכשיו לשאלות: 1. איזה כרטיס מסך במחיר שפוי, 200-300 ש"ח נניח, אני יכול לקנות לצורך העניין - אשמח לקבל המלצה לכרטיס עם DVI ולכרטיס שיש בו גםHDMI 2. אם יש כרטיס כזה - האם יש סיכוי להריץ HD עם תצורה כזו? תודה.

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by ofcourse,

חיפשתי קצת, ומצאתי את המסכים הבאים: AOC 7VLR DIGIMATE 17 1701 0.25 17 CTX VL700 17' VIEWSONIC E70 מה לדעתכם עדיף מבין המסכים הנ"ל ?

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  10. Started by kakolokia,

תקשיבו לא הייתי בטוח איפה לשים את התרד שלי.. אני מקווה שזהו המקום.. אז תקשיבו אני קונה מחשב מסקי אך אני רוצה כרטיס מסוים שאין להם.. הכרטיס הוא - EVGA GeForce GTX 260 Core 216 SSC - 55nm (ש"ח 1580) יש שם כרטיס דומה- (1728 ש"ח) BFG nVIDIA GeForce GTX 260 OCX MAXCORE אך הוא מומהר פחות, גרסת 65nm ויקר יותר ב140 שקל! ועכשיו יש לי שאלה - האם Skypc יוכלו לייבא לי את הכרטיס במיוחד בשבילי? (אולי בתוספת מחיר או משהו). יש גם אופציה אחרת לקנות את הכרטיס מfoxpc ואת שאר המפרט מSky.. אבל תהיה לי בעיה באחריות לא?? (ד"א sky מרכיבים לי את המחשב לא אני..) תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  11. זה צריך להיות של נוידיה. מפרט מחשב : מעבד CORE 2 DUO 2.6 זיכרון 2 גיגה (לא זוכר את התזמונים שלו) לוח אם של אסוס (לא יודע איזה דגם אבל ניתן לשדרג לו מעבד קווד) נראה לי שזה או ה-8800GT או ה-8800GTS 320, מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by huber,

http://www.trustedreviews.com/graphics/news/2008/11/13/AMD-Details-ATI-Stream/p1 לפ המצגת יש להם תמיכה מאוד חזקה מכמה יצרני תוכנה מובילים - נראה מרשים.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  13. אוקי, חבר שלי קנה GF FX 5200 (NON ULTRA 128 של GAINWARD. אבל אני ראיתי שהמעבד של הכרטיס עומד על 250 מגה הרץ, והזיכרון על 280. האים זה נורמלי??? זה פחות המGF 440MX שלי... תודה רבה!!!, יאיר.

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  14. Started by at,

אני רוצה להעיף את טלויזיה מחדר (''14) אז אני מחפש כרטיס TV למחשב: קיבלתי העצה מחבר לקנות כרטיס st-lab PCI-TV878 הינה לינק לפרטים: http://www.sunsway.com.hk/products/tv_capture.html מה אתם אומרים? העצות אחרות יש? מה כדאי לבדוק איך יודעים מה טוב? (רוצה להשקיע עד 200 ש"ח, האם זה מספיק למשהו סביר או לרדת מזה?) {הכרטיס שרשמתי הוא של חבר טוב שלי שקנה אותו לפני חודש ב 300 ועכשיו עובר למחשב נייד אז הוא ימכור לי ב 200 או פחות} יש כרטיסים / מכשירים שמסך פועל גם בלי המחשב? מה רמת המחירים? והאם הם פועלים גם ככרטיס רגיל שניתן לעשות לכידה? תודה על התגובות, טל {עריכה} תוספת: שכחתי כמעט, האם הכרטיס הוצע לי יעבוד עם תוכנות של שליטה בעזרת שלט ל media player , כעכבר וכד' ?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  15. Started by asw3,

שם הכרטיס:7300LE שום קוד ליבה: G72 מספר טרנזיסטורים: 112 מליון גירסת DirectX נתמכת: 9.0C אפיק: PCI-Express X 16 תדר ליבה: 450MHz תדר זכרונות: 350MHz באס זכרון: 64BIT נפח זכרון: 64MB צינורות עיבוד: 4x1 Vertex Pipelines (יחידות גאומטריות): 3 Vertex Pipelines version: תמיכה ב3.0 Pixel Shader version: תמיכה ב3.0 תמיכה בSLI: לא תהליך ייצור: 90 ננומטר שם הכרטיס:7300GS שום קוד ליבה: G72 מספר טרנזיסטורים: 112 מליון גירסת DirectX נתמכת: 9.0C אפיק: PCI-Express X 16 תדר ליבה: 550MHz תדר זכרונות: 400MHz באס זכרון: 64BIT נפח זכרון: 64MB צינורות עיבוד: 4x1 Vertex Pipelines (יחידות גאומטריות): 3 Vertex Pipelines version: תמיכה ב3.0 Pixel Shader version: תמיכה ב3.0 תמיכה בSLI: לא תהליך י…

16. חיכיתי חיכיתי חיכיתי כל הזמן לATI החדשים במטרה כנרא לקנות את HD5850 אבל עכשיו בהפתעה תודות לHWZONE הגרלתי את הכרטיס הנ"ל.. אני כולי תקווה שתהיה לי אפשרות להחליף אותו ולהוסיף כסף ולקחת את הHD5850 אבל ממה שראיתי בסוף חנות הכרטיס הזה לא נמכר ככה שזה לא נראה לי יהיה פשוט בכלל. מה הפער בין הכרטיס הזה לבין ה8800GTS 320MB שיש לי כרגע? ומה בעצם האופציות שלי? תודה..

17. Started by Kitt0s,

יש לי LG F Flatron L1710S על 75Hrz 1280x960... והוא רועד.. פחות משעל 60 אבל עדיין רועד.. אה והכרטיס מסך הוא Leadtek 6600GT למעונינים..

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by HNR,

קיבלתי את הכרטיס מחבר ואני רוצה להתקין אותו במחשב עכשיו יש לי 9600 חיברתי אותו והיה כתוב לי איך שהמחשב עלה Connect the graphic card power cable משהו בסגנון ... הבנתי שחסר לי כבל.. אבל אין לי מושג איך אני מוצא כבל כזה עכשיו לחבר שלי כבר אין אותו.. החיבור שלו נראה ככה: הריבוע הלבן עם 4 פינים || || V לפי מה שמצאתי באינטרנט הכבל נראה ככה: הדף של הכרטיס באתר של MSI - http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=720&maincat_no=130…

19. Started by DAVIDD,

http://www.gainward.net/products/product.php?products_id=16

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  20. Started by asaf19,

אני מחפש כרטיס מסך בתקציב נמוך עד 500 שקל שיוכל להפעיל את המשחק SIMS 3 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  21. שלום רב אשמח לקבל המלצות לכרטיס חדש של NVIDIA בלבד בלי אובר קלוקינג בעיקר למשחקים יש לי מארז וסםק כח די חדשים עלות מבוקשת 800-1000 ש"ח לכל היותר כרגע יש לי מסך לא משהו בכלל LG 1953R שגם אותו אני מעוניין לשדרג בקרוב מאוד למשהו טוב תודה

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, אני מחפש מסך LCD 19 אינץ'... אבל ממה שראיתי המסכים האלה גם קצת יקריםפ וגם זמני התגובה די בעייתים באלה שלא עולים 10 אלף שקל שאלתי היא - איזה מסכים מומלצים בתחום? עד כמה זה באמת יפריע לי זמן תגובה של 25MS במסך? כרגע אני משתמש במסך LCD 15 אינץ' של DYNAMODE המסך כבר בן למעלמה מ 4 שנים ועדיין עובד כמו גדול... אישית אין לי בעיה איתו והוא אחלה גם לסרטים וגם למשחקיםפ אבל הרזולוציה קצת מפריעה לי אז בגלל זה אני רוצה מסך יותר גדול עם רזולוציה יותר גבוהה... אגב אם כבר מדברים על רזולוציה 0 הקיימים מסכי LCD 19 אינץ' בעלי רזולוציה של 1600 על 1200 או שכולם מגיעים רק עד 1280 על 1068 אשמח לשמוע תגובות הצעות או רעיונות... (חשבתי לקנות מסך 20 אינץ' בשביל לעלות ל 1600 על…

• 10 תגובות
    • 736 צפיות
  23. Started by Cyron,

שלום יש לי כבר זמן רב בעיה קטנה עם ה-TVOUT. בכל פעם שאני רוצה להעביר תצוגה מהמסך מחשב למסך הטלויזיה אני צריך לעשות ReStart למחשב אם אני לא מפעיל מחדש לא ניתן להעביר לטלויזיה. זה אמור להיות ככה ? או שזה בעיה ? יש לי כרטיס R9550 עם דריברים של אומגה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  24. Started by PrefaceAlumni,

שלום רב, היתה לי לפני גרסא 177. התקנתי את 178.24, הוא נתן לי לבחור שפה להתקנת PHYSX, ואח"כ הוא אמר שההתקנה לא בוצעה בהצלחה. עכשיו שאני בודק את הגרסא של הדרייברים היא אכן 178.24.(הגרסא המעודכנת). אני משתמש בויסטה 64 עם 8800GTS. האם ההתקנה הושלמה בהצלחה או לא? ומה אפשר לעשות בנידון? תודה מראש לכולם!

25. Started by honore,

אהלן חבר'ה , ;D ;D קחו ביקורת יפה על ה Aopen5900xt http://www.guru3d.com/article/Videocards/112/1 לדעתי (כמו לדעת רבים) הכרטיס המשתלם ביותר היום שימו לב שהכרטיס מגיע באוברקלוק לרמה של כמעט 5900U . מישהו יודע האם כבר יש אותו בארץ? ;D

• 5 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים