כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
כרטיס מסך הוא פשוט מחשב קטן בפני עצמו... יש לו זיכרון יש לא ליבה ויש לו 'לוח אם' ... מה הסיבה שלא מאפשרים לשנות את החלקים שעליו כמו שקורה בכל לוח אם היום ? כאליו תחשבו על .. יש לי אחלה קטיס מסך אבל יש לו רק 256 ראם.. אם אני רוצה 512 אני פשוט יורד לחנות קונה 512 מגה.. אולי אפילו מהיר יותר... עולה ורכיב ו... זהו. או כל אותם בעלי X1800XT שרצו לעבור ל X1900XT במיקרה שמתואר למעלה הם היו יכולים להחליף רק ליבה ולא כרטיס שלם.. אני הצלחתי לחשוב על שניים אבל הם נישללו שניה וחצי אחרי.. 1. סיבוך בבחירת חלקים, בילבול בין חלקים לשילוש הרגיל לבין השילוש לכרטיס מסך. נישלל כי : גם ככה לא בידיוק כל ליקנות מחשב היום ומי שרוצה או שהוא מבין ובא לפורום או שהוא קונה את הזבל שנותנים לו בחנות …
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, התחלתי להתענין בזמן האחרון בקניית כרטיס מסך בסכום יחסית סביר שיגרום למשחקי מחשב חדשים (הכוונה גם לאלה מהשנה שנתיים האחרונות וגם החדשים שיצאו) לעבוד בצורה טובה ללא בעיות. מצאתי בנתיים כרטיס שנראה טוב ורציתי לבקש אם מישהו מוכן להסתכל עליו ולהגיד לי את דעתו או המלצה על כרטיס (בסביבות הסכום הזה או אולי טיפה יותר) ועוד בקשה אם למישהו יש אתר בעברית עם ביקורות על כרטיסי מסך שבבקשה יתן לי קישור ואני צריך חיבור agp x8 ו256 מגה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8073 תודה רבה לעונים!
-
- 43 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב. קניתי כבל RCA לווידיאו. מצד אחד- פין לטלווזיה. מצד שני- כבל עם 7 פינים לכרטיס מסך- (Sapphire RADEON X800 GT (256 MB) הבעיה היא שהחשב פשוט לא מזהה את החיבור. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
"גמני מושפע מילדים בגיימר" בפורום חומרה של גיימר מהללים את השילוב המוצלח של שני כרטיסי 7300GT במערך SLI, ושהוא מוציא ב3DMARK תוצאות יותר גבוהות מה7900GT.. אני זוכר שראיתי באנצ'ים ב3DMARK ושזה הוציא תוצאה די גבוהה[לא עד כדי כך אבל עדיין..] לי זה נשמע די מגוחך שזה ככה ב'מציאות' ובמשחקים.. מישהו יכול לסגור את העניין ולהביא גם באנצ'ים על משחקים..?
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הראשון הוא: Leadtek WinFast PX7600GT TDH 256M עולה 997 שקל. GeForce 7600 GT - GPU Graphics Bus - PCI Express Memory size - 256MB DDR3 GPU/Memory clock - 560/1400MHz Memory Interface - 128-bit Memory bandwidth( GB/sec.) - 22.4 Fill Rate(billion texels/sec) - 6.7 Vertices/sec (million) - 700 Pixels per clock (peak) - 12 RAMDACs (MHz) - 400 Connectors - HDTV-out / Dual link DVI-I/ Single link DVI-I Multi - Display Yes השני הוא : ?7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E? עולה 1090 שקל . של חברת - EVGA . 560 MHz GPU 12 Pixel Pipelines 400 MHz RAMDAC Memory 256 MB, 128 bit DDR3 1400 MHz (effective) 22.4 GB/s Memory Bandwidth Interface PCI-E 16X DVI-I, DVI-I, HD…
-
- 15 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
כששניהם 256mb , מי לוקח ? (שימו לב שה 7900GT הוא בגירסת ה extreme של Leadtek - http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1691)
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
אפשר לחבר מסך של מחשב נייד למחשב רגיל? בחיבור של הנייד יש חיבור של 40 פינים אבל רק 26 מחוברים יש תמונה של החיבור http://www.freewebs.com/zipstar/DSC00656.JPG אם זה אפשרי ויש איזה מדריך או שאתם יודעים... תודה בהקדם! עריכה: החלפתי את התמונה בלינק כי היא ענקית
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
טוב.. אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב.. המאקס שלי זה 1550.. (על כרטיס) זה למשחקים כבדים כמובן.. חשבתי על X1800GTO2 אבל אולי יש אלטרנטיבה יותר טובה? קיבלתי הלוואה של 500 שקל.. אני מעדיף לשלם בין 1500-1800 ככה
-
- 14 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וזקוק לכרטיס PCI-E, אני לא רוצה להשקיע בכרטיס יותר מדי מכיוון שרוב הסיכויים שבעוד כשנה אני אשדרג אותו. השאלה שלי אם אני יכול לחסוך כמה מאות שקלים ולקחת 7600GS במקום נגיד 7600GT/1800GTO.. עד כמה זה יפגע בחווית המשחק ברזולוציות 1024X768 / 1280X1024 בהגדרות בינוניות עד גבוהות? ועוד שאלה האם קיימת אופציה באחד הכרטיסים לעבוד במחשב (מסך מחשב) ובמקביל לראות נניח סרטי דרך יציאת TV-OUT?
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי לכולם, המחשב שלי: asus p4r 800vm כרטיס מסך אוןבורד של ati 9100 התקנתי את כרטיס עריכת הוידאו וזה לא מאפשר לי להפעיל את המחשב אלא רק במצב בטוח. הורדתי לו דרייבר EncoreDxr3 ונראה כי הוא הבעיה . מה אני צריך לעשות? אוליי הדרייבר לא מתאים . אם יש דרייבר מתאים אחר אודה מאוד תודה אגב לא הייתה אפשרות להסיר את הדרייבר ונאלצתי להוציא את כרטיס העריכה
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
האם אפשר לפתוח לכרטיס צינורות או משהו בסגנון? (מעבר ללעשות אוברקלוק רגיל עם ריבהטונר)
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
לפני כמה זמן פתחתי נושא והיה לי בעייה שלא היה לי צבע במסך בטלויזיה שחיברתי אותה. אז בדקתי את זה בסוף מחקתי את הדריבר של הכרטיס מסך ופיתאום היה לי צבע ושהתקנתי אותו שוב עוד פעם ראיתי רק שחור לבן אז רציתי לדעת מה אני יכול לעשות כי זה מעצבן לימחוק ולהתקין כול פעם יש לי כרטיס של Nvida.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
עקב המצב בצפון אני נמצא במרכז אצל קרובים עם מחשב. משום מה הצבעים במסך מאוד כהים. זאת אומרת, סרטים, משחקים, תמונות.. הכל כהה.. עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך, העלתי את הבהירות, הגאמה, הקונטרסט - הכל. וזה משנה את הdesktop אבל לא את התמונות והסרטים עצמם... אני מנסה לראות סרט אבל לא מסוגל מרוב שהוא כהה כל כך. מישהו יודע כיצד לפתור זאת?
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
וואי יש לי בעיה אחת המסריחות שיש קניתי 9800פרו שביכלל הוא מזוהה כ9800TX עכשיו אם אחרי כל ריסט אני לא עושה לי דאון קלוק עם ה RivaTuner הוא נתקע לי במשחקים אחרי כמה שניות פשוט המסך נבכה לקח לי איזה 6 שעות רצופות להגיע לזה הזאת הבעיה עכשיו אני לא יודע איך צורבים ביוס ולא יודע קשר בקשר לזה אני מתאר לעצמי שאני צריך לצרוב ביוס יש למשהו פתרון אחר? או שמשהו יכול לתת לי עצה או מדריך כלשהו איך צורבים? הכרטיס הוא 9800PRO-MSI הדיפולד של הכרטיס הוא ליבה:387 זיכרון337.5 רק אם אני מוריד את הליבה ל350 הוא יציב ***: זה הכרטיס http://www.swen-sauerwald.de/Pictures/GrakaFront.jpg http://www.swen-sauerwald.de/Pictures/GrakaBack.jpg
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב AMD64 3200 עם 1024 זכרון DDR2 וכ.מסך GFORCE6800GS עם 256 זכרון ו256 BIT בכל משחק בשאני עושה AUTO DETECT ל PREFORMENCE הוא מראה את הכל על LOW לדוגמה : בF.E.A.R FARCRY ועוד המשחקים עובדים טוב מאוד גם ב- VERY HIGH . השאלה היא למה המחשב מזזה את הכל ב LOW ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שתיהם חברות פחות מוכרות מהשאר Apollo vs Point Of View ? תודה על תגובות.
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GeForce 6800GT וכשאני נכנגס למשחק מאוד לא כבד כמו Madden NFL 2006 של EA, אז הטמפרטורה של הכרטיס מגיעה ל-105 (!!!!) מעלות. אני לא מבין כל כך גדול בכל מה שקשור לתרכובת כרטיס המסך, אבל אני ידוע שזה לא אמור להגיע לטמפרטורה הזאת! הנה תמונה של המסך: http://img479.imageshack.us/img479/6757/105hp7.jpg איך אני יכול להוריד את הטמפרטורה ומה יכולה להיות הסיבה לטמפרטורה הזאת? תודה!
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
איזה מבין שני הכרטיסים האלו טוב יותר ברור לי ששניהם כבר לא משהו אבל איזה יותר טוב כרגע על המחשב מותקן הכרטיס NVIDIA GEFORCE 4 MX 440 WITH AGP8X ויש לי את הכרטיס הזה GX-G4M440/64M NVIDIA קיצר HELP
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
כבר מזמן לא סוד שהכרטיס 7600GT אמור לצאת לאפיק AGP, אבל כבר כמעט 3 חודשים לא שמענו על זה כלום - עד היום... האתר הגרמני Computerbase הודיע כי Leadtek תתחיל לספק את הכרטיס WinFast A7600 GT TDH AGP כבר בבחודש הבא, אוגוסט. הכרטיס יהיה בעל קלוקים של 560/1400MHZ מה שאומר שהוא לא יהיה חלש מגרסת ה PCIE שלו. המחיר של הכרטיס לא ידוע עדיין, אך יש סבירות גדולה שהכרטיס יעלה כ-1500שח בהתחלה. זה קצת פחות מעלות הכרטיס 7800GS, הכרטיס החזק ביותר לאפיק ה AGP, אבל הביצועים של 7600GT דיי קרובים ל 7800GS. אז קדימה, להכין את הארנקים
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
7800GT בערך ב1100 שקל או 7900GT ב2000 שקל בערך מה יותר משתלם ומה ההבדלים המרכזיים ביניהם ואם משהו גם יכול לתת לי בנצ'מרקים שעשו לשניהם
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
(dont have Hebrew on my keyboard...sorry, buy you can reply in Hebrew) for a friends HP Laptop. I just cant find a place to download it from. i've searched Google and the forum. Thanks HF
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום.אני מעוניין ב7600GT של nvidia (הגרסה של LeadTek). אני הולך לקנות אותו מסקייPC וראיתי שיש את הגרסה הרגילה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1686 ויש את גרסת הExtreme http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1689 השאלה שלי היא- מה ההבדל בין השניים?יכול להיות שבמערכת הקירור?כי קראתי שה7600GT הוא די רועש בזמן משחק במיוחד על פירוט גבוה (אגב,אני אשמח לחוות דעת של משתמשים בקשר לנושא הזה), אז אולי הextreme מוסיף קירור יותר שקט? אגב,הכרטיס תומך במערך SLI? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-