כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,966 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מה כאדי יותר ? ASUS GF FX 5200 128DDR שעולה בסביבות ה - 500 או Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 AGP8X 128MB DDR שעולה בסביבות ה 700 תענו לי גם מבחינת כספית וגם לפי ביצועים . תודה רבה!!! ;D ;D ;D
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרטיס מסך HD 3600 SEIRES (בעל 2 יציאות DVI). אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך ולחבר אליו את הצגים הבאים: 1) צג מחשב DVI (ניתן גם DSUB אבל אני מעדיף שלא) 2) מסך LCD 42, צד אחד של הכבל DVI צד השני של הכבל HDMI (ה- HDMI מתחבר לטלוויזיה). 3) מסך 32 LCD, יתחבר HDMI ל- HDMI. איני משחק במשחקים, בסך הכל גולש באינטרנט ועושה דברים בסיסיים. מעוניין שהכרטיס החדש יריץ סרטי HD 1080 בצורה החלקה ביותר ללא ריצודים כלל וכלל!, שידע להריץ לפחות 2 מסכים במכה ללא ירידה באיכות- יש לי מערכת קולנוע בבית ואני מריץ אותה מהמחשב. מעוניין שיהיה שקט מחברה טובה, אפילו בלי מאוורר עדיף. *) את הכבל שצידו האחד הוא DVI וצידו השני HDMI לא ניתן להחלפה מכיוון שהוא 10 מטר, עובר בין 2 קירות וצבוע בצ…
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לשדרג כ.מסך לרזולוציה 1280*768 אני יודע הרזולוציה נמוכה ממש אבל אני אוהב לשחק על הטלוויזיה והכרטיס שלי לא סוחב פילטרים בעיקר לא ברשת תקציב יש אבל אני לא צריך 4870 X2 השאלה היא איזה כרטיס יספיק להריץ משחקים כבדים בהגדרות מלאות כולל פילטרים? תודה
-
- 23 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש לי GeForce 4 MX 4000 הוא היה בסדר גמור הלוח שלי זיהה אותו ללא דרייבר. כשהורדתי והתקנתי את הדרייבר שלו, כי מישהו אמר לי שזה יעשה אותו יותר מהר אז נכנסתי היום ל- Serious Sam ומשום מה התמונה נמרחת כל הצבעים שבמשחק מטושטשים ויש מין כתמים כאלה. מה אני יכול לעשות? ניסיתי למחוק את הדרייבר ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, בשעה טובה שדרגתי לכרטיס מסך sapphire vapor-x hd 7970. הכול עובד טוב, ואפילו מצויין! יש שיפור בכל משחק שאני משחק, ובהגדרות הכי גבוהות הכרטיס מתפקד מעולה. העיניין הוא שאני מרגיש שחוץ מכרטיס מסך חדש, קניתי גם תנור חימום :\ ואני מדבר על פליטת חום מהמארז מכל חור אפשרי!.... ושאני מבצע בדיקת טמפ' בתוכנה מסויימת, אני שמתי לב שהחום של הלוח והמעבד במאמץ עלו בין 5-10 מעלות. אני רוצה לציין שהכול עובד בלי "קריסות" או "תקיעות" או משהו כזה...פשוט החום מורגש. העניין הוא שיש לי ספק כוח coolermaster 650w .... וכרגע יש לי קירור arctic freezer 13 pro ועוד 6 מאווררים במארז.. השאלה שלי אם אני אוסיף עוד מאוורר או שתיים, זה לא יותר מידי לספק? נ.ב" אין מצב כרגע לשדרג ספק, כי בעלת הבית לא תית…
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אוקיי אני מתחרפן אחרי שקראתי קצת פה בפורום הבנתי שעדיף את ה LEADTEK על ה ALBATRON ואני רוצה לדעת עם זה נכון ? אני מתכוון הן מבחינת OC והן מבחינת ביצועים, ההבדל הכספי בין הלידטק לאלבטרון הוא 250 שקל השאלה שלי האם שווה לי להשקיע את הכסף הזה או לקחת את האלבטרון ? אז בבקשה תעזרו לי להחליט.. בעתיד אני מקווה להגיע לOC ברמה של ה ULTRA ואני רוצה להגיע לזה עם קירור סטוק האם זה התאפשר לי באלבטרון ? והאם בכלל אתם ממליצים לי על משהו אחר ? ( אבל שיש אותו באתר של נועה מחשבים ) אז תודה מראש לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באתר שלה www.nvidia.com מה דעתכם זה יהיה?
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס לפני שנה (כבר לא באים לאזכרות שלו אני יודע...) ההתלבטות שלי היא בין שדרוג כרטיס המסך לבין "סחיטה" שלו באמצעות קירור HR03+ כסף זה לא ISSUE כרגע. העניין הוא שבעתיד הלא רחוק ארצה לשדרג לוח M וספק ובטח עוד כחצי שנה בערך (הזמן שבו אשדרג את הלוח והספק) תצא סדרה חדשה או משהו או לפחות ירדו המחירים. אז מה אתם אומרים?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נכנסתי ל-ORB וראיתי אינספור מערכות עם אוברקלוק פחות קיצוני משלי מקבלות ציונים יותר טובים. הכרטיס שלי גם לא כל-כך גמיש לאוברקלוק ועל יותר מ-410/1158 הוא פשוט נתקע. מה אני עושה?
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני יודע שהוא בעצם 4600 ב AGP8 אבל השאלה האם הוא התקדם טיפה מעבר ל 4600?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חבר שלי קנה מחשב עם לוח Asus P5V800 כרטיס מסך מובנה Integrated Video Chipest SIS GrPHICS rEAL256e התקנתי לו את המחשב, ושמתי לב שהזיכרון של הכרטיס מסך עומד על 64 מגה, השאלה היא כיצד אפשר לשנות שיותר זיכרון יתפנה לטובת הכרטיס מסך ? תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גולשי פורום "תצוגה וגרפיקה" שלום רב, בעקבות חידושו של FAQ הפורום, פתחנו דיון זה על מנת שהגולשים (שהם קהל היעד של הFAQ) יגיבו על תוכנו ואופן הצגתו. אם יש לכם הערה כלשהי בנוגע לFAQ נשמח אם תפרסמו אותה בדיון, יחד זה עם פירוט של מיקום הבעיה בFAQ (מספר השאלה), מה הבעיה ומה התיקון. ננצל במה זו ונציין כי גולשים המעוניינים לכתוב מדריכים ו/או שאלות ותשובות הקשורות לפורום (בציון קרדיט מתאים כמובן), מוזמנים לפנות לאחד מאחראי הפורום בפרטי. תודה רבה על שיתוף הפעולה, אחראי פורום "תצוגה וגרפיקה"
-
- 23 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום! אני לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש השארתי רק כרטיס מסך ישן ודיסק קשיח המערכת שלי עכשיו נראת כך: Core i5 760 P55A-UD3 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 8600GT ASUS 500GB 7200RPM SEAGATE + DeskStar 1TB 7200RPM HITACHI Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan CM 690 II Plus 650W Modular 14cm fan, Active PFC, 80+ CHieFTEC LG w2453v אני משחק ברזולוציה של 1080*1920 הכל אצלי עובד מצויין חוץ מהמשחקים , עפילו המשחקים הישנים איאפשר לשחק ,ובגלל זה אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי למשהו יותר מתקדם התקציב שלי וא בסביבות 1300 ש''ח אני מתלבת בין 3 כרטיסים GIGABYTE GTX470 OC http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7324 INNO3D HAWK GTX470 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp…
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
נשמע מוזר נכון? גם לי... אבל נראה לי זה דיי נכון. אני כבר עוקב אחרי ה9800PRO כבר דיי הרבה זמן (מתחילת ירידות המחירים) ושני האתרים האלו פשוט "נלחמים" זה בזה. אני יודע שזה מוזר, ואולי זה לא נכון אבל זה ממש כך. דוגמא: לפני חודשיים בערך המחיר היה 1600 וההבדל בין שני האתרים במחיר היה 10 -15 ש"ח (KSP היו יותר זולים), אני מדבר כמובן על הכרטיס של ספיר. טוב, מאותו זמן (ירדו המחירים) החבריות האלו מעדכנות את הכרטיס כל שבוע, וכל שהוע הן מורידות 10 -20 ש"ח כדי להיות יותר זולים. לפני שבוע המחיר של KASP היה 1530 ושל PCH 1546. אז זמן PCH הורידו 1529.95 (הבדל זניח) , מה KSP עשו? נכון, הוריד ל1490 (המחיר כיום). מלחמה או לא? בסופו של דבר אנחנו מרוויחים אז זה ממש סבבה.... נ.ב: אנ…
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מדובר במסך חדש 17 אינץ' CRT, אין לי מושג כיצד לנקות, ניסיתי עם מים וחתיכת נייר שעוטפים איתו סנדויצ'ים כמו במסך הקודם, אבל הפעם זה רק ליכלך יותר. מה ההמלצות לניקוי?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי כרטיס 8500 gigabyte ,קיבלתי כרטיס ראשוני ומיד גילתי שהוא מזויף משום שהוא לא כמו שמצולם עם גוף קירור, אלא היה מצויד מאוורר, החלפתי וקיבלתי בחנות חדש, אך הפעם קיבלתי את הכרטיס עם קופסה של קרטון פשוט, ללא שום ציורים שמופיעים ד"כ על הקופסה של כרטיסי מסך, עוד דבר שמחשיד הוא זה שהמחשב עלה עם הויסטה לפני החלפת הכרטיס במהירות עם כרטיס של 7100 , יותר מהר מה8500. אודה על תגובות שינתנו באפשרות לגלות האם הכרטיס מזויף.
-
- 23 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
החלטתי ללכת על ה 5900XT, רק אני לא יודע של איזו חברה הכי עדיף? ה ALBATRON ששמעתי דברים טובים עליהם לא זמינים. היה להם FUCK בכל הפס יצור והם הפסיקו לייצר, אני לא יודע מתי המלאי יתחדש בכרטיסים תקינים, כך אמרו לי מפנדס. אז על מה אתם ממליצים? o_0
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כ.מסך HD4850CF ואני לא מצליח לשים את ההגדות בCRYSIS על VERY HIGH
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אח שלי התחיל עובד ב-3D MAX... עכשיו ראיתי שיש כרטיסים ש"מיוחדים" אך ורק לזה... עכשיו יש לי כמה שאלות: 1) כמה עולה כרטיס של "רמת כניסה"? 2) האם אפשר להפעיל משחקים עם הכרטיס? או שזה אך ורק לרינדור? * אם לא, יש אפשרות שיהיה במחשב כרטיס מסך למשחקים "רגיל" ואחד לרינדור- QUADRO? אשמח לעוד מידע בנושא... תודה לעוזרים מראש
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב במפרטי מחשב נותנים הרבה את לידטק ולא את BFG ה-BFG הוא OC2 מהיר יותר מלידטק לא? מישהוא יכול להסביר לי מה קורה פה
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ברגע שחברות ייצור הצ'יפים של כרטיס מסך ( נבידיה , אטי ) מורידות את המחירים אז כך גם חנויות המחשבים מחויבות להוריד את המחירים של הכרטיס שבו הוזל הצ'יפ ? אני שואל כי בעקבות סקר מחירים שעשיתי מצאתי את הכרטיס של הרקולס 8500 le במחיר מסוים בחנות מסויימת ובשני חנויות אחרות המחיר היה גבוה ב-300 עד 400 ש"ח והחנויות השניות נחשבות לחנויות אמינות וזולות בדר"כ. כשהתקשרתי לחנות הראשונה שבה מחיר הכרטיס הכי זול המוכר אמר לי שזה עניין של עדכון ושהמחירים של הכרטיס הנ"ל ירדו בארץ ושהם טרחו והספיקו לעדכן.
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=601&Itemid=34
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין הכרטיסים...תודה אני מוכן להשקיע עד 1500 שקל..האם יש כרטיס טוב יותר במחיר הזה? תודה
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה מסך דק טוב למשחקים, שימשיך להיות טוב אפילו ל-4 שנים. המליצו לי על Iiyama, אבל האם הם טובים? אם כן, אז מה ההבדל בן דגם E431S-W ל-E431S-W? מצאתי מסך דק של IBM, ואמרו לי שהוא לא ממש טוב.. זה נכון?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-