עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש כמה כרטסים מהדור הישן שאני לא מוצא ממש השוואות ביצועים ביניהם ולכן אני לא יודע בוודעות מי מהם נותן ביצועים יותר גבוהים. RADEON 9550 RADEON 9250 GEFORCE FX 5500 GEFORCE FX 5200 ישנם גרסאות של 128 ושל 256 אני מתכוון ל גרסאות של 128 כי כרטיסים ברמה כזאת עוד 128 מגה לא יעזרו להם. תעזרו לי למיין אותם לפי החוזר ועד כמה הם בכלל מתקפדים, הכוונה האם הם יכולים להריץ משחקים כמו GTA SA ו DOOM3 HL2 תודה.

2. המחשב שלי עכשיו ככה: 350W GENERIC FX 5200 P4 2.8 GHZ 2 DVD DRIVES MSI NEO-2 865P ואני רוצה לשדרג כרטיס מסך: יש לי רק 2 אפשרויות שהן 6800NU וX1600PRO אבל אני לא רוצה להחליף ספק כוח (דרך אגב החברה של הספק כוח היא EVERPOWER אבל אני כמעט בטוח שזה ג'נרי) אז איזה כרטיס יהיה האפשרות הכי טובה בלי להחליף ספר כוח? כי אני לא רוצה להוציא על זה כסף

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by kung_fu,

חברים שלום לכולם...יש לי עד 2000 ש"ח להשקיע בכרטיס מסך ... איזה הייתם ממליצים לי... האם כדאי שני כרטיסים של HD4850 או אחד של HD4870? או שבכלל את ה-9800GTX? תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by giri71,

Cpl months ago i have argument with some ppl ,i was saying that Nvidia will be having hard time with G80+unified architechture.And thta G80 wont be unified,here little proove http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20060220100915.html

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  5. Started by MentalisT,

שלום =] בשעה טובה הזמנתי לי את הX1650XT וגם עוד זיכרון. מSKYPC. עכשיו שאלתי היא כזאת. האם הכרטיס מצריך חיבור חשמל מהספק כוח? :s05: אם כן. איזה סוג חיבור צריך? זה הכרטיס המדובר: http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=8&Cat2ID=0&pid=GV262 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  6. אני ודוד שלי קנינו שני מחשבים זהים. AMD 64 3000+ וניס לוח של אביט AN8-ULTRA כרטיס מסך ג'יפורס 6600GT של ג'יגהבייט 512 זיכרון ו80 ג'יגה HD (סתם שיהיו לכם כל הפרטים, אולי זה יעזור במשהו) התקנתי את הוינדוס(עם SP2) ואת כל הדברים במחשב שלי והכל עובד מצויין וסבבה. כשאני מתקין את הוינדוס במחשב שלו, אז המחשב עולה וכשאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך (אלה שבאו עם הכרטיס וגם האחרונים מהאתר של NVIDIA) המסך פשוט עובר ל POWER SAVING MODE אחרי הריסט. יש מסך פוסט, רואים את הבאר של התקדמות טעינה של וינדוס אבל כשהמערכת עולה, לא רואים כלום... פירמטתי כבר פעמיים והתקנתי את הוינדוס מחדש ואז ישר את הדרייברים ולא עבד. המסך אגב הוא LG 1750HQ (LCD) אם זה קשור למשהו.... אודה לעזרה כי אני מש…

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  7. Started by n14charlie,

מישהו יודע אם יש איזה בעיות עם הכרטיס הזה? או שהוא כמו כל 260 GTX? כי לא הצלחתי למצוא עליו כמעט ביקורות תודה

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by avi2014,

דיברו פה על hdr הדבר הזה מופעל אוטומטית עם הכרטיס או שאני צריך להפעיל אותו באיזו שהיא דרך? פילטרים איך אני מפעיל אותם דרך הדרייבר(אני לא מבין איך אני נכנס לאפשרויות שם[רגיל לנווידיה]) ו5100 ב06 זאת תוצאה טובה?

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  9. אני הייתי בחנו מחשבים לפני כמה ימים והייתה שם כתבה ששמו אותב בתוך תמונה והיה כתוב שם שעשו מחקרים וצריך להחליף את הצג כל 3 שנים כי יש שינויים שאנחנו לא שמים לב אליהם כגון שהבהירות של המסך יורדת ואנחנו מתעייפים אחרי שיהיה במחשב ועוד כל מיני.. האם זה נכון?

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  10. ככה, דוד שלי קנה מחשב חדש, ואת המחשב הישן הוא העביר לבן דוד שלי, עכשיו, הוא רוצה לשדרג לו כרטיס מסך שיעבוד עליו FarCry 2 , הוא בדק את הדרישות, ורק הכרטיס מסך לא עובר, יש לו עכשיו FX5400.. בקיצור, הוא ביקש כרטיס מסך בסיבות ה400-500 שקל AGP X8 , אז לדעתי - HD3650 , זה בסדר? דרישות מינימום לפר קריי 2: Minimal: CPU: Pentium 4 3.2 GHz, Pentium D 2.66 GHz, AMD Athlon 64 3500+ or better Video card: NVIDIA® 6800 or ATI®X1650 or better; Shader Model 3 required; 256 MiByte video memory Memory: 1 GB Media reader: DVD-ROM Supported Video cards: NVIDIA® 6800, NVIDIA® 7000 series, 8000 series, 9000 series, 200 series. 8800M and 8700M supported for laptops. ATI® X1650 - 1950 series , HD…

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by noy165,

שלום יש ברשותי מסך מעולה של IIYAMA 454 וברצוני להתאים לו כרטיס טוב לגרפיקה הסכום שעומד לרשותי 1700 ש"ח תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  12. Started by Oriz,

היום סוף סוף הגיע החלק האחרון (כמעט) של המחשב החדש ואני יכול סוף סוף להפעיל אותו (כמובן אחרי שתענו לי פה על שאלה אחרונה) :jump: למי שלא ניחש, החלק האחרון הוא הכרטיס מסך (6800GT PCIE של leadtek) ואני לא ממש בטוח איך לחבר לו את החשמל, אז ככה... עם הכרטיס הגיע מפצל כזה שצד אחד שלו מתחבר לכרטיס ובצד השני יש 2 חיבורים למולקסים, אבל אני לא יודע אם צריך לחבר את שניהם או לא (בנתיים חיברתי אחד ואני מחכה לתשובה לפני שאני מפעיל את המחשב), אני בטוח שיש פה המון אנשים שיודעים אז בבקשה, תענו מהר כי אני כבר מת להפעיל אותו, תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  13. מי לדעתכם תשלוט בכרטיסי המסך ב2005?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  14. שלום ושבת שלום! אני רוצה שהמאוורר של הכרטיס מסך יעבוד יותר מהר הורדתי את התוכנה NTUNE של NVIDIA הכן המאוורר עבד לפי הגדרות יצרן על 59% המהרתי אותו ל-85% וכך הכרטיס במנוחה נשאר על טמפרטורה של 56 מעלות הבעייה היא שכאשר אני מכבה או מאתחל מחדש את המחשב המאוורר חוזר ל-59% אני רוצה שיעבוד קבוע על 85%,איך אני עושה זאת? עוד בעייה: קופץ לי מידי פעם הודעת שגיאה: baseline.npe זאת הודעה כלשהי של NTUNE איך אני מבטל אותה? תודה רבה ליאור

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  15. כרגע יש לי כרטיס מסך על לוח האם, ויש לי מסך acer 1916w. מעבד E6400 עם 2GB RAM. מה לעשות רואים בערך הצרות שלי - מפוקסל וקשה לקרוא לאורך זמן. - דרייבר מעודכן - שיחקתי עם הרוזולוציה ניסיתי לסמן clearTyep... שום דבר לא באמת עוזר. לכן הוחלט לקנות את המסך DELL 2209WA ואני רוצה להיות בטוח שיראו בו כמו שצריך - הכי חשוב בקריאת טקסט במשך זמן ממושך. המחשב לא מריץ משחקים - לכן מבחנתי להשקיע את המינימום בכרטיס המסך. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  16. הייתי יכול לקנות 8600 gt מה יותר טוב ?(לא אכפת לי ש ה 8600gt תומך ב dx10)

17. Started by 3d_max,

שלום לכולם! יש לי לוח ga-7vm400m ובו vga און בורד וגם סלוט agp אני מעוניין לחבר מסך גם לאון בורד חוץ מל- agp הבעייה היא שבחוברת של הלוח-אם נכתב שכאשר מחברים כרטיס מסך חיצוני (agp) אז מתבטלת אוטומטית פעולת ה- vga און בורד. האם מישהו יודע כיצד ניתן לעקוף/להתגבר על הבעייה הזאת - מבלי לקנות כרטיס מסך pci ? תודה, גלעד.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by maazg,

שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב חדש בעל מעבד של אינטל - כנראה 2500 או 2600 שאלות שאשמח אם תספקו לי תשובות עבורן: 1. האם כדאי לי לחכות קצת ולקנות רק בעוד כמה חודשים- כי ראיתי כמה כתבות שיואות סדרות חדשות עוד כמה חודשים - סדרה 7000 למשל. 2. איזה כרטיס מסך מומלץ למשחקים הבאים: COD-MW3,BF3 , CRYSIS וכו' ברזולוציה הכי גבוה. 3. אני קונה גם כן מסך ואני לא יודע כמה זה משפיע על האיכות של כרטים המסך- כנראה שאני הולך על 2312 של דל. אשמח לתשובות תודה רבה

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by generalA,

קניתי מחשב עם רדאון 9200 וקיבלתי מהחנות (אמרו לי שהגיע עם הכ. מסך) קבל מקצה אחד s-video 9 פין ומצד שני 4 חוטים - s-video אחד ירוק ואחד כתום 4 פין נקבה, ושני מחברי rca נקבה גם כן אחד כתום ואחד ירוק. מה לעזאזל הכבל הזה אמור לעשות??? ??? ??? ?

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by ^-Stinger-^,

התלבטתי קשות אם לפתוח את הדיון הזה, כי יש כבר התייחסויות לנושא בפורום, אבל לא הצלחתי להגיע למסקנה חד משמעית ולכן: אני מעוניין לקנות כרטיס מסך AGP למפרט הבא: Pentium 4 2.8 GHz with 1024 MB cache 2x256 MB RAM ספק 400W גנרי אני מתלבט בין שני כרטיסים, למטרת משחקים כמו NFS, PES5 ודומיהם לאו דווקא בהגדרות הגבוהות ביותר: 1) Leadtek A7600GT 256 MB 2) Xpertvision X850XT 256 MB אני מניח שכולם מכירים את הכרטיסים. ממה שלמדתי פה בפורומים, (1) הוא כרטיס שקט יותר, תומך בטכנולוגיות מתקדמות יותר, דורש פחות מהספק, הוא מאוד מומלץ לפי המדריכים פה וגם זול יותר (לפי מה שאני מצאתי, ביותר מ- 250 ש"ח). (2) לעומת זאת, מנצח ברוב הבאנצ'ים שאני מצאתי (בעיקר אצל Tom's Hardware) והוא יעיל יותר ב- OC. ה…

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by Bessmertniy,

אז ככה קניתי ממש יום כרטיס מסך 9500 np שאפשר לעשות לו softmod ל 9700 ורציתי לדעת אם לעוד מישהו יש כזה כרטיס מסך ועל איזה דרייברים הוא היה ממליץ לי יותר? או אולי בכלל לא אומגה או משהו אחר. עכשיו אני עם ה 4.3 בלי סופט מוד קיבלתי 10600 עם 13000 ב2001 2003 ניסיתי רק בלי סופט מוד ושם קיבלתי 3000. המפרט שלי xp2500 nf7 512ddr הכל ביינתים פועל מצויין בלי שום ארטיפקס . ועוד משהו אני דיי חדש אם ה כרטיסים של ה radeon ATI יש משהו שהייתם ממליצים לי לעשות? ועוד משהו האם יש איזה שהיא דרך לראות כמה ביט יש לי? אם זה 128 או 256 בקיצור חצי מהתשובות לשאלות גיליתי לבד והנה תמונה סתם רציתי לשתף אתכם.) איזה כייף)

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by ariel-ro,

אהלן חברה. יש לי מחשב בבית ישן שהמפרט(חלקי) הוא: pentium 4 2.4GHz MSI P4MAM2-V 512MB זכרון DDR וספק ג'נרי 300-350W לא זוכר כרגע. אם אני אחבר לו את הכרטיס הזה: http://ivory.co.il/product.asp?productid=4274&CatCode=532 אני אוכל להריץ סרטי FDH? אם כן אז עם איזה מקודד? כי עם CORE AVC אי אפשר. והאם הוא מוציא AUDIO דרך הHDMI? אריאל

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  23. שלום לחברי הפורום אני עומל על בניית מחשב חדש בתצורת HTPC לסלון שיוכל להריץ גם משחקים (על מסך chi-mei "22). יש לי מארז די מאעפן- אבל זו עובדה מוגמרת ואיני מעוניין להשקיע כסף בשידרוגו- [http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?cart=1163381347994755〈=heb&sku=S-280], כמובן שהספק ישודרג- לא לדאוג. הבעיה היא שיש לי 24 ס"מ ברוטו בין גב המארז לגב הספק- וכאן צריך להשתחל כרטיס מסך. תכלס נראה לי שיש לי כ22 ס"מ נטו (אם מחשיבים את גוש החיווט שיוצא מהספק, ש"למזלי הטוב" יצא בול מול הסלוט של ה PCI EX).בשיטוט ברשת מצאתי מידות שונות לכרטיס הנ"ל ונראה שהמצב לא משהו (על הקשקש). הכרטיס המתאים ביותר שמצאתי הוא גרסת הזלמן של GIGA (הוא קצר בס"מ וחצי), אך חבל לי להוציא עליו 100 ש"ח מיותרים רק בגל…

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  24. Started by MrFantstic,

שלום. יש איזה שהוא סיכוי שהכרטיס הנ"ל לא יריץ ביושוק לפחות על הגדרות מינימליות? בכל פעם שאני מדליק את המשחק עם הכרטיס הנ"ל, הוא עושה את כל האינטרו ולפני שהוא נכנס לMENU, המשחק פשוט קורס וקופצת לי הודעה ש"לא ניתן לפתור את הבעיה באופן מקוון". שאר המפרט הוא: I7-2600 8GB RAM WINDOWS 7 64BIT תודה מראש על העזרה !

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  25. שלום לכולם רציתי לשאול אם יש בכלל הבדל משמעותי במסכים הנ"ל ואם כניסה של מתאם אנלוגי לדיגיטלי מעלימה את ההבדל? בתודה מראש צחי

• 1 תגובה
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.