עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מעוניין להתחדש לי בכרטיס מסך חדש ונחמד שיספק את צרכיי כגיימר כבד. התקציב הוא עד 1200 ש"ח (לא להיתפס לקטנות - מוכן להשקיע גם 1300 אם ההבדל בביצועים הוא קריטי ) במידה וזה משנה משהו המחשב מבוסס על לוח אם NF7 מבית aBIT וכולל מעבד 2.6 ג'יגה-הרץ של AMD. אני יודע שזה לא שייך לפורום אבל אולי מישהו פה יידע - בהתחשב בעובדה שלמחשב שלי יש רק חצי ג'יגה זיכרון פנימי רציתי לדעת האם אני ארגיש הבדל בין הוספה של חצי ג'יגה להוספה של ג'יגה (או במילים אחרות - האם יש הבדל בין ג'יגה זיכרון פנימי לג'יגה וחצי זיכרון פנימי). כמו כן אשמח לדעת האם באמצעות הוספת זיכרון פנימי יש סיכוי שאוכל לשחק (לא חייב על הפילטרים הגבוהים ביותר, כמובן שלא משחק רשת) ולהפעיל ברקע סבבהDC (תוכנה שפשוט קורעת את ה…

• 11 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by Sweet_Tooth,

אני חכיתי ליציאת גירסת ה AGP של ה 6600 GT לשוק ועכשין אני תוהה אם זה תומך גם ב AGP x4 כי הלוח אם שלי לא תומך ה PCI-E או ב AGP X8

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by swisaman,

למשחק על רזולוצייה של 1680 על 1050,ההתלבטות היא בין 660 TI וHD7950. שאר המפרט בחתימה,הנטייה היא קצת יותר לכיוון ה660TI בגלל שהוא זול יותר(1650 לעומת 1800-1900). אשמח לתשובה טובה ומפורטת

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by approx,

אני צריך שתעזרו לי למצוא את ה7600gs במחיר הכי זול שיש לא משנה איזה חברה הוא תודה מראש

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  5. היי, קניתי כ.מסך 7600GS יש לו כבל חשמל חיצוני שמתחבר לספק. הכבל הזה הוא כבל T. הכוונה כבל שמתחבר בחיבור מיוחד לכרטיס מסך וממנו יוצאים שני כבלי מולקס (עם שלושה רגליים במקום 4) השאלה האם לחבר לספק את שני הכבלים שיוצאים ממנו או רק את אחד מהם?? כשחיברתי את שניהם לספק אז המחשב נדלק ונכבה לאחר כמה שניות.. כשחיברתי אחד אז המחשב עולה תקין.. אז עשיתי בסדר או שיש לי בעיה כלשהי במחשב?

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  6. GIGABYTE RADEON 9550 כיצד אני יודע כמה זכרון יש לכרטיס?(יש סוג של 128 מגה ויש סוג של 256 מגה) 2)איזה כרטיס מסך מסוג AGP מומלץ לרכוש במחיר של 400 ש"ח? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by Silver Dragon,

אתמול קניתי את ה 6800 של אסוס... והרצתי את התוכנה 3DMark05 ולאורך כל הסירטונים ה FPS היה מתחת ל 15... ניסיתי לעשות ריסט למחשב אבל זה לא עזר ): עכשיו, אני לא כל כך מבין בזה , מישהו יכול לעזור לי?בבקשה?? אני מבואס מוות..

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  8. יש לי 7600gs האם הוא יתמון המסך (lcd)עם רזולוציה של 1280X1024? ואם לא אז מה אתם יכולים להציע לי לא במחיר מופרח מדי...(Agp). תודה.

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  9. האם יש הבדל בין HD5770 של Asus לשל Sapphire ? אני חושב שאין אבל שימו לב שהם נראים שנוה בתמונה בלינקים !! http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=8934 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12334

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  10. Started by rangerman,

שווה לקנות בגלל זה רדאון? מרגישים שיפור? כמה משחקים בכלל תומכים בזה?

11. Started by Ubuntu,

שלום, תגובה ראשונה שלי פה באתר. הזמינו לי מחדש חדש מהאינטרנט, (אולי אתם תזהו אותו לפי המפרט אך אל תתנו קישור ותבלבלו את כולם כי יש פרטים ששונו) ואני מעוניין לדעת איזה כרטיס מסך הוא הכי מתאים למפרט שלי מבלי מצב של צוואר בקבוק. המחשב עדיין לא הגיע לכן שחסרים לי פרטים כגון המארז, כמות מאוררים וספק הכוח, כך שהניחוש שלכם טוב כמו הניחוש שלי (או שיותר טוב ). התקציב הוא בסביבות ה 500 ש"ח ללא חריגה מעבר ל 600 ש"ח. הכרטיס מסך שהומלץ לי ע"י חבר הוא ה Twintech 8600GT XT 256MB DDR3 OC VER. בכל מקרה, זה המפרט שלי ותודה מראש: מעבד סוג מעבד: Intel Pentium E - Dual Core מהירות המעבד: 2.4GHz דגם מעבד: E2220 זכרון מטמון cache: 1MB מהירות FSB: 800Mhz לוח אם דגם: Intel® …

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  12. אני רוצה לקנות כרטיס בתקציב של 500 בערך לא יותר מ600 בטוח אז מה הכי כדאי? ואם אתם מכירים גם יותר זול מזאפ אז יהיה גם טוב תנו לי הצעות לכרטיסים עם הסברים אם אפשר ועוד משו אני מוכן לחכות איזה שבועיים שלש מקסימום האם יהיה הורדת מחירים רצינית עקב ההכרזה של החדשים או שעד יהיה הורדמה ממשית במחירים יקח כבר מעל לחודש ? תודה.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  13. אני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה למחשב שלי. יש לי כמה שאלות בנושא: 1. אני חייב לחבר את המכרטיס לממיר ואז וחיבור של האנטנה או שאני יכול לחבר את הכרטיס היישר אל החיבור של האנטנה? 2. אם מישהו יכול להציע לי כרטיס באיכות טובה שרואים בו באיכות סבירה, לא כרטיס תותח ולא משהו די עלוב. משהו שיענה על הדרישות של משתמש ממוצע בסכום של 200 שקל, זה יהיה מצויין. תודה רבה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by HF Integrale,

(dont have Hebrew on my keyboard...sorry, buy you can reply in Hebrew) for a friends HP Laptop. I just cant find a place to download it from. i've searched Google and the forum. Thanks HF

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  15. יש כמה כרטסים מהדור הישן שאני לא מוצא ממש השוואות ביצועים ביניהם ולכן אני לא יודע בוודעות מי מהם נותן ביצועים יותר גבוהים. RADEON 9550 RADEON 9250 GEFORCE FX 5500 GEFORCE FX 5200 ישנם גרסאות של 128 ושל 256 אני מתכוון ל גרסאות של 128 כי כרטיסים ברמה כזאת עוד 128 מגה לא יעזרו להם. תעזרו לי למיין אותם לפי החוזר ועד כמה הם בכלל מתקפדים, הכוונה האם הם יכולים להריץ משחקים כמו GTA SA ו DOOM3 HL2 תודה.

16. Started by MaxAir,

שלום, אני חדש בפורום ומבקש עזרה בקשר לבעיית סינוור לבן במשחקים לדוגמא: הסנוור קורה כאשר יש אפקט של אור לבן בהיר מאוד, האפקט כאילו מוגבר יותר מדי. אשמח לרעיונות מדוע התופעה קוראת. מפרט:Intel Core 2 Duo E8400 , 2GB RAM NVIDIA GeForce 9400 GT תודה מראש, אופיר

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  17. Started by MoRtZkInG,

יש לי כרטיס 9600XT, ובמאפיינים (בווינדווז, בAIDA וכו') הוא מדווח שתדר הDAC הוא 400MHZ, מה זה אומר הרי הליבה היא במהירות 500MHZ והזכרונות במהירות 300MHZ-DDR ??

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  18. LP פירושו כנראה LOW PROFILE והכוונה היא שהכרטיס בעל גובה נמוך. SILENT פירושו כנראה "ללא מאוורר" (קירור פסיבי). לפי מה שהבנתי ASUS מוכר כרטיס HD4350 בשני דגמי משנה, האחד הוא LP והשני הוא כרטיס בגובה רגיל. הבעיה בכרטיסי LP הנ"ל שהנפיחות של גוף הקירור חוסמת את הסלוט שצמוד לו אם הוא די קרוב לסלוט PCIE, חסימה כזו תהיה במחשב שלי . הדגם של גובה רגיל ניקרא גם ONE SLOT מכיוון שגוף הקירור אינו נפוח , לכן אינו חודר לתחום של סלוט נוסף. מבדיקה שעשיתי, כל מוכרי חלקי מחשב הידועים בארץ מוכרים את כרטיסי אסוס הנ"ל רק את בדגם משנה LP אבל אולי פיספסתי חנות שמוכרת בדגם של גובה רגיל. האם אתם מכירים איזשהיא חנות שמוכרת כרטיס אסוס HD4350 מדגם שאינו LP (כלומר כרטיס בגובה רגיל) ?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  19. אני הייתי בחנו מחשבים לפני כמה ימים והייתה שם כתבה ששמו אותב בתוך תמונה והיה כתוב שם שעשו מחקרים וצריך להחליף את הצג כל 3 שנים כי יש שינויים שאנחנו לא שמים לב אליהם כגון שהבהירות של המסך יורדת ואנחנו מתעייפים אחרי שיהיה במחשב ועוד כל מיני.. האם זה נכון?

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  20. Started by Cool_DuDu,

שלום , יש לי כרטיס מסך רדאון X1600 פרו , עכישו נגמרה לי האחריות והוא עושה לי בעיות רצח ואני רק מחבר אותו למחשב הוא כבר עושה לי ריסטים.. הוא עלה לי בזמנו 900 שקל, יש מקום פרטי שאני יכול לתקן את זה? כי קניתי אותו בKSP ואני לא יתקרב לשם בחיים יותר, חברה ***! אם תגידו לי נאי יודה לכם מאוד, מומלץ יותר באזור חיפה תודה

21. Started by lmlm,

מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3878

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by omrialon,

אפשר הצעות טובות לכרטיס מסך עד 400 שקל מksp?? hd4670 או 9500gt??

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  23. שלום ושבת שלום! אני רוצה שהמאוורר של הכרטיס מסך יעבוד יותר מהר הורדתי את התוכנה NTUNE של NVIDIA הכן המאוורר עבד לפי הגדרות יצרן על 59% המהרתי אותו ל-85% וכך הכרטיס במנוחה נשאר על טמפרטורה של 56 מעלות הבעייה היא שכאשר אני מכבה או מאתחל מחדש את המחשב המאוורר חוזר ל-59% אני רוצה שיעבוד קבוע על 85%,איך אני עושה זאת? עוד בעייה: קופץ לי מידי פעם הודעת שגיאה: baseline.npe זאת הודעה כלשהי של NTUNE איך אני מבטל אותה? תודה רבה ליאור

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by MisterL,

יש לי ספק לא ממש מוכר (או לפחות ככה אני חושב...) של סנשיין (האם החברה הזאת מוכרת?) 480 וואט רציתי לשאול שני שאלות.. 1) האם הספק הוא ג'נרי? ואיך אפשר לבדוק? 2) האם הספק יתאים לכרטיס מסך X800XL?? לAGP... תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  25. פתחתי דיון בפורום מפרטי מחשב בקשר למפרט לחבר שלי. בנתיים הכל הסתדר חוץ מהכרטיס מסך. איזה כרטיס מסך כדאי לקנות בתקציב של עד 800 שקל? אני יודע שהיה עדיף להשקיע עוד 200-300 שקל לכרטיס טוב אבל אין מה לעשות הוא לא מוכן לשלם יותר אז מה כדאי לקנות בתקציב הזה?

• 6 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים