כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
בס"ד רציתי לשאול מה הCCC מוסיף, ולאיזה כרטיסים הוא מתאים ?. והאם בדרייברים של NVIDIA יש גם חילוק דומה ? תודה.
-
- 13 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה לא לחרוג מהתקציב הכרטיס לילד בן 10 יש לו כרגע כרטיס מסך מובנה של אינטל
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
במאפייני כרטיס המסך שלי הטמפרטורה במנוחה היא 59 מעלות,ובאוורסט היא 49...למי להאמין?
-
- 11 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום. לאחר זמן מה ששיחקתי במשחקי FPS החלטתי לשדרג את כרטיס המסך. יש רק בעייה אחת: אני לא יודע איך. אז בעקרון המטרה שלי היא להגיע לכרטיס מסך שמריץ משחקים כמו World Of Tanks, Battlefield ועוד בצורה חלקה (מעל ל-30 FPS). אני די חדש בתחום, ולכן אני לא יודע אילו כרטיסי מסך תואמים את הדרישות שלי, ואילו כרטיסי מסך תואמים את היכולות של המחשב שלי. הבנתי שלכל כרטיס מסך יש דרישות משלו, אבל אני לא יודע אילו מהן יש למחשב שלי ואני לא יודע איך לבדוק זאת. השאלות שלי הן כאלה: 1. אילו כרטיסי מסך תואמים את הדרישות שלי (ריצה חלקה של המשחקים שהצגתי מקודם)? 2. מהן הדרישות לכרטיסי המסך הללו? 3. כיצד אני מוודא שאותם כרטיסי מסך תואמים את המפרט של המחשב שלי? שלחו תשובה בהקדם, עומר.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
חג שמח לכולם!! ולילה טוב שמי עומר הורוביץ אני מחפש כרטיס מסך למחשב חדש שטכנאי מרכיב לי אני מתלבט בין 5870 VAPOR-X או 5870 רגיל,אבל יש גם את ה-5770 שהוא נראה סבבה אבל אומרים שהוא נמוך ועדיף לקנות אחד יותר טוב היום שנמצא בשוק אז מה אתם ממליצים לכרטיס מסך תקציב עד 2000 ש"ח תודה רבה לעזורים לילה ושיהיה לכולם חג שמח וכשר!!!! :)
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
איזה הגדרות הכי טובות ל 6950 שנפתח ל 6970 בחוצץ GAMING בדרייבר ? מעבד I7 2600K זיכרון 4 GB מחשב חזק...
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מי יכול להמליץ על LCD רצוי של פיליפס או של LG במחיר +-1500 ש"ח רק של 20 אינץ. והאם המסכים של chimei נחשבים איכותיים ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום כולם, לאחרונה קניתי את ה ATI Radeon HD 4850 של ספייר בחנות KSP, שידרגתי מה3650 שהיה לי קודם, הם החליפו לי אותו על המקום (וגם ספק, כי הייתי צריך לשדרג אותו גם בשביל כרטיס המסך). היו לי כמה בעיות עם ה3650, לפעמים היו לי איתו האטות משונות בקצב הפריימים בלי סיבה נראית לעין, ובCall of duty world at war שקניתי לפני כמה ימים היו בעיות רציניות עם קצב הפריימים, והרבה פעמים היו מופיעים פסים אפורים מהבהבים, ואובייקטים על המפה היו נעלמים וחוזרים. עכשיו עם ה4850 יש לי בעיות כאלה פחות או יותר בכל משחק במחשב, בחלק יותר גרוע- כמו COD5 שעכשיו החליט ללכת עד הסוף ולפעמים במקום להציג את המשחק כשאני נכנס לשרת, הוא מציג לי אפור+שחקנים. בהרבה משחקים אחרים יש גם בעיות: מים שפתאום נעלמים, ש…
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מחר אני בונה לחבר מחשב סלוני להרצת סרטים בלבד במחיר נמוך. דרישות : המחשב יריץ רק סרטים. חובה שיהיו כמה שפחות כבלים, שזה אומר מבחינה מעשית לחבר את המחשב לחיבור HDMI שנמצא כבר בטלביזיה. לכן הפתרון המשתלם ביותר כיום הוא ( תקנו אותי אם אני טועה) HD2400 PRO מכיוון שהמחשב יריץ רק סרטים והמחיר הוא זול וזה ועוד בלי להתחשב ב UVD. אז אני מעוניין לקנות את הכרטיס הבא http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8326 הבעיה : הכרטיס לא מגיע עם מתאם DVI - HDMI כמו בשאר הכרטיסים היותר יקרים בסדרה. האם שווה לי לקנות HD2600 בעוד כ 500 שקלים רק בשביל המתאם ? איפה ניתן היום לקנות מתאם DVI - HDMI בנפרד, כזה שמעביר גם אודיו וגם וידאו ? האם כל מתאם DVI to HDMI מעביר תמיד גם אודיו וגם …
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם, אני קצת חדש פה, ראיתי שיש כאן אחלה פורום, אז הצטרפתי. ועכשיו לשאלה... הכרטיס החדש, תומך ב SLI? אני אוכל לחבר שני כרטיסים כאלה לסך הכל ארבעה מעבדים באמצעות תקן SLI? אם כן, אולי יש בנצ'ים כשזה מחובר ככה? מה בקשר למחיר? כמה יעלה הכרטיס בערך ביחס לכרטיסי high end אחרים? תודה מראש לפותר נכונה
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אז ככה, לאח שלי יש מחשב יחסית מעפאן, AMD 3500 של ליבה אחת, גיגה ראם (555MHז), ולוח אם הבא עם גיפורס 6150 און בורד, http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=0&model=1138&modelmenu=1. אפשר בבקשה המלצה לכרטיס מסך שיתמוך במשחקים לדוגמת BATTLEFIELD 2142 על הגדרות יחסית נמוכות, אבלל שיזוז חלק? עד 2000 שקל. תודה. =]
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן.. יש לי בעיה כבר די הרבה זמן שאני לא מצליח לפתור... התקנתי את הדרייברים והכול סה"כ נראה בסדר אבל עדיין כל פעם שאני מגדיל למסך מלא לדוגמא ביוטיוב.. לא רואים טוב בכלל הציוד שלי לא קצה עליון נראה לי.. אבל בכל זאת אמורים לראות טוב.. אני משתמש במסך של LG L1900J וברכטיס מסך nvidia geforce 8400 gs אשמח ם מישהו יוכל לעזור.. תודה
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה היא ויסטה, ואולי בעתיד חלונות 7. עבודה משרדית בלבד ויש צורך בשני מסכים, כרגע משתמשים בכרטיס OB כך שיש רק יציאה. אחת. קניה בארה"ב. http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010380048%204802&bop=And&ActiveSearchResult=True&Order=PRICE
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני מחבר את ה5600 FX דרך ה SVIDEO לטלוייזיה , עם היה הכל טוב ועכשיו כשאני מחבר אני רואה בשחור לבן , אני בטוח שזה משהובהגדרות כי לפני כמה ימים זה קרה לי ויחקתי שם משהו עם ההגדרות וזה חזר לעצמו אבל עכשיו אני לא זוכר ואני לא מצליח יותר, מישהו אולי יודע מה לעשות?[דרך ההגדרות של 56.72 אני משתמש , לא דרך TVTOOL כי אני לא מצליח דרכה]
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
אני צריך עזרה!! אני רוצה ליקנות את הכרטיס ATI HD 5770 אני רוצה אותו בשביל גשאמינג אני צריך לדעת אם הוא מתאים למארז שלי או לא ואם לא אז איזה כרטיס מהסדרה אני יכול ליקנות במקום מעבד:intel core 2 dou E7400 לוח אם: Gigabyte g31m-S2L והכרטיס מסך שאני משתמש היום הוא nvidia 9500gt
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם. צריך המלצה לכרטיס מסך שמחירו יהיה עד 1200 עם קירור טוב ושקט..(קר שווה לאמינות לאורך זמן כמובן). יש לי מס' התלבטויות. 1.HIS ATI 1950PRO 2/SAPHIRE ATI 1950 PRO אודה לתגובתכם והמלצותכיכם לגבי הכרטיסים הנ"ל..מה יותר טוב מבחינת קירור טוב ובכללי נתונים ואיזה כרטיס של חברה יותר אמין.. האם לספייר יש את אותה רמת הקירור כמו לHIS או שלא? אודה לתגובתכם.
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב ישן עם מעבד פנטיום 4 2.8, זיכרון 1.5 ג'יגה, וכרטיס מסך RADEON 9200. המטרה - לצפות בקובצי HD שאני מעביר ממצלמת הווידיאו למחשב. המצב כיום - הקבצים מוצגים, הסאונד תקין, אך הוודיאו מוצג כאילו זה הילוך איטי. במקום להחליף את כל המחשב, חשבתי להחליף רק את כרטיס המסך (בהנחה שזה יפתור האת הבעיה). כאמור, האפיק הוא AGP, התקציב בערך 500 ש"ח, ואני מעדיף כרטיס עם יציאת HD. תמיכה במשחקים פחות מעניינת אותי. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
-
יש לי שני כרטיסי מסך HD 4850 ורציתי לדעת איך אני מעלה את מהירות המאווררים שלהם (של שניהם) או לפחות של אחד מהם תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/news/shownews.aspx?i=24972 הבעיה הגדולה היא רזולוציה מקסימלית של 1600X1200 בלבד וגם זה במקסימום 60 הרץ בלבד. ATI כרגע עובדים על פתרונות אך נכון לכרגע זה המצב.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם הכרטיס מסך הזה BFG NVIDIA GeForce 9800 GTX+ OC 512MB PCIe 2.0 מתאים למפרט שלי מבחינת ספק כוח , מעבד , ולוח אם . המפרט בצד. אני מניח שכן אבל אני רק רוצה לוודא את זה.
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לחבר שני מסכים למחשב על מנת לעבוד יותר ביעילות (מסך 1 מייל) (מסך 2 תוכנות+אינטרנט) ברשותי לוח אם מדגם INTEL Q45/Q43 יש לי רק יציאה אחת של VGA . מה עלי לעשות בתקציב הנמוך ביותר. תודה מראש לעונים !
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני לא מבין את הסיפור של שלושה כרטיסי מסך תמימים לגמרי מידה של radeon, מדובר פה על שלושה דגמים 9600pro 9500pro ו9600xt מה הסיפור שלהם? ומי מהם יותר חזק מבחינת ישומי dx9 והכל בעצם מבחינת הכל? תודה מראש
-
זה מתאים גם לפורום בעיות טכניות אבל שם לא כלכך עונים וזה מתאים גם לפה לפה (פירוט הבעיה בהמשך, אם לא בא לכם לקרוא אתם מוזמנים רק לענות על השאלה בכותרת). יש לי בעיה מוזרה שאני מאמין שהיא נובעת מהכרטיס מסך. קיבלתי אתמול מחשב חדש, עם 4850. הכל עובד סבבה, אבל כשאני מריץ משהו כבד על הכרטיס, 3dmark06, או תוכנות benchmark אחרות, לעיתים (עניין של דקות) הכרטיס ברגע אחד שובק ואיתו גם על המחשב, ועל המסך מופיע no signal, וצריך לעשות reset, שגם הוא לעיתים לא עובד (המסך לא נדלק שוב), ואז צריך לכבות ממש ולהדליק. לפעמים הוא מריץ את כל הטסטים סבבה, ולפעמים קורס בראשון. הטמפרטורה שלו סבבה, ואני לא מאמין שזו בעיה בספק כי כמו שאמרתי יש מקרים שהוא עומד בstress מטורף להרבה זמן, ובנוסף הספק הו…
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-