עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by leda,

אני ממש מתלבט בין 9600 ל 3850 ההפרש במחיר הוא 50 שח http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2896&category_id=25e8ec6d3bc86e1dbe3c0c0e62ba4487 http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3003&category_id=193c86e6beabca7c6e519beb3878e90a ה3850 הוא Ultra Durable 2 ואילו 9600 לא. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  2. כרטיס המסך המתקדם שנצפה בנייד קירור המים המטורף של אסוס וטרם הוצג רשמית עתיד להיקרא GeForce GTX 990M, או Mobile GeForce GTX 980 לכתבה: http://hwzone.co.il/פרטים-חדשים-אודות-כרטיס-המסך-הנייד-העו/

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by DJO,

אהלן, כבר מלפני חודש התעניינתי בקניית מחשב חדש ועכשיו זה כבר ניהיה אקטואלי. הקנייה הזאת תיהיה שונה מאשר קניות קודמות שביצעתי בגלל ששני מרכיבים חשובים מאוד יקנו בבוסטון ארה"ב ע"י אימי היקרה בשבוע הקרוב. הזכרונות וכרטיס המסך. המערכת מיועדת לאוברקלוקינג, אבל לא משהו אקסטרים. אשמח להמלצות לכרטיס מסך. מה שנחמד שאפשר לתת הצעות לדברים שעוד לא הגיעו לארץ ולדברים שבארץ מאוד יקרים וסביר שבארה"ב המחירים יהיו יותר נורמליים. תודה 8)

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  4. Started by SmurFin,

מחפש כרטיס מסך חזק וטוב לא מכיר כרטיסי מסך שמותאמים לעבודה ספיציפית עם תלת ועוד שאלה כרטיסי פיזיקה קשורים לתלת מימד ?

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  5. Started by Born2Kill,

זה נראה לכם טבעי? עשיתי OC בערך של 8% יותר...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Judas Iscariot,

אהלן, יש לי חבר שמעוניין לקנות HD4670 ויש לו ספק כח smart-com 500w, האם זה מספק ומספיק? תודה מראש לעונים.

7. מחר בבוקר קונה את המחשב ואני כבר שלושה ימים לא מצליח להחליט איזה כרטיס מסך לקחת ,אני המון זמן בלי מחשב אלא רק עם הסוני 4 אז כבר לא עוקב אחרי כלום אז אני גם לא מבין כלום מרוב השפע שיש בשוק ,המפרט שלי בקצרה הוא כזה: I5 4690 B85M PRO3 8G HyperX SSD120G Baracudda 1T Gx500 + 550W Psu נותרו 1400 שקל לכרטיס מסך אבל אפשר לעלות קצת במידה ומשמעותי ,הכרטיס אמור להחזיק לשנה כאשר אני משחק לרוב משחקי רשת וGta וSims 4 לא מעבר לזה. הכי חזק שראיתי שנכנס לי זה Shappire R9 290X 4Gb Tri-x ב1465 עם ה3 מאווררים. אבל אז חלק אמרו שהוא לא שווה ועדיף בכלל ללכת על סדרת ה GTX ופה זה בעיה כי רק 960 נכנס וה970 יקר משמעותית. מישהו מוכן לעשות סדר בבלאגן ?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by rosesr,

ואיך הוא נראה? איזה חיבור צריך בשבילו בכרטיס מסך? תודה לכל העונים!

• 12 תגובות
    • 6.4k צפיות
  9. Started by sessler,

הכותרת אומרת הכל. ד"א, המעבד הוא 2.6 אם מישהו צריך לדעת..

• 5 תגובות
    • 536 צפיות
  10. שלום לפעמים שאני מפעיל סרט באינטרנט אני לא רואה אותו בצבעים תואמים.. אני רואה הרבה סגול וירוק וזה נראה כאילו חסר לו משהו כדי שזה יפעל כראוי.. מה צריך להתקין? AMD3200 גיגה זיכרון 120GB X800XL

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  11. Started by pure perfection,

שלום , יש לי מחשב שמורכב מ : מעבד : I5 4460 זיכרון : 8GB DDR3 לקוח אם : Gigabyte Z87-DS3H מסך : 23" FullHD אני מתכנן להוסיף עוד 8 גיגה זיכרון , ומתלבט איזה כרטיס מסך להוסיף שיחזיק לי משחקים ברמה טובה כמה שניתן . אני חשבתי על [TABLE=width: 298] [TR] [TD]GV-N970G1 GAMING-4GD מה אתם אומרים ? תודה[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ozwrx,

שלום לכולם לאחי יש את הכרטיס של WinFast PX360 TD כרטיס 256 BIT 128 DDR ליבת GEFORCE 5750 רציתי לשאול לאיזה כרטיס מהחדשים של היום אפשר להשוות את הכרטיס הזה? (למשל האם הוא יותר חזק מ 7100GS ?) לאיזה כרטיס של היום הוא משתווה?

• 9 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by TeaTime,

זה לא ת'רד כזה... כפי שאתם יודעים כבר אין ORB ל2000 סתם עיניין אותי לדעת כמה מחשבי העל של היום מוציאים בבנצ'מארק של לפני ארבע שנים... חוץ מזה זה בנצ' מצחיק http://www.pcworld.com/downloads/file_description/0,fid,8090,00.asp תורידו בהמוניכם

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  14. הראשון הוא: Leadtek WinFast PX7600GT TDH 256M עולה 997 שקל. GeForce 7600 GT - GPU Graphics Bus - PCI Express Memory size - 256MB DDR3 GPU/Memory clock - 560/1400MHz Memory Interface - 128-bit Memory bandwidth( GB/sec.) - 22.4 Fill Rate(billion texels/sec) - 6.7 Vertices/sec (million) - 700 Pixels per clock (peak) - 12 RAMDACs (MHz) - 400 Connectors - HDTV-out / Dual link DVI-I/ Single link DVI-I Multi - Display Yes השני הוא : ?7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E? עולה 1090 שקל . של חברת - EVGA . 560 MHz GPU 12 Pixel Pipelines 400 MHz RAMDAC Memory 256 MB, 128 bit DDR3 1400 MHz (effective) 22.4 GB/s Memory Bandwidth Interface PCI-E 16X DVI-I, DVI-I, HD…

• 15 תגובות
    • 958 צפיות
  15. לכבוד השנה החדשה, ובעיקר לכבוד השנה המסתיימת, כתבי האתר התייצבו לבחור את מוצרי השנה שלהם בתחום המחשבים והחומרה לשנת 2015 אלו רגעיה האחרונים של שנת 2015, אשר הייתה גדושה בשינויים ושידרוגים למיניהם בעולם הטכנולוגיה, וזה כנראה הזמן המתאים ביותר לגייס את כתבי HWzone ולגלות מה הם המוצרים שלפי דעתם האישית עזרו להפוך את עולם המחשבים למתקדם, משתלם ומדליק יותר בחודשים האחרונים. אז ללא הקדמות נוספות, להלן שלושת המוצרים המובילים בשנה החולפת, לפי ליאור מתתיהו, כתב המדריכים וביקורות החומרה שלנו. GTX 970 – הכרטיס שכמעט הרג את AMD בסוף שנת 2014 התחרות בשוק כרטיסי המסך התחממה. ב-AMD החליטו שנמאס להם מליבת הדגל שנושא ה-Radeon HD 7970 ורוצים להוציא כרטיסי מסך חמים יותר וחזקי…

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  16. Started by AlterEgo,

אז ככה, יש לי עוד פחות משנה לקראת הגיוס, מה שמשאיר לי רק שנה לשחק במחשב... כרגע יש לי 7600GT, עם אופציה למכור אותו... השאלה שלי, אם אני מארגן תקציב של בערך 1600 - 1800 שקל וקונה איזה 7900 או משהו בסגנון, הכסף וההבדל יהיה שווה את זה לשנה אחת? (אחרי השנה הזאת המחשב יהפוך למיותר לחלוטין)... כי אם לא, אני מעדיף להשקיע בדברים אחרים..

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  17. אתמול שמעתי את השם הזה לראשונה שמעתי שהם ממש טובים למישהו יש מידע עליהם איך המסכים שלהם טובים ?

18. Started by Shbd,

פשוט כל 5 דקות מופיעים לי קווים כאלו ואני לא יודע מה לעשות זה כבר התחיל לי מזמן עוד מהדריברים של ה- 5.3 זה היה נגיד ל5 דקות והיה חוזר פעם בכמה ימים עכשיו יש לי דריברים 5.5 ואי אפשר לראות טלוויזיה ככה.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  19. Started by YoShow,

שלום דבר ראשון, לפי מה שראיתי במחירים שלכם במפרטים, הכרטיס מסך (שהזכרתי בכותרת) עולה 2250 ש"ח. אך לדעתי עדיף לחסוך 300 שקל ולקנות את אותו כרטיס מהקישור הנ"ל: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6785&CatCode=122 יכול להיות שאני טועה ואולי זה לא בדיוק אותו כרטיס. דבר שני: מה לדעתכם יותר ישרוד ופחות ישפיע על איכות של משחקים? כאילו אילו רכיבים לא יהיה צורך לשדרג בעוד נגיד 3 שנים כדי שמשחק יעבוד באיכות טובה? אני מבין שכרטיס מסך כן נאלץ לשדרג אבל זה מעצבן שכל מי שקונה מחשב יוצא בסופו של דבר פרייאר. דבר שלישי: כמה זמן לדעתכם ישרוד כרטיס המסך שבכותרת? (X800XL).

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by izhark,

מה הכרטיס הכי זול שתומך בHD ? הכוונה גם לתמיכת חומרה בקידוד, וגם אם יציאת HDTV הציאו לי את GeCube ATI Radeon HD3450 512MB , האם יש משהוא יותר זול?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  21. Started by bullman,

אחרי שקיבלתי תוצאה עלובה בAQUAMARK ניסיתי משהו ישן יותר וגם בו קיבלתי תוצאה גרועה - 3876 יש לי geforce fx5200 128MB שאני יודע שהוא גרוע אבל הוא מקבל תוצאה כמעט כמו של geforce2 mx. המערכת היא P4 2.4C GO עם לוח אם ASUS P4S800 ו256 זכרון. אם יש למישהו עצה אני פתוח לכל מה שיבוא

22. הראשון: NVidia GeForce 7300GS 256M השני: GeForce7300LE 128 upto 512 אני יודע ששניהם לא משהו אבל איזה מהם עדיף? ומה זה up to 512? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  23. טוב אז אני חושב לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי תקציב של 1000 ואין לי בעיה להזמין מחו"ל... אני רוצה את הכרטיס הכי טוב שאני יכול להביא במחיר הזה ואני אשמח אם מישהו ממכם יוכל להמליץ לי על כרטיס וחנות או אתר של חנות... ד"א הסתכלתי באייבורי מחשבים ומצאתי את הכרטיס הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1215&CatCode=400 מה אתם אומרים עליו?איזה משחקים הוא יוכל להריץ?(על Medium) תודה מראש סתיו!

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  24. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .

• 4 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.