כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים היו ימים שהייתי הרבה יותר בקיא בחומרה אבל לצערי כבר לא התעסקתי בנושא כמה שנים טובות אז אני בא לכאן להתייעץ עם החכמים ממני אז ככה, אני עושה עבודה אולפנית באולפן ביתי קטן שיש לי, אני מביא מחשב חדש בקרוב ואני מתכנן על קניית 2 מסכי Samsung SyncMaster 2043BW (כל אחד 20 אינץ' widescreen) . אני מעוניין לחבר אותם במקביל, ואני יודע שיש כרטיסי מסך שתומכים באפשרות הזו. חשוב לציין שאני לא מתכנן לשחק במשחקים במחשב, אבל יכול להיות שזה יקרה (המקסימום שאני אשחק בו זה Warcraft, נגיד. מבחינת ביצועים). העיקר שחשוב שזה יפעיל את שני המסכים בצורה נוחה, שיהיו צבעים טובים וכ'ו וכ'ו וכ'ו. התקציב שלי הוא משהו באיזור ה500 אבל אם יש משהו ממש טוב שחורג במעט אני אשמח לשמוע המלצות נ…
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס מסך מסוג גי'פורס, בתחום של עד 1300 שקל, שיתאים ללוח שלי (pci express) , לאחר שיטוט בפורום לא הגעתי להחלטה, לכן אני אשמח לעזרה. בחנות הציעו לי 7800 gt בקצת יותר כסף, של החברה club 3d , זה משתלם?
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
זה הכרטיס http://www.geeks3d.com/20081029/zotac-geforce-9800-gtx-with-1gb-of-graphics-memory/ עכשיו אני רוצה להעביר אותו למחשב של אחי כי כבר אין לי זמן לשחק אז רציתי להעביר לו את שלי ולקחת את שלו. מפה היה משהוא לא ברור לי, ניתקתי את הכרטיס מהחריץ הכחור הוצאתי תברגים שלפתי אותו ופתאום שמתי לב שיש עוד כבל קטן כמו חוט אפור דק שמתחבר לשתי פינים על הלוח אם, ועכשיו הבעיה שבמחשב של אחי אין את הפינים האלו על הלוח, משהוא יודע אם הדבר הזה נחוץ?
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
ואני מדגיש עם שפורפרות שטוחות בלבד.. תקציב ~1250, אבל תציעו כל דבר, כדי שאני אדע להעריך אם שווה להוסיף עוד כסף..
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
הוא צריך מולקוס ? ללספק הזה? 425W VD של HEC? או אפשר בלי מולקוס ? :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי אני חושב לשדרג את כ. המסך לHD5750 יש לי מארז ANTEC 2480 עם ספק 380 ואט ומעבד CORE I5 האם הספק יספיק לכרטיס הזה?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לNVIDA או ATI אלא ליצרניות של הכרטיסים ASUS ,GIGABYTE ,XFX , PNY וכו..... אני רוצה את ה 480 GTX של NVIDIA ומתלבט בין החברות ....יש הבדלי מחיר גדולים וחשוב לי מאוד לדעת מה ההבדלים במיחר ומי נחשבת לאמינה וטובה ביותר
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=31492 אחלה מהלך מבחינת ATI
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC2 VERSION שהוא עולה 2400 ...שווה לחסוך עוד כמה מאות בשביל הכרטיס המומהר הזה ? או שלא יהיה הבדלים .
-
- 34 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אמממ הוא מדצבר בשימוש,נותרו לו עוד שנתיים וחצי אחריות. כמה אני יכול לבקש עליו?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי 7 חודשם בשוק אשמח לדעת האם עדיין שווה לקנות את הכרטיס מאחר ואני רואה ירידה משמעותית בביצועים על אולטרא במשחקים כמו GTA 5 יש לציין שאין לי את הכרטיס ואני שואל לגבי רכישה
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
EVGA נותנים שנה אחריות אבל הבנתי שיותר טובים ואכותיים. INNO3D עם שנתיים, עדיף ללכת עדיין על EVGA? תודה!
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקי הגעתי למצב שיש לי שתי אופציות לכרטיסי מסך. מה שאני רוצה זה כרטיס חזק מאוד מקורר היטב לאוברקלוק נוסף ויש לי שתי בחירות. או: Sparkle nVIDIA GeForce 8800GT OC Calibre 512MB http://skypc.co.il/pl_product~CALIBRE--P888~8~0.htm או: Inno3D nVIDIA GeForce 8800GT I-Chill OC 512MB http://skypc.co.il/pl_product~C8800GTX1-H5GTC~8~0.htm מה יותר כדאי לי אופציה 1 או אופציה 2 , הבדל מחירים 9 ש"ח. מה יותר כדאי מבחינת קירור וביצועים. ידוע לי שINNO3D יותר חזק בביצועים רק שהSHADER CLOCK שלו עומד על 1500.... ושהקירור שלו לא מסיבי כמו הקירור של הSPARKLE לעומת זאת הSPARKLE חלש בביצועים בקצת 25MHZ הבדל . והSHADER שלו על 1728. הקירור שלו נראה מסיבי לגמרי, שני מאווררים על קירור מטורף של רצועו…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, וההתלבטות פשוט הורגת אותי. מהמחירים הקיימים היום בשוק, יש הבדל של 400 ש"ח בין הכרטיסים, לפחות בדגם של לידטק שעד כמה שידוע לי הוא הכי זול. המחשב עצמו אמור לכלול מסך LCD. או 19" 1280X1024, או 20" רחב 1680X1050 (ההפרש בין שני המסכים האלו הוא גם 400 ש"ח באופן מפתיע). האם גירסת ה320 תריץ לי משחקים בשנתיים הקרובות באיכות מספקת על הרזולוציה הגבוהה יותר? אני מאד נוטה לקחת את ה640MB, אבל בהפרש המחירים היום אני יודע שיש דברים אחרים שאפשר לעשות עם תקציב מוגבל. שדרוג המסך הוא אפשרות אחת, הוספת כרטיס קול XFI היא אפשרות שנייה, השקעה בציוד היקפי כמו מקלדת ועכבר טובים יותר היא אפשרות שלישית. בקיצור, אני לא בטוח אם שווה לשים את הכסף על גירסת ה640, אבל לא רוצה לגלות עוד …
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי FX-5200 של ABIT siluro ורציתי לדעת איך אני יכול לשפר ת'ביצועים שלו מבחינת FPS וכאלו יש לי תוכנה בשם גראפיק מקס שאמרו לי שהיא יכולה לעזור, אז בבקשה תנו טיפים ותסבירו לי על התוכנה מי שמבין!תודה מראש ויש לי 128 מגה בייט ו256 ביט!למי שלא ידע
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רבים טוענים שNVIDIA עדיפה על AMD כיוון שיש לה פיצרים כמו physx וכו בואו של DIRECTX 12 יביא תמיכה בריבוי מנועים גרפים מה שיאפשר שילוב של כרטיסי AMD וNVIDIA אך גם מערכת של כרטיס יחיד של AMD תוכל לעבוד עם PHYSX כיוון שהוא יופעל על הintel hd graphics והוא ירוץ בצורה חלקה (תאוריה בלבד) האם זה יתממש? (כיום אפשר להפעיל PHYSX על הHD אבל זה לא רץ טוב. אולי הDIRECTX 12 יפתור זאת) מה עוד יהיה אפשרי בDIRECTX 12? (חוץ משילוב סטנדרטי של AMD עם NVIDIA)
-
- 29 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיברתי את הממיר (HOT) לכרטיס הטלוויזיה (Tv @nywhere) שלי. חיברתי בעזרת כבל RCA מה- VideoOut של הממיר אל ה S-Video של כרטיס הלוויזיה. ואת ה RCA מה- AudioOut של הממיר אל ה AudioIn של כרטיס הטלוויזיה. יש לי מספר בעיות \ שאלות: 1. כאשר אני מגדיל את התמונה במסך ל Full Screen נעלמת לי התמונה (אני משתמש ב InterVideo WinDVR 3). 2. אין לי Audio (בדקתי, שום מאפיין שמע אצלי לא ב Mute). 3. איכות התמונה טובה +, אך יש קווים, האם יש דרכים לשפרה (כבלים אחרים?, שיטת חיבור?, תוכנה אחרת?). תודה לכל העוזרים והמגיבים.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
הדגם הזה http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=628 הרושם הראשוני שהיה לי זה שזה הכרטיס מיינסטרים הכי גדול שפגשתי מעולם. הבאנדל די דליל ולא מושקע. אבל אולי זה רק כי אני רגיל להשקעה באריזה מבית XFX שמהם קניתי את ה7600GT הקודם שלי. הPCB של ה9600 מכוער ומגושם קצת. (שוב, אולי כי היה לי XFX עם PCB שחור לפניו) אבל אני חייב לציין שהצילומים של הקירור שלו לא עושים איתו צדק. היטסינק איכותי ביותר מנחושת מלאה. המאוורר נראה איכותי. התרשמתי יחסית לטובה. חיברתי את הכרטיס. הפעלתי את המחשב וחשכו עיניי. באותו הרגע חשבתי להחזיר את הכרטיס מאחר והוא הרעיש כמו טרקטור בערך. למזלי (ולמזלו של המוכר) לאחר שהתקנתי את הדרייברים הכרטיס נהיה אילם. למעשה כמעט ולא שומעים אותו. הליבה לא עוברת את ה36 מע…
-
- 39 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
^^ עבור חבר רצוי בחנויות באזור חיפה- KSP, נועה, פנדה... שוב, AGP, עד 750 ש"ח, תומך DX9. (וכאלה שאינם מפלצות זוללות חשמל, בהנחה שעובדים עם ספק ג'נרי) תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 824 צפיות
-
-
האם הכרטיס חזק מספיק עבור מסכי 22 אינץ'? מיועד לשימושים כמו סרטים ומשחקים.
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מישהו שיש לו כרטיס Radeon מסדרת ה-9xxx יכול לבדוק כמה פינים יש במתאם S-Video ל-RCA שמגיע עם הכרטיס? אני מדבר על המתאם הקטן הצהוב שמגיע עם הכרטיסים שיש בהם יציאת S-Video ולא RCA.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אני רוצה להבהיר את איך שרואים על ידי שנוי הגדרות כרטיס המסך...כדאי שיראו בהיר יותר...אבל כשאני מנסה לעשות את זה אני שם במקום על 100 אחוז על 120 וזה לא משנה...בכל מקרה רציתי לדעת מה לעשות כדאי להבהיר את המסך...
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לשדרג כרטיס מסך במחשב שלי המפרט : intel 5820k noctua d14 g skill ripjaws 16 GB DDR4 msi x99 sli plus crucial ssd mx100 native instruments komplete audio 6 ספק כוח 520W של סיסוניק מודולרי עכשיו השאלה שלי אם הספק שלי יוכל להחזיק כרטיס מסך יותר טוב, וכמובן אייזה כרטיס הכי יתאים למערכת שלי ביחס עלות תועלת. חשבתי על הGTX 970 מה אומרים?
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בגלל תמיכה פחות טובה מפעם? בעלי 970 עוד שנה שנה וחצי יתקשו להריץ משחקים על 1080p? או במילים אחרות, נגמרו הימים שכרטיס מסך החזיק מעל שנתיים ונתן ביצועים חזקים? - - - תגובה אוחדה: - - - (בעיקר שהקשר של אופטימיזציה גרועה בשנים האחרונות, בדגש על כרטיסים ישנים יותר)
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! עד כמה ההבדל בביצועים בין 6600 לבין ה-6200 PCI-E של ג'יגהבייט תודה!
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-