עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לפני מספר ימים פירמטתי את המחשב,הכל הלך בסדר גמור פירמטתי אותו בגלל שהוא התחיל כל כמה דקות להתקע והמסך התחיל להדלק ולהתכבות מהתצוגת הDVI שלו. אני חושש שהכרטיס מסך נשרף\נדפק\הפסיק להראות לי חיבה,הכרטיס מסך הוא ATI 9250 והמסך הוא DELL 228WFP. אני בדרך כלל שם רזולציה על 1680x1050 אבל לצערי אחרי רבע שעה המחשב נתקע לגמרי ואז חוזר לעצו עם רזולוציה נמוכה מאוד ועל 8 ביט של צבעים. גם בזמן משחק של Age Of Empire 2 כמה דקות המשחק זורם ופתאום הוא נתקע ורק לאחר כמה זמן המשחק מתנתק וזה נכנס למחשב עם רזולוציה נמוכה וכל הצבעים לא ברורים והכל בצבעים לא טבעיים. עכשיו זה בגלל המסך או שזה בגלל הכרטיס מסך? או שזה בכלל קשור לשאר חלקי המחשב או בכלל לפירמוט שעשיתי?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  2. Started by Elite_Sniper,

יש לי בעיה עם הכרטיס, קניתי אותו לפני יומיים(כל המפרט בצד, אני עם XP32ביט אחרי פירמוט, DX9 מעודכן עד הסוף וכל העדכונים של ווינדוס). 8.9 אחרי ההפעלה מחדש נתקע(גם בהתקנה הראשונית של הדרייבר הוא נתקע באמצע ההתקנה של הדרייבר ואחרי ריסטרט הווינדוס עלה) אחרי הטעינה של הווינדוס ולפני הWELCOME SCREEN. בהתחלה אחרי 1-2 ריסטים המחשב הווינדוס היה עולה ועובד בסדר גמור(כולל כל המשחקים), אבל עכשיו כבר לא עולה בכלל. 8.8 עושה לי בעיות גרפיקה באנריל טורנמנט 3 ובקרייסיס וורהד וב3DMARK06(גם 8.9 כשהיה מגיע לווינדוס לא העלה את התוכנה). 8.7 גם ניסיתי להתקין, אחרי הפעלה מחדש לא עולה הWELCOME SCREEN. עכשיו אני בלי דרייבר מותקן, מה לעשות? תודה מראש.

3. אוקיי נניח ויש לכם שני מחשבים ובאחד יש מעבד כדוגמת QX9650 או משהו כזה (בקיצור הכי אחרון ומהיר שיש בשוק) ובשני יש מעבד הרבה פחות מהיר כדוגמת Q6600 או אפילו משהו הרבה פחות כמו AMD X2 4600. השאלה שלי בהנחה שיש במחשבים כרטיסי מסך זהים וחזקים מאוד (נניח 9800GX2) ואתם מריצים ברזולציות גבוהות (שפחות מוגבלות בגלל המעבד), כמה הבדלי ביצועים יהיה אם בכלל? השאלה כולה, האם יש סיבה לGAMER להחליף בתדירות גבוהה יחסית מעבדים בגלל שיצא משהו חזק יותר, או שעדיף לו להשקיע יותר בכרטיסי מסך חזקים.

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by Inzagi,

אני מתכנן לקנות 8800GTS חדש בשבועיים הקרובים. האם כדאי לחכות לכרטיסים החדשים של ATI שהבנתי שיעלו במחיר דומה? האם הם יותר טובים משמעותית מה8800GTS? מתי הם אמורים לצאת בארץ וכמה יעלו פה?

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by musari,

ה-GTX295 מורכב משני כרטיסי ג'יפורס שחוברו יחדיו, ויהיה כנראה המהיר מסוגו בעולם המלחמה בין ATI ו-Nvidia על השליטה בשוק כרטיסי המסך מולידה מידי כמה חודשים מפלצות של ממש, ניסויים טכנולוגיים מסובכים ויקרים שרובנו לא נוכל לקנות - אך זו בהחלט איננה סיבה לא להתלהב מהם... גבירותיי ורבותיי, קבלו את ה-GTX295, המלך החדש של הגרפיקה התלת-מימדית - לפחות עד ש-ATI תענה לו במפלצת חדשה משלה. ה-GTX295 מורכב למעשה משני כרטיסים שחוברו להם יחדיו. לכל אחד מהכרטיסים האלה יש מעבד GTX 200 (אחד המהירים של Nvidia), ו-896 מגה-בייט של זיכרון DDR3. המערך המטורף הזה גם צורך לא מעט חשמל: 289 וואט, ליתר דיוק. מצד שני, בזכות טכנולוגיה חדישה שתוציא את המיטב מהחיבור בין שני הכרטיסים, ב-Nvidia מאמינים כי ברגע…

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  6. Started by SweeT_EviL,

נראה לכם שהמסך שלי(ובכלל כל הCRT) תומכי HD? אני מניח שכן בגלל יכולות הרזולוציה שלהם אבל מעבר לזה אין לי מושג...

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  7. http://www.tomshardware.com/2007/04/04/does_chipset_to_gpu_matching_matter/ מעניין בהחלט

• 11 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by alia,

שלום-אני מקבל מתנה כרטיס מסך עם בחירה של אחד משניים: radeon 9550 256mb/128bit 6200 256mb/64 bit השימוש לאינטרנט ומשחקים קלים-gta,fifa איזה עדיף? תודה

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  9. Started by DCAG,

לא מזמן קיבלתי את ההרחבה של המשחק Heroes of might and magic V: Tribes of the east. לכבוד המשחק פירמטתי את המחשב (בין כה וכה הייתי צריך) וחזרתי מ-VISTA 32BIT ל-XP 64BIT. התקנתי את המשחק וההרחבה והתקנתי את כל הדריברים. נכנסתי למשחק, ובסרטוני ההתחלה הופיעו פוליגונים, אח"כ גם במשחק עצמו. כרטיס המסך לא עבר OC ואת הדמו של CRYSIS הוא מריץ בלי פוליגונים (אפילו די טוב ברזולוציה סבירה, רק בלי פילטרים), ניסיתי את שני הדריברים האחרונים של Nvidia, גם 163 וגם 169 ועדיין יש פוליגונים. מה עושים???

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  10. שלום, המטרה העיקרית של כרטיס המסך תהיה להריץ את Pro Evolution Soccer 2008 באיכות הכי טובה. זהו המשחק היחיד שאני משחק אך אם יש משהו שנותן תמיכה גם ב DX 10 זה יהיה נהדר. אשמח במסגרת התקציב הזה ליציאת HDTV לצורך הקרנה על מסך ה LCD בעתיד הקורב. לא מעוניין בOC מה עם הZOTAC GeForce 8500GT - 256MB GDDR2, ZONE Edition ? מפרט מחשב: Intel Pentium 4 3000 MHz Asus P5GD2-X System Memory 1024 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by ymss69,

כיום יש לי 7600GT שאני מעוניין לחבר אותו לLCD שרכשתי, עכשיו השאלה האם לחבר אותו בDVI-HDMI או להשקיע כבר ב2600XT ולחבר בHDMI-HDMI. בהנחה שהמחשב מיועד לצפייה בסרטי HD ( בלו ריי וHD-DVD) האם יהיה הבדל ממש מורגש שמצדיק את תוספת הכסף, או שהכרטיס הזה יעשה את העבודה בצורה מספיק טובה?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  12. Started by Bah_gots_pIII_450,

האם לכל סדרת ה8800 יש זכרון DDR3? איזה סוג של כרטיס 8800 בטווח מחירים 1500-2000 מומלץ כיום? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  13. רציתי לדעת איפה יש יותר השפעה במשחקים במעבד הגרפי או זיכרון, למשל ב-Shadows מה שיותר קובע זה מהירות המעבד הגרפי, סתם דוגמא. למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  14. הייתי יכול לקנות 8600 gt מה יותר טוב ?(לא אכפת לי ש ה 8600gt תומך ב dx10)

15. ברשותי כרטיס מסך GIGABYTE NVIDIA 8600GT , מערכת הפעלה XP HEB ENABLE. התקנתי את הדרייבר האחרון - 162.18 וגם את הקודם - 158.22 וגם את זה שהגיע עם החומרה ובכולם הכותרת (זו שברקע בצבע כחול) כתובה הפוך (בכתב מראה). ניסיתי גם לשנות את הגדרות השפה במחשב אבל זה קורה גם כשזה באנגלית וגם כשזה בעברית. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by skytex,

מישהו יכול לענות לי מה ההבדל בין BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION לבין BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC2 VERSION מה המשמעות של overclock2 ? תודה

• 10 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by Black_Citadel,

Sapphire Radeon X800GTO2 @ X850XTPE + AC Silencer 5 Rev 2

18. Started by bennnn,

שלום לכולם! אז ככה יש לי בעייה מוזרה ומעצבנת במשחקים... קודם כל יש לי 6800 gt 1024 ראם פנטיום 4 3 גיגהרץ עכשיו חשוב לציין שהבעייה קרתה לאחר שהתקנתי אקס פי מחדש( אבל הייתה קיימת גם ממזמן עם כרטיס מסך 5200) ולפני כן לא הייתה בעייה וגם בויסטה לא הייתה בעייה הבעייה היא שנגיד אני משחק בפיר ואני מתקרב לריזה קיר או דלת ואני זז מהר מאוד עם העכבר ימינה שמאלה במהחירות אז כאילו הקיר כזה מרצד.... כאילו נקטע כזה קשה להסביר....... לא נשאר ישר עכשיו הכל על מקסימום ולא הייתה בעייה לפני כמובן שעידכנתי אותו דרייבר בידיוק שהיה לפני כן הכ חדש וגם דיירט איקס של אוקטובר העדכני......... (גם פעם היה לי את אותה בעייה ב 5200 והסתדרה מישהו מבין בכלל למה אני מתכוון? והבעיייה אותו דבר גם ב prey

19. האם להחליף את ה6600GT ב7600GS למרות שהוא DDR2? ואני מתכנן לעשות OC.. אז מה עדיף? להחליף ל7600GS או להשאר עם ה6600GT? תודה

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  20. תראו קודם כל לא הבנתי מתי בדיוק יוצא הDX 10 זה דבר ראשון ודבר שני יש לי שאלה נוספת האם באמת כדאי לחכות ליציאתו או שכדאי להשקיע עכשיו 6500 (כלומר שייצא הקונורו) על מחשב ולקנות 1900XT או כל כרטיס HIGH END אחר.... ?? האם הביצועים יהיו משמעותית טובים יותר עם הDX 10?!?!

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by avizov2,

יש לי מחשב intel P4 2800 512 זיכרון.. עבר פירמוט לא ממזמן... מקודדים רק של xvid,divx,ac3 עכשיו יש לי גם מסך חדש LCD Samsung 760BF 4ms הכרטיס מסך שלי זה ATI רדון 9200 כל הדרייברים מעודכנים.. של הכ. מסך, של המסך עצמו.. ומשום מה שאני רואה סרטים (אני לא משחק במשחקים).. לפעמים יש מריחות כאלה שיש תזוזה מהירה.. כאילו המסך לא מספיק להציג את זה.. frame עולה frame זה ממש מפריע לראות את הסרט.. ולפעמים זה קורה באתרי אינטרנט שאני גולל עם הגלגלת של העכבר מהר.. עכשיו לא ייתכן שזה במסך הבעיה כי הוא 4ms זה לא מריחות כאלה.. אני נוטה לחשוב יותר שזה הכ. מסך.. יתכן? אשמח לשמוע את דעתכם!

• 12 תגובות
    • 690 צפיות
  22. Started by QQQ,

כותרת... יש הבדל גדול בין הביצועים? תודה. אני רוצה לדעת אם שווה לי להשקיע ב6800GS במקום 6600GT

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  23. אני רוצה מידע על כרטיסי טלויזיה! איזה חברות נחשבות? איזה תקציב נחשב לזול מידאי? תכונות שיש לכרטיסים וכדאי לשים אליהם לב אם קיימות יש כרטיסים שאפשר לעצור בהם תמונה והם יקליטו את מה שפיספסתי ואז אוכל להתחיל מחדש במקום שבו עצרתי? איזה כרטיס יותר טוב "Leadtek Winfast PVR2000 TV Capture Card" או "Hauppauge WinTV-PVR350 PCI TV PVR & Tuner Card" (במידה ואין תקציב מוגבל)? (אחרי שקניתי כרטיס טלויזיה ממש גרוע, אני לא מוכן לחזור על הטעות הזו שוב)

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  24. משהו יכול לתת לי קישור להורדת דריביר חדש ל7600GS? ניכנסתי לפה ואני לא מוצא.. http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp

• 8 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.