עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חיברתי את המחשב והטלווזיה אך לאחר שיכפול אני מקבל תמונה שמרצדת וממאוד לא יציבה ולאא צבע הבנתי שצריך להמשיך ולהגדיר את הכרטיס אך המשכתי וניסתי הכל ללא הצלחה מה לעשות? נייודיה גי פורס 4 אקס

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by lmlm,

מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3878

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  3. שלום ושבת שלום! אני רוצה שהמאוורר של הכרטיס מסך יעבוד יותר מהר הורדתי את התוכנה NTUNE של NVIDIA הכן המאוורר עבד לפי הגדרות יצרן על 59% המהרתי אותו ל-85% וכך הכרטיס במנוחה נשאר על טמפרטורה של 56 מעלות הבעייה היא שכאשר אני מכבה או מאתחל מחדש את המחשב המאוורר חוזר ל-59% אני רוצה שיעבוד קבוע על 85%,איך אני עושה זאת? עוד בעייה: קופץ לי מידי פעם הודעת שגיאה: baseline.npe זאת הודעה כלשהי של NTUNE איך אני מבטל אותה? תודה רבה ליאור

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  4. Started by asdasdasd,

הבנתי חוץ מפתיחת הצינורות + OC ל X850XT PE ......יצא עכשיו משהו "חדש" הנקרא "vgpu" לכרטיס משהו עם מתחים מישהו פה ניסה ? מזה אומר בכלל ? http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=75544&page=24&pp=25

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  5. אורח
    Started by אורח,

קודם כל שלום..ובוקר טוב הכי חשוב.. אוקי עכשיו לשאלה.. יש לי כרטיס מסך כמו שאתם רואים בחתימה GeForce 6200 TC ובע"ה עוד מעט יהיה לי 6600 השאלה שלי היא מה אתם ממליצים..דרייברים רגילים (הפצות רשמייות) או דרייברים מואצים (ערוכים)? ואילו דרייברים מואצים אתם ממליצים לי עדיף שהדרייבר המואץ יבוסס על גרסת 81.85 או 81.84? תודה מראש.. יהב..

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  6. Started by amitaihasnes7,

לאילו מבין החברות יש את נתך השוק הכי גדול בכרטיסי מסך לשוק הגבוה? ל-Piont of Veiw ל-nVIDIA או ל-ATI

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  7. מחפש כרטיס טלוזייה שאיכות ההקלטה שלו תהיה גבוהה אני יחבר אותו לממיר הדיגטלי אני רוצה שאיכות ההקלטה תהיה גבוהה מאוד! עד 1000 שקל יש לי עכשיו כרטיס פלאיי וידאו 2000 .. סתם כרטיס מעפן

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  8. יותר משתלם הכרטיס הזה במידה והפלטפורמה שלי מתאימה? (מעבד Q9500 גיגה זיכרון DDR2 667 , לוח אם P43)

9. שלום רב, לפני כמה חודשים קניתי מסך חדש, MAG-דגם 786PFs. המסך כוון, הבעיה היא שלפעמים הכיוון של המסך משתנה קצת, ז"א שהשוליים העליונים והתחתונים לפעמים בתצוגה זזים קצת, האם ישנה אפשרות לנעול את המסך כך שהתצוגה לא תשתנה ? הייתה לי את הבעיה גם במסך Proview במשרד, בגלל זה אני מניח שהבעיה אינה מהמסך אלא בהגדרות. מודה מקרב לב לעוזרים, אלעד.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  10. שלום לכולם אחרי שהתקנתי את הכרטיס שלי - 6800NU בשתי מערכות הפעלה... שמתי לב להבדל של 15 מעלות בטמפ' האיידל... לאחר בדיקה גיליתי שהדרייברים החדשים (7.1.8.4) הם הסיבה לכך... אך יש דרך לתקן את הדבר... אם אתם מתקינים RIVA TUNER מספיק להעלות לשניה את תדירות ה - CORE ל- 401MHz והבעיה נפתרת עד לפעם הבאה שתאתחלו... אגב מספיק שתעשו רק TEST ולא APPLY כדי שהבאג יתוקן... אני עשיתי את זה והמעלות צנחו מ 65 באיידל.. ל- 48!!! מקווה שעזרתי...

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  11. מעבד: E4300 אפיק תקשורת PCI-E זכרונות: 1024MB 667MHZ ספק כוח: כאן מתחילה הבעיה, אין לי מושג לגבי השם של הדגם/החבקה של הספק, הדבר היחיד שאני יודע (בדקתי) זה שזה 500W ו-36A במסילת ה-12V. מסך: LG L1919S אני מתכוון לקנות או את ה- 8800GTS 320MB / HD3850 256MB. 1. מה יותר חזק בביצועים, ומה יותר חזק בכללי? 2. האם הספק יצליח להחזיק את שניהם? 3. האם יהיה לי צוואר בקבוק? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 724 צפיות
  12. Started by Drogba,

שלום , אני קונה מחשב חדש, ואני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך : - PINE 6600GT 128MB PCIe , מחיר 1,050 ש"ח . או שאולי כדאי להשקיע עוד 115 ש"ח ולקנות את ה - ATI Radeon X800GT 256MB PCIe , מחיר 1,165 ש"ח . אז מה עדיף , 6600GT או X800GT

• 11 תגובות
    • 724 צפיות
  13. Started by ABCD,

כרטיס מסך X850 pro יותר טוב מ X800XL?

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  14. Started by DarkSight,

radeon 9800se vs fx5500 איזה כרטיס יותר טוב?? ;D

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by iCeCuBe,

האם התוכנה Riva Tuner עלולה לגרום לנזק?

16. שלום, אני עובד כיום על מחשב: HP dc7100c באמצעות כרטיס המסך האינטגרלי (on-board), נדמה לי Integrated Graphics Media Accelerator 900 עם יציאת VGA בלבד. אני שוקל להוסיף כרטיס מסך נוסף, לצורך שימוש ב-2 מסכים במקביל. יש לי על הלוח סלוט של PCIE 16X פנוי, PCIE 1X וכן כמה PCI רגילים. מערכת ההפעלה היא WIN XP PRO. האם זה אפשרי בכלל? אם כן, אשמח להמלצה על כרטיס מסך זול (אין לי צורך בגרפיקה משובחת) שיעשה את העבודה ויתאים לחומרה שברשותי. תודה מראש, רן

17. Started by n0stredamus,

אני מנסה למצוא תשובה לנושא הזה מאחר שאני בונה לעצמי מכונת מולטימדיה במקום DVD וכל שאר הקשקושים והאביזר האחרון שחסר לי כרגע זה כרטיס טלוויזיה שתומך ב- HDTV , בעצם מה שאני רוצה להפיק מהמכונה זה שתי דברים - כשאני אשים בכונן DVD סרט מקורי שקודד בHDTV אני רוצה אפשרות לראות את זה על המסך שמן הסתאם תומך בזה וכרטיס מסך שרכשתי בהתאם - 7800gs עם המקודדים המתאימים של nvidia - pure magic ? זה אמור לעשות את העבודה כמדומני, וכאן יש לי נעלם - אני רוצה כרטיס טלוויזיה שייתן לי את האפשרות לחבר לו אינפוט HDTV כגון מכשיר די וי די (לטושיבה יש כזה) או בזמן הלא רחוק יהיה ממיר כבלים כזה (יש כרגע בניסוי בהוט) הדבר שנראה לי הכי קרוב עד עכשיו זה כרטיס מסויים של ATI (HDTV wonder) שאני לא בטוח שהוא מ…

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  18. Started by nirt,

עשיתי חיפוש ולא מצאתי... איך רואים FPS תוך כדי משחק ?

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  19. Started by arielJ,

שלום לכולם! אני זקוק לכרטיס מסך לטובת פיתוח על הפלטפורמה של CUDA לטובת הפרוייקט, החלטתי שמה שיתאים לי זה GPU מסוג Gtx 660 כיוון שאני גם כך קונה מחשב, צירפתי את הכרטיס לקנייה של המחשב. הוצע לי לקנות כרטיס מחברה שלא הכרתי בשם gainward. האם למישהו יש היכרות עם הכרטיסים של החברה? האם מומלץ לקנות כרטיס שלהם או שעדיף ללכת על חברות כמו gigabyte או asus?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  20. Started by ariel-ro,

אהלן חברה. יש לי מחשב בבית ישן שהמפרט(חלקי) הוא: pentium 4 2.4GHz MSI P4MAM2-V 512MB זכרון DDR וספק ג'נרי 300-350W לא זוכר כרגע. אם אני אחבר לו את הכרטיס הזה: http://ivory.co.il/product.asp?productid=4274&CatCode=532 אני אוכל להריץ סרטי FDH? אם כן אז עם איזה מקודד? כי עם CORE AVC אי אפשר. והאם הוא מוציא AUDIO דרך הHDMI? אריאל

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  21. Started by Ac-Boy,

אוקי ניתן לראות את המפרט מימין =] האם הוא מגביל את הכ.מ? כי אני מקבל 300 נק' פחות ב3DMARK06 אני אמור לקבל הסביבות ה3500 וקיבלתי 3200..

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  22. Started by bogdant,

?7600GS 512MB TV, DVI, PCI-E? Graphics Engine: NVIDIA 7600 GS GPU Video Memory: 512 MB Core Clock: 400 Mhz Memory Clock: 800 Mhz Memory Speed: 2.5 ns Memory Bus: 128 bit Interface: PCI Express 16x RAMDAC: Dual 400 Mhz D-Sub: Yes DVI-I: Yes TV-Out: Yes - 7 pins Video-In: No HDTV: Yes Pipelines: 12 pixel / 5 vertex או עדיף לקחת את .... ?Radeon X1600 PRO 512MB, TV, DVI, PCI-E? Specifications RADEON X1600 core 512MB DDR2 PCI Express x16 CrossFire Support Microsoft® DirectX® 9.0c / OpenGL 2.0 acceleration Avivo Technology 3D Graphics Resolution of 2560x1600 Max TV-Out Smoothvision HD + Adaptive AA Video acceleration of :MPEG-2, MPEG-4, DivX,…

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by ablabl,

יש לי בעיה קשה לאחרונה,שום משחק "כבד" לא עובד כמו שצריך לאחרונה ניסיתי את מאפיה 2,DEUS EX,FEAR 3 ועוד אבל כולם נתקעים אחרי דקה או שתיים נהיה מסך לבן\שחור ועולה הודעת השגיאה הבאה "מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור" משחקים פשוטים כמו PES 2011 עולים בלי בעיות. לפני שהוא נתקע הכרטיס מגיע לחום של 60~ מעלות והמעבד ל45~ תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  24. איזה יותר טוב מבין שני אלה: 1. ‏8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ או 2. ‏8600GT 512MB GDDR2 Silent-Pipe II DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ תודה רבה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  25. Started by Bah_gots_pIII_450,

האם לכל סדרת ה8800 יש זכרון DDR3? איזה סוג של כרטיס 8800 בטווח מחירים 1500-2000 מומלץ כיום? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים