כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה עם הכרטיס, קניתי אותו לפני יומיים(כל המפרט בצד, אני עם XP32ביט אחרי פירמוט, DX9 מעודכן עד הסוף וכל העדכונים של ווינדוס). 8.9 אחרי ההפעלה מחדש נתקע(גם בהתקנה הראשונית של הדרייבר הוא נתקע באמצע ההתקנה של הדרייבר ואחרי ריסטרט הווינדוס עלה) אחרי הטעינה של הווינדוס ולפני הWELCOME SCREEN. בהתחלה אחרי 1-2 ריסטים המחשב הווינדוס היה עולה ועובד בסדר גמור(כולל כל המשחקים), אבל עכשיו כבר לא עולה בכלל. 8.8 עושה לי בעיות גרפיקה באנריל טורנמנט 3 ובקרייסיס וורהד וב3DMARK06(גם 8.9 כשהיה מגיע לווינדוס לא העלה את התוכנה). 8.7 גם ניסיתי להתקין, אחרי הפעלה מחדש לא עולה הWELCOME SCREEN. עכשיו אני בלי דרייבר מותקן, מה לעשות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מנסה למצוא תשובה לנושא הזה מאחר שאני בונה לעצמי מכונת מולטימדיה במקום DVD וכל שאר הקשקושים והאביזר האחרון שחסר לי כרגע זה כרטיס טלוויזיה שתומך ב- HDTV , בעצם מה שאני רוצה להפיק מהמכונה זה שתי דברים - כשאני אשים בכונן DVD סרט מקורי שקודד בHDTV אני רוצה אפשרות לראות את זה על המסך שמן הסתאם תומך בזה וכרטיס מסך שרכשתי בהתאם - 7800gs עם המקודדים המתאימים של nvidia - pure magic ? זה אמור לעשות את העבודה כמדומני, וכאן יש לי נעלם - אני רוצה כרטיס טלוויזיה שייתן לי את האפשרות לחבר לו אינפוט HDTV כגון מכשיר די וי די (לטושיבה יש כזה) או בזמן הלא רחוק יהיה ממיר כבלים כזה (יש כרגע בניסוי בהוט) הדבר שנראה לי הכי קרוב עד עכשיו זה כרטיס מסויים של ATI (HDTV wonder) שאני לא בטוח שהוא מ…
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני זקוק לכרטיס מסך לטובת פיתוח על הפלטפורמה של CUDA לטובת הפרוייקט, החלטתי שמה שיתאים לי זה GPU מסוג Gtx 660 כיוון שאני גם כך קונה מחשב, צירפתי את הכרטיס לקנייה של המחשב. הוצע לי לקנות כרטיס מחברה שלא הכרתי בשם gainward. האם למישהו יש היכרות עם הכרטיסים של החברה? האם מומלץ לקנות כרטיס שלהם או שעדיף ללכת על חברות כמו gigabyte או asus?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
היי, זקוקה להמלצה של כרטיס מסך טוב לצורכי גרפיקה, שימוש בתוכנות פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור, אפטר אפקטס דרימוויבר ובעתיד גם תלת מימד. התקציב עד 2000 ש"ח, כמובן שאם אפשר בפחות אז מה טוב. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
השאלה בכותרת על המערכט המוזכרת בחתימה. תודה לכל העוזרים! ;D
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מחשב בעל המפרט הבא לצורך גיימינג באפשרויות גרפיות גבוהות ואוברקלוק: מעבד: INTEL I5 3570K 3.4GHZ TRAY לוח אם: ASROCK Z77 PRO3 זכרון: KINGSTONE 8GB DDR3 1600 1.5V צורב DVD HP מאוורר למעבד: COOLERMASTER HYPER 212 PRO מארז GIGABYTE MIDI ATX USB 3 F333 407 ספק כח: THERMALTAKE ATX LITEPOWER 600W דיסק קשיח: WD 1TB 7200 RPM 3.5 HDD עבור כרטיס מסך אני נוטה לכיוון ה-HD7870XT מכיוון שהוא זול בהרבה מה-660TI ולפי כמה אתרי השוואות נותן ביצועים טובים יותר. בכל מקרה לפני הקנייה רציתי לקבל חוות דעת נוספת אולי מאנשים שמכירים את הכרטיסים ויכולים להגיד לי יתרונות וחסרונות בכל אחד. יש לי חבר שטוען שכרטיסים של ATI רועשים יותר.. נשמע קצת כמו אמונה תפלה אבל אשמח לשמוע גם על כך חוו…
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
איזה יותר טוב מבין שני אלה: 1. 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E או 2. 8600GT 512MB GDDR2 Silent-Pipe II DX10 HDTV 2xDVI PCI-E תודה רבה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הינה קצת מידע מ-ati על x1800gto http://www.ati.com/products/radeonx1800/x1800gto.html
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך Inno 3D 8800GT 512MB Superclocked עם קירור iChill, כמה הוא שווה אם אני רוצה למכור אותו???
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
היי. לפני כשבועיים קניתי HD3650 AGP של sapphire,והייתי מרוצה ממנו מאד. התקנתי את הדרייבר מדיסק ההתקנה המצורף,וזה עבד יופי,למרות ההזהרה של מייקרוסופט לא להתקין (בחרתי באפשרות continue anyway). היום ניסיתי לשדרג לגירסה החדשה (9.1),וקיבלתי הודעת שגיאה כפי שאפשר לראות בתמונה שצירפתי. אז הסרתי את הדרייבר הקודם על כל מרכיביו,ושוב ניסיתי להתקין,ושוב אותה שגיאה... שוב הסרתי,וניסיתי להתקין גירסה 8.12.חשבתי שאולי החדשה היא בעייתית...אבל שוב אותה הודעת שגיאה. לא נותר לי אלא להתקין מחדש מדיסק ההתקנה,למרות שבחנות מתעקשים שלא צריכה להיות בעיה לעדכן דרייבר לכרטיס הזה. כמובן שבחרתי בדרייבר שמתאים למערכת ההפעלה שלי ולסוג הכרטיס. אז מה יהיה,האם הכרטיס הזה הוא בלתי ניתן לשידרוג? [attachment…
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם לצורך רזולוצית FHD מלאה במסך/טלויזיה LCD 42 יש הצדקה לשלם 400 ש"ח יותר וללכת על גרסאת הג'יגה?
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
כיום יש לי 7600GT שאני מעוניין לחבר אותו לLCD שרכשתי, עכשיו השאלה האם לחבר אותו בDVI-HDMI או להשקיע כבר ב2600XT ולחבר בHDMI-HDMI. בהנחה שהמחשב מיועד לצפייה בסרטי HD ( בלו ריי וHD-DVD) האם יהיה הבדל ממש מורגש שמצדיק את תוספת הכסף, או שהכרטיס הזה יעשה את העבודה בצורה מספיק טובה?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
את 2 הכבלים של הPCIE לספק או 1? לא רשום בחוברת (באתר של ATI הם מסבירים איך להתקין כרטיס AGP קצת הזוי נראה לי לא עידכנו מיליון שנה את ההוראות
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
ככה רציתי לדעת יש חי כרטיס מסך 4870 והוא 80 מעלות ועכשיו הבנתי שאפשר להגדיל את מהירות המאוורר מה שרציתי לדעת זה כמה דברים 1 לטווח הארוך זה יכול לפגום בכרטיס ו 2 ברגע שאני מגביר את מהירות המאוורר זה פוגם באחרויות שלו תודה.
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך מניו אג(newegg) עד משהו כמו 140 דולר ורציתי לדעת האם המשלוח הוא לכל מקום בארה"ב או מה? תודה מראש לעונים יונתן
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטל i3 4170 וספק כוח של 350w אני מעוניין לשחק במשחקים כמו פאר קריי 4, באטלפילד 4 ופולאאוט 4. הכרטיס evga gtx750ti 2g gddr5 יתאים לשימושים האלה ולמעבד שלי?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
או רק לחלק מהם? אני מתכוון אולי לקנות 9800PRO ואני צריך עזרה,אני לא מוצא כרטיס כזה שרשום בפרוש שיש לו TV-IN רק TV-OUT מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב עד 1400 ש"ח? (חריגה של עד 100 שקל-בסדר).
-
- 12 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי בסביבות ה2000 שקל.. קרעתי תתחת בשבילם.. אני מת לקנות מסך למחשב WIDESCREEN... יש לכם המלצות ? אני צריך זמן תגובה נמוך כי אני משחק משחקי FPS... זה מה שחשוב לי בעצם... תודה !
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
כרטיס מסך ATI ישן... אני יצליח לשחק Metro 2033 ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולכם. בזמן האחרון המסך CRT הנוכחי שלי נהרס לחלוטין כתוצאה ממכות חוזרות ונשנות שהוא ספג ממני... לכן הגיע הזמן לקנות מסך חדש... וכאן אני צריך את עזרתכם... המסך מיועד בעיקר למשחקים ופה ושם סרטים אך חשוב שלא יכאיב בעיניים בעבודה עם טקסט ועם זווית צפיה רחבה ... תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
למה הוא נמכר כ"כ יקר ביד שניה? אני רואה באתר שמוכרים את הכרטיס הזה ב 1200 שקל. הוא לא מדור ישן? הבנתי שהוא כרטיס מסורס ואפשר לפתוח לו צינורות אז זה בגלל זה? הנה דוגמא : http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/6113/cat/34 אשמח לקבל הסבר. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לרכוש כרטיס ללכידת וידאו ממצלמת וידאו אנלוגית על מנת להמיר את כל הקלטות לDVD. כרטיס הלכידה חייב להיות חיצוני שכן הוא יועבר כל פעם למחשב אחר במשפחה. מכיוון שהתקציב לנושא עומד על סביבות ה500 ש"ח הגעתי לשני הכרטיסים שנתוניהם מפורטים בהמשך. הפרמטרים החשובים לי הם לפי הסדר הזה: 1. איכות ההעברה. 2. יציבות\ אמינות 3. תוכנות מסופקות. השאלה היא איזה מבין שני הכרטיסים הללו עונה על הקריטריונים בצורה יותר טובה. ממש תודה לכל מי שיתן בדל של מיידע... הכרטיס הראשון : כרטיס Dazzle Movie Compressor 2006 Product Description Dazzle MovieCompressor 2006 - video input adapter - Hi-Speed USB Device Type Video input adapter - external Interface Type Hi-Speed USB Video I…
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש כרטיס מסך לעבודה גרפית בתכונות הנדסיות.. ואני לא מבין בדברים האלה ולכן גם אין תקציב.. איזה סוג כרטיס צריך לזה ? כמה הוא עולה וכו'.. תודה..
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש במסך LG flatron 795ft plus ולפני כמה זמן הוא הוא התחיל לעשות בעיות. בהתחלה שאני מפעיל את המחשב המסך מזמזם עד שהוינדוס עולה שהוא עולה הזימזום מפסיק והמסך חוזר להיות בסדר. אחרי כמה זמן עבודה במחשב המסך משנה פתאום את מיקומו ואת גדול התצוגה לפעמים זז לצדדים ולפעמים ניהיה קטן או גדול מידי. יש למישהוא פתרון לזה? מזה יכול להיות?בעיה במסך? בעיה בכרטיס? תודה לעזורים
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-