עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, אני מחפש כבר הרבה זמן כרטיס AGP טוב עבור המשחק Battlefield 2. הסתכלתי בכל מיני גרפים של כרטסי מסך... (כגון: X1600PRO, X800GTO, 6600GT, 6800GT) נכנסתי לפורמים נכסתי לאתרים ולהשוואות מחירים. כל אתר מציג משהו אחר ורושם מפרט שונה. אני מחפש כרטיס במחיר של 850 ~ ש"ח. (פלוס מינוס). מקווה שתוכלו לעזור לי להחליט.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by jeger01,

שלום, אני מעוניין לפתוח את 4 צינורות העיבוד הסגורות שיש ל X1800GTO. איך אני עושה זאת? מה הסיכוי שיצאו לי פגומים? אם פתחתי והוא יצא פגום ויש לי ארכיטקטורים מה לעשות? ואם נגיד הצלחתי, ועכשיו אני רוצה להעביר את הכרטיס מסך מחשב ,ישאר לי 4 הצינורות הפתוחות ->זאת אומרת 16 צינורות? צריבת ביוס: איך עושים זאת? בעזרת איזו תוכנה? מה הסיכונים תודה רבה. ;D

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  3. פעם בגיפורס 2 היה לי שאני לוחץ על וי באיזה הגדרההיו שתי מסכים כאלה וזה מפעיל תשידור לטלווזיה ואפשר לראות את המחשב בטלווזיה... אחרי שהייתי לוחץ AV בטלווזיה יש לי כרגע 6600 .. איך אנני מפעיל תאופציחה הזאת?.. חיברתי בין הכ.מסך לטלווזיה.. ניסתי לעשות ריבוי צגים וזהעשה לי בלאגן .. התקנתי גם תדרייורים האחרונים של ניוודה

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  4. שלום לכולם! יש לי בעיה ואני זקוק לעזרתכם, מפני שאין לי מושג איך לפתור אותה. הבעיה החלה כשעברתי ממסך שפורשרת רגיל מסך LCD של סמסונג דגם 760BF. במצב רגיל אין שום בעיה אם המשך והוא מציג את התמונה במרכז המסך בלי לחרוג מהגבולות, אך כשאני נכנס לחלק מהמשחקים המסך מזיז את התמונה הצידה כך שהיא נקטעת בצד אחד. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  5. Started by guysevi,

או שזה תלוי בחברות השונות שמייצרות את הדגם הזה של הכרטיסים ?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  6. קניתי כרטיס מסך חדש עכשיו חיברתי אותו וכשאני מדליק חזרה תמחשב המסך לא מראה תמונה והנורית של המסך מהבהבת עזרה בבקשה.......

• 5 תגובות
    • 496 צפיות
  7. Started by eliranl,

בוא נגיד ש7600GS לא שווה לAGP כי 6800GT\ULTRA אוכלים אותו בלי מלח! יוצא 7600GT לAGP כי זה יהיה שינוי משמעותי אני מקווה:\???

• 11 תגובות
    • 712 צפיות
  8. Started by Ac1D,

אנשים אני צריך את כל מה שאתם יודעים על החברה הזאת, פשוט הכל. אפשר גם על הכרטיס, אבל ממש חשוב לי שתגידו לי - איך החברה הזאת? תודה מראש. איך נראה לכם ספק 300W איכותי יחזיק אותו ואת: IntelP4 2800Mhz MSI 865PE Neo-2 Samsung 512x2 DDR 400MHZ תודה מראש.

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by yogev_k,

חברה אני מתכנן לקנות כרטיס מסך מ- ksp ואני רציתי לשאול אתכם לגבי הכרטיס הזה שנמכר שם ב - 1450 עכשיו רציתי לשאול אתכם למה הוא יקר יחסית לשאר יש לו משהוא מיוחד הוא בנוי יותר טוב או שהוא סתם יקר שמה? תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  10. Started by mazoneli,

כמה אמור לעלות + - אני יודע שהוא ישן ולפני 3 - 4 שנים עלה באיזור האלפייה, מהו לדעתכם מחיר ריאלי לשלם עבורו ? נכון להיום אני משתמש ב Riva TNT עם 32M אז התייחסותכם בהתאם, תודה

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  11. Started by amitaihasnes7,

אנשים אני צריך שמישהוא ייתן לי הסבר על SM3. או שישלח לי מקור מידע (כמה שיותר יותר טוב ;D)

12. Started by Impreza,

ניסיתי להתקין את הדרייבר החדש של CATALYST 6.7, הכל הלך טוב ובסיום ההתקנה הוא ביקש להפעיל את המחשב מחדש כשהפעלתי מחדש כלום לא קורה ובמאפיינים אני לא רואה את הדרייברים של הATI ניסיתי גירסא אחרת גם (6.3) ואותו דבר איפה הבעיה? יש לי רדאון 9600XT ד"א

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  13. Started by KOBRA CHOPER,

As if PC gaming wasn't expensive enough, Nvidia have unveiled a graphics card that will be known to shooter fans simply as 'God'. The $18K Quadro Plex 1000. How's your e-penis now? You could buy a pretty decent sports car for that kind of money. Or, according to Nvidia, you can have 12 mega pixel hi-def video, and a card (actually it's more like a series of cards) that will run every PC game due for release in the next century. "According to Nvidia, a node can achieve up to 64x full scene anti-aliasing (FSAA), deliver a performance of up to 148 megapixels on 16 synchronized digital-output channels and eight HD SDI channels. The firm says that the fill rate reaches 80 bill…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by bogdant,

?7600GS 512MB TV, DVI, PCI-E? Graphics Engine: NVIDIA 7600 GS GPU Video Memory: 512 MB Core Clock: 400 Mhz Memory Clock: 800 Mhz Memory Speed: 2.5 ns Memory Bus: 128 bit Interface: PCI Express 16x RAMDAC: Dual 400 Mhz D-Sub: Yes DVI-I: Yes TV-Out: Yes - 7 pins Video-In: No HDTV: Yes Pipelines: 12 pixel / 5 vertex או עדיף לקחת את .... ?Radeon X1600 PRO 512MB, TV, DVI, PCI-E? Specifications RADEON X1600 core 512MB DDR2 PCI Express x16 CrossFire Support Microsoft® DirectX® 9.0c / OpenGL 2.0 acceleration Avivo Technology 3D Graphics Resolution of 2560x1600 Max TV-Out Smoothvision HD + Adaptive AA Video acceleration of :MPEG-2, MPEG-4, DivX,…

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  15. בעיקבות הרבה ויכוחים שאני טוען שהכרטיסים +- דומים בכח וביגלל זה המישחקים יהיו דומים בין 2 הקונסולות ויש כאלה שטוענים שהכרטיס בPS3 יהיה משמעותי יותר חזק אני צריך שהמבינים באמת יחליטו עד כמה שאפשר מה ההבדלים בין 2 הקונסולות ותיזכרו מדברים פה רק על הכח הגרפי ולא על אף דברים אחרים 360 http://en.wikipedia.org/wiki/XBOX360#Graphics_processing_unit PS3 http://en.wikipedia.org/wiki/PS3#Graphics_processing_unit_.28GPU.29

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  16. אורח McCartney
    Started by אורח McCartney,

כמה הוא עולה עכשיו ? כי אני זוכר קניתי אותו לפני שנה ב-1100 שקל .

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  17. בהתאם לדיון שלי על המפרט הזה, אני רוצה לוודא שלכרטיסי מסך מובנים כמו בלוח Asus M2NPV-VM עם GeForce6150 ובלוח Intel 946GZIS עם GMA3000, אין בעיה לתמוך ברזולציית מסך רחב שניתן לראות במגוון מסכי LCD בשוק כיום (כמו ה-Acer AL1916WS) למישהו יש מושג אם הם תומכים ברזולצייה הזו?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  18. nVIDIA משיקה את הQuadroPlex 1000, יחידות עיבוד גראפי חיצוניות המציעות את הכוח הנוסף למקרה שנזקקתם לאחד. היחידות מגיעות במארזי 3U ומציגות מערך SLi מרשים של כרטיסי nVIDIA Quadro FX 5500 / 4500X2 / 5500 SDI. הכתבה המלאה. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3611

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מצ"ב הלינק ל-P1000. מה אתם אומרים. האם מדובר במסך CRT איכותי. http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9014753&came=4047

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by aviel120,

איך יכול להיות שספק ג'נרי 350W מחזיק את הכרטיס הזה עם מעבד פנטיום 4 HT? כדי לי לקנות ספק LIBERTY 400W ב500 שקל?

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  21. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני מתעניין בנושא קצב הריענון במסכים. אספתי מעט מידע מכה מאגרי מידע והגעתי למסקנה, אבל אני לא בטוח אם היא נכונה. אני אשמח אם מישהוא יגיד לי אם מה שכבתי הוא נכון, ואם לא אז לתקן בבקשה (בלי כעס או העלבות בבקשה כי אני עדיין טירון ועדיין לומד בנוסף יש לי שאלה שקשורה לנושא ואשמח אם מישהוא יפתור לי את התעלומה שנוצרה לי . אז ככה קצב רענון בדיוק כמו טלוויזיה או מכשירים אחרים דומים, המחשב שלך מדמה תנועה על מסכך ע"י הצגה של קבוצת עצמים שונים על הסמך. קצב הרענון של המסך שלך הוא הקצב שבו המסך שלך יעדכן פריט מסוים במסך. כלומר מכאן ניתן להסיק שמסך בעל קצב רענון של 75mhz מרענן פריטים על המסך בקצב של 75 פעמים בשניה (כאן הכל טוב ויפה עד שמופיעה צוואר בקבוק שקשור לכ"מ). בעיות…

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  22. אילו הגדרות אני צריך לעשות כדי לחבר שני מסכים לכרטיס מסך, כי כרגע רואים רק בחיבור אחד של הכרטיס מסך והשני לא. תודה הסתדרתי, אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  23. Started by pergola,

1.איזה כרטיס מסך יותר טוב מבין 2 הכרטיסים האלה?! 1250# CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 1300# LEADTEK WinFast PX7600 GT TDH Extreme 256MB PCI-E 2.איזה כרטיס מסך יותר טוב מבין 3 הכרטיסים האלה?! תסדרו לפי הסדר מהכי פחות טוב להכי טוב 1550# Leadtek WinFast PX7900GT TDH 256M 1550# Sapphire X1800GTO2 512MB 1500# CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI 3.איזה כרטיס מסך יותר טוב מ2 אלה 2050# LEADTEK 7900GT 256MB EXTREME PCI-E 2100# CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV+Arctic-Cooling Accelero X2 אם אתם יודעים תשובה לאחד מהקבוצות בקשה תענו.. (שימו לב שבחלק מהכרטיסים רשום ( EXTREME )

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by inglor,

אני עובד עכשיו דרך הX1900XTX שלי עם 2 מסכים. אני רוצה (אני צריך הרבה מידע מולי כל הזמן) לעבוד עם 4, עם מחשב אחד כמובן. הייתה כאן כתבה על הכרטיס מסך שמאפשר זאת.אני לא רוצה מערך CROSSFIRE, אני רוצה עוד כרטיס יותר חלש שיאפשר לי לחבר עוד שני מסכים לעבודות שלא כרורות בתלת מימד. ראיתי X1600 שעושה את זה בPCIEx1 בכתבה, אבל לא הצלחתי למצוא מקום שמוכר אותו. יש לי סלוט PCI וסלוט PCIEx1 פנוי, הXTX מחובר בPCIEx16.

25. Started by Make_Party,

רציתי לדעת מה זה פילטרים? מה ההבדל בין משחק שפועל עם פילטרים ובלי?

• 3 תגובות
    • 498 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.