עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by pC gUy,

http://forums.bf2s.com/viewtopic.php?id=37863 תראו את ההבדל

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by taimor,

טוב חזרתי לארץ והתקנתי ת'X1900XT עכשיו הבעיה איתו זה הדריברים לX64 לא הבנתי מה להוריד + איך אני מפעיל את הVIDEO IN ? דרך איזה תוכנה או מה ? כעיקרון הדריברים של ATI ממש מוזרים וד"א במנוחה הכ.מסך עם הקירור סטוק ב59 מעלות זה מעולה נכון ?

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  3. Started by Nihility,

קניתי כרטיס מסך חדש כדי להנות כמו שצריך מאובליביון אבל עכשיו יש לי בעיה במשחק. כל גוף מים במשחק מהבהב ומרצד. זה קורה רק למים. מחשב: PD930 2GB RAM Geforce 7900GT (giga-byte), winXP pro. לינק לסרט: video video (600k) תמונה: הרצתי 3Dmark06 ולא ראיתי שום בעיות עם הגרפיקה. הכרטיס מדגם GV-NX79T256DP-RH של Gigabyte ולא מתחמם יותר מידי (60 מעלות). לא עשיתי המהרה לאף רכיב במערכת. אני משחק עם הפאטצ' החדש ביותר על התקנה חדשה של ווינדוס, התקנתי את המשחק מחדש כמה פעמים וניסיתי עם הדריבר החדש ביותר של nvidia וגם עם הבטא. אין תוכנות ברקע. אין בעיות עם משחקים אחרים. יכול להיות שהכרטיס דפוק? איך אני יכול לוודא שבאמת יש בעיה בכרטיס כדי שאני אוכל לפנות ליצרן\יבואן? תוכנה? ה…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by WHITE_ZOMBIE4,

ואם לא אפשר להריץ אפליקציות על pixel shader 2.0 איתו? או שזה לא יתן?

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  5. Started by lowlow1001,

יש לי כרטיס 7800GS AGP והרצתי 3DMARK ובמידע המערכת היה כתוב AGP APERTURE 64 MB נכנסתי ל BIOS של VIA ושיניתי לAGP APERTURE 256 השאלה היא מה זה והאם הרסתי משהו למרות שבנתיים הכל עובד?

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  6. Started by crabrocket,

לא מזמן רכשתי את הכרטיס אני די מרוצה ממנו עד עכשיו, אבל יש לי שתי שאלות אם תוכלו בבקשה לענות לי: 1. הכרטיס הגיע עם כבל שמחבר בין הכרטיס לספק, הכרטיס עובד גם אם לא מחברים אותו לספק. ולכן השאלה שלי האם זה משנה אם הוא מחובר לספק או לא ובכלל אם זה משפיע על הביצועים? 2. עשיתי לכרטיס בדיקה ב 3dmark05 והתוצאה שקיבלתי ברזולוציה של 1024X768 היא 3897 , האם זה ציון סביר/טוב/מצוין לכרטיס ברמה כזאת? תודה רבה לעונים...

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  7. Started by Ac1D,

אהלן חבר'ה, ניגש לעניין? לוח AGP 8X , תקציב כמה שיותר נמוך(רצוי לא לעבור 800),כרטיס נוכחי:FX5200(אתם מבינים למה אני להוט לשדרג?) אז ככה יש לי התלבטות רצינית בין - X1600PRO לבין X800GTO. X160PRO - של חברת Sapphire, חברה ידועה - כרטיס קצת חלש. X800GTO - של חברת Palit, חברה פחות ידועה - כרטיס בינוני+. אני יודע שהם לא אותה הרמה, אבל אני חושב שה-X1600PRO, עדיף לי מכיוון שאני לא גיימר כבר. עם זאת, עד שמשקיעים - לא תלך על משהו חזק? אני גם מעדיף את X1600 כי הוא מחברת Sapphire, שהיא ידועה קצת יותר. מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 706 צפיות
  8. Started by nadaviz,

בצער רב אני מודיע על פטירתו בטרם עת של ה- Leadtek 6600GT TDH שלי. לכל מי שתוהה דרך אגב, הוא מריץ את רוב המשחקים על מקס' תחת OC ומשהק רק לעיתים רחוקות. ולעניין, מחפש כרטיס חדש, התקציב 1000+ ואני אקנה בארה"ב כי זה הרבה יותר זול. אני שולט במה שיש ל- nVidia להציע, אבל לא כל כך מכיר את ATI (מנסיון אישי זאת אומרת) ודבר אחרון, הספק שלי הוא Liberty 400W. תודה.

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by dante123,

שלום לפורום. יש לי שאלה -החיבור DVI מתחבר מהמסך לאיזה רכיב במחשב?והאם יש מדריך שמסביר איך לחבר\לאיפה? עריכה:אני מתכנן לקנות מסך LCD כנראה החודש הזה ובעוד כמה ימים אני אקנה 7600GT עם PCI-E (אם זה משנה).כך שהבעיה היא שאני לא קונה את המסך והמחשב באותו זמן,וכנראה שלא תהיה אפשרות להביא את המחשב לחנות שיחברו (אם הם עושים את זה בכלל). תודה

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  10. Started by Fungus Funk,

איזה כרטיס מסך עדיף מכל הבחינות [כולל OC] ?? x1800XL או 7900GT בבקשה להמלצות וחוות דעת ממכם...

• 12 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by cold fire,

אני רוצה לקנות רטיס מסך ati x1800 או ati x1900 הבעיה היא (ורק עכשיו שמתי לב אליה) שאין לאף אחד מהכטיסים הללו יציאת vga (יש לי מסך crt( האם יש מתאם מdvi לvga ןאם אין אז אני אצתרך לקנות מסך LCD?? זה די דחוף אז תגובות בבקשה

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  12. Started by trxman,

שלום לכולם אני מרכיב מפרט כרגע, תחילה היה כלול בו 7600GT אך אמרתי שבגלל ה DX10 אולי אולי כדאי להשקיע קצת פחות ואז לשדרג, אז הכיוון עכשיו הוא יותר האח הקטן שלו. ממה שאני ראיתי, יש יותר מ20 גירסאות של הכרטיס הזה (טוב הגזמתי...אבל זה +-)... ראיתי ביקורות מאנשים בפורום שגירסת האקסטרים של לידטק טובה מאוד.. אז השאלה שלי מה היא הגירסה הטובה ביותר לכרטיס הזה כרגע? ואם אפשר לציין באיזו חנות. ואם היא עולה 850-900 אני כבר אלך על GT כי אין הבדל ממש במחירים כבר..:\ תודה רבה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  13. Started by kobx,

מה עדיף מבין השניים? בהנחה ששניהם אותו מחיר תודה.

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  14. Started by coolmeen,

אהלן חברה למי שזוכר אותי(לא נראה לי), בקיצור אני צריך כרטיס מסך ל AGP בין טווח המחירים 1300-1400 שקל, לא מעניין oc(אם יש דבר כזה עדיין), פשוט כרטיס סטנדרטי למשחקים. תודה

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  15. Started by ybit,

אני רוצה לקנות את הכרטיס בקרוב למטרת עריכת וידאו ורציתי לשאול אותכם כמה שאלות... http://www.pny.com/products/quadro/fx/540PciExV.asp 1- במפרט הכרטיס יש נתונים קצת מיושנים כגון DDR וכו', האם יכולים להיות לו בעיות תאימות עם הE6300? 2- האם משהו יכול למצוא את הדגם הצפציפי (מיועד לווידאו)באחת מהחנויות בארץ? 3- מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה?

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  16. ל9600XT שלי אין חיישן אז בEVERST לא כתוב אז איך אני בודק?? נעלו לי פעם שעברה את הדיון והביאו לי באן בגלל ששאלתי אותה שאלה בדיון אחר אבל לא הביאו לי תשובה!!! וזה היה בכרטיס אחר....

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  17. Started by amitos80,

שלום אנשים אני קונה מחשב חדש ורציתי המלצה לכרטיס מסך(PCI-E).אני עובד בפוטושופ וחוץ מזה אין לי צרכים מיוחדים. שמעתי שיש כרטיסים שעובדים 128BIT ו256BIT זה ישנה לי במשהו? חשוב לי גם שיוכלו להריץ את הממשק הגרפי החדש של ויסטה. תודה מראש amitos80

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  18. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני ניסיתי להבין מזה פיקסלים ואני לא חושב שבסוף המידע שיש לי הוא נכון. אז אשמח אם תתקנו אותי, ואם תוכלו אז תתנו לי עוד מקורות מידע שעוסקים בנושא זה. בנוסף יש לי כמה שאלות קטנות שאני מקווה שיענו לי עליהם. אז זה מה שאני יודע על פיקסלים: ש:מה זה פיקסלים? ת:פיקסל הוא למעשה נקודה קטנה של מידע גרפי המוצגת על המסך. דוגמה לשימוש בפיקסלים היא זאת: אם הרבולוציה של המסך שלי היא 1024x768, המסך שלך מציג 1024 פיקסלים לרוחב, ו-768 פיקסלים לאורך. אני אוכל לראות עצמים על המסך רק כאשר כל הפיקסלים שנועדו להרכיב את העצם הזה יהיו מחוברים ביחד. התוכן שמוצג על המסך הבנוי מפיקסלים מתעדכן כל שניה בין 60 ל-120 פעמים. זה תלוי בסוג המסך שיש לך ובכמות המידע שכרטיס המסך שלך צריך לעבד ע"מ להצ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by lolman,

שלום, אני מתכנן לקנות את הכרטיס x800gto ל-agp רציתי לדעת האם זה נכון שהספק שלי לא יחזיק? הספק הוא sunshine 230v זה מה שהצלחתי לראות שרשום עליו ואם לא האם הספק הזה יחזיק?: m-com 3/4 20pin atx 400w? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  20. Started by SpEcToR,

תודה לעוזרים... תביאו לי אפשרויות של כל הפתחים (יאנו לוח אם)... כי זה לחבר שלי והוא לא יודע איזה לוח אם יש לו בנתיים... אני אעדכן בהמשך... תודה.. (מקווה הבנתם )

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  21. Started by PzD,

שלום אנשים =] מה קורהה מה אתם אומרים על המסך הזה: https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&id=2953 המסך האחרון ברשימה ה Proview 19 אינץ' הוא טוב?? לפי הנתונים הוא ניראה סבבה לגמרה

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  22. צריך כרטיס עד 1100 ש"ח שתומך בDX10 ושיכול להפעיל ויסטה ובבקשה הסברה קטנה מזה DX10 ?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפש כבר הרבה זמן כרטיס AGP טוב עבור המשחק Battlefield 2. הסתכלתי בכל מיני גרפים של כרטסי מסך... (כגון: X1600PRO, X800GTO, 6600GT, 6800GT) נכנסתי לפורמים נכסתי לאתרים ולהשוואות מחירים. כל אתר מציג משהו אחר ורושם מפרט שונה. אני מחפש כרטיס במחיר של 850 ~ ש"ח. (פלוס מינוס). מקווה שתוכלו לעזור לי להחליט.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by jeger01,

שלום, אני מעוניין לפתוח את 4 צינורות העיבוד הסגורות שיש ל X1800GTO. איך אני עושה זאת? מה הסיכוי שיצאו לי פגומים? אם פתחתי והוא יצא פגום ויש לי ארכיטקטורים מה לעשות? ואם נגיד הצלחתי, ועכשיו אני רוצה להעביר את הכרטיס מסך מחשב ,ישאר לי 4 הצינורות הפתוחות ->זאת אומרת 16 צינורות? צריבת ביוס: איך עושים זאת? בעזרת איזו תוכנה? מה הסיכונים תודה רבה. ;D

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  25. פעם בגיפורס 2 היה לי שאני לוחץ על וי באיזה הגדרההיו שתי מסכים כאלה וזה מפעיל תשידור לטלווזיה ואפשר לראות את המחשב בטלווזיה... אחרי שהייתי לוחץ AV בטלווזיה יש לי כרגע 6600 .. איך אנני מפעיל תאופציחה הזאת?.. חיברתי בין הכ.מסך לטלווזיה.. ניסתי לעשות ריבוי צגים וזהעשה לי בלאגן .. התקנתי גם תדרייורים האחרונים של ניוודה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים