עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. זה מתאים גם לפורום בעיות טכניות אבל שם לא כלכך עונים וזה מתאים גם לפה לפה (פירוט הבעיה בהמשך, אם לא בא לכם לקרוא אתם מוזמנים רק לענות על השאלה בכותרת). יש לי בעיה מוזרה שאני מאמין שהיא נובעת מהכרטיס מסך. קיבלתי אתמול מחשב חדש, עם 4850. הכל עובד סבבה, אבל כשאני מריץ משהו כבד על הכרטיס, 3dmark06, או תוכנות benchmark אחרות, לעיתים (עניין של דקות) הכרטיס ברגע אחד שובק ואיתו גם על המחשב, ועל המסך מופיע no signal, וצריך לעשות reset, שגם הוא לעיתים לא עובד (המסך לא נדלק שוב), ואז צריך לכבות ממש ולהדליק. לפעמים הוא מריץ את כל הטסטים סבבה, ולפעמים קורס בראשון. הטמפרטורה שלו סבבה, ואני לא מאמין שזו בעיה בספק כי כמו שאמרתי יש מקרים שהוא עומד בstress מטורף להרבה זמן, ובנוסף הספק הו…

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by approx,

אני צריך שתעזרו לי למצוא את ה7600gs במחיר הכי זול שיש לא משנה איזה חברה הוא תודה מראש

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by BandiT,

שלום אני מחפש לקנות כרטיס בתקציב סביב 750 שקל. מה עדיף ENGTX460 DirectCU TOP/2DI/768MD5‎ של ASUS במחיר של 750 שח. GainWard GeForce GTX550 Ti 1024MB GDDR5 192Bit במחיר של 743 שח Leadtek GeForce GTX550Ti OC 1024MB GDDR5 במחיר של 753 שח שלושתם בערך באותו מחיר איזה כרטיס חזק יותר ומומלץ לרכוש. תודה.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  4. Started by foramit,

אני רוצה כרטיס מסך שמעתי ש-XXX יש לה מאוורים פצצות ובלי קשר אני יודע שהם טובים אם לא בין היותר טובים בעולם על איזה כרטיס מסך אתם ממלצים שלא עולה מיליון דולר אבל שיהיה מספיק טוב לכל מה שוקרה היום אני ידוע ש X800 הכי טוב אבל בוא נרד ממהר אנא תגובתכם בבקשה

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  5. Started by KaPuT,

היא תתמקד על יצור השבבים הגרפיים שלה, הקרדיט לחדשה לטכנו http://www.tomshardware.com/technews/index.html#181233

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  6. Started by Roy.T,

קיבלתי היום את ה4850 וניתקלתי בבעיה, שאני מדליק את המחשב הוא עולה רגיל עד למסך התחלה של הויסטה ואז הוא פשוט מאבד את האות. הכרטיס הקודם היה 1950PRO, ניסיתי לחבר את ה4850 במחשב אחר חלש בהרבה והוא עבד!! מה אני עושה???

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  7. רציתי להזמין את הכרטיס AGP geforce 7600GT אבל נגמר להם אז אני צריך להזמין ממקור אחר. קיבלתי המצלצות מהאשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=206814.new#new אני יכול בבקשה לקבל אתר אחר שממנו אני יכול לקנות את הכרטיס? תודה.

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  8. קודם כל תודה מראש לעוזרים עכשיו, השימושים שלי הם לא למשחקים מטורפים, פשוט סחבתי עד היום עם GF3TI200.. אני משחק ENEMY TERRITORY ואני רוצה (אני לא יכול עם הTI200) לשחק Marvel Ultimate Alliance!!...... אז איזה כרטיס מסך כדאי לי לרכוש עד 700ש"ח? אני יודע שזה לא הרבה.. אבל אם יש משהו שבאמת משתלם להוסיף 100 שקל עבורו אז אני אשמח גם לשמוע על כך. ואם יש המלצה אפילו לרדת ב100שקל אז גם טוב.. (: ואל תדאגו בקטע של ספק-כח חלש שלא יחזיק גם כרטיס מסך, כי אני מחליף את מה שיש לי. המפרט שלי הוא כזה: MotherBoard: ASRock 775Dual-VSTA VIA PT880 Ultra Chipset (AGP,PCIE,LAN,AC'97,DualChannel DDRII667, ATA133, SATA150, ) Processor: Intel Pentium D 805 (Dual Core) 2.66GHz LGA775 (533…

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  9. [glow=red,2,300]שלום פורום[/glow] לפני כשבוע קניתי והרכבתי את הכרטיס מסך החדש שלי - XFX GeForce 6800NU 128MB 256Bit והיום בדקתי את הטמפ' שלו בפעם הראשונה מאז שקניתי אותו, וגיליתי שהיא 66 מעלות... זה נחשב הרבה יחסית לכרטיס מסך הזה? יש לי את הדרייבר הכי חדש - 71.84 , ושמעתי שהוא מעלה את הטמפ' של הליבה .., אז כדאי לי להישאר אתו או לעבור ליותר ישן - 66.93 ? או ל 75.10 BETA ? תודה

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  10. Started by Nitro Viper,

יש לי רדאון 9600 PRO נכנסתי ל- POWER STRIP וזה מה שראיתי נ.ב זה צריך להיות 600MHZ ו 400 MHZ

11. Started by nirbar,

שבת שלום אנשים.. קניתי לפני יומיים כרטיס מסך נוסף אחרי היתיעצות איתכם פה.. חיברתי בקרוס פייר את שנייהם והביצועים במשחקים מעולים.. מדובר על 2 כרטיסי HD5870 השאלה שלי היא איך אני בודק את תקינות כרטיסי המסך שלי איך אני יודע שהם באמת תקינים לחלוטין?. מערכת ההפעלה שלי היא WIN7 64 מעבד I7 920 זיכרונות 6GB DDR3 1600 איזו תוכנה או בדיקה אפשרי לעשות כדי לדעת בוודעות שרכשתי מוצר תקין?.. המון המון תודה מראש על העזרה ושבת שלום לכולם

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  12. Started by afekchaos,

אני רוצה לקנות מחשב בלי מסך אני רוצה לחבר מהכ. מסך ישר לטלויזיה... כי יש לי טלויזיה 21' וזה יותר גדול, האם הטלויזיה מאבדת איכות כשאני רואה את השולחן עבודה ועובד על המחשב באופן רגיל (קחו בחשבון שאני יושב קרוב לטלויזיה כמו מסך מחשב רגיל)?

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  13. מתלבט בין : Pine XFX nVidia GeForce Fatal1ty 8600GT 256MB PCIe לבין CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 אודה לעזרתכם הדחופה: והאם תוספת של 90 ש"ח שווה את זה: CONNECT3D Radeon HD3850 512MB DDR3 PCIe2.0

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  14. לא ברור לי איך הגיוני שה HD6850 במחיר של הHD5830 והHD6870 במחיר של הHD5850 האם הם פשוט פחות טובים?

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  15. Started by eladh16,

שלום חבירתי כבל s-video לcrt מכרטיס המסך במחשב שלי לטלוויזיה(crt29 אינץ) שבסלון. יש לי מחשב דיי ישן. כרטיס מסך 6800 gt עם 256 מגה בייט. איך הכרטיס שלי מסוגל להריץ משחקים ווידיאו במסך כזה גדול? אני מצליח להפעיל משחק כבד שפועל בו זמנית גם במסך שלי במחשב וגם במסך הטלוויזה. זה לא מוריד מהביצועיים? הרי אם אני מחבר מסך 29 אינץ ישרות למחשב בכבל vga, אז המשחק בקושי יזוז, או שהכרטיס לא יצליך להפעיל אותו ברזלוציה כל כך גדולה. אז איך הכרטיס שלי מצליח להפיק תמונה במסך כזה גדול? ורואים טוב. תודה

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by rm23,

טוב אז ככה... יש לי לוח אם מסוג MSI MS-6728 865PE Neo2-S P4 http://www.usereasy.com/product_6082.html החלטתי לשדרג קצת את הכרטיס מסך הישן שלי לכרטיס מסך קצת יותר נורמלי ומהיר, אני אמנם לא משחק במשחקים חדשים או משהו אבל עדיין שיצא לי להיתקל במשחקים שדורשים קצת יותר "פרטים" על המסך העסק נהיה קצת איטי. לפי מה שהבנתי, החיבור של הלוח אם הזה, בשל היותו מיושן, הוא AGP לאחר כמה חיפושים ראיתי שיש AGP, AGPX4 ו AGPX8 אין לי מושג מה יותר טוב מה יעבוד ומה לא יעבוד אצלי חיפשתי ומצאתי את הכרטיס מסך הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4152 אם מישהו יוכל בבקשה לעזור לי ולהגיד לי איך הכרטיס מסך הזה והאם הוא יעבוד לי? או אם יש למישהו המלצה על כרטיס מסך אחר כלשהו בטווח המחירים …

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by ttwow,

הצילו!!! יש לי כרטיס מסך GFORCE 4 ושיקתי איתו קצת וכעת לא רואים כלום במסך !!! אני יכול לראות את ההכל במסך רק שאני לוחץ בהתחלה שאני מפעיל את המחשב ולוחת על "VGA MODE" אבל אז כל המסך ענקי ובפורמט VGA!! איך אני מחזיר את המסך למקודם ?(אגב שנכנסים לDISPLY ואז לוחצים SETTING אז אין לי יותר את האפשרויות של הGFORCE 4 שהיה לי בהתחלה. אנא צריך את עזרתכם דחוף!

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by amitaihasnes7,

שלום. תראו אני חושב שיש לי בעיה קטנה ואני לא בטוח מה לעשות ואם היא בכלל בעיה. תראו לפני חודש וחצי בערך אני קניתי 7600gs בחברה מסוימת. ששאלתי את נציג המחירות שלהם באיזה אריזה הכרטיס מגיע הוא אמר לי-Retail. כשקיבלתי את המחשב, קיבלתי רק את הכרטיס עצמו, חוברת התקנה ודרייבר. ניראה לכם ששווה לי לדרוש מהחברה את כל הבאנדל או שזה לא כזה משנה?.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by elad the master,

http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R96P128D.htm# יש לי אפשרות לקנות את הדגם הנל ב440 שקל..חדש... שווה או לא שווה ?

• 10 תגובות
    • 725 צפיות
  20. http://www.tomshardware.com/2007/04/04/does_chipset_to_gpu_matching_matter/ מעניין בהחלט

• 11 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by giri71,

Cpl months ago i have argument with some ppl ,i was saying that Nvidia will be having hard time with G80+unified architechture.And thta G80 wont be unified,here little proove http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20060220100915.html

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  22. Started by p_q,

צריך המלצה למסכים שטוחים ודקים בגודל של 21 - 42 אינצ' נ.ב שיהיה מסך אמין, אני לא צריך משהו יקר אבל גם לא משהו זול שמתקלקל מהר, אני יודע שהמסכים יקרים אז שיהיה מחירים סבירים לסוג מסך זה. תודה

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  23. Started by matan_18,

שלום . יש לי כרטיס מסך גיפורס 4 MX והוא כבר מתחיל לזייף או שמשחקים כבר לא עובדים עליו (הנסיך הפרסי ) אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב בתקציב הזה אבל לא יודע מה לקנות. יש לכם המלצה לדגם מוסיים ?

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by ShaY-MoR,

יש לי מחשב בעל כרטיס מסך 8500 (לא זה שבמפרט פה בצד) המחשב מחובר למסך בחיבור DVI TO HDMI אך אינו מעביר קול אל המסך. בדקתי את התקן הקול שלי במחשב (של realtek) והכל שם מוגדר כHDMI אך יש לי הרגשה שהבעיה היא בכרטיס מסך שלי שאינו בנוי להעברת קול דרכו. יש אפשרות לפתור בעיה זו?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  25. Started by ido-nava,

שלום, עד היום היה לי את המפרט הבא: Gigabyte K8N Pro SLI\ AMD Athlon 3500+939\ Geforce 6800GS\ HEC 480W ACE, שאר הרכיבים לא חשובים... בקיצור, שדרגתי את המפרט, החלפתי את הלוח ב- Gigabyte EP35-DS3, את המעבד ב- Intel e7200, הוספתי עוד הרד דיסק (סה"כ 3) והשארתי את הכרטיס מסך.... לאחר כל ההחלפות וכו', הפעלתי את המחשב, והתוכנה של Nvidia רושמת לי שהכרטיס מסך לא מקבל מספיק מתח.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים